Εάν ο Μεγαλοδύναμος αποφασίσει να πάρει κάποιον από τον μάταιο αυτό κόσμο,και ολόκληρο το ιατρικό συμβούλιο που κουράρει τους ρότσιλντ να επιστρατευτεί,ο άρρωστος θα φύγει!Όσο για το ίδρυμα Ωνάση,έπρεπε προ πολλού να πάψει να λέγεται έτσι.Όση σχέση έχει η Αθηνά με την Ελλάδα,άλλη τόση έχει το ίδρυμα πλέον με τον Ωνάση.
Θα φέρω ένα, (γιατί αξίζει) αυτό του Γιώργου, με τον οποίο όπως είπα
στο 27:43 αυτού του βιντεο, θα κάνω κάποια στιγμή
συζήτηση που νομίζω πως θα'χει ιδιαίτερο ενδιαφέρον...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
1. Είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη τουλαχιστον κοινωνία, που οι έχοντες εξουσία έβαλαν την υγεία των ανθρώπων πάνω από το οικονομικό όφελος. Ως τώρα τα οικονομικά, το κέρδος, ήταν πάνω από θέματα υγείας, περιβάλλοντος κλπ. Με όρους κομμουνισμού θα λέγαμε πως είναι η πρώτη φορά που το κεφάλαιο, ο καπιταλιστής νοιάζεται για το καλό των λαών. Να το παραβλέψουμε αυτό το στατιστικό;;;; Δεν είναι καθόλου ύποπτο;;;
2. Αν ήταν σωστοί αυτοί που μας ενημερώνουν, θα μας έδειχναν πίνακα που σε μια στήλη θα έδειχνε τα κρούσματα κοινής γρίπης πέρυσι και φέτος, και δίπλα σε άλλη στήλη τα κρούσματα κορωνοϊού. Έτσι θα φαινόταν αν ο ιός "καταργεί" την κοινή γρίπη, το οποίο θα σήμαινε πολλά. Αλλά μάλλον δεν θέλουν να τα λένε αυτά, για προφανείς λόγους.
Τον Κάστα τον παρακολουθώ σαν το γεράκι, μόνο και μόνο για να δω τι έχει αντιγράψει ο μπαγασάκος από τα ΙΔΕΟ...
Αααααν συνεχιστεί και την άλλη εβδομάδα η εκ περιτροπής εργασία στο Υπουργείο, έχω δουλειά να κάνω
Το βιντεάκι σου, φυσικά, το είδα!! Σχόλιο ουδέν, μόνο αυτό και αυτό και το γεγονός οτι άκουσα τη φωνή σου λίιιιγο θλιμμένη...Αναμενόμενο βέβαια, αλλά βαστάμε γερά, έτσι?
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
Τον Κάστα τον παρακολουθώ σαν το γεράκι, μόνο και μόνο για να δω τι έχει αντιγράψει ο μπαγασάκος από τα ΙΔΕΟ...
Αααααν συνεχιστεί και την άλλη εβδομάδα η εκ περιτροπής εργασία στο Υπουργείο, έχω δουλειά να κάνω