Κολυμπήθρα του Σιλωάμ
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 1 φορά
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Κολυμπήθρα του Σιλωάμ
Οποτε μπω, μέσα είναι το παλικαράκι
τον έχει φάει η επιθυμία να μπει και να σχολιάσει...βλέπει να γράφονται πράγματα που θέλει να λοιδωρήσει αλλα τον δεσμεύει η δήλωση του για αποχώρηση στα 3000 topics
για να δώσω λύση στο drama αυτού του νεαρού έφτιαξα...
την δικτυακή ΚΟΛΥΜΠΉΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ
μπαίνοντας εδώ το κοντέρ μηδενίζει και ξεκινάς αναζωογονημένος από την αρχή έχοντας πετάξει τα παλιά "αμαρτ"....εε μηνύματα σου από πάνω σου
μια ένα σχόλιο εδώ και δικαιωματικά, αναγεννημένος μπορείς να ξαναγράψεις
τον έχει φάει η επιθυμία να μπει και να σχολιάσει...βλέπει να γράφονται πράγματα που θέλει να λοιδωρήσει αλλα τον δεσμεύει η δήλωση του για αποχώρηση στα 3000 topics
για να δώσω λύση στο drama αυτού του νεαρού έφτιαξα...
την δικτυακή ΚΟΛΥΜΠΉΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ
μπαίνοντας εδώ το κοντέρ μηδενίζει και ξεκινάς αναζωογονημένος από την αρχή έχοντας πετάξει τα παλιά "αμαρτ"....εε μηνύματα σου από πάνω σου
μια ένα σχόλιο εδώ και δικαιωματικά, αναγεννημένος μπορείς να ξαναγράψεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Πέμ 24 Απρ 2008, 18:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: μετατροπή σε ελληνική γραφή
Λόγος: μετατροπή σε ελληνική γραφή
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Kolympithra tou Chilloam
Εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να μηδενίσω το κοντέρ του, αλλά δε νομίζω να συνέχιζε ακόμα κι αν το μηδένιζα.
Όπως βλέπεις ούτε γι'αυτό που του'θεσες εδώ δεν έκανε εξαίρεση ούτε έσπασε τη σιωπή του.
Μη σκας όμως, σε κάμποσους από μας τα χώνει στο πριβέ, μιας και τα ΡΜ δε μετράνε για ποστς.
Όσο και να μη θέλει να το δεχτεί/παραδεχτεί, έφαγε κι αυτός το σχετικό του κόλλημα με τα ΙΔΕΟ όπως συμβαίνει με πολλούς από μας
Όπως λέει η στροφή της τραγουδάρας που αρμόζει εδώ...
You can check out any time you want
but you can never leave!
Όπως και να'χει ο τσιλάτος, είτε σπάσει τη σιωπή του τώρα είτε όχι, θα είναι ΠΑΝΤΑ κομμάτι των ΙΔΕΟ , κομμάτι που καθόρισε πολλά στη φυσιογνωμία τους.
Όπως βλέπεις ούτε γι'αυτό που του'θεσες εδώ δεν έκανε εξαίρεση ούτε έσπασε τη σιωπή του.
Μη σκας όμως, σε κάμποσους από μας τα χώνει στο πριβέ, μιας και τα ΡΜ δε μετράνε για ποστς.
Όσο και να μη θέλει να το δεχτεί/παραδεχτεί, έφαγε κι αυτός το σχετικό του κόλλημα με τα ΙΔΕΟ όπως συμβαίνει με πολλούς από μας
Όπως λέει η στροφή της τραγουδάρας που αρμόζει εδώ...
You can check out any time you want
but you can never leave!
Όπως και να'χει ο τσιλάτος, είτε σπάσει τη σιωπή του τώρα είτε όχι, θα είναι ΠΑΝΤΑ κομμάτι των ΙΔΕΟ , κομμάτι που καθόρισε πολλά στη φυσιογνωμία τους.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Re: Κολυμπήθρα του Σιλωάμ
Αι χειτ τσιλ.
Ένα ακόμα χειτ μέσατζ για τον τσιλ.
Ένα ακόμα χειτ μέσατζ για τον τσιλ.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]