* 10 πράγματα που δεν λέμε ποτέ σε μία γυναίκα! *

Ευτράπελα, ανέκδοτα, αηδιογραφήματα, ή κάτι που είδαμε και γελάσαμε.
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Litsa Never
Φύλο: Γυναίκα

* 10 πράγματα που δεν λέμε ποτέ σε μία γυναίκα! *

Δημοσίευση από litsa''never'' » Τρί 01 Απρ 2008, 18:12

:rose: Είναι γεγονός: ορισμένες φορές καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε!!! :rose:

1) «Τι έκανες στα μαλλιά σου;»

Εκτός από το ενδεχόμενο να κόβουμε μόνες μας τα μαλλιά μας πράγμα εξαιρετικά σπάνιο προφανώς κάποιος άλλος έκανε κάτι στα μαλλιά μας. Δεν το κάναμε εμείς από μόνες μας. Και προφανώς, κάτσαμε και πολλές ώρες στο κομμωτήριο για να αποκτήσουμε αυτό το κάτι. Για να μην αναφερθούμε καν στο ποσό που πληρώσαμε... Η φράση «Μου αρέσει το καινούργιο σου κούρεμα» είναι πολύ καλύτερη και σίγουρα δείχνει ότι δώσατε λίγη προσοχή. Εκτός του ότι είναι πολύ ανώτερο από το «Δείχνεις διαφορετική», μία φράση που δηλώνει σαφώς ότι δεν έχετε ιδέα, όπως πάντα!

2) «Και τα δύο μου φαίνονται τα ίδια»

Κατανοούμε πως ενδιαφέρεστε πολύ λιγότερο, σε σχέση με εμάς, σε ότι αφορά στα ρούχα ή στο σερβίτσιο της κουζίνας, για παράδειγμα. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση αυτά που κατά καιρούς σας ζητάμε να συγκρίνετε να είναι ακριβώς τα ίδια. Γίνεται; Πείτε μας κάτι. Οτιδήποτε. Ρίξτε το στην τύχη και διαλέξτε ένα, ώστε να μην ανησυχούμε για την όρασή σας ή ακόμα χειρότερα, για να μην νομίζουμε ότι δεν νοιάζεστε.

3) «Χαλάρωσε»

Η φιλική προτροπή «Μην εξάπτεσαι τόσο» δημιουργεί γενικά τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Όταν λέτε «Χαλάρωσε», αυτό που φτάνει στα αυτιά μας είναι πως πιστεύετε ότι γινόμαστε παράλογες για το τίποτα και αυτό κάθε άλλο παρά μας χαλαρώνει.

4) «Τα έχω όλα υπό έλεγχο»

Χα χα! Οι διάσημες 5 λέξεις . Αποφεύγετε όσο γίνεται να τις χρησιμοποιείτε εάν δεν θέλετε να πάρουμε την άκρως σατανική μας ικανοποίηση μόλις συνειδητοποιήσετε ότι χάσατε το δρόμο, επειδή δεν θέλατε να σταματήσουμε να ρωτήσουμε (εάν όμως αργήσουμε να φτάσουμε, τότε θα μας δείτε να βγάζουμε αφρούς από τα νεύρα) ή επειδή σας έμειναν τα μισά εξαρτήματα έξω από τη συναρμολόγηση της καινούργιας flat τηλεόρασης, γιατί είπατε πως δεν χρειάζεται να διαβάσετε τις οδηγίες συναρμολόγησης.

5) «Δεν πιστεύω να είσαι φεμινίστρια; Ε;»

Ο ιπποτισμός μπορεί να είναι ετοιμοθάνατος στις μέρες μας, αλλά ξεστομίζοντας αυτή τη φράση του δίνετε τη χαριστική βολή κατευθείαν στην καρδιά.

Είτε είναι φεμινίστρια μία γυναίκα είτε όχι, κάνοντάς της αυτή την ερώτηση σίγουρα θα προσβληθεί. Απλά να είστε ο εαυτός σας. Να είστε ευγενικοί, να ανοίγετε την πόρτα, να προσφέρεστε να πληρώσετε τον λογαριασμό και τέλος. Από εκεί και πέρα, εμείς, ως γυναίκες, μπορούμε να επιλέξουμε αν θα αποδεχτούμε ή θα συνεισφέρουμε στη γενναιοδωρία σας.

6) «Πότε με το καλό γεννάς;»

Φέρτε στο μυαλό σας για ένα δευτερόλεπτο την ακόλουθη σκηνή: κάνετε αυτή την ερώτηση σε μία γυναίκα και εκείνη γυρνάει και σας απαντάει «Δεν είμαι έγκυος» ή «Γέννησα πριν από 6 μήνες»! Καταλαβαίνετε τώρα γιατί πρέπει να διαγράψετε την ερώτηση αυτή από το λεξιλόγιό σας; Μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, αυτή η αθώα περιέργεια μπορεί να αποδειχθεί «θανάσιμο» λάθος και άθελά σας να προσβάλετε τη γυναίκα. Και δυστυχώς, άμα την πάθετε μετά δεν το σώζετε με τίποτα.

7) «Γίνεσαι συναισθηματική»

Σε στιγμή έξαρσης, αυτό μπορεί και να αληθεύει. Εάν, όμως, δεν θέλετε η σύντροφός σας να γίνει ακόμα πιο συναισθηματική ή να θυμώσει, τότε καλύτερα να παραλείψετε αυτή τη διαπίστωση, όπως και την ερώτηση από πλευράς σας που πηγαίνει πάντα ασορτί με αυτή τη φράση: «Περιμένεις περίοδο;»

8) «Συμπεριφέρεσαι σαν τη μάνα σου/μάνα μου/πρώην μου»

Οι αναφορές στα τρία αυτά πρόσωπα δημιουργούν πάντα προβλήματα. Η πρώην θα πρέπει να αναφέρεται φειδωλά και ποτέ σε σύγκριση. Γιατί να θέλουμε εξάλλου να σας θυμίζουμε ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε χωρίσει; Και μιας και το αναφέραμε, γιατί θα πρέπει να την σκέφτεστε συνέχεια και να μας το πετάτε με κάθε ευκαιρία; Βλέπετε πόσο εύκολα μπορεί να αρπαχτεί μια γυναίκα; Δεν θέλει και πολύ. Παρομοίως, η αναφορά σε οποιαδήποτε ομοιότητα με την μητέρα μας ή τη δική σας μπορεί να είναι εξίσου ενοχλητική. Θέλουμε να μας συμπεριφέρεστε ως μεμονωμένες προσωπικότητες και όχι σαν απλά προϊόντα της δικής σας (ή δικής μας) ανατροφής.

9) «Με ολοκληρώνεις»

Λίγο πολύ όλες έχουμε δει την ταινία «Τζέρυ Μαγκούαιρ», όπως και αναρίθμητες άλλες ρομαντικές κομεντί. Σίγουρα πολλές περισσότερες από εσάς. Όσο, όμως, και αν μας αρέσουν (ή δεν μας αρέσουν) οι ταινίες αυτές, δυστυχώς σπάνια συμβαίνουν τα γεγονότα αυτά στην πραγματικότητα. Κατανοούμε πως ο ρομαντισμός κάνει έναν άντρα και μία γυναίκα πολλές φορές να ξεστομίσει ανεξήγητα πράγματα, αλλά καλό θα είναι, όταν κάνετε ένα κομπλιμέντο και είναι τόσο πραγματικό όσο και ειλικρινές και να λέτε τη φράση «Σ' αγαπώ» μόνο όταν την εννοείτε πραγματικά.

10) «Νομίζεις πως πρέπει να το φας αυτό;»

Ναι. Πρέπει να το φάμε αυτό. Ακόμα και αν είπαμε πως ξεκινάμε δίαιτα!!!!

...και πολλα αλλα!!! Το νου σας λοιπον...!!! :rose:
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: * 10 πράγματα που δεν λέμε ποτέ σε μία γυναίκα! *

Δημοσίευση από chill » Τρί 01 Απρ 2008, 18:17

Να πω κι εγω αλλα πεντε που σου διεφυγαν;

1. Εχεις δικιο...

2. Φυσικα και να παντρευτουμε, αφου σ αγαπω.

3. Αν σε ποναει πες μου να σταματησω.

4. Θα δω τους φιλους μου αυριο, μη σε νοιαζει.

5. Μη φευγεις!

Trust me mothefuckers.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
Επικοινωνία:

Re: * 10 πράγματα που δεν λέμε ποτέ σε μία γυναίκα! (ΕΤΣΙ)*

Δημοσίευση από S3irios » Τρί 01 Απρ 2008, 19:11

Κοινως μαγκες η γυριστε το στο "τσαμικο" η συνηδητοποιηστε τι αγγουρια εχετε να τραβηξετε στην ζωη σας.Θα πρεπει να κανετε αυτο πους δεν θα σας κανουν ποτε οι γυναικες. (Ο φαλοκρατης :P) Γενικοτερα αν και αληθη αυτα που γραψατε ΚΑΙ οι 2 σας, οποτε βλεπω κατι παρομοιο συνηδητοποιω τι θεατρο ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ να ζουμε ΕΝΩ η ζωη ειναι ΠΟΛΥ πιο απλη και συναμμα ουσιωδης.

Εναλλακτικες προτασεις ακολουθουν ετσι για την τσαντιλα και το γαμωτο.!!!

1) Σαν σκατα εγινες

2) Σε γειωνω αυτη τη στιγμη σκεφτομενος τον ΠΑΟ ή το 16v μοτερ που ετοιμαζω για τ'αμαξι μου οποτε δεν πανα γα!

3) ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ

4) Μου ταχεις κανει τσουρεκια παραταμε να κανω οτι θελω

5) Καλα εισαι βλαμενη?

6) Σαν τοφαλος εγινες ρε μπας και εισαι γκαστρωμενη?

7) Ανοιξαν οι βρυσες παλι....

8) Σπαστικια γκρινιαρα

9) Σου λεω μλκιες για να καλυψω οτι προχθες π***χθηκα με την Ελενη

10) Μωρη χοντρελο μην μ πεις το βραδυ "αχ κοιτα πως παχυνα" ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!

(Αφου τα εγραψα ολα αυτα περιμενω να σκασει γυναικειο μετωπο ενωμενο για ξυλο! Γουσταρω! Μην με απογοητευσετε...)
-)-I-(-

"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."

http://PlayBox.gr
-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome

Δημοσίευση από Salome » Τρί 01 Απρ 2008, 19:17

Και η μοναδικές ατάκες που πραγματικά μπορούν να πονέσουν (για περίπου 4 δευτερόλεπτα τους άντρες)

α) θα ξανακάνουμε σεξ όταν κελαηδήσουν τα μπαρμπούνια
β) θα σου έπαιρνα πίπα, αν το πέος σου ήταν μεγαλύτερο απ' την οδοντόβουρτσά μου

Κι αυτό το λέω, μόνο και μόνο για να μη χαλάσω το χατήρι του Βάγγου.

THIS IS WAR!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Απρ 2008, 19:56

λολ ρε Νινίνα :rofl:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Τρί 01 Απρ 2008, 20:02

Σαλωμη τραβα πλυνε κανα πιατο μωρη!!!! :P Να σ πω τους αλλους τους ξεγελας... Αλλα την φωτο που εχεις την εχω ολοκληρη στο pc μου.. Οποτε μην μ λες για οδοντοβουρτσες... :ups: :ups: :ups: :ups:
-)-I-(-

-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τρί 01 Απρ 2008, 20:10

Βρε, α πάνε ξυρίσου, που νομίζετε ότι το πέος σας είναι μάνικα ποτίσματος και όλο το μπάνιο κήπος! Και μετά σου λέει ότι οι άντρες ξέρουν να στοχεύουν...

Αχρηστοι νεάτερνταλ... :P
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τρί 01 Απρ 2008, 20:14

Άσχετο αλλά την καλύτερη ατάκα που έχω πει σε γυναίκα, ήταν σε μια φίλη που συζητούσαμε για το γεγονός οτι τελειώνει η φοιτητική ζωή της και φεύγει:

-Πιστεύεις οτι οταν φύγω απο εδώ, θα με θυμάται κανείς;
-Ξεχνιέται τέτοιο που...νακι;
:loco:
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Τρί 01 Απρ 2008, 23:38

ΣΩΣΤΟΣ ο Σελ! Σαλωμη οσο εχεις αυτη τη φωτο θα σε θεωρω ΥΠΟ μου :D :dance:
-)-I-(-

-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 02 Απρ 2008, 10:35

ΜΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ, ΕΣΥ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΟΞΑΠΟΔΩ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ;;;
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τετ 02 Απρ 2008, 10:54

Για μισο λεπτο... Εδω ειναι το τοπικ οπου κραζουμε τις γυναικες;;;; Δεν το ειχα καταλαβει... ειναι τοση η συγκινησις.... δεν ημουν προετοιμασμενος για κατι τετοιο... ειναι σα σουρπραιζ παρτυ...

σνιφ...

ευχαριστω παιδια...

θα παω να φρεσκαριστω και θα ερθω να διασκεδασουμε ολοι μαζι.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από litsa''never'' » Τετ 02 Απρ 2008, 13:33

:rose: Επειδη ειμαι γυναικα συμπονω το αντιθετο φυλο...καταλαβαινω τις αδυναμιες των χαρακτηρων τους...δε φταινε αυτοι οι καημενοι!!! Ο Θεος τους επλασε πρωτους κι οταν ειδε ποσο "ατελη" ειναι σαν οντα, τοτε δημιουργησε απλα το τελειο,τη γυναικα!! Ετσι δεν πρεπει να τους παιρνουμε στα σοβαρα κοριτσια απλα...να τους ανεχομαστε!!!(ακομη κι ο Θεος κανει λαθη!!)
Ειμαι κυρια,ευγενικη,ευαισθητη,δε βριζω σχεδον ποτε ομως......ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΜΗΝ ΤΑΠΗΡΟΚΡΑΝΙΩΘΩ!!!!
:worship: Σεβασμο στο "δυνατο"φυλο γιατι χωρις εμας δεν θα υπηρχε ουτε ...δειγμα σας!!!!
(Μ'αρεσει που ηθελα να σας μαθω τροπους...για να ξερετε πως να μας φερεστε!!!αλλα ειναι ψιλα γραμματα αυτα για σας!!!)...υπαρχουν ομως κι ελαχιστες εξαιρεσεις...ελπιζω σ'αυτες!!
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τετ 02 Απρ 2008, 13:55

Αγαπητη Λιτσα.

Αγαπητες γυναικες...

Μεχρι το τελος του προηγουμενου αιωνα εισασταν ΛΑΦΥΡΑ για τους κατακτητες και βαρος για τις οικογενειες σας.
Οι πατεραδες του κοσμου ΕΔΙΝΑΝ ΛΕΦΤΑ για να ξεφορτωθουν τις αχρηστες χοντροκωλες κορες τους. Αν αξιζατε θα σας παιρναμε τσαμπα. Θελουμε λεφτα απο πριν ομως λογω της ψυχικης οδυνης του να συναναστρεφομαστε με ενα ον κατωτερο, παρακμιακο και περιορισμενης ευθυνης.

Γιατι ομως οι γυναικες ειναι κατωτερες; καποιος αναφωνει... (και για να αναρωτιεται μαλλον ειναι λιγο γυναικα και ο ιδιος)

Μα, απαντω εγω, δεν εχουν προσφερει τιποτα στην ανθρωποτητα. ΤΙΠΟΤΑ! Αυτο ονομαζεται "Αρχη της Κιουρι".

Η Κιουρι ειναι το πρωτο ονομα στο οποιο ανατρεχει μια γυναικα οταν τη ρωτησεις τι καταφερε η σιχαμενη ρατσα της κατα τη διαρκεια της ανθρωπινης ιστοριας. Δεν εχουν αλλο. Αυτο ηταν. Σε τοσες χιλιαδες χρονια ιστοριας οι γυναικες εχουν ΜΙΑ εκπροσωπο της οποιας το ονομα θυμουνται πανω απο δεκα ατομα. Δεν χρειαζεται αποδειξεις. Ρωτηστε οποιαδηποτε γυναικα. Το πολυ πολυ να σας πει καμια μαλακια για τη Μελινα Μερκουρη αλλα τοτε εχετε δικαιωμα να γελασετε καταμουτρα και ισως αν νιωθετε αρκετα φιλανθρωπος να την κερασετε μια γροθια στο στομαχι για να σταματησει να κλανει απο το στομα.

οι γυναικες ειναι κατωτερες σε ολα. Στην οδηγηση, στη μαγειρικη, στη συγγραφη, στη μουσικη συνθεση, στην ηθοποιια, στις καλες τεχνες, στο σχεδιασμο, στις επιστημ..
βασικα χεστο θα παρει δυο μερες. Ας πω καλυτερα σε τι ειναι καλες οι γυναικες.

εμμ... να φτιαχνουν κοσμηματα απο συρμα; αντε, να πουμε οτι ειναι καλες στο να ειναι εντελως πορνες χωρις λογο και στο κουτσομπολιο. Μεχρι εκει ομως.
Σε ολους τους αλλους τομεις αποτυχαινουν παταγωδως και συνηθως μεσα σε ανεπιτρεπτες υστεριες, κλαμματα και περιοδο.

Αλλα εχουν κι ενα καλο οι γυναικες.

Προσεξτε γιατι ειναι μυστικο:

Οι γυναικες δεν πονανε.

ΝΑΙ!
Αντεχουν πολυ στον σωματικο πονο, γιατι σαν πρωτογονα οντα δεν εχουν νευρικο συστημα. Εχουν κατι σαν γαγγλια.... η μυξα, μεσα τους. Δεν ξερω. Αλλα το σιγουρο ειναι οτι πονανε ελαχιστα και οτι ολη η ιστορια ειναι σκετη αηδια. Επισης οι γυναικες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ. Δεν στεναχωριουνται ποτε (εκτος κι αν αφορα τα μουλικα που γεννησαν αλλα κι αυτο το κανουν επειδη προβαλλουν τον ηλιθιο εαυτο τους πανω στο σπλαχνο τους) και δεν πιστευουν σε τιποτα περα απο το χρημα, την εξαπατηση και το πεος.

Το να δερνεις μεχρι λιποθυμιας μια γυναικα ειναι εντελως φυσιολογικο και επιθυμητο. Πρωτον οπως ειπαμε, δεν πονανε. Δευτερον ο ξυλοδαρμος μας χαλαρωνει σαν αθλημα αλλα δε δερνουμε αντρες γιατι στη δυσκολη στιγμη, ο αντρας θα σου σταθει και πρεπει να εχουμε καλες σχεσεις με τους συμμαχους μας. Τελος ο ξυλοδαρμος κανει καλο στην ιδια τη γυναικα αφου την επαναφερει στο κορμι της οταν παθει γυναικειο υστερικο αμοκ ή ειναι "εκεινες" οι μερες του μηνα.

Για να κλεισω θελω να αναφερθω σε δυο σημεια.

Το αρχαιοτερο επαγγελμα του αντρα ηταν αυτο του ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.

της γυναικας ηταν η πορνεια.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 02 Απρ 2008, 14:43

Ενίσταμαι!

Κύριε τσιλ, τα επιχειρήματά σας έχουν την ίδια αξία που έχει η πορδή μιας σαλαμάνδρας. Θα σας αποδείξω ευθύς αμέσως τι είναι αυτό που κάνει τη γυναίκα ανώτερη από έναν άντρα:

έχει ένα όμορφο και γουργουριστό γατάκι ανάμεσα στα πόδια της, το οποίο έχει πολλές χρησιμότητες:

α) ρυμουλκό
β) σπερματοδοχείο
γ) ανθρωποχέστης
δ) την υπερδύναμη να ματώνει μια βδομάδα το μήνα, χωρίς να ψοφάει.

Είναι γεγονός ότι εις τους αιώνας των αιώνων, η γυνή ήτο υπό του ανδρός, ΑΛΛΑ!

Αυτό έγινε από την υπερβολική της ευφυία και την πονηριά που είχε στο να κατανοήσει τις απλούστερες αλήθειες όλων:

α) σημασία δεν έχει να δείχνεις ισχυρός, αλλά να είσαι και
β) ο μπροστάρης τρώει τις φάπες, τη στιγμή που ο ηθικός αυτουργός (ο πίσω) σφυρίζει ανέμελα.

Κύριε τσιλ, σας πετάω το ατσάλινο γάντι της πανοπλίας του Κόναν.

THIS IS WAR!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από litsa''never'' » Τετ 02 Απρ 2008, 15:22

Αγαπητε chill (Χμ...καλυτερα το αγαπητε σε "")

:rose: Αναρωτιεμαι...η μανα σου ηταν...αντρας πολεμιστης,τη ξεφορτωθηκε ο παππους σου γιατι ηταν ...χοντροκ..δεν πονεσε οταν σε εβγαζε στον κοσμο(που να ξερε η καημενη!!)......κτλ κτλ...
Επειδη εισαι ενας μισογυνης και μισος!!!!!....την επομενη φορα που θα κατηγορησεις γυναικα...να σκεφτεις πως οτι λες ,τα ιδια εννοεις και για τη μανουλα σου κι ισως τοτε και μονο τοτε θα δεις οτι...κατι αξιζουμε κι εμεις!!

:rose: Αναρωτηση β)...εχεις παει ποτε με γυναικα(εκτος απο πορνη)??????

:rose: Αναρωτηση γ)...εχεις φαει ποτε ξυλο απο γυναικα(εκτος απο πορνη)??????

:rose: Σημειωση...ποτε δεν ειναι αργα!!!!!! :swear:
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τετ 02 Απρ 2008, 15:35

Μου προκαλεις γελωτα, λαφυρο...

Αλλα μην ξεχνας οτι ειμαι αντρας = πιο εξυπνος = ΣΚΑΣΕ, επειδη εχω δικιο ακομα και μεσα απο τα λογια σου.

Προσεξε που εστιασες ολη σου την δυναμη. ΣΤΟ ΜΝΙ ΣΟΥ!
Κι αυτο γιατι δεν εχεις τιποτα αλλο να δειξεις για τον εαυτο σου.

Για πες μου τωρα. Τι ηχο κανει ενα μνι στο δασος οταν δεν ειναι εκει κανενας αντρας να το ακουσει;
ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΣΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΣΑΣ, περα απο τον βασικο καταναλωτη;

Λοιπον κρατα σημειωσεις:

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΡΑ = ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ

Kατσε και σκεψου το λιγο γιατι εχω να αναλαβω το Λιτσακι που νιαουριζει θυμωμενα.
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Τετ 02 Απρ 2008, 15:38

x0a0xa0x0aa0xa0x0a0x0ax0a0xa0a0a0a0x0ax0a0xa0x0aa0xa0x0a0x0ax0a0xa0a0a0a0x0ax0a0xa0x0aa0xa0x0a0x0ax0a0xa0a
0a0a0x0ax0a0xa0x0aa0xa0x0a0x0ax0a0xa0a0a0a0x0ax0a0xa0x0aa0xa0x0a0x0ax0a0xa0a0a0a0x0ax0a0xa0x0aa0xa0x0a0x0ax
0a0xa0a0a0a0x0ax0a0xa0x0aa0xa0x0a0x0ax0a0xa0a0a0a0x0ax0a0xa0x0aa0xa0x0a0x0ax0a0xa0a0a0a0x0ax0a0xa0x0aa0xa0x
0a0x0ax0a0xa0a0a0a0x0ax0a0xa0x0aa0xa0x0a0x0ax0a0xa0a0a0a0x0ax0a0xa0x0aa0xa0x0a0x0ax0a0xa0a0a0a0x0ax0a0xa0x0
aa0xa0x0a0x0ax0a0xa0a0a0a0x0ax0a0xa0x0aa0xa0x0a0x0ax0a0xa0a0a0a0x0ax0a0xa0x0aa0xa0x0a0x0ax0a0xa0a0a0a0x0a
:ups: :ups: :ups: :ups: :ups: :ups: :xara: :xara: :xara:

Και εις τη συνεχεια αυτων που ειπε η ΙΔΙΑ η Σαλωμη..

ΕΡ: Ποιος ξερει πως λεγετε το αχρηστο κρεας γυρω απο το "γατακι"?
ΑΠ: ΓΥΝΑΙΚΑ!

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
-)-I-(-

-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Απρ 2008, 15:57

:skaw:

Να γιατί σας λατρεύω και σας απολαμβάνω λέμε! ΟΛΟΥΣ! :worship:

α) ρυμουλκό
β) σπερματοδοχείο
γ) ανθρωποχέστης
δ) την υπερδύναμη να ματώνει μια βδομάδα το μήνα, χωρίς να ψοφάει.
Έγραψες μεγάλη! :urock:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τετ 02 Απρ 2008, 16:00

[ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οσοι ΑΝΔΡΕΣ διαβαζετε αυτο το κειμενο βαλτε στο playlist του υπολογιστη σας οποιοδηποτε τραγουδι απο ΜΑNOWAR, SURVIVOR ή PANTERA. Mετα χουφτωστε τα περηφανα παπαρια σας και διαβαστε το κειμενο που ακολουθει!]

litsa''never'' έγραψε:Αγαπητε chill (Χμ...καλυτερα το αγαπητε σε "")

:rose: Αναρωτιεμαι...η μανα σου ηταν...αντρας πολεμιστης,τη ξεφορτωθηκε ο παππους σου γιατι ηταν ...χοντροκ..δεν πονεσε οταν σε εβγαζε στον κοσμο(που να ξερε η καημενη!!)......κτλ κτλ...
Επειδη εισαι ενας μισογυνης και μισος!!!!!....την επομενη φορα που θα κατηγορησεις γυναικα...να σκεφτεις πως οτι λες ,τα ιδια εννοεις και για τη μανουλα σου κι ισως τοτε και μονο τοτε θα δεις οτι...κατι αξιζουμε κι εμεις!!

:rose: Αναρωτηση β)...εχεις παει ποτε με γυναικα(εκτος απο πορνη)??????

:rose: Αναρωτηση γ)...εχεις φαει ποτε ξυλο απο γυναικα(εκτος απο πορνη)??????

:rose: Σημειωση...ποτε δεν ειναι αργα!!!!!! :swear:
ΑΧΟΥΤΟ!!!!

Κοιτα το πως πετιεται! Ποσο χαριτωμενα και αδεξια χειριζεται τον συγκαλυμενο θυμουλη της.
Το κανει αυτο, η αληθεια, Λιτσα. Σου δειχνει καταματα τον εαυτο σου και τρομαζεις. Ο τρομος γινεται θυμος.

Θα χαιρομουν να σου απαντησω ΜΙΑ ΜΙΑ τις ερωτησεις σου... αν ημουν δωδεκα χρονων και ειχα προβληματα αυτοεκτιμησης.
Μεταξυ μας ειναι το ιδιο αξιοπρεπες να παρω ενα μπουκαλι οινοπνευμα και να παω να καψω μιρμιγκακια στην αυλη.

Αυτο θα με εκανε σαν εσενα ομως.

Ας δουμε τωρα για παραδειγμα, ενα απο τα πολυτιμα γεννηματα σου.
β)...εχεις παει ποτε με γυναικα(εκτος απο πορνη)??????
ΦΡΑΦΟ! Φανταστικη ερωτηση. Η απαντηση εχει ενα προβλημα ομως. Οι γυναικες ειναι πορνες ετσι κι αλλιως. Τι να απαντησω; Προκειται να καταλαβεις τιποτα;

Ασε μη σε μπερδευω τωρα. Θα σου μια ιστορια αφου οι γυναικες ειστε ανικανες να χειριστειτε αφηρημενες εννοιες και μεγαλες προτασεις.

Μια φορα κι ενα καιρο ημουν φαλλοκρατης. Θεωρουσα τις γυναικες ανταξιες μου και τους φερομουν με το σεβασμο που αρμοζει σε αντρα. Σεβομουν τις επιθυμιες τους, ακουγα τι ειχαν να πουν και θεωρουσα οτι σε μια σχεση, εγω και η γυναικα, ειμασταν ΙΣΟΙ!
Με λιγα λογια, προσπαθουσα να επιβαλλω στη σχεση μας ΑΝΔΡΙΚΑ προνομια. ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΗΣ! ΑΣΕΒΗΣ! ΕΓΩΙΣΤΗΣ! Αυτος ημουν και ντρεπομαι γι αυτο.

Δε σεβομουν τη ΦΥΣΗ της γυναικας. Τις εβλεπα σαν κανονικους ανθρωπους (-ανδρες) με στηθος και αιδοιο. Και φυσικα ΜΕ ΜΙΣΟΥΣΑΝ γι αυτο. Οταν δε με μισουσαν δε με σεβοντουσαν. Και ελεγα εγω ο καημενος "γιατι δε με θελουν; αφου ειμαι καλο παιδι! τους φερομαι καλα, οπως θα φερομουν σε εναν αντρα σχεδον... και στραβωνουν! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ;;;"

Αργοτερα ειδα το φως.
Αποφασισα να γινω αληθινος ΦΕΜΙΝΙΣΤΗΣ! να σεβομαι τη φυση των γυναικων και να τους φερομαι οπως επιθυμουν αυτες, οχι οπως νομιζα οτι επιθυμουσαν ή οπως θα ηθελα να φερονται σε μενα.

Οταν αλλαξα τροπαρι, ειδα την αληθεια. Οσο πιο ασχημα τους μιλουσα, οσο πιο αδιαφορος και αντιπαθητικος γινομουν ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ! Δε μπορουσα να το εξηγησω στην αρχη. Μου φαινοταν τρελο, αλλα λειτουργουσε σαν ξορκι.

Μια μερα αποφασισα να εξερευνησω τον πατο αυτης της ανωμαλης ιστοριας και βρηκα μια γκομενα που με γουσταρε καιρο και τη σαπισα στο ξυλο.
Την ωρα που την εδερνα, αυτη γδυνοταν βαριανασαινοντας. Ηθελε να την φτυσω στο προσωπο. Ξερεις γιατι; Γιατι αυτη ηταν γυναικα και το αξιζε.
Οταν αηδιασα με τα καμωματα της αποφασισα οτι δεν αξιζε να την πηδηξω αλλα την πηδηξα γιατι ηταν καλοκαιρι και δεν ειχα κατι καλυτερο να κανω.

Αυτη ειναι η αληθεια που σας τρομαζει. Οτι ειστε ΑΔΕΙΑΝΕΣ απο οτιδηποτε αξιοπρεπες και ομορφο και η μονη σας επιθυμια απο καταβολης κοσμου ειναι να εχετε ενα μαλακα να σας σβουραει καμια αναποδη, να σας γκρεμιζει την πλατη στο γαμησι και να σας δινει κανενα φραγκο να αγοραζετε κανενα παπουτσι ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΣΑΝ ΞΕΓΟΦΙΑΣΜΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΑ!

Αν θες να συνεχισουμε σε προειδοποιω οτι δεν εχω παρει μπρος ακομα. Η μπαλα δικη σας, σκλαβες...
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 02 Απρ 2008, 16:23

Κύριε Τσιλ!

Επανέρχομαι στο θέμα και την περίπτωσή σας και σας ενημερώνω ότι πιαστήκατε στη μουνοπαγίδα που στήσατε.

Διότι! Διότι, λέγω, κύριοι δικαστές, κύριοι ένορκοι και αγαπητό ακροατήριο, το μνι δεν έρχεται μόνο του. Πάει πακέτο με το υπόλοιπο κι αν το θέλεις μόνο του, πρέπει να πληρώσεις γι αυτό. (Βέβαια, θα καταλήξεις να πληρώνεις μακροπρόθεσμα πολλά περισσότερα αν πάρεις όλο το πακέτο, αλλά αυτό δεν συμφέρει την υπεράσπιση και γι αυτό θα σας παρακαλέσω να μην το χρησιμοποιήσετε σαν επιχείρημα. Ευχαριστώ.)

Επίσης, κύριε Τσιλ, παραδεχτήκατε ενώπιον του δικαστηρίου ότι από ένα φαλλοκρατικό γουρούνι, μετατραπήκατε σ' ένα αξιόλογο φεμινιστή. Φράφο σας. Έχετε βρει αυτό που θέλουν οι γυναίκες και δεν χρειάστηκε καν να γίνετε ταινία και να φορέσετε καλσόν.

Αλλά, κύριε Τσιλ, ενημερώστε το δικαστήριο, μέσω ποίας, ποίας, λέγω, διαδικασίας, είδατε το φως το αληθινόν; Μήπως μέσω του έρωτος; Και μήπως, μήπως λέγω, ο έρως αυτός ήτο προς μία γυναίκα; Στην ιστορία που αναφέρετε, η εν λόγω κυρία σας άφηνε αδιάφορο και, όπως χαρακτηριστικά είπατε, την πηδήξατε μόνο και μόνο γιατί δεν είχατε κάτι καλύτερο να κάνετε (και καλά της κάνατε και θα έπρεπε να της είχατε ρίξει μια δυο κι από μένα. Ευχαριστώ).

Όμως, τι συμβαίνει στην περίπτωση εκείνη που εισάγετε το μόριό σας για κάτι παραπάνω από χρονοσκοτώστρα;

Και ιδού το μέγιστο όπλο που διαθέτει το μνι, μαζί με το υπόλοιπο πακέτο. Το ΕΡΩΤΕΥΕΣΤΕ, κύριοι, γι αυτό και μπορεί να σας εξουσιάζει, ενώ το ίδιο, όντας αναίσθητο, μπορεί να σας χρησιμοποιήσει και να σας εκμεταλλευτεί ποικιλοτρόπως.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟ!

Κύριε Τσιλ, αναμφίβολα έχετε ξεπεράσει το στάδιο εκείνο στο οποίο μπορεί ένα μνι να σας σαγηνεύσει μέχρι τον έρωτα. Σας συγχαίρω.

Τώρα όμως πάψε, γιατί δε θέλουμε να μας ξυπνάς τα θύματα.
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τετ 02 Απρ 2008, 16:30

Salome έγραψε:
Και ιδού το μέγιστο όπλο που διαθέτει το μνι, μαζί με το υπόλοιπο πακέτο. Το ΕΡΩΤΕΥΕΣΤΕ, κύριοι,
Ελα, ολοι κανουμε μαλακιες οταν μεγαλωνουμε.... Το θεμα ειναι να μαθαινουμε και τιποτα στην τελικη.

Σου εχω κι αλλη ασκηση γυναιο. Σημειωνε να ανοιξει αυτο το κωλοτρυπιδι που εχεις για μυαλο:

ΑΝΔΡΕΣ!
Οσο θεα κι αν ειναι η γκομενα που σας βασανιζει, οσο ομορφη και ναζιαρα κι αν το παιζει, οσο βαθια κι αν εχει βαλει τα παγερα νυχια της στην καρδια σας, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: Καποιος λιγο πιο μαλακας απο εσας, εχει βαρεθει τις μαλακιες της κι ολη της την υπαρξη.

Τωρα παψε γιατι μιλας και μαζευονται μυγες!
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 02 Απρ 2008, 16:36

Μη φωνάζεις ρε, ερεθίστηκε η γάτα μου.

Σπουδαία και αληθής η φιλική συνεισφορά σου στην ανδρική γνώση. Τώρα άκου και σκάσε:

Όσο καλό σεξ κι αν έχετε κάνει σε μια γυναίκα, κάποιος το ίδιο μαλάκας με σας της έκανε καλύτερο.

Τώρα πάνε και κάνε ένα κρύο ντουζ. Η μαλακία είναι μια ευγενική χορηγία του Playboy.
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τετ 02 Απρ 2008, 16:43

Salome έγραψε:Μη φωνάζεις ρε, ερεθίστηκε η γάτα μου.

Σπουδαία και αληθής η φιλική συνεισφορά σου στην ανδρική γνώση. Τώρα άκου και σκάσε:

Όσο καλό σεξ κι αν έχετε κάνει σε μια γυναίκα, κάποιος το ίδιο μαλάκας με σας της έκανε καλύτερο.

Τώρα πάνε και κάνε ένα κρύο ντουζ. Η μαλακία είναι μια ευγενική χορηγία του Playboy.
αχχχααχαχαχαχ βρε ηλιθιο κνοδαλο!!! Νομιζεις οτι μας νοιαζει το ποσο καλο σεξ σας κανουμε; Για εσας το κανουμε νομιζετε;;;;
ΑΧΧΑΧΑΑΧχαΑΧΧΑΧΑχΑχΑΧΑΧΑ

NEWS FLASH BITCH!

Εμεις ΠΑΝΤΑ εκσπερματωνουμε και την καταβρισκουμε! Εσεις εχετε προβλημα!

Επισης σου διαφευγει αλλη μια βασικη διαφορα μας. Η Ανδρικη Αλληλεγγυη.
Εμεις δεν εχουμε προβλημα οταν ενας αντρας γαμει καλα. Ισα ισα, μαγκια του αν θελει να ασχολειται με το θεμα. Το ζητουμενο ειναι να περναει καλα το παλικαρι αφου το αξιζει... επειδη ειναι αντρας.

Φυσικα αυτο αδυνατεις να το καταλαβεις γιατι οι γυναικες δεν εχετε ΙΔΕΑ τι ειναι η φιλια. Για εσας οι αλλες γυναικες αποτελουν απειλη γιατι μπορει να σας στερησουν απο το γαμια που εχετε καβατζωσει για να σας γκαστρωσει μπας και νιωσετε οτι εχετε καποια χρησιμοτητα. Πως να καταλαβεις λοιπον οτι οι αντρες μεταξυ μας δε φερομαστε.... γυναικουλιστικα;

Δε θα καταλαβεις ποτε. Μην προσπαθεις.

Απλα δεξου το γεγονος οτι επειδη εισαι γυναικα θα τρεφεσαι παντα με τα ψιχουλα που πεφτουν απο το τραπεζι του οργιαστικου τσιμπουσιου που λεγεται ζωη.

και θα σου αρεσει κι ολας.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Τετ 02 Απρ 2008, 16:50

MOYAXAXAXAXAXAXAXA!

Γιατί τα κάνεις αυτά, ρε; Δικό μου είναι το διαμέρισμα, όσο και να γελάω κανείς δε θα με διώξει.

Ρώτα το πέος σου ποιο είναι το καλύτερο (και μεγαλύτερο) στον κόσμο και μετά πήγαινέ το για κατούρημα.

Επίσης ρώτα το αν έχει νιώσει τη διαφορά ανάμεσα στο χύσι και τον οργασμό.

Επίσης δώστου χαιρετίσματα και πες του ότι οι γυναίκες το αγαπάνε, πάντα δείχνουν αδυναμία στα μικρά και χαριτωμένα πράγματα.

Άντε, που με φτιανς μεσημεριάτικα, γκαυλιάρη κι άγριε άντρα...
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τετ 02 Απρ 2008, 17:00

Salome έγραψε:MOYAXAXAXAXAXAXAXA!

Γιατί τα κάνεις αυτά, ρε; Δικό μου είναι το διαμέρισμα, όσο και να γελάω κανείς δε θα με διώξει.

Ρώτα το πέος σου ποιο είναι το καλύτερο (και μεγαλύτερο) στον κόσμο και μετά πήγαινέ το για κατούρημα.

Επίσης ρώτα το αν έχει νιώσει τη διαφορά ανάμεσα στο χύσι και τον οργασμό.

Επίσης δώστου χαιρετίσματα και πες του ότι οι γυναίκες το αγαπάνε, πάντα δείχνουν αδυναμία στα μικρά και χαριτωμένα πράγματα.

Άντε, που με φτιανς μεσημεριάτικα, γκαυλιάρη κι άγριε άντρα...

Συνεχιζεις να επιτεθεσαι στη σεξουαλικοτητα μου. Ειναι το μονο σου νομισμα σ αυτη τη συναλλαγη. Το βλεπεις αυτο ετσι; Καταλαβαινω οτι το πεος μου σε απασχολει ιδιαιτερα, αφου παλι αυτο αναφερεις, αλλα δε βοηθαει και πολυ την κατασταση σου.
Προσπαθησε να μιλησεις ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ για κατι πιο αξιολογο απο το πεος μου.

Η καλυτερα χεστο... δεν προκειται να βρεις στη ζωη σου κατι πιο αξιολογο απο αυτο. Παλι καλα που σας το δανειζουμε καμια φορα για να νιωθετε κι εσεις οτι εχετε κατι καλο μεσα σας.
Και ας σας το βαλαμε με τη βια.

χχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

edit: Δε βλεπω αντισταση. Θα επεκταθω!

9 στις 10 γυναικες θεωρουν πιο ερωτικη φαντασιωση το βιασμο.

ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ!

Ξερεις γιατι; Επειδη αυτο τους θυμιζει την εποχη που εμπαιναν οι βαρβαροι στα κωλοχωρια και τις κλεβανε και μετα τις γλενταγε ολος ο στρατωνας.
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Σας θυμιζει οτι ειστε ασημαντες, αναλωσιμες και εχετε διαρκεια μεχρι τα 25 σας. μετα σας φτυνουν ακομα και τα σκυλια.

ΣΕΙΡΙΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ! ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ! ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Στα ΙΔΕΟ γελάμε!”