Μύγες κατάσκοποι...
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
- Φύλο: Άνδρας
Μύγες κατάσκοποι...
Και οι τοίχοι έχουν αυτιά, ή μάλλον σε λίγο έχουν μύγες κατασκόπους που θα καταγράφουν κάθε μας κίνηση. Μπορεί να μοιάζει σενάριο εφιαλτικής επιστημονικής φαντασίας, όμως αργά αλλά σταθερά γίνεται πραγματικότητα, καθώς σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο εκκολάπτονται «τα νέα έντομα υπερπράκτορες». «Την επόμενη φορά που ένα έντομο θα κάτσει στο περβάζι του παραθύρου σας, προσέχετε τι λέτε», γράφει το «New Scientist.» Το περιοδικό υποστηρίζει ότι επιστήμονες πειραματίζονται με την προσθήκη εμφυτευμάτων στον εγκέφαλο σκαθαριών, αρουραίων, μυγών και καρχαριών, ώστε να τα μετατρέψουν σε σάιμποργκ κατασκόπους. Ο έλεγχος της δράσης των ζώων θα γίνεται από υπερσύγχρονους υπολογιστές, οι οποίοι θα καθορίζουν την κάθε τους κίνηση και θα επεξεργάζονται σε χρόνο μηδέν τις πληροφορίες που συλλέγουν οι ηλεκτρονικοί κατάσκοποι. Πρωτοπόρος στην έρευνα είναι ο αμερικανικός στρατός, που χρηματοδοτούσε όπως υποστηρίζεται και πειράματα σε αρουραίους από ισραηλινά εργαστήρια.
Σε παράλληλες εξελίξεις, ο κυβερνοπόλεμος έχει πλέον μπει στη λίστα του ΝΑΤΟ με τις σοβαρότερες απειλές για τον πλανήτη. Σε συνέδριο στο Λονδίνο με θέμα το ηλεκτρονικό έγκλημα, ο Σουλεϊμάν Ανίλ, υπεύθυνος ασφάλειας ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΝΑΤΟ, υποστήριξε ότι τα θέματα της κυβερνοάμυνας θεωρούνται πλέον τόσο σημαντικά όσο αυτά της αντιπυραυλικής άμυνας και της ενεργειακής ασφάλειας.
ΙΩΑΝΝΑ ΝΙΑΩΤΗ (Πηγές: http://www.newscientist.com, «The Guardian»)
http://www.enet.gr/
Σε παράλληλες εξελίξεις, ο κυβερνοπόλεμος έχει πλέον μπει στη λίστα του ΝΑΤΟ με τις σοβαρότερες απειλές για τον πλανήτη. Σε συνέδριο στο Λονδίνο με θέμα το ηλεκτρονικό έγκλημα, ο Σουλεϊμάν Ανίλ, υπεύθυνος ασφάλειας ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΝΑΤΟ, υποστήριξε ότι τα θέματα της κυβερνοάμυνας θεωρούνται πλέον τόσο σημαντικά όσο αυτά της αντιπυραυλικής άμυνας και της ενεργειακής ασφάλειας.
ΙΩΑΝΝΑ ΝΙΑΩΤΗ (Πηγές: http://www.newscientist.com, «The Guardian»)
http://www.enet.gr/
Γεια σας
- litsa''never''
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Litsa Never
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Μύγες κατάσκοποι...
Καλα που μας το ειπες!!!!! Παω ν'αγορασω...μυγοσκοτωστρες για εξοπλισμο!!!! Ακου να μας ακουνε οι...μυγες!!ειχαμε τους τοιχους με τα αυτια ,τωρα θα'χουμε κι αυτες?
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Να χρησιμοποιήσει ο άλλος μια μύγα για να παρακολουθεί ένα άτομο...
Ούτε που θα μπορέσει να το υποψιαστεί το άτομο!
Ευτυχώς που υπάρχω κι εγώ και ενημερώνω!
Ούτε που θα μπορέσει να το υποψιαστεί το άτομο!
Ευτυχώς που υπάρχω κι εγώ και ενημερώνω!
Γεια σας
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ευτυχώς ξανθούλη !
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Υπαρχει λυση.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
LOOL
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»
Μπαγκαβάτ Γκίτα.