http://basanizomai.tv/?p=5847
Γιά νά εκφράσει κάποιος μουσικολογική άποψη σέ κάτι, αυτό πρέπει νά είναι μουσική καί όχι θόρυβος.Divine Sinner έγραψε:Η πανκ που δεν ειναι τιποτε αλλο παρα μια μουσικη σαβουρα.
Εμπεριστατωμενη μουσικολογικη άποψη ^_^
δεν τους αφαιρέθηκε αυτό το δικαίωμα. Οι κρατούντες ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα το αφαιρούσαν,Divine Sinner έγραψε:Στην μπλακ και ντεθ μεταλ συναντας σατανιστες καλλιτεχνες. πραγμα που ειναι δικαιωμα τους
Μ'έκανες και γέλασα πάλι..Divine Sinner έγραψε:(οπως ολοι και οι καλλιτεχνες ειναι ανθρωποι με τις δικες τους πεποιθησεις)
δεν εστίασα ειδικά στο "θρησκευτικό" του περιεχομένου...Divine Sinner έγραψε:Επισης υπαρχουν αλλα ειδη μεταλ πχ χεβυ μεταλ που σπανιως εχουν θρησκευτικο περιεχομενο.
Ε οκ. οταν ενα συγκροτημα εχει σατανιστικο στιχο ειναι εμφανες. απο εκει και περα ο καθενας εχει την ελευθερια να ακουσει αυτο ή ενα αλλο συγκροτημα το οποιο δεν εχει τετοιο στιχο αναλογα με την ιεραρχιση των αξιωντου και τον λογο που ακουει το καθε συγκροτημα (ο οποιος δεν ειναι απαραιτητα ο στιχος ή για τον οποιο δεν σημαινει απαραιτητα ο στιχος το ιδιο πραγμα σε σχεση με αυτο που σημαινει για εναν αλλον ακροατη).Κανείς δεν έχει "δικές" του πεποιθήσεις. Έχει μόνο την ελεύθερη βούληση
να επιλέξει κάποια/κάποιες από τις ήδη υπάρχουσες πεποιθήσεις.
Το κατά πόσο κάνει επιλογή με ελεύθερη και όχι υποβολιμιαία (φυτεμένη) βούληση,
είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.
Στο βαθμό που πιστεύω στην ελεύθερη βούληση και τη σέβομαι
σε όλους γύρω μου, λέω πως καλά κάνουν και τις έχουν.
Απ'τη στιγμή που οι πεποιθήσεις τους όμως βλάπτουν άλλους...
έχω κι εγώ (και ο καθένας) την ελεύθερη βούληση να τους αντιπαλέψω σφοδρά.
Με ποιον τρόπο κατέστη εφικτή η πλύση εγκεφάλου στους μαιμουδοπιθηκονεολαιους; Πως γίνεται από την μια μέρα στην άλλη να ακούς death metal π.χ ; ή μήπως δεν γίνεται; ή παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες κυρίως κοινωνικοί-οικογενειακοί;promitheas14 έγραψε:[επιβλήθηκαν από τήν μουσική βιομηχανία, στήν Ελληνική καί άλλες περιφερειακές κοινωνίες, διά τής συστηματικής πλύσης εγκεφάλου τών ενθάδε μαϊμουδο-πιθηκο-νεολαίων.
promitheas14 έγραψε: (Ακολουθεί τρολλιά!)
Κάτω τό ...ΝΑΤΟ!
Κάτω η Χούντα!
Κάτω τά βαμπίρ!
Κάτω ...Κεφαλόβρυσο!
δεν στέκομαι στο θρησκευτικό διότι δεν έχει καμία σχέση αυτού του είδουςDivine Sinner έγραψε:Μα ο σατανισμος ειναι συγκεκριμενη θρησκεια. πως δεν εστιασες; κατι μου διαφευγει εδω
Ο άνθρωπος είναι ζώον μιμητικόν έλεγε ο Αριστοτέλης. Όταν, μάλιστα σέ έχουν κάνει νά πιστέψεις πώς ό,τι προέρχεται από τήν Εσπερία είναι "must", τότε χάφτεις τό δόλωμα μαζί μέ τό αγγίστρι καί τό ...καλάμι!AnonymosEreynhths έγραψε:Με ποιον τρόπο κατέστη εφικτή η πλύση εγκεφάλου στους μαιμουδοπιθηκονεολαιους; Πως γίνεται από την μια μέρα στην άλλη να ακούς death metal π.χ ; ή μήπως δεν γίνεται; ή παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες κυρίως κοινωνικοί-οικογενειακοί;promitheas14 έγραψε:[επιβλήθηκαν από τήν μουσική βιομηχανία, στήν Ελληνική καί άλλες περιφερειακές κοινωνίες, διά τής συστηματικής πλύσης εγκεφάλου τών ενθάδε μαϊμουδο-πιθηκο-νεολαίων.
Δεν επιβληθηκαν απο την μουσικη βιομηχανια απλα η μουσικη βιομηχανια επενδυσε εκει που ειχε περισσοτερο κερδος. Δηλαδη στην καλυτερη μουσικη απο οπου κι αν προερχονταν.promitheas14 wrote:[επιβλήθηκαν από τήν μουσική βιομηχανία, στήν Ελληνική καί άλλες περιφερειακές κοινωνίες, διά τής συστηματικής πλύσης εγκεφάλου τών ενθάδε μαϊμουδο-πιθηκο-νεολαίων.
Έλα ρε μεγάλε, άσε τό δούλεμα. Αρκετά μάς έχεις πάει "σταυροβελονιά". Έλεος.Divine Sinner έγραψε:Δεν επιβληθηκαν απο την μουσικη βιομηχανια απλα η μουσικη βιομηχανια επενδυσε εκει που ειχε περισσοτερο κερδος. Δηλαδη στην καλυτερη μουσικη απο οπου κι αν προερχονταν.promitheas14 wrote:[επιβλήθηκαν από τήν μουσική βιομηχανία, στήν Ελληνική καί άλλες περιφερειακές κοινωνίες, διά τής συστηματικής πλύσης εγκεφάλου τών ενθάδε μαϊμουδο-πιθηκο-νεολαίων.
Συμφωνούμε απόλυτα.ArELa έγραψε: οκ, έχει σχέση με την ελληνική μουσική και συγκεκριμένα τη χρήση του μπουζουκιού
στις μέρες μας, αλλά δεν παύει να'ναι κι αυτό μέρος της τερατώδους χειραγώγησης
που ασκεί στους εγκεφάλους η μουσική βιομηχανία απανταχού της γης.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως δόθηκε "γραμμή" και για τα δικά μας μουσικά πράγματα.
εγώ όμως δεν είπα ορθολογισμός, μια και είμαι και ορθολογικό φρικιό η ίδια...Divine Sinner έγραψε:Ο ορθολογισμος ειναι μεγαλη μαστιγα; Ειπωθηκε αυτο το 2015 απο μη-ισλαμιστή... Μωρε δικιο εχω που λεω οτι οδευουμε σε εναν νεο μεσαίωνα. Αλλα δεν θα ειμαι μερος του σορυ.
Marketing. Διδάσκεται σε ΑΕΙ/ΤΕΙ. Δίνεις εξετάσεις για να μπεις. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με τις διαφημίσεις.promitheas14 έγραψε: Όταν, μάλιστα σέ έχουν κάνει νά πιστέψεις πώς ό,τι προέρχεται από τήν Εσπερία είναι "must", τότε χάφτεις τό δόλωμα μαζί μέ τό αγγίστρι καί τό ...καλάμι!
Που τον θυμήθηκες. Πήγαινα δημοτικό τότε. Τον άκουγε όμως η αδερφή μου. Μια φορά με είχε βάλει να τους πάρω τηλέφωνο. Κλάμα το 2005 που τον έκλεισαναπό τόν θρυλικό Geronymo Grouvy