* Πως ειναι για σας η τελεια γυναικα η ο τελειος αντρας *
- Peismatara_Mairy
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: Peismatara_Mairy
- Φύλο: Γυναίκα
Re: * Πως ειναι για σας η τελεια γυναικα η ο τελειος αντρας *
Για μένα η τέλεια γυναίκα ειναι το Μινοράκι
- Peismatara_Mairy
- Operator
Τελικα δεν ξερω αν τα λεω καλα, παντως λεω αυτο που νοιω8ω, που σκεφτομαι. Οταν λεω ελευθεροι στον ερωτα, εννοω , και μιλαω για την σχεση. Στη σχεση που με λατρευει ο αλλος οπως ειμαι. Εκει που πρωτα απ΄ολα ειμαστε φιλοι.Πολύ καλά τα λες γενικά, και με τις τρελίτσες μέχρι ενός σημείου συμφωνώ, αλλά τι ακριβώς εννοείς "ελεύθεροι" στον έρωτα;
Οταν λεμε οτι αγαπαμε, ειμαστε σαν ο Χρηστος. Αγαπαμε ολον τον κοσμο, μαζι με τα λαθη. Οταν ομως ειμαστε ερωτευμενοι, μοιαζουμε με τον Θεο!!!
Θελουμε να ειμαστε το κεντρο της γης! Βελπουμε τα δεντρα, τα πουλακια, ολα ειναι ωραια, μονο και μονο , επειδη υπαρχουμε......
Για π***δες.....Χμ.... δεν μιλουσα για αυτους, και ουτε με ενοχλουνε. Να σε ρωτησω. Δεχεσαι τις λεσβιες? Μονο με τους π****δες εχεις προβλημα??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa''never'' την Τετ 09 Ιούλ 2008, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: πιπερι....
Λόγος: πιπερι....
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Eμένα βασικά σκασίλα μου τι θες να κάνεις/δοκιμάσεις και τι όχι. Αυτό θα με αφορούσε μόνο για τον σύντροφό μου. Ρητορικά και θεωρητικά μιλώντας όμως, θα'χα να σου πω δυο πραγματάκια:Athelas έγραψε:ιατί δεν ξέρω αν εσείς λέτε ότι πούστης δεν είναι αυτός που δεν τον έχει φάει αλλά αυτός που τον έφαγε και δεν του άρεσε, αλλά εγώ, εκτός του ότι έχω αντίθετη άποψη, δεν έχω σκοπό να δοκιμάσω κάτι τέτοιο, ούτε καν με στραπ ον. Να εξηγούμαστε.
Απ'τη στιγμή που βάζεις προδιαγραφές και προκαθορίζεις ειδικά σ'αυτά τα πεδία τι θα κάνεις και τι όχι, έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι στην ουσία του έρωτα που δεν έχει σχέση με ακροβατικά , τις τεχνικές, τις πόζες κάμα σούτρα και τα ρέστα, έχει όμως άμεση και απόλυτη σχέση με την έμπνευση, τον αυθορμητισμό, την πλήρη αποτίναξη αναστολών και ηθικιστικών φυτευτών "απαγορεύεται", και φυσικά το απρόβλεπτο και μη προδιαγεγραμμένο.
Αλλά ρε γαμώτη μου, αυτή η γωνιά δεν είναι τόπος για τέτοιες συζητήσεις-στα σοβαρά τουλάχιστον. Λέω ν'ανοίξουμε τόπικ στο sex and the IDEOcity. Τι λέτε εσείς?
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- liakos622
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: liakos622
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Δεν ξερω σαν πολυ νεος εδω μεσα μετραει η γνωμη αλλα εγω θα την πω. Για μενα ο τελειος Ανδρας ειναι.......... δεν ξερω πως ειναι, εμενα μαρεσουν οι Γυναικες ανωμαλια θα πειτε αλλα ολοι εχουμε ελατωματα. Πως ειναι τωρα η τελεια Γυναικα? εδω λεω να συμφωνησω με τον Chill, πλακα κανω, τελειος φιλε Χρηστο δεν ειναι αυτος, η αυτη που εχουμε στο μυαλο μας αυτο ειναι φαντασιωση.Τελειος, τελεια ειναι αυτος, αυτη που ειναι το αλλο μας μισο αυτο που δενει ακριβως μετο δικο μας μισο, που οταν τα ενωσουμε δεν θα φαινεται καθολου η ραφη, η τουλαχιστον να παρατεριαζει , οχι να ενωσουμε μηλο με πορτοκαλι αλλα μηλο με μηλο απο την ιδια ποικιλια, απο το ιδιο περιβολι, απο το ιδιο δενδρο και αν ειναι και απο το ιδιο μαχαιρι κομενα ακομη καλυτεςρα, αυτο ενοω να παραταιριαζει, τωρα αν καταφερουμε να βρουμε ακριβως το δικο μας κομματι τοτε βρηκαμε το τελειο.Δλδ θελει ψαξιμο το πραγμα,πολυ.
Η Μακεδονια ειναι μονο Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Το έταιρον ήμισυ δεν είναι πάντα ομοιόμορφο,πολλές φορές προκύπτει απο χημεία.
Αλλά απο το άλλο μισό,μέχρι το "τέλειο πρότυπο",υπάρχει τεράστια διαφορά την οποία επεσήμανες κι εσύ παραπάνω.
Πιστεύω ωστόσο ότι το έτετον ήμυσι δεν το γνωρίζεις απο πριν,αλλα το βρίσκεις στην πορεία.
Η διαφωνία μας (όπως και με τους άλλους) προφανώς βρίσκεται στις λεγόμενες "σταθερές". Για 'μένα δεν υπάρχουν οι "σταθερές" με τις οποίες "καθορίζει" το έταιρον του ήμισυ αυτός που το επιζητά,γιατί πολύ απλά,αυτές μπορούν να μεταβληθούν,ακόμη και να αλλάξουν ριζικά. Και ο λόγος σε αυτή την περίπτωση δεν είναι άλλος απο το ότι το άτομο είχε λάθος κριτήρια.
Αλλά απο το άλλο μισό,μέχρι το "τέλειο πρότυπο",υπάρχει τεράστια διαφορά την οποία επεσήμανες κι εσύ παραπάνω.
Πιστεύω ωστόσο ότι το έτετον ήμυσι δεν το γνωρίζεις απο πριν,αλλα το βρίσκεις στην πορεία.
Η διαφωνία μας (όπως και με τους άλλους) προφανώς βρίσκεται στις λεγόμενες "σταθερές". Για 'μένα δεν υπάρχουν οι "σταθερές" με τις οποίες "καθορίζει" το έταιρον του ήμισυ αυτός που το επιζητά,γιατί πολύ απλά,αυτές μπορούν να μεταβληθούν,ακόμη και να αλλάξουν ριζικά. Και ο λόγος σε αυτή την περίπτωση δεν είναι άλλος απο το ότι το άτομο είχε λάθος κριτήρια.
Γεια σας
- Lionheart
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Όχι, όχι. Δέχομαι και τους δύο. Ο καθένας στο κρεβάτι και στον έρωτα κάνει ότι θέλει. Η απάντηση ήταν μισοχιουμοριστική οπότε δεν θεωρείται επίσημη άποψη του ΑθέλαPeismatara_Mairy έγραψε:Τελικα δεν ξερω αν τα λεω καλα, παντως λεω αυτο που νοιω8ω, που σκεφτομαι. Οταν λεω ελευθεροι στον ερωτα, εννοω , και μιλαω για την σχεση. Στη σχεση που με λατρευει ο αλλος οπως ειμαι. Εκει που πρωτα απ΄ολα ειμαστε φιλοι.Πολύ καλά τα λες γενικά, και με τις τρελίτσες μέχρι ενός σημείου συμφωνώ, αλλά τι ακριβώς εννοείς "ελεύθεροι" στον έρωτα;
Οταν λεμε οτι αγαπαμε, ειμαστε σαν ο Χρηστος. Αγαπαμε ολον τον κοσμο, μαζι με τα λαθη. Οταν ομως ειμαστε ερωτευμενοι, μοιαζουμε με τον Θεο!!!
Θελουμε να ειμαστε το κεντρο της γης! Βελπουμε τα δεντρα, τα πουλακια, ολα ειναι ωραια, μονο και μονο , επειδη υπαρχουμε......
Για πουστηδες.....Χμ.... δεν μιλουσα για αυτους, και ουτε με ενοχλουνε. Να σε ρωτησω. Δεχεσαι τις λεσβιες? Μονο με τους πουστιδες εχεις προβλημα??
Αλλά γενικά, μου αρέσουν τα κινκι σταφ που δεν αλλάζουν τη default σεξουαλική ταυτότητα κάποιου.
Βίκυ είπα ήδη τι σόι απάντηση έδωσα εδώ. Τα ΙΔΕΟ ΓΕΛΑΜΕ είναι για να γελάμε κι όχι για να συζητάμε. Αν θες να ανοίξεις, άνοιξε αλλά μη μεταφέρεις ποστς, δε λέει, θα μου χαλάσεις το κάρμα.Απ'τη στιγμή που βάζεις προδιαγραφές και προκαθορίζεις ειδικά σ'αυτά τα πεδία τι θα κάνεις και τι όχι, έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι στην ουσία του έρωτα που δεν έχει σχέση με ακροβατικά , τις τεχνικές, τις πόζες κάμα σούτρα και τα ρέστα, έχει όμως άμεση και απόλυτη σχέση με την έμπνευση, τον αυθορμητισμό, την πλήρη αποτίναξη αναστολών και ηθικιστικών φυτευτών "απαγορεύεται", και φυσικά το απρόβλεπτο και μη προδιαγεγραμμένο.
Αλλά ρε γαμώτη μου, αυτή η γωνιά δεν είναι τόπος για τέτοιες συζητήσεις-στα σοβαρά τουλάχιστον. Λέω ν'ανοίξουμε τόπικ στο sex and the IDEOcity. Τι λέτε εσείς?
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
- ArELa
- Founder-Administrator
Προφανώς είδες το νήμα που άνοιξα μετά. Και προφανώς διαπίστωσες ότι δεν διέσπασα κανένα ποστ από 'δω, απλά αντέγραψα ένα ποστ σου- το επίμαχο δικό σου που αποτέλεσε και το εφαλτήριο για να ανοίξω το άλλο νήμα.Βίκυ είπα ήδη τι σόι απάντηση έδωσα εδώ. Τα ΙΔΕΟ ΓΕΛΑΜΕ είναι για να γελάμε κι όχι για να συζητάμε. Αν θες να ανοίξεις, άνοιξε αλλά μη μεταφέρεις ποστς, δε λέει, θα μου χαλάσεις το κάρμα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Lionheart
Ναι, έτσι ακριβώς. Μόνο που απάντησα σε ένα ποστ που έγινε πριν ανοίξει εκείνο το τοπικ, κι έτσι έπρεπε να απαντήσω σαν να μην είχε ανοίξει, έστω κι αν είχα δει το νέο τοπικ.
- ArELa
- Founder-Administrator
Χαίρομαι που κατάλαβες εσύ τι είπες τώρα, γιατί εγώ ομολογώ πως δεν κατάλαβα το Χριστό μου
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Lionheart
Απάντησα εδώ χωρίς να δω το άλλο τοπικ.
Ακόμα κι αν το είχα δει, όμως έτσι θα απαντούσα γιατί είναι διαφορετικά τοπικς. οκ;
Ακόμα κι αν το είχα δει, όμως έτσι θα απαντούσα γιατί είναι διαφορετικά τοπικς. οκ;
- liakos622
- Επικοινωνία:
Εαν ψαχνεις για άνδρα που να είναι ελκυστικός,
αστείος, έξυπνος, άνετος, ευαίσθητος, σέξυ, τρυφερός και ρομαντικός,
δεν έχεις παρά .. να πας σινεμά.
αστείος, έξυπνος, άνετος, ευαίσθητος, σέξυ, τρυφερός και ρομαντικός,
δεν έχεις παρά .. να πας σινεμά.
- Lionheart
Ή μπορείς να πάς στον Τέο ή στον Φώτη. Φυσικά οι δύο τους μαζί κάνουν έναν τέλειο άνδρα σαν αυτόν που περιγράφει ο λιάκος.
- litsa''never''
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Litsa Never
Εγω δηλωσα πιο πανω πως θελω τον κυριο''τελειο'' ...μονο ο Χρηστος ομως καταλαβε πραγματικα τι ζηταω,απ'οτι μου εγραψε!!
Ηλια μου...βαζεις τα εισητηρια να παμε μαζι?
Αthelas...ακομη δε μ'εμαθες εσυ!!! Για Φωτη δε ξερω αλλα για Τεο ειμαι σιγουρη πως δεν ειναι,γιατι θα μαλωνουμε για το ποιος θα δειρει πρωτος τον αλλον η γιατι θα μου παιρνει και το προσωπικο μου μαστιγιο απ'την ντουλαπα μου!! :evil:
Ηλια μου...βαζεις τα εισητηρια να παμε μαζι?
Αthelas...ακομη δε μ'εμαθες εσυ!!! Για Φωτη δε ξερω αλλα για Τεο ειμαι σιγουρη πως δεν ειναι,γιατι θα μαλωνουμε για το ποιος θα δειρει πρωτος τον αλλον η γιατι θα μου παιρνει και το προσωπικο μου μαστιγιο απ'την ντουλαπα μου!! :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa''never'' την Δευ 26 Μάιος 2008, 19:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Peismatara_Mairy
- Operator
Για εσας δεν ξερω, αλλα εγω βρηκα αυτον που περιγραψα με λιγα λογια. Ηταν σαν ευχη, και αυτη η ευχη περασε απο εδω, πηγε στο συμπαν, κυκλοφωρουσε λιγακι. Ετσι που κυκλοφωρουσε και αλλη μια ευχη, βρεθηκανε. Μας στελνανε θετικες ενεργειες απο το συμπαν για να συναντηθουμε και στην πραγματικοτητα. Ελεγαν: τι κριμα να κυκλοφωρανε εδω αυτες οι ωραιες ευχες. Αντε να ειναι μαζι, για να δουμε πως θα πανε. χαχαχαχαχ
- liakos622
- Επικοινωνία:
«… Ο καθένας μας λοιπόν είν’ ένα ημίτομον ανθρώπου, σχισμένος όπως είναι από ένας σε δύο, καθώς οι γλώσσες τα ψάρια. Και ζητεί διαρκώς ο καθένας το άλλο του ημίτομον….
…”Τι είν’ αυτό που ζητείτε, άνθρωποι, ο ένας από τον άλλον;
“Και αν εκείνοι δεν ήξεραν τι ν’ απαντήσουν, και τους ρωτούσε και πάλι:
“Θέλετε μήπως αυτό; να μείνετε μαζί ο ένας με τον άλλον όσον το δυνατόν περισσότερο, ώστε και νύκτα και ημέρα να μην αποχωρίζεσθε; Αν πράγματι αυτός είναι ο πόθος σας, τότε είμαι πρόθυμος να σας καλουπώσω και να σας σφυρηλατήσω σε ένα κομμάτι, ώστε από δύο να γίνετε αμέσως ένας, και όσον καιρό ζείτε, να ζείτε και οι δύο σας κοινή ζωή σαν ένας, και πάλι όταν πεθάνετε, εκεί κάτω στον Άδη ένας να είσθε και όχι δύο, σε ένα ταυτόχρονο θάνατο. Σκεφθείτε λοιπόν, αν αυτό είναι που ποθείτε, και αν θα μείνετε ευχαριστημένοι, αν τούτο πετύχετε”.
Μόλις ακούσει αυτά, ούτε ένας - είμαστε βέβαιοι - δεν θα έλεγε όχι, ούτε θα εκδήλωνε άλλη επιθυμία. Αντίθετα θα πίστευε, πως άκουσε απαράλλακτα ό,τι τόσο καιρό τώρα ποθούσε, να ενωθεί και να συγχωνευθεί με τον αγαπημένο του, ώστε να γίνουν ένας αντί δύο.
Η αιτία τούτου είναι, ότι αυτή ήταν η πρωταρχική φύση και ότι κάποτε ήμασταν ολόκληροι. Του ολοκλήρου λοιπόν ο πόθος και η ορμή έχει τ’ όνομα έρως…»
(απόσπασμα από το «Συμπόσιο» ή «Περί έρωτος» του Πλάτωνα)
Τυχεροί λοιπόν αυτοί που στο δρόμο τους βρήκαν το πραγματικό άλλο τους μισό…
…”Τι είν’ αυτό που ζητείτε, άνθρωποι, ο ένας από τον άλλον;
“Και αν εκείνοι δεν ήξεραν τι ν’ απαντήσουν, και τους ρωτούσε και πάλι:
“Θέλετε μήπως αυτό; να μείνετε μαζί ο ένας με τον άλλον όσον το δυνατόν περισσότερο, ώστε και νύκτα και ημέρα να μην αποχωρίζεσθε; Αν πράγματι αυτός είναι ο πόθος σας, τότε είμαι πρόθυμος να σας καλουπώσω και να σας σφυρηλατήσω σε ένα κομμάτι, ώστε από δύο να γίνετε αμέσως ένας, και όσον καιρό ζείτε, να ζείτε και οι δύο σας κοινή ζωή σαν ένας, και πάλι όταν πεθάνετε, εκεί κάτω στον Άδη ένας να είσθε και όχι δύο, σε ένα ταυτόχρονο θάνατο. Σκεφθείτε λοιπόν, αν αυτό είναι που ποθείτε, και αν θα μείνετε ευχαριστημένοι, αν τούτο πετύχετε”.
Μόλις ακούσει αυτά, ούτε ένας - είμαστε βέβαιοι - δεν θα έλεγε όχι, ούτε θα εκδήλωνε άλλη επιθυμία. Αντίθετα θα πίστευε, πως άκουσε απαράλλακτα ό,τι τόσο καιρό τώρα ποθούσε, να ενωθεί και να συγχωνευθεί με τον αγαπημένο του, ώστε να γίνουν ένας αντί δύο.
Η αιτία τούτου είναι, ότι αυτή ήταν η πρωταρχική φύση και ότι κάποτε ήμασταν ολόκληροι. Του ολοκλήρου λοιπόν ο πόθος και η ορμή έχει τ’ όνομα έρως…»
(απόσπασμα από το «Συμπόσιο» ή «Περί έρωτος» του Πλάτωνα)
Τυχεροί λοιπόν αυτοί που στο δρόμο τους βρήκαν το πραγματικό άλλο τους μισό…
- litsa''never''
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Litsa Never
Καλα,επρεπε να διοργανωσεις ολοκληρο''συμποσιο''και να εχεις καλεσμενο τον Πλατωνα να μιλησει ''περι ερωτος''για να καταληξεις στο συμπερασμα..''τυχεροι λοιπον αυτοι που στο δρομο τους βρηκαν το πραγματικο αλλο τους μισο...''!!!??!!