GiaNt έγραψε:Για την συκοφάντηση, και τον φασισμό που δέχθηκα πριν λίγη ώρα στο #ideografhmata.
Καταρχήν ξαναχαίρετε μετά απο καιρό.
Kαλωσ'το μας κι ας άργησε!
<GiaNt> to Arela pou einai?
<KaNt> ιδέα δεν έχω
*** Morbid`Angel has joined #ideografhmata
*** ChanServ sets mode: +v Morbid`Angel
<GiaNt> kairo exw na tin petuxw
<KaNt> εδώ είναι καθημερινά
Συγνώμη που δεν είμαι κάθε ώρα της ημέρας στο κανάλι, αλλά ΔΕΝ ΖΩ μέσα σ'αυτό.
Με πέτυχες εδώ πάντως και θα τα πούμε τα λογάκια μας...
Σε κάποια στιγμή θεώρησα πως η Αρέλα είχε καταχραστεί την εξουσία της (ας μην το αναλύσουμε για πέμπτη φορά
)
Ναι, ας μην! Αρκετά έχω "κατηγορηθεί" αδίκως γι'αυτό. Από ένα σημείο και μετά παύω να το διαπραγματεύομαι ή να απολογούμαι. Εγώ ξέρω και όλοι θα πρέπει να ξέρουν ότι καταβάλλω τις φιλοτιμότερες προσπάθειες να'μαι σωστή κι ακριβοδίκαιη. Αλάθητη δεν δήλωσα/ούτε θα δηλώσω ποτέ μου- αυτό το "προσόν" το'χει μόνο ο πάπας κι αυτό μαϊμού
Αν όμως, δεν μπορεί να αναγνωριστεί και να εκτιμηθεί αυτό που δηλώνω από κάποιους, λυπάμαι, δεν μπορώ να μπλεδίσω ουρλιάζοντας
ούτε να κόψω φλέβες
για να το αποδείξω. Επαφίεται στην κρίση του καθενός σας.
Λες λοιπόν:
<GiaNt> pantote me ekneurize auth h enothta
<GiaNt>
http://ideografhmata.gr/forum/viewforum.php?f=20
<Last_OF_Mohicans> lol
<GiaNt> nai
<GiaNt> einai san na ginome pro8ipourgos kai na dimiourgo "upourgeio skilwn"
<GiaNt> epeidh exw agaph sta skulia
<Last_OF_Mohicans> to paradeima me to skyli mporei na fantazei ligo prosvlitiko
*** _XRHSTOS_ sets mode: +b *!*@athedsl-358792.home.otenet.gr
*** ideografhmatadotgr has left #ideografhmata
*** GiaNt was kicked by _XRHSTOS_ (ε όχι και να ταυτίζεις έναν ήρωα με τα σκυλιά!!!)
1/ Με δεδομένο ότι σε εκνεύριζε και σ'εκνευρίζει κάποια συγκεκριμένη ενότητα σ'ολόκληρο το φόρουμ των ΙΔΕΟ δύο θα'πρεπε να είναι οι κινήσεις σου: Ή δεν ξαναγράφεσαι στο συγκεκριμένο "εκνευριστικό" σε ένα σημείο του χώρο, ή αφού αποφάσισες να ξαναγραφτείς, ΑΓΝΟΕΙΣ το συγκεκριμένο μικροφόρουμ , (ασχολείσαι με τις άλλες 80 ενότητες που έχουν τα ΙΔΕΟ ζωή να'χουνε
) και δεν ασχολείσαι καθόλου μ'αυτό το συγκεκριμένο σημείο.
Και απο σεβασμό (γνωρίζεις τη λέξη?) στον άνδρα που του ανήκει ΚΑΙ στην Αρέλα που έχει αυτή την ενότητα κάτι σαν "ιερό" της (όχι μόνον όμως, θα εξηγήσω παρακάτω)
κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο κι όχι σχόλια της δεκάρας για κάτι που για την ώρα τουλάχιστον, σου είναι αδύνατον να καταλάβεις ή να προσλάβεις σωστά αφού απλά "σ'εκνευρίζει".
2/
Προσωπικά (ως Βίκυ) ευχαριστώ τον Χρήστο (με το νικ _XRHSTOS_ εννοώ όχι εσένα, βέβαια) που έχει την ευαισθησία ΚΑΙ το σεβασμό να συμπορεύεται και να κατανοεί ότι ενώ η συγκεκριμένη ενότητα αντιπροσωπεύει κάτι που για μένα προσωπικά είναι "ιερό και όσιο" και εμπλέκομαι συναισθηματικά σ'αυτό, κατανοεί ταυτοχρονα ( και
ως αντμιν τον ευχαριστώ γι'αυτό) ότι η ενότητα δεν φτιάχτηκε για να ικανοποιήσω κάποιο προσωπικό μου βίτσιο, αλλά για να μοιραστώ
μ'αυτούς που ενδιαφέρονται, κατανοούν και είναι σε θέση να τιμήσουν με το δέοντα ΣΕΒΑΣΜΟ το οδοιπορικό ενός απλού ανθρώπου μέσα στη φωτιά του πολέμου, ενός εκ των ΠΆΜΠΟΛΛΩΝ που οι συνθήκες και η εποχή ανέδειξε τον
ηρωισμό τους, πράγμα που καθιστά τη συγκεκριμένη ενότητα
ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΊΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ Η ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΩΣ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ! Ο ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ Η ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Αν τώρα εσύ το θεωρείς φασιστικό αυτό, θα σου πω κι εγώ με τη σειρά μου πως θεωρώ τη "δημοκρατία" που σου επιτρέπει ή σε προωθεί να πετάς σκατά/ασέβεια στη μνήμη νεκρών που δε μπορείς να αγγίξεις ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα, υπολειπόμενη ηθικής υπόστασης αφού δεν σου ΕΠΕΒΑΛΕ τον ρημαδιασμένο ΣΕΒΑΣΜΟ σ'αυτή την ενότητα τόσο, ώστε να μην σου επιτρέπει να "εκφέρεις άποψη" με τέτοιους απαξιωτικούς και ανάξιους τόνους! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ συνταυτίζομαι με τη λογική του Χρήστου που σε κλώτσησε, γι'αυτό και τον ευχαρίστησα πιο πάνω που εν τη απουσία μου, φυλάει κάποιες..."Θερμοπύλες" εδώ πέρα.
Και μη χρησιμοποιείς το λήμμα "φασιστικό" εν είδει καραμέλας σε κάθε περίπτωση που εσένα σε στραβώνει, γιατί έτσι απλά μας δείχνεις πως ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ! Αν όντως υππηρχε πρακτική εφαρμογή του φασισμού στα ΙΔΕΟ, αυτή τη στιγμή θα είχε διαγραφεί το τόπικ που άνοιξες
γιατί ΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ (ένα απ'τα πολλά... "καλά" του) ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ! Εσένα όπως βλέπεις όχι μόνο δεν σε φίμωσε κανείς, αλλά αφήνουμε το ποστ σου απείραχτο, το συζητάμε κι όλας, απαντώντας σου και με σεντόνια ποστς μάλιστα. Πόσο φασιστικό το βρίσκεις αυτό, Χρηστάκη;
Όμως:... επειδή η συγκεκριμένη ενότητα είναι για μένα (και για πάρα πολλούς άλλους ΑΣΧΕΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ) σημαντική, ΑΞΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, σημείο του φόρουμ που δεν "σηκώνει" παιχνιδάκια, διαπραγματεύσεις ή και απολογίες/επεξηγήσεις αν θες από μεριάς μου, γνωστοποιώ-ενημερώνω (ξηγιέμαι για να μην παρεξηγιέμαι) πως οποιαδήποτε περαιτέρω απόπειρα να απαξιωθεί, θα τύχει άμεσης και ακαριαίας αντίδρασής μου στο στυλ "ξαφνικός θάνατος". Κι αν θες να με "φασιστοποιήσεις" γι'αυτό το λόγο, ολίγον μ'ενδιαφέρει. ΈΧΩ πλήρη αυτογνωσία, γνωρίζω τι είμαι και τι δεν είμαι, και οι "ταμπέλες" που θα μου κολλήσει οποιοσδήποτε δεν πρόκειται ν'αλλάξουν τη δική μου αλήθεια.
Θεωρώ λοιπόν αυτό το BAN, εκτός απο μια φασιστική δίωξη λόγο των πολιτικών μου πεποιθήσεων και μια προσπάθεια συκοφάντησης μου! Όχι δεν είπα χλευαστικά πως αυτός ο άνθρωπος ήταν ισάξιος ενός σκύλου! Έθεσα μια μεγάλη αγάπη της Αρέλας και μια μεγάλη αγάπη δική μου! (Ο λόγος που είπα πως με εκνευρίζει η ενότητα, είναι διότι θεωρώ το περιεχόμενο του προσωπικό ενός μέλους για να καταλαμβάνει ολόκληρη ενότητα Forum (το forum δεν είναι blog(δε το λέω με καμία δόση κακίας αλλα συμβουλευτικά))) Ήταν λοιπόν μια παρομοίωση αγάπης και όχι παρομοίωση οντοτήτων όπως θα ήθελε ο χρήστης που με έκανε BAN. Άλλωστε τον χαρακτηρισμό "Σκύλος" δε να τον χρησιμοποιούσα ποτέ για να χλευάσω κάποιον άνθρωπο! Ίσα ίσα θα το χρησιμοποιούσα θετικά για κάποιον, όπως άλλοι ανάλογα θα χρησιμοποιούσαν το λιοντάρι, το γεράκι κλπ.
1/ Ευχαριστώ για τη "συμβολευτική" σου αιτίαση, αλλά όπως προείπα, η ενότητα δε φτιάχτηκε για να καλύψει προσωπικά μου βίτσια ούτε για να στήσω ναϊσκο για τα πεθαμένα μου! Είναι και στέκεται αξιόλογη , και προπάντων ΑΞΙΑ να τη
μοιραστώ με όλους τους συνέλληνες εντός και εκτός του χώρου (ανοιχτή και στους επισκέπτες), για τους λόγους που ήδη ανέλυσα,
ακόμα και για το ΙΣΤΟΡΙΚΟ της περιεχόμενο, το οποίο θεωρώ εγωιστικό για να μην πω αυτιστικό να το κρατάω για την πάρτη μου σαν "οικογενειακό κειμήλιο", όταν ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν με ενδιαφέρον τέτοιες ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΙ ΑΠ'ΤΗ ΖΩΗ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ καταγραφές, (σ'αυτό το σημείο μπορεί να τοποθετηθεί και η
Silke ως ένας από αυτούς τους ανθρώπους), αντίθετα μ'εσένα που...συγνώμη τι να κάνουμε... σ'εκνευρίζουν.
2/ Όσο για το χαρακτηρισμό "σκύλος"... Δε θα τον σχολιάσω. Παρά την αγάπη μας για τα σκυλιά (και γενικότερα τα ζώα) που την θεωρώ δεδομένη για το άτομό μου και θα δεχτώ ότι είναι δεδομένη και για σένα ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΗ (καλή πίστη που ΛΕΙΠΕΙ σ'εσένα σημείωσε) , θεωρώ απαξιωτική τη φράση σου στο βαθμό
που όταν χρησιμοποιείται το ουσιαστικό "σκύλος" για τέτοιες περιπτώσεις, άλλα εισπράτει εκ προοιμίου ο καθένας. Περιορίζομαι μόνο σ'αυτό και απέχω άλλων σχολίων για να μην το πάμε επί προσωπικού το ζήτημα, παρ'όλο που με έθιξες προσωπικά!
Είναι ξεκάθαρο πως ο _XRHSTOS_ έψαχνε πρόφαση για να με δαιμονοποιήσει! Να με δαιμονοποιήσει για κάτι κοινώς κατακριτέο λόγο των πολιτικών μου πεποιθήσεων! (Σας θυμίζει κάτι αυτό;)
'Οχι, δεν μου θυμίζει τίποτα. Τις πολιτικές σου πεποιθήσεις
είσαι ελεύθερος και ευπρόσδεκτος να τις εκφράσεις (τόσο φασισταριά είμαστε που λέμε τέτοια...περίεργα ), αλλά να το κάνεις ---> (κλικ εδώ) στις ενότητες που αρμόζει να εκφραστείς πολιτικά τις οποίες και διαθέτει αυτή η διαδικτυακή γωνιά που είναι ιστοσελίδα και όχι προσωπικό μου blog.
Μια φιλική συμβουλή και παρατήρηση: Μη προτάσσεις εν είδει λαβάρου την ιδεολογική σου ταυτότητα σε κάθε έκφανση της επικοινωνίας. Ο άνθρωπος ΕΙΝΑΙ πολιτικό ον, αλλά όχι μόνο. Είναι (ή πρέπει να είναι ) πρώτιστα άνθρωπος και ως τέτοιος θα πρέπει να μπορεί να υπερβαίνει των ιδεολογιων σε περιστάσεις ή θεματικές που δεν παίζει άμεσο ρόλο η ιδεολογία. Δεν ξέρω τι κάνεις εσύ, πάντως εγώ δεν ζω, κινούμαι, κοιμάμαι, αναπνέω, δρω, αντιδρώ με μόνο γνώμονα την όποια ιδεολογία κουβαλάω.
Όσο για το τι εισέπραξες από τον ίδιο το Χρήστο, είναι θέμα που αφορά εσάς τους δύο και μόνο, και καλό θα'ναι τις όποιες "επί προσωπικού" διαφορές σου μ'εκείνον, να τις λύσεις πριβέ και όχι να τις προβάλλεις δημόσια.
Ξεκαθαρίζω πως η δημοσίευση αυτή δεν αποτελεί απολογία στον _XRHSTOS_ (άλλωστε του ξεκαθάρισα prive τον λόγο που δε θα απολογηθώ σε αυτόν), αλλα ένα ξεκαθάρισμα των όσων ειπώθηκαν για να μη φτάσει κάποια παρερμηνεία στα αφτιά οποιουδήποτε και ειδικά της Βίκυς. Επίσης η δημοσίευση αυτή αποτελεί μια γνωστοποίηση γεγονότος.
Ευχαριστούμε για τη γνωστοποίηση. Ελπίζω να σου'γινε σαφής και η δική μου θέση την οποία ξεκαθάρισα με σαφείς διατυπώσεις. Ξαναλέω ότι χαίρομαι που γράφτηκε και ένας αντιφα στο φόρουμ, (ω ρε χαρές ο Ιφικράτης όταν γυρίσει απο διακοπές
) και προσβλέπω στους πολιτικούς διαλόγους μας, ευελπιστώντας να δω επιτέλους κι απ'την δική σας πλευρά
αντεπιχείρημα αντί χλεύης, και
επιχείρημα αντί προβολή ταμπελοποιήσεων, ή προβοκατόρικο διαλεκτικό επίπεδο, το οποίο έχουμε ήδη χορτάσει για να μην πω μπουχτίσει.
<GiaNt> ektos apo tin alagi diaxeirisis diakrinw kai mia entonh strofh eis ta e8nika idewdh?
Δε μας το αναλύεις αυτό διεξοδικότερα μπας και καταλάβουμε κι εμείς καλύτερα τι ακριβώς εννοείς; Και τι ακριβώς δαιμονοποιείς ΕΣΥ εδώ; (η ανάλυση καλό είναι να γίνει στην αντίστοιχη ενότητα κι όχι εδώ)
<GiaNt> o moderator "stavraetos"
<GiaNt> einai o gnwstos eleu8eriakos, antiratsistis tou youtube?
Δεν ξέρω για ποιον "ελευθεριακό αντιρατσιστή" του ΥΤ μιλάς. Η αλήθεια είναι ότι μέσα από τη "δράση" μου στο ΥΤ, έχουν τω όντι έρθει κάποιοι ΥΤμπίστες εδώ, αλλά στα ΙΔΕΟ ο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ δεν ήρθε από εκεί. Είναι ένα εδραιωμένο ΑΞΙΟΛΟΓΟ μέλος μας, που έχει συμβάλλει με τις γνώσεις και τις τοποθετήσεις του στην ανέλιξη του επιπέδου αυτής της διαδικτυακής γωνιάς και στον εμπλουτισμό της μικρής μας "βιβλιοθήκης" που θα βρεις αν κοιτάξεις ιδιαίτερα στην Υπερενότητα "Πολιτισμός".
Και επειδή σ'αυτό το χώρο
Ο στοιχειώδης σεβασμός είναι επιβεβλημένος, κι αυτός δεν πάει απαραίτητα χέρι χέρι με την αποδοχή- απεναντίας είναι ακόμα μεγαλύτερη μαγκιά και ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ το να μπορείς να σέβεσαι κάποιον με τον οποίο μπορεί και να διαφωνήσεις θα σε παροτρύνω φιλικότατα να το κρατήσεις αυτό στα υπ'όψιν στις περαιτέρω διαλεκτικές σου αλληλεπιδράσεις εδώ
Αλλωστε όπως μπορεί να σας διαβεβαιώσει και η ίδια προσφέρθηκα πριν λίγο καιρό να την βοηθήσω σε κάποιο τεχνικό πρόβλημα που είχε με το Forum. (Με λίγα λόγια αν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα θα μπορούσα να τινάξω το φόρουμ στον αέρα (αυτό συγκρατείστε το για τα παρακάτω)).
Αναγνωρίζω και επιβεβαιώνω ότι προσφέρθηκες να βοηθήσεις. Πράγμα για το οποίο ευχαριστώ ΕΣΕΝΑ τον Χρήστο. (Αχ αυτοί οι Χρήστοι, μια ξυδάτη μια μελάτη. Μια με αγαπάνε μια με μαστιγώνουν τι κακό είναι αυτό ρε παιδί μου...
)
Το παρενθετικό σου υπό αμφισβήτηση, γιατί υπάρχουν μπακ απς - είναι πληρωμένος αυτός ο host - άρα "αν το΄'θελες" και αν το επιχειρούσες, θα καταδείκνυες απλά τη δική σου σαθρότητα, ουσιαστική ζημιά δε θα μπορούσες να κάνεις. Πάμε παρακάτω.
Με 2 άτομα λοιπόν στα πλαίσια του χαβαλέ αρχίσαμε να σατιρίζουμε το forum αυτό. Όσοι με γνωρίζεται πιστεύω πως θα είσαστε σίγουροι πως δε το έκανα με καμία δόση κακίας. Άλλωστε συνηθίζω να αυτοσαρκάζομαι χωρίς ασφαλώς να τρέφω κάποιο είδος κακίας προς τον ευατό μου.
ΘΕΛΩ να πιστεύω πως δεν το έκανες με δόση κακίας.
Η ειρωνεία ήταν πως μέχρι να πάρω χαμπάρι οτι έφαγαν ban διάβαζα το ημερολόγιο του θείου της Βίκυς, και μάλιστα έδινα κάτι copy/paste κάποιων συγκλονιστικών σημείων στο #aristera, και ταυτόχρονα σκεφτόμουν την αποθήκευση του ημερολογίου στην Wikiθηκη)
Η ειρωνεία είναι άλλη: Πως απ'τη μια θα'βαζες το ημερολόγιο στη βικυθήκη, μετέφερες και στο #aristera κάτι συγκλονιστικά σημεία του (δικά σου λόγια), αλλά από την άλλη..... σε εκνευρίζει η ενότητα!
Κατά τα λοιπά...
Καλώς ματα-ξανα-επιβιβάστηκες στο ΙΔΕΟκαράβι, και καλή συνέχεια στα ταξίδια μας
ΥΓ: 1. Το μπαν το αφαίρεσα.
2. Αποσπάσματα από την παρούσα συζήτηση
που αφορούν την ενότητα "Ημερολόγιο Ενός Ήρωα" θα αντιγραφούν(με copy posts) και εκεί, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης αυτής. Είναι δίκαιο και αρμόζει να εμφανίζονται κι εκεί όχι μόνο επειδή αφορούν άμεσα εκείνη τη θεματική, αλλά και διότι στην παρούσα ενότητα δεν έχουν πρόσβαση οι μη εγγεγραμμένοι.