* 10 πράγματα που δεν λέμε ποτέ σε μία γυναίκα! *

Ευτράπελα, ανέκδοτα, αηδιογραφήματα, ή κάτι που είδαμε και γελάσαμε.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: * 10 πράγματα που δεν λέμε ποτέ σε μία γυναίκα! *

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Απρ 2008, 17:15

9 στις 10 γυναικες θεωρουν πιο ερωτικη φαντασιωση το βιασμο.
Κούνια που σε κούναγε κι ήταν και μεσημέρι! :moutza:
Εγώ ξενερώνω απόλυτα, μου βγαίνει και το απόλυτο κακό της φύσης μου, που ευκαιρίας δοθείσης θα με οδηγούσε στον ευνουχισμό του κόπρου, ή και στον τεμαχισμό του σε φιλετάκια. Λες να'μαι μόνο η μία? Ρε τράβα στη γωνιά να δεις αν έρχομαι.

Αι στο διάολο αγάπη μου, το βάζεις και σε bold μη χέσω :loco:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome

Δημοσίευση από Salome » Τετ 02 Απρ 2008, 17:19

chill έγραψε:9 στις 10 γυναικες θεωρουν πιο ερωτικη φαντασιωση το βιασμο.

ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ!

Ξερεις γιατι; Επειδη αυτο τους θυμιζει την εποχη που εμπαιναν οι βαρβαροι στα κωλοχωρια και τις κλεβανε και μετα τις γλενταγε ολος ο στρατωνας.
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Σας θυμιζει οτι ειστε ασημαντες, αναλωσιμες και εχετε διαρκεια μεχρι τα 25 σας. μετα σας φτυνουν ακομα και τα σκυλια.
Όχι, ρε, απλά πηδάτε σα φλώροι... Μόνο αν νιώθετε εξουσιαστές μπορείτε να κάνετε αξιοπρεπές σεξ.

Αλλά δεν είστε.

ΜΟΥΑXAXAXA
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από chill » Τετ 02 Απρ 2008, 17:26

Αρελα δεν ξερω τι προβλημα εχεις και αρνεισαι τη φυση σου. Το βρισκω πολυ φαλλοκρατικο αυτο και θα επρεπε να ντρεπεσαι... οι γυναικες παλεψαν πολυ για να μας πεισουν οτι δεν ειναι ισες με εμας ωστε να μην τις φορτωνουμε ευθυνες... ωστε να τεμπελιαζουν πιο πολυ (αφου δεν εχουν κατι αλλο να προσφερουν) κι εσυ ερχεσαι να τους τα χαλασεις ολα;

Ειδατε που τα ελεγα πριν; Καμια γυναικα δεν βοηθαει αλλη της ρατσας της. ΔΕ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΠΟ ΦΙΛΙΑ, ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ!

Kαι επειδη εγω ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΧΩΡΙΣ ΠΗΓΕΣ!

Rape fantasies occur in both the male and female sexual fantasy realms, and their contents range from unwilling seduction to violent, forceful sex. One can imagine one is the rapist, or that one is being raped. One book estimated that 24% of men and 36% of women have had a rape fantasy, and 10% of women report this to be their favorite type of fantasy [1]. 45.8% of men in a 1980 study reported fantasizing during heterosexual intercourse about "a scene where [they had] the impression of being raped by a woman" (3.2% often and 42.6% sometimes); 44.7% of scenes where a seduced woman "pretends resisting;" and 33% of raping a woman.[1]

ΔΕΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΝΟΥΜΕΡΟ!

Δες τα και γνωθι σ αυτον!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Litsa Never

Δημοσίευση από litsa''never'' » Τετ 02 Απρ 2008, 17:31

:ups: Με καλυψε η συναγωνιστρια Σαλωμη που πηρε κεφαλια καποτε...κι απ'οτι βλεπω συνεχιζει να το κανει!!!!! ΕΥΓΕ!!!

:thumbsdown: Chill.....οι πολλες αλλαγες στη συμπεριφορα σου απεναντι στις γυναικες σε μπερδεψανε μικρο μου! :conf: Αν δεν ηθελες τοσο πολυ να τις ικανοποιησεις και να προσαρμοστεις με τις εκαστοτε απαιτησεις τους,δεν θα το παθαινες αυτο!!!! Ειδες λοιπον ποσο πιο ανωτερα πλασματα ειμαστε?καταφερανε δυο τρεις μονο απο μας να σε κανουν ν'αλλαξεις την ταπεινη σου...ρατσα τοσες φορες!! Γινε παλι αντρας ,οπως τοτε που πρωτοπηγες με γυναικα(θυμησου),και πιασε το πραγμα απ'την αρχη!!!!
Εδω θα ειμαστε,θα σε περιμενουμε,αν δε με βρεις ψαξε στην αυλη,θα εχω θαψει 5-6 μεχρι τοτε...οχι μυρμηγκια καλο μου.....αντρες!!!!(γιατι ως γνωστο ζουμε και παραπανω!!)μην αργησεις ομως τοσο! :rose:
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τετ 02 Απρ 2008, 17:31

Salome έγραψε:
Όχι, ρε, απλά πηδάτε σα φλώροι... Μόνο αν νιώθετε εξουσιαστές μπορείτε να κάνετε αξιοπρεπές σεξ.

Αλλά δεν είστε.

ΜΟΥΑXAXAXA

Να το παλι. Ρε καταλαβαινω οτι δε τα πιανεις ολα (αφου εισαι γυναικα) αλλα δε λεω κατι πολυπλοκο.

Θα σου το πω αλλη μια φορα.

ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞ. Αυτα απασχολουν κατι βλακες που εχουν χασει το δρομο τους.
Οκ;

Θες να αφησεις καμια αλλη γυναικα να μιλησει στη θεση σου γιατι βλεπω το ρεπερτοριο σου εχει εξαντληθει ηδη... και μαλιστα σε ασημαντοτητες περι πεους και σεξουαλικων επιδοσεων...

οχι οτι περιμενα καλυτερα απο μια γυναικα... αλλα οπως και να το κανουμε, για να αποφασισες να σταθεις απεναντι στον Αφεντη σου και να μιλησεις... ισως ειχες κατι να πεις.
Μαλλον εκανα λαθος.
Γιατι δεν το βουλωνεις σαν τις αλλες που ΞΕΡΟΥΝ ποσο ηλιθιες ειναι και δεν ντρεπονται γι αυτο;
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τετ 02 Απρ 2008, 17:39

litsa''never'' έγραψε::ups: Με καλυψε η συναγωνιστρια Σαλωμη που πηρε κεφαλια καποτε...κι απ'οτι βλεπω συνεχιζει να το κανει!!!!! ΕΥΓΕ!!!

:thumbsdown: Chill.....οι πολλες αλλαγες στη συμπεριφορα σου απεναντι στις γυναικες σε μπερδεψανε μικρο μου! :conf: Αν δεν ηθελες τοσο πολυ να τις ικανοποιησεις και να προσαρμοστεις με τις εκαστοτε απαιτησεις τους,δεν θα το παθαινες αυτο!!!! Ειδες λοιπον ποσο πιο ανωτερα πλασματα ειμαστε?καταφερανε δυο τρεις μονο απο μας να σε κανουν ν'αλλαξεις την ταπεινη σου...ρατσα τοσες φορες!! Γινε παλι αντρας ,οπως τοτε που πρωτοπηγες με γυναικα(θυμησου),και πιασε το πραγμα απ'την αρχη!!!!
Εδω θα ειμαστε,θα σε περιμενουμε,αν δε με βρεις ψαξε στην αυλη,θα εχω θαψει 5-6 μεχρι τοτε...οχι μυρμηγκια καλο μου.....αντρες!!!!(γιατι ως γνωστο ζουμε και παραπανω!!)μην αργησεις ομως τοσο! :rose:
Εισαι εκτος ελεγχου! Ειναι αυτες οι μερες του μηνα παλι;

τελος παντων θα το υποστω κι αυτο αν και οι δικες σου ατακες ειναι λιγο πιο ανευρες απο της Σαλωμης και αρκετα πιο σαχλες. Αν ειναι ποτε δυνατον αυτο ε;

Δεν προσαρμοστηκα με τις απαιτησεις σας, ανθρωπακι. Σταματησα να υποκρινομαι οτι με νοιαζει το τι λετε η τι σκεφτεστε. Τωρα αντι να "παρακαλαω" για σεξ, ερχεται μονο του, στην πορτα μου. Χωρις καν να το ζητησω. Αυτο βοηθηαει και εμενα γιατι με το να μην ασχολουμαι με τις μαλακιες σας μου δινει χρονο να ασχολουμαι με πιο σημαντικα πραγματα (οπως το να βλεπω τηλεοραση τρωγοντας τις μυξες μου) και επιταχυνει τις ψυχοφθορες διαδικασιες που οδηγουν ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ΜΟΥ!

καταλαβες ποσο πολυ προσαρμοστηκα;
Απλα σας κατεβασα απο το βαθρο γιατι σας επιανε ζαλαδα και ανεβηκα εγω.

Τωρα παλι ζαλαδα θα σας πιανει να με αντικρυζετε αλλα αν πεσετε δε θα σπασετε τιποτα. Ειστε ηδη στον πατο.

(ειμαι αβυσσαλεος)
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 02 Απρ 2008, 17:47

Tώρα τι μου θύμησες...
Έλεγα στο κανάλι οτι δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν η γυναίκα ικανοποιηθεί απο το σεξ, με ενδιαφέρει μονάχα να περάσω καλά εγώ.
Η απάντηση ήταν οτι.... θα με κακοσχολιάσουν στις φίλες τους! Λες και με ενδιάφερει!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τετ 02 Απρ 2008, 17:49

Αυτο θα μπορουσε να σε ενδιαφερει αν ειχες σκοπο να πηδηξεις τις φιλες της.

Ειναι υπεροχο οταν συμβαινει γιατι συνηθως τσακωνονται και μετα δε μιλιουνται οποτε μπορεις να τις πηδας και ταυτοχρονα και καμια δε θα το πει στην αλλη.

σχολαω λοιπον...

ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΜΑΣΚΟΥΛΙΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!

Αν καμια τσουπρα νιωθει καμια διεστραμμενη αναγκη να εκτεθει δημοσιως, ειναι ελευθερη να το κανει εδω κι αν ποτε βαριεμαι αισχρα θα ερθω να την τιμησω με δυο τρεις λεκτικες ροχαλες! Καντε υπομονη και θα σας ερεθισω αλλη φορα.

υγ: Χαχα παθαινετε περιοδο και πονατε μια φορα το μηνα. χαχα! Σας δειχνω με το δαχτυλο!
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Litsa Never

Δημοσίευση από litsa''never'' » Τετ 02 Απρ 2008, 18:06

:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

Νευριασες μικρε? Αυτο μου φτανει!! Μπορει να ειναι οι απαντησεις μου πιο...βαρετες και ηλιθιες οπως λες αλλα ετσι ειμαι ...γενικως...ηρεμος ανθρωπος και με κατανοηση προς τ'αγορακια που εχουν χασει το δρομο τους και το παιζουν αντρες,μονο και μονο επειδη δεν εχουν με τιποτα καλυτερο ν'ασχοληθουν,απ'το να τρωνε τις μυξες τους(μπλιαχ!)

Οσο για το τι ερχεται στην πορτα σου πια...αλλη φορα πριν ανοιξεις κοιτα απ'το ματακι...το pizzaboy ειναι βρε..μη μπερδευεσαι!!

:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa''never'' την Πέμ 03 Απρ 2008, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 03 Απρ 2008, 13:46

Αδιαμφησβήτητα υπήρξαν πολλές σημαντικές γυναικίες προσωπικότητες απο την αρχαιότητα εως σήμερα. Η Πυθία η μάντισσα,η Σαπφώ η ποιήτρια,οι Αμαζόνες οι πολεμίστριες, η Ειρήνη η Αθηναία η Αυτοκράτειρα του Βυζαντίου,η Μπουμπουλίνα η ηρωίδα,η Μαρία Πολυδούρη η ποιήτρια, η... η... η...

Ο άνδρας χρειάζεται τη γυναίκα και η γυναίκα τον άνδρα. Αυτός είναι κανόνας της φύσεως!

Ισχυρισμοί του τύπου "εμείς είμαστε ανώτερα όντα και δε σας έχουμε ανάγκη" είτε πρόκειται για το ένα,είτε πρόκειται για το άλλο φύλο,βασίζονται σε παιδιάστικες ανοησίες,σε εγωισμούς,σε συμπλέγματα και οπωσδήποτε δεν έχουνε ως βάση την κοινή λογική και τη φύση!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Πέμ 03 Απρ 2008, 14:28

_XRHSTOS_ έγραψε: Ισχυρισμοί του τύπου "εμείς είμαστε ανώτερα όντα και δε σας έχουμε ανάγκη" είτε πρόκειται για το ένα,είτε πρόκειται για το άλλο φύλο,βασίζονται σε παιδιάστικες ανοησίες,σε εγωισμούς,σε συμπλέγματα και οπωσδήποτε δεν έχουνε ως βάση την κοινή λογική και τη φύση!
Μαλιστα. Αυτα να τα σκεφτεσαι αλλα να μην τα λες. Καμια γυναικα δε θελει μια ηρεμη και λογικη σχεση. ΟΙ γυναικες θελουν ΠΙΕΣΗ και ΠΟΝΟ. Μια σωστη γυναικα πρεπει να κλαιει απο σωματικο ή ψυχικο πονο ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ! Ειναι σα φυσικο μεηκ απ.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 03 Απρ 2008, 14:44

Αυτο που έγραψα δεν εχει σχεση με αυτο που λες.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Πέμ 03 Απρ 2008, 14:49

Εχει. Ολα αυτα που λες ειναι ομορφα και λογικα. Αλλα πρεπει να θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο απο καθε γυναικα... γιατι αν καταλαβει οτι τη θεωρεις ΙΣΗ με σενα θα σε χεσει και θα παει να βρει εναν ανωτερο απο σενα που θα την κανει να νιωθει αληθινη γυναικα (=κατωτερη)
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 03 Απρ 2008, 14:53

Μαθήματα αντρισμού δε δέχομαι... Το κατάλαβες ή θα το δείξω αλλιως;
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Παρ 04 Απρ 2008, 10:39

Εισαι τοσο αντρας που δε δεχεσαι μαθηματα ουτε απο τον ΠΙΟ ΑΝΤΡΑ ΕVER (δηλαδης εμενανε) ! Ετσι μπραβο!

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

(ψιτ, αμα με κανεις και μπαν παιζει να βραχουν και μερικα στρινγκακια!)
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 04 Απρ 2008, 11:04

Να σου πω,σήμερα κατάφερα να επιβληθώ σε ταύρο και αγελάδα χωρίς να βρίσκομαι πίσω απο προστατευτικά κυγκλιδώματα,αλλά τετ α τετ... Και μιλάμε για ζώα που όταν σηκώνονται σούζα με περνάνε κανα μέτρο το καθένα!
Χωρίς καμμιά βοήθεια. Μόνο οι υπάλληλοι της σχολής "βοηθούσαν" απ' έξω που τα κοπανούσαν με τη σκούπα στο κεφάλι,τα έβριζαν και τα νευρίαζαν...

Άντε μη σου επιβληθώ κι εσένα,χωρίς να σε μπανάρω!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Παρ 04 Απρ 2008, 11:07

Καουμποης σπουδαζεις;
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 04 Απρ 2008, 11:07

Ζου Που
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Παρ 04 Απρ 2008, 11:14

Κι εγω εμαθα αρκετα απο το σκυλο μου για το θεμα των γυναικων. Η εκπαιδευση της γυναικας ειναι μια αρκετα κουραστικη και απογοητευτικη διαδικασια. Τα σκυλια καταλαβαινουν λιγο πιο ευκολα τις συνθετες προτασεις και τις αφηρημενες εννοιες πραγμα που κανει την εκπαιδευση τους λιγοτερο βιαιη!

Επισης μια φορα μου ειπανε οτι το πουλι του γουρουνιου ειναι στριφτο σαν τιρμπουσον!

Αυτο δινει αλλη εννοια στη φραση screw you.

Eagle out.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 04 Απρ 2008, 11:20

Απλως η διαφορά ανθρώπου και ζώου έγκειται στο συναίσθημα. Υπάρχει και αυτό (όχι πάντα,αλλά υπάρχει),όπως και να το κάνουμε!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Σάβ 05 Απρ 2008, 00:00

Για τις κυριες που εχουν κολπο σαν αυτο του Σαρωνικου ή οι νευρωνες τους αντι για εκει που πρεπει βρισκοντε στον φαρυγγα (βλεπε Deep Throat) υπαρχουν και αλλες λυσεις.

1) Το λεγομενο Πλακομ**νι Γινετε απο 2 η και περισσοτερες γυναικες στις αναλογες στασεις φθσικα πολλες φορες με την βοηθεια καποιας ειδικης ζωνης η ενος δονουμενου σουβλακιου με μπαταρια.

2) ΤΟ "Δονουμενο(ή μη) σουβλι με μπαταρια" οπως αναφερω και παραπανω

3) Αν παλι θελετε να νιωθετε οτι αυτο που προσπαθει να καλυψει το κενο σας ειναι "ζωντανο", ε υπαρχουν και οι μολοσοι και τα ροντ βαιλερ.

Σας μιλησαμε εμεις για τα στηθια σας ωρε? Που της μιας παει ετσι, της αλλης κοιταει το φεγαρι της αλλης το πατωμα το αλλο ειναι πιο μικρο απο λεμονακι, αφου χρειαζεσαι τσιμπιδι!

Δεσποινις Σαλωμη περιμενα πιο σωστο επιχειρημα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απο εσας!!!Με απογοητευετε....

Οταν σταματησουν οι γυναικες να βλεπουν τον αντρα σαν εργαλειο και μαλακα θα σταματησουν και οι αντρες να βλεπουν τις γυναικες σαν τυχαρπαστες ρυθμιζομενες πορνες-ξεκωλα.Και οταν λεω ρυθμιζομενες δεν εννοω απο τους αντρες.. Εσεις εχετε καλωδιωσεις αισθητηρες και μπουζι!!! Η γυναικα ειναι απλα ενα κομπιουτερακι, τελος.Να μην μιλησω ΚΑΝ που σας ανοιγουν οι βρυσες για το οτιδηποτε ΟΠΟΤΕδηποτε(κοινως ΜΥΞΟΚΛΑΜΑ).
-)-I-(-

"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."

http://PlayBox.gr
-)-I-(-
Απάντηση

Επιστροφή στο “Στα ΙΔΕΟ γελάμε!”