Τιμή μου!ArELa έγραψε:Στο 15:02 περιπου, ο Ζαχος σε αναφέρει Κατ μου
Μπράβο παιδιά! Παράτησα οτι δουλειά είχα στο γραφείο και σας άκουσα.
Προωθώ...
Τιμή μου!ArELa έγραψε:Στο 15:02 περιπου, ο Ζαχος σε αναφέρει Κατ μου
Υποχώρησες καθηκοκάθικο ε?zaxarias mytilinios έγραψε:Όμως σαν καλός τζέντλεμαν υποχώρησα
Γι'αυτό ακριβώς και είπαkat_woman έγραψε:Χμ... με μία γρήγορη έρευνα βρήκα να συμφωνούν πολλοί ως προς το οτι πουθενά στην Αγ. Γραφή δεν υπάρχει η επίμαχη φράση...
(επινόησε είπα, δεν είπα έγραψε)ArELa έγραψε:Δεν ξέρω ποιος μαλάκας επινόησε αυτή τη φράση
Ε ναι μωρέ, πλακίτσα έκανε σίγουρα κι ο Ζάχος μας.kat_woman έγραψε:Σιγά την διαφωνία, όμως παιδιά Τέτοιους γλυκούς διαφωνούντες, μακάρι να είχαμε πάντα!
Συγγραφική κομπίνα... σε αναγκάζει να το δεις όλο, ακόμα και όταν υπάρχει κοιλιά στη συζήτηση ή δεν είναι στα ενδιαφέροντα του ακροατή.... (ξέρεις κυρία μου έχουμε κάνει και εμείς ραδιόφωνο -πειρατικό - πριν ΑΡΚΕΤΑΑΑ χρόνια...).Ε ναι μωρέ, πλακίτσα έκανε σίγουρα κι ο Ζάχος μας.
Σκηνή σε σχήμα σταυρού για να τον πατάνε κανονικά... να τον ΠΑΤΑΝΕ.dora33 έγραψε:Μιας και στην συζητηση σας πιασατε το σατανιστικο και τα συμβολα που υπαρχουν γυρω μας και μιας και αναφερατε το x faxtor το οποιο δεν παρακολουθω καθολου (γενικως δεν βλεπω τηλεοραση) ,ετυχε λοιπον να πεσει στα ματια μου ενα βιντεακι απο το εν λογω παιχνιδι.Κοιταξτε λοιπον που πατανε οι τραγουδιστες..τι σχημα εχει η σκηνη.
https://www.youtube.com/watch?v=RiDvzaze5PA
Δεν χρειαζεται να το δειτε ολο..μονο την αρχη του!
σκέφτομαι ότι μπορούνArELa έγραψε:Μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση στα τελευταία ΡαδιοΓραφήματα :
Βασούλααα δεν έχω λόγια!!!ότι και να πω είναι πολύ λίγο...να σε καλά!!σε αγαπώ πάρα πολύArELa έγραψε: αναφέρθηκα και σε σένα Άλεξ σ'αυτή την εκπομπή.
alexandros799 έγραψε:
Βασούλααα δεν έχω λόγια!!!ότι και να πω είναι πολύ λίγο...να σε καλά!!σε αγαπώ πάρα πολύ
δεν ήταν μαντεψιά, είχα δει αυτό που δίνεις σε μικρολινκ, αλλά κρύβε λόγια. χαχαalexandros799 έγραψε:Σωστή η μαντεψιά "μαστοί στον ουρανό" που είπες
σωστά τα λες... παλιότερα δεν προέκυπτε ποτέ τέτοιο φαινόμενο στην Ελλάδα...alexandros799 έγραψε:πρόκειται για σπάνιο φαινόμενο και πλέον συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα κάτι που δεν γινόταν παλαιότερα(υποθέτω δηλαδή από τα λίγα που έχω δει)
μάλλον κάτι δεν κατάλαβε απ'αυτο που είπα όταν σε ανέφερα, αλλά δεν ξέρω τι δεν κατάλαβε...Garifalo Feggariou42 minutes ago
Βασούλα μου, ποιό είναι τού Αλεξ Άλεξ κανάλι.. φεν μπορώ να το βρω.. αν δε θέλει δημοσίευμα εδώ, στειλτω μού στό email. ευχαριστώ γιά της ενημέρωσεις στα Ελληνικά... να μάθουν οι Έλληνες αυτά που ήδη ξέρουμε εδώ στίς ΗΠΑ, εδώ καί χρόνια. φιλάκια!
Θεώρησε μάλλον ότι θα έχω και εγώ βίντεο.Μόλις του απάντησα..γιατί άραγε δεν βρήκε το κανάλι μου; αφού είναι πασίγνωστο!ArELa έγραψε:μάλλον κάτι δεν κατάλαβε απ'αυτο που είπα όταν σε ανέφερα, αλλά δεν ξέρω τι δεν κατάλαβε...
Του έδωσα μια απάντηση, αλλά νομίζω πως θα'πρεπε να του δώσεις μία κι εσύ...