Δημοσίευση
από chill » Τετ 02 Απρ 2008, 17:39
litsa''never'' έγραψε:
Με καλυψε η συναγωνιστρια Σαλωμη που πηρε κεφαλια καποτε...κι απ'οτι βλεπω συνεχιζει να το κανει!!!!! ΕΥΓΕ!!!

Chill.....οι πολλες αλλαγες στη συμπεριφορα σου απεναντι στις γυναικες σε μπερδεψανε μικρο μου!

Αν δεν ηθελες τοσο πολυ να τις ικανοποιησεις και να προσαρμοστεις με τις εκαστοτε απαιτησεις τους,δεν θα το παθαινες αυτο!!!! Ειδες λοιπον ποσο πιο ανωτερα πλασματα ειμαστε?καταφερανε δυο τρεις μονο απο μας να σε κανουν ν'αλλαξεις την ταπεινη σου...ρατσα τοσες φορες!! Γινε παλι αντρας ,οπως τοτε που πρωτοπηγες με γυναικα(θυμησου),και πιασε το πραγμα απ'την αρχη!!!!
Εδω θα ειμαστε,θα σε περιμενουμε,αν δε με βρεις ψαξε στην αυλη,θα εχω θαψει 5-6 μεχρι τοτε...οχι μυρμηγκια καλο μου.....αντρες!!!!(γιατι ως γνωστο ζουμε και παραπανω!!)μην αργησεις ομως τοσο!

Εισαι εκτος ελεγχου! Ειναι αυτες οι μερες του μηνα παλι;
τελος παντων θα το υποστω κι αυτο αν και οι δικες σου ατακες ειναι λιγο πιο ανευρες απο της Σαλωμης και αρκετα πιο σαχλες. Αν ειναι ποτε δυνατον αυτο ε;
Δεν προσαρμοστηκα με τις απαιτησεις σας, ανθρωπακι. Σταματησα να υποκρινομαι οτι με νοιαζει το τι λετε η τι σκεφτεστε. Τωρα αντι να "παρακαλαω" για σεξ, ερχεται μονο του, στην πορτα μου. Χωρις καν να το ζητησω. Αυτο βοηθηαει και εμενα γιατι με το να μην ασχολουμαι με τις μαλακιες σας μου δινει χρονο να ασχολουμαι με πιο σημαντικα πραγματα (οπως το να βλεπω τηλεοραση τρωγοντας τις μυξες μου) και επιταχυνει τις ψυχοφθορες διαδικασιες που οδηγουν ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ΜΟΥ!
καταλαβες ποσο πολυ προσαρμοστηκα;
Απλα σας κατεβασα απο το βαθρο γιατι σας επιανε ζαλαδα και ανεβηκα εγω.
Τωρα παλι ζαλαδα θα σας πιανει να με αντικρυζετε αλλα αν πεσετε δε θα σπασετε τιποτα. Ειστε ηδη στον πατο.
(ειμαι αβυσσαλεος)
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”