Bασούλα μου εγώ πλέον δεν μισώ κανέναν, δεν έχω πρόβλημα με κανένα τους αγαπώ όλους στο διαδίκτυο και αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη από μένα και αυτούς που βρίζουν και τον yanni alexaki που έγραψε το post γιατί κανένας τους δεν παρεμβαίνει στην ελεύθερη βούληση της ψυχής μου. Αυτή είναι η μαγεία του Ίντερνετ ότι κανένας δεν μπορεί να σου κάνει πραγματικά κακό.Το πρόβλημα μου είναι με όσους δολοφονούν, θανατώνουν, κλέβουν διά της βίας, απαγάγουν, φυλακίζουν ανθρώπους, παραβιάζουν τον ιδιωτικό χώρο άλλων, βλάπτουν τους άλλους ψυχολογικά ή σωματικά καταστρατηγώντας την ελεύθερη βούληση τους και παραβιάζοντας τον συμπαντικό νόμο of non interference.ArELa έγραψε: ↑Παρ 04 Ιαν 2019, 08:37Δεκτό. Το υφάκι ήταν (για μένα) το πρόβλημα, όχι η άποψή του.
Τι θα πει "κυρία βασουλα έγινες κυνηγός επικυρηγμένων"???
Δεν είναι ολίγον (όσο πατάει η γάτα) άστοχη και ιταμή αυτή η φράση?
Και πάλι συγκρατήθηκα και του απάντησα ευγενικά.
Αλλά όπως είπαμε, κάποιοι δε σκαμπάζουν από ευγένειες
οποτε προσαρμόστηκα και του απάντησα αναλόγως μετά...![]()

Η μη παρέμβαση είναι ο σημαντικότερος πνευματικός νόμος του σύμπαντος. Η παρέμβαση είναι όταν προσπαθείτε σκόπιμα να ελέγξετε τη ζωή ενός άλλου. Είναι απλά λάθος να το κάνετε με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή! Αν κανείς δεν έσπαγε ποτέ αυτόν τον πνευματικό νόμο, δεν θα υπήρχε δυσαρμονία μεταξύ των ατόμων.
Οι άνθρωποι παρεμβαίνουν με δύο βασικούς τρόπους: σκόπιμα με σκόπιμη παρεμβολή και ακούσια από άγνοια. Είτε παρεμβαίνετε σκόπιμα είτε ακούσια, θέτετε σε κίνηση έναν άλλο πνευματικό νόμο - το κάρμα ή αλλιώς την αιτία και το αποτέλεσμα. Εάν δεν θέτετε την αρνητικότητα σε κίνηση, τότε δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίσετε. Εάν δεν παρεμβαίνετε σε άλλους, μπορείτε να εστιάσετε στη ζωή σας. Όταν μαθαίνετε να ζείτε τη ζωή σας, θα αρχίσετε να την καταλαβαίνετε. Ο καθένας έχει ένα μονοπάτι για να περπατήσει και εναπόκειται στον καθένα από εμάς να αποφασίσουμε τι κάνουμε εδώ.
Καθώς θα κάνετε την πρακτική σας, θα μάθετε να ζείτε περισσότερο με το μυαλό σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι καλό να βάζετε το καθαρό σας χέρι σε κάτι που δεν είναι. Γιατί θα θέλατε να αγγίζετε την αρνητικότητα κάποιου; Προσπαθείτε να τον διορθώσετε και πώς ακριβώς θα το κάνετε αυτό; Ποιον έχετε επιδιορθώσει ποτέ; Θα ήταν πιο σημαντικό να αναρωτηθείτε γιατί πρέπει να λύσετε τα προβλήματα ενός άλλου.
Είναι εκπληκτικό, όταν αφήνετε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που τους αρέσει. Αυτή είναι η κατανόηση του πνευματικού νόμου της αρμονίας - της μη παρεμβολής.
https://www.dailyom.com/cgi-bin/display ... i?lid=1200