Οι άγιοι των Εξαρχείων
Οι άγιοι των Εξαρχείων
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3761535790
Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στην Κατερίνα Γώγου, στον Παύλο Σιδηρόπουλο και στο Νικόλα Ασίμο. Επίσης υπάρχει τετράλεπτη αναφορά (19m - 23m) στο στέκι των φίλων του Τέο, το Νοσότρος στο οποίο μπήκαν κάμερες. Ισως να σας προκαλέσει έκπλξηξη, αλλά αυτοί οι «αναρχοάπλυτοι» σφουγγαρίζουν, σκουπίζουν και γενικά το έχουν πολύ περιποιημένο.
Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στην Κατερίνα Γώγου, στον Παύλο Σιδηρόπουλο και στο Νικόλα Ασίμο. Επίσης υπάρχει τετράλεπτη αναφορά (19m - 23m) στο στέκι των φίλων του Τέο, το Νοσότρος στο οποίο μπήκαν κάμερες. Ισως να σας προκαλέσει έκπλξηξη, αλλά αυτοί οι «αναρχοάπλυτοι» σφουγγαρίζουν, σκουπίζουν και γενικά το έχουν πολύ περιποιημένο.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Re: Οι άγιοι των Εξαρχείων
Για όσους έχασαν την εκπομπή, καλά έκανες και έβαλες το αφιέρωμα.
(Στο Νοσότρος γιατί μπήκαν κάμερες;)
(Στο Νοσότρος γιατί μπήκαν κάμερες;)
Απόμακρε πιο αρμόδιος να σου απαντήσει είναι ο Τέο, μια και είναι προσκείμενος στην ΑΚ. Στην εκπομπή αναφέρεται ότι το θέμα τέθηκε στην συνέλευση του Νοσότρος και αποφασίστηκε να επιτραπεί να πάρουν πλάνα. Κατά τη γνώμη μου πολύ καλά έκαναν, αφού έτσι προβλήθηκε μια εντελώς διαφορετική εικόνα που έχει σχηματιστεί σε αρκετούς για τους αναρχικούς. Είδαν ένα χώρο πολύ περιποιημένο, είδαν πως τα άτομα που συχνάζουν δεν είναι τίποτα μπαμπούλες αλλά απλοί καθημερινοί άνθρωποι, είδαν πως εκεί γίνονται κι άλλες δραστηριότητες, όπως μαθήματα σκίτσου, κιθάρας, ελληνικών. Πως μπορεί να πάει όποιος θέλει, να πιει το ποτό του να αφήσει αν θέλει κι αν έχει κάτι στον κουμπαρά χωρίς να του το ζητήσει κανένας, να συζητήσει, να παίξει ποδοσφαιράκι, να ακούσει μουσική κ.α. Επίσης πληροφοριακά κάθε Παρασκευή γίνονται διαλέξεις ακόμη κι από καθηγητές πανεπιστημίων που δεν σχετίζονται φυσικά με τον αναρχικό ή, τον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο.
Όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν κι αυτοί οι αναρχικοί, οι οποίοι φυσικά δεν έχουν καμιά σχέση με τα όσα έχουν καλλιεργήσει οι διάφοροι Ευαγγελάτοι και Πρετεντέρηδες. Εννοείται με τις ανοησίες που γράφουν εδώ οι φασίστες δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ, αφού τα παιδιά δεν ξέρουν καν που πέφτουν τα Εξάρχεια.
Για να είμαι βέβαια, ειλικρινής υπάρχουν αυτοί της ΑΚ, η οποία είναι η μεγαλύτερη οργάνωση του χώρου με πολλαπλή δραστηριότητα σε κοινωνικά κινήματα υπάρχουν και οι άλλοι που έχουν εντελώς διαφορετική οπτική, κατεύθυνση και στάση.
Όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν κι αυτοί οι αναρχικοί, οι οποίοι φυσικά δεν έχουν καμιά σχέση με τα όσα έχουν καλλιεργήσει οι διάφοροι Ευαγγελάτοι και Πρετεντέρηδες. Εννοείται με τις ανοησίες που γράφουν εδώ οι φασίστες δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ, αφού τα παιδιά δεν ξέρουν καν που πέφτουν τα Εξάρχεια.
Για να είμαι βέβαια, ειλικρινής υπάρχουν αυτοί της ΑΚ, η οποία είναι η μεγαλύτερη οργάνωση του χώρου με πολλαπλή δραστηριότητα σε κοινωνικά κινήματα υπάρχουν και οι άλλοι που έχουν εντελώς διαφορετική οπτική, κατεύθυνση και στάση.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Αυτή η πλευρά που αναφέρεις Ιφικράτη είναι σαφώς η ανθρώπινη πλευρά και συμφωνώ.
Ερώτησις
Στο ΝΟΣΟΤΡΟΣ δεν ήταν που φιλοξενήθηκε ο Παύλος Βοσκόπουλος του Ουρανίου Τόξου πριν μερικούς μήνες;
Ερώτησις
Στο ΝΟΣΟΤΡΟΣ δεν ήταν που φιλοξενήθηκε ο Παύλος Βοσκόπουλος του Ουρανίου Τόξου πριν μερικούς μήνες;
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Nαι είχε γίνει και μια διάλεξη για το Μακεδονικό με τον Κωστόπουλο και τον Βοσκόπουλο. Και λοιπόν; Από όλες όμως τις εκδηλώσεις που έχουν γίνει αμφιβάλω αν έχεις ακούσει για κάποια άλλη.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Εχώ δει πολλές να διαφημίζονται. Αλλά για πες μου αυτή η εκδήλωση είχε ως σκοπό να καταδείξει τα δίκαια των Μακεδόνων έτσι;
Κρίμα που δεν υπήρχε αντίλογος στην κατά τα άλλα "δημοκρατικότατη" εκδήλωση.
Γιατί δεν μας λες κιόλας ότι το ΝΟΣΟΤΡΟΣ είναι του Σκυφτούλη;
Κρίμα που δεν υπήρχε αντίλογος στην κατά τα άλλα "δημοκρατικότατη" εκδήλωση.
Γιατί δεν μας λες κιόλας ότι το ΝΟΣΟΤΡΟΣ είναι του Σκυφτούλη;
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή και όποιος ήθελε μπορούσε να πάει. Δεν νομίζω να ήθελες να παραβρεθείς και να σου απαγόρευσαν την είσοδο. Επίσης στη συζήτηση υπήρχε και αντίλογος στο Βοσκόπουλο. Ενώ και αρκετοί ήταν αυτοί που έλεγαν πως δεν έπρεπε να τον καλέσουν.
Το Νοσότρος είναι ένα από τα στέκια της ΑΚ. Ανάλογα στέκια υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη, στα Γιάννενα, στη Λάρισα, στην Πάτρα κ.α. Ο Σκυφτούλης είναι μέλος της ΑΚ και νομίζω ότι είναι κάτι γνωστό, άλλωστε και προ ημερών κάτι είχα γράψει για μια συνέντευξη που έδωσε. Από εκεί και πέρα αντιλαμβάνομαι πως δεν μπορείς να καταννοήσεις ότι μπορεί να υπάρχουν οργανώσεις χωρίς αφεντικά και αρχηγούς.Γιατί δεν μας λες κιόλας ότι το ΝΟΣΟΤΡΟΣ είναι του Σκυφτούλη;
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Βρε Ίφι ποιον κοροϊδεύεις. Για ποιον αντίλογο μιλάς; Στημένα πράγματα για το θεαθήναι. Εάν έρθει κάποιος που δεν σχετίζεται με τον χώρο για να εκφράσει μια άλλη άποψη, ίσα που θα τον φάνε ζωντανό. Αλλά ακόμη κι αν δεν συμβεί αυτό άμεσα τον σταμπάρουν, τον φακελλώνουν. Όπως οι ασφαλίτες.
Τώρα για αυτό το μούτρο τον Σκυφτούλη δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Αρκεί το ότι είναι ιδιοκτήτης του ΝΟΣΟΤΡΟΣ και γενικός δερβέναγας της ΑΚ. Αυτά τα ολίγα και για τα μη αφεντικά.
Τώρα για αυτό το μούτρο τον Σκυφτούλη δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Αρκεί το ότι είναι ιδιοκτήτης του ΝΟΣΟΤΡΟΣ και γενικός δερβέναγας της ΑΚ. Αυτά τα ολίγα και για τα μη αφεντικά.
Στην συγκεκριμένη εκδήλωση είχα πάει και δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος να σε φάνε ζωντανό - ακόμη κι αν δεν ήμουν πάλι δεν θα σε έτρωγαν. Αν ήθελες θα μπορούσες να έρθεις και να πεις την γνώμη σου, αρκεί βέβαια να μίλαγες σοβαρά χωρίς να προσβάλεις. Αν εννοείς αντίλογο πως θα επιθυμούσες να βρίζεις ελεύθερα όλο τον κόσμο όπως κάνεις εδώ, τότε ναι πράγματι θα σε έδιωχναν. Οπως το ίδιο και θα γινόταν σε οποιαδήποτε χώρο που γίνεται εκδήλωση. Τώρα για τα φακέλους κτλ είναι αστεία πράγματα.
Απορρώ, πάντως, με σένα και όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά επειδή θεωρώ πως έχεις κάποιο διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με τους άλλους που εμφανίζονται ως πατριώτες στο φόρουμ. Αναφέρεσε σε έναν χώρο με τον οποίο δεν έχεις προσωπική επαφή και απλά φαντάζεσαι πως θα είναι εκεί, επειδή δεν το χωράει ο νους σου ότι μπορεί να είναι διαφορετικά. Τώρα τα περί ιδιοκτησίας και δερβέναγας, σου είπα αντιλαμβάνομαι πως δεν μπορείς να κατανοήσεις ότι μπορούν να υπάρχουν οργανώσεις χωρίς αρχηγούς. Οι συνελεύσεις του Νοσότρος είναι κάθε Δευτέρα και σε αυτές παίρνονται συλλογικά οι αποφάσεις.
Απορρώ, πάντως, με σένα και όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά επειδή θεωρώ πως έχεις κάποιο διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με τους άλλους που εμφανίζονται ως πατριώτες στο φόρουμ. Αναφέρεσε σε έναν χώρο με τον οποίο δεν έχεις προσωπική επαφή και απλά φαντάζεσαι πως θα είναι εκεί, επειδή δεν το χωράει ο νους σου ότι μπορεί να είναι διαφορετικά. Τώρα τα περί ιδιοκτησίας και δερβέναγας, σου είπα αντιλαμβάνομαι πως δεν μπορείς να κατανοήσεις ότι μπορούν να υπάρχουν οργανώσεις χωρίς αρχηγούς. Οι συνελεύσεις του Νοσότρος είναι κάθε Δευτέρα και σε αυτές παίρνονται συλλογικά οι αποφάσεις.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί Ιφικράτη. Διότι κι εσύ προσβάλλεις διάφορα άτομα και μάλιστα πολύ χειρότερα. Αναφορικά τώρα με το συγκεκριμένο στέκι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να έρθω να αντιπαραβάλλω τις θέσεις μου με στοιχεία και επιχειρήματα, αρκεί να έχω τα εχέγγυα ότι δεν θα με φακελώσουν. Εσύ μπορείς να το εγγυηθείς;
Τι να φακελώσουν ρε συ; Νομίζεις ότι ζητάνε όνομα και διεύθυνση στην είσοδο; Μπορείς να πας και να πεις ότι θέλεις, αρκεί να μην προσβάλεις. Κι αν θέλεις θα βάλουμε και τον Τέο που είναι και προσκείμενος στην ΑΚ, για να νοιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια πως δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα. Εκεί ο μόνος όρος είναι να σέβεσε τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας - αυτήν άλλωστε έχει κάνει σημαία η ΑΚ. Φυσικά για να μην σου λέω μαλακίες αν εμφανιστεί κάποιος χρυσαυγίτης (που δεν πρόκειται) θα φάει σουτ πριν προλάβει να ανοίξει το στόμα του. Στη δε συγκεκριμένη εκδήλωση εγώ και αρκετοί άλλοι είχαμε διαφωνήσει με τον Βοσκόπουλο για το ζήτημα της αποκλειστικής χρήσης του όρου Μακεδονία από τη μια ή, την άλλη πλευρά.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Προσωπικά δεν είμαι γραμμένος πουθενά. Για τον λόγο αυτό εκφράζω ελεύθερα την άποψή μου, δίχως να σκέφτομαι το ενδεχόμενο της επίπληξης των αποπάνω. Ένεκα τούτου είναι που δεν επιθυμώ το φακέλλωμα. Εάν εξασφαλίσω το ότι δεν θα κινδυνέψω ενδεχομένως σε κάποια γωνία να μου ανοίξουν το κεφάλι ή να μου χαρακώσουν το αυτοκίνητο, τότε δέχομαι.
Όσο για τις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες τις γνωρίζω από χέρι διότι έχω συμμετάσχει παλαιότερα σε κάποιες συζητήσεις (ουδεμία σχέση με ακραίους χώρους ένθεν κακείθεν). Το ζήτημα είναι εάν και κατά πόσον θα υπάρχει διάθεση από την άλλη πλευρά να ακούσει κάποια πράγματα αρκετά αιρετικά ως προς τα δεδομένα πιστεύω της.
Όσο για τις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες τις γνωρίζω από χέρι διότι έχω συμμετάσχει παλαιότερα σε κάποιες συζητήσεις (ουδεμία σχέση με ακραίους χώρους ένθεν κακείθεν). Το ζήτημα είναι εάν και κατά πόσον θα υπάρχει διάθεση από την άλλη πλευρά να ακούσει κάποια πράγματα αρκετά αιρετικά ως προς τα δεδομένα πιστεύω της.
Πολύ καλή η εκπομπή και πολύ καλά έκανε η συνέλευση του Nosotros που έδωσε άδεια για να μπουν κάμερες κλπ.
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Πολύ λένε πως αν ζούσανε σήμερα η Γώγου,ο Σιδηρόπουλος και ο Άσημος θα σύχναζαν κι εκείνοι στο Νοσόστρος.
Δεν ξέρω όμως κατα πόσο θα ίσχυε κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον για την περίπτωση του Άσιμου,δεν ξέρω αν θα τον έκαναν αποδεκτό εκεί μέσα. Και δεν το λέω αυτό "ειδικά για την ΑΚ",αλλά γενικά για τον αναρχικό χώρο. Έχω ακούσει,ή για να είμαι ποιο ξεκάθαρος,αυτό είχε ειπωθεί απο παλαίμαχους αναρχικούς στην εκπομπή "Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ",σε συνετεύξεις που έδωσαν εκεί σε ένα αφιέρωμά της στο Νικόλα Άσημο. Εκεί οι παλαιαοί αναρχικοί,είχανε δηλώσει πως ο Άσιμος, δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον αναρχικό χώρο. Βέβαια η πλειοψηφία των συνεντευξιαζομένων είχε επιρρήψει τις ευθύνες γι αυτό,στον ίδιο τον Άσιμο,λόγω της συμπεριφοράς του απέναντί τους. Γενικότερα πάντως θεωρούνταν "μαύρο πρόβατο" για τα Εξάρχεια. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του βέβαια,είχε χάσει τα λογικά του κι έκανε πολλές παραξενιές,αποκκομμένος εντελώς απο τους πρώην συντρόφους του. Μετά το θάνατό του όμως μυθοποιήθηκε στο χώρο. Πολλοί κατηγορούνε και κάποιος επαγγελματίες "αριστερούς" τραγουδιστές ότι καπηλεύτηκαν κι εκμεταλλεύτηκαν εμπορικώς τα τραγούδια του. Προσωπικά θυμάμαι απο μικρός που άκουγα το τραγούδι του "Καταρρέω" στην τηλεόραση (χωρίς να καταλαβαίνω τότε τα λόγια του,συγκρατώντας μόνο τη λέξη "Παπανδρέου" απο εκείνο το τραγούδι )
Ιδού και απόσπασμα απο αφιέρωμα της εκπομπής στο Νικόλα Άσιμο:
Δεν ξέρω όμως κατα πόσο θα ίσχυε κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον για την περίπτωση του Άσιμου,δεν ξέρω αν θα τον έκαναν αποδεκτό εκεί μέσα. Και δεν το λέω αυτό "ειδικά για την ΑΚ",αλλά γενικά για τον αναρχικό χώρο. Έχω ακούσει,ή για να είμαι ποιο ξεκάθαρος,αυτό είχε ειπωθεί απο παλαίμαχους αναρχικούς στην εκπομπή "Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ",σε συνετεύξεις που έδωσαν εκεί σε ένα αφιέρωμά της στο Νικόλα Άσημο. Εκεί οι παλαιαοί αναρχικοί,είχανε δηλώσει πως ο Άσιμος, δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον αναρχικό χώρο. Βέβαια η πλειοψηφία των συνεντευξιαζομένων είχε επιρρήψει τις ευθύνες γι αυτό,στον ίδιο τον Άσιμο,λόγω της συμπεριφοράς του απέναντί τους. Γενικότερα πάντως θεωρούνταν "μαύρο πρόβατο" για τα Εξάρχεια. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του βέβαια,είχε χάσει τα λογικά του κι έκανε πολλές παραξενιές,αποκκομμένος εντελώς απο τους πρώην συντρόφους του. Μετά το θάνατό του όμως μυθοποιήθηκε στο χώρο. Πολλοί κατηγορούνε και κάποιος επαγγελματίες "αριστερούς" τραγουδιστές ότι καπηλεύτηκαν κι εκμεταλλεύτηκαν εμπορικώς τα τραγούδια του. Προσωπικά θυμάμαι απο μικρός που άκουγα το τραγούδι του "Καταρρέω" στην τηλεόραση (χωρίς να καταλαβαίνω τότε τα λόγια του,συγκρατώντας μόνο τη λέξη "Παπανδρέου" απο εκείνο το τραγούδι )
Ιδού και απόσπασμα απο αφιέρωμα της εκπομπής στο Νικόλα Άσιμο:
Γεια σας
Αναφέρει στο βίντεο που παράθεσε ο Ιφηκράτης για την σχέση του με τον αναρχικό χώρο.
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Ας δούμε λίγο κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις από το ιντιμίντια:
ΣΚΥΦΤΟΥΛΙΣΜΟΣ=ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ=ΣΚΥΦΤΟΥΛΙΣΜΟΣ
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=929413
Ο Σταύρος, ο Νώντας και οι "Αγιοι των Εξαρχείων"
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=929621
Ο αντιεξουσιαστής Επαμεινώνδας Σκυφτούλης σε μια απρόσμενη συνέντευξη επιτίθεται σε «επαναστάτες» και «πρωτοπορίες»
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=925037
Διαβάστε τις.. αξίζουν τον κόπο........
"Σκυφτουλισμός".... χαχαχχαχαχα
ΣΚΥΦΤΟΥΛΙΣΜΟΣ=ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ=ΣΚΥΦΤΟΥΛΙΣΜΟΣ
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=929413
Ο Σταύρος, ο Νώντας και οι "Αγιοι των Εξαρχείων"
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=929621
Ο αντιεξουσιαστής Επαμεινώνδας Σκυφτούλης σε μια απρόσμενη συνέντευξη επιτίθεται σε «επαναστάτες» και «πρωτοπορίες»
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=925037
Διαβάστε τις.. αξίζουν τον κόπο........
"Σκυφτουλισμός".... χαχαχχαχαχα
Εχεις και για την ΑΚ άποψη; Τα γνωρίζεις και αυτά τα θέματα καλά και από μέσα; Αντε να σου πει τίποτα ο Κακός Λύκος για να το μεταφέρεις.
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Ασφαλώς και δεν έχω προσωπική άποψη για την ΑΚ, παρά μόνο σκόρπιες φήμες που έχω ακούσει και τις οποίες φυσικά και δεν αναπαράγω εδώ μέσα.
Γαι τον λόγο αυτό, αποφεύγω να τοποθετηθώ επί προσωπικού, και απλά παραθέτω κάποιες σχετικές συζητήσεις που έγιναν στο ιντιμίντια, προκειμένου να μάθουμε όλοι μας τι παίζεται με την ΑΚ.
Αν αυτά που γράφονται στο ιντιμίντια σχετικά με την ΑΚ σε χαλάνε, τότε μπορείς να κάνεις τα παράπονά σου στην Σ.Ο. της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.. σωστά;
Ξέρεις που να απευθυνθείς, έτσι δεν είναι;
Γαι τον λόγο αυτό, αποφεύγω να τοποθετηθώ επί προσωπικού, και απλά παραθέτω κάποιες σχετικές συζητήσεις που έγιναν στο ιντιμίντια, προκειμένου να μάθουμε όλοι μας τι παίζεται με την ΑΚ.
Αν αυτά που γράφονται στο ιντιμίντια σχετικά με την ΑΚ σε χαλάνε, τότε μπορείς να κάνεις τα παράπονά σου στην Σ.Ο. της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.. σωστά;
Ξέρεις που να απευθυνθείς, έτσι δεν είναι;
Πληροφοριακά δεν με χαλάνε οι συγκεκριμένες συζητήσεις, ούτε και η κριτική που γίνεται από ορισμένους (όχι όλους) στην ΑΚ. Εγώ ρώτησα, πάντως, αν είχες και εσύ άποψη, αλλά αφού δεν έχεις, τότε οκ.
Αυτό που λένε μερικοί άμεση δημοκρατία, έτσι για να καταλάβω, είναι αυτό που λένε κάπιοιοι άλλοι Ασυδοσία;Η μήπως ο νόμος της ζούγκλας;
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Mπράβο ρε Ιφι και ήθελα να δω την εκπομπή!
Ελληνικά μιλάμε...
Asterion έγραψε:Αυτό που λένε μερικοί άμεση δημοκρατία, έτσι για να καταλάβω, είναι αυτό που λένε κάπιοιοι άλλοι Ασυδοσία;Η μήπως ο νόμος της ζούγκλας;
Ελληνικά μιλάμε...
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Αστερίων αν θες να μάθεις τι είναι η άμεση δημοκρατία μπορείς να διαβάσεις το «Αθηναίων Πολιτεία» του Αριστοτέλη, για αρχή. Να κάτσω πρωτοχρονιάτικα να γράψω ολόκληρο σεντόνι, για να εξηγώ το κάθε τι σε όποιον δεν γνωρίζει αλλά ως συνήθως έχει άποψη, είναι αδύνατον.