* Ποτέ μην αγοράζεις μία καινούρια μάρκα μπύρας, απλά και μόνο επειδή την βρήκες σε προσφορά.
* Αν είμαι στην αυλή και η τηλεόραση είναι ανοιχτή μην την κλείνεις. Δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ.
* Μην λες σε κανέναν ότι δεν έχουμε χρήματα για καινούριο αυτοκίνητο . Πες απλά ότι δεν θέλουμε ένα.
* Όπου είναι δυνατό , προσπάθησε να πεις αυτό που θέλεις να πεις κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών .
* Το τριακοσίων ευρώ φουστάνι σου, άξιζε όσο 20 φιάλες ουίσκι.
* Με το να φοράς το άρωμα σου μία φορά κάθε τόσο, δεν σημαίνει ότι χρειάζεσαι και άλλο. Σημαίνει ότι το να αγοράσεις ένα ακόμα είναι μία κακή επένδυση.
* Σε παρακαλώ μην κάνεις πως οδηγείς όταν δεν ξέρεις να οδηγείς.
* Σου είπα ότι σ' αγαπώ χθες. Είναι ανάγκη να το λέω κάθε μέρα;
* Άνθρωπος είμαι και εγώ και έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να σκεφτώ από την επέτειο μας.
* Όταν ο σερβιτόρος ρωτάει αν όλα είναι καλά, ένα απλό «Ναι» αρκεί.
* Τι σημαίνει θέλεις να κάνουμε sex ; Και εγώ θέλω να δω τον αγώνα .
* Τι σημαίνει είσαι αδιάθετη για sex ; Να θυμάσαι αυτό που είπες την επόμενη φορά που θα με εκλιπαρείς για sex .
* Όταν λείπεις ρεύομαι τόσο δυνατά που τρομάζω και εμένα τον ίδιο.
* Η θερμοκρασία στο σπίτι θα είναι ευθύνη μου. Απλά θα είναι λίγο πιο κρύα από αυτή που θέλεις εσύ.
* Ο αγώνας αρχίζει στις έξι. Έχεις δύο ολόκληρες ώρες για να βάλεις πλυντήριο, να καθαρίσεις το σπίτι, να πληρώσεις τους λογαριασμούς και να μιλήσεις στην αδερφή σου.
* Είναι ανάγκη κάθε βράδυ να μου κάνεις μαθήματα ψυχολογίας;
* Αφού σε βλέπω το πρωί και το βράδυ, ποιος ο λόγος να μου τηλεφωνείς στη δουλειά;
* Ένα βρώμικο ή ένα πιτόγυρο και μία μπύρα για να δούμε έναν αγώνα δεν αντιστοιχούν σε ένα δείπνο;
* Δεν χρειάζεται να ψάχνεις τρόπους για να καλύπτεις τη σιωπή.
* Όχι, δεν μπορείς να πάρεις το τηλεκοντρόλ. Εχετε να πειτε κι αλλα κυριοι??????
Πράγματα που οι άντρες θα ηθελαν να ξερουν οι γυναικες!!!
- litsa''never''
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Litsa Never
- Φύλο: Γυναίκα