ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Posted: Wed Oct 18, 2006 8:31 am
-------------------------------------------------------------------------------
πρώην The_Saboteur
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
το χρονικό της αδικίας
Θα θελα να γράψω δυο πράγματα για την πόλη μου.
Η θεσσαλονίκη χωρίς αμφισβήτηση είναι μια απο τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας
και της ευρώπης.
Έχει διάφορα αξιοθέατα όπως η καμάρα και ο λευκός πύργος.
έχει ωραία μέρη να πας για καφέ οπως, η κρήνη,η παραλία, η νεάπολη κλπ...
έχει ωραίες γυναίκες (και αντρες) καθώς και φημιζόμαστε ότι οι γυναίκες μας είναι οι ποιό καλοντυμένες στην Ελλάδα.
Η πόλη βρίσκετε σε πλεονεκτική θέση οσων αφορά το ότι είναι κοντά στις θάλλασες της χαλκιδικής και αποτελεί σταυροδρόμι για τα βαλκάνια.
Απο την άλλη όμως η θεσσαλονίκη ενώ θα μπορούσε να γίνει ενας πυλώνας της Ελληνικής οικονομικής δραστηριότητας και πολιτικής αντ αυτου συνεχίζει το αθηνοκεντρικό κράτος να την αδικεί.
εκλέγουμε τους μισούς βουλευτές απο τη βόρια Ελλάδα και την επαρχία και όταν μπένουν στη βουλή γίνονται όλοι αθηναίοι.
ενα πολύ περίεργο φαινόμενο.
ούτε περιφεριακή ανάπτυξη ούτε ενα κοτέτσι. μας θυμούντε μόνο καθε 4 χρόνια.
Ενα ακόμα φλέγων θέμα είναι το ζήτημα της Μακεδονίας.
αν ψάξεις στο Yahoo με την λέξη κλειδί "Μacedonia" θα βρεις 9 στα 10 σκοπιανά sites.
χρηματοδότησε καμια επιχείρηση αντι-προπαγάνδας το υπουργιο πολιτισμου?
κι αν ναι. ποια ειναι τα αποτελέσματα? να λένε οι ξενοι μακεδόνες τους σκοπιανους?
επίσης εκτός απο τον αντίκτυπο στην περηφάνια μας τι αντίκτυπο έχει αυτό στον τουρισμό μας?
και τελικά γιατί να χρησιμοποιείται η αποτυχία ως δικαιολογία?
Μήπως είναι πια δεδομένο οτι πρέπει να την ανεχόμαστε?
ακόμα ενα θέμα στο οποίο αδικούμαστε κατάφορα είναι ο αθλητισμός.
κατα τις ολυμπιάδες του 2004 δεν εποφεληθηκε η βορεια ελλάδα σχεδόν τίποτα, ενώ θα μπορούσε να γινουν μοχλός ανάπτυξης.
στο ποδόσφαιρο οι ομάδες απο την θεσσαλονίκη και τη βόρεια Ελλάδα γενικότερα καταστραφήκαν (τυχαια) όλες ταυτόχρονα.
τι φταίει τελικά? η μάλλον ποιός φταίει?
απο
http://thessalonikios.blogspot.com/
πρώην The_Saboteur
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
το χρονικό της αδικίας
Θα θελα να γράψω δυο πράγματα για την πόλη μου.
Η θεσσαλονίκη χωρίς αμφισβήτηση είναι μια απο τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας
και της ευρώπης.
έχει ωραία μέρη να πας για καφέ οπως, η κρήνη,η παραλία, η νεάπολη κλπ...
έχει ωραίες γυναίκες (και αντρες) καθώς και φημιζόμαστε ότι οι γυναίκες μας είναι οι ποιό καλοντυμένες στην Ελλάδα.
Η πόλη βρίσκετε σε πλεονεκτική θέση οσων αφορά το ότι είναι κοντά στις θάλλασες της χαλκιδικής και αποτελεί σταυροδρόμι για τα βαλκάνια.
Απο την άλλη όμως η θεσσαλονίκη ενώ θα μπορούσε να γίνει ενας πυλώνας της Ελληνικής οικονομικής δραστηριότητας και πολιτικής αντ αυτου συνεχίζει το αθηνοκεντρικό κράτος να την αδικεί.
εκλέγουμε τους μισούς βουλευτές απο τη βόρια Ελλάδα και την επαρχία και όταν μπένουν στη βουλή γίνονται όλοι αθηναίοι.
ενα πολύ περίεργο φαινόμενο.
ούτε περιφεριακή ανάπτυξη ούτε ενα κοτέτσι. μας θυμούντε μόνο καθε 4 χρόνια.
Ενα ακόμα φλέγων θέμα είναι το ζήτημα της Μακεδονίας.
αν ψάξεις στο Yahoo με την λέξη κλειδί "Μacedonia" θα βρεις 9 στα 10 σκοπιανά sites.
χρηματοδότησε καμια επιχείρηση αντι-προπαγάνδας το υπουργιο πολιτισμου?
κι αν ναι. ποια ειναι τα αποτελέσματα? να λένε οι ξενοι μακεδόνες τους σκοπιανους?
επίσης εκτός απο τον αντίκτυπο στην περηφάνια μας τι αντίκτυπο έχει αυτό στον τουρισμό μας?
και τελικά γιατί να χρησιμοποιείται η αποτυχία ως δικαιολογία?
Μήπως είναι πια δεδομένο οτι πρέπει να την ανεχόμαστε?
ακόμα ενα θέμα στο οποίο αδικούμαστε κατάφορα είναι ο αθλητισμός.
κατα τις ολυμπιάδες του 2004 δεν εποφεληθηκε η βορεια ελλάδα σχεδόν τίποτα, ενώ θα μπορούσε να γινουν μοχλός ανάπτυξης.
στο ποδόσφαιρο οι ομάδες απο την θεσσαλονίκη και τη βόρεια Ελλάδα γενικότερα καταστραφήκαν (τυχαια) όλες ταυτόχρονα.
τι φταίει τελικά? η μάλλον ποιός φταίει?
απο
http://thessalonikios.blogspot.com/
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: eLia_
- Φύλο: Γυναίκα
Re: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (από The_Saboteur)
Posted: Thu Nov 23, 2006 8:35 pm
--------------------------------------------------------------------------------
από Acid{R.F.E}:
The Saboteur εδώ κάνεις ένα μεγάλο λάθος.
Η Θεσσαλονίκη είναι η ομορφότερη πόλη της Ελλάδος,χωρίς καμμία αμφιβολία,εδώ δεν χρειάζεται μετριοφροσύνη,αφού όλοι το λένε.
Και εγώ είμαι ένας ακόμα που το λέει :ohyeahh:
The Saboteur εδώ κάνεις ένα μεγάλο λάθος.
Η Θεσσαλονίκη είναι η ομορφότερη πόλη της Ελλάδος,χωρίς καμμία αμφιβολία,εδώ δεν χρειάζεται μετριοφροσύνη,αφού όλοι το λένε.
Και εγώ είμαι ένας ακόμα που το λέει :ohyeahh:
Posted: Fri Nov 24, 2006 12:13 am
--------------------------------------------------------------------------------
από The_Saboteur:
ΣΥΜΦΩΝΩ
από The_Saboteur:
ΣΥΜΦΩΝΩ
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:15 pm
από Clairvoyant_:
Χαλάρωσε μεγάλε...Μήπως εννοείς ότι είναι ψωνάρες???
Οκ, παρακάτω???
Λοιπόν, έχω πάει αρκετές φορές στην πόλη σου, όντως είναι αρκετά όμορφη , αλλά από το να έχετε φτάσει στο σημείο του κομπλεξικού ναρκισσισμού εσείς εκεί πάνω, έχει κάποια απόσταση. Το αθηνοκεντρικό κράτος, και μας θυμούνται κάθε 4 χρόνια, και είμαστε οι καλύτεροι και οι πιο όμορφοι....Τα κολητάρια μου από Λάρισα σπούδασαν στη Θεσ/νίκη, συνεχίζουν να πηγαίνουν τακτικά λόγω δουλειάς ή παρέας αλλά έχουν μπουχτίσει και αηδιάσει με το φαινόμενο. Στο κάτω κάτω, ας μην τους ψηφίζετε αυτούς τους βουλευτές που εδώ και χρόνια σας εκπροσωπούν σε κοινοβούλιο και εκάστοτε κυβερνήσεις. Τους ίδοιυς δεν βγάζετε εδώ και χρόνια? Α, ξέχασα, παραλίγο να προκόψετε με την Καϊλη.
από Clairvoyant_:
έχει ωραίες γυναίκες (και αντρες) καθώς και φημιζόμαστε ότι οι γυναίκες μας είναι οι ποιό καλοντυμένες στην Ελλάδα
Χαλάρωσε μεγάλε...Μήπως εννοείς ότι είναι ψωνάρες???
Οκ, παρακάτω???
Λοιπόν, έχω πάει αρκετές φορές στην πόλη σου, όντως είναι αρκετά όμορφη , αλλά από το να έχετε φτάσει στο σημείο του κομπλεξικού ναρκισσισμού εσείς εκεί πάνω, έχει κάποια απόσταση. Το αθηνοκεντρικό κράτος, και μας θυμούνται κάθε 4 χρόνια, και είμαστε οι καλύτεροι και οι πιο όμορφοι....Τα κολητάρια μου από Λάρισα σπούδασαν στη Θεσ/νίκη, συνεχίζουν να πηγαίνουν τακτικά λόγω δουλειάς ή παρέας αλλά έχουν μπουχτίσει και αηδιάσει με το φαινόμενο. Στο κάτω κάτω, ας μην τους ψηφίζετε αυτούς τους βουλευτές που εδώ και χρόνια σας εκπροσωπούν σε κοινοβούλιο και εκάστοτε κυβερνήσεις. Τους ίδοιυς δεν βγάζετε εδώ και χρόνια? Α, ξέχασα, παραλίγο να προκόψετε με την Καϊλη.
- elia
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:30 pm
από ΑρΕλα:
Αχαχ, γουστάρω φαγωμάρα πόλεων... Πετάχτηκε τώρα ραπανάκι στην κουβέντα μας κι η Λαρ'σα που την είδα και λαχτάρ'σα απ'το ψοφόκρυό της το καταχείμωνο και τους απίστευτους καύσωνές της το κατακαλόκαιρο. Αλλά έχει χάρη που'χει κάμποσα αγαπημένα μου φιλαράκια μέσα της, όπως ΕΣΕΝΑ παλιοκεφτέ, τον _XRHSTOS_ μας, τον Υπερβόρειο κ.ά.
Αλλά μη μου βαράς και τη Σαλόνικα, που είναι κουκλάρα νύμφη του θερμαϊκού και βαστάει κι η σκούφια μου απ'το βορρά γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας... (δεν έχω μουστάκι, λέμε τώρα :Ρ)
Το μόνο που δεν αντέχω σ'αυτήν την πανέμορφη κυρά, είναι οι υγρασίες της καθώς και τα φρικτά μποτιλιαρίσματά της όταν έχουν κίνηση οι κεντρικές της αρτηρίες. Αλλιώς, ζηλεύω τους Θεσσαλονικείς πολλές φορές που ζουν εκεί...
από ΑρΕλα:
Αχαχ, γουστάρω φαγωμάρα πόλεων... Πετάχτηκε τώρα ραπανάκι στην κουβέντα μας κι η Λαρ'σα που την είδα και λαχτάρ'σα απ'το ψοφόκρυό της το καταχείμωνο και τους απίστευτους καύσωνές της το κατακαλόκαιρο. Αλλά έχει χάρη που'χει κάμποσα αγαπημένα μου φιλαράκια μέσα της, όπως ΕΣΕΝΑ παλιοκεφτέ, τον _XRHSTOS_ μας, τον Υπερβόρειο κ.ά.
Αλλά μη μου βαράς και τη Σαλόνικα, που είναι κουκλάρα νύμφη του θερμαϊκού και βαστάει κι η σκούφια μου απ'το βορρά γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας... (δεν έχω μουστάκι, λέμε τώρα :Ρ)
Το μόνο που δεν αντέχω σ'αυτήν την πανέμορφη κυρά, είναι οι υγρασίες της καθώς και τα φρικτά μποτιλιαρίσματά της όταν έχουν κίνηση οι κεντρικές της αρτηρίες. Αλλιώς, ζηλεύω τους Θεσσαλονικείς πολλές φορές που ζουν εκεί...
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:36 pm
από Clairvoyant_
Μπα, καμία σχέση... Δεν είπα τίποτα για τη Λάρισα, ούτε μπήκα σε αντιπαράθεση πόλεων. Απλά για το μέγα κόμπλεξ τον Θεσ/νικέων μίλησα....
από Clairvoyant_
Αχαχ, γουστάρω φαγωμάρα πόλεων... Πετάχτηκε τώρα ραπανάκι στην κουβέντα μας κι η Λαρ'σα που την είδα και λαχτάρ'σα απ'το ψοφόκρυό της το καταχείμωνο και τους απίστευτους καύσωνές της το κατακαλόκαιρο.
Μπα, καμία σχέση... Δεν είπα τίποτα για τη Λάρισα, ούτε μπήκα σε αντιπαράθεση πόλεων. Απλά για το μέγα κόμπλεξ τον Θεσ/νικέων μίλησα....