Ηλίου συνέχεια (2)
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Ηλίου συνέχεια (2)
Aυτό ακριβώς ερχόμουν να γράψω κι εγώ.
Εδώ πανω που βρίσκομαι (ορισμενοι έχουν έρθει και ξέρουν), η ανεμοθύελλα κοντεύει να γινει κανονικός τυφώνας... Λυσσομανάει άγρια αυτή τη στιγμή...
Η δε μαγνητόσφαιρα κατά τον Κόμετ...(σπουδαίος χρήστης) πιέζεται πολύ
http://www.youtube.com/watch?v=-vaMHeclypY
Οι εκλάμψεις ειναι πολλές και δυνατές...
Εδώ πανω που βρίσκομαι (ορισμενοι έχουν έρθει και ξέρουν), η ανεμοθύελλα κοντεύει να γινει κανονικός τυφώνας... Λυσσομανάει άγρια αυτή τη στιγμή...
Η δε μαγνητόσφαιρα κατά τον Κόμετ...(σπουδαίος χρήστης) πιέζεται πολύ
http://www.youtube.com/watch?v=-vaMHeclypY
Οι εκλάμψεις ειναι πολλές και δυνατές...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Βγήκα να παω μέχρι το περιπτερο πριν λίγο και νόμιζα ότι θα με πάρει και θα με σηκώσει και θα χτυπάω το τζάμι στο μπαλκόνι το 6ου στην απέναντι πολυκατοικία να μου ανοίξουν.
Άμα είναι εδώ κάτω έτσι, φαντάζομαι τι θα γίνεται εκέι πάνω σε σας.
Παρεμπιπτόντως, ο mrcomet είναι απίστευτος.
Πέρα απ όσα ανεβάζει για τον ήλιο, τα βίντεο για την Ελλάδα ήταν το κάτι άλλο.http://www.youtube.com/watch?v=SbNERpJo ... ideo_title http://www.youtube.com/watch?v=znk5gWPo ... re=channel
Στο δευτερο όταν διαβάζει για τις γενοκτονίες των Γερμανών στα Καλάβρυτα και αλλού μου φαίνεται ότι έχει ένα κόμπο στο λαιμό.
Ώρες ώρες με κάτι τέτοιους ανθρώπους μου έρχεται στο μυαλό ο Λιακό που λέει ότι θα ξυπνήσουν οι Έλληνες (και αυτοί που δεν το ξέρουν ότι είναι Έλληνες) σε όλη τη γη.
Άμα είναι εδώ κάτω έτσι, φαντάζομαι τι θα γίνεται εκέι πάνω σε σας.
Παρεμπιπτόντως, ο mrcomet είναι απίστευτος.
Πέρα απ όσα ανεβάζει για τον ήλιο, τα βίντεο για την Ελλάδα ήταν το κάτι άλλο.http://www.youtube.com/watch?v=SbNERpJo ... ideo_title http://www.youtube.com/watch?v=znk5gWPo ... re=channel
Στο δευτερο όταν διαβάζει για τις γενοκτονίες των Γερμανών στα Καλάβρυτα και αλλού μου φαίνεται ότι έχει ένα κόμπο στο λαιμό.
Ώρες ώρες με κάτι τέτοιους ανθρώπους μου έρχεται στο μυαλό ο Λιακό που λέει ότι θα ξυπνήσουν οι Έλληνες (και αυτοί που δεν το ξέρουν ότι είναι Έλληνες) σε όλη τη γη.
L'état, c'est moi
- ArELa
- Founder-Administrator

Η συγχρονικότητά μας, δεν παίζεται χεχ... Σημεία των καιρώνJoy έγραψε:Πέρα απ όσα ανεβάζει για τον ήλιο, τα βίντεο για την Ελλάδα
Μόλις ανέβασα αυτο http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 56#p164656
πες τα εκεί. Το αξίζει του ανδρος! \
Ασε Χαρούλα, φέτος θα κλείσω 16 χρόνια εδώ πάνω... Αυτό το αποψινό, το'κανε μόνο άλλη μια χρονιά (μη με ρωτήσεις ποια τώρα) που στους Γαργαλιάνους- απ'ό,τι μου'λεγε ο ξάδερφός μου που ήταν εκεί, ο αέρας είχε σηκώσει πολλές στέγες...Joy έγραψε:Άμα είναι εδώ κάτω έτσι, φαντάζομαι τι θα γίνεται εκέι πάνω σε σας.
Οι "τυφώνες" που πλήττουν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είναι εντυπωσιακοί και σίγουρα όχι κάτι τυχαίο...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

Εδώ και κάτι ώρες έχουμε ένδειξη
STORM
αναμενόμενο...
STORM
αναμενόμενο...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AROTRIS
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: MANO2906
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
- ArELa
- Founder-Administrator

Η πιο αλλόκοτη χιονοθύελλα, άρχισε στα λημέρια μου κατά τις 8 παρά τέταρτο σήμερα... στα καλά καθούμενα, κυριολεκτικά όμως, είδα χιόνια στο μπαλκόνι μου και να το'χει στρώσει κάτω στο αλσύλιο απέναντί μας...
Η θολούρα απ'τη χιονοθύελλα, ήταν απίστευτη, δεν έβλεπα ούτε στα 5 μέτρα, παρ'όλο που ζω σ'ένα σημείο που βλεπω την Αθήνα πιάτο και το βλέμμα φτάνει μέχρι Πάρνηθα και λίγο Πεντέλη...
Σε μισή ώρα καθάρισε ο ουρανός... η ξαστεριά απίστευτη, η παγωνιά δεδομενη.
2 ώρες μετά πάλι θόλωσε ο τόπος, χάθηκαν τα φώτα, δεν έβλεπα πέρα απ'τη μύτη μου πίσω απ'την τζαμαρία... ξαναχιόνισε, αν και δεν ήταν θύελλα πλέον...
τώρα είναι "ντεμί" τα πράγμτα... ψιλοθολά. Πάρνηθα δε βλέπω, αλλά βλέπω κάτω μέχρι Φιλαδέλφεια...θολά.
Είναι ένα πολύ ασυνηθιστο καιρικο φαινομενο...
Όχι ότι δεν έχει ξαναχιονίσει τέτοια εποχή, απλά ο τρόπος που έγινε ήταν απίστευτα ξαφνικός και αλλόκοτος... Ένιωσα πολύ παράξενα... Σαν να'ταν κάτι που'χε ξαναγίνει πολλές φορές στη ζωή μου, αλλά όχι ακριβώς έτσι... άρα σαν κάτι που δεν θυμαμαι να'χει ξαναγίνει...
και η ηλιακή καταιγίδα καλά κρατεί...
Πάω να δω τι λέει ο Κόμετ για όλα αυτά (αν έχει ανεβάσει κάτι)
Η θολούρα απ'τη χιονοθύελλα, ήταν απίστευτη, δεν έβλεπα ούτε στα 5 μέτρα, παρ'όλο που ζω σ'ένα σημείο που βλεπω την Αθήνα πιάτο και το βλέμμα φτάνει μέχρι Πάρνηθα και λίγο Πεντέλη...
Σε μισή ώρα καθάρισε ο ουρανός... η ξαστεριά απίστευτη, η παγωνιά δεδομενη.
2 ώρες μετά πάλι θόλωσε ο τόπος, χάθηκαν τα φώτα, δεν έβλεπα πέρα απ'τη μύτη μου πίσω απ'την τζαμαρία... ξαναχιόνισε, αν και δεν ήταν θύελλα πλέον...
τώρα είναι "ντεμί" τα πράγμτα... ψιλοθολά. Πάρνηθα δε βλέπω, αλλά βλέπω κάτω μέχρι Φιλαδέλφεια...θολά.
Είναι ένα πολύ ασυνηθιστο καιρικο φαινομενο...
Όχι ότι δεν έχει ξαναχιονίσει τέτοια εποχή, απλά ο τρόπος που έγινε ήταν απίστευτα ξαφνικός και αλλόκοτος... Ένιωσα πολύ παράξενα... Σαν να'ταν κάτι που'χε ξαναγίνει πολλές φορές στη ζωή μου, αλλά όχι ακριβώς έτσι... άρα σαν κάτι που δεν θυμαμαι να'χει ξαναγίνει...
και η ηλιακή καταιγίδα καλά κρατεί...
Πάω να δω τι λέει ο Κόμετ για όλα αυτά (αν έχει ανεβάσει κάτι)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

Για λίγο ηρέμησε, μετά πήγε στο
UNSETTLED
και σήμερα βλέπουμε
Μ CLASS FLARE
O Cometwatch προειδοποιεί για ακραία, απίστευτα καιρικά φαινόμενα (στις ΗΠΑ τουλάχιστον)
UNSETTLED
και σήμερα βλέπουμε
Μ CLASS FLARE
O Cometwatch προειδοποιεί για ακραία, απίστευτα καιρικά φαινόμενα (στις ΗΠΑ τουλάχιστον)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Για την σημερινή X CLASS FLARE δεν είπατε τίποτα.
Η ηλιακή κηλίδα είναι τεράστια και ικανή να δώσει και άλλα γεγονότα.
Και ακόμα δεν είναι εντελώς στραμμένη πρός τη γη.
Η ηλιακή κηλίδα είναι τεράστια και ικανή να δώσει και άλλα γεγονότα.
Και ακόμα δεν είναι εντελώς στραμμένη πρός τη γη.
L'état, c'est moi
- ArELa
- Founder-Administrator

Μου είχε πέσει η σύνδεση, αλλιώς ποιος θα με σταματούσε να'λεγα τα τρελά μου εγώ...Joy έγραψε:Για την σημερινή X CLASS FLARE δεν είπατε τίποτα.
Σήμερα έχουμεX CLASS FLARE
και την Πέμπτη, θα'χουμε πανσέληνο...
Δεν αποκλείονται και ισχυροί σεισμοί σ'αυτό το διάστημα κατά την άποψη πολλών...
Δεν ξέρω αν τα παράξενα (όχι απλά ακραία) καιρικά φαινόμενα (το τρελό χαλαζι το μεσημερι στην Αθήνα) οφείλεται σ'αυτή τη φλογάρα που έβγαλε ο Ήλιος, αλλά μου κάνει αρκετά πιθανό.
Και το σχετικό βίντεο του αξιόπιστου Κόμετ...
'Ενας χρήστης σχολίασε ότι στο 3:11 βλέπει να σχηματίζεται ένα πρόσωπο στον ήλιο, μάτια, σηκωμενο φρύδι και χαμόγελο... Και έχει δίκιο. Το είδα ξεκάθαρα κι εγώ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Είπα και γω...τι έγινε, έγιναν ρουτίνα και δεν τους δίνουμε πλέον σημασία?Μου είχε πέσει η σύνδεση, αλλιώς ποιος θα με σταματούσε να'λεγα τα τρελά μου εγώ...![]()
Ο καιρός υποτίθεται ότι θα έφτιαχνε, ή τουλάχιστον θα ανέβαινε η θερμοκρασία. Αλλά απ ότι τους ακούω να ψελίζουν (οι μετεωρολόγοι) μάλλον από Σάββατο θα ξανακάνει κρύα. Ούτε που ΄ξέρουν πιά τι να πουν και αυτοί.
L'état, c'est moi
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Dread
Πιθανόν να έχει μπει κάπου αλλού, αλλά πιστεύω οτι κολάει εδώ.
Η πρόβλεψη ενός Remote Viewer για το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε (ναι, ναι , ακριβώς όπως το 'λεγαν και οι R.E.M.
)
Αν, λέω αν, πιστεύετε στην "παρατήρηση εξ αποστάσεως" όπως μεταφράζεται το Remote Viewing στα Ελληνικά, θα βρείτε ενδιαφέρουσα την συνέντευξη.
Χώρια που δεν λέει και κάτι που δεν γνωρίζουμε.
Η πρόβλεψη ενός Remote Viewer για το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε (ναι, ναι , ακριβώς όπως το 'λεγαν και οι R.E.M.
Αν, λέω αν, πιστεύετε στην "παρατήρηση εξ αποστάσεως" όπως μεταφράζεται το Remote Viewing στα Ελληνικά, θα βρείτε ενδιαφέρουσα την συνέντευξη.
Χώρια που δεν λέει και κάτι που δεν γνωρίζουμε.
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- ArELa
- Founder-Administrator

Όντως κολλάει εδώ. Το'χει δώσει ήδη ο πυροσβέστης μας σ'αυτο το τόπικ Γιώργη μου, και συγκεκριμενα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 22#p163522Dread έγραψε:Πιθανόν να έχει μπει κάπου αλλού, αλλά πιστεύω οτι κολάει εδώ.
και το έχω ήδη σχολιάσει εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 09#p163609
Η κυριολεκτική μετάφραση του remote viewing/viewer είναι όπως τη λες.Dread έγραψε:"παρατήρηση εξ αποστάσεως" όπως μεταφράζεται το Remote Viewing στα Ελληνικά
Ουσιαστικά είναι ένας πιο "κυριλέ" όρος για την προφητεια ή τον προφήτη.
Αυτόν που βλέπει τα μελλούμενα τέλος πάντων.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
Οι remote viewers είναι αυτοί που μπορούν να μεταφερθούν
κάπου αλλού και να παρατηρήσουν τα γεγονότα.
Κάτι σαν εξωσωματική εμπειρία. η τουλάχιστον έτσι νομίζω.
κάπου αλλού και να παρατηρήσουν τα γεγονότα.
Κάτι σαν εξωσωματική εμπειρία. η τουλάχιστον έτσι νομίζω.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- axinosp

- Επικοινωνία:
Γεωμαγνητικές καταιγίδες στη γη
Μια νέα μεγάλης ισχύος έκρηξη στον Ήλιο, που παρατηρήθηκε χθες, ήδη στέλνει καθ' οδόν προς τον πλανήτη μας ένα ακόμα κύμα ακτινοβολίας. Το ισχυρό ρεύμα φορτισμένων σωματιδίων του ηλιακού πλάσματος απειλεί να δημιουργήσει προβλήματα σε δορυφόρους, τηλεσκόπια σε τροχιά και σε διαστημικά σκάφη εντός του ηλιακού μας συστήματος, μάλλον όμως θα περάσει ''ξώφαλτσα'' από την ίδια τη Γη, σύμφωνα με τους επιστήμονες του διαστημικού κέντρου Goddard της NASA.
Τα ενεργειακά και τηλεπικοινωνιακά δίκτυα του πλανήτη μας δεν φαίνεται να κινδυνεύουν. Οι επιστήμονες αναμένουν μόνο κάποιες μέτριες γεωμαγνητικές καταιγίδες που θα ξεκινήσουν από σήμερα και θα διαρκέσουν έως αύριο.
Η έκρηξη υψηλής ενέργειας, που εκτόξευσε στο διάστημα με μεγάλη ταχύτητα υλικό από το "στέμμα" του ήλιου, ανήκει στην μεγαλύτερη δυνατή κατηγορία "Χ" με βάση τη σχετική επιστημονική ταξινόμηση (ανάλογη της κλίμακας ρίχτερ στους σεισμούς), με συνέπεια δορυφόροι, τηλεσκόπια και άλλα διαστημικά σκάφη να δεχτούν μεγάλες δόσεις ακτινοβολίας, με όποιος κινδύνους αυτό συνεπάγεται για τα επιστημονικά όργανά τους.
Η νέα έκρηξη στον ήλιο είναι η δεύτερη της μέγιστης κατηγορίας "Χ" που λαμβάνει χώρα το 2012, γεγονός ενδεικτικό ότι ο ήλιος έχει "ξυπνήσει" πια για τα καλά από την πολυετή περίοδο ηρεμίας του. Η ηλιακή δραστηριότητα εμφανίζει ένα περιοδικό 11ετή κύκλο εξάρσεων και υφέσεων. Ο ήλιος βρίσκεται τώρα σχεδόν στο μέσο ενός ακόμα ηλιακού κύκλου και οδεύει για ένα νέο μέγιστο δραστηριότητας μέσα στο 2013, σύμφωνα με το Space.com.
H νέα ηλιακή έκρηξη σημειώθηκε σε μια τεράστια περιοχή του ήλιου, η οποία είναι τέσσερις έως πέντε φορές μεγαλύτερη από τη Γη. Ενεργοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου και αναμένεται να εμφανίσει συνεχιζόμενη δραστηριότητα και τις επόμενες μέρες.
http://news247.gr/health/epistimi/gewma ... 79324.html
Μια νέα μεγάλης ισχύος έκρηξη στον Ήλιο, που παρατηρήθηκε χθες, ήδη στέλνει καθ' οδόν προς τον πλανήτη μας ένα ακόμα κύμα ακτινοβολίας. Το ισχυρό ρεύμα φορτισμένων σωματιδίων του ηλιακού πλάσματος απειλεί να δημιουργήσει προβλήματα σε δορυφόρους, τηλεσκόπια σε τροχιά και σε διαστημικά σκάφη εντός του ηλιακού μας συστήματος, μάλλον όμως θα περάσει ''ξώφαλτσα'' από την ίδια τη Γη, σύμφωνα με τους επιστήμονες του διαστημικού κέντρου Goddard της NASA.
Τα ενεργειακά και τηλεπικοινωνιακά δίκτυα του πλανήτη μας δεν φαίνεται να κινδυνεύουν. Οι επιστήμονες αναμένουν μόνο κάποιες μέτριες γεωμαγνητικές καταιγίδες που θα ξεκινήσουν από σήμερα και θα διαρκέσουν έως αύριο.
Η έκρηξη υψηλής ενέργειας, που εκτόξευσε στο διάστημα με μεγάλη ταχύτητα υλικό από το "στέμμα" του ήλιου, ανήκει στην μεγαλύτερη δυνατή κατηγορία "Χ" με βάση τη σχετική επιστημονική ταξινόμηση (ανάλογη της κλίμακας ρίχτερ στους σεισμούς), με συνέπεια δορυφόροι, τηλεσκόπια και άλλα διαστημικά σκάφη να δεχτούν μεγάλες δόσεις ακτινοβολίας, με όποιος κινδύνους αυτό συνεπάγεται για τα επιστημονικά όργανά τους.
Η νέα έκρηξη στον ήλιο είναι η δεύτερη της μέγιστης κατηγορίας "Χ" που λαμβάνει χώρα το 2012, γεγονός ενδεικτικό ότι ο ήλιος έχει "ξυπνήσει" πια για τα καλά από την πολυετή περίοδο ηρεμίας του. Η ηλιακή δραστηριότητα εμφανίζει ένα περιοδικό 11ετή κύκλο εξάρσεων και υφέσεων. Ο ήλιος βρίσκεται τώρα σχεδόν στο μέσο ενός ακόμα ηλιακού κύκλου και οδεύει για ένα νέο μέγιστο δραστηριότητας μέσα στο 2013, σύμφωνα με το Space.com.
H νέα ηλιακή έκρηξη σημειώθηκε σε μια τεράστια περιοχή του ήλιου, η οποία είναι τέσσερις έως πέντε φορές μεγαλύτερη από τη Γη. Ενεργοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου και αναμένεται να εμφανίσει συνεχιζόμενη δραστηριότητα και τις επόμενες μέρες.
http://news247.gr/health/epistimi/gewma ... 79324.html
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Και συνεχίζει.H νέα ηλιακή έκρηξη σημειώθηκε σε μια τεράστια περιοχή του ήλιου, η οποία είναι τέσσερις έως πέντε φορές μεγαλύτερη από τη Γη. Ενεργοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου και αναμένεται να εμφανίσει συνεχιζόμενη δραστηριότητα και τις επόμενες μέρες.
Μέσα στο τελευταίο 24ωρο παρατηρήθηκαν τουλάχιστον 8 Μ Class Flares.
Popcorn Solar Flares όπως λέει στο solarham
L'état, c'est moi
Και συνεχίζει ακάθεκτη η 1429.
Δύο X flares σήμερα το πρωϊ, μία 5.4 και μία 1.3.
Παράλληλα ξεκίνησε εδώ και η γεωμαγνητική καταιγίδα, αποτέλεσμα της προηγούμενης Χ.
Δύο X flares σήμερα το πρωϊ, μία 5.4 και μία 1.3.
Παράλληλα ξεκίνησε εδώ και η γεωμαγνητική καταιγίδα, αποτέλεσμα της προηγούμενης Χ.
L'état, c'est moi
- ArELa
- Founder-Administrator

Της κακομοίρας όμως...
Δεν ξέρω αν πρέπει να φοβάμαι η να χαίρομαι.
Ξέρω πως νιώθω περίεργα.
Σαν να επίκειται κάτι άκρως ανατρεπτικό, και απρόσμενο, ακόμα και για μας τους συνωμοσιολόγους.
Είναι κι η πανσέληνος αύριο και τα παρθενάκια έχουν ένα ιδιαίτερο θέμα με τούτη 'δω του Μάρτη...
Δεν ξέρω αν πρέπει να φοβάμαι η να χαίρομαι.
Ξέρω πως νιώθω περίεργα.
Σαν να επίκειται κάτι άκρως ανατρεπτικό, και απρόσμενο, ακόμα και για μας τους συνωμοσιολόγους.
Είναι κι η πανσέληνος αύριο και τα παρθενάκια έχουν ένα ιδιαίτερο θέμα με τούτη 'δω του Μάρτη...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dread

- Irc ψευδώνυμο: Dread
Τα στοιχεία του Κόμετ σε σχέση με τον σεισμό της Ιαπωνίας, καθώς και με τα μπλακάουτ στο δυτιτκό ημισφαίριο τον Σεπτέμβριο, ήταν κατατοπιστικότατα.
Αν και αυτή τη φορά έχουμε Χ 5,4 και όχι μικρή (Χ1 όπως στον σεισμό).
Λογικά, ότι είναι να γίνει, θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.
Ίδομεν (αν και μια ανησυχία την έχω κι εγώ...)
Αν και αυτή τη φορά έχουμε Χ 5,4 και όχι μικρή (Χ1 όπως στον σεισμό).
Λογικά, ότι είναι να γίνει, θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.
Ίδομεν (αν και μια ανησυχία την έχω κι εγώ...)
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Έχουμε 2 Χ flares τώρα! Μία 5.4 και μία 1.3 με διαφορά ούτε μία ωρα μεταξύ τους!
Βάσει του solarham αύριο στα μέσα της μέρας περίπου θα μας χτυπήσει η CME.
Μεγάλες οι πιθανότητες για διακοπές στο ρεύμα αλλά και σεισμό.
Έχω την εντύπωση ότι απο δω και πέρα έτσι θα μας πηγαίνει ο ήλιος.
L'état, c'est moi
- ArELa
- Founder-Administrator

Γεωμαγνητικό πεδίο
STORM!
Ηλιακές ακτίνες Χ
Χ CLASS FLARE!
STORM!
Ηλιακές ακτίνες Χ
Χ CLASS FLARE!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

Τρεις οι "φλόγες" της τάξης Χ!!!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Μόλις επέστρεψα και αυτό εβλεπα πρωτο πρωτο!
Μου φαίνεται ότι θα μανουριάσει κι άλλο..
Μου φαίνεται ότι θα μανουριάσει κι άλλο..
L'état, c'est moi
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
CME=? μεταφραση.Joy έγραψε:Έχουμε 2 Χ flares τώρα! Μία 5.4 και μία 1.3 με διαφορά ούτε μία ωρα μεταξύ τους!
There is a crack, a crack in everything
- ArELa
- Founder-Administrator

Coronal Mass Ejection.ION 4ever έγραψε:CME=? μεταφραση.
Όπερ μεθερμηνευομενον, φλογάρα του κερατά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble