HΛΙΟΣ- η συμπεριφορά του κι οι αλλαγές

Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

Re: ΗΛΙΟΣ-η συμπεριφορά του- η Γη, οι αλλαγές...

Δημοσίευση από firefightergr » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 14:56

Η Γη σε «σκοτσέζικο ντους»!
Τρεις νέες μελέτες διέγνωσαν απραξία της ηλιακής δραστηριότητας για την επόμενη δεκαετία

http://www.tovima.gr/science/article/?a ... F%83%CE%B7
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 15:15

Συγνώμη, αλλά αυτό το κομμάτι (του άρθρου που είδα όταν πήγα εκεί που μας στέλνεις) ...

[box=]Η ερμηνεία που δώσαμε τα τελευταία χρόνια ήταν πως τα καυσαέρια που εκπέμπαμε - με την εξάπλωση της εκβιομηχάνισης και την αυτοκίνηση - ανέτρεψαν τον προγραμματισμό της φύσης και προοιωνίζονταν έναν αιώνα υπερθέρμανσης. Δεν υποψιαστήκαμε ότι ο Ηλιος ίσως είχε τρόπο να υπερκεράσει τις δικές μας «θερμάστρες» και να μας θυμίσει την παντοδυναμία του με ένα «σκοτσέζικο ντους».[/box]

μου κάνει ανυπόστατο, ασόβαρο, ΜΗ επιστημονικό και απολύτως σύμφωνο με την συστεμική εκδοχή. ΔΕΝ είναι τα καυσαέρια που φέρνουν την όποια κλιματική αλλαγή στον πλανήτη και ΔΕΝ θα πεισθώ ποτέ πως είναι.
Το περιβάλλον έχει βιασθεί εκατοντάδες φορές απ'τους ηλίθιους που το παίζουν θεοί σ'αυτόν τον πλανήτη, αλλά με τρόπους πολύ ηχηρότερους και σοβαρότερους από τα καυσαέρια... Για παράδειγμα: Οι πυρηνικές δοκιμές αερος έκαναν την τρύπα του όζοντος, και ΟΧΙ τα ρημαδοκαυσαέρια επιτέλους.

Για τους κύκλους του ήλιου το'χω ξανακούσει, αλλά δεν θα βάλω και το χέρι μου τη φωτιά για το κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά.
Για παράδειγμα λέει:
[box=]Ο παράγοντας αυτός είναι ο Ηλιος, ο οποίος κάθε 22 χρόνια αντιστρέφει τους μαγνητικούς του πόλους. [/box]

Σοβαρά; Εγώ έχω ζήσει δυο 22ετίες (και κάμποσα ψιλά) στον πλανήτη. Πού ήμουνα ρε παίδες όλα αυτά τα χρόνια; Γιατί δεν τα άκουσα ποτέ αυτά ως τώρα; Γιατί δεν μου ειπώθηκαν στο μάθημα "αστρονομία" που έκανα στο (αγγλόφωνο εκτός Ελλάδος) σχολείο; Υπάρχει κανείς άνω των 40, που να έχει ακούσει κάτι παρόμοιο παιδιόθεν; Αν οχι, γιατί μας τα λένε ΤΩΡΑ αυτά και δεν τα'λεγαν από παλιά;

Επίσης λέει

[box=]Επειτα από έναν σχεδόν αιώνα, το 1976, ο αμερικανός φυσικός John Endy διατύπωσε την υπόθεση ότι η εμφάνιση Εποχών Παγετώνων στον πλανήτη μας συναρτάται άμεσα με την παύση της ηλιακής δραστηριότητας. [/box]

Ναι, το θυμάμαι πολύ καλά. Στη δεκαετία του '70 ήταν η τρομο-μετάδοση ότι θα αρχίσει η εποχή των παγετώνων εξ αιτίας της πίπας που είπε ο Τζον Έντι. Μέχρι και ανάλογες ταινίες έγιναν. Όταν είδαν ότι δε βόλευε αυτό και δε μπορούσαν να επιβάλουν φορομπηχτικά μέτρα (φορους διοξειδίου, πρασινίλες κλπ) το γύρισαν το τροπάρι απ'το 80 και μετά, οπότε άρχισαν να λένε το ακριβώς αντίθετο, περι φαινομένων θερμοκηπίου (μπούρδα για το διοξείδιο) περί τρύπας του όζοντος κλπ κλπ, για να καταλήξουν να ουρλιάζουν στη δεκαετία του '90 περί υπερθέρμανσης του πλανήτη, ενώ από το 95 και μετά, άρχισε να ρίχνει κάτι παγωνιές του κερατά ένεκα της... "υπερθέρμανσης".

Σόρι, αλλά δε μπορώ να συνυπολογίσω τα στοιχεία που δίνει αυτό το άρθρο, ακόμα και αν μέσα τους, υπάρχουν και σωστά.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Joy » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 18:27

:lol: :lol: :lol:
Ώρες ώρες με τσακίζεις στο γέλιο.
Είναι που έχω Ωροσκόπο Παρθένο :loco: :D :love02:
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 23:21

ArELa έγραψε:Kαι η 75χρονη κουνιάδα μου προ ετών (γιατί τώρα είναι φευγάτη) ήταν τίγκα στον καρκίνο, έπνεε τα λοίσθια, και οι αιματολογικές της (αιματοκρίτης 42 έλεος) έδειχναν τόσο "οκ" , που αν τις έβλεπε κανείς χωρίς να δει την ίδια, θα έβαζε το κεφάλι του στη γκιλοτίνα ότι επρόκειτο για άτομο που έσκαγε από υγεία. Και φυσικά το κεφάλι του θα... :gilotina:
Πάντως η σύγκριση της κουνιάδας σου με τον ήλιο είναι όλα τα λεφτά... :lol: :loco:

Αν και μεταξύ μας, ζωντανοί οργανισμοί και οι δύο.... :wink:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Τρί 12 Ιούλ 2011, 18:08

Πιθανότατα πρόκειται για κάποια οφθαλμαπάτη ή παιχνίδι -γιατί αν δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...- του φακού του δορυφόρου παρατήρησης του Ήλιου Stereo Ahead COR 2 αλλά σε συγκεκριμένες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 8 Ιουνίου απεικονίζεται ένα μεγάλο σώμα σχεδόν συγκρίσιμου μεγέθους με αυτό του Ήλιου.

Το «παιχνίδισμα» αυτό γίνεται ενώ μια μεγάλη ηλιακή προεξοχή φεύγει από τον Ήλιο. Μπορείτε να δείτε τις σχετικές φωτογραφίες εδώ (Να σημειωθεί ότι το φαινόμενο ξεκινά σαν απεικόνιση ενός στροβίλου ΄που παίρνει το σχήμα πλανήτη. Πιο ευδιάκριτο στις φωτογραφίες με ταυτότητα από 14:54:00 έως και 10:39:00 περίπου. Επιλέξτε στην αριστερή στήλη Ahead COR 2 και στη δεξιά 20110608 και στις δύο περιοχές σε ότι ανάλυση θέλετε). Συνήθως τέτοια φαινόμενα ερμηνεύονται είτε ως Lens flare είτε ως artifacts.

πηγή:
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=172
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 12 Ιούλ 2011, 19:27

Ούτε οφθαλμαπάτη, ούτε παιχνίδι... (κατά τη γνώμη μου πάντα).

Το γιατί αφήνουν να εμφανίζονται όλα αυτά; α/ γιατί οφείλουν να μας προϊδεάζουν, υποκεινται σ'αυτόν τον "νόμο" αφ'ενός, β/ αφ'ετέρου, δε βλέπουν να'χει κανένα νόημα να το κρύβουν...

Υπάρχει κάτι εκεί, και γενικότερα γίνονται τρελά, ανεπανάληπτα και αδιανόητα (τουλάχιστον για τον 21ο αιώνα) πράγματα εκεί έξω...

ίσως γι'αυτό και τα σαυρολαμόγια παγκοσμίως, έχουν αρχίσει τις περίεργες δηλώσεις, τις έκτακτες συσκέψεις, κλπ... και έχει φτάσει το σκατό τους στην κάλτσα.

Ίδομεν...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Τρί 12 Ιούλ 2011, 19:37

firefightergr έγραψε:

Πιθανότατα πρόκειται για κάποια οφθαλμαπάτη ή παιχνίδι -γιατί αν δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...- του φακού του δορυφόρου παρατήρησης του Ήλιου Stereo Ahead COR 2 αλλά σε συγκεκριμένες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 8 Ιουνίου απεικονίζεται ένα μεγάλο σώμα σχεδόν συγκρίσιμου μεγέθους με αυτό του Ήλιου.

Το «παιχνίδισμα» αυτό γίνεται ενώ μια μεγάλη ηλιακή προεξοχή φεύγει από τον Ήλιο. Μπορείτε να δείτε τις σχετικές φωτογραφίες εδώ (Να σημειωθεί ότι το φαινόμενο ξεκινά σαν απεικόνιση ενός στροβίλου ΄που παίρνει το σχήμα πλανήτη. Πιο ευδιάκριτο στις φωτογραφίες με ταυτότητα από 14:54:00 έως και 10:39:00 περίπου. Επιλέξτε στην αριστερή στήλη Ahead COR 2 και στη δεξιά 20110608 και στις δύο περιοχές σε ότι ανάλυση θέλετε). Συνήθως τέτοια φαινόμενα ερμηνεύονται είτε ως Lens flare είτε ως artifacts.

πηγή:
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=172
Καταρχην παλι ευχαριστω που χαρη σ εσενα ανακαλυψα αυτον τον χρηστη
δεν ξερω αν εχεις χρονο να διαβασεις και σχολια κατω απο βιντεακια, αλλα αυτος ο χρηστης δινει μια αλλη ερμηνεια γυρω απο ενα παρομοιο αντικειμενο στον ηλιο. Ουτε λιγο ουτε πολυ, μοιαζει με εξαγωνο, δεν ειναι καθολου στρογγυλο.
Λεει λοιπον οτι το εξαγωνο ειναι η αποτυπωση στις 2 διαστασεις του 3σδιαστατου κυβου. Και μετα αναπτυσσει πανω σε αυτο μια ολοκληρη θεωρια, που τη βρισκω πολυ γοητευτικη ως θεωρια. Εχεις χρονο να το δεις απο αλλη οπτικη;
Δεν ξερω πως θα κρινεις τη θεωρια, αλλα οτι εχει ενδιαφερον-εχει.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Τρί 12 Ιούλ 2011, 23:44

Και πόσα πια να προλαβουν να κρύψουν, ίσως και να μην έχει νόημα πιά, ίσως να τρέχουν να προλάβουν άλλα πράματα.

Πάντως αυτό το «πλανητοειδές» το έχουμε δεί σε αρκετά βίντεο τελευταία αλλά όχι τόσο ξεκάθαρα όσο σε αυτό.

Από τη μιά έχουμε αυτό, από την άλλη έχουμε το άλλο που φαίνεται να ανατέλλει στην Ανταρκτική νομίζω πρίν τον Ήλιο και που υποθέτω οτι μάλλον είναι και το ίδιο αντικείμενο.
Η Σελήνη έχει διαφορετική εικόνα και θέση απο πριν.
Υπάρχουν αναφορές οτι ο Ήλιος ανατέλλει απο διαφορετικό σημείο.
Ο μαγνητικός άξονας της γης μετακινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα προς Σιβηρία μεριά.
Ο Ήλιος ανατέλλει δύο μέρες νωρίτερα στη Γροιλανδία.

Το φυσικό μας περιβάλλον (κοντινό και πιό μακρινό) αλλάζει.
Πόσο μάλλον εμείς εσωτερικά...
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τετ 13 Ιούλ 2011, 01:32

Καταρχην παλι ευχαριστω που χαρη σ εσενα ανακαλυψα αυτον τον χρηστη
δεν ξερω αν εχεις χρονο να διαβασεις και σχολια κατω απο βιντεακια, αλλα αυτος ο χρηστης δινει μια αλλη ερμηνεια γυρω απο ενα παρομοιο αντικειμενο στον ηλιο. Ουτε λιγο ουτε πολυ, μοιαζει με εξαγωνο, δεν ειναι καθολου στρογγυλο.
Λεει λοιπον οτι το εξαγωνο ειναι η αποτυπωση στις 2 διαστασεις του 3σδιαστατου κυβου. Και μετα αναπτυσσει πανω σε αυτο μια ολοκληρη θεωρια, που τη βρισκω πολυ γοητευτικη ως θεωρια. Εχεις χρονο να το δεις απο αλλη οπτικη;
Δεν ξερω πως θα κρινεις τη θεωρια, αλλα οτι εχει ενδιαφερον-εχει.
Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται κύβοι γύρω από τον ήλιο δες το βίντεο μου
SOHO cube UFO Revelation update 21-28 January 2011

"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Τετ 13 Ιούλ 2011, 07:02

Eκπληκτικό βιντεο Αχινε!
Μα τί παιζει με τον κυβο;
Μπορουμε να ξεκινησουμε ενα αλλο νημα και να ψαξουμε απαντησεις απο εκει;
Το βρισκω ακρως ενδιαφερον!
Εσεις;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 15 Ιούλ 2011, 12:51

Κύβοι ε? (φοβερό Αχινέ μας ! :thumb: )

Τι θα λέγατε για ΠΡΟΣΩΠΟ στον ήλιο?

Πάρτε να'χετε

(Αυτο ΠΡΕΠΕΙ να το βάλετε full screen)

Στην "έκλαμψη" επάνω δεξιά (προς τη θέση που θα ήταν το 2 σ'ένα ρολόι) εμφανίζεται κάποια στιγμή, ένα πρόσωπο.

Και δεν είναι η πρώτη φορά. Το ίδιο πρόσωπο στο ίδιο σημείο, έχει δείξει ο ΒΡ και σε παλιότερα βίντεό του, δηλαδή σε παλιότερες λήψεις...

Το ένα ήταν το Γενάρη

το άλλο τον φλεβάρη

Δεν ξέρω αν το διακρίνετε, εγώ το διακρίνω καθαρά... Κι ομολογουμένως έχω καραφλιάσει καθαρά... γλόμπος το κεφάλι.

Δίας, Χριστός, Απόλλων? ή ένα και το αυτό ή όλα μαζί σε ένα? Ο ίδιος ο Ήλιος σαν περσόνα? ή απλά να το πούμε Θεό- Θεϊκή ΔΙΑνοια να τελειώνουμε?

Τι θέλει να μας πει ο ποιητής (ουρανού και γης) οεο?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Παρ 15 Ιούλ 2011, 13:18

Από την μία θα μπορούσα να σου πω ότι είναι κάτι όπως αυτό που βλέπουμε διάφορα σχήματα στα σύννεφα, αλλά......

1) εμφανίζεται από τον ίδιο παρατηρητή (Stereo Ahead), στο ίδιο σημείο, τρεις φορές από την αρχή του χρόνου, με σχεδόν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά. Και ως γνωστών, εγώ στις συμπτώσεις ΔΕΝ πιστέυω. Και ...

2) Τείνω στην άποψη ότι οι πλανήτες και τα άστρα είναι ζωντανοί οργανισμοί - οντότητες (με άλλη βέβαια υπόσταση σαν οργανισμός), οπότε μήπως κάτι θέλει να μας πει ;
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 15 Ιούλ 2011, 15:12

πέρα από τους δίδυμους πύργους δεν έχω ξαναδεί κάτι όντως τρομακτικά περίεργο (θα θυμαστε σίγουρα την φάτσα που βγήκε από τους καπνούς) που και τους πιο δύσπιστους τους βάζει σε σκέψεις, το πρόσωπο που λέτε λοιπόν εδώ, δεν μου φαίνεται για κάτι ανάλογο, κατά την δική μου αντίληψη πάντα, δεν είναι πρόσωπο καν. αλλά ήταν ενδιαφέρον το βίντεο.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 15 Ιούλ 2011, 16:17

aftokaitoallo έγραψε:το πρόσωπο που λέτε λοιπόν εδώ, δεν μου φαίνεται για κάτι ανάλογο, κατά την δική μου αντίληψη πάντα, δεν είναι πρόσωπο καν.
Σαν τι σου μοιάζει δηλαδή? Εκτός αν δεν το διέκρινες...

Από το 3.30 λεπτό και μετά, το έχει σε πιο κοντινό πλάνο και από το 4.12 έχει και still pictures.

Όπως και να'χει, άντε την πρώτη φορά να το πεις σύμπτωση...
τη δεύτερη... το τραβάς και του ξεριζώνεις το μαλλί, αλλά άντε και το ξαναλές σύμπτωση... την τρίτη; Συγνώμη, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.

Αλλά εντάξει, ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται. :cool:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Παρ 15 Ιούλ 2011, 16:25

ArELa έγραψε:
aftokaitoallo έγραψε:το πρόσωπο που λέτε λοιπόν εδώ, δεν μου φαίνεται για κάτι ανάλογο, κατά την δική μου αντίληψη πάντα, δεν είναι πρόσωπο καν.
Σαν τι σου μοιάζει δηλαδή? Εκτός αν δεν το διέκρινες...

Από το 3.30 λεπτό και μετά, το έχει σε πιο κοντινό πλάνο και από το 4.12 έχει και still pictures.

Όπως και να'χει, άντε την πρώτη φορά να το πεις σύμπτωση...
τη δεύτερη... το τραβάς και του ξεριζώνεις το μαλλί, αλλά άντε και το ξαναλές σύμπτωση... την τρίτη; Συγνώμη, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.

Αλλά εντάξει, ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται. :cool:
Εξάκτλυ μαι ποιντ.... :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 16 Ιούλ 2011, 02:07

Aυτο μπορεί να το'χω ξαναβάλει, γιατί είναι 4 μηνών...
αν δεν το είδατε ομως, δείτε το... Όλο όμως, γιατί κάθε λίγο και λιγάκι, βγάζει κάτι διαφορετικό...

Έχω πάθει πλάκα μ'αυτο, πραγματικά.

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 16 Ιούλ 2011, 02:13

Το άλλο που σοκάρει και μάλλον μας διέφυγε- ή αν το βάλαμε ίσως δεν συνειδητοποιήσαμε τι έπαιξε σ'όλη του την έκταση, ήταν η στιγμή που ο ήλιος... ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ! :shock:

αυτο έγινε στις 13/3/2011...

Σημείωση: αν προστεθούν τα ψηφία της ημερομηνίας μας βγάζουν...

σωστά το μαντέψατε. 11!

Δεν ξέρω...
Αρχίζω και το χάνω πλέον. :?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 16 Ιούλ 2011, 03:27

Καλημερα ! Σχεδον κάθε πρωι μετα τη δουλεια πάω στα κτηματα και καθως ''έτρωγα'' τον ήλιο παρατήρησα έναν επιπλέον ήλιο/δακτιλιδι(?)να παίζει μπροστα απο τον ήλιο μας..Εκανα το τέστ με τα μάτια να δω αν με ''δούλευαν'',αλλά τίποτα, ακόμα εκεί...
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Σάβ 16 Ιούλ 2011, 06:52

Στο δευτερο βιντεο ειδα ξεκαθαρα ενα σχημα προσωπου, στα αλλα δυο δεν διεκρινα κατι.
Σε αυτο που ειδα μου εκανε εντυπωση η εξοργισμενη εκφραση στο προσωπο.
Δεν μου αρεσε γιατι βγαζει επιθετικοτητα.
Θελω χαμογελο :)
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Σάβ 16 Ιούλ 2011, 08:48

Μ' αρέσει που στο τελευταίο βίντεο (the sun went dark) που είδα έχει βάλει στιγμιότυπο απο το THEY LIVE. Και μάλιστα όταν πρωτόβαλε τα γυαλιά ο πρωταγωνιστής και είδε τι μετέδιδαν και ποιοι ήταν πραγματικά.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Σάβ 16 Ιούλ 2011, 12:45

Αυτό μου θυμίζει το μύθο του για τον έρωτα του Απόλλωνα με την Ακάλη την κόρη του Μίνωα...
Σύμφωνα με το μύθο, ήταν τόσο γλυκιά η αγκαλιά της Ακακαλλίδας, που ο Απόλλωνας ξέχασε να σηκώσει τον ήλιο στον ουρανό, με αποτέλεσμα η γη να τρέμει και να παγώσουν τα ποτάμια και οι λίμνες. Ο Μίνωας θύμωσε με τον έρωτα αυτό & εξόρισε την Ακάλη στη Λιβύη όπου γέννησε το ένα από τα τέσσερα παιδιά της με τον Απόλλωνα τον Γαράμα.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Σάβ 16 Ιούλ 2011, 23:57

ξέχασα να απαντήσω στην βιάση μου τί μου θυμίζει, με πολύ ζόρι επειδή το λέγατε βέβαια και έτσι ΔΕΝ το λαμβάνω υπόψη μου διεκρινα σε κάποια φάση ένα πρόσωπο που μου θύμιζε τα αγάλματα στα Νησιά του Πάσχα ή κάτι ανάμεσα σε αυτά και την φάτσα στον Άρη.

και λέω παιχνίδια του μυαλού είναι αυτά, σόρρυ αυτή είναι η άποψή μου.

όσον αφορά την σελήνη παιδιά, κάτι παίζει όντως, δεν μου φαίνεται... ΟΡΘΙΑ λολλλλλλλλ
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Τετ 20 Ιούλ 2011, 23:05

Πάντως στο SOHO κάνουν αποκρύψεις...

Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Πέμ 21 Ιούλ 2011, 11:40

Δεν με εκπλήσει το "κενό" και η "επανάληψη".

Επίσης δεν μπορώ να γνωρίζω τι είναι αυτό το φωτεινό αντικείμενο στα δεξιά.

Αν ήταν πλανήτης, σε όλη αυτή τη διάρκεια (έστω, την πραγματική), θα είχε μετακινηθεί αρκετά, και όχι τόσο λίγο (άποψη μου και χωρίς να γνωρίζω καλά).

Επίσης, ας παρατηρήσουμε το φαινομενικό μέγεθος του αντικειμένου. Είναι τουλάχιστον το ίδιο με τον ήλιο, χωρίς να υπολογίζουμε αν είναι μπροστά ή πίσω από αυτόν. (να υπενθυμίσουμε οτι ο ήλιος είναι ο εσωτερικός λευκός κύκλος στον μαύρο δίσκο.

Εντυπωσιακό, το λιγότερο !
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 03 Αύγ 2011, 12:15

Ο ΒΡ σε αυτο το βίντεο...

κάνει ένα πολύ ωραίο debunking στην εξυπνάδα που ισχυρίστηκαν οι φωστηρες της ΝΑΣΑ, ότι δηλαδή αυτό το ημικυκλικό πράγμα δίπλα στον ήλιο, είναι " ίνα " που έκατσε πάνω στο φακό του τηλεσκοπίου. Είναι τόσο γελοία αυτή η εκδοχή, που δεν συζητιέται καν, αλλά ο ΒΡ έκανε τον κόπο να τους τα χώσει ωραιότατα για τις "εκλογικευμένες" επεξηγήσεις της παραλογίας που προβάλλονται, προκειμένου να μην πραγματευτούμε ένα φαινόμενο, στις πραγματικές του διαστάσεις.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ηλιακή Δραστηριότητα”