NAZΙΣΜΟΣ-ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ (από ΑρΕλα)

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις στο #ideografhmata, το #Γράψε_Ελληνικά_ΜΠΟΡΕΙΣ και άλλα - Οδηγίες σύνδεσης (Προσβάσιμο μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη)
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
Φύλο: Γυναίκα

Re: NAZΙΣΜΟΣ-ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ (από ΑρΕλα)

Δημοσίευση από Salome » Τετ 25 Απρ 2007, 11:35

Posted: Tue Nov 07, 2006 8:44 pm

Από Seliniasmenos

Έγινε. Αρκεί να μου υποσχεθείς οτι θα φροντίσεις να μάθεις τι εστι στήθος.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 25 Απρ 2007, 11:35

Posted: Thu Nov 09, 2006 8:02 pm

Από Akraios_Ellhnas

Αν εννοείς τι εστί γυναικείο στήθος... γιγνώσκω. Αν εννοείς γενικώς τι εστί στήθος, νομίζω πως όλοι έχουμε...
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 25 Απρ 2007, 11:36

Posted: Thu Nov 09, 2006 8:46 pm

Από Necroscope

Είναι βαρετό να αναλύεις συνεχώς και ξανά και ξανά τι είναι ο Φυλετισμός και ο Εθνικοσοσιαλισμός. Ο κυριότερος λόγος είναι πως κανένας δεν θα σε ακούσει γιατί είναι προκατειλημμένος και έχοντας διαβάσει το αφιέρωμα στον Χίτλερ της Κυριακάτικης ελευθεροτυπίας νομίζει πως γνωρίζει όλες τις πτυχές αυτού του πολιτικού, θρησκευτικού, οικονομικού συστήματος που με λίγα λόγια μπορώ να πω ότι είναι ο εκφυλισμός του Μακεδονικού πολιτεύματος που με την σειρά του ήταν ο εκφυλισμός του Σπαρτιατικού που κατά την δική μου γνώμη ακόμα και δυο φορές εκφυλισμένος με την Ναζιστική εκδοχή του είναι πολύ καλύτερος από τον πρότυπο κομουνισμό ή πρότυπο καπιταλισμό των Άγγλο Γάλλο Ρώσο Αμερικανών.
Τώρα για τον φυλετισμό πρέπει να πω τα εξής όπως τα έχω ξαναπεί σε άλλες συζητήσεις

ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

Ο άνθρωπος από την εποχή που αντιλήφθηκε ότι δύναμη έχει όποιος δημιουργεί και κατευθύνει μάζες, άρχισε να μπερδεύει, να συγχωνεύει και να αλλοιώνει, λέξεις, έννοιες και θεωρίες. Εμείς ως Έλληνες τώρα, δεν μας αρέσει η ΄΄φτωχή΄΄ μας γλώσσα και αρεσκόμαστε στο να χρησιμοποιούμε την πρωτόγονη ακόμα σε σχέση με άλλες Αγγλική.
Ο Φυλετισμός είναι η Ελληνική λέξη του Ρατσισμού. Φυλετισμός είναι επιστημονικός όρος και αποτυπώνει το ότι η φύση γνωρίζοντας τις ανάγκες του πλανήτη και του σύμπαντος ολόκληρου, έκανε κάποιους διαχωρισμούς. Όρισε διαφορετικά γονίδια σε φυτά και ζώα, τα διαφοροποίησε τα φυτά σε χιλιάδες κατηγορίες, διαφοροποίησε τα ζώα σε χιλιάδες κατηγορίες. Ο άνθρωπος ανάλογα με την γεωγραφική του θέση απέκτησε γονιδιακά και σωματικά χαρακτηριστικά διαφορετικά, δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στην φύση που να προήλθε φυσικά και να είναι έστω και 70% όμοιος εξωτερικά και γονιδιακά με κάποιον άλλον. Ο άνθρωπος από μόνος του κατάλαβε την ανάγκη ότι πρέπει να ξεχωρίζει απο τον συνάνθρωπο του άρχισε να θέλει να τον αποκαλούν με διαφορετικό όνομα να έχει έναν μοναδικό αριθμό σε ταυτότητες για να διασφαλίσει την διαφορετικότητά του. Όλα αυτά δεν είναι παράλογα, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η μόνη λύση για να μπορεί να λειτουργήσει μία κοινωνία. Δεν θα κάνω το λάθος να πω ποιοι άνθρωποι είναι ανώτεροι απο τους άλλους. Θα πω ότι οι ανθρώπινες φυλές όπου αναμίχθηκαν αιματολογικά και φυλετικά προέκυψαν φυλετικά μορφώματα τύπου Ηνωμένων πολιτειών όπου εκτός του ότι η εγκληματικότητα δεν έχει μέτρο, αυτό που είναι χειρότερο είναι το ότι ο κόσμος είναι μία ηλίθια μάζα που μπορεί να την κατευθύνει ένας τόσο ηλίθιος και γραφικός ηγέτης.
Πρέπει οι λευκοί ευρωπαίοι να ζουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ στην λευκή τους Ευρώπη, οι μαύροι να ζήσουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ στην Αφρική τους χωρείς να είναι δούλοι των λευκών αφεντικών. Οι ασιάτες ΕΙΡΗΝΙΚΑ στην Ασία τους και οι αμερικανοί μίας και δεν έχει απομείνει ο γηγενής πολιτισμός των ερυθρόδερμων πιστεύω ότι κάτι θα βρει η φύση να τους κάνει.
Οι άνθρωποι είναι διαφορετικά δάχτυλα του χεριού της φύσης φτιαγμένα διαφορετικά για να είναι πρακτικά στην θέση που βρίσκονται, αν αρχίσουμε να τα αλλάζουμε θέση και να τα θέλουμε όλα ίδια θα καταντήσουμε μάζες χωρίς κοινό νού λόγω του ότι δεν θα ταιριάζουμε σε τίποτα(πχ USA) Το καλύτερο; Θα λέμε ότι δεν είμαστε ρατσιστές και θα φέρνουμε τους μαύρους και τους αλλοδαπούς να είναι δούλοι σε πολιτισμένες κοινωνίες και όχι δούλοι σε απολίτιστες.

Ξέρω ότι πολλοί με το που θα διαβάσουν τις 2 πρώτες σειρές θα νομίζουν ότι κατανόησαν το τι γράφω, και θα απαντήσουν με τις γελοίες απαντήσεις χωρίς επιχειρήματα που έχουν μάθει από το indymedia και τις απαγγέλλουν όποτε ταιριάζει ή δεν ταιριάζει η περίσταση. Δεν με απασχολεί καθόλου γιατί δεν το γράφω γι αυτούς , δεν μπορείς να γράψεις τίποτα για σοσιαλιστές που φοράνε diesel και μπλουζίτσες με κροκοδιλάκια. Δεν μπορείς να γράψεις τίποτα για κομουνιστές που αγοράζουν Mercedes και BMW. Δεν μπορείς να γράψεις τίποτα για υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που θέλουν να έρχονται φτωχοί αλλοδαποί μαύροι και άσπροι για να τους εκμεταλλεύεται το κεφαλαίο και οι αριστερές αδερφές που επιτέλους βρήκαν τζάμπα γαμπρούς. Οικολογοφιλόζωους που δακρύζουν όταν ο κακός Εσκιμώος χτυπάει την φώκια με ένα σίδερο στο κεφάλι για να την φάει και δεν τους καίγεται καρφί που ο Τούρκος πυροβολεί κάποιον που πήγε να κατεβάσει ένα κομμάτι πανί...(ναι τέτοιο που καίνε στο πολυτεχνείο)
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 25 Απρ 2007, 11:37

Posted: Sun Nov 12, 2006 10:27 pm

Από Akraios_Ellhnas

Προσυπογράφω, φίλε μου.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 25 Απρ 2007, 11:37

Posted: Mon Nov 13, 2006 11:00 am

Από Pagona

Είναι η πιο ενδιαφέρουσα καταγραφή του τί είναι φυλετισμός (ελληνιστί)...και -αν και θα σας κάνει εντύπωση, γιατί δεν με έχετε καταλάβει- ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ!!!!
Ένα δεν αναλύεται ικανοποιητικά: είναι φυσικό (με την έννοια του αποδεκτού απο την φύση) και πρόσφορο για την ανθρώπινη εξέλιξη τα 'δάχτυλα΄ να σκοτώνονται μεταξύ τους και να προσπαθούν το ένα να κόψει το άλλο???? Το χέρι δεν λειτουργεί καλά, όταν ΟΛΑ τα δάχτυλα συνεργάζονται καλά?
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 25 Απρ 2007, 11:38

Posted: Mon Nov 13, 2006 2:58 pm

Από Akraios_Ellhnas

Τόνισε: Να ζουν οι Μαύροι στην Αφρική ΕΙΡΗΝΙΚΑ, οι Κίτρινοι στην Ασία ΕΙΡΗΝΙΚΑ και οι Λευκοί στην Ευρώπη ΕΙΡΗΝΙΚΑ!
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 25 Απρ 2007, 11:38

Posted: Mon Nov 13, 2006 3:10 pm

Από Pagona

Αυτό σημαίνει να ΜΗΝ έρχονται σε ουδεμία επαφή (πχ εμποριο κτλ???)???? Γιατί αν δεν συνεργαστούν τα δάκτυλα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, απο μόνο του το καθένα δεν θα δουλέψει σε τίποτα σωστά!!!! ΌΛΑ ΜΑΖΙ μπορούν να δημιουργήσουν, όχι το ένα να κάνει μία δουλειά και το άλλο άλλη...
Διαφωνούμε σ'αυτό???
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 25 Απρ 2007, 11:39

Posted: Mon Nov 13, 2006 9:35 pm

Από Akraios_Ellhnas

Το εμπόριο δεν εκφυλίζει τις φυλές. Όχι, δεν διαφωνώ εγώ.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 25 Απρ 2007, 11:39

Posted: Wed Dec 13, 2006 4:55 pm

Από doureios_anthrwpos

τα ζητήματα της καρδιάς όμως πώς τα διαγράφουμε;...ρομαντικό; ηλίθιο; δεν ξέρω, όπως θέλετε χαρακτηρίστετο..αλλα δεν θα κρίνω κάποιον αν βρήκε στο πρόσωπο μιας αφρικάνας τον σύντροφο της ζωής του ας πούμε..επειδή δεν έβαλε πιο πάνω το περιτύλιγμα και την δομή του dna..και επιδη θα γεννηθεί ένα """"μπασταρδάκι""""..δεν σημαίνει οτι αυτό το παιδάκι..ΑΝ ΛΑΒΕΙ παιδεία οτι θα υστερεί σε κάτι..γιατι δεν καμαρώνω για τα άρια αμόρφωτα παιδιά..ούτε ουδέποτε θα τα τοποθετούσα πάνω απο κάποιο """"μπασταρδάκι"""" με μόρφωση και ήθος..καλός η κακός..στην κοινωνία μας έχουμε απο όλα τα μοτίβα..το να κυνηγάμε την """"μπασταρδοποίηση"""" ειναι εξισου άκυρο με το να θάβουμε ένα παιδί με μέλλον λόγο του δέρματος του όμως ή της καταγωγής του..έχω πετύχει μαυράκι στο Λονδίνο να ξέρει αποσπάσματα της Ιλιάδας στα αρχαία..15 χρονών..και να μιλάει σαν τρελός για την αρχαία Ελλάδα..και να στεναχωριέται που δεν έχει λεφτά η οικογένεια του να τον στείλει Ελλάδα...εγώ πώς να αντιμετωπίσω ενα τέτοιο παιδάκι;..πώς να μην τον δώ ως ενα ενεργο μικρο κομμάτι του Ελληνισμού;...προσωπικά τον θαύμασα και του έδωσα ενα κέρμα με τον Μεγα Αλέξανδρο και χωροπιδούσε σαν κατσίκι απο την χαρά του που πήρε κάτι απο Ελλάδα..μιλάμε για Hollywoodιανές καταστάσεις..αλλα εγω του έβγαλα το καπέλο..να αναφέρω επισης..
Γάλλοι δημιούργησαν μικρογραφία εσώκλειστης αρχαιοελληνικής κοινωνίας με βάση την διεξαγωγή των ολυμπιακών αγώνων βασισμένη στα τότε πρότυπα.
*Στην ίδια χώρα επίσης διδάσκονται οι μαθητές δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων αρχαία ελληνικά ως μάθημα επιλογής.
*Στην Ολλανδία, το Λουξεμβούργο και την Πορτογαλία τα αρχαία ελληνικά και η ελληνική λογοτεχνία διδάσκονται υποχρεωτικώς.
*Ριζοσπάστες καθηγητές διδάσκουν αρχαία σε γυμνάσιο της Νέας Υόρκης.
*Μαθητές του Ισπανικού κολλεγίου Carloss III των Ελληνικών γραμμάτων και του Ελληνικού πολιτισμού τραγούδησαν Σεφέρη και έπαιξαν τους «Πέρσες» του Αισχύλου.
Αρχαία διδάσκονται σε γυμνάσια στην Αγγλία.
*Στην Γερμανία τα αρχαία Ελληνικά είναι υποχρεωτική γλώσσα μέχρι και την 11η τάξη..
Δεν θα συνεχίσω άλλο τα παραδείγματα (που είναι πραγματικά αναρίθμητα-μπορεί να γνωρίζετε ήδη τα ίδια και εκατοντάδες άλλα), γιατί πρώτων- μου θυμίζω βιβλιο-παρουσιαστή (αν και κακός όλοι μπαίνουν στο ίδιο καζάνι) και δεύτερον καταλάβατε που θέλω να καταλήξω.. δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω τι κάνουνε για να διαβρώσουν την γνώση οι δήθεν Έλληνες στην Ελλάδα.
Απλά τέτοια παραδείγματα με κάνουν προσωπικά να αισθάνομαι περήφανος που καταβάλω την όποια προσπάθεια για να μορφωθώ και να προχωρώ χωρίς ενδοιασμούς..
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 25 Απρ 2007, 11:40

Posted: Wed Dec 13, 2006 5:15 pm

Από ΑρΕλα

Πες τα καλέ μου άνθρωπε! :clap:
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 25 Απρ 2007, 11:40

Posted: Fri Dec 15, 2006 9:00 pm

Από The_Saboteur

τα ζητήματα της καρδιάς όμως πώς τα διαγράφουμε;...ρομαντικό; ηλίθιο; δεν ξέρω, όπως θέλετε χαρακτηρίστετο..αλλα δεν θα κρίνω κάποιον αν βρήκε στο πρόσωπο μιας αφρικάνας τον σύντροφο της ζωής του ας πούμε..επειδή δεν έβαλε πιο πάνω το περιτύλιγμα και την δομή του dna..και επιδη θα γεννηθεί ένα """"μπασταρδάκι""""..δεν σημαίνει οτι αυτό το παιδάκι..ΑΝ ΛΑΒΕΙ παιδεία οτι θα υστερεί σε κάτι..γιατι δεν καμαρώνω για τα άρια αμόρφωτα παιδιά..ούτε ουδέποτε θα τα τοποθετούσα πάνω απο κάποιο """"μπασταρδάκι"""" με μόρφωση και ήθος..καλός η κακός..στην κοινωνία μας έχουμε απο όλα τα μοτίβα..το να κυνηγάμε την """"μπασταρδοποίηση"""" ειναι εξισου άκυρο με το να θάβουμε ένα παιδί με μέλλον λόγο του δέρματος του όμως ή της καταγωγής του..έχω πετύχει μαυράκι στο Λονδίνο να ξέρει αποσπάσματα της Ιλιάδας στα αρχαία..15 χρονών..και να μιλάει σαν τρελός για την αρχαία Ελλάδα..και να στεναχωριέται που δεν έχει λεφτά η οικογένεια του να τον στείλει Ελλάδα...εγώ πώς να αντιμετωπίσω ενα τέτοιο παιδάκι;..πώς να μην τον δώ ως ενα ενεργο μικρο κομμάτι του Ελληνισμού;...προσωπικά τον θαύμασα και του έδωσα ενα κέρμα με τον Μεγα Αλέξανδρο και χωροπιδούσε σαν κατσίκι απο την χαρά του που πήρε κάτι απο Ελλάδα..μιλάμε για Hollywoodιανές καταστάσεις..αλλα εγω του έβγαλα το καπέλο..

Noμιζω οτι μονος σου μιλας για μπασταρδικια χωρις να το χει κανει κανεις φυλετιστης.
κανεις δεν σου ειπε να αποκλεισουμε τα ζητηματα της καρδιας. αλλα αυτο απεχει πολυ απο το να προωθουμε τετοιες καταστασεις. αλλο ειναι μεμονωμενοι μικτοι γαμοι που γινονταν σε καθε εποχη και αλλο να το κανουμε συστημα.
το μαυρο παιδακι που λες ειναι ενας φιλελλην ενα πολυ αξιο παιδι που ενδεχετε να γινει σπουδαιος ανθρωπος. δεν βλεπουμε τον διαχωρισμο των φυλων με αποψεις ανωτεροτητας ή κατωτεροτητας. μπορουμε να πουμε αν ενας πολιτισμος αν ειναι κατωτερος αλλα δεν μπορουμε να πουμε το ιδιο για μεμονωμενα ατομα.
τωρα αυτο το παιδι ειναι ποιο Ελληνας απο εναν Ελληνα στην καταγωγη που δεν εχει Ελληνικη συνειδηση?
ο Ελληνισμος αποτελειτε απο το ομοαιμον το ομογλοσσον και το ομοτροπον. ο μαυρος που φερει Ελληνικο εθος ειναι ενας Ελληνιζων. ο Ελληνικης καταγωγης που δεν φερει Ελληνικο εθος δεν ειναι ουτε Ελλην ουτε Ελληνιζων.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 25 Απρ 2007, 11:41

Posted: Mon Dec 18, 2006 6:48 pm

Από doureios_anthrwpos

φιλε..
τα λόγια μου ηταν αυτα ακριβώς..
--το να κυνηγάμε την """"μπασταρδοποίηση"""" ειναι εξισου άκυρο με το να θάβουμε ένα παιδί με μέλλον λόγο του δέρματος του όμως ή της καταγωγής του..-- οπότε δεν βλέπω να υπάρχει ουσιαστική διαφωνία σε αυτό..
όσο για το ""μπασταρδάκια""..ασχέτος που το έβαλα μεσα σε "" ""...δεν νομίζω να υπονόησα πουθενά οτι τα χαρακτηρίζουν έτσι οι φυλετιστές.. και πάλι στα παρακάτω δεν βλέπω διαφωνία..απλά παρεξηγήθηκα λίγο :)
να συμπληρώσω επίσης..οτι το παράδειγμα που ανέφερα για το 15άχρονο αγγλάκι..το ανέφερα καθαρά γιατι ήταν μια εμπειρια που με σόκαρε ευχάριστα..απλά αυτό..δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο..συμφωνώ οτι το νούμερο 1 πρόβλημα μας..είναι να κάνουμε τον Ελληνα να ενδιαφερθεί..να μάθει..να ξυπνήσει..μια διαδικασία επίπονη και άκρως χρονοβόρα..αλλα και κάτι τέτοια παιδιά..δεν είναι να τα προσπερνάμε έτσι απλά..με λίγο ενδιαφέρον..παραμιλάνε απο την χαρά τους..και αποτελούν σημαντικότατο τμήμα του Ελληνισμού.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 25 Απρ 2007, 11:41

Posted: Mon Dec 18, 2006 9:42 pm

Από The_Saboteur

Δεν ειναι να τα προσπερναμε καθολου. προτιμω εναν τετοιο παρα 10 καθαροαιμους χωρις Ελληνικη συνειδηση
Απάντηση

Επιστροφή στο “Συζητήσεις στο νετ”