Ο Πανίκας, το βουνό με τους Ζουλού, η τίγρης και οι τρεις καλύβες
Το κλασσικό σκηνικό όπου ο Πανίκας έχει πέσει με το αεροπλάνο σε ένα βουνό της Αφρικής.
Εκεί που περιπλανιέται στην ζούγκλα, όπως πάντα τονε πιάνουν οι Ζουλού και τον πηγαίνουν στον φύλαρχο ο οποίος θα αποφασίσει την τύχη του.
-Είσει πουλύ τυχερό αγκόρι. Σήμερα έχω γκενέθλια και θα συ ντώσου μια ευκαιρία γκια να σουθείς.
-Ν’ ακούσω …λέει ο δικός μας.
-Βλέπει εκείνες τρεις καλύβες απέναντι;
-Βλέπω …ξαναλέει ο Πανίκας.
-Τα μπεις στου πρώτου καλύβα που έχει ένα βαρέλι με κόκκινο ντυνατό κρασί. Τα πρέπει να το πιείς όλο μέσα σε ντύο ώρες. Αν το κάνει τα πας στο ντεύτερο καλύβα.
Εκεί μέσα έχει μια μεγκάλη τίγρη που εντώ και μια εβντομάντα πονάει ντόντι της και ντεν μπορεί να φάει. Τα πρέπει εσύ πιάσει τίγρη και βγάλει πονεμένο ντόντι. Αν και βγει από εκεί, πάει στο τρίτο καλύβα.
Στο τρίτο καλύβα έχει μια σεξουλιάρα γκυναίκα, μια νυμφομανή που ντεν μπορεί να την ικανοποιήσει ολόκληρο χωριό μου. Τα πρέπει να της ρίξεις τέτοιο γκαμίση που να μην μπορεί πάρει πόντια της και μην μπορεί περπατήση.
-Ε, ας δοκιμάσουμε …λέει ο Πανίκας.
Σάμπως έχω και τίποτα να χάσω;
Μπαίνει λοιπόν στην πρώτη καλύβα και αρχίζει να πίνει.
Πίνει, πίνει, πίνει, κόντεψε να σκάσει ο καημένος. Δύο ώρες παρά ένα τέταρτο, βγαίνει έξω τύφλα στο μεθύσι. Παραπατάει από εδώ, παραπατάει από την άλλη, κάποια στιγμή καταφέρνει να φτάσει στην δεύτερη καλύβα.
Με το που ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα χαλασμός κυρίου. Ουά η τίγρης, ουά ο Πανίκας, να σηκώνεται ολόκληρη η καλύβα στο αέρα και ξάφνου…ξάφνου ησυχία! Ούτε φύλο κουνιόνταν.
-Πάει, τον έφαγκε το τίγρη …λένε οι Ζουλού και πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν ΜΠΑΜ… δίνει μια κλωτσιά ο Πανίκας και ανοίγει την πόρτα λέγοντας...
-Φέρτε μου τώρα και εκείνη την πουτ@νa να της βγάλω το δόντι...