ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

Ευτράπελα, ανέκδοτα, αηδιογραφήματα, ή κάτι που είδαμε και γελάσαμε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sacred_circle
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

Δημοσίευση από sacred_circle » Δευ 08 Φεβ 2010, 01:13

Σοκ προκαλεί σε όλους τους ευσεβείς παγανιστές-δωδεκαθεϊστές η απόφαση του μασώνου Παπα-κωνσταντίνου (η εβραιογενής ιερατική του καταγωγή τα δείχνει όλα) να φορολογήσει ακόμη και την παγανιστική περιουσία! Ο Μπεξής άφησε τα βιβλία, η Πέππα άφησε τα σουβλάκια, ο Καλόπουλος άφησε τη καινούρια του τουρμποκίνητη μηχανοκατασκευή για την απομυθοποίηση των νέων Audi, ο Τσαγκρινός άφησε τη λακέρδα στη ταβέρνα "Ο βαρελόφρων Διόνυσος" και έγινε άμεση κινητοποίησή τους με πανό και πλακάτ έξω απο το Υπουργείο Οικονομικών.
Εικόνα
Γιατί όμως προκαλεί τόση αντίδραση το γεγονός περι της φορολόγησής μας; Διότι συνέβη το εξής συγκλονιστικό γεγονός. Πριν λίγους μήνες η Προεδράρα μας και ταυτόχρονα σεξολόγος μας κ. Παναγιώτης Μαρίνης επισκέφθηκε τον κ. Παπακωνσταντίνου, βλέποντας τη χώρα να βυθίζεται, για να του προτείνει κάποια μέτρα για ανάκαμψη. Ήταν ο πρώτος- ώς σεξολόγος- που πρότεινε στον Υπουργό Οικονομικών το μοντέλο της Ιρλανδίας! Και αυτός του υποσχέθηκε ότι θα το δεχτεί!
Εικόνα
Το μοντέλο Ιρλανδίας που πρότεινε ο Μαρίνης στον Παπακωνσταντίνου

Και ύστερα ο ανέραστος αυτός υπουργός ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! ¶ν είναι δυνατόν. Για αυτό μέσα απο αυτό το ιστολόγιο παρακαλούμε τον κ. Υπουργό να σταματήσει τώρα αυτήν την ανίερη φορολόγηση για νη του ρθει κανένας κανένας κεραυνός στο κεφάλι απο τον ¶γιο Δία (τον ΑηΔία). Δεν απειλούμε, προειδοποιούμε...

Διότι ο μπούλης αυτός με τα ωραία γιαλάκια έχει ξεχάσει την ελληνική του καταγωγή και ξεχνάει επίσης και τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΟΔΑ ημών των δωδεκαθεϊστών.

Ιδού τα έξοδά μας:

150.000¤ το χρόνο για έξοδα σε σφάγια θυσιών προς τους θεούς. Τόποι προμήθειας: Βαρβάκειος και "Το νόστιμο Τσιτσί" στη Σκουφά.

480.000¤ για την αγορά υλικών κατασκευής νέων μηχανισμών προς τον κ. Καλόπουλο για να απομυθοποιήσει ο ίδιος κάποιες Χριστιανικές πρακτικές. Τόποι προμήθειας: Madel, Jumbo, Σείριος (ο επίγειος) και Γαλαξίας (ο επίγειος).

20.000¤ για τη συντήρηση του δωματίου στο Δρομοκαΐτειο της κ. Μαρίας.

45.000¤ το χρόνο για κουκούλες και άλλους εξοπλισμούς (π.χ Μολότωφ) ώστε να τα σπάμε παίζοντας τους κουκουλοφόρους για να μη μας καταλαβαίνουν. Τόπος προμήθειας: Indymedia

120.000¤ για ενδυμασίες αρχαίων στολών. Τα τόπια που ξοδεύονται για την κ. Πέππα εκτοξεύουν το ποσό στο 500%.

30.000¤ για λίφτινγκ και αδυνάτισμα και πάλι για την ίδια κυρία

38.000¤ για χτένισμα και περιποίηση προσώπου για τον κ. Ιατρόπουλο, καθώς και Bergman Gore για τον κ. Βελόπουλο

Αφήστε δε τα έξοδα για τη συντήρηση των βιβλιοπωλείων μας καθώς και για την έκδοση των πολυαρίθμων βιβλίων που τα διαβάζει και η κουτσή Μαρία. Σημ. Την κουτσή Μαρία δε τη ξέρουμε, αλλά σίγουρα τη γνωρίζει ο Τριανταφυλλόπουλος.

Αυτά τα βλέπει κανένας; Όχι βέβαια! Κοιτούν μονάχα να περνούν καλά οι ίδιοι και για την Πατρώα μας Θρησκεία δε δίνουν μνα! Σημειωτέον ότι όλα αυτά τα στοιχεία τα πληροφορηθήκαμε απο το κ. Σαμο-ΪΛ-η της εκπομπής "ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ'', που ήρθε να μας βοηθήσει με τα χρέη.

Αλλά όμως μην απελπίζεσθε! Υπάρχουν και καλά νέα αγαπητά μου παγάνια! Το Ελληνικό Κράτος αποφάσισε να δώσει το επίδομα της Αλληλεγγύης ΚΑΙ στους Έλληνες Εθνικούς! Ναι!

Ιδού το πρόγραμμα:

¶νεργος με 10 τηλεοπτικές εμφάνίσεις και πάνω απο 478 θυσίες= 1.400¤ (Πέππα)

¶νεργος σεξολόγος με 1 παιδί που έχει τις ίδιες αντιλήψεις με τον πατέρα του=1.600¤ (Μαρίνης)

Ενεργός Μασώνος με αρχαιοελληνική εμφάνιση και περίσσεια περηφάνεια= 1.700¤ (Ραδαμάνθυς Αναστάσιος)

¶νεργος καθηγητής φυσικής με περισσότερες απο 14.835 τηλεοπτικές εμφανίσεις και 15 βιβλιοπωλεία με παραρτήματα σε Σείριο- Ανδρομέδα=2.000 ¤ (Λιακόπουλος)

Συνταξιούχος με 3 παιδιά και 2 κορίτσια (έτσι το λένε στα χωριά) χειριστής διαστημοπλοίου=3.000¤ (Φουράκης)

Συνταξιούχος ημιφαλακρός με παρουσίαση φαλλολατρικών βιβλίων με κέντρο έκδοσης τον Τύρναβο=3150¤ (Βερέττας)

(Εφόσον το επίδομα αυξάνει ανάλογα με τα παιδιά που έχει κανείς, ο Δίας μας θα πλουτήσει, αν και τα μισά θα τα δώσει για διατροφή...)

Δε θα πέσουμε βέβαια στο επίπεδο, εμείς οι θεοί του Ολύμπου, να ευχαριστήσουμε το κράτος για αυτά τα επιδόματα... ¶ν μπορούσαν ας έκαναν και αλλιώς.

Τέλος-για να πάμε στη φορολόγηση- άν δε σταματήσουν άμεσα αυτά τα σκληρά μέτρα κατά του παγανισμού θα αναγκασθούμε να απαγάγουμε τον Γιώργο Αυτιά και να ζητήσουμε (Μάρω) Λύτρα.

Όσο για σας συν-ΕΛ-ληνες έρρωσθε και ευδαιμονείτε και διαμαρτυρηθείτε ΑΜΕΣΑ για την άνιση αυτή διαχείρηση απο τους εβραίους του ''ελληνικού'' κράτους! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας (πάλι!) στις Στύλες του Ολυμπίου Διός, ντυμένοι Σωκράτης (Κόκκαλης), την επόμενη Κυριακή (Κρόνου ημέρα), αφιερωμένη στο Φοίβο Απόλλωνα και στο Θεοφάνους Δία.

ΠΑΙΖΕΤΕ ΗΜΑΡ; (ρητό χαρτοπαίκτη)
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
takis_papa
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

Δημοσίευση από takis_papa » Πέμ 18 Φεβ 2010, 17:53

...η απόφαση του μασώνου Παπα-κωνσταντίνου (η εβραιογενής ιερατική του καταγωγή τα δείχνει όλα)...

ποιό το πρόβλημά σου με το αν είναι ή όχι Τέκτων ο αναφερόμενος;
Σε διαβεβαιώ πως ό,τι και να έχει κάνει ή προτείνει γιά τους Δωδεκαθεϊστές, δεν έχει καμμία, μα καμμία απολύτως σχέση με την Τεκτονική του ιδιότητα!

Είναι πέραν από βέβαιο ότι ΔΕΝ γνωρίζεις τι είναι ο Τεκτονισμός ( Τεκτονία, κατά το ορθότερον ) και ομιλείς μετά πάθους εναντίον τους,
όπως οι περισσότεροι παπάδες που βλέπουν "αίρεση" σε μία ( μικρή - μεγάλη δεν έχει σημασία ) ομάδα που ΔΕΝ είναι θρησκευτική φράξια,
στην οποία η απόλυτη ανεξιθρησκεία είναι επιβεβλημένη,
και στις επίσημες συζητήσεις της οποίας απαγορεύονται ρητά αναφορές προκαλούσες το θρησκευτικό ή πολιτικό συναίσθημα του καθενός!

Δηλαδή, στην Στοά απαγορεύονται συζητήσεις γιά θρησκευτικά ή πολιτικά θέματα!
( Άλλο είναι η ανάλυση θρησκευτικών δογμάτων από καθαρά φιλοσοφικής πλευράς,
αν κάποιος αναλάβει να εκτελέσει κάποια σχετική εργασία
από την οποία πρέπει να λείπει οποιοδήποτε στοιχείο προπαγάνδας, προσηλυτισμού ή στηλίτευσης,
ή η αναφορά σε πολιτικά συστήματα, χωρίς την υποστήριξη ή δυσφήμιση, ή έστω απλή αναφορά κόμματος.
Π.χ., εργασία περί Πολιτείας Πλάτωνος... )

Εγώ όμως, ομιλώ μετά λόγου γνώσεως ως Τέκτων και σε διαβεβαιώ ότι, πρώτον ως Τέκτων ( δηλ., υπό την τεκτονική μου ιδιότητα ),
δεν έχω το δικαίωμα να χαρακτηρίζω οποιαδήποτε θρησκεία, δοξασία ή φιλοσοφική τάση
και δεύτερον ως άνθρωπος σκεπτόμενος πλέον ελεύθερα,
πάλι δεν έχω τίποτα με το Δωδεκάθεο!
Και ούτε είμαι Εβραίος ή έστω συμπαθών την εβραϊκή χούντα και το γενικά απανταχού κληρικό κατεστημένο ( όχι τον λαό! )!

Παρακαλώ λοιπόν να δεχθείς το άτοπο της αναφοράς σου στην τεκτονική ιδιότητα οποιουδήποτε ως χάντικαπ
- ΔΕΝ έχει σχέση αυτό με το αν κάποιος συμπεριφέρεται σωστά ή όχι.

Τέκτονες κακοί υπάρχουν πάρα πολλοί.
Περισσότεροι απ' ό,τι νομίζεις.

Τεκτονισμός κακός ΔΕΝ υπάρχει.

Στην διάθεσή σας γιά ανοιχτή συζήτηση σε όποιο νήμα θέλετε, αν βέβαια νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο,
- το παρόν νήμα είναι άσχετο με την περαιτέρω ανάπτυξη θέσεων περί Μασονίας -
για να απομυθοποιηθούν κάποια πράγματα...

...διαμαρτυρίας (πάλι!) στις Στύλες του Ολυμπίου Διός...
Μπορείς να με πληροφορήσεις, φίλε μου, πότε οι στύλοι του Ολυμπίου Διός έγιναν στήλες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος takis_papa την Πέμ 18 Φεβ 2010, 18:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Πέμ 18 Φεβ 2010, 18:03

τι είναι τούτος εδώ πάλι;
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
takis_papa
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από takis_papa » Πέμ 18 Φεβ 2010, 18:09

theo έγραψε:τι είναι τούτος εδώ πάλι;
Μμμμ... μάλλον δεν σου αρέσω, έ;
-Γούστα είναι αυτά, τι να κάνουμε...
Σεβαστή η όποια σου άποψη - αρκεί να στηρίζεται στην Γνώση και όχι απλά στο συναίσθημα!
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Πέμ 18 Φεβ 2010, 18:16

wx παναγια μου,θέλει να κάνουμε και συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
takis_papa
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από takis_papa » Πέμ 18 Φεβ 2010, 18:24

theo έγραψε:wx παναγια μου,θέλει να κάνουμε και συζήτηση.
Φίλε μου, δεν σε υποχρεώνει κανείς - ούτε "αυτός"!
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Πέμ 18 Φεβ 2010, 18:35

takis_papa έγραψε:

ειλικρινά τάκη δεν μιλάω με μασόνους εκτος αν ....έχουν 2 τρύπες ανάμεσα στα πόδια τους και φοράνε σουτιέν 75b τουλάχιστον
ελπίζω να βρείς κάποιον άλλον πιο πρόθυμο να ανάπτυξeiς την επιχειρηματολογία σου.
Άβαταρ μέλους
sacred_circle
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sacred_circle » Πέμ 18 Φεβ 2010, 22:04

takis_papa έγραψε:
...η απόφαση του μασώνου Παπα-κωνσταντίνου (η εβραιογενής ιερατική του καταγωγή τα δείχνει όλα)...

ποιό το πρόβλημά σου με το αν είναι ή όχι Τέκτων ο αναφερόμενος;
Σε διαβεβαιώ πως ό,τι και να έχει κάνει ή προτείνει γιά τους Δωδεκαθεϊστές, δεν έχει καμμία, μα καμμία απολύτως σχέση με την Τεκτονική του ιδιότητα!

Είναι πέραν από βέβαιο ότι ΔΕΝ γνωρίζεις τι είναι ο Τεκτονισμός ( Τεκτονία, κατά το ορθότερον ) και ομιλείς μετά πάθους εναντίον τους,
όπως οι περισσότεροι παπάδες που βλέπουν "αίρεση" σε μία ( μικρή - μεγάλη δεν έχει σημασία ) ομάδα που ΔΕΝ είναι θρησκευτική φράξια,
στην οποία η απόλυτη ανεξιθρησκεία είναι επιβεβλημένη,
και στις επίσημες συζητήσεις της οποίας απαγορεύονται ρητά αναφορές προκαλούσες το θρησκευτικό ή πολιτικό συναίσθημα του καθενός!

Δηλαδή, στην Στοά απαγορεύονται συζητήσεις γιά θρησκευτικά ή πολιτικά θέματα!
( Άλλο είναι η ανάλυση θρησκευτικών δογμάτων από καθαρά φιλοσοφικής πλευράς,
αν κάποιος αναλάβει να εκτελέσει κάποια σχετική εργασία
από την οποία πρέπει να λείπει οποιοδήποτε στοιχείο προπαγάνδας, προσηλυτισμού ή στηλίτευσης,
ή η αναφορά σε πολιτικά συστήματα, χωρίς την υποστήριξη ή δυσφήμιση, ή έστω απλή αναφορά κόμματος.
Π.χ., εργασία περί Πολιτείας Πλάτωνος... )

Εγώ όμως, ομιλώ μετά λόγου γνώσεως ως Τέκτων και σε διαβεβαιώ ότι, πρώτον ως Τέκτων ( δηλ., υπό την τεκτονική μου ιδιότητα ),
δεν έχω το δικαίωμα να χαρακτηρίζω οποιαδήποτε θρησκεία, δοξασία ή φιλοσοφική τάση
και δεύτερον ως άνθρωπος σκεπτόμενος πλέον ελεύθερα,
πάλι δεν έχω τίποτα με το Δωδεκάθεο!
Και ούτε είμαι Εβραίος ή έστω συμπαθών την εβραϊκή χούντα και το γενικά απανταχού κληρικό κατεστημένο ( όχι τον λαό! )!

Παρακαλώ λοιπόν να δεχθείς το άτοπο της αναφοράς σου στην τεκτονική ιδιότητα οποιουδήποτε ως χάντικαπ
- ΔΕΝ έχει σχέση αυτό με το αν κάποιος συμπεριφέρεται σωστά ή όχι.

Τέκτονες κακοί υπάρχουν πάρα πολλοί.
Περισσότεροι απ' ό,τι νομίζεις.

Τεκτονισμός κακός ΔΕΝ υπάρχει.

Στην διάθεσή σας γιά ανοιχτή συζήτηση σε όποιο νήμα θέλετε, αν βέβαια νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο,
- το παρόν νήμα είναι άσχετο με την περαιτέρω ανάπτυξη θέσεων περί Μασονίας -
για να απομυθοποιηθούν κάποια πράγματα...

...διαμαρτυρίας (πάλι!) στις Στύλες του Ολυμπίου Διός...
Μπορείς να με πληροφορήσεις, φίλε μου, πότε οι στύλοι του Ολυμπίου Διός έγιναν στήλες;
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ :rose: :rose:
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟhttp://dwdekatheon.blogspot.com/2009/12/blog-post.html, :rose: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΕΚΤΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ. :rose: :rose:
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
takis_papa
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από takis_papa » Σάβ 20 Φεβ 2010, 15:01

theo έγραψε:
takis_papa έγραψε:
ειλικρινά τάκη δεν μιλάω με μασόνους εκτος αν ....έχουν 2 τρύπες ανάμεσα στα πόδια τους και φοράνε σουτιέν 75b τουλάχιστον
ελπίζω να βρείς κάποιον άλλον πιο πρόθυμο να ανάπτυξeiς την επιχειρηματολογία σου.
Έ, δεν σε καταλαβαίνω καθόλου!
Επαναλαμβάνω ό,τι έγραψα πιό πάνω:
"Φίλε μου, δεν σε υποχρεώνει κανείς - ούτε "αυτός"!" ( το "αυτός", έτσι, απαξιωτικά όπως το ανέφερες... )
Επομένως, μιά και αποδέχθηκα ασυζητητί την επιθυμία σου να μην ασχοληθείς με το θέμα,
ποιός ο λόγος να επιμένεις να με πείσεις γι' αυτό;
Είναι απόλυτο δικαίωμά σου να συζητάς ή όχι κατά πως θέλεις, ό,τι θέλεις, χωρίς να υποχρεούσαι σε καμμία εξήγηση.
Αλλά είναι και καθήκον σου, αν εκφέρεις γνώμη δημόσια γιά κάτι, να δέχεσαι κριτική ή αντεπιχειρήματα.
Η δε φράση που γράφεις: "...εκτος αν ....έχουν 2 τρύπες ανάμεσα στα πόδια τους και φοράνε σουτιέν 75b τουλάχιστον... "
εκφράζει σαφώς γνώμη και δεν σε τιμά καθόλου, δίνοντάς μου και το δικαίωμνα - θέλεις ή όχι - να σε κρίνω ως αδαή και προκατειλημμένο.
Θα μπορούσες να γράψεις απλά - και τούτο δεν ήταν δα καν αναγκαίο... - ότι δεν μετέχεις σ' αυτή την συζήτηση.
Αλλά παρασύρθηκες από την εμπάθειά σου.
Προς τι η ειρωνεία του "τι είναι τούτος δω, μωρέ;"
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν είσαι συμπαθών, αδιάφορος ή πολέμιος μιάς κατάστασης.
Με ενδιαφέρει όμως ο τρόπος που εκφράζεσαι και το κατά πόσον προσβάλλεις κάποιον που δεν γνωρίζεις
και που δεν επιχειρεί να συζητήσει καν μαζί σου, ιδιαίτερα όταν το θέμα σού είναι παντελώς άγνωστο.

Σαφώς δε, μακρυά από μένα η αναζήτηση σώνει και καλά συζητητού...
Ούτε ψαρεύω - αυτό, ο προσηλυτισμός δηλαδή, απαγορεύεται διά ροπάλου και αποτελεί σοβαρότατο παράπτωμα ,
αντικείμενο στον Καταστατικό Χάρτη.
Απλά, όποιος ενδιαφέρεται να μάθει, του δίδεται μιά ευκαιρία.

Τίποτ' άλλο.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 20 Φεβ 2010, 21:43

Τάκη, με συγχωρείς που επεμβαίνω.

Το κείμενο είναι χιουμοριστικό. Απ' ότι κατάλαβα, σκοπός του είναι περισσότερο να σατιρίσει το νεοπαγανιστικό χώρο, παρά ο,τιδήποτε άλλο.
Η αναφορά σε μασώνους και εβραίους, όπως την είδα εγώ, έγινε για να διακωμωδηθούν οι απόψεις αυτές και όχι οι ίδιοι οι τέκτονες.

Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά εγώ έτσι το είδα.

Από την άλλη, ίσως έχεις χρειαστεί να αντιμετωπίσεις πολλές φορές αυτήν τη νοοτροπία και το θέμα να είναι κάπως ευαίσθητο για σένα. Δεν υπήρχε όμως λόγος να μας βάλεις τις e-φωνές, ναι;

Και πάλι συγνώμη.
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
takis_papa
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από takis_papa » Δευ 22 Φεβ 2010, 12:56

KELAINO έγραψε:Τάκη, με συγχωρείς που επεμβαίνω.

Το κείμενο είναι χιουμοριστικό. Απ' ότι κατάλαβα, σκοπός του είναι περισσότερο να σατιρίσει το νεοπαγανιστικό χώρο, παρά ο,τιδήποτε άλλο.
Η αναφορά σε μασώνους και εβραίους, όπως την είδα εγώ, έγινε για να διακωμωδηθούν οι απόψεις αυτές και όχι οι ίδιοι οι τέκτονες.

Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά εγώ έτσι το είδα.

Από την άλλη, ίσως έχεις χρειαστεί να αντιμετωπίσεις πολλές φορές αυτήν τη νοοτροπία και το θέμα να είναι κάπως ευαίσθητο για σένα. Δεν υπήρχε όμως λόγος να μας βάλεις τις e-φωνές, ναι;

Και πάλι συγνώμη.

Όχι μωρέ, δεν βάζω τις φωνές, αλλά δεν ανέχομαι να γίνεται παραπλήροφόρηση σε οποιοδήποτε θέμα, και ο Τεκτονισμός είναι κάτι που γνωρίζω πολύ καλά.

Ακόμη και ο (νεο)παγανισμός, δεν είναι αυτό που παρουσιάζεται απόλυτα ανταγωνιστικά από την χριστιανική εκκλησία. Άρα και κει, παραπληροφόρηση υπάρχει.

Άλλο σάτιρα, απόλυτα αποδεκτή από μένα, και άλλο να γίνεται προσπάθεια διαστροφής εννοιών, καταστάσεων και ιστορίας.

Από την άλλη, ανεξάρτητα από το αντικείμενο, με ξένισε και με τσίγκλισε ο απόλυτα απαξιωτικός τρόπος που έμμεσα και άμεσα αντιμετωπίστηκαν οι αναφορές μου ( τι είναι τούτος, μωρέ! ).

Και πάλι δεν τρέχει τίποτα, και ο καθείς κατά την κρίση του και το μυαλό που κουβαλά.
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Δευ 22 Φεβ 2010, 16:50

πρέπει να κάνουμε ένα ευχέλαιο εδώ μέσα και σύντομα μάλιστα.
ιησούς χριστός νικα και όλα τα κακά σκορπά
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 23 Φεβ 2010, 22:41

Aνωνυμε. ο τακις μπενει εδω και καιρό και ειναι ενα σεβαστο μέλος της κοινότητας.
ο καθενας εχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται αυτό που πρεσβεύει.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 24 Φεβ 2010, 03:13

Παιδιά, χαλαρώστε λίγο με τον Τάκη, όντως μπαίνει εδώ και πολύ καιρό.
Άσχετα αν συμφωνείτε με τις ιδεες του ή όχι, οφείλετε να τον σέβεστε όπως και εκείνος.
Και όσο τον έχω διαβάσει, είναι κύριος με τα όλα του και έτοιμος για οποιαδήποτε ιδεολογική αντιπαράθεση (με την καλή εννοια αντιπαράθεση).
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
takis_papa
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από takis_papa » Τετ 24 Φεβ 2010, 16:19

Διόρθωση: Τα Φόρα και όχι τα φόρουμς!!!

Πόσο μακρυά είσαι από τις προθέσεις μου...
Το ΜΟΝΟ που προσπαθώ, είναι να απομυθοποιήσω ένα θέμα που γνωρίζω καλά,
ώστε αν και όταν ασχοληθεί κανείς με αυτό,
να γνωρίζει τι λέει και να μην βγάζει με τα κείμενά του προκαταλήψεις και αμάθεια.

Και ποτέ δεν είπα αν ο Τεκτονισμός είναι "καλό" ή "κακό".

Ούτε προέτρεψα κάποιον να γίνει - ή να μη γίνει - Τέκτων.
Τούτο απαγορεύεται ρητά από τον καταστατικό χάρτη - και πολύ ορθά.

Ούτε βέβαια και υπερασπίζομαι ο,τιδήποτε άλλο εκτός της αληθείας και μόνον
σε κάποιο θέμα οικείο σε μένα.

Πώς μπορεί να γίνει από όποιον χρησιμοποιεί το μυαλό του ανεκτό,
να ομιλεί κάποιος και να χλευάζει κάτι γιά το οποίο δεν έχει ιδέα;
Δεν είναι αυτό προκατάληψη και δείγμα έλλειψης γνώσης και πνευματικής σύγχυσης;

Το αν είναι καλό ή κακό να ασχοληθεί κανείς με κάτι, εξαρτάται
πρώτον από το αν γνωρίζει το αντικείμενο και
δεύτερον, από τις Αρχές στις οποίες το αντικείμενο αυτό εδράζει την φύση του.

Και ειλικρινά, είτε πάνω στην Γη είμαι ο μόνος Τέκτων,
είτε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως γίνουν συνειδητοί και πραγματικοί Τέκτονες,
γιά μένα - και γιά τον καθέναν από τους αδελφούς -
δεν έχει απολύτως καμμιά σημασία,
μιά και οι Τέκτονες
( οι συνειδητοί και πραγματικοί, πάντοτε και όχι οι κατ' όνομα μόνον... )
"εργαζόμαστε" σε προσωπικό αυστηρά επίπεδο
γιά να καλυτερεύσουμε τους εαυτούς μας,
και το μόνο που "παίρνουμε" από τους άλλους,
είναι ιδέες και όποια γνώση δίδεται μέσα από τις εργασίες
που εκτελεί κάποιος αδελφός -
και όχι μόνον αδελφός, όλες οι πηγές γνώσης είναι αποδεκτές! -
το θέμα των οποίων εργασιών δεν είναι εκ των προτέρων καθωρισμένο,
επαφιέμενο πάντοτε στην απόλυτη κρίση και επιλογή του ομιλητού,
μιά και "ρετσέτες" δεν υπάρχουν, ούτε κανενός είδους "διδασκαλία",
ακόμη και σε θέματα αποσυμβολισμού, πέραν των τεκτονικών εντός Στοάς συμβόλων,
η έννοια των οποίων ουδόλως αντιτίθεται προς οποιοδήποτε θρησκευτικό Δόγμα,
μονοθεϊστικό ή όχι
- άλλως τε, θα ήταν έγκλημα να πούμε ότι η Φιλοσοφία αντιτίθεται προς τα δόγματα...
Πάντοτε δε, εχρησιμοποιούντο σύμβολα, προς καλύτερη κατανόηση μερικών φιλοσοφικών εννοιών...
------------
Πιστεύω όμως πως όλοι μας είμαστε εκτός θέματος ως προς τον τίτλο και κατηγορία του παρόντος νήματος.
Από μιά απλή διόρθωση, το θέμα πήρε έκταση.
Μήπως η όποια συζήτηση πρέπει να "μεταφερθεί" σε κατηγορία συνάδουσα προς το αντικείμενο;
------------
Ευχαριστώ τους συναγορίτες γιά τα καλά τους λόγια.
Αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο της ιστοσελίδας αυτής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AnonymosEreynhths την Τρί 29 Μαρ 2016, 14:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Διόρθωση quotes
Απάντηση

Επιστροφή στο “Στα ΙΔΕΟ γελάμε!”