Συμμετοχή μου στον ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ
- kat_woman
- Site Admin
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Re: Εμφάνισή μου στον ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ
Θα το δω αυριο σίγουρα! Πως και πως το περιμένω..
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- eptarion
- Φρεσκαδούρα
- Irc ψευδώνυμο: επταριων
- Φύλο: Άνδρας
Δεν είμαι ποτε πολύ μακρια Μαρια \
Απλα δεν είμαι πολύ φορουμοβιος. Θα τα πουμε σε επομενη συναντηση ;)
Παρεμβασεις κανω όταν χρειαζεται
Να εισαι καλα.
Να εισαι καλα.
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Το HAARP , με κάθε επιφύλαξη γιατί σταμάτησα να ασχολούμαι εδώ και χρόνια με αυτό το θέμα, ήταν/είναι ικανό για ελέγχο καιρικών φαινομένων (και όχι μόνο) σε πολύ τοπικό επίπεδο.OTTO έγραψε: Πιθανότατα να συνεισφέρουν σε αυτήν και οι ενέργειες που στέλνουν μέσω HAARP.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνεισφέρει σε μια παγκόσμια συστηματική αλλαγή των καιρικών συνθηκών.
Πιο πολύ ρόλο έχουν να κάνουν τα chemtrails τα οποία φσσστ όλη την ώρα συστηματικά και ταυτόχρονα σε όλο τον πλανήτη.
----
Βίκυ ευχαριστώ για την αναφορά σου στο βίντεο. Συνέχισε την διάδοση όοοολων αυτών που συζητούσαμε και λέγαμε παντού χρόνια τώρα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ατιμο! Γι'αυτό μου είπες πως όταν πάω σπίτι με περιμένει μια (ευχάριστη ελπίζεις) έκπληξη.eptarion έγραψε:Δεν είμαι ποτε πολύ μακρια Μαρια \
Να εισαι καλα.
Όντως ήταν ευχάριστη. Σπάνια μιλάς εδώ, αλλά όταν το κάνεις, το κάνεις αρκετά
εύστοχα κι αυτό μ'αρέσει
να σου θυμίσω ότι το ζήτημα ονομάζεται (απ'αυτούς που το ανέδειξαν) GLOBAL warmingΟΤΤΟ έγραψε:Εννοούσα στην τοπική υπερθέρμανση που κατ εμέ είναι δεδομένη (όπως αντιστοίχως υπάρχει και τοπική ψύξη κάποιων περιοχών).
και όχι regional (τοπικο) warming. Σε κάθε περίπτωση, δεν συμφωνώ με την άποψή σου όπως
την εξέφρασες ολοκληρωμένα.
Αν θες μπορείς να κοιτάξεις το τόπικ στο οποίο σε παρέπεμψα (με λινκ όπως σωστά είπε ο αδερφός μου) ή το βίντεο από τη χθεσινή εκπομπή, που έφερε το αδέρφι, κι αν βλέποντας αυτά που παρατίθενται εκεί απ'την αρχή του sticky, ή στο βίντεο, νιώθεις πως έχεις λόγους
να αναπτύξεις περαιτέρω συζήτηση επί του θέματος, καλύτερα να το κάνεις εκεί, παρά εδώ.
Όχι δεν μου έχουν προτείνει κάτι τέτοιο, ούτε προβλέπεται φυσικά.aims έγραψε:Βικυ,σου εχει προτεινει καποιος να αναλαβεις δικη σου εκπομπη?
τοσοι και τοσοι εχουν..
εδω εχουν εκπομπες κατι παραταγουδα,οι πραγματικοι ερευνητες (και κυριως για αυτα τα θεματα) δεν θα μπουν ποτε στην ελληνικη τηλεοραση?
μονο κωλος-κουτσομπολιο θα παιζει?
ειμαστε στο 2015 γμτ..οι ιδιοκτητες τηλεοπτικων σταθμων νομιζουν πως ειμαστε ακομα στα 90ς και κερνανε ξανθια κουταμαρα και κωλο στους τηλεθεατες..
ειδικα κατι μικρα καναλια τυπου Ε,Εξτρα,αντι να ασχολουνται με κουτσομπολια,θα μπορουσαν να δωσουν χωρο σε εκπομπες με τετοιου ειδους θεματολογια
Δεν ξέρω ποιοι είναι οι "τόσοι και τόσοι" που έχουν εναλλακτικές (και εκτός συστήματος) εκπομπές
που βγαίνουν στον αέρα και όχι στο ΥΤ. Ξέρω του Μπαντίδη, αλλά είναι
τοπικός τηλεοπτικός σταθμός που έχει περιορισμένη εμβέλεια, και κανά δυο άλλες, πάλι
επαρχιακές με ακόμα πιο περιορισμενη εμβέλεια. Κάποτε υπήρχε και η "πύλη" του χαρδαβέλλα,
το "ελλήνων μυστήρια" στο Νιου, και άλλες παρεμφερείς... αλλά αυτά υπήρχαν στις αρχές της 10ετίας του '90 και δεν καταδείκνυαν τη διαφθορά και τις εξαπατήσεις των εξουσιαστών, παρά αραιά και που, σπάνια και ελάχιστα. Τώρα έχουν εκλείψει κι αυτές, διότι τώρα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σκεφτόμαστε!
Μόνο να αποχαυνωνόμαστε... (εξ ου και οι κώλοι και τα λάιφ στάιλ, οι απόλυτα αρνητικές
και εκφοβιστικές ειδήσεις και όλες οι παρεμφερείς αηδίες)
Το να γινει κάτι πραγματικα εναλλακτικό που να μεταδίδει αλήθειες, σε συστημικό τηλεοπτικο δίκτυο
που θα βλέπουν τα μεγάλα αστικά κέντρα (με πρώτη την Αθήνα) το βρίσκω τόσο πιθανό,
όσο το να ξυπνήσω αύριο και να'μαι ένας μελαχροινός, ψηλός και λιγνός άντρας,
ενώ τώρα που σου μιλάω, είμαι ακριβώς το αντίθετο.
Αυτές οι θεματολογίες είναι "φτου κακά" για τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνω, γιατί είναι αρχή μου να αποδίδω τα εύσημαAnonymosEreynhths έγραψε:Βίκυ ευχαριστώ για την αναφορά σου στο βίντεο. Συνέχισε την διάδοση όοοολων αυτών που συζητούσαμε και λέγαμε παντού χρόνια τώρα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
εκεί που ανήκουν. Ο μόνος στόχος μου για την εμφάνισή μου στη συγκεκριμένη εκπομπή,
είναι ακριβώς αυτός που λες κι εσύ. Να μεταδίδω κάποια μηνύματα και κάποιες πληροφορίες,
σε ανθρώπους που δε γνωρίζουν... Εξ όσων ακούω (από Μπαντίδη) και βλέπω (απ'τα κατακλυσμιαία αιτήματα φιλίας που δέχομαι στο φατσοβιβλιό) έχω κάποια απήχηση και αυτό με κάνει να νιώθω
πολύ καλά.
Όπως και να'χει όταν και αν δείτε το απόσπασμα που εμφανίζομαι στη συγκεκριμένη εκπομπή,
θα'θελα τους αντικειμενικούς (και όχι κολακευτικούς) σχολιασμούς/επισημάνσεις σας.
Ευχαριστώ.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Πρώτα από όλα nice to meet you αδερφέ της Βίκυς! Δεν θυμάμαι να ξαναεπικοινωνήσαμε ποτέeptarion έγραψε:όταν σου ειπε το παραπανω η αδελφη μου, σου εδωσε ένα link
εξ αυτων που εγραψες, η δεν πηγες καθολου, η δεν υπολογισες τιποτα από ο,τι γραφει εκει
Από κει και πέρα, δεν μπορώ να καταλάβω σε τι διαφωνείτε εσύ και η Βίκυ με αυτά που έγραψα... γνωρίζω το climategate. Τα είχα διαβάσει παλαιότερα. Μου διαφεύγει κάτι; Τι στραβό είπα;
Είπες στο άλλο νήμα ότι τα έχω μπλέξει άσχημα. Θα περίμενα κάποια παραπάνω εξήγηση επ αυτού. Πού το άσχημα, δεν αντιλαμβάνομαι.
Βίκυ, γνωρίζω ότι το παρουσιάζουν ως global, γι αυτό κι εγώ διαφώνησα με το ότι είναι global και απλώς είπα ότι υπάρχουν local, όχι global.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- ArELa
- Founder-Administrator
Εγώ διαφωνώ για συγκεκριμένους λόγους, που μπορεί να μην ειναι οι ίδιοι με αυτούς του αδερφού μου.OTTO έγραψε:Από κει και πέρα, δεν μπορώ να καταλάβω σε τι διαφωνείτε εσύ και η Βίκυ με αυτά που έγραψα...
Εκείνος μπαίνει (και "μιλάει") στα ΙΔΕΟ κάθε πορτοκαλοπρασινοπαπαγαλοτσαγαλί φεγγάρι
οπότε μην κρατάς την ανάσα σου περιμένοντας απάντησή του.
Όσο για τη δική μου διαφωνία... Τις ενστάεις μου στην τοποθέτησή σου, τις θέτω
στο τόπικ όπου πρέπει να τα πραγματευόμαστε αυτά
εδώ δηλαδή http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 22#p262422
ώστε να μην μετατρέψουμε το παρόν τόπικ σε climategate2
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Σε είδα και είσαι θεά.
Πολύ ωραίο το θέμα με την υπερθέρμανση και σηκώνει σίγουρα πολλές εκπομπές για τα επιμέρους που βιώνουμε αυτή τη στιγμή.
Η έκφραση και η παρουσίαση του παραλογισμού της συλλογικής ευθύνης είναι όλα τα λεφτά.
Αυτοί οι λίγοι καταναλώνουν ενέργεια και είναι υπεύθυνοι για πλήθος ατυχημάτων με ανεπανόρθωτες βλάβες για τον πλανήτη.
Αλλά λένε πως φταίμε εμείς επειδή περδόμαστε και τα ζωντανά του θεούλη που επίσης αερίζονται.
Αυτό το "αερίζονται" το είπε πολύ κομψά ο παρουσιαστής.
Η Ατζέντα 21 είναι όντως ένα ενοχλητικό θέμα αλλά με μεγάλο ενδιαφέρον.
Γιατί η απάτη είναι φως φανάρι.
Πολύ ωραίο το θέμα με την υπερθέρμανση και σηκώνει σίγουρα πολλές εκπομπές για τα επιμέρους που βιώνουμε αυτή τη στιγμή.
Η έκφραση και η παρουσίαση του παραλογισμού της συλλογικής ευθύνης είναι όλα τα λεφτά.
Αυτοί οι λίγοι καταναλώνουν ενέργεια και είναι υπεύθυνοι για πλήθος ατυχημάτων με ανεπανόρθωτες βλάβες για τον πλανήτη.
Αλλά λένε πως φταίμε εμείς επειδή περδόμαστε και τα ζωντανά του θεούλη που επίσης αερίζονται.
Αυτό το "αερίζονται" το είπε πολύ κομψά ο παρουσιαστής.
Η Ατζέντα 21 είναι όντως ένα ενοχλητικό θέμα αλλά με μεγάλο ενδιαφέρον.
Γιατί η απάτη είναι φως φανάρι.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Δεν είδα την εκπομπή ,ούτε ακόμα έχω δει τα όσα αναφέρει η Βίκυ,τα οποία εδώ στα ΙΔΕΟ τα έχουμε ξεψαχνίσει περί δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη.Το ευχάριστο είναι πως με την παρουσία σου Βίκυ στον Κώδικα Μυστηρίων πολλοί έμαθαν το παιχνίδι για κέρδος του Αλ Γκορ και πολλών άλλων ...cheers
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- doctormarkon
- Επίτιμος
Πολύ ωραία συνδέθηκε η Ατζέντα 21 με πολλούς από τους φόρους και τα μέτρα.
Βέβαια δεν είναι ακόμα φως φανάρι "φόροι διοξειδίου του άνθρακα" αλλά περνάει μουλωχτά.
Στη γειτονιά μου με κονδύλια ΕΣΠΑ "εφτιαξαν" τους δρόμους.
Με νησίδα στη μέση και τεράστια πεζοδρόμια για να μην πορείς να παρκάρεις το αμάξι ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ.
Στις στροφές κινδυνεύεις να πέσεις στη νησίδα. Ένα φαρδύ αυτοκίνητο στρίβει με.......μανούβρα μόνο.
Φαίνεται ότι έγιναν επίτηδες ώστε να μας αναγκάσουν να πουλήσουμε τα αυτοκίνητα.
Και τους έπιασε ο ....... πόνος για ποδηλατόδρομους.
Όσο για τους αγρότες και όσους έχουν μικρά οικόπεδα με κότες και κουνέλια και πάλι το σερβίρουν σαν οικονομικό το θέμα.
Αν έλεγαν ότι οι κότες και τα κουνέλια κάνουν τα .....κακά τους και μολύνουν δεν θα το χάβαμε.
Καιρό προπαθούσαν να κλείσουν τους μικρούς παραγωγούς.
Πριν μία δεκαετία περίπου είχαν δείξει έναν αγρότη να διπλώνει ένα σφαγμένο αρνί και να το βάζει στο πορτ μπαγκάζ.
Δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής λέγαν και δεν συμμαζεύεται.
Είχε λέγαν μεγάλα και βρώμικα νύχια.
Λες και θα τρώγαμε το αρνί ωμό.
Άσε και τις διαφημίσεις "ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ"
Κάτι για μπατζανάκηδες από το χωριό που δίνουν λάδι μάπα και άλλα ωραία.
Πολλά σποτάκια κυκλοφορούσαν που μύριζαν Ατζέντα 21.
Και τώρα τα σποτάκια για μηχανάκια με κάρτες πάλι Ατζέντα 21 βρωμάνε.
1 στις 4 διαφημίσεις σχετίζονται με την Ατζέντα.
Βέβαια δεν είναι ακόμα φως φανάρι "φόροι διοξειδίου του άνθρακα" αλλά περνάει μουλωχτά.
Στη γειτονιά μου με κονδύλια ΕΣΠΑ "εφτιαξαν" τους δρόμους.
Με νησίδα στη μέση και τεράστια πεζοδρόμια για να μην πορείς να παρκάρεις το αμάξι ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ.
Στις στροφές κινδυνεύεις να πέσεις στη νησίδα. Ένα φαρδύ αυτοκίνητο στρίβει με.......μανούβρα μόνο.
Φαίνεται ότι έγιναν επίτηδες ώστε να μας αναγκάσουν να πουλήσουμε τα αυτοκίνητα.
Και τους έπιασε ο ....... πόνος για ποδηλατόδρομους.
Όσο για τους αγρότες και όσους έχουν μικρά οικόπεδα με κότες και κουνέλια και πάλι το σερβίρουν σαν οικονομικό το θέμα.
Αν έλεγαν ότι οι κότες και τα κουνέλια κάνουν τα .....κακά τους και μολύνουν δεν θα το χάβαμε.
Καιρό προπαθούσαν να κλείσουν τους μικρούς παραγωγούς.
Πριν μία δεκαετία περίπου είχαν δείξει έναν αγρότη να διπλώνει ένα σφαγμένο αρνί και να το βάζει στο πορτ μπαγκάζ.
Δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής λέγαν και δεν συμμαζεύεται.
Είχε λέγαν μεγάλα και βρώμικα νύχια.
Λες και θα τρώγαμε το αρνί ωμό.
Άσε και τις διαφημίσεις "ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ"
Κάτι για μπατζανάκηδες από το χωριό που δίνουν λάδι μάπα και άλλα ωραία.
Πολλά σποτάκια κυκλοφορούσαν που μύριζαν Ατζέντα 21.
Και τώρα τα σποτάκια για μηχανάκια με κάρτες πάλι Ατζέντα 21 βρωμάνε.
1 στις 4 διαφημίσεις σχετίζονται με την Ατζέντα.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Μου άρεσες πολύ τη στιγμή που είπε για τους πληρωμένους ψευτο-επιστήμονες.
Μεγάλη αλήθεια που λίγοι τολμούν να πουν.
- ArELa
- Founder-Administrator
Αφού δεν είδες ακόμα την εκπομπή και αναφέρθηκες στον Αλ Γκορ, έχω να σου πω ότι είσαιalkinoos έγραψε:Δεν είδα την εκπομπή ,ούτε ακόμα έχω δει τα όσα αναφέρει η Βίκυ,τα οποία εδώ στα ΙΔΕΟ τα έχουμε ξεψαχνίσει περί δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη.Το ευχάριστο είναι πως με την παρουσία σου Βίκυ στον Κώδικα Μυστηρίων πολλοί έμαθαν το παιχνίδι για κέρδος του Αλ Γκορ και πολλών άλλων ...cheers
κάργα διαισθητικός, ή συντονισμένος υποσυνείδητα με το ΑΣΤΡΑ.ΤΒ.
Αναφερθήκαμε σ'αυτό το καλόπαιδο.
Για να μην ψάχνεις, κλικ στην εικόνα και πας στο απόσπασμα
με τη δικη μου παρουσίαση
Σε ευχαριστώ Μαράκι μουdoctormarkon έγραψε:Σε είδα και είσαι θεά.
Μουλωχτά ξεμουλωχτά, περνάει και στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, περνάει και με την ολη διαδικασία ΚΤΕΟ αφού αυτή ξεκίνησε με τις λογικές του ελέγχου των "εκπομπών", και από πολλά άλλα χρεωστικά περνάει...doctormarkon έγραψε:Βέβαια δεν είναι ακόμα φως φανάρι "φόροι διοξειδίου του άνθρακα" αλλά περνάει μουλωχτά.
όπως έχω πει, δε μπορώ να παροτρύνω τους συμπατριώτες μου σε αφοβίαdoctormarkon έγραψε:Μου άρεσες πολύ τη στιγμή που είπε για τους πληρωμένους ψευτο-επιστήμονες.
και να φοβάμαι η ιδια. Από τη στιγμή που δέχτηκα να "εκτεθώ" δημόσια,
ήμουν αποφασισμένη να τα πω έξω απ'τα δόντια, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος.
Το να μιλούσα με υπεκφυγές και να αράδιαζα "πολιτικως ορθές" παρλάτες,
θα μ'έκανε άλλη μια κότα λυράτη που απλά βγαίνει για να προβληθεί η ιδια.
Ο στόχος ο δικος μου είναι άλλος, και στο βαθμό που έχω απήχηση και βοηθώ
στο να τους πάρει χαμπάρι ο κόσμος, τον πετυχαίνω.
Ο Μπαντίδης είναι ιδανικός παρουσιαστής για μια τέτοια εκπομπή, διότι έχει βαθύτατες επιγνώσειςdoctormarkon έγραψε:Πολύ ωραία συνδέθηκε η Ατζέντα 21 με πολλούς από τους φόρους και τα μέτρα.
(όχι μόνο στείρες γνώσεις), έχει καλό ραπόρ με τους καλεσμένους, είναι θετικος,
και όπως είπα και την άλλη φορά, μου δινει εκπληκτικές πάσες,
που βοηθούν να απαπτύξω σωστά την παρουσίασή μου, και σας διαβεβαιώ, ΧΩΡΙΣ να τα'χουμε
μιλημένα νωρίτερα. Η μόνη συνεννόηση που κάνουμε (τηλεφωνικα) είναι τι ώρα θα βγω στον αέρα.
Το "πράσινα άλογα" που είπε όταν μιλούσαμε για την πράσινη ανάπτυξη,
ήταν ολα τα λεφτά
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
Πήρα άδεια σήμερα γιατι ειχα και εξωτερικές δουλειες.
Φτάνω σπίτι νωρίς, λέω-σαν νοικοκυρά που είμαι, κανα δυό φορές το χρόνο -, ας βάλω μια ηλεκτρική να ξεκατσαριδιάσω. Βάζω και η καλή σου το κινητο στην κολότσεπη, τα ακουστικά στα αυτιά και λέω "θα ακούσω Βίκυ, τώρα".
Νάναι καλά το λινκ που έδωσε ο αδελφούλης. ΄΄Όμως....Ξεκινάει, δεν περνάνε δέκα λεπτά...τρώω το error connection στη μούρη. Ξαναδοκιμάζω.Ακούω λίγο περισσότερη ώρα αυτή τη φορά. Ξανατρώω error. ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΕΓΩ, επιμένω!! Και ναι, κυρίες και κύριοι, μπορεί να μην σκούπισα, αλλά τη Βίκυ την άκουσα!
Καλά, δεν χρειάζεται να σου πω πόσο καταρτισμένη σε βρήκα, πόσο ωραία τα είπες και όλα τα σχετικά...it goes without saying, honey! Αυτό που επίσης με χαρά διαπίστωσα, ήταν ότι ησουν (ή έτσι μου φάνηκε?), πολύ πιο άνετη και χαλαρή από την πρώτη φορά, που σημαίνει, ότι πάει, του τον πήρες τον αέρα!! Το δε interaction σου με τον Μπαντίδη, πολύ καλό, έχετε ωραία "τηλεοπτική" χημεία.
Εύχομαι και ελπίζω (είμαι σίγουρη, δηλαδή!) ότι θα σε δουμε ξανα και ξανα και ξανα...Εξ άλλου είναι τόσα τα θέματα και αυτή είναι η χρυσή σου ευκαιρία (πέρα από το παρόν φόρουμ) να διαδοθούν απόψεις που ΠΡΕΠΕΙ να ακούγονται!!
Ένα μπράβο λοιπόν από εμένα (και τα φιλιά από κοντά!)
ΥΓ. Τι θα γίνει βρε κοπελιά? Πόσο πιά θα ομορφύνεις, και πόσο σου πάει το...τελεβίζο?
Φτάνω σπίτι νωρίς, λέω-σαν νοικοκυρά που είμαι, κανα δυό φορές το χρόνο -, ας βάλω μια ηλεκτρική να ξεκατσαριδιάσω. Βάζω και η καλή σου το κινητο στην κολότσεπη, τα ακουστικά στα αυτιά και λέω "θα ακούσω Βίκυ, τώρα".
Νάναι καλά το λινκ που έδωσε ο αδελφούλης. ΄΄Όμως....Ξεκινάει, δεν περνάνε δέκα λεπτά...τρώω το error connection στη μούρη. Ξαναδοκιμάζω.Ακούω λίγο περισσότερη ώρα αυτή τη φορά. Ξανατρώω error. ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΕΓΩ, επιμένω!! Και ναι, κυρίες και κύριοι, μπορεί να μην σκούπισα, αλλά τη Βίκυ την άκουσα!
Καλά, δεν χρειάζεται να σου πω πόσο καταρτισμένη σε βρήκα, πόσο ωραία τα είπες και όλα τα σχετικά...it goes without saying, honey! Αυτό που επίσης με χαρά διαπίστωσα, ήταν ότι ησουν (ή έτσι μου φάνηκε?), πολύ πιο άνετη και χαλαρή από την πρώτη φορά, που σημαίνει, ότι πάει, του τον πήρες τον αέρα!! Το δε interaction σου με τον Μπαντίδη, πολύ καλό, έχετε ωραία "τηλεοπτική" χημεία.
Εύχομαι και ελπίζω (είμαι σίγουρη, δηλαδή!) ότι θα σε δουμε ξανα και ξανα και ξανα...Εξ άλλου είναι τόσα τα θέματα και αυτή είναι η χρυσή σου ευκαιρία (πέρα από το παρόν φόρουμ) να διαδοθούν απόψεις που ΠΡΕΠΕΙ να ακούγονται!!
Ένα μπράβο λοιπόν από εμένα (και τα φιλιά από κοντά!)
ΥΓ. Τι θα γίνει βρε κοπελιά? Πόσο πιά θα ομορφύνεις, και πόσο σου πάει το...τελεβίζο?
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Μου άρεσε πολύ η διάκριση της επιστήμης από την ψευτοεπιστήμη. Διότι ό,τι και να λένε κάποιοι για μας, εμείς είμαστε λάτρεις και της λογικής, και της επιστήμης. Αρκεί να είναι original και όχι μούφες φασιστοειδών, τύπου Αλ Γκορ.
Ναι, το βλέπω κάθε φορά που μου έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Ήδη έχω πληρώσει πολλές φορές φόρους CO2, όπως οι περισσότεροι. Σε τιμωρούν για κάτι που δεν φταις. Αυτοί επέβαλλαν τις τεχνολογίες καύσης, αυτοί πουλάνε το πετρέλαιο, και μετά κατηγορούν εσένα που υποχρεώθηκες από τους ίδιους να είσαι πελάτης τους, και σου επιβάλλουν φόρους για αυτό.
Ναι, το βλέπω κάθε φορά που μου έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Ήδη έχω πληρώσει πολλές φορές φόρους CO2, όπως οι περισσότεροι. Σε τιμωρούν για κάτι που δεν φταις. Αυτοί επέβαλλαν τις τεχνολογίες καύσης, αυτοί πουλάνε το πετρέλαιο, και μετά κατηγορούν εσένα που υποχρεώθηκες από τους ίδιους να είσαι πελάτης τους, και σου επιβάλλουν φόρους για αυτό.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- ArELa
- Founder-Administrator
kat_woman έγραψε:Φτάνω σπίτι νωρίς, λέω-σαν νοικοκυρά που είμαι, κανα δυό φορές το χρόνο -, ας βάλω μια ηλεκτρική να ξεκατσαριδιάσω.
kat_woman έγραψε:Και ναι, κυρίες και κύριοι, μπορεί να μην σκούπισα, αλλά τη Βίκυ την άκουσα!
kat_woman έγραψε:ΥΓ. Τι θα γίνει βρε κοπελιά? Πόσο πιά θα ομορφύνεις, και πόσο σου πάει το...τελεβίζο?
τι θα γίνει? θα κάνετε την χλωμή εκρού στο χρώμα του νεκρού να κοκκινίσει τώρα?Hlios έγραψε:Και πολύ νέα στην όψη με δυνατό χαμόγελο.
Tελικά αυτό το γούσταραν πολλοί. Πήρα πολλές εύφημες μνείες στο fb γι'αυτήν ακριβώςOTTO έγραψε:Μου άρεσε πολύ η διάκριση της επιστήμης από την ψευτοεπιστήμη.
την τοποθέτηση...
Σας ευχαριστώ θερμά για τους σχολιασμούς. Περιμένω τον Προμηθέα τώρα
με τις τσεκουράτες κριτικές του.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Πάω σκλαβενίτη σήμερα, που λέτε, η αλλοπαρμένη και όπως ήμουν στα κηπευτικά να πάρω καμιά ντομάτα,
με πλησίασε μια κοπέλα (25-27 χρονών) και μου λέει: "Συγνώμη, να σας ρωτήσω κάτι?" νόμιζα πως θα με
ρωτούσε πού βρίσκεται κάποιο προϊόν που αναζητάει και είπα στο άνετο: "Φυσικα, κοπελιά, πες μου"
Και μου λέει "Εσείς δεν είστε που βγήκατε το Σάββατο στην εκπομπή του Μπαντίδη στο Αστρα Τι βι?"
ντοινγκ! πάρτε την κάτω την κυρία
Αυτό με μάρανε τώρα, να κυκλοφορώ ινκογκνιτο με γυαλί ηλίου και καπέλο ή σκουφί
(αν με "εντόπισε" άτομο στην Αθήνα, δε θα'θελα να δω τι θα μου ξημέρωνε αν έμενα στο Βόλο )
Ρε τι πάθαμε πρωινιάτικα...
με πλησίασε μια κοπέλα (25-27 χρονών) και μου λέει: "Συγνώμη, να σας ρωτήσω κάτι?" νόμιζα πως θα με
ρωτούσε πού βρίσκεται κάποιο προϊόν που αναζητάει και είπα στο άνετο: "Φυσικα, κοπελιά, πες μου"
Και μου λέει "Εσείς δεν είστε που βγήκατε το Σάββατο στην εκπομπή του Μπαντίδη στο Αστρα Τι βι?"
ντοινγκ! πάρτε την κάτω την κυρία
Αυτό με μάρανε τώρα, να κυκλοφορώ ινκογκνιτο με γυαλί ηλίου και καπέλο ή σκουφί
(αν με "εντόπισε" άτομο στην Αθήνα, δε θα'θελα να δω τι θα μου ξημέρωνε αν έμενα στο Βόλο )
Ρε τι πάθαμε πρωινιάτικα...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
Κανόνισε να σε κυνηγούν και οι παπαράτσι σε λίγο
Θα βγαίνω και εγω στα κανάλια και από κάτω θα γράφει : " Φίλη Βίκυς"
Καλό αυτό που συνέβη πάντως! Έτσι, να βλέπει , να ακούει και να μαθαίνει ο κόσμος!
Θα βγαίνω και εγω στα κανάλια και από κάτω θα γράφει : " Φίλη Βίκυς"
Καλό αυτό που συνέβη πάντως! Έτσι, να βλέπει , να ακούει και να μαθαίνει ο κόσμος!
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- doctormarkon
- Επίτιμος
Αυτό είναι πολύ καλό.
Η μεγάλη δημοσιότητα και οι μαϊντανοί είναι άσχημο.
Το λίγο είναι καλό σαν το ....πιπέρι.
Σημαίνει ότι η εκπομπή έχει απήχηση και την παρακολουθούν.
Η μεγάλη δημοσιότητα και οι μαϊντανοί είναι άσχημο.
Το λίγο είναι καλό σαν το ....πιπέρι.
Σημαίνει ότι η εκπομπή έχει απήχηση και την παρακολουθούν.
- ArELa
- Founder-Administrator
Mην το βγάζουμε εκτός πλαισίου. Σιγά μην έκανα καμιά ουσιαστική διαφορά...
Εχω πολλά καρβέλια ακομα να φάω για κάτι τέτοιο.
Στην προκειμενη, ΕΤΥΧΕ να πέσω πάνω σε κοπελιά που παρακολουθεί
ανελλειπώς ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.
Αν ήμουν Βόλο, ναι ίσως έπαιζε αυτό με την απήχηση ως ένα βαθμό.
Στην Αθήνα... δεν παίζει τετοια περίπτωση, κι αυτό που έγινε το θεωρώ εντελώς τυχαίο.
Πάντως είναι το τέταρτο ή πέμπτο άτομο (συμπεριλαμβανομένου και του αδερφού μου)
που δεν έχουν χάσει ούτε έναν ΚΜ, και μου είπαν πως τόσο "έξω απ'τα δοντια"
δεν τα'χει πει κανεις ως τώρα στην εν λόγω εκπομπή.
Μακάρι κι αυτό από μόνο του, να κάνει ορισμένους να σκεφτούν.
Εχω πολλά καρβέλια ακομα να φάω για κάτι τέτοιο.
Στην προκειμενη, ΕΤΥΧΕ να πέσω πάνω σε κοπελιά που παρακολουθεί
ανελλειπώς ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.
Αν ήμουν Βόλο, ναι ίσως έπαιζε αυτό με την απήχηση ως ένα βαθμό.
Στην Αθήνα... δεν παίζει τετοια περίπτωση, κι αυτό που έγινε το θεωρώ εντελώς τυχαίο.
Πάντως είναι το τέταρτο ή πέμπτο άτομο (συμπεριλαμβανομένου και του αδερφού μου)
που δεν έχουν χάσει ούτε έναν ΚΜ, και μου είπαν πως τόσο "έξω απ'τα δοντια"
δεν τα'χει πει κανεις ως τώρα στην εν λόγω εκπομπή.
Μακάρι κι αυτό από μόνο του, να κάνει ορισμένους να σκεφτούν.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Ανέβασα η ίδια, χωρίς τους υπόλοιπους και χωρίς διαφημίσεις, την παρουσίασή μου για τα ΕΛΦ
στον Μπαντίδη στις 28/11/15
https://www.youtube.com/watch?v=bIckr6H ... e=youtu.be
Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία γι'απόψε.
στον Μπαντίδη στις 28/11/15
https://www.youtube.com/watch?v=bIckr6H ... e=youtu.be
Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία γι'απόψε.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Θα σε δω οπωσδήποτε.
Αν μπορείς βάλε link και ώρα γιατί δε θυμάμαι.
Αν μπορείς βάλε link και ώρα γιατί δε θυμάμαι.
- ArELa
- Founder-Administrator
Ψάξε βρε το λινκ, στο web tv, ASTRA TV
ώρα μετά τις 12... μακάρι να αντέξεις.
Αν όχι, δεν πειράζει, θα το ανεβάσει ο Μπαντίδης στο ΥΤ και καπάκι
θα το ανεβάσω κι εγώ μετά.
ώρα μετά τις 12... μακάρι να αντέξεις.
Αν όχι, δεν πειράζει, θα το ανεβάσει ο Μπαντίδης στο ΥΤ και καπάκι
θα το ανεβάσω κι εγώ μετά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Το link αυτό δεν παίζει στο κινητό μου, ωστόσο το παρακολουθώ μέσο εφαρμογής.
Τώρα επέστρεψα και φυσικά θα αντέξω να σε παρακολουθήσω.
Καλή επιτυχία στην παρουσία σου στην εκπομπή.
Τώρα επέστρεψα και φυσικά θα αντέξω να σε παρακολουθήσω.
Καλή επιτυχία στην παρουσία σου στην εκπομπή.