Ιδού και οι αποδείξεις :
► Τη σοκολάτα, μπορείτε όποτε θέλετε να την ...πάρετε!
► Η σοκολάτα ικανοποιεί, ακόμα και όταν έχει γίνει λίγο πιο μαλακή ! Δεν χάνεται η απόλαυση της.
► Μπορείτε ακίνδυνα να κρατάτε τη σοκολάτα ενώ οδηγείτε. Δεν σας κουτσομπολεύουν.
► Μπορείτε να την αφήσετε στο τέλος εφ' όσον έτσι το θέλετε. -Ποτέ ..μέχρι τέλους έτσι για να έχει και την απόλαυση του μμ ναι έχω ακόμη λίγο για να τελειώσω!
►Μπορείτε να έχετε τη σοκολάτα, μπροστά στη μητέρα σας! Δεν θα σας πει είναι πολύ άσχημο αυτό που κανείς !
► Εάν της δαγκώσετε τα ...φουντούκια πάρα πολύ σκληρά, η σοκολάτα δεν θα ενοχληθεί. Ίσα ίσα θα γεμίσει με απόλαυση το στόμα σας.
► Η λέξη «υποχρέωση» δεν φοβίζει τη σοκολάτα ! -Ούτε το "απόψε μωράκι μου έχω πονοκέφαλο"
► Μπορείτε να την έχετε πάνω στο γραφείο σας, κατά τη διάρκεια της δουλειάς σας χωρίς να κινδυνεύετε από τα σχόλια των συναδέλφων σας. - Προσοχή μην την αρπάξουν οι λιγούρες συνάδελφοι σας.
►Με τη σοκολάτα δεν υπάρχει καμία ανάγκη, για να προσποιείστε οτιδήποτε... -Αφού πάντα δίνει μια άλλη γεύση γιατί να προσποιηθώ ;
► Η σοκολάτα δεν θα σας αφήσει ποτέ έγκυο. Μόνο λίγα κιλά.
► Μπορείτε να απολαύσετε τη σοκολάτα, οποιαδήποτε μέρα του μήνα. - Και ειδικά τις πιο δύσκολες που εκεί μένουμε πάντα μονές ...!
► Η καλή σοκολάτα είναι εύκολο να βρεθεί. Σε οποίο μέρος την φαντασιωνεσαι.
► Μπορείτε να έχετε τόσα είδη σοκολάτας, όσα μπορείτε να ...χειριστείτε! -Δεν θα σου πει ποτέ δεν το έκανες καλά η δάγκωσε με λίγο περισσότερο
► Δεν θα είστε ποτέ, πάρα πολύ μικρή ή πάρα πολύ ώριμη, για τη σοκολάτα. -Δεν έχει ηλικία ..ούτε σε φωνάζει κυρία!
► Όταν ...βρίσκεστε με τη σοκολάτα, δεν ξυπνάτε τους γείτονές σας.
► Με τη σοκολάτα, το μέγεθος δεν μας πειράζει. -Μπα καλέ, τι να πειράξει. Μικρή, μεγάλη, το ίδιο με ικανοποιεί.
► Το κομμάτι της είναι ευχάριστα σκληρό ή μαλακό. -Αναλόγως τα γούστα.
► Δεν την απασχολεί εάν ξεσπάτε το θυμό σας πάνω της. -Και δεν λέει αμάν πια μ αυτές τις γκρίνιες.
► Μπορείτε να απολαύσετε τη σοκολάτα περισσότερο από μία φορά. -Πολύ μεγάλο προσόν, άριστο θα έλεγα…!
►Έρχεται πάντα τυλιγμένη προστατευτικά. -Πρέπει να παίρνουμε και τις προφυλάξεις μας.
► Μπορείτε να συγκρίνετε, προτού να διαλέξετε τι θα πάρετε. -Θέλω να πάρω μια μεγάλη με μεγάλα φουντούκια...
►Μπορείτε να την κρατήσετε γι’ αργότερα, όταν ήδη έχετε αρκετή. -Δεν θέλω, θέλω να την τελειώσω.
► Ξέρετε πάντα, ότι μπορείτε όποτε θέλετε να την ξεφορτωθείτε. -Αν την βαρεθείς την ρίχνεις και στο κάλαθο των αχρήστων.
► Δεν θα σας αρνηθεί ποτέ, αν είναι το πρώτο πράγμα που θέλετε να πάρετε το πρωί. -Δεν έχει ώρα είναι πάντως καιρού, χρόνου και τόπου.
► Δεν θα πιάσει όλο το χώρο στο κρεβάτι σας. -Ούτε βέβαια θα ροχαλίζει.
► Δεν θα έχετε ποτέ την ανεπιθύμητη παρουσία της, να τριγυρίζει γύρω σας. -Καταλαβαίνει πάντα, ότι τώρα θέλω να μείνω μόνη.
► Θα ξέρετε πάντα, από τι προέρχεται το πρόσθετο βάρος σας. -Και δεν σχολιάζει για αυτό το βάρος.
► Δεν θα έχετε σκηνές ζηλοτυπίας αν επιλέξετε να την αντικαταστήσετε. -Μπα... τώρα θέλω με αμύγδαλα!
► Δεν υποχρεούστε να αλλάξετε σεντόνια, αν την έχετε στο κρεβάτι σας.
► Δεν θα σας πειράξει, αν την δοκιμάσει και η καλύτερή σας φίλη. -Εδώ που τα λέμε, ίσως για ένα μικρό κομματάκι μπορεί, αλλά θα δυσκολευόμουν για όλο.
► Πάντα μυρίζει υπέροχα. -Και ειδικά όταν λιώνει.
► Δεν θα σας ρωτήσει ποτέ «είμαι ο καλύτερος ;» ή «πως ήταν απόψε ;» ή "είμαι ο πρώτος σου;"
► Δεν αφήνει ποτέ άσχημη γεύση στο στόμα. Ίσα - ίσα, μια γλυκιά αίσθηση στα χείλη και στο στόμα.
► Με μια ματιά, ξέρετε αν την έχει ακουμπήσει άλλο στόμα. -Την πετάς χωρίς καβγάδες και υστερίες και πας στο περίπτερο για άλλη!
► Η σοκολάτα είναι απολαυστική, μαύρη και πλούσια σε περιεχόμενο. -Φυσικά και η λευκή, των κάποιων πόντων και γεύσεων είναι ενδιαφέρουσα !
► Η σοκολάτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αξεσουαρ. -Ειδικά η λιωμένη, είναι ότι το καλύτερο για ...ταξίδια!

Κι αν ο καλός σας είναι καλό παιδί..., δε βαριέσαι βρε αδερφέ, δώστε και σ’ αυτόν ένα κομματάκι - σε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε - να γλυκαθεί… και μετά βλέπουμε !