![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Πέρα από πλάκα, it was about time! Μας λείψατε και ανυπομονούμε να σας ακούσουμε. Και βεβαίως αίσθηση μου (αλλά φαντάζομαι και όλων μας...) είναι οτι ακολουθεί μια πλούσια σε γεγονότα περίοδος, όπου τα ραδιογραφήματα θα δουλεύουν υπερωρίες...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
ArELa έγραψε:Η εγγραφή των ΡαδιοΓραφημάτων έγινε, το βίντεο ήδη το ανεβάζω εδώ και 1 ώρα κι είναι μόνο στο 40%
Παρεμπιπτόντως, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι από εδώ Sugarούλη μας, για τη γιορτή σου σήμερα!![]()
![]()
Αναμείνατε. Όταν εδεήσει το σκατοσύστημα, και το ανεβάσει, θα το φέρω εδώ πάραυτα!
20 λεπτά δεν το λες, πιο πολύ προς τα 40, αλλά θα άξιζε τον κόπο αν τα κατάφερνες...zaxarias mytilinios έγραψε:Άντε να τους εξηγώ ότι δεν είχα ούτε λεπτά χρόνο για να πάει 20 λεπτά απόσταση μέχρι τον Κάλαμο...
Δεν είδα το λινκ, θα το δω αργότερα. (εντιτ: είδα το λινκ... και θα την καταργήσουν,kat_woman έγραψε:1. Το θέμα της προσευχής στα σχολεία. Η δική μου άποψη είναι πως η προσευχή είναι κάτι βαθύ και προσωπικό και το "υποχρεωτικό" του πράγματος, θεωρώ πως πλειστάκις μπορεί να φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα. Ποιός, εξάλλου, από εμάς, με το χέρι στην καρδιά, πρόσεχε και προσευχόταν με κατάνυξη στο σχολείο? Εμένα με είχαν γράψει και στο ποινολόγιο γιατί χασκογελούσα...Δεν νομίζω λοιπόν οτι η υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει...
ε μα τι κάνω μανάρα μου? μπρίκια κολλάω?kat_woman έγραψε:3. Απόπειρα κατά της Μέρκελ??? Και δεν είπε κανείς τίποτα? Και είναι και άκρως σοβαρή είδηση...
τα "πολύ καλά" μου λόγια είναι αυτό που νιώθω και τίποτα παραπάνω, μωράκλα,kat_woman έγραψε:ΥΓ. Ευχαριστώ Βικάκι και για την αναφορά στο πρόσωπό μου και για τα πολύ καλά σου λόγια!! Γέλασα επίσης πολύ εκει που είπες οτι πίνεις μόνο φραπέ με baileys Έτσι....
ArELa έγραψε:Οι χρήστες που μας παρακολουθούν και επίπεδο έχουν και ορισμένοι είναι
και ΚΑΡΑψαγμένοι... δείτε αυτό το σχόλιο του τσοπάνη... είναι σημαντική είδηση
που μέχρι τώρα δεν είχα ακούσει
Όλες οι σελίδες αλλάζουν σέρβερ και ανεβαίνουν και πάλι μέσα σε μερικές ώρεςMarion Shadow έγραψε:ArELa έγραψε:Οι χρήστες που μας παρακολουθούν και επίπεδο έχουν και ορισμένοι είναι
Ναι, δυστυχώς με μεγάλη μου λύπη αυτό ισχύει και το διαπίστωσα κι εγώ η ίδια προσωπικά. Κυριολεκτικά, μου έκοψε τα χέρια αυτή η απώλεια. Ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο εργαλείο! Αρχίζω να πιστεύω πως πλέον η "γνώση" θα μπει σε "κουτάκια" που θα μπορούν να εισέρχονται μόνο οι "επίλεκτοι" ή οι "λεφτάδες"! Αν δρομολογούνται εκεί όμως τα πράγματα, τότε αλλοίμονο στον Άνθρωπο! Εννοώ τον real man σε όλες του τις εκφάνσεις διότι ο φασισμός της Γνώσεις θα οδηγήσει κι έχει πολλές προεκτάσεις!
Επειδή στον ίντερνετ την έφερα εγώ (και όχι οι σελίδες που αναφέρει) έχω κάνει κάτω από το άρθρο του Ναρκαλιευτή (το επάγγελμα του ιδιοκτήτη των hoax) κάποια σχόλια. Το πράγμα είναι πολύ πιο πούστικο απ΄ότι φαίνεται. Είναι το πάτημα που ήθελαν οι ψευτοαριστεροί για να μην γίνεται προσευχή. Φυσικά ο Φιλης δεν είναι ηλίθιος να εκτεθεί σε μηνύσεις, οπότε έντεχνα ρίχνει την πάσα στους εκπαιδευτικούς. Για το λόγο αυτό έκανα τα σχόλια που έκανα και έγραψα και αυτό το άρθρο : http://www.e-koutsobola.gr/2016/09/blog-post_33.htmlkat_woman έγραψε:Σας ακούω τώρα και είστε χείμαρρος!![]()
![]()
Έχω φτάσει στη μία ώρα και έπεται συνέχεια...
Έχω μόνο να σχολιάσω κάποια σημεία:
1. Το θέμα της προσευχής στα σχολεία. Η δική μου άποψη είναι πως η προσευχή είναι κάτι βαθύ και προσωπικό και το "υποχρεωτικό" του πράγματος, θεωρώ πως πλειστάκις μπορεί να φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα. Ποιός, εξάλλου, από εμάς, με το χέρι στην καρδιά, πρόσεχε και προσευχόταν με κατάνυξη στο σχολείο? Εμένα με είχαν γράψει και στο ποινολόγιο γιατί χασκογελούσα...Δεν νομίζω λοιπόν οτι η υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει...
ΟΜΩΣ: Για δείτε και αυτο http://ellinikahoaxes.gr/2016/09/05/tel ... a-scholia/
Το σάιτ αναφέρει οτι στη νέα (φετινή) εγκύκλιο, δεν αναφέρεται ρητά η προσευχή, όμως, γίνεται μνεια στο τέλος στο ΠΔ «Τέλος εφαρμόζονται οι προβλέψεις του ΠΔ 201/98 (ΦΕΚ 161 τ. Α΄), άρθρο 13, παρ. 5, εδάφ. α και β και παρ. 10, εδαφ. δ», όπου το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται στην υποχρεωτική προσευχή. Που σημαινει, όπως το εξηγώ εγώ (με το φτωχό μου μυαλό) οτι δεν έχει καταργηθεί η προσευχή...
Τώρα βέβαια, μπορεί κάποιος να μου πει γιατί γίνεται η μνεια στο τέλος και όχι στην αρχή, όπως κάθε προηγούμενη χρονιά...Ιδέα δεν έχω, το θέμα θέλει ψάξιμο και βλέπουμε...
σε αυτό ο τσοπάνης απάντησε:zaxarias mytilinios έγραψε:Όλες οι σελίδες αλλάζουν σέρβερ και ανεβαίνουν και πάλι μέσα σε μερικές ώρες
το νέο λινκ είναι αυτό
https://torrentz2.eu/
να'σαι καλά... κι εγώ ένιωσα ότι πήγαμε πολύ καλά.alexandros799 έγραψε:Μου αρέσατε περισσότερο απο κάθε αλλή φορά
τα πράγματα Μαργαρίτα μου ήταν/είναι έτσι επί αιώνες... οι επικυρίαρχοι πάντα έκρυβανMarion Shadow έγραψε:Αρχίζω να πιστεύω πως πλέον η "γνώση" θα μπει σε "κουτάκια" που θα μπορούν να εισέρχονται μόνο οι "επίλεκτοι" ή οι "λεφτάδες"! Αν δρομολογούνται εκεί όμως τα πράγματα, τότε αλλοίμονο στον Άνθρωπο!
zaxarias mytilinios έγραψε:Marion Shadow έγραψε:ArELa έγραψε:Οι χρήστες που μας παρακολουθούν και επίπεδο έχουν και ορισμένοι είναι
Όλες οι σελίδες αλλάζουν σέρβερ και ανεβαίνουν και πάλι μέσα σε μερικές ώρες
το νέο λινκ είναι αυτό
https://torrentz2.eu/
Marion Shadow έγραψε:ZAXARIA MOY, ZAXOYLH MOY, SUGAR MAN MOU, NA SE FILISO! THA TO TSEKARO AURIO TO PROI, KIOLAS!!!! AN ISXUEI, ME SOZEIS! (MIA AP' TIS POLLES FORES KI EPETAI...SYNEXEIA).
AN KAI SOU EYXHTHIKA EDO STA IDEO, THA TO KSANAKANO SE PERIPTOSI POU DEN TO EIDES. POLYXRONOS KI EYTYXISMENOS, KALE MOU! S' EUXARISTO POLU POU SYMPARASTEKESAI KI ESU STIS INTERNETIKES MOU DYSXEREIES KAI DYSKOLIES. κλπ κλπ
οχι σε σένα ειδικά δοκτορ μου... είστε πάρα πολλοί που έχετε παρόμοια αντιληψη...doctormarkon έγραψε:Αναφέρονται και σε μένα έμμεσα για τα σχόλια σχετικά με τους μετανάστες και τις δουλειές.
ένα βενζινάδικο δείξε μου όπου δουλεύει Ελληνας ... εγώ έχω πάνω από 8 χρόνια να δω...doctormarkon έγραψε:Έστω και αν συχνά κάποιοι προτιμούν αλλοδαπούς δεν πάνε αποκλειστικά ξένοι.
εννοείς αγροτικές εργασίες;doctormarkon έγραψε:Εκεί που θέλουν αποκλειστικά ξένους κάτι ύποπτο συμβαίνει.
Ένας λόγος που φέρνουν μετανάστες είναι ακριβώς για φτηνή εργατική δύναμη αλλά και επειδή θεωρούν και τη ζωή τους την ίδια πιο ....φτηνή.
doctormarkon έγραψε:Πάντως τά ραδιογραφήματα αυτά ήταν καταιγιστικά.
Πολλά τα θέματα.
Και τη Μαργαρίτη ακόμα αναφέρατε.
Είμαι περίεργη να μάθω τι απέγινε.
Θέμα βόμβα που το έθαψαν κανονικά
Στο βενζινάδικο της γειτονιάς μου δουλεύουν μόνο Έλληνες.ένα βενζινάδικο δείξε μου όπου δουλεύει Ελληνας ... εγώ έχω πάνω από 8 χρόνια να δω...