* ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ! *

Ευτράπελα, ανέκδοτα, αηδιογραφήματα, ή κάτι που είδαμε και γελάσαμε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 654
Εγγραφή: Τετ 27 Φεβ 2008, 21:09
Irc ψευδώνυμο: Litsa Never
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: Βολος

* ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ! *

Δημοσίευση από litsa''never'' » Παρ 04 Απρ 2008, 14:20

:rose: Φυσικα δεν ειναι οι μονες αλλα ειμαι σιγουρη πως θα προστεθουν πολυ γρηγορα κι αλλες!!!! :rose:

1)Οι γυναικες εχουν το γονιδιο συνδυασμου χρωματων,ξερουν ποιο χρωμα ταιριαζει με ποιο.Οι αντρες σκεφτονται οτι αφου το κοκκινο ειναι ωραιο,τι κιτρινο πολυ ωραιο και το πρασινο επεισης,γιατι να μην τα βαλουμε και τα τρια μαζι!!?

2)Οι αντρες μιλανε με προτασεις κι οι γυναικες με παραγραφους.Οι αντρες αρχιζουν μια προταση κι οι γυναικες την...τελειωνουν!

3)Οι γυναικες καταλαβαινουν τις αλλες γυναικες...οι αντρες ΠΟΤΕ!

4)0ι γυναικες εχουν ενσωματωμενο ημερολογιο στον εγκεφαλο τους που τους επιτρεπει να θυμουνται ολες τις επετειους,οι αντρες οχι!!

5)Οι αντρες εχουν το γονιδιο που τους επιτρεπει ν'ακουνε το ανοιγμα της μπυρας απο 3 δωματια μακρια!

6)Οταν καποιος αγορασει νεο αυτοκινητο οι αντρες τον ρωτανε "τι μαρκα ειναι" και οι γυναικες"τι χρωμα!!

7)Οι γυναικες δε θα σκοτωναν,θα μπορουσαν ομως να σε κανουν ...ν'αυτοκτονησεις!!

8)Οι γυναικες μπορουν να χρησιμοποιουν το σεξ για να καταφερουν αυτο που θελουν.Οι αντρες δε μπορουν γιατι αυτο που θελουν ειναι το σεξ!!

9)Οι γυναικες θυμουνται ολα τα ρουχα που εχουν φορεσει τα τελευταια 5 χρονια,οι αντρες δε θυμουνται τι φορουσαν την προηγουμενη αν δεν κοιταξουν το...πατωμα!

10)Οι αντρες δε μπορουν να βλεπουν ποδοσφαιρο και να μιλανε συγχρονως.Οι γυναικες μπορουν να παρακολουθουν σηριαλ,να βαφουν τα νυχια τους,να μιλουν στο τηλεφωνο και να πινουν και καφε!!

11)Οι αντρες πληρωνουν 300ε για κατι που χρειαζονται ενω αξιζει για 100ε,ενω οι γυναικες πληρωνουν 100ε για κατι που αξιζει 300ε και δεν το χρειαζονται!

12)Οι γυναικες δε βρισκουν διεγερτικο να παρακολουθουν δυο αντρες να κανουν σεξ!

13)Οι γυναικες μπορουν σε μια ωρα να εχουν 2 οργασμους,οι αντρες απλα...αναρωτιουντε..."τι επαθε"?

14)Οι αντρες δεν μπορουν να πετυχουν κεντρο στη λεκανη,οι γυναικες...με τη μια!!

15)Οι αντρες εχουν δυο κεφαλια,το ενα ομως ...δουλευει!Οι γυναικες εχουν δυο χειλη και δουλευουν και τα δυο...τελεια!!

16)Οι γυναικες υποφερουν απο την περιοδο,οι αντρες υποφερουν οταν εχουν οι γυναικες περιοδο!

17)Οι γυναικες θελουν... γλυκολογα,ερωτολογα,αγκαλιτσες,φιλακια,ερωτα ,παθος,αγαπη,κατανοηση,σεβασμο,εμπιστοσυνη,ασφαλεια, οι αντρες θελουν απλα...να πηδησουν!!

18)Οι αντρες κοιμουντε μετα τον ερωτα ενω οι γυναικες θελουν ...κι αλλο!!

19)Οι αντρες θελουν να τους φαιρεσαι σαν μεγαλα παιδια,οι γυναικες να τους φαιρονται σαν μικρες θεες!

20)Οι γυναικες κερνανε χυλοπιτες ενω οι αντρες...σφηνακια! :rose:
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 1385
Εγγραφή: Πέμ 03 Μάιος 2007, 01:41
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: * ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ! *

Δημοσίευση από chill » Παρ 04 Απρ 2008, 16:20

Λιτσα θα σου τη σπασω ενα λεπτο αλλα ειμαι του Μεγαλου Πλανου.


Ακουστε κι αυτο:

Οι βασικες ανθρωπινες ικανοτητες σε συναρτηση με τα δυο φυλα, εγκατασταθηκαν πολυ νωρις στο λογισμικο μας.
Στα πρωτα αγρια χρονια της ανθρωπινης φυλης οι ρολοι των δυο φυλων ηταν γνησια τεκνα της αναγκαιοτητας.
Η επιβιωσε επεβαλλε κανονες που μονο πολυ σημαντικες υπερβασεις μπορουσαν να διαρρηξουν!

Ο ανδρας ηταν κυνηγος. Σκοπος του ηταν το αποτελεσμα. Το μυαλο του οργανωθηκε με τετοιο τροπο ωστε να αντιλαμβανεται την πραγματικοτητα με απλο και γρηγορο τροπο.
Ας μιλησωμε για αντιληψη ΧΩΡΟΥ!
Οταν ενας ανδρας βρεθει σε ενα χωρο, το αφαιρετικο αποτυπωμα της αισθησης του χωρου που αποθηκευει στη μνημη του ειναι σημειοκεντρικο. Αυτο σημαινει οτι καταγραφει Σημεια. Σημειο μπορει να ειναι ο εχθρος, το θηραμα η ενας ανωτερος σκοπος. Αλλα ειναι ενα σημειο. Το αντρικο μυαλο λοιπον βλεπει αυτο που λεμε θετικο χωρο. Μπορει ευκολα να χειριστει τη μεταβολη στις θεσεις καθε σημειου ωστε να υπολογισει την επομενη κινηση του. Το μονο που τον απασχολει λοιπον ειναι ο τροπος που θα προσεγγισει το καθε σημειο.

Γι αυτο οι ανδρες ειναι καλυτεροι οδηγοι. Ειναι πιο ευκολο για εναν ανδρα να ειναι ασφαλης σε ενα δρομο γιατι στο μυαλο του καταγραφονται μονο οι θεσεις των αυτοκινητων. Καθε αυτοκινητο κι ενα σημειο.

Οι γυναικες ομως βλεπουν αρνητικο χωρο. Αντι να δινουν εμφαση στο καθε αυτοκινητο, στο μυαλο τους κρατανε μια πολυ καλη αισθηση του χωρου ΑΝΑΜΕΣΑ στα αυτοκινητα.
Οπως καταλαβαινετε ειναι πιο ευκολο να θυμασαι τη θεση πεντε-εξι σημειων παρα να θυμασαι το χωρο που οριζουν πεντε-εξι σημεια αναμεσα τους. Το σχημα ειναι πιο πολυπλοκο και οι μεταβολες του πιο δυναμικες.
Γιατι ομως βλεπουν οι γυναικες αρνητικο χωρο;

Σκεφτειτε το εξης σεναριο:
Μια αρχαια φυλη βρισκεται υπο επιθεση.
Τα αρχαια ενστικτα μπαινουν σε λειτουργια. Οι γυναικες ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ολες μαζι. (Φαινομενο που παρατηρειται στις συναυλιες του Μαικλ Τζακσον ακομα και σημερα). Ειναι ενας συναγερμος αφυπνισης της φυλης. ΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΙΙΙΙΙΙΙΚ! ΑΑΑΑΑΑΧΧΧ!! ΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! Η αδρεναλινη ρεει, τα παπαρια θεριευουν. Οι ανδρες εντοπιζουν τους στοχους τους. Υπολογιζουν τις αποστασεις, σκεφτονται αμεσα, σκοπος-αποτελεσμα! ΓΟΥΑΚ! ΜΠΑΜ! ΧΟΥΠ! ΚΑΜΠΛΑΜ!
Οι γυναικες τι κανουν; Παιρνουν τα παιδια αγκαλια και προσπαθουν να διαφυγουν του κινδυνου! Πως διαφευγεις απο κατι που σε απειλει;
Καλα το μαντεψατε!

Κινεισαι στο χωρο ΑΝΑΜΕΣΑ στα σημεια. Υπολογιζεις αν σου επιτρεπεται η ασφαλης διαβαση μεταξυ της θεσης σου και της ασφαλειας.. Η γυναικα ΕΠΡΕΠΕ να κινειται σαν χορευτρια αναμεσα στους κινδυνους για να σιγουρεψει την επιβιωση των Τεκνων της. Αν δε το εκανε αυτο και προσπαθουσε να πολεμησει, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;; Η φυση ξερει τι κανει, κυριοι!

Ετσι σημερα αυτη η αρχαια συνταγη οριζει πολυ πολυπλοκες και μοντερνες κοινωνικες εκφρασεις.
Ας πουμε οι γυναικες ειναι πολυ καλες στη διακοσμηση. Οι γυναικες και οι αδερφες. Αλλα ας πουμε για τις γυναικες. Οι γυναικες εχουν καλυτερη αντιληψη κατανομης χωρου. Βλεπουν πιο ευκολα μια ανισοροπια στη συνθεση μιας εικονας. Απο εκει ξεκιναει και η ιστορια με το νοικοκυριο.
Ο ανδρας μπορει να μην ενδιαφεται για την ισοροπια του χωρου. Ας πουμε για το ανδρικο μυαλο η σωστη θεση για μια πολυθρονα ειναι απεναντι απο την τηλεοραση. Στοχος- αποτελεσμα. Που εχει καλυτερη εικονα η τηλεοραση; Κεντρο. Σημειο! ΜΠΑΝΓΚ ΓΚΛΟΠΣ ΜΠΙΦ!
Και απο εχθρους... μπορει να μην καταλαβαινει γιατι τα μαξιλαρακια μπαινουν εκει και εκει αλλα ποτε εκει, αλλα διαολε μια καμμενη λαμπα που απειλει την οικογενεια του θα μπορει να την αλλαξει. Σημεια.

Αυτες οι δυο λειτουργιες παιζουν πολυ σημαντικο ρολο στον τροπο με τον οποιο αναπτυσεται ο εγκεφαλος σε καθε φυλο. Οι γυναικες, λενε, ωριμαζουν πιο γρηγορα. Κι αυτο γιατι το μυαλο τους πολυ συντομα αρχιζει να ασχολειται με πολυπλοκες διαδικασιες αρνητικου χωρου που ειναι πολυ απαιτητικες και κανουν το μυαλο της πιο πολυπλοκο απο πολυ μικρη ηλικια (Ειναι γνωστο κλισε να λεει μια γυναικα οτι "δεν την καταλαβαινουν" Αχαχα με διασκεδασα! Σε καλο να μας βγει!). Αντιλαμβανεται μαλιστα το ιδιο καλα και τους χωρους του συναισθηματικου τομεα. Βλεπει περισσοτερες αποχρωσεις αναμεσα στα ατομα του περιβαλλοντος της. Καταλαβαινει πως να κινηθει σε συναισθηματικους χωρους γιατι αυτους αντιλαμβανεται αντι να αντιλαμβανεται τους ΛΟΓΟΥΣ για τους οποιους υπαρχουν. Αυτο ειναι αντρικη δουλεια. Και φυσικα εκει οφειλεται η ανωτερη συναισθηματικη νοημοσυνη της γυναικας.

Ακουστε κι ενα αλλο ιλαρο.
Ποσες φορες σας εχει τυχει να σας λεει μια γυναικα το προβλημα της αλλα μην εφαρμοζει ποτε τις συμβουλες που τις δινετε σαν αντρες;
Χαχα, αγαπητοι μου. Οι γυναικες δε θελουν να λυσουν το προβλημα. Θελουν καποιον να τις ακουει! Θελουν απλα να εκφρασουν πως αλλαξε ο συναισθηματικος χωρος γυρω τους. Μην απορειτε οταν συμβαινει αυτο. Απλα καντε υπομονη και προσποιηθειτε οτι σας νοιαζει μεχρι να της περασει. Μετα λυστε το προβλημα, αν καταλαβετε για τι διαολο σας ζαλιζε τον ερωτα τοση ωρα.

Ειναι δυσκολο, αλλα μια ασφαλης συναισθηματικα γυναικα ειναι λιγοτερο φριχτη στη συμβιωση!


Ο Γραμματεας του Μασκουλινιστικου Κινηματος

Tζωναθαν Θαντερκιλλερ Μαξιμους.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 585
Εγγραφή: Κυρ 22 Απρ 2007, 15:43
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: * ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ! *

Δημοσίευση από Nightrider » Παρ 04 Απρ 2008, 17:08

chill έγραψε:Λιτσα θα σου τη σπασω ενα λεπτο αλλα ειμαι του Μεγαλου Πλανου.


Ακουστε κι αυτο:

Οι βασικες ανθρωπινες ικανοτητες σε συναρτηση με τα δυο φυλα, εγκατασταθηκαν πολυ νωρις στο λογισμικο μας.
Στα πρωτα αγρια χρονια της ανθρωπινης φυλης οι ρολοι των δυο φυλων ηταν γνησια τεκνα της αναγκαιοτητας.
Η επιβιωσε επεβαλλε κανονες που μονο πολυ σημαντικες υπερβασεις μπορουσαν να διαρρηξουν!

Ο ανδρας ηταν κυνηγος. Σκοπος του ηταν το αποτελεσμα. Το μυαλο του οργανωθηκε με τετοιο τροπο ωστε να αντιλαμβανεται την πραγματικοτητα με απλο και γρηγορο τροπο.
Ας μιλησωμε για αντιληψη ΧΩΡΟΥ!
Οταν ενας ανδρας βρεθει σε ενα χωρο, το αφαιρετικο αποτυπωμα της αισθησης του χωρου που αποθηκευει στη μνημη του ειναι σημειοκεντρικο. Αυτο σημαινει οτι καταγραφει Σημεια. Σημειο μπορει να ειναι ο εχθρος, το θηραμα η ενας ανωτερος σκοπος. Αλλα ειναι ενα σημειο. Το αντρικο μυαλο λοιπον βλεπει αυτο που λεμε θετικο χωρο. Μπορει ευκολα να χειριστει τη μεταβολη στις θεσεις καθε σημειου ωστε να υπολογισει την επομενη κινηση του. Το μονο που τον απασχολει λοιπον ειναι ο τροπος που θα προσεγγισει το καθε σημειο.

Γι αυτο οι ανδρες ειναι καλυτεροι οδηγοι. Ειναι πιο ευκολο για εναν ανδρα να ειναι ασφαλης σε ενα δρομο γιατι στο μυαλο του καταγραφονται μονο οι θεσεις των αυτοκινητων. Καθε αυτοκινητο κι ενα σημειο.

Οι γυναικες ομως βλεπουν αρνητικο χωρο. Αντι να δινουν εμφαση στο καθε αυτοκινητο, στο μυαλο τους κρατανε μια πολυ καλη αισθηση του χωρου ΑΝΑΜΕΣΑ στα αυτοκινητα.
Οπως καταλαβαινετε ειναι πιο ευκολο να θυμασαι τη θεση πεντε-εξι σημειων παρα να θυμασαι το χωρο που οριζουν πεντε-εξι σημεια αναμεσα τους. Το σχημα ειναι πιο πολυπλοκο και οι μεταβολες του πιο δυναμικες.
Γιατι ομως βλεπουν οι γυναικες αρνητικο χωρο;

Σκεφτειτε το εξης σεναριο:
Μια αρχαια φυλη βρισκεται υπο επιθεση.
Τα αρχαια ενστικτα μπαινουν σε λειτουργια. Οι γυναικες ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ολες μαζι. (Φαινομενο που παρατηρειται στις συναυλιες του Μαικλ Τζακσον ακομα και σημερα). Ειναι ενας συναγερμος αφυπνισης της φυλης. ΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΙΙΙΙΙΙΙΚ! ΑΑΑΑΑΑΧΧΧ!! ΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! Η αδρεναλινη ρεει, τα παπαρια θεριευουν. Οι ανδρες εντοπιζουν τους στοχους τους. Υπολογιζουν τις αποστασεις, σκεφτονται αμεσα, σκοπος-αποτελεσμα! ΓΟΥΑΚ! ΜΠΑΜ! ΧΟΥΠ! ΚΑΜΠΛΑΜ!
Οι γυναικες τι κανουν; Παιρνουν τα παιδια αγκαλια και προσπαθουν να διαφυγουν του κινδυνου! Πως διαφευγεις απο κατι που σε απειλει;
Καλα το μαντεψατε!

Κινεισαι στο χωρο ΑΝΑΜΕΣΑ στα σημεια. Υπολογιζεις αν σου επιτρεπεται η ασφαλης διαβαση μεταξυ της θεσης σου και της ασφαλειας.. Η γυναικα ΕΠΡΕΠΕ να κινειται σαν χορευτρια αναμεσα στους κινδυνους για να σιγουρεψει την επιβιωση των Τεκνων της. Αν δε το εκανε αυτο και προσπαθουσε να πολεμησει, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;; Η φυση ξερει τι κανει, κυριοι!

Ετσι σημερα αυτη η αρχαια συνταγη οριζει πολυ πολυπλοκες και μοντερνες κοινωνικες εκφρασεις.
Ας πουμε οι γυναικες ειναι πολυ καλες στη διακοσμηση. Οι γυναικες και οι αδερφες. Αλλα ας πουμε για τις γυναικες. Οι γυναικες εχουν καλυτερη αντιληψη κατανομης χωρου. Βλεπουν πιο ευκολα μια ανισοροπια στη συνθεση μιας εικονας. Απο εκει ξεκιναει και η ιστορια με το νοικοκυριο.
Ο ανδρας μπορει να μην ενδιαφεται για την ισοροπια του χωρου. Ας πουμε για το ανδρικο μυαλο η σωστη θεση για μια πολυθρονα ειναι απεναντι απο την τηλεοραση. Στοχος- αποτελεσμα. Που εχει καλυτερη εικονα η τηλεοραση; Κεντρο. Σημειο! ΜΠΑΝΓΚ ΓΚΛΟΠΣ ΜΠΙΦ!
Και απο εχθρους... μπορει να μην καταλαβαινει γιατι τα μαξιλαρακια μπαινουν εκει και εκει αλλα ποτε εκει, αλλα διαολε μια καμμενη λαμπα που απειλει την οικογενεια του θα μπορει να την αλλαξει. Σημεια.

Αυτες οι δυο λειτουργιες παιζουν πολυ σημαντικο ρολο στον τροπο με τον οποιο αναπτυσεται ο εγκεφαλος σε καθε φυλο. Οι γυναικες, λενε, ωριμαζουν πιο γρηγορα. Κι αυτο γιατι το μυαλο τους πολυ συντομα αρχιζει να ασχολειται με πολυπλοκες διαδικασιες αρνητικου χωρου που ειναι πολυ απαιτητικες και κανουν το μυαλο της πιο πολυπλοκο απο πολυ μικρη ηλικια (Ειναι γνωστο κλισε να λεει μια γυναικα οτι "δεν την καταλαβαινουν" Αχαχα με διασκεδασα! Σε καλο να μας βγει!). Αντιλαμβανεται μαλιστα το ιδιο καλα και τους χωρους του συναισθηματικου τομεα. Βλεπει περισσοτερες αποχρωσεις αναμεσα στα ατομα του περιβαλλοντος της. Καταλαβαινει πως να κινηθει σε συναισθηματικους χωρους γιατι αυτους αντιλαμβανεται αντι να αντιλαμβανεται τους ΛΟΓΟΥΣ για τους οποιους υπαρχουν. Αυτο ειναι αντρικη δουλεια. Και φυσικα εκει οφειλεται η ανωτερη συναισθηματικη νοημοσυνη της γυναικας.

Ακουστε κι ενα αλλο ιλαρο.
Ποσες φορες σας εχει τυχει να σας λεει μια γυναικα το προβλημα της αλλα μην εφαρμοζει ποτε τις συμβουλες που τις δινετε σαν αντρες;
Χαχα, αγαπητοι μου. Οι γυναικες δε θελουν να λυσουν το προβλημα. Θελουν καποιον να τις ακουει! Θελουν απλα να εκφρασουν πως αλλαξε ο συναισθηματικος χωρος γυρω τους. Μην απορειτε οταν συμβαινει αυτο. Απλα καντε υπομονη και προσποιηθειτε οτι σας νοιαζει μεχρι να της περασει. Μετα λυστε το προβλημα, αν καταλαβετε για τι διαολο σας ζαλιζε τον ερωτα τοση ωρα.

Ειναι δυσκολο, αλλα μια ασφαλης συναισθηματικα γυναικα ειναι λιγοτερο φριχτη στη συμβιωση!


Ο Γραμματεας του Μασκουλινιστικου Κινηματος

Tζωναθαν Θαντερκιλλερ Μαξιμους.
Συμφωνώ κι επαυξάνω!! Chill :urock:

Επίσης η καλύτερη αντίληψη του χώρου και η εκτίμησης της αποστάσεως είναι δύο σημαντικές ικανότητες για κάποιον που έπρεπε να κυνηγήσει για να φέρει φαϊ στη σπηλιά.

Ενω για μια γυναικά χρειαζόταν να μπορεί να έχει το νου της στα παιδιά που ετρεχαν τριγύρω να θηλάζει το παιδί που κρατούσε αγκαλιά και ταυτόχρονα να έχει το νου της για τυχόν κινδύνους και έτσι ανέπτυξε multitasking εγκέφαλο, πράγμα που δεν χρειαζόταν ο άντρας!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 654
Εγγραφή: Τετ 27 Φεβ 2008, 21:09
Irc ψευδώνυμο: Litsa Never
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: Βολος

Re: * ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ! *

Δημοσίευση από litsa''never'' » Παρ 04 Απρ 2008, 17:12

:rose: Αφηστε τι γινοτανε τοτε,ΤΩΡΑ τι γινεται! chill...μου εδωσες ιδεα για νεο τοπικ!παω να το κανω τωρα!!!
:rose: chill...θελω ομως να εισαι πολυ...περιγραφικος!!!Ανυπομονω να δω τι θα γραψεις εσυ και μερικοι αλλοι!
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 507
Εγγραφή: Παρ 14 Δεκ 2007, 15:11
Φύλο: Άνδρας

Re: * ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ! *

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Παρ 04 Απρ 2008, 17:19

Εκαστος στο ειδος του κι ο Λουμιδης στους καφεδες.
Αλλα πραγματα τα κανουν καλυτερα οι αντρες, αλλα οι γυναικες.
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 1385
Εγγραφή: Πέμ 03 Μάιος 2007, 01:41
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: * ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ! *

Δημοσίευση από chill » Παρ 04 Απρ 2008, 17:22

E βεβαια. Μπορεις ευκολα να σκεφτεις ποσα ακομα πραγματα οριζει αυτη η κατασκευαστικη λεπτομερια. Απο συμπεριφορες, συμπλεγματα, επιλογες καριερας. Ειναι θεμα αρχιτεκτονικης!
Και δε χρειαζεται πολυ τεντωμα για να το αποδειξεις.
Ας πουμε δες ποσο απλα οριζει η ιδια θεωρια το θεμα της φιλιας.

Οι ανδρες ως υπερασπιστες του χωρου της φυλης, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ! Πρεπει να βοηθουν τον συμπολεμιστη τους να επιβιωσει γιατι η δυναμη του ανθρωπου φαινεται στην Ενωση. Στο ΔΕΣΜΟ!
Οταν εγω προστατευω τον δεξιο μου και με προστατευει ο αριστερος μου η αμυνα λειτουργει. Αν καποιο δικο μου λαθος στοιχισει την ζωη στο συμπολεμιστη βλαπτω τη φυλη. Ανοιγω τρυπες στην αμυνα!

Ετσι αναμεσα στους αντρες αναπτυσσεται ενα συναισθημα Υψηλο που ονομαζεται φιλια. Ο ανδρας εχει φιλους. Εκτιμα και σεβεται τους φιλους. Μαλιστα εκει κολλαει και η ανδρικη ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ. Ο Ανδρας καταλαβαινει οτι ειναι προτιμοτερο να θυσιαστει καθυστερωντας τον εχθρο οσο μπορει, ωστε να δωσει χρονο στα γυναικοπαιδα να διαφυγουν!
Αποτελει κι αυτο μια τελευταια λυση στο προβλημα.

Οι γυναικες δεν εχουν αναγκη απο φιλες ομως. Σε περιπτωση κινδυνου τις καταλαμβανει πανικος και σκορπιζονται. Πρεπει να αραιωνουν για να δυσκολευουν τον εχθρο απο το να τις εντοπιζει. Δε μπορουν να δουν (και δεν υπαρχει λογος) που κινουνται οι αλλες γυναικες της φυλης ιγιατι ο αλτρουισμος θα τις καθυστερουσε.
Επισης εδω μπαινει το θεμα του ανταγωνισμου των γυναικων. Γιατι οι γυναικες κανουν τα παντα για τις επιλεξει ο πιο αποτελεσματικος προστατης της φυλης. Καταλαβαινετε, οτι η φιλια μεταξυ γυναικων δυσκολευει την κατασταση. Ετσι κι αλλιως η ιδια η φυση απαιτει απο την γυναικα να σκεφτεται εγωιστικα γιατι εχει παιδια να προστατεψει και αν δεν προστατευτει η ιδια απο καποιον αλλο αποτυγχανει στο σκοπο της.

Γι αυτο οταν σας λενε οι γυναικες οτι εχουν φιλες μπορειτε να γελασετε ηχηρα! Δεν εχουν φιλες. Εχουν ενα κυκλο ανεσης. Το μονο που χρειαζεται μια γυναικα ειναι ενας αντρας.
Οσοι διαφωνειτε σκεφτειτε το λιγο και συμφωνηστε μετα!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 654
Εγγραφή: Τετ 27 Φεβ 2008, 21:09
Irc ψευδώνυμο: Litsa Never
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: Βολος

Re: * ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ! *

Δημοσίευση από litsa''never'' » Παρ 04 Απρ 2008, 17:32

:rose: ''Ιπταμενε" σ'αυτο θα με βρεις απολυτα συμφωνη, στο παραπανω!!! :rose:

:rose: "Chill" ειπες και μια σωστη κουβεντα,ομως ισχυει και το αντιθετο και ο αντρας χρειαζεται μια γυναικα,εχουμε και τα δυο φυλα εκ φυσεως,την αναγκη του ενος και του αλλου!! :rose:
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 1385
Εγγραφή: Πέμ 03 Μάιος 2007, 01:41
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: * ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ! *

Δημοσίευση από chill » Παρ 04 Απρ 2008, 17:35

litsa''never'' έγραψε: :rose: "Chill" ειπες και μια σωστη κουβεντα,ομως ισχυει και το αντιθετο και ο αντρας χρειαζεται μια γυναικα,εχουμε και τα δυο φυλα εκ φυσεως,την αναγκη του ενος και του αλλου!! :rose:
Ειπα και μια σωστη κουβεντα ε;;;

:lol: :lol: :lol:

Χαιρομαι που συμφωνεις!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 661
Εγγραφή: Κυρ 03 Φεβ 2008, 04:04
Φύλο: Άνδρας

Re: * ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ! *

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 04 Απρ 2008, 22:16

chill έγραψε:
litsa''never'' έγραψε: :rose: "Chill" ειπες και μια σωστη κουβεντα,ομως ισχυει και το αντιθετο και ο αντρας χρειαζεται μια γυναικα,εχουμε και τα δυο φυλα εκ φυσεως,την αναγκη του ενος και του αλλου!! :rose:
Ειπα και μια σωστη κουβεντα ε;;;

:lol: :lol: :lol:

Χαιρομαι που συμφωνεις!
συμφωνο απολυτα..ως γενικοτητα..και εχουν ολα σχεση αυτα με τα solar και τα lunar energies μεσα μας,καθως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι..δλδ παιζει να δεις
  • lunar στοιχεια σε ενα ανδρα και δεν σημαιει τπτ αυτο για την σεξουαλικη του ταυτοτητα,το ιδιο για την γυναικα..Στοιχει λεμε παντα,οχι ολοκληρωτισμους...Ειναι αυτο που εξεφρασε ο Γιουνγκ ¨το μητρικο συνδρομο" και πως επηρεαζει εναν αντρα αλλα και μια γυναικα,και δεν εχει βεβια σχεση με αυτο αλλα με μα ολοτητα πραγματατων..Συμφωνο σε γενικα πλαισια γενους ομως με τον τσιλατο..
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Δημοσιεύσεις: 2050
Εγγραφή: Δευ 16 Απρ 2007, 01:14
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Λάρισα

Re: * ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ! *

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 04 Απρ 2008, 22:46

Λοιπόν...

1) Όταν συνδυάζουμε ότι να 'ναι χρώμματα,το κάνουμε επίτηδες...Έτσι για να κάνει κάποιος...τη διαφορά!

2) Στις προτάσεις μπορείς να προσθαφαιρέσεις ότι θέλεις! Τις παραγράφους πρέπει να τις μαθαίνεις παπαγαλία. Κι όταν μπερδεύεσαι...ο συνομιλητής σου καταλαβαίνει άλλα απο αυτά που θέλεις να του πεις!

3) Δεν ισχύει. Καταλαβαίνουμε. Όχι όσο εσείς,αλλά ενίοτε...

4) Σπανίως,συμβαίνει και το ακριβώς αντίθετο! :xara:

5) Που να δεις με την όσφρυση τί γίνεται!

6) Εκτός κι αν η γυναίκα έχει πόρωση με τα αυτοκίνητα,οπότε...πρέπει να της πεις και τη μάρκα των εξαρτημάτων!

7)Είναι ιστορικώς αποδεδειγμένο ότι σκοτώνουν και αυτές με τα χέρια τους.

8)Σπανίως...συμβαίνει και το αντίθετο!

9)Άμα την προηγούμενη μέρα είχες πάει σε κάποια επίσημη δεξίωση,σαώς και θυμάσαι τί ρούχα φορούσες! Άκου ποτέ...

10) α) Σαφώς και μπορούμε! Μιλάμε για τον αγώνα! :P
β) Μετά χάνετε το σείριαλ και ρωτάτε την άλλη στο τηλέφωνο τί έγινε στο σημερινό επεισόδιο :skaw:

11) Αυτό που χρειαζόμαστε,το βρίσκουμε και χωρίς να πληρώνουμε πολλές φορές,χρησιμοποιώντας απλώς την κοινή λογική και τις γνώσεις μας. Είναι γεγονός ότι μερικές φορές αγοράζετε πράγματα που δε χρειάζεστε και μετά μετανοιώνετε...που τα ακριβοπληρώσατε κιόλας! :ups:

12) Και οι περισσότεροι άνδρες,δε βρίσκουν διεγερτικό να παρακολουθουν δυο αντρες να κανουν σεξ!

13) Μπορούμε να έχουμε...ότι ώρα θέλουμε! Χωρίς πολλά πολλά!

14) Όταν υπολογίζουμε σωστα...το πετυχαίνουμε...

15) Και τα δυο κεφάλια δουλεύουν. Το καθένα για τη λειτουργία που του δωσε η φύση!!!

16) Αυτό είναι γεγονώς

17) Ε όχι μονο αυτο πάντα!

18) Άλλες φορές συμβαίνει το αντίθετο.

19) Έτσι γενιούνται οι ημίθεοι και ξεκινούν οι μύθοι.

20) Τα οποία και πίνουν οι γυναίκες. :wink:
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 1385
Εγγραφή: Πέμ 03 Μάιος 2007, 01:41
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: * ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ! *

Δημοσίευση από chill » Παρ 04 Απρ 2008, 23:46

Sulphur έγραψε:
chill έγραψε:
litsa''never'' έγραψε: :rose: "Chill" ειπες και μια σωστη κουβεντα,ομως ισχυει και το αντιθετο και ο αντρας χρειαζεται μια γυναικα,εχουμε και τα δυο φυλα εκ φυσεως,την αναγκη του ενος και του αλλου!! :rose:
Ειπα και μια σωστη κουβεντα ε;;;

:lol: :lol: :lol:

Χαιρομαι που συμφωνεις!
συμφωνο απολυτα..ως γενικοτητα..και εχουν ολα σχεση αυτα με τα solar και τα lunar energies μεσα μας,καθως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι..δλδ παιζει να δεις
  • lunar στοιχεια σε ενα ανδρα και δεν σημαιει τπτ αυτο για την σεξουαλικη του ταυτοτητα,το ιδιο για την γυναικα..Στοιχει λεμε παντα,οχι ολοκληρωτισμους...Ειναι αυτο που εξεφρασε ο Γιουνγκ ¨το μητρικο συνδρομο" και πως επηρεαζει εναν αντρα αλλα και μια γυναικα,και δεν εχει βεβια σχεση με αυτο αλλα με μα ολοτητα πραγματατων..Συμφωνο σε γενικα πλαισια γενους ομως με τον τσιλατο..
Εγω ειμαι τιγκα στη λουναρ εδω που τα λεμε αλλα δεν το λεω συχνα γιατι το θεωρουν καπως μιλαμε..
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “Στα ΙΔΕΟ γελάμε!”