Ο Πανικούλης, ο Πανίκας και το Καριπόπουλο
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Ο Πανικούλης, ο Πανίκας και το Καριπόπουλο
Τρεις αγαπημένοι φίλοι ο Πανικούλης, ο Πανίκας και το Καριπόπουλο δουλεύουν σε μία οικοδομή. Μόλις χτυπάει το καμπανάκι για κολατσιό βγάζει ο καθένας το τάπερ του για να φάνε. Ο Πανικούλης λοιπόν βλέποντας το φαγητό που του έχει φτιάξει η γυναίκα του λέει: Όχι ρε γαμώτο, πάλι μπιφτέκι με πατάτες θα φάω; Αν κι αύριο έχω το ίδιο φαγητό θα πέσω από την οικοδομή να σκοτωθώ! Ανοίγει και ο Πανίκας το τάπερ του, βλέπει τα κεφτεδάκια που του έφτιαξε η γυναίκα του και λέει: Όχι ρε γαμώτο, πάλι κεφτέδες θα φάω σήμερα; Aν αύριο έχω το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την oικοδομή. Ανοίγει και το Καριπόπουλο και βλέπει κι αυτός το κολατσιό του και λέει: Όχι ρε γαμώτο, πάλι σάντουιτς θα φάω σήμερα; Αν αύριο είναι το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την οικοδομή να σκοτωθώ! Την άλλη μέρα δυστυχώς το κολατσιό όλων ήταν το ίδιο, οπότε οι τρεις ορκισμένοι φίλοι ένας -ένας με τη σειρά του έπεσαν από την οικοδομή και σκοτώθηκαν. Στην κηδεία η χήρα του Πανικούλη οδυρόμενη φώναζε: "Aχ αντρούλη μου, γιατί δεν μου το έλεγες ότι ήθελες άλλο φαγητό να σου φτιάξω;". Η γυναίκα του Πανίκα κι αυτή κλαίγοντας φώναζε: "Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου είπες πως είχες βαρεθεί τους κεφτέδες να σου φτιάξω κάτι άλλο;". Και η γυναίκα του Πόντιου: " Aχ Καριπάκο μου, γιατί; Αχ αντρούλη μου, γιατί το έκανες αυτό; γιατί; γιατί; Αφού μόνος σου το έφτιαχνες!!!".
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Re: Ο Πανικούλης, ο Πανίκας και το Καριπόπουλο
Έσσεται Ήμαρ
...υπομονή μέχρι να εμφανιστείς στην πόλη μου, αυτό σε λέω μόνο
...υπομονή μέχρι να εμφανιστείς στην πόλη μου, αυτό σε λέω μόνο

- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Εσύ πότε θα εμφανιστείς στην πόλη μου;
Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, μην έρθεις! Για ποιον λόγο να διαταράξω την ηρεμία των συμπολιτών μου;
Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, μην έρθεις! Για ποιον λόγο να διαταράξω την ηρεμία των συμπολιτών μου;
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
ειδηση σοκ!!!επι του πιεστηριου
σε εκλογιμη θεση του ψηφοδελτιου του διευρημενου υπερδημου νεας Καβαλας, Κεραμωτης, Περαμου και Θασου
ετεθη ο γνωστος πνευματικος φαρος και ιδρυτης του e-istoria.com Καρυποπουλος Τ.
υποδοχη ηρωος επεφυλαξαν στον ανερχομενο ηγετη κλιμακια απο πορτο λαγος, ποντο, κυπρο και..Πελοποννησο [καλαματα, πυργο, πατρα και αλλες πολεις οπου αυτοσυντηρουνται αυτοοργανωνονται fan clubs του λαοπροβλητου
παιδιου του λαου..]- το διευθηντηριο των αθηνων δεν εκρυψε την ικανοποιηση του...
εντολη για αρση του εμπαργκο στα μπλοκα της λαμιας...εδοσε ο παοκτζης ιστοριοδιφης 

σε εκλογιμη θεση του ψηφοδελτιου του διευρημενου υπερδημου νεας Καβαλας, Κεραμωτης, Περαμου και Θασου
ετεθη ο γνωστος πνευματικος φαρος και ιδρυτης του e-istoria.com Καρυποπουλος Τ.

παιδιου του λαου..]- το διευθηντηριο των αθηνων δεν εκρυψε την ικανοποιηση του...

"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Διαψεύδω το "περι ικανοποιήσεως του διευθηντηρίου των Αθηνών", ο πόλεμος από τα τσιράκια του αθηνοκεντρικού κράτους είναι μεγάλος.
...η άρση του εμπάργκο ανήλθε στην Λάρισσα.
...η άρση του εμπάργκο ανήλθε στην Λάρισσα.