Εννοώ ότι είναι δικαίωμα τους, όπως είναι και δικαίωμα της Βικης να σβήσει κάτι που θεωρεί ότι παραβιάζει τους κανόνες χρήσης του φόρουμGeorge vounis έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 15:49Τι εννοείς όταν λες δικαίωμα τους είναι?atimi_ksenitia έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 14:47Γιατί φασισμός; δικαίωμα τους είναι να μην επιτρέπουν αυτά που θεωρούν fake news και φασιστική προπαγάνδα.
Τι είναι για σένα fake news και φασιστική προπαγάνδα?
Ποιοι είναι αυτοί που έχουν δικαίωμα να κατεβάσουν τον διακόπτη?
Άμα δεν γουστάρω την άποψη σου να σε εξαφανίσω?
Φασιστικά κόλπα του ΥΤ
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 1 φορά
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Re: Φασιστική λογοκρισία/φιμωση
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
- George vounis
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 628 φορές
- Έλαβε Likes: 214 φορές
Τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα, δεν παίζετε το παιχνίδι έτσι ας μας λέγανε από την αρχή τι θα λέμε, φασισμός είναι να σου κρατώ το στόμα κλειστό, να ακούγεται μόνο η δική μου άποψη, να εξαφανίζω την δικιά σου ακόμα και σένα, θα μου πεις αυτή κρατάνε τα κλειδιά και σε εξαφανίζουν οπότε θέλουν, αυτό είναι φασισμός.atimi_ksenitia έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 16:06Εννοώ ότι είναι δικαίωμα τους, όπως είναι και δικαίωμα της Βικης να σβήσει κάτι που θεωρεί ότι παραβιάζει τους κανόνες χρήσης του φόρουμGeorge vounis έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 15:49Τι εννοείς όταν λες δικαίωμα τους είναι?atimi_ksenitia έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 14:47Γιατί φασισμός; δικαίωμα τους είναι να μην επιτρέπουν αυτά που θεωρούν fake news και φασιστική προπαγάνδα.
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Όχι βέβαια, δεν σου απαγορευουν ( ή μου απαγορεύουν) να πεις τη γνώμη σου εν γένει. Αν θες την λες στα ιδεογραφηματα ή σε μια δική σου ιστοσελίδα. Εξασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να επιλέγουν τί θα δημοσιεύσουν στην πλατφόρμα τουςGeorge vounis έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 16:22Τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα, δεν παίζετε το παιχνίδι έτσι ας μας λέγανε από την αρχή τι θα λέμε, φασισμός είναι να σου κρατώ το στόμα κλειστό, να ακούγεται μόνο η δική μου άποψη, να εξαφανίζω την δικιά σου ακόμα και σένα, θα μου πεις αυτή κρατάνε τα κλειδιά και σε εξαφανίζουν οπότε θέλουν, αυτό είναι φασισμός.atimi_ksenitia έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 16:06Εννοώ ότι είναι δικαίωμα τους, όπως είναι και δικαίωμα της Βικης να σβήσει κάτι που θεωρεί ότι παραβιάζει τους κανόνες χρήσης του φόρουμGeorge vounis έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 15:49
Τι εννοείς όταν λες δικαίωμα τους είναι?
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
judicandus homo reus
judicandus homo reus
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
kat_woman έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 14:51Νομιζω πως το ποσταρω στο σωστο νημα και μας αφορα αμεσα:
το πρωι, ουσα σπιτι με αδεια για να κανω κατι δουλειες, ανοιγω ραδιοφωνο και πεφτω πανω στον Χατζηνικολαου, ο οποιος ειχε εκεινη τη στιγμη στον αερα τον υφυπουργο ψηφιακης πολιτικης. Μενω λοιπον αφωνη (οπως και ο υφυπουργος, οπως αποδειχτηκε ) οταν τον ακουω να διαμαρτύρεται γιατι το facebook ανεθεσε για την Ελλαδα στα...ελληνικα hoaxes, παρακαλω, τον ελεγχο για ψευδεις ειδησεις στο διαδικτυο!!
Και επειδη την ειχα πιασει την ειδηση απο τη μεση και δεν ημουν σιγουρη για αυτα που ακουσαν τα αυτια μου, ιδου μια προχειρη αναζητηση που εφερε την επαληθευση:
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ka-hoaxes/
Τα σχολια δικα σας.
Φυσικά και το έβαλες στο σωστό νήμα.
Και να ο λόγος που πρέπει να βλέπουμε και να ακούμε τους συστημικούς
(όσες ναυτίες κι αν χτυπήσουμε)
Μπορώ να συμπεράνω πως λίαν συντόμως θα μπω στη μπούκα...
γιατί τα ΗΟΑΧΕΣ απ'ο,τι ακούω (δεν τα παρακολουθώ) με ξεσκίζουν χρόνια τώρα...
atimi_ksenitia έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 16:31Εξασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να επιλέγουν τί θα δημοσιεύσουν στην πλατφόρμα τους
Κατ'αρχάς μιλάμε για τεράστιες πλατφόρμες, όλες συνενωμένες στην
τεράστια πολυεθνική δισεκατομμυρίων που λέγεται google
είναι ΔΗΜΟΣΙΑ, και "κρατάει" εκατομμύρια χρηστών...
Αν τα ΙΔΕΟ που είναι μια σταγόνα μπροστά στον ωκεανό αυτής της
τεράστιας πολυ-πλατφόρμας, υποστηρίζουν, σέβονται και λειτουργούν
με βάση την πολυφωνία και την πλήρη ελευθερία έκφρασης (πλην
των χυδαιοτήτων) και όχι με βάση του να διαγράφουμε
ο,τι δε μας γουστάρει, εκείνοι θα όφειλαν να κάνουν το ίδιο, στη νηοστή.
αν αποκαλείς "δημοκρατικό δικαίωμα" τον αποκλεισμό ή μάλλον ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ
καναλιών και προσώπων λίαν δημοφιλών, αξιοπρεπών και με έρεισμα σ'αυτά
που επικοινωνούν και παρουσιάζουν, άτομα και κανάλια που ουδέποτε
ενέδωσαν σε ομιλίες μίσους ή στην έκφραση χυδαιοτήτων, ή αισχρών διαδρομών,
έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη για το τι εστί "δημοκρατικό" δικαίωμα...
και φυσικά μετά απ'αυτό που έθεσες και αυτή τη φορά,
δε μου μένει καμία απορία για το λόγο που δεν απάντησες σε όσα σου έθεσα εδώ
viewtopic.php?p=313714#p313714
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
και συμπληρώνω σ'αυτό που είπα εδώ
και σε ισλαμιστές, σατανιστές και άλλα καλόπαιδα, να εκδηλώνουν ΔΗΜΟΣΙΑ
την τεράστια χαρά τους για το κάψιμο της Νοτρ Νταμ
αλλά και την εκατόμβη θυμάτων στη Σρι Λάνκα
(ελάχιστα παραδείγματα δίνω τώρα)
Τότε, ναι, ξαναλέω πως
έχουμε εξ ορισμού αντίθετη αντίληψη για το τι σημαίνει "δημοκρατικό δικαίωμα"
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ δικαίωμα, θα το έλεγα εγώ. Δημοκρατικό, με την καμία!
ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν λάιβστριμινγκ του μακελάρη της Ν. Ζηλανδίας στο φβ,ArELa έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 16:46αν αποκαλείς "δημοκρατικό δικαίωμα" τον αποκλεισμό ή μάλλον ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ
Τότε, ναι, ξαναλέω πως
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έλα, δεν μπορώ να απαντάω αμέσως, δουλεύω σήμεραArELa έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 15:08atimi_ksenitia έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 14:47Γιατί φασισμός; δικαίωμα τους είναι να μην επιτρέπουν αυτά που θεωρούν fake news και φασιστική προπαγάνδα.
γιατί η ελευθερία έκφρασης είναι ή πρέπει να είναι
ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαίωμα των ανθρώπων κι αυτό πρέπει να ισχύει
για ΟΛΟΥΣ, άσχετα αν συμφωνούμε με αυτά που επικοινωνούν ή όχι.
Διαφορετικά δεν υπάρχει δημοκρατία, αλλά ολοκληρωτισμός και τυραννία.
Το ποιοι είναι αυτοί που κρίνουν και ορίζουν τι είναι fake news ή φασιστική προπαγάνδα
και τι όχι, είναι γνωστό, όπως είναι γνωστό ότι προπαγανδίζουν και οι ίδιοι κάτι...
η διαφορά είναι ότι όσα προπαγανδίζουν αυτοί, θεωρούνται "πολιτικώς ορθά".
Είναι πχ. "ακροδεξια" και "φασιστικη" οποιαδήποτε έκφραση
πατριωτικού συναισθήματος. Γι'αυτό και είναι "φασίστες" σήμερα εν Ελλάδι
όσοι διαμαρτύρονται/διαδηλώνουν κατά της κατάπτυστης συμφωνίας
των Πρεσπών.
Κι αν το πάμε και ευρύτερα στην Ευρώπη, (αλλά και εδω)
το να διαμαρτύρεται ο κάθε πολίτης για την εισβολή τεράστιου όγκου λαθρομεταναστών
(συντριπτική πλειοψηφία ισλαμιστών) στη χώρα του, είναι επίσης απαράδεκτο,
ρατσιστικό και "φασιστικό".
Το ότι οι ίδιοι οι ισλαμιστές ωρύονται με ομιλίες μίσους ενάντια
χριστιανών, ευρωπαίων κλπ, ΕΝΤΟΣ των ευρωπαϊκών χωρών
που τους άνοιξαν τις πύλες, είναι αποδεκτό και δεν λογοκρίνεται
ούτε αποκλείεται από καμία πλατφόρμα.
Ελευθερία έκφρασης στα πλαίσια του νόμου όλοι έχουμε. Υπενθυμίζω ότι η Ελευθερία λόγου είναι qualified right ( π.χ δεν έχει κάποιος το δικαίωμα να πει ψέμματα για σένα και να σε βρίσει. Φαντάζομαι να συμφωνείς ότι κάτι τέτοιο είναι σωστό. Είναι γνωστό δικανικο δίλλημα η ισορροπία ανάμεσα στα άρθρα 8 και 10 του ECHR )
Από κει και πέρα δικαίωμα της κάθε πλατφόρμας να μην επιτρέπει συγκεκριμένους χρήστες. Π.χ αν βγει στο Facebook κάποιο group που να ισχυρίζεται ότι όλοι οι Έλληνες μεταμορφωνονονται το βράδυ σε αρουραίους και πρέπει να τους σφάξουν για να ξεβρωμιζει ο πλανήτης, εγώ και εσύ και όλοι θα απαιτήσουμε να σβηστεί το περιεχόμενο και να πάει στο διάολο η Ελευθερία έκφρασης αυτού του γκρουπ. Ή μήπως οχι;
judicandus homo reus
judicandus homo reus
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Μα για να μην ξαναδούν φαινόμενα σαν αυτό με το λαιβστριμιγκ ξεκίνησαν να σβήνουνArELa έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 16:53και συμπληρώνω σ'αυτό που είπα εδώ
ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν λάιβστριμινγκ του μακελάρη της Ν. Ζηλανδίας στο φβ,ArELa έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 16:46αν αποκαλείς "δημοκρατικό δικαίωμα" τον αποκλεισμό ή μάλλον ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ
Τότε, ναι, ξαναλέω πως
judicandus homo reus
judicandus homo reus
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 413 φορές
- Έλαβε Likes: 317 φορές
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Έχεις ένα μικρό δίκιο, αλλά συνολικά θεωρώ πως κάνεις λάθος.atimi_ksenitia έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 14:47Γιατί φασισμός; δικαίωμα τους είναι να μην επιτρέπουν αυτά που θεωρούν fake news και φασιστική προπαγάνδα.
Αν το "έχουν δικαίωμα να σε διαγράψουν" το λες από νομικής απόψεως, τότε ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό έχω πει κι εγώ πολλές φορές, ότι πρέπει πάντα να λαμβάνει υπόψην όποιος ανεβάζει βιντεο το κατά πόσο από νομικής απόψεως ο άλλος δικαιούται να σε λογοκρίνει. Διότι και άδικο να έχει, δεν τον ενδιαφέρει, τον ενδιαφέρει αν ο νόμος τον στηρίζει, οπότε θα σε τσαλαπατήσει αν ο νόμος του το επιτρέπει. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν μπορείς να σηκώσεις δικό σου σάιτ για να ανεβάσεις τα βίντεό σου, αλλά τα φιλοξενείς σε άλλους, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να σε τσαλαπατήσουν, διότι έχουν το πάνω χέρι. Διαβολικό, προφανώς. Αλλά έτσι είναι.
Από την άλλη πλευρά θεωρώ ότι πρέπει να καταλάβεις ότι το "φασιστικό" σχετίζεται περισσότερο με τα κίνητρά τους, αλλά και τα ψεύδη τους. Όταν λοιπόν ψεύδονται στις περισσότερες περιπτώσεις για τις οποίες κάνουν λόγο για "προώθηση του μίσους", ε αυτή η υποκρισία υποδηλώνει φασιστικές πρακτικές.Για να μην έχει σχέση με φασιστικές πρακτικές, θα έπρεπε να ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ στην κάθε λεπτομέρεια το πώς και το γιατί κάποιος είναι φασίστας. Το να βαφτίζεις όμως αυθαιρέτως και ατόπως όποιον δεν σου αρέσει ως φασίστα, είναι από μόνο του φασιστική πρακτική, η οποία ενισχύεται ακόμα περισσότερο ως φασιστική πρακτική από την ενέργεια της λογοκρισίας.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Συγγνώμη, Ρωτάς αν ο Alex Jones ή ο yiannopoulos έχουν ρητορική μίσους;OTTO έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 17:13Έχεις ένα μικρό δίκιο, αλλά συνολικά θεωρώ πως κάνεις λάθος.atimi_ksenitia έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 14:47Γιατί φασισμός; δικαίωμα τους είναι να μην επιτρέπουν αυτά που θεωρούν fake news και φασιστική προπαγάνδα.
Αν το "έχουν δικαίωμα να σε διαγράψουν" το λες από νομικής απόψεως, τότε ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό έχω πει κι εγώ πολλές φορές, ότι πρέπει πάντα να λαμβάνει υπόψην όποιος ανεβάζει βιντεο το κατά πόσο από νομικής απόψεως ο άλλος δικαιούται να σε λογοκρίνει. Διότι και άδικο να έχει, δεν τον ενδιαφέρει, τον ενδιαφέρει αν ο νόμος τον στηρίζει, οπότε θα σε τσαλαπατήσει αν ο νόμος του το επιτρέπει. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν μπορείς να σηκώσεις δικό σου σάιτ για να ανεβάσεις τα βίντεό σου, αλλά τα φιλοξενείς σε άλλους, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να σε τσαλαπατήσουν, διότι έχουν το πάνω χέρι. Διαβολικό, προφανώς. Αλλά έτσι είναι.
Από την άλλη πλευρά θεωρώ ότι πρέπει να καταλάβεις ότι το "φασιστικό" σχετίζεται περισσότερο με τα κίνητρά τους, αλλά και τα ψεύδη τους. Όταν λοιπόν ψεύδονται στις περισσότερες περιπτώσεις για τις οποίες κάνουν λόγο για "προώθηση του μίσους", ε αυτή η υποκρισία υποδηλώνει φασιστικές πρακτικές.Για να μην έχει σχέση με φασιστικές πρακτικές, θα έπρεπε να ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ στην κάθε λεπτομέρεια το πώς και το γιατί κάποιος είναι φασίστας. Το να βαφτίζεις όμως αυθαιρέτως και ατόπως όποιον δεν σου αρέσει ως φασίστα, είναι από μόνο του φασιστική πρακτική, η οποία ενισχύεται ακόμα περισσότερο ως φασιστική πρακτική από την ενέργεια της λογοκρισίας.
judicandus homo reus
judicandus homo reus
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο η λογοκρισία, όσο οι ψευδείς ή υπερβολικές δικαιολογίες που παρουσιάζουν. Πες ρε φέισμπουκ την αλήθεια. Τους διαγράφεις γιατί σου χαλούν την μόστρα ή γιατί ξενερώνουν τα αφεντικά σου. Πες όμως την αλήθεια στον κόσμο. Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει ότι παρανομείς, αφού ο νόμος με το μέρος σου είναι. Μην λέτε ψευτοδικαιολογίες του κώλου όπως ο ένας είναι φασίστας, ο άλλος προωθεί το μίσος και πράσινα άλογα. Γραφικοί είστε (για το fb το λέω).
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Η "ρητορική μίσους" του jones είναι ψίχουλο απέναντι σε άλλα που συμβαίνουν και κάνουν τα στραβά μάτια. Ψευτοδικαιολογίες στα μούτρα μας. Τον άλλον τον ελληνικής καταγωγής πρώτη φορά τον βλέπω.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Άρα το πρόβλημα είναι ότι δεν μπλοκάρει αρκετούς;
judicandus homo reus
judicandus homo reus
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Όχι. Αν θέλουν να το παίξουν αστυνομοι ηθικής, να ξεκινήσουν πρώτα με τα μεγάλα κεφάλια. Και όταν αυτά εξαλειφθούν (που αν συμβεί κάτι τέτοιο θα αλλάξει όλη η γη), τότε ας συζητήσουν το ενδεχόμενο να μπλοκάρουν κι αυτούς. Το να εστιάζεις στα ψίχουλα, αφήνοντας τα μεγάλα κεφάλια εκτός, είναι στα μάτια μου ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ArELa
- Founder-Administrator
μια και μου μοστράρησες την αγγλική ορολογία με το δικαίωμα για την ελευθερίαatimi_ksenitia έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 16:55Μα για να μην ξαναδούν φαινόμενα σαν αυτό με το λαιβστριμιγκ ξεκίνησαν να σβήνουν
έκφρασης γιατρέ (που θ'απαντήσω αργότερα επ'αυτού γιατί κι εγώ έχω δουλειά)
για το συγκεκριμένο, για το λόγο δηλαδή που ξεκίνησαν τις διαγραφές
και τις καρατομήσεις, θα σου δώσω εγώ την αγγλική ορολογία.
Λέγεται DAMAGE CONTROL
(ελληνιστί: παλεύουμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα αφ'ενός,
καλή ευκαιρία να γίνει εκκαθάριση των ανεπιθύμητων που μας χαλάνε
τη σούπα, αφ'ετέρου)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Βασικά να το πω καλύτερα: το να παρουσιάζεις τα ψίχουλα ως μεγάλα κεφάλια είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Ποιά μεγάλα κεφάλια ακόμα θα ήθελες ; Άρα το ζήτημα πράγματι είναι ότι δεν απέκλεισε αρκετούς;OTTO έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 17:27Όχι. Αν θέλουν να το παίξουν αστυνομοι ηθικής, να ξεκινήσουν πρώτα με τα μεγάλα κεφάλια. Και όταν αυτά εξαλειφθούν (που αν συμβεί κάτι τέτοιο θα αλλάξει όλη η γη), τότε ας συζητήσουν το ενδεχόμενο να μπλοκάρουν κι αυτούς. Το να εστιάζεις στα ψίχουλα, αφήνοντας τα μεγάλα κεφάλια εκτός, είναι στα μάτια μου ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ.
judicandus homo reus
judicandus homo reus
- Fallen
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 67 φορές
- Έλαβε Likes: 82 φορές
εγω ειμαι της αποψης οτι αυτο ειναι η συνηθεις πρακτικη απο οποιον ασκει καποιου ειδους εξουσια... απο ενα απλο σαιτ... απο το φατσοβιβλιο μεχρι και τα παγκοσμια κεντρα εξουσιας... οταν λες κατι που δεν αρεσει στους πολλους ή αντιτειθετε στα οποια σχεδια
και τοτε ειδα μεσα απο την ''κλειδαροτρυπα'' εναν τοπο λουσμενο στο φως... εναν τοπο τοσο γνωριμο και οικειο!!!
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Αυτό το "αρκετούς" που λες και ξαναλές, από πού προέκυψε από όσα είπα ως τώρα; Ελπίζω να μην θες να μου βάζεις λόγια στο στόμα. Εμένα ο τζόουνς δεν με ενόχλησε ποτέ. Μπορεί να διαφωνώ σε χίλια πράγματα μαζί του (συμφωνούσα και με πολλά), υπήρξαν και φορές που διαπίστωνα ότι στήριζε αυτό που υποτίθεται ότι πολεμούσε, αλλά δεν ήταν και ο "αρχιμαφιόζος" της ενημέρωσης.atimi_ksenitia έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 17:39Ποιά μεγάλα κεφάλια ακόμα θα ήθελες ; Άρα το ζήτημα πράγματι είναι ότι δεν απέκλεισε αρκετούς;
Βγες έξω και ρώτα τον κόσμο παγκοσμίως (και στην ελλάδα) σχετικά με το κατά πόσο εμπιστεύονται τα ΜΜΕ. Οι περισσότεροι θα σου πουν ότι δεν τα εμπιστεύονται, γιατί παρουσιάζουν τις ειδήσεις όπως τους συμφέρει. Αυτά είναι τα μεγάλια κεφάλια. Και σε αυτά θα έπρεπε να μπει μια τάξη πρώτα, και στο τέλος τα ψίχουλα τύπου τζόουνς.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Δηλαδή λύσαμε όλα τα μεγάλα προβλήματα της ανθρωπότητας, και ήρθε η σειρά του τζόουνς; Ή μήπως όλα είναι καλά, και το μόνο πρόβλημα είναι ο τζόουνς;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δηλαδή λύσαμε όλα τα μεγάλα προβλήματα της ανθρωπότητας, και μας πειράζει το τί κάνει το Facebook ; Ή μήπως όλα είναι καλά, και το μόνο πρόβλημα είναι το Facebook;
judicandus homo reus
judicandus homo reus
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Αααα, τα μπλέκεις άσχημα μου φαίνεται, και δεν γνωρίζω το γιατί.
Το "λύσαμε όλα τα μεγάλα προβλήματα της ανθρωπότητας" απευθύνεται υποχρεωτικά στους μεγάλους που κινούν νήματα και ελέγχουν μόδες και τάσεις ανα τον κόσμο. Εγώ και εσύ τι νήματα μπορούμε να κινήσουμε και ποια μεγάλα προβλήματα μπορούμε να λύσουμε; Συγκρίνεις εμένα και εσένα με το φέις; Σοβαρά τώρα; Τι ρητορική είναι αυτή; Έλεος.
Εξετάζουμε και κριτικάρουμε αυτούς που κάνουν μεγάλες ενέργειες με παγκόσμια επιρροή. Έχω εγώ παγκόσμια επιρροή και δεν το ξέρω;
Το "λύσαμε όλα τα μεγάλα προβλήματα της ανθρωπότητας" απευθύνεται υποχρεωτικά στους μεγάλους που κινούν νήματα και ελέγχουν μόδες και τάσεις ανα τον κόσμο. Εγώ και εσύ τι νήματα μπορούμε να κινήσουμε και ποια μεγάλα προβλήματα μπορούμε να λύσουμε; Συγκρίνεις εμένα και εσένα με το φέις; Σοβαρά τώρα; Τι ρητορική είναι αυτή; Έλεος.
Εξετάζουμε και κριτικάρουμε αυτούς που κάνουν μεγάλες ενέργειες με παγκόσμια επιρροή. Έχω εγώ παγκόσμια επιρροή και δεν το ξέρω;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ArELa
- Founder-Administrator
Για τον Τζόουνς έχουμε νήμα εδώ μέσα που τον έχω "στολίσει" για τα καλά.
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ
ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ.
Μπορεί να διαφωνώ με πολλά απ'αυτά που προτάσσει, αλλά οι διαφωνίες
λύνονται με διάλογο κι ανταλλαγή απόψεων, όχι με φίμωση.
Οποιος έχει ισχυρή επιχειρηματολογία, μπορεί να διαλύσει τον Τζόουνς
και τον καθε Τζόουνς στα εξ ων συνετέθη (στα σημεία που αναμεταδίδει ψεύδη ή αηδίες)
και δε χρειάζεται η φίμωσή του.
Ένα κράτος-νταντά που θα ελέγχει τι θα μαθαίνω τι θα ακούω και τι θα παρακολουθώ,
επειδή θεωρεί πως είμαι άνθρωπος χωρίς αντίληψη και κριτήριο, εμένα δε μου κάνει.
Σ'αυτούς που τους κάνει, να το χαίρονται.
Φιμώνουν μόνον αυτοί που δεν έχουν αντεπιχείρημα σ'αυτά που παρουσιάζονται
και θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο της αφηγηματικής.
Και όχι, οι ταμπελίτσες τύπου fake news , conspiracy theories, κλπ κλπ,
είναι απλά αυτό. ΤΑΜΠΕΛΕΣ. Επιχείρημα και παράθεση στοιχείων
που να αποδεικνύουν το λάθος αυτού που παρουσιάζεται ΔΕΝ είναι.
Όποιος δεν το βλέπει αυτό, ή απλά διαφωνεί για τους δικούς του λόγους,
μπορεί να παρακολουθεί ευλαβικά το BBC
και άλλα παρεμφερή ΜΜΕ στην Αγγλία, το ΣΚΑΙ κι άλλα βοθροκάναλα στην Ελλάδα,
τα CNN, Fox , ABC . NBC και πάει λέγοντας στις ΗΠΑ, για να πλένεται το κεφαλάκι του
βιολογικά και να καταπίνει όποιον σανό του σερβίρουν.
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ
ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ.
Μπορεί να διαφωνώ με πολλά απ'αυτά που προτάσσει, αλλά οι διαφωνίες
λύνονται με διάλογο κι ανταλλαγή απόψεων, όχι με φίμωση.
Οποιος έχει ισχυρή επιχειρηματολογία, μπορεί να διαλύσει τον Τζόουνς
και τον καθε Τζόουνς στα εξ ων συνετέθη (στα σημεία που αναμεταδίδει ψεύδη ή αηδίες)
και δε χρειάζεται η φίμωσή του.
Ένα κράτος-νταντά που θα ελέγχει τι θα μαθαίνω τι θα ακούω και τι θα παρακολουθώ,
επειδή θεωρεί πως είμαι άνθρωπος χωρίς αντίληψη και κριτήριο, εμένα δε μου κάνει.
Σ'αυτούς που τους κάνει, να το χαίρονται.
Φιμώνουν μόνον αυτοί που δεν έχουν αντεπιχείρημα σ'αυτά που παρουσιάζονται
και θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο της αφηγηματικής.
Και όχι, οι ταμπελίτσες τύπου fake news , conspiracy theories, κλπ κλπ,
είναι απλά αυτό. ΤΑΜΠΕΛΕΣ. Επιχείρημα και παράθεση στοιχείων
που να αποδεικνύουν το λάθος αυτού που παρουσιάζεται ΔΕΝ είναι.
Όποιος δεν το βλέπει αυτό, ή απλά διαφωνεί για τους δικούς του λόγους,
μπορεί να παρακολουθεί ευλαβικά το BBC
και άλλα παρεμφερή ΜΜΕ στην Αγγλία, το ΣΚΑΙ κι άλλα βοθροκάναλα στην Ελλάδα,
τα CNN, Fox , ABC . NBC και πάει λέγοντας στις ΗΠΑ, για να πλένεται το κεφαλάκι του
βιολογικά και να καταπίνει όποιον σανό του σερβίρουν.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- George vounis
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 628 φορές
- Έλαβε Likes: 214 φορές
Φιλαράκι είσαι πολλή μπερδεμένος, όχι δεν λύσαμε τα μεγάλα προβλήματα της ανθρωπότητας και δεν θα τα λύσουμε με τέτοιες πρακτικές που επιβάλουν, υποστηρίζεις το σύστημα με της απόψεις σου που είναι η χολέρα αυτού του κόσμου. Όλες οι μεγάλες πλατφόρμες ανήκουν στο σύστημα, κανάλια, εφημερίδες από μια αρχή περνούν εντολές, σανό πουλάνε, οποίος θέλει τρώει.atimi_ksenitia έγραψε: ↑Παρ 03 Μάιος 2019, 18:09Δηλαδή λύσαμε όλα τα μεγάλα προβλήματα της ανθρωπότητας, και μας πειράζει το τί κάνει το Facebook ; Ή μήπως όλα είναι καλά, και το μόνο πρόβλημα είναι το Facebook;
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Δεν ξέρω τι είπε ο Γουάτσον οπότε δεν μπορώ να κρίνω αν τον κλείσανε δικαίως.
Τα βιντεακια του γενικά δειχνανε ψυχολογία ανωριμου τρολ.
Τίτλοι τύπου why o τάδε is a complete idiot.
Τα βιντεακια του γενικά δειχνανε ψυχολογία ανωριμου τρολ.
Τίτλοι τύπου why o τάδε is a complete idiot.
-