μεθυσμένος παπάς
- an3mos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
μεθυσμένος παπάς
Ο καινούριος παπάς της ενορίας ετοιμάζεται για την πρώτη του λειτουργία και έχει τρομερό άγχος.
Ρωτάει λοιπόν τον επίσκοπο τι να κάνει για να χαλαρώσει.
-Πριν την λειτουργία, πιες ένα ποτήρι νερό με μερικές σταγόνες βότκα μέσα, του λέει εκείνος.
Πράγματι, ο παπάς εφαρμόζει τη συμβουλή και νιώθει αμέσως καλύτερα.
Κάνει λοιπόν το κήρυγμα του άνετος και χαλαρός.
Την επόμενη, λαμβάνει ένα γράμμα από τον επίσκοπο:
<<Αγαπητέ πάτερ, επιτρέψτε μου να παραθέσω ορισμένες παρατηρήσεις που ίσως σας φανούν χρήσιμες: 1) Την επόμενη φορά να ρίξετε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό και όχι μερικές σταγόνες νερό στην βότκα. 2) Είναι εντελώς περιττό να τοποθετείτε μια φέτα λεμονιού στο χείλος του δισκοπότηρου. 3)Οι εντολές είναι δέκα και όχι δώδεκα 4)Οι απόστολοι ήταν δώδεκα και όχι επτά.Επίσης κανείς τους δεν ήταν νάνος.
5) Καλό θα ήταν όταν αναφέρεστε στον Ιησού και στους αποστόλους, να μην τους αποκαλείται "Ι.Χ. και Σία".
6) Αν και είναι γνωστό πως ο Ιούδας πρόδωσε τον Ιησού αποφεύγουμε να τον αποκαλούμε πουλημένο κάθαρμα.
7) Στι διάρκεια του κηρύγματος στεκόμαστε όρθιοι, δεν καθόμαστε στα σκαλιά της Ωραίας Πύλης.
8) Ο άρτος χρησιμεύει για την θεία ευχαριστεια και όχι ως απεριτίφ που συνοδεύει το κρασί.
9) Οι αμαρτωλοί πηγαίνουν στην κόλαση και όχι στον διάολο.
μετά τιμής ο επίσκοπος>>
Ρωτάει λοιπόν τον επίσκοπο τι να κάνει για να χαλαρώσει.
-Πριν την λειτουργία, πιες ένα ποτήρι νερό με μερικές σταγόνες βότκα μέσα, του λέει εκείνος.
Πράγματι, ο παπάς εφαρμόζει τη συμβουλή και νιώθει αμέσως καλύτερα.
Κάνει λοιπόν το κήρυγμα του άνετος και χαλαρός.
Την επόμενη, λαμβάνει ένα γράμμα από τον επίσκοπο:
<<Αγαπητέ πάτερ, επιτρέψτε μου να παραθέσω ορισμένες παρατηρήσεις που ίσως σας φανούν χρήσιμες: 1) Την επόμενη φορά να ρίξετε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό και όχι μερικές σταγόνες νερό στην βότκα. 2) Είναι εντελώς περιττό να τοποθετείτε μια φέτα λεμονιού στο χείλος του δισκοπότηρου. 3)Οι εντολές είναι δέκα και όχι δώδεκα 4)Οι απόστολοι ήταν δώδεκα και όχι επτά.Επίσης κανείς τους δεν ήταν νάνος.
5) Καλό θα ήταν όταν αναφέρεστε στον Ιησού και στους αποστόλους, να μην τους αποκαλείται "Ι.Χ. και Σία".
6) Αν και είναι γνωστό πως ο Ιούδας πρόδωσε τον Ιησού αποφεύγουμε να τον αποκαλούμε πουλημένο κάθαρμα.
7) Στι διάρκεια του κηρύγματος στεκόμαστε όρθιοι, δεν καθόμαστε στα σκαλιά της Ωραίας Πύλης.
8) Ο άρτος χρησιμεύει για την θεία ευχαριστεια και όχι ως απεριτίφ που συνοδεύει το κρασί.
9) Οι αμαρτωλοί πηγαίνουν στην κόλαση και όχι στον διάολο.
μετά τιμής ο επίσκοπος>>
- litsa''never''
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Litsa Never
- Φύλο: Γυναίκα
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: μεθυσμένος παπάς

.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
- Επικοινωνία:
Re: μεθυσμένος παπάς

ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ