Furby ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ !!!!
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
- Φύλο: Άνδρας
Furby ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ !!!!
Θα ήθελα πολύ να το βάλω σε κανά χριστιανικό τόπικ, αλλά συγκρατήθηκα......
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ !!!!
Ήρθε το τέλος.... !!!!
Στον Φέρμπυ κρύβονται ο αντίχριστος, ο σατανάς, ο διάολος, η πόρνες, οι δαίμονες, κι ένα σωρό άλλα καλούδια....
Κι ο καλός παππούλης το τονίζει : "Εγώ προσέχω τα πρόβατα μου"
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ !!!!
Ήρθε το τέλος.... !!!!
Στον Φέρμπυ κρύβονται ο αντίχριστος, ο σατανάς, ο διάολος, η πόρνες, οι δαίμονες, κι ένα σωρό άλλα καλούδια....
Κι ο καλός παππούλης το τονίζει : "Εγώ προσέχω τα πρόβατα μου"
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- alkinoos
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Re: Furby ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ !!!!
Δεν βαριέσαι,παράδεισο δεν έχει για σένα..Αμαρτωλέ !
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
ενα αντιγραφο στην συγκριτικη θρησκειολογια παρακαλω. γιατι εκτος απο κωμικο ειναι και τραγικο.
Μα ποίος δαιμονας που σέβεται τον εαυτόν του θα αυτοπροσδιορίζονταν ως... Furby;;;
Τουλάχιστον να ήταν furbios ή κατα το λατινικον Furbius να έχει ολίγη επιβλητικότητα.
Τουλάχιστον να ήταν furbios ή κατα το λατινικον Furbius να έχει ολίγη επιβλητικότητα.