ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη 2

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη 2

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 12 Φεβ 2009, 15:12

απο οσο ξερω η αποπλανηση ειναι κακουργημα αν το παιδι ειναι κατω των 12 ετων οποτε δεν μπορει να τιμωρειτε με ενα χρονο φυλακιση και πλημελλημα αν ειναι πανω απο 12 και κατω των 15.
15 και ανω δεν υπαρχει αποπλανηση (15 ειναι η ηλικια συναινεσης στην Ελλαδα).
Απο οσο ξερω (δεν ειμαι 100% σιγουρος).
Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει ο Απόμακρος, αλλά θαρρώ πως δεν κάνω λάθος και πως η ασέλγεια τιμωρείται μονο με 1 χρόνο φυλάκιση.
κατα την αποψη μου σε τετοιες μικρες ηλικιες η αποπλανηση θα επρεπε να τιμωρειτε οπως θα τιμωρουνταν ο βιασμος. μιας και δεν υπαρχει συναισθηματικη και λογικη οριμοτητα για συναινεση σε αυτες τις ηλικιες.

Admin note:
Το παρόν είναι συνέχεια από το αρχικό νήμα που ξεκίνησε από εδώ και έφτασε ως εδώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Divine Sinner την Πέμ 12 Φεβ 2009, 15:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη!

Δημοσίευση από alexandros » Πέμ 12 Φεβ 2009, 15:21

ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:Κατ' ἀρχὰς εἶναι κανείς ἐδῶ μέσα πού εἶναι ὑπέρ τῆς Δημοκρατίας;

Ὀφείλουμε να το ξεκαθαρίσουμε πρῶτα αὐτό, πρός ἀποφυγὴν πάσης παρεξηγήσεως.

Βασικά μου φαίνεται ότι είναι η συντριπτική πλειοψηφία όσων βρίσκονται εδώ μέσα διότι σε αφήνουμε και μιλάς και λες ότι σου αρέσει δίχως να σε αποκλείουμε.

Στο θέμα που θέτεις με γιατρούς, πιλότους και πολιτικούς: τα δύο πράγματα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ο πολιτικός εκλέγεται απ' ευθείας και στη διαδικασία λαμβάνουν μέρος όλοι (μέχρι κι εσύ αν το θες...) διότι οποιοσδήποτε στοιχειωδώς νοήμων μπορεί να καταλάβει, αν το θέλει πραγματικά, ποιος είναι άξιος να τον εκπροσωπεί στη βουλή και ποιος όχι. Το να είναι κάποιος πολιτικός δεν απαιτούνται ειδικές σπουδές. Κοινός νους απαιτείται, κάτι που ομολογουμένως δεν χαρακτηρίζει τους περισσότερους εκ των πολιτικών μας. Αντιθέτως, εγώ δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να κρίνω αν κάποιος μπορεί να είναι γιατρός ή όχι (στους γιατρούς τι ειδική εξέταση γίνεται δεν ξέρω αλλά το προσπερνάω), ή ακόμη περισσότερο πιλότος.

Το τι έγινε πριν από λίγες μέρες στο Ιραν δεν είναι δυστυχώς κάτι ασυνήθιστο αλλά εδώ είναι Ευρώπη αγαπητέ. Οι βάρβαρες τιμωρίες είναι για τη ζούγκλα. Βασικά είμαι εναντίον της θανατικής ποινής (παρόλο που συμμερίζομαι την άποψη του Απόμακρου όπως διατυπώθηκε στο παρόν τόπικ) για δύο βασικούς λόγους: 1) ανθρωπισμός (φαντάζομαι ότι δεν σου λέει και πολλά αλλά τι να κάνουμε;;), 2) κανένας δικαστής δεν είναι θεός για να θεωρούμε ότι δεν υπάρχει η πιθανότητα λάθους (σε παραπέμπω σε ένα από τα χιλιάδες άρθρα σχετικά με ανθρώπους που είχαν καταδικαστεί σε θάνατο και τελικά μετά από χρόνια αποδείχθηκε ότι είχε γίνει λάθος http://www.wsws.org/articles/1999/jun1999/ill-j04.shtml). Τέλος, να σου πω ότι ο Μοντεσκιέ (αν δεν κάνω λάθος) είχε πει ότι "Καλύτερα να αθωωθούν 1000 ένοχοι παρά να καταδικαστεί ένας αθώος".
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 12 Φεβ 2009, 16:46

Αρελα έγραψε:Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει ο Απόμακρος, αλλά θαρρώ πως δεν κάνω λάθος και πως η ασέλγεια τιμωρείται μονο με 1 χρόνο φυλάκιση.
Υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις προβλεπόμενες ποινές αναλόγως της ασέλγειας και του είδους του εγκλήματος.

Ο Ποινικός μας Κώδικας ρυθμίζει στο ένατο κεφάλαιο (άρθρα 336 - 352 ΠΚ) τα εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και τα εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:

-Ο βιασμός (336 ΠΚ)
-Η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας (337 ΠΚ)
-Η κατάχρηση σε ασέλγεια (338 ΠΚ)
-Η αποπλάνηση παιδιών (339 ΠΚ)
-Η απατηλή επίτευξη συνουσίας (341 ΠΚ)
-Η κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια (342 ΠΚ)
-Η ασέλγεια με κατάχρηση εξουσίας (343 ΠΚ)
-Η αιμομιξία (345 ΠΚ)
-Η ασέλγεια μεταξύ συγγενών (346 ΠΚ)
-Η ασέλγεια παρά φύση (347 ΠΚ)
-Η διευκόλυνση της ακολασίας άλλων (348 ΠΚ)
-Η πορνογραφία ανηλίκων (348Α ΠΚ)
-Η μαστροπεία (349 ΠΚ)
-Η εκμετάλλευση πόρνης (350 ΠΚ)
-Η σωματεμπορία (351 ΠΚ)
-Η ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής (351Α ΠΚ)
-Η πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις (353 ΠΚ)

Η ποινή που καταγιγνώσκεται στον δράστη διαφοροποιείται περαιτέρω αναλόγως αν υπάρχουν όροι που επαυξάνουν το αξιόποινο, τέλεση κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση κλπ.

Εκείνο που πρέπει να προβληματίζει είναι όχι τόσο το μέγεθος της ποινής που καταγιγνώσκεται από τα δικαστήρια, αλλά αφενός μεν το μέγεθος της ποινής που τελικώς εκτίει ο δράστης στη Φυλακή (η οποία είναι κατά κανόνα μικρότερη από την καταγνωσθείσα) και αφετέρου αν η έκτιση της ποινής αρκεί για να σωφρονίσει τον δράστη.

Υπάρχουν μηχανισμοί προστασίας της κοινωνίας από έναν τέτοιο δράστη; Η απάντηση, δυστυχώς, είναι όχι.
Aρέλα έγραψε:Ζήτω η ελληνική νομολογία!
Προφανώς εννοείς την ελληνική νομοθεσία και όχι την νομολογία. Η νομολογία είναι οι αποφάσεις των δικαστηρίων. Τα δικαστήρια εφαρμόζουν τον νόμο, ο οποίος ψηφίζεται από την πολιτεία.

Τα …εύσημα λοιπόν για την υπάρχουσα κατάσταση δεν πρέπει να αποδίδονται στη νομολογία (αποφάσεις δικαστηρίων) αλλά στην Πολιτεία που ψηφίζει τους νόμους.

(και προσωπικά στους φωστήρες της Βουλής των Ελλήνων)

Αρέλα έγραψε:Είδατε καμιά φωτο με τη μουράκλα τους στα ΜΜΕ? Οοοοοοοοχι... προστατεύονται ακόμα τα καθάρματα και έτσι εκτίθενται σε κινδύνους τα απροστάτευτα!
Για το πρόβλημα αυτό, κατόπιν δικής σου προτροπής ανέβασα ειδικό θέμα με τίτλο «Προσωπικά δεδομένα και Έγκλημα»

http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 001#p75001

(Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις, στη διάθεσή σας)
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 12 Φεβ 2009, 23:54

Σήμερα άκουσα στις ειδήσεις (όχι ολόκληρη την είδηση γιατί δεν άντεξα), για μία "μάνα" (γαμώ το μυαλό και την καρδιά της για μάνα) που βοήθησε τον εραστή της να κακοποιήσει σεξουαλικά ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ την δίχρονη κόρη της....

Με πιάνουν λυγμοί μόνο που το γράφω... θέλω πολύ να ξαναδιαβάσω για ανθρωπισμό! Δεν είδα αυτό το ΚΤΗΝΟΣ σε ποιά χώρα ήταν...δεν κατάφερα να δώ όλο το ρεπορτάζ, ένα κτήνος απο κάποια μεριά του πλανήτη, που έβαλε το ...ουνί της πάνω απο το παιδί της! ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΡΕ ΣΕΙΣ...ΣΟΒΑΡΑ!!!! Να ανησυχήσω μήπως την καρατομήσουν τσάμπα την ποις;η ρπαοηερπαςεη ρποαςηε ρποαςειη ρπςαεηρ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 13 Φεβ 2009, 00:10

Αν λες γι'αυτήν την καργιόλα στους Αγ. Αναργύρους που "έδινε" τη μικρή της στον παπά, το ξέρω από πέρσι και μα το Θεό έφτασα στο σημείο να θέλω να πάω ως εκεί να την κάνω λιώμα να την στείλω στο ΚΑΤ. Αν είναι καμιά καινούργια περίπτωση, τι να πω... Πάμε απ'το κακό στο αισχρότερο.

Απόμακρε, θα επανακάμψω να σχολιάσω αυτά τα χρήσιμα που έθεσες...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 13 Φεβ 2009, 00:15

καινούργια περίπτωση, και μου φάνηκε λατινικής καταγωγής το ΚΤΗΝΟΣ!

Και πιο δυστυχώς πρόλαβα να δώ φωτογραφία του αγγέλου που χάθηκε...άσε σου λέω...δεν ξέρω πώς κρατιέται ο κόσμος που τα μαθαίνει και τους ξέρει αυτούς τους ανθρώπους...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 13 Φεβ 2009, 00:20

:banghead:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη!

Δημοσίευση από Apomakros » Παρ 13 Φεβ 2009, 11:27

Θείος ασελγούσε στην 9χρονη ανιψιά του

13 Φεβρουαρίου 2009, 07:06

Νέα υπόθεση παιδεραστίας, αυτή τη φορά στο Μαρκόπουλο Αττικής, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Ένας 57χρονος, έμπορος υποδημάτων, ασελγούσε επί τρία χρόνια στην 9χρονη ανιψιά του, μέχρι που η τελευταία αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό στους γονείς της.

Προκειμένου να πιάσουν επ’ αυτοφώρω τον παιδεραστή και να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ειδεχθές έγκλημα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μαρκοπούλου έστησαν παγίδα στον αρρωστημένο άνδρα, ο οποίος χρησιμοποιώντας το πρόσχημα ότι διαβάζει την ανιψιά του, έβρισκε συνεχώς αφορμή για να μπαίνει στο δωμάτιό της.

Προχθές το βράδυ, ο 57χρονος πήγε ξανά στο σπίτι της ανιψιάς του. Ο πατέρας της ήταν κρυμμένος στη ντουλάπα του δωματίου και οι άνδρες της Ασφάλειας παραφύλαγαν έξω από την πόρτα του σπιτιού. Όταν ο 57χρονος κατέβασε το παντελόνι του μικρού κοριτσιού και άρχισε να τη θωπεύει, εισέβαλαν στο δωμάτιο και τον συνέλαβαν.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή.

http://www.zougla.gr/news.php?id=24201

Mε αφορμή το σημερινό αυτό ρεπορταζ, ας δούμε τι προβλέπει ο νόμος.

Κατ' αρχήν ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή. Αυτό σημαίνει ότι θα διωχθεί για κακούργημα και θα προφυλακιστεί με σύμφωνη γνώμη Ανακριτού και Εισαγγελέως. Θα οδηγηθεί λοιπόν κατευθείαν μετά την απολογία του στις Φυλακές.

Για ποια πράξη όμως θα διωχθεί εν προκειμένω ο δράστης; Για αιμομιξία ή για αποπλάνηση παιδιού;

Ο νομικός χαρακτηρισμός του εγκλήματος εν προκειμένω (αιμομιξία ή αποπλάνηση παιδιού), δεν έχει νομική σημασία από άποψη ποινικής μεταχείρισης του δράστη, σύμφωνα με τις τελευταίες τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα, διότι:

Αν μεν ο δράστης αντιμετωπίσει την κατηγορία της αιμομιξίας, η ποινή που προβλέπεται είναι κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 345 παρ. 1 εδ. α. ΠΚ, η οποία ορίζει ότι η συνουσία μεταξύ συγγενών εξ αίματος, ανιούσας και κατιούσας γραμμής, τιμωρείται ως προς τους ανιόντες με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών αν ο κατιών δεν είχε συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας του, με κάθειρξη αν ο κατιών είχε συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο αλλά όχι το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του, με φυλάκιση μέχρι δύο ετών αν ο κατιών έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του.

[Σημείωση: η διάταξη παρατίθεται όπως τροποποιήθηκε ως άνω με την παρ. 10 άρθρ. 3 Ν.3727/2008, ΦΕΚ Α 257/18.12.2008]

Την ίδια όμως ποινή αντιμετωπίζει ο δράστης αν του απαγγελθεί η κατηγορία της αποπλάνησης παιδιού, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 339 παρ. 1 ΠΚ, η οποία ορίζει ότι όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα για το έγκλημα του άρθρου 351 Α, ως εξής: α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών, β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα και μέχρι τα δεκαπέντε έτη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.

[Σημείωση: η διάταξη παρατίθεται όπως τροποποιήθηκε ως άνω με το άρθρο 56 Ν.3160/2003, ΦΕΚ Α 165/30.6.2003]

Ανεξαρτήτως πάντως του ύψους της προβλεπόμενης από το νόμο ποινής, εκείνο που έχει σημασία, όπως έγραψα και πιο πάνω, είναι ο χρόνος που θα εκτίσει τελικά ο δράστης στη Φυλακή καθώς και το αν η ποινή αυτή τον σωφρονίσει πραγματικά ώστε να μη επιχειρήσει παρόμοιες πράξεις στο μέλλον. Αν η ποινή δεν είναι αρκετή για το δεύτερο, τότε σίγουρα υπάρχει έλλειμμα προστασίας της κοινωνίας.

Το έλλειμμα αυτό αμφιβάλω κατά πόσο μπορεί να το καλύψει ο νόμος μέσω της ποινής και του αναγκαίου σωφρονισμού του δράστη.

Και για να συνδέσουμε το θέμα με τα προσωπικά δεδομένα οφείλουμε να πούμε και τούτο:

Να εκδοθεί αμέσως από τον κ. Εισαγγελέα Αθηνών διάταξη που να επιτρέπει την δημοσίευση του ονόματος και της φωτογραφίας του δράστη, όπως επιτάσσει το δίκαιον και ο νόμος.

Η κοινωνία κ. Εισαγγελεύ, δεν αντέχει άλλο να βλέπει σε παρόμοια ρεπορτάζ εφημερίδων, αρκουδάκια και παιδικά παιχνίδια για φωτογραφίες στη θέση των οποίων πρέπει να βρίσκονται και μάλιστα σε μεγέθυνση και στην πρώτη σελίδα, οι φωτογραφίες στυγνών εγκληματιών.

(Φτάνει πια!)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 13 Φεβ 2009, 16:41

:banghead:
Έχει καταντήσει επιδημία!
Και τη γλυτώνουν σχεδόν αλώβητοι!
Ο Αυτιάς σήμερα χεζότανε να αναφέρει όνομα, πόσο μάλλον να δείξει φωτο του ξεφτίλα, μπας και του την πέσει το ΕΣΡ.

Σε τι υποκριτικό, φαρισαϊκό και ΑΝΗΘΙΚΟ κόσμο ζούμε Θεέ μου! :swear:

Να εκδοθεί αμέσως από τον κ. Εισαγγελέα Αθηνών διάταξη που να επιτρέπει την δημοσίευση του ονόματος και της φωτογραφίας του δράστη, όπως επιτάσσει το δίκαιον και ο νόμος.

Η κοινωνία κ. Εισαγγελεύ, δεν αντέχει άλλο να βλέπει σε παρόμοια ρεπορτάζ εφημερίδων, αρκουδάκια και παιδικά παιχνίδια για φωτογραφίες στη θέση των οποίων πρέπει να βρίσκονται και μάλιστα σε μεγέθυνση και στην πρώτη σελίδα, οι φωτογραφίες στυγνών εγκληματιών.
:worship: :worship: :worship:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 13 Φεβ 2009, 20:14

Έχει καταντήσει επιδημία!
Και τη γλυτώνουν σχεδόν αλώβητοι!
Ο Αυτιάς σήμερα χεζότανε να αναφέρει όνομα, πόσο μάλλον να δείξει φωτο του ξεφτίλα, μπας και του την πέσει το ΕΣΡ.
Μόνο να κυνηγάνε τα καθίκια το δωδεκάχρονο κορίτσι που εκπόρνευε η μάνα του ήξεραν ρε! Εκεί δεν τους πείραζε να την βιάζουν συνέχεια με τις κάμερες, ακόμα κι όταν έβαζαν την θολούρα στο πρόσωπο! Φαντάσου την ψυχολογία εκείνου του κοριτσιού, να είναι βιασμένο τόσα χρόνια, να την έχουν με χειροπέδες (αυτό δεν το έχω συγχωρήσει στην ελληνική αστυνομία), και να έχει και τους ανώμαλους να την κυνηγούν με φωτογραφικές, κάμερες και μικρόφωνα! ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΕΛΙΚΑ!

Δεν καταλαβαίνεις οτι οι τύποι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ με τέτοια θέματα, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΕΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ, και μπορούν να πάρουν την φάτσα του έκπληκτου, του θυμωμένου, του φοβερού και τρομερού δημοσιογράφου!!! Ο Αυτιάς ειδικά έχει ταλέντο σ'αυτό! Δεν καταλαβαίνεις οτι γουστάρουν???
Είναι όλοι για την γκιλοτίνα μιλάμε! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΝΤΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ!

Απόμακρε :clap: ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
Ρε παιδιά, μήπως να στείλουμε καμμία επιστολή, κάτι? Δεν ξέρω? Να πάμε έξω απο κανένα δικαστήριο? Κάτι πρέπει να κάνουμε!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 13 Φεβ 2009, 21:46

περιμεντε. ακομα δεν καταδικαστηκε. οταν καταδικαστει.
δεν ειναι η τηλεοραση δικαστης.
δεν κινδυνευουν μονο τα παιδια. αν ειναι να γινει η αρχη για την δημοσιευση ονοματων και στοιχειων και φωτο κλπ για τους ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ως παιδοφιλους τοτε αναιρουμε το τεκμηριο της αθωοτητας (κι αφου εγινε για τα αδικηματα που εχουν σχεση με παιδια θα γινει και για το κοινο ποινικο δικαιο).
ειδη ο χατζηγακης (τον οποιο ορισμενοι καναν ηρωα για τον δηθεν πολεμο που ειχε ανοιξει στους παιδοφιλους) διπλα στην δημοσιοποιηση ονοματων για τα εγκληματα που εχουν σχεση με παιδια περασε στον ιδιο νομο και το να επιτρεπετε η δημοσιευση ονοματων για ασχετα αδικηματα οπως η επιβουλη της εθνικης ασφαλειας και της δημοσιας ταξης.
δηλαδη για ιδεολογικο φακελωμα
φυσικα ολοι βιαστικαν να τον χειροκροτησουν χωρις κανεις να δει τι παιζεται στην πραγματικοτητα.
αν το τεκμηριο της αθωοτητας αναιρεθει για την παιδοφιλια θα αναιρεθει σιγα σιγα (και μαλλον οχι τοσο σιγα) για ολα.
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON

Δημοσίευση από ABATTON » Παρ 13 Φεβ 2009, 23:45

Divine, η λυση ειναι, Θανατικη ποινη για καθε παιδοφιλο, με δημοσια κάλυψη απο τα ΜΜΕ για συνετισμό.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 14 Φεβ 2009, 03:08

Λοιπόν μόλις έβλεπα τα δυο επεισόδεια απο τις Le iene που έχασα τις δυο προηγούμενες εβδομάδες. Τεσπα, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, πάντως είναι ιταλική εκπομπή που κάνει διάφορα ρεπορταζ. Δεν θα κάνω καθόλου σχόλιο, τα αφήνω δικά σας.
Πριν δυο βδομάδες λοιπόν είχε ενα εκπληκτικό ρεπορταζ για το πότε πρέπει να καταγγέλεται ένας παιδόφιλος παπας. Η καθολική λοιπον εκκλησία έχει ένα μέρος που ονομάζεται penitenziere (=αναμορφωτήριο ψυχών) όπου πάνε εκείνοι οι παπάδες που έχουν διαπράξει ένα απο τα πέντε μεγάλα αδικήματα μεταξύ αυτών και το σεξουαλικό.
Με αφορμή ένα συμπόσιο που ήταν καρδινάλιοι και μεγάλα ονόματα τελοσπάντων της καθολικής εκκλησίας, πήγε και ο δημοσιογράφος και άρχισε να ρωτάει για το πότε πρέπει να καταγγέλεις έναν παιδόφιλο παπά. Δυο-τρεις, αρνήθηκαν να απαντήσουν, άλλοι δυο όμως όχι:
Κατα την γνώμη του πρώτου, είναι ανάλογα με την περίπτωση, αν είναι ένα "μικρό πράγμα" (χαρακτηριστική του φράση) ή ένας παπας που το κάνει για χρόνια, αλλά και πάλι πρώτα θα προσπαθήσει να το λύσει η Καθολική Εκκλησία αλλά τονίζει και πάλι στο τέλος οτι είναι ανάλογα την περίπτωση.
Ο Δεύτερος πάλι είναι κάθετος πως κάτι τέτοιο πρέπει να μείνει μέσα στην Εκκλησία και να προσπαθησουν να τον γιατρέψουν εκείνοι, γιατί όπως είπε και ο Απόστολος Παύλος όλα πρέπει να μένουν μέσα στην Εκκλησία.

Για όποιον μιλάει ιταλικά (αν και ξέρω οτι κανείς δεν μιλάει) ή τελοσπάντων ενδιαφέρεται να δει το ρεπορταζ, μπορεί να πάει εδώ:
http://www.video.mediaset.it/mplayer.ht ... &from=iene
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 14 Φεβ 2009, 05:22

Όχι Σελ, δε θέλω να το δω. Καταλαβαίνω τι παίζει στην καθολική εκκλησία, τον έζησα αρκετά τον καθολικισμό και το ιερατείο του στη Ν. Αφρική και ένιωθα πολλές φορές ότι ο φαρισαϊσμός τους συχνά ξεπερνάει και αυτόν του δικού μας ιερατείου. Μην το δω λοιπόν γιατί έστω και με τα λίγα ιταλικά που καταλαβαίνω, θα φουντώσω με τον δεύτερο που λέει "να τον γιατρέψει η εκκλησία" και δεν κάνει. Αρκετά προκλημακτηριακά φουντώματα με πιάνουν. :wink:

Ρε συ Φώτη...
περιμεντε. ακομα δεν καταδικαστηκε. οταν καταδικαστει.
δεν ειναι η τηλεοραση δικαστης.
δεν κινδυνευουν μονο τα παιδια. αν ειναι να γινει η αρχη για την δημοσιευση ονοματων και στοιχειων και φωτο κλπ για τους ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ως παιδοφιλους τοτε αναιρουμε το τεκμηριο της αθωοτητας (κι αφου εγινε για τα αδικηματα που εχουν σχεση με παιδια θα γινει και για το κοινο ποινικο δικαιο).
Διάβαζες το άρθρο που'βαλε μέσα ο Απόμακρος;

Σ'ένα σημείο λέει
Όταν ο 57χρονος κατέβασε το παντελόνι του μικρού κοριτσιού και άρχισε να τη θωπεύει, εισέβαλαν στο δωμάτιο και τον συνέλαβαν.
Μ'άλλα λόγια τον συγκεκριμένο τον πιάσανε στα πράσα! Για ποια τεκμήρια αθωότητας και δικαστήρια μου μιλάς και πράσινα άλογα?

Επιμένω πως όταν το ΕΓΚΛΗΜΑ είναι διαπιστωμένο/βεβαιωμένο , πρέπει να βγαίνουν οι φωτο των δραστών για να τους αναγνωρίζει ο κόσμος. Πέρα απ'την διαπόμπευση που είναι ό,τι χειρότερο για κάθε άνθρωπο και τους αξίζει, είναι και πρακτικά απαραίτητο. Όταν αποφυλακιστεί κάποιος δράστης, είναι σχεδόν απίθανο να ξαναγυρίσει στον τόπο που διέμενε παλιά. Θα μετοικήσει σίγουρα αλλού. Ο κόσμος εκεί που θα βρίσκεται αυτός, πρέπει να είναι ενήμερος και γνώστης για να προστατεύονται τα παιδιά που είναι τα εν δυνάμει μελλοντικά του θύματα!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Σάβ 14 Φεβ 2009, 11:40

Έτσι είναι. Και επιτέλους ας σταματήσει αυτό το ανέκδοτο με το τεκμήριο της αθωότητας που έχει γίνει καραμέλα στο στόμα ορισμένων.

To τεκμήριο της αθωότητας και η ειδικότερη έκφραση αυτής "in dubio pro reo" όπως λέμε οι νομικοί, σημαίνει "εν αμφιβολία υπέρ του κατηγορουμένου". Είναι μια αρχή του ποινικού δικαίου, μια κατάκτηση αν θέλετε που αφορά την ποινική δίκη και τα δικαιώματα του κατηγορουμένου.

Όταν υπάρχουν αμφιβολίες στο δικαστήριο, τότε ναι, in dubio pro reo. Aλλά όταν ο κατηγορούμενος έχει καταληφθεί επ' αυτοφώρω ή όταν έχει ομολογήσει τέτοια ειδεχθή εγκλήματα, τότε για ποιό τεκμήριο μιλάμε;

Δεν είναι δυνατόν η κοινωνία να προστατευτεί αν πρέπει να περιμένει πρώτα δικαστική απόφαση για να μιλήσει. Όταν μετά από χρόνια όπως γίνεται συνήθως, θα υπάρξει καταδίκη, θα είναι πλέον είναι αργά.

(Ας αναθεωρήσουν λοιπόν όσοι κόπτονται και συνεχίζουν να πιπιλάνε αυτή την καραμέλα)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 14 Φεβ 2009, 15:37

Δεν είναι δυνατόν η κοινωνία να προστατευτεί αν πρέπει να περιμένει πρώτα δικαστική απόφαση για να μιλήσει. Όταν μετά από χρόνια όπως γίνεται συνήθως, θα υπάρξει καταδίκη, θα είναι πλέον είναι αργά.
Μ'άλλα λόγια τον συγκεκριμένο τον πιάσανε στα πράσα! Για ποια τεκμήρια αθωότητας και δικαστήρια μου μιλάς και πράσινα άλογα?

ενταξει συμφωνω για την συγκεκριμενη πειριπτωση και τις ομοιες της.
αλλα καταλαβαινεις το σκεπτικο μου αν αυτο ειναι απλα η αρχη και επεκταθει η ιστορια αυτη και σε αλλα αδικηματα.
ειδη σου ανεφερα δυο αδικηματα τελειως ασχετα με την παιδοφιλια οπως ειναι η επιβουλη της εθνικης ασφαλειας και η επιβουλη της δημοσιας ταξης.
αυτα που λεω δεν τα βγαζω απο το νου μου. το διαβασα στο site του υπουργειου δικαιοσυνης οταν ηταν υπουργος ο χατζηγακης.
απλα μην νομιζουμε πως τετοιες ιστοριες με δημοσιευσεις ονοματων γινονται παντα με αγνο κινητρο και ξηθηκε ο πισινος καποιου υπουργου με 15 σεκιουριταδες για την παιδοφιλια.
απλα ειναι ΠΡΟΦΑΣΗ για να ερθουμε ποιο κοντα στον μεγαλο αδερφο.
συμφωνω με την δημοσιευση ονοματων οταν μιλαμε για αυτοφορα αδικηματα που εχουν σχεση με το σεξ(παιδοφιλια μαστρωπια trafficing, βιασμοι ακομα κι ενηλικων).
αυτο που προτεινεις απομακρε ειναι να "δωσουμε" μια κοινωνικη κατακτηση επειδη τα δικαστηρια αργουν;
και ποιος φταιει γι αυτο; οι κατηγορουμενοι ή το νομικο και πολιτικο συστημα;
να αναιρεσουμε μερικα δικαιωματα σε σχεση με την αστυνομια επειδη οι μπατσοι με τα οσα προβλεπει ο νομος ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κανουν τη δουλεια τους.
να αναιρεσουμε μερικα δικαιωματα σε σχεση με τη δικαιοσυνη γιατι το δικαστικο συστημα ειναι ΑΝΙΚΑΝΟ να φερει εις περας στο εργο του, λογω της δομης του και των πολιτικων επιλογων.
ποτε επιτελους το κρατος αντι να ζηταει παραχωρησεις απο τον πολιτη θα αναλαβει επιτελους τις ΔΙΚΕΣ του ευθηνες;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 14 Φεβ 2009, 17:52

αυτα που λεω δεν τα βγαζω απο το νου μου. το διαβασα στο site του υπουργειου δικαιοσυνης οταν ηταν υπουργος ο χατζηγακης.
Τώρα μάλιστα... δέσαμε! :loco:
απλα μην νομιζουμε πως τετοιες ιστοριες με δημοσιευσεις ονοματων γινονται παντα με αγνο κινητρο και ξηθηκε ο πισινος καποιου υπουργου με 15 σεκιουριταδες για την παιδοφιλια.
Δεν μ'ενδιαφέρουν τα κίνητρα. Μ'ενδιαφέρει το αποτέλεσμα εδώ, και το αποτέλεσμα θα είναι η προστασία ΑΘΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ/ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ παιδιών

απλα ειναι ΠΡΟΦΑΣΗ για να ερθουμε ποιο κοντα στον μεγαλο αδερφο.
Κάποτε σε θυμάμαι να διαρρηγνύεις ιμάτια για τις συνωμοσιολογίες... :punch:

αυτο που προτεινεις απομακρε ειναι να "δωσουμε" μια κοινωνικη κατακτηση επειδη τα δικαστηρια αργουν;
Αν και σε όσα έχει καταθέσει ο απόμακρος σ'αυτό το νήμα και στο άλλο περί δεδομένων προσυπογράφω και επιμορφώνομαι, θα σου απαντήσω εγώ εδώ λέγοντας ναι! Ειδικά για την περίπτωση της παιδοφιλίας.
Η νομοθεσία (κι όχι νομολογία όπως σωστά με διόρθωσε ο Α.) είναι εξαιρετικά επιεικής μπροστά σε τέτοιο βδέλυγμα!

να αναιρεσουμε μερικα δικαιωματα σε σχεση με τη δικαιοσυνη γιατι το δικαστικο συστημα ειναι ΑΝΙΚΑΝΟ να φερει εις περας στο εργο του, λογω της δομης του και των πολιτικων επιλογων.
Όταν η κοινωνία με τα θεσπισμένα νομοθετήματά της, και τα νεοταξίτικα αμπελοφιλοσοφήματά της, κόπτεται πρώτα για τα δικαιώματα του δράστη ενός ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ εγκλήματος και βάζει σε δεύτερο πλάνο τα δικαιώματα των θυμάτων που στην προκειμένη είναι αθώα παιδιά, τότε πραγματικά ΝΟΣΕΙ! :sick:

Τα δικά μου παιδιά δεν είναι πια μικρά κι είχαν την ευτυχία να μη βιώσουν τέτοια κόλαση, αλλά το ότι μεγάλωσαν ασφαλή τα δικά μου δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στον κόσμο που κινδυνευουν ή βασανίζονται/ταλανίζονται από τέτοια κτήνη! Κι εγώ απλά δεν μπορώ να κοιτώ αδιάφορη αυτό το ζήτημα και να λέω μέσα μου "ευτυχώς παναγίτσα μου που τα δικά μου δεν το'παθαν".
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Σάβ 14 Φεβ 2009, 17:54

na rwtisw kati...syggnwmi kiolas alla ntrepomai.
otan i gunaika perna klimaktirio meta exei ygra;
to eixa aporia......
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 14 Φεβ 2009, 17:57

theo38 έγραψε:na rwtisw kati...syggnwmi kiolas alla ntrepomai.
to eixa aporia......
Θα'πρεπε να ντρέπεσαι, όχι για την ερώτηση, αλλά για το νήμα που επέλεξες να τη βάλεις και που δεν κατάλαβες την σοβαρότητά του! Κρίμα ρε συ, γιατί έχεις και μικρά παιδιά! :emetos:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Σάβ 14 Φεβ 2009, 18:04

min mperdeyeis ta paidia mou kai tin oikogeneia mou.
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 14 Φεβ 2009, 18:21

Ποια οικογένειά σου ρε συ? Δε με αφορά η οικογένεια και τα παιδιά σου. Για τη στάση σου ως γονέα μίλησα! Σ'ΕΣΕΝΑ εστίασα! Και η στάση σου είναι επεικώς απαράδεκτη στην αναισθησία της στο συγκεκριμένο θέμα!
Συγνώμη που'κανα λάθος θεωρώντας αυτονόητο ότι ειδικά οι γονείς έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία σ'ένα τέτοιο θέμα. Τελικά δεν την έχουν όλοι και το απέδειξες! :thumbsdown:

Ειδικά σ'αυτό το τόπικ, αν δεν είχες κάτι ουσιώδες να εκφράσεις, ή έστω και απλή οργή, όφειλες να σεβαστείς τη θεματολογία του, σιωπώντας! Δες επιτέλους τον τίτλο! Μιλάμε για ένα απ'τα χειρότερα εγκλήματα εδώ, την παιδοφιλία. Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες ούτε σηκώνουν όλες οι συζητήσεις γελοια τρολαρίσματα και παρακμιακά αστεία.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 14 Φεβ 2009, 20:45

θα απαντησω εκτενεστερα καποια στιγμη.
theo μην αστειευεσε με αυτο το θεμε πλιζ :)
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 14 Φεβ 2009, 23:24

theo38 έγραψε:na rwtisw kati...syggnwmi kiolas alla ntrepomai.
to eixa aporia......
:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 14 Φεβ 2009, 23:26

To video που έλεγα

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη 2

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 15 Φεβ 2009, 06:12

Να ενημερώσω ότι διέσπασα αυτό το στίκι σε 2 μέρη. Το πρώτο μέρος που υπερφορτίστηκε, κλειδώθηκε και ξεκινάει από εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 145&t=1661
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”