ΤΕΛΕΙΟ τόπικ!
Α, ρε Κατερίνα είσαι αστέρι!
Κατ'αρχάς,
lianna έγραψε:Το δικαιοσύνης σκέτο το διεκδικώ και εγώ

Κάτω τα χέρια, αρή! Πάρε την πρωθυπουργία με τον Φωτη. Θα ξηγηθείτε μόρτικα κι εγώ δεν τη γουστάρω. ΑΥΤΟ το υπουργείο θέλω, να ξηγηθώ φυστικωτά εκεί που πρέπει, και να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη στους αδικημένους της Ελλάδας, δηλαδή σε 11 εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένων και 300 καθηκοκάθηκων που δικαιούνται να μπούνε στη στενή.

Συνυπουργό μου και ουχί απλό υφυπουργό, θα πάρω τον Ήλιο μας (της δικαιοσύνης ήλιος νοητος ωρέ) και δε θέλω κουβέντα!
Επίσης διεκδικώ και το Υπουργείο πολιτισμού, μαζί με Ονειρο, ΙΩΝΑ, και Μέλιο (Τεύταμο- που λείπει αλλά αν τον φωνάξω θα'ναι εδώ). Εκεί θέλουμε τρελή δουλειά πλέον...
Kariatida έγραψε:Εγώ θα ήθελα αναλάβω τα της σίτισης :Ρ
Too little για σένα, μωρό. Αντιπροτείνω, υπουργείο περιβάλλοντος που θα μετονομάσουμε, "υπουργείο προστασίας χλωρίδας και πανίδας και όλων των χερσαίων και θαλασσίων τμημάτων" της γωνίτσας μας στον πλανήτη! ΑΥΤΟ σου πρέπει κατ'αρχάς, γλυκούλι μου. Θα μπορούσες να μοιραστείς το υπουργείο και με το Δελφινάκι μας, που θ'αναλάβει όλα τα καθήκοντα τα σχετιζόμενα με τη θάλασσα, για να μην τα φορτωθείς όλα μόνη σου.
Προτείνω και τον Γιώργο (Dread) για υπουργό ανάπτυξης, σε άμεση συνεργασία με τη δοκτορέσσα, να δούμε χαϊρι!
Στο υπουργείο παιδείας, θέλω μαζι με τον ΙΩΝΑ, τη Ρηνιώ άμεση συνεργάτιδα που θα συμπληρώνει τις θαυμάσιες πολιτικές του, με τις εξαιρετικές προτάσεις της!
Για το υπουργείο Δημοσιας Τάξης (χέστε τα ΠροΠο που το λένε) , προτείνω ανεπιφύλακτα τον Αντώνυμο, που θα ασκήσει τσαμπουκά με τσαχπινιά και χάρη!
Θα επανέλθω και με άλλες προτασούλες.