Πρωτότυπη...ληστεία

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Πρωτότυπη...ληστεία

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 31 Μάιος 2008, 20:47

Πρωτότυπη ληστεία στα Εξάρχεια

Πρωτότυπη ληστεία με λεία τρόφιμα έγινε στη 1 το μεσημέρι στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη διασταύρωση Χαρ. Τρικούπη και Ισαύρων στα Εξάρχεια.

Περίπου 20 άτομα που μπήκαν ως πελάτες στο σούπερ μάρκετ γέμισαν καρότσια με τρόφιμα και άλλα είδη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.

Κατά τη διαφυγή του πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της ακρίβειας.

Οι δράστες αναζητούνται.

http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

===========

Η είδηση πέρασε στα ψιλά ακόμα και στο νετ.
Στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων δεν αναφέρθηκε καν.
Αυτό που παρέλειψε να πει ο δημοσιογράφος εδώ, είναι ότι αυτά τα 20 παιδιά που άρπαξαν τα τρόφιμα, δεν τα πήραν για να γεμίσουν τα δικά τους ντουλάπια, αλλά τα μοίρασαν ΟΛΑ σε γερόντια, συνταξιούχους, φτωχούς και αναξιοπαθούντες σε μια λαική που είχε στηθεί εκεί κοντά. (Αυτά σύμφωνα με λάιβ ρεπορτάζ που άκουσα στο ραδιόφωνο του Αντένα.)

Από μεριάς μου ένα μπράβο σ'αυτούς τους... "ληστές". :clap:

Είναι αν μη τι άλλο, μια έμπρακτη αντίδραση στα αισχρά και απάνθρωπα λούκια που μας επιβάλλονται απ'τους...ανθρωπιστές κινιούντες τα νήματα
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Nightwinter
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: Nightwinter
Φύλο: Άνδρας

Re: Πρωτότυπη...ληστεία

Δημοσίευση από Nightwinter » Πέμ 19 Ιουν 2008, 20:25

Μπράβο τους όντως.. μετά τον ρομπέν των δασών ήρθαν οι ρομπέν των σούπερ μάρκετ :P

ελπίζω να γίνοντε σε μέγαλα σουπερ μάρκετ αυτά όμως και όχι στα μπακάλικα της γειτονιάς..
Λιγότερη φιλοσοφία, περισσότερη αρετή
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Παρ 27 Ιουν 2008, 16:16

Κατ' εμέ αυτό είναι λαικισμός και μάλιστα του χειρίστου είδους διότι σε αυτούς μεν δεν κόστισε τίποτα σε αντίθεση με το σουπερ μαρκετ που για να βγάλει τα σπασμένα θα αυξήσει τις τιμές για να το παίζουν κάπιοι "ήρωες" και τιμητές
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 27 Ιουν 2008, 16:42

Τα σπασμένα τα βγάζει κάθε μέρα απ'το αίμα που απομυζά από μας.

Δεν ξέρω τι εννοείς κι εσύ λαϊκισμό. Είναι μια λέξη του συρμού που φαίνεται να χρησιμοποιούμε όλοι όταν κάτι δεν μας αρέσει, αλλά δεν έχουμε ικανό αντεπιχείρημα να το αποδυναμώσουμε. Μόνο έτσι μπορώ να δω εγώ τη λέξη.
Γιατί ο ΛΑΟΣ όταν μιλάει λογικά ΛΑΪΚΙΖΕΙ και αυτό δεν θα'πρεπε να'ναι υποτιμητικό.
Αν το βλέπουμε ως υποτιμητικό, μέρος του λαού είμαστε κι εμείς, άρα υποτιμάμε τους εαυτούς μας.

Εν πάσι περιπτώσει, εγώ τους είδα σαν σύγχρονους ρομπέν των δασών ή των χαζών δεν έχει σημασία, στο βαθμό που έκαναν μια κίνηση να βοηθήσουν έστω και λίγους- ξέρεις, αυτούς που πάνε στις λαϊκές αφού έχουν φύγει και μαζεύουν ότι έχει πεταχτεί, ή αυτούς που ψάχνουν στα σκουπίδια τα βράδυα... Ως μέρος του λαού κι εγώ, λαϊκίζω τώρα, αλλά πραγματικά έτσι το βλέπω.

Όταν η πολιτεία δεν κοιτάζει τον πολίτη, όταν η κοινωνική πρόνοια και πολιτική είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, όταν τα λαμόγια τα παίρνουν απ'όλες τις πάντες ενώ ταυτόχρονα το κράτος μας ρουφάει το αίμα μέχρις τελικής πτώσεως επειδή και καλά "έχουμε ελλειματικά ταμεία", μην απορήσεις αν δεις και εντονότερες αντιδράσεις- και την επόμενη φορά καλό θα'ναι να ρίξουμε το μέγιστο μέρος των ευθυνών σ'αυτούς που τους αναλογούν κι όχι στον κοσμάκη που ακόμα κι αν αντιδρά σπασμωδικά, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ζώντας κάτω απ'τις σημερινές "ανθρώπινες" συνθήκες διαβίωσης.

Απεύχομαι να δω και άλλη αύξηση της εγκληματικότητας...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Δευ 30 Ιουν 2008, 20:03

ΑρΕλα έγραψε:Τα σπασμένα τα βγάζει κάθε μέρα απ'το αίμα που απομυζά από μας.

Δεν ξέρω τι εννοείς κι εσύ λαϊκισμό. Είναι μια λέξη του συρμού που φαίνεται να χρησιμοποιούμε όλοι όταν κάτι δεν μας αρέσει, αλλά δεν έχουμε ικανό αντεπιχείρημα να το αποδυναμώσουμε. Μόνο έτσι μπορώ να δω εγώ τη λέξη.
Γιατί ο ΛΑΟΣ όταν μιλάει λογικά ΛΑΪΚΙΖΕΙ και αυτό δεν θα'πρεπε να'ναι υποτιμητικό.
Αν το βλέπουμε ως υποτιμητικό, μέρος του λαού είμαστε κι εμείς, άρα υποτιμάμε τους εαυτούς μας.

Εν πάσι περιπτώσει, εγώ τους είδα σαν σύγχρονους ρομπέν των δασών ή των χαζών δεν έχει σημασία, στο βαθμό που έκαναν μια κίνηση να βοηθήσουν έστω και λίγους- ξέρεις, αυτούς που πάνε στις λαϊκές αφού έχουν φύγει και μαζεύουν ότι έχει πεταχτεί, ή αυτούς που ψάχνουν στα σκουπίδια τα βράδυα... Ως μέρος του λαού κι εγώ, λαϊκίζω τώρα, αλλά πραγματικά έτσι το βλέπω.

Όταν η πολιτεία δεν κοιτάζει τον πολίτη, όταν η κοινωνική πρόνοια και πολιτική είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, όταν τα λαμόγια τα παίρνουν απ'όλες τις πάντες ενώ ταυτόχρονα το κράτος μας ρουφάει το αίμα μέχρις τελικής πτώσεως επειδή και καλά "έχουμε ελλειματικά ταμεία", μην απορήσεις αν δεις και εντονότερες αντιδράσεις- και την επόμενη φορά καλό θα'ναι να ρίξουμε το μέγιστο μέρος των ευθυνών σ'αυτούς που τους αναλογούν κι όχι στον κοσμάκη που ακόμα κι αν αντιδρά σπασμωδικά, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ζώντας κάτω απ'τις σημερινές "ανθρώπινες" συνθήκες διαβίωσης.

Απεύχομαι να δω και άλλη αύξηση της εγκληματικότητας...
Δεν κατάλαβες τι θέλω να πώ, για μένα ο όρος λαικισμός σημαίνει κάνω κάτι για τους εξής λόγους:
1.Εξαγορά συνειδήσεων/γνώμης "Τσοβόλα δώστα όλα"
2.Καλαισθησία από έξω ουσία όμως μηδέν (βλέπε Αβραμόπουλο)
3.Εξαγορά συγγνώμης (το οποίο και έγινε εδώ από τα άπλυτα των εξαρχείων που έχουν καταστρέψει την περιοχή ουκ ολίγες φορές)
4.Τόνωση του αισθήματος προς το πρόσωπο κάπιου (Βγενόπουλος και η μείωση της τιμής του γάλακτος 3%)
Αυτό εννοούσα
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Δευ 30 Ιουν 2008, 20:44

ILLUVATAR85 έγραψε:Κατ' εμέ αυτό είναι λαικισμός και μάλιστα του χειρίστου είδους διότι σε αυτούς μεν δεν κόστισε τίποτα σε αντίθεση με το σουπερ μαρκετ που για να βγάλει τα σπασμένα θα αυξήσει τις τιμές για να το παίζουν κάπιοι "ήρωες" και τιμητές

:clap:
Σέρλοκ μου εσύ! Ανακάλυψες ποιός φταίει για την ακρίβεια!
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 30 Ιουν 2008, 21:21

Κατ' εμέ αυτό είναι λαικισμός και μάλιστα του χειρίστου είδους διότι σε αυτούς μεν δεν κόστισε τίποτα σε αντίθεση με το σουπερ μαρκετ που για να βγάλει τα σπασμένα θα αυξήσει τις τιμές για να το παίζουν κάπιοι "ήρωες" και τιμητές
Δεν χανουν τιποτά;
Στη περίπτωση που ειχαν συλληφθει η ακρίβεια ως δικαιολογία δεν θα τους αθώονε.
Θα αποκτούσαν εφ όρου ζωής ποινικό μητρώο.
Πράγμα που είναι ζημεία.
απο εκει και πέρα καταλαβαίνω το σκεπτικό σου περι του λαϊκισμου.
Κι εγω θεωρώ τον λαϊκισμο επικίνδυνο. Αλλα τον θεωρώ κι ενα πολύ καλό εργαλίο στα χέρια ενός σοφου ανθρώπου (για να γίνει ηγέτης).
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Τρί 01 Ιούλ 2008, 00:23

Fountikos_Xasistas έγραψε:
ILLUVATAR85 έγραψε:Κατ' εμέ αυτό είναι λαικισμός και μάλιστα του χειρίστου είδους διότι σε αυτούς μεν δεν κόστισε τίποτα σε αντίθεση με το σουπερ μαρκετ που για να βγάλει τα σπασμένα θα αυξήσει τις τιμές για να το παίζουν κάπιοι "ήρωες" και τιμητές

Για την περαιτέρω ακρίβεια τέλος πάντων

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Ιούλ 2008, 08:21

Fountikos_Xasistas έγραψε:

Αγόρι μου εσύ! Τα'χαμε χύμα, τώρα που επανέκαμψες, μας ήρθαν και τσουβαλάτα! :clap:
Μα τι timing είναι αυτό... :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 22 Σεπ 2008, 10:59

20 Σεπ 2008
Ρομπέν των φτωχών: "Ξαναχτύπησαν" σήμερα αλλά οι πράξεις τους μπορεί να μην είναι πια είδηση. Είδηση είναι ότι ο κόσμος επικροτεί τις πράξεις τους…
Το χτύπημα σήμερα ήταν διπλό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα μπήκαν σε σούπερ-μάρκετ στους Αμπελόκηπους και γέμισαν τα καλάθια με τρόφιμα.
Τα άφησαν όμως στο δρόμο και εξαφανίστηκαν γιατί από το σημείο πέρασε περιπολικό.
Στην Θεσσαλονίκη, μπήκαν σε σούπερ-μάρκετ της Τούμπας και στην συνέχεια μοίρασαν τα τρόφιμα.

http://studioa-blog.blogspot.com/2008/0 ... _9523.html

Το κείμενο που μοίρασαν οι «Ρομπέν των φτωχών» μετά την απαλλοτρίωση σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας «Ατλάντικ», στη Λουίζης Ριανκούρ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ

Σε μία περίοδο που τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και οι διαφόρων χρωμάτων πολιτικοί φλυαρούν περί του προβλήματος της “ακρίβειας”, εμείς, αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα είναι το ίδιο το σύστημα, η εξουσία και η εκμετάλλευση.
Γι' αυτό επιλέξαμε να δράσουμε εναντίον των αφεντικών που επωφελούνται όταν δυσχεραίνουν τις ήδη απάνθρωπες συνθήκες επιβίωσης μας.
Θεωρώντας ότι η λύση βρίσκεται μόνο μέσα από την έμπρακτη εναντίωση στη μισθωτή δουλεία, αποφασίσαμε να απαλλοτριώσουμε προϊόντα από υποκαταστήματα μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, και να τα διανείμουμε στους ανθρώπους που τα δικαιούνται.
Πραγματοποιώντας τη δράση αυτή με μόνο μας όπλο τη δύναμη της συλλογικής οργάνωσης αποδεικνύουμε ότι ο καθένας μπορεί να αγωνιστεί ενάντια στο σύστημα υποδούλωσης, αρκεί να το αποφασίσει.
Σκοπός μας είναι αυτό που κάνουμε να εξαπλωθεί κοινωνικά και να το κάνουν όλοι.
………

Το να μας αποδοθεί ο ρόλος του ήρωα ή του “Ρομπέν”, μας απομακρύνει από τοστόχο μας που είναι να καταργήσουμε όλους τους διαχωρισμούς και τις διαιρέσειςτης κοινωνίας σε αυτούς που αποφασίζουν με αυτούς που υπακούν, και αντίστοιχασε εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους. Γι αυτό οι αστικές εφημερίδες, όνταςόργανα των εκμεταλλευτών, φορείς της κρατικής προπαγάνδας, επειδή δεν μπορούννα αποκρύψουν ή να συκοφαντήσουν τις δράσεις μας, τις διαστρεβλώνουναποδίδοντας μας έναν ρόλο που εξ' αρχής αρνηθήκαμε. Δύο απ' αυτές έφτασαν στοεξωφρενικό σημείο να δημοσιεύσουν συνεντεύξεις από ανύπαρκτα πρόσωπα πουδήθεν ανήκουν σε μας τα οποία βέβαια λένε μπαρούφες, αποδεικνύοντας ότι οιδημοσιογράφοι δεν είναι παρά επαγγελματίες του ψεύδους.

Εμείς απαντάμε με τη συνέχιση της δράσης μας. Ο δρόμος για την ελευθερίαπερνά μέσα από την εξέγερση. Για να οργανωθούν οι κοινωνικές σχέσεις στη βάσητης αμοιβαιότητας και της αλληλεγγύης, σε μία κοινότητα όπου οι άνθρωποι θαμοιράζονται τα προϊόντα της εργασίας τους απαλλαγμένοι από τη διαμεσολάβησητου χρήματος.

Αντώνης, Μήτσος, Μιχάλης, Αλέκα, Κατερίνα, κυραΛένα, Βασίλης, Κώστας, κυρ Γιάννης, Νίκος, Μπάμπηςκαι οι φίλοι τους

Υγ 1. Οι λεηλασίες της περιουσίας των μεγαλοαφεντικών, γενικεύονταν ανέκαθεν σε συνθήκες κοινωνικών εξεγέρσεων. Δεν είναι το χόμπι κάποιων νεαρών από τις χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου, αλλά η λύση που εφαρμόζουν οι “απόκληροι”, σε ολόκληρη τη γη, από την Αργεντινή μέχρι το Ιράκ.

Υγ 2. Επειδή αποτελεί αφορμή για συκοφαντίες, επαναλαμβάνουμε ότι καλύπτουμε ταπρόσωπά μας ώστε να μην αναγνωριζόμαστε από τους μπάτσους, επαγγελματίες η εθελοντές ρουφιάνους.

….

Από: http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=909481
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 28 Σεπ 2008, 16:47

Σε μια λαϊκη που πηγαν να τα μοιρασουν οι εμποροι τους αποπηραν και φωναξαν τις αρχες.
Οποτε να ξερετε οτι ο "νομοταγης" ρουφιανος ειναι ο ανθρωπος που ζει την κοινωνια μαζι μας και διεπετε απο τα δικα του εγωίστικα μικροσυμφεροντα.
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος » Δευ 13 Οκτ 2008, 19:44

Προτότυπη ληστεία;
Προτότυπη αντίδραση!!!

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 16 Νοέμ 2008, 02:41

Προσωπικα πιστευω οτι η κλοπη για διαμαρτυρια διαφερει απο μια εξεγερση.
μια εξεγερση (απολιτικ και χωρις συμφεροντα απο πισω) ειναι κατι φυσικο.
το να πας και να κλεψεις ενα σουπερ μαρκετ.... δεν ξερω.
Νομιζω οτι πεφτουμε πολυ χαμηλα αμα αντιδρουμε ετσι σπασμωδικα.
δεν απαλλοτριωσαν δα και κανα εργοστασιο, ουτε και καναν κατι το επαναστατικο.
Την ταξη των εμπορων χτυπουν που περνά και κρίση.
δεν αγγιζει μια τετοια πραξη ουτε τον μεγαλοβιομηχανο ουτε τον πολιτικο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 16 Νοέμ 2008, 15:45

Divine Sinner έγραψε:Προσωπικα πιστευω οτι η κλοπη για διαμαρτυρια διαφερει απο μια εξεγερση.
μια εξεγερση (απολιτικ και χωρις συμφεροντα απο πισω) ειναι κατι φυσικο.
το να πας και να κλεψεις ενα σουπερ μαρκετ.... δεν ξερω.
Νομιζω οτι πεφτουμε πολυ χαμηλα αμα αντιδρουμε ετσι σπασμωδικα.
δεν απαλλοτριωσαν δα και κανα εργοστασιο, ουτε και καναν κατι το επαναστατικο.
Την ταξη των εμπορων χτυπουν που περνά και κρίση.
δεν αγγιζει μια τετοια πραξη ουτε τον μεγαλοβιομηχανο ουτε τον πολιτικο.
Τώρα αυτό δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει με την πολεμική αεροπορία.
Αυτή τη θέση σου έπρεπε να την εκφράσεις στο τόπικ που ήδη υπάρχει εδώ.

Θα'χα πολλά να σου πω επ'αυτού, αλλά εδώ δεν θα το κάνω. Είναι άκυρο.
Αν πεις τα ίδια κι εκεί, θα σου ξηγηθώ φυστίκι. :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Δευ 17 Νοέμ 2008, 02:08

Συνεχίζω το θέμα, από εκεί που σταμάτησε (...στην αεροπορία :P )

Λέω στον Άβαττον, πως δεν είναι μισθοσυντήρητος. Και απαντά...
Φουντικέ Χαβαλέ
Κολακείες... :embar:

Για να στα κανω του δημοτικου παντως γιατι αποτι φαινεται εσυ...δέεν..

Εχμ, γκουχ,
η υστέρηση, η νοητική περατοσύνη, είναι μια αναπηρία.
Θα κορόιδευες ποτέ κάποιον σε καροτσάκι; Όχι βέβαια.
Οπότε, και εδώ, μαζέψ. :(

μισθοσυντηρητοι ηταν και οι υπάλληλοι στα σουπερ μαρκετ που τους εκλεψαν και όλοι μας.
Έκλεψαν τους υπαλλήλους;
Αυτό δεν το άκουσα πουθενά.
Είσαι σίγουρος?

Απλα εχουμε και ιδανικα και αξίες πανω απο την κοιλιά μας
Για δες μια σύμφτωση.
Ο αναμερισμός του πλούτου και η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας, δεν είναι ιδανικα ή αξίες;
Από εκείνους με άδεια κοιλιά ξεκίνησαν, και σε εκείνους με άδεια κοιλιά απευθύνονται. :shock:

Για να στο θέσω αλλιώς. Ο Μαρκ Τουαίην βάζει τον Αδάμ να λέει κάπου στο "Ημερολόγιο Αδάμ και Εύας":
"Αυτό πήγαινε ενάντια στις Αρχές μου, μα οι Αρχές δεν ήταν το πρώτο μου μέλημα, είχα να φάω τόσο καιρό"

ετσι σκεφτονται μονο τα γουρουνια, και οι άπλυτοι βεβαια

Οία ευτυχία...Να σκέφτεσαι
ότι ποτέ δεν θα ξυπνήσεις μια μέρα
νηστικός, λασπερός και άπλυτος :angel:

...Ο Θεός τα δίδει σε άλλους.

Λεπόν, για να ολοκληρώσω.
Αν μου απαντούσες "Παιρνω 680 το μήνα ρε απατεώνα, με STAGE δουλεύω"
θα το είχα βουλώσει. Μα βλέπεις
δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει να μένεις από χρήματα, εκτός ίσως απο χαρτζηλίκι,
και ειλικρινά σου εύχομαι να μην σου τύχει ποτέ.

Καληνύχτες.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 17 Νοέμ 2008, 13:42

Η αλήθεια είναι ότι η πείνα είναι κακός σύμβουλος. Όταν οι λαϊκές σφίζουν από κόσμο από τη στιγμή που έχουν... τελειώσει. Για την ακρίβεια σφίζουν από κόσμο οι κάδοι των σκουπιδιών. Όταν με πρόσχημα την αύξηση της τιμής του πετρελαίου οι τιμές παίρνουν την ανιούσα (και ποτέ την κατιούσα, καίτοι οι τιμές του μαύρου χρυσού έχουν φθάσει τα 51 usd ανά βαρέλι). Όταν αμειβόμαστε με τιμές Βαλκανίων και πληρώνουμε τα προϊόντα με τιμές Βρυξελλών. Τότε... ναι πολλά μπορούν να συμβούν, τα οποία ίσως δεν μπορούμε να τα φανταστούμε.

Απλώς, στην συγκεκριμένη περίπτωση διατηρώ επιφυλάξεις. Διότι από την στιγμή που οι ίδιοι καίνε αυτοκίνητα (δεν μιλάω για τα ακριβά), καταστήματα, περίπτερα και παίρνουν προστασία από παρακείμενα των εξαρχείων μαγαζιά, προκειμένου να μην τα κάψουν, τότε ευλόγως κρατώ αποστάσεις.

Ας πάνε να κάνουν τις μαγκιές τους έξω από το σπίτι κάποιου μεγιστάνα και μετά να το συζητήσουμε.

Και για να γυρίσω στο προκείμενο. Ο κόσμος διαρκώς εξαθλιούται. Αποκλείω όμως την περίπτωση τού να μην έχουν συναίσθηση οι εξουσιαστές στο που μας οδηγούν. Ίσως σκόπιμα η επόμενη παγκόσμια σύγκρουση επέλθει μέσα από τις κοινωνίες, όπου θα στραφούν όλοι εναντίων όλων. Ευκαιρία για ένα γενικό ξεκαθάρισμα από τους περιττούς, ενώ ΕΚΕΙΝΟΙ θα παρακολουθούν τα γεγονότα εκ τους ασφαλούς καταφυγίου των. Αυτό κρατήστε το.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 17 Νοέμ 2008, 16:49

Οι Ιταλοί (νεο)φασίστες της καταλήψεως της Casa Pound έκαναν κάτι καλύτερο απο "προτώτυπες ληστείες". Μοίρασαν στους κατοίκους της περιοχής σε μια κίνηση συμβολική κατα της ακρίβειας. Κι όταν λέμε ψωμί,όχι απο ληστείες,αλλά ψωμί που οι ίδιοι έφτιαξαν με τον κόπο τους και το χρόνο τους.

Βέβαια θα μου πείτε η είδηση αφορά το εξωτερικό και δεν έχει σχέση με εμάς,αλλά το έβαλα για να επισημάνω ότι τέτοιου είδους ειδήσεις για εθνικιστές,εθνικοσοσοσιαλιστές,φασίστες κρύβονται και θάβονται,ενώ στα δελτία ειδήσεων παίζουν μόνο αρνητικές ειδήσεις κι αυτές αναμεμειγμένες με υπεροβολές,ψεύδη και προπαγάνδα.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 17 Νοέμ 2008, 23:18

Οι Ιταλοί (νεο)φασίστες της καταλήψεως της Casa Pound έκαναν κάτι καλύτερο απο "προτώτυπες ληστείες". Μοίρασαν στους κατοίκους της περιοχής σε μια κίνηση συμβολική κατα της ακρίβειας. Κι όταν λέμε ψωμί,όχι απο ληστείες,αλλά ψωμί που οι ίδιοι έφτιαξαν με τον κόπο τους και το χρόνο τους.
Σαφώς πολύ καλλίτερη λύση από την "απαλλοτρίωση" των ημεδαπών ρεμαλιών, των οποίων το μυαλό είναι διαρκώς στην καταστροφή.

Και να μην ξεχάσουμε τους δικούς μας παραγωγούς που μοίραζαν αλεύρι και γαλακτοκομικά στην Βόρειο Ελλάδα.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Δευ 17 Νοέμ 2008, 23:36

Mάλιστα,
για τα υλικά ποιός πλήρωσε;

Πς. Ευτυχώς οι Ιταλοί νεοφα, έχουν κοινωνικές ευαισθησίες.
Γιατί οι δικοί μας, μοιάζουν με μπουλούκι οργανωμένων του ΟΣΦΠ, από τον σύνδεσμο Ταμπούρια της Τρούμπας.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 17 Νοέμ 2008, 23:41

Mάλιστα,
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για υλικά απαλλοτριώσεως. :cool:

Σε αυτό που συμφωνούμε πάντως είναι ότι η κοινωνική κατάστασις είναι άκρως επικίνδυνη, στα όρια εκρήξεως θα έλεγα. Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 18 Νοέμ 2008, 23:57

Fountikos_Xasistas έγραψε:Mάλιστα,

Πς. Ευτυχώς οι Ιταλοί νεοφα, έχουν κοινωνικές ευαισθησίες.
Γιατί οι δικοί μας, μοιάζουν με μπουλούκι οργανωμένων του ΟΣΦΠ, από τον σύνδεσμο Ταμπούρια της Τρούμπας.

Χεχε,όχι που δε θα ρωτούσες κάτι τέτοιο! :P

Για τα υλικά πλήρωσαν οι ίδιοι απο την τσέπη τους. Όπως σου είπα άλλωστε,η κίνησή τους δεν "ξεκίνησε" τώρα,αλλά είναι διαδικασία κόπου και...χρόνου!

Όσο για το άλλο που είπες,η τοπική της ΧΑ Θεσσαλονίκης,είχε διοργανώσει στο παρελθόν συγκέντρωση ρούχων για αστέγους και άλλους απόρρους,είχα ανεβάσει κι εδω την είδηση τότε (στο παλιό το forum) αλλά...τα μυαλά σας στην Τρούμπα και Ολυμπιακό! :P
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 20 Νοέμ 2008, 15:11

Προς το παρόν οι κινήσεις αλά Ρομπέν των φτωχών έχουν καθαρά συμβολικό και προπαγανδιστικό χαρακτήρα. Ετσι, όμως, όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο καιρό θα γίνονται για να καλύψουν πραγματικές ανάγκες όπως συνέβη στην Αργεντινή και δεν θα είναι από συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες.

Οσον αφορά τα σούπερ μάρκετ δεν το ξέρα πως ορισμένους από εσάς σας έπιασε ο πόνος, επειδή μια φορά στις τόσες έχουν μια ελάχιστη ζημιά (ούτε καν ζημιά - αλλά λιγότερο κέρδος).
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Πέμ 20 Νοέμ 2008, 16:44

πριν απο καμια δεκαρια χρονια ειχαμε μαζευτει καμια 100 ατομα και πηγαιναμε μηχανοκινητοι στο δημαρχειο εκαλης η διονυσου ουτε θυμαμαι να μοιρασουμε ψωμι στους αστεγους εκει πανω.
τελικα καταληξαμε στο δημαρχειο κηφισιας οπου προσπαθησαμε να να παραδωσουμε στο δημαρχο. ηταν χριστουγεννα γαρ.
τελικα δεν τα δεχτηκαν και εμεις τους τα πεταξαμε στο δημαρχειο. να τα δεχτουν με το ζορι.
ηταν μια προσφορα των αναρχικων για τους δυσκολεμενους συνανθρωπους μας.
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 21 Νοέμ 2008, 02:13

Ναι..παντως οι κ..λο χρυσαυγητες δεν μοιρασαν ουτε μισο σαλαμι ετσι για τον τζερτσελε ρε γαμωτο!αλλα τι να πλακωθουν με τα αδερφια τους την μπατσαρια..Ποτε!
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 21 Νοέμ 2008, 02:16

ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ έγραψε:
Σαφώς πολύ καλλίτερη λύση από την "απαλλοτρίωση" των ημεδαπών ρεμαλιών, των οποίων το μυαλό είναι διαρκώς στην καταστροφή.

Και να μην ξεχάσουμε τους δικούς μας παραγωγούς που μοίραζαν αλεύρι και γαλακτοκομικά στην Βόρειο Ελλάδα.

Γιατι να μην τα παρεις απο τον πλουσιο που στο κατω κατω αισχροκερδει και να τα μοιρασεις αντι να πληρωσεις τα ιδια υπερτιμημενα προιοντα απο το ηδη πενιχρο εισοδημα σου για να φταιξεις κατι που θα το προσφερεις;Ας φτιαξει ο Κοκκαλης ,η Βαρδινογιαννη και ο Λατσης..δεν καταλαλαβα..Αυτο που κανει ο παραγωγος παλι τον ζημειωνει και ειναι αντιδραση προσωπικη.Λογικεψου επι τελους!

Αλλα σαρεσουν οι χορτοπιτες που κανουν εκει στην μονη και τα αντιδωρα ε;Ατιμουλη!!! :dance:
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”