Επιστολή Μίκη Θεοδωράκη
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
Επιστολή Μίκη Θεοδωράκη
Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, δηλαδή ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο μελλοντικός πρόεδρος, η κολοσσιαία πολεμική μηχανή έχει ήδη μπει μπροστά με στόχο την εξόντωση όλων όσους θεωρεί εχθρούς της. Ακόμα κι αυτών -όπως η Ελλάδα- που δεν υπακούνε τυφλά στις εντολές της. Ιράν, Κορέα, αραβικός κόσμος (μη υποτελής) και φυσικά άμεσα η Ρωσία και στο βάθος η Κίνα. Μετά θα ’ρθει η σειρά των «ατάκτων» της Νότιας Αμερικής. Ενας νέος θανάσιμος κίνδυνος, πολυπρόσωπος, πολυπλόκαμος σαν χταπόδι, κάνει αργά αλλά σταθερά την εμφάνισή του στο προσκήνιο της παγκόσμιας Ιστορίας. Σημερινός στόχος είναι τα Βαλκάνια, με κύριο σύμμαχο τη «μεγάλη Αλβανία», ξεκινώντας από το Κόσοβο, με συνεργάτες τους υπευθύνους για μαζικές δολοφονίες Ου-τσε-κα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γεγονός πρωτοφανές για τη χώρα μας, μερικοί «επιστήμονες» επέλεξαν το αμφιθέατρο του Παντείου Πανεπιστημίου για να αναπτύξουν δημόσια την υποστήριξή τους σ’ ένα βασικό αίτημα της «Μεγάλης Αλβανίας», την κατάκτηση της Ηπείρου έως την Πρέβεζα, με τη δικαιολογία ότι ανήκε στην αλβανική Τσαμουριά, απ’ όπου τους έδιωξαν με εγκληματικές πράξεις οι Ελληνες. Ασφαλώς πρόκειται για οργανωμένη προβοκάτσια των ΗΠΑ, ώστε να μελετηθούν οι δικές μας αντιδράσεις και να προπαρασκευασθεί ψυχολογικά η εδαφική επέκταση της Αλβανίας μετά το Κόσοβο και σε ένα μεγάλο τμήμα των αλβανοφώνων περιοχών των Σκοπίων και ακολούθως και σε δικά μας εδάφη. Από την άλλη μεριά, η σύμπλευση της Τουρκίας με τις ΗΠΑ στο Κόσοβο -που έσπευσε πρώτη αυτή να το αναγνωρίσει- προετοιμάζει το έδαφος για πονηρά σχέδια σε βάρος της χώρας μας με βάση όχι μόνο το Αιγαίο και την Κύπρο αλλά και τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη που ακολουθώντας το παράδειγμα του Κοσόβου μπορεί να διεκδικήσει τη δική της ανεξαρτησία. Η ηγεσία των Σκοπίων φαίνεται ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι αυτά τα σχέδια των ΗΠΑ και γι’ αυτό δείχνει αυτή την αλαζονική αδιαλλαξία. Και πράγματι σ’ αυτή τη φάση συμπορεύονται με την πολιτική που εκθέσαμε. Ομως, τι θα κάνουν όταν θα ξεκινήσει η επόμενη φάση, της φιλοαλβανικής τακτικής, οπότε το κρατίδιό τους θα κοπεί στη μέση; Γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν τόσο αυτοί όσο και οι ΗΠΑ ότι μπορούν να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες, όμως φυλετικά είναι Σλάβοι και ως εκ τούτου κατατάσσονται ουσιαστικά στη χορεία των εχθρών των ΗΠΑ μαζί με τη Ρωσία, τη Σερβία αλλά και τη Βουλγαρία, που κι αυτή δεν πρέπει να έχει αυταπάτες. Ετσι, γυρίζοντας σε μας τους Ελληνες, θα πρέπει να δούμε ότι η κατάσταση όπως εξελίσσεται είναι παραπάνω από τραγική. Δεδομένου ότι οι Αμερικανοί δεν πείθονται πια από όσες υποκλίσεις κι αν κάνουν απέναντί τους οι ποικιλόμορφες αμερικανόφιλες ηγεσίες. Κι αυτό γιατί φοβούνται και μισούν το λαό μας, για τον οποίο είναι βέβαιοι ότι στη μεγάλη του πλειοψηφία απορρίπτει τα φιλοπόλεμα σχέδιά τους. Και γι’ αυτό θέλει να μας τιμωρήσει με κάθε τρόπο. Εκτός κι αν αποφασίσουμε όλοι μαζί να γονατίσουμε και να φιλήσουμε τα πόδια τους κάνοντας όρκους ότι από δω και στο εξής θα είμαστε καλά παιδιά και πειθήνια όργανα στην όποια πολιτική τους. Ομως, αφού το παιχνίδι είναι έτσι κι αλλιώς για μας χαμένο, τότε ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά. Ας μην περιμένουμε βοήθεια από πουθενά. Ούτε έχουμε συμμάχους. Είμαστε εμείς κι εμείς. Ας φροντίσουμε λοιπόν να είμαστε τουλάχιστον ωραίοι, περήφανοι και -γιατί όχι- χαρούμενοι, αφού θα έχουμε πάρει τη μεγάλη απόφαση, να γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά, ενωμένοι μπροστά στην προδοσία και την ασχήμια που χτυπάει την πόρτα μας. Γιατί είναι προδοσία η αναγνώριση του Κοσόβου χωρίς την έγκριση της διεθνούς κοινότητας, του ΟΗΕ. Δηλαδή μιας επαρχίας που από αιώνες αποτελεί τμήμα της Σερβίας. Και τι θα νιώθαμε εμείς αν μεθαύριο μας έπαιρναν με το έτσι θέλω τη μισή Κύπρο, τη Θράκη ή την Ηπειρο; Οπως είναι ασχήμια να ανεχόμαστε να μας περιφρονούν και να μας βρίζουν -οχυρωμένοι κάτω από τα σκέλια των Αμερικανών- οι Σκοπιανοί κι εμείς να τους παρακαλάμε και να ζητάμε τη μεσολάβηση των Αμερικανών χάνοντας κάθε μέρα και πιο πολύ την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνειά μας. Ας κλείσουμε λοιπόν τα σύνορα κι ας σταματήσουμε τις διπλωματικές και οικονομικές μας σχέσεις κι ας τους αφήσουμε να αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν κοροϊδεύοντας τους εαυτούς τους. Οφείλουμε να περάσουμε κι αυτή τη νέα δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να υποφέρουμε, όμως το ζητούμενο για μας είναι να παραμείνουμε Ελληνες. Και θα παραμείνουμε Ελληνες. Ας μην ξεχνάμε από πόσες και ποιες σκληρές δοκιμασίες περάσαμε ως τώρα, όμως πάντοτε στο τέλος βγήκαμε νικητές. Το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Αθήνα, 23.2.2008
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Αθήνα, 23.2.2008
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Re: Επιστολή Μίκη Θεοδωράκη
Παει κι αυτος.. γερασε και τον εχει πιασει η μαυριλα...
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Δεν είναι ότι γέρασε.
Απλώς υπήρχαν χαϊβάνια που τον είχαν ηρωοποιήσει πολιτικά. Και θα το ξανακάνετε.
Καλά να πάθετε!
Αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου. Όταν ήταν νέος,πολύ νέος όμως,ήτανε σωστός!
Μπράβο Μίκη μου:
Απλώς υπήρχαν χαϊβάνια που τον είχαν ηρωοποιήσει πολιτικά. Και θα το ξανακάνετε.
Καλά να πάθετε!
Αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου. Όταν ήταν νέος,πολύ νέος όμως,ήτανε σωστός!
Μπράβο Μίκη μου:
Γεια σας
ο ΕΟΝιος Ελλην!
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
- Επικοινωνία:
Εγώ πάλι, δεν πιστεύω πως τα έχει χάσει...Ξέρει πολύ καλά τι λέει.
Για διάβασε και αυτό. Την επιστολή αυτή την έστειλε την περίοδο των πυρκαγιών.
Σκέψου το. Είχε δίκιο τότε...
«Η τραγική κατάσταση που ζούμε τον τελευταίο καιρό αποτελεί έργο αρρωστημένων εγκεφάλων. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να βρίσκονται και Ελληνες ανάμεσά τους και το απεύχομαι.
Είναι όμως φανερό ότι πρόκειται για ένα σατανικό σχέδιο. Οι εμπρηστές ξεκίνησαν εδώ και τρεις μήνες, όταν άναψαν σε μία μόνο μέρα 1.064 φωτιές σε όλη τη χώρα, και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα, με δεκάδες νέες φωτιές κάθε μέρα.
Τα κίνητρά τους δεν μπορεί να είναι οικονομικά (οικοπεδοφάγοι) ή ψυχολογικά (πυρομανείς). Υπάρχουν φυσικά κι αυτοί. Ομως δεν είναι αυτοί ο πυρήνας του προβλήματος.
Η ανάλυση των δεδομένων οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κεντρικό εγκέφαλο, ένα επιτελείο, που, όπως ένας στρατηγός, χαράζει τις «μάχες» επάνω σε χάρτη. Οι φωτιές μπαίνουν σε στρατηγικά σημεία, όπως εργοστάσια και υποδομές ηλεκτρικής ενέργειας (Μεγαλόπολη, Αλιβέρι, Δομοκός), σε ιστορικές τοποθεσίες (Ολυμπία, Επίκουρος Απόλλων), σε μέρη ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Δεν υπολογίζουν ούτε κατοικημένες περιοχές ούτε ανθρώπινες ζωές, πράγμα που υποδηλώνει πάθος, μίσος και εκδικητική μανία εναντίον της χώρας και ολόκληρου του λαού. Προσπαθούν να υπονομεύσουν την προοπτική να υπάρξει μετά τις εκλογές (16.9.07) ομαλή πολιτική ζωή και κοινωνική ηρεμία, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά τους.
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί; Κατά τη γνώμη μου θα ήταν δυνατή η απόκρουση των σχεδίων τους και εν συνεχεία η αποκάλυψή τους. Ομως ο κρατικός μας μηχανισμός εξακολουθεί να είναι προβληματικός και ανίκανος να αντιμετωπίσει προκλήσεις τόσο μεγάλης κλίμακας. Και ταυτόχρονα είναι διαβρωμένος και αποπροσανατολίζεται εύκολα. Οπως ακριβώς ήταν απέναντι στη 17 Νοέμβρη, που μας ταλαιπώρησε για 30 περίπου χρόνια και στο τέλος αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για μια οργάνωση σχεδόν γελοία.
Λυπούμαι γιατί όσοι μας δοκιμάζουν με τις φωτιές στα δάση, στα χωριά, στις κωμοπόλεις αλλά και στις πόλεις και στην ίδια την Αθήνα, μας βρίσκουν κυριολεκτικά στον ύπνο. Μιας και δεν φροντίσαμε έως τώρα να δημιουργήσουμε κράτος αποτελεσματικό και κοινωνία συνεκτική με αξίες και ισχυρό ιστό αλληλεγγύης και επαγρύπνησης, υπεράνω κομμάτων και οικονομικών συμφερόντων. Είμαστε μια κοινωνία κατακερματισμένη, ένας λαός χωρίς συνοχή, χωρίς μνήμη, χωρίς συλλογική ενιαία προοπτική και γι’ αυτό ανοχύρωτος. Ενας λαός αφημένος στη μοίρα του, για την οποία είναι -και- ο ίδιος υπεύθυνος».
Αθήνα, 27.8.2007
Μίκης Θεοδωράκης
Για διάβασε και αυτό. Την επιστολή αυτή την έστειλε την περίοδο των πυρκαγιών.
Σκέψου το. Είχε δίκιο τότε...
«Η τραγική κατάσταση που ζούμε τον τελευταίο καιρό αποτελεί έργο αρρωστημένων εγκεφάλων. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να βρίσκονται και Ελληνες ανάμεσά τους και το απεύχομαι.
Είναι όμως φανερό ότι πρόκειται για ένα σατανικό σχέδιο. Οι εμπρηστές ξεκίνησαν εδώ και τρεις μήνες, όταν άναψαν σε μία μόνο μέρα 1.064 φωτιές σε όλη τη χώρα, και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα, με δεκάδες νέες φωτιές κάθε μέρα.
Τα κίνητρά τους δεν μπορεί να είναι οικονομικά (οικοπεδοφάγοι) ή ψυχολογικά (πυρομανείς). Υπάρχουν φυσικά κι αυτοί. Ομως δεν είναι αυτοί ο πυρήνας του προβλήματος.
Η ανάλυση των δεδομένων οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κεντρικό εγκέφαλο, ένα επιτελείο, που, όπως ένας στρατηγός, χαράζει τις «μάχες» επάνω σε χάρτη. Οι φωτιές μπαίνουν σε στρατηγικά σημεία, όπως εργοστάσια και υποδομές ηλεκτρικής ενέργειας (Μεγαλόπολη, Αλιβέρι, Δομοκός), σε ιστορικές τοποθεσίες (Ολυμπία, Επίκουρος Απόλλων), σε μέρη ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Δεν υπολογίζουν ούτε κατοικημένες περιοχές ούτε ανθρώπινες ζωές, πράγμα που υποδηλώνει πάθος, μίσος και εκδικητική μανία εναντίον της χώρας και ολόκληρου του λαού. Προσπαθούν να υπονομεύσουν την προοπτική να υπάρξει μετά τις εκλογές (16.9.07) ομαλή πολιτική ζωή και κοινωνική ηρεμία, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά τους.
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί; Κατά τη γνώμη μου θα ήταν δυνατή η απόκρουση των σχεδίων τους και εν συνεχεία η αποκάλυψή τους. Ομως ο κρατικός μας μηχανισμός εξακολουθεί να είναι προβληματικός και ανίκανος να αντιμετωπίσει προκλήσεις τόσο μεγάλης κλίμακας. Και ταυτόχρονα είναι διαβρωμένος και αποπροσανατολίζεται εύκολα. Οπως ακριβώς ήταν απέναντι στη 17 Νοέμβρη, που μας ταλαιπώρησε για 30 περίπου χρόνια και στο τέλος αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για μια οργάνωση σχεδόν γελοία.
Λυπούμαι γιατί όσοι μας δοκιμάζουν με τις φωτιές στα δάση, στα χωριά, στις κωμοπόλεις αλλά και στις πόλεις και στην ίδια την Αθήνα, μας βρίσκουν κυριολεκτικά στον ύπνο. Μιας και δεν φροντίσαμε έως τώρα να δημιουργήσουμε κράτος αποτελεσματικό και κοινωνία συνεκτική με αξίες και ισχυρό ιστό αλληλεγγύης και επαγρύπνησης, υπεράνω κομμάτων και οικονομικών συμφερόντων. Είμαστε μια κοινωνία κατακερματισμένη, ένας λαός χωρίς συνοχή, χωρίς μνήμη, χωρίς συλλογική ενιαία προοπτική και γι’ αυτό ανοχύρωτος. Ενας λαός αφημένος στη μοίρα του, για την οποία είναι -και- ο ίδιος υπεύθυνος».
Αθήνα, 27.8.2007
Μίκης Θεοδωράκης
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
chill έγραψε:Παει κι αυτος.. γερασε και τον εχει πιασει η μαυριλα...
Δεν βλέπω και τόση μαυρίλα στον επίλογό του:
Ας μην ξεχνάμε από πόσες και ποιες σκληρές δοκιμασίες περάσαμε ως τώρα, όμως πάντοτε στο τέλος βγήκαμε νικητές. Το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _XRHSTOS_
- Operator
Αυτό που μου αρέσει πάντως με τους θολοκουλτουριάρηδες,είναι ότι σε άλλες περιπτώσεις τον επικαλούνται ως αυθεντία,με τον ίδιο τρόπο που επικαλείται ένας Μουσουλμάνος το Κοράνι.
Ε λοιπόν,αυτοί οι ίδιοι είναι τώρα που λένε είτε ότι "τα 'χει χαμμένα",είτε ακόμη και τον βρίζουν...
Αν πω εγώ κάτι εναντίων του Μίκη Θεοδωράκη,θα είμαι "κακός"! Όταν όμως τον χλευάζουν και τον βρίζουν αυτοί...έχουν το "αλάθητο"!
Ε λοιπόν,αυτοί οι ίδιοι είναι τώρα που λένε είτε ότι "τα 'χει χαμμένα",είτε ακόμη και τον βρίζουν...
Αν πω εγώ κάτι εναντίων του Μίκη Θεοδωράκη,θα είμαι "κακός"! Όταν όμως τον χλευάζουν και τον βρίζουν αυτοί...έχουν το "αλάθητο"!
Γεια σας
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Πραγματι. αυτοι οι θολοκουλτουριαρηδες ειναι μεγαλα λαμογια.
Παρ ολα αυτα δεν ειδα κανενα θολοκουλτουριαρη σ αυτο το τοπικ.
ειδες εσυ;;;
Παρ ολα αυτα δεν ειδα κανενα θολοκουλτουριαρη σ αυτο το τοπικ.
ειδες εσυ;;;
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- _XRHSTOS_
- Operator
Είδα εσένα κομματόσκυλο της θολοκουλτούρας.
Πάντως,η παραπάνω μου αναφορά,δεν αφορούσε τόσο αυτό το topic όσο γενικότερα για την αντιμετώπισιη που είχε ο Μίκης Θεοδωράκης αυτές τις μέρες απο την "πρόοδο",ξεκινώντας απο ΜΜΕ και φτάνοντας μέχρι την...κοινή της "γνώμη".
Πάντως,η παραπάνω μου αναφορά,δεν αφορούσε τόσο αυτό το topic όσο γενικότερα για την αντιμετώπισιη που είχε ο Μίκης Θεοδωράκης αυτές τις μέρες απο την "πρόοδο",ξεκινώντας απο ΜΜΕ και φτάνοντας μέχρι την...κοινή της "γνώμη".
Γεια σας
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
ok για να ξεκαθαρισω και τη θεση μου, μιας που ειπες το δικο σου.
Δεν τον ξερω το Μικη το θεοδωρακη. Εχω την εντυπωση οτι ειναι κομμουνιστης αλλα δεν τον κοβω κι ολας.
Μπορει να ειναι και πασοκος, ειλικρινα δεν ξερω που ειναι αυτον τον καιρο, ουτε σε ποιο μαγαζι παιζει (χε!)... Επισης δε σου κρυβω οτι μεχρι αυτο το τοπικ δεν ημουν σιγουρος αν ζει ή εχει πεθανει. Ξερω γω ηταν γερος ανθρωπος και καποτε πετυχα στο Σκαι ενα αφιερωμα και λεω, για να του κανουν αφιερωμα, μαλλον τα εφτυσε.
Επισης, για τελευταια φορα θα σου πω οτι δεν ειναι πολυ σοφο να με βαζεις στη θολοκουλτουριαρικη κατηγορια μαζι με τους ενημερωμενους, τους μαχωμενους και τους προοδευτικους. Καταλαβαινω οτι σου ειναι πιο ευκολο να κατανοησεις τον κοσμο χωριζοντας τον σε δυο, αντε τρεις ομαδουλες. Ειναι πιο μανιτζεβελη ετσι η φαση αλλα δεν εισαι πεντε χρονων ρε φιλε να βλεπεις τον κοσμο σαν σκακιερα με καλους και κακους ή μαυρους και ασπρους.
Δηλαδη γαμωτο, το θεωρω τρελα να χωριζεις τους ανθρωπους σε "πατριωτες" και "θολοκουλτουριαρηδες"... η εστω να θεωρεις εμενα θολοκουτλουριαρη βασιζομενος μονο και μονο στο γεγονος οτι δε σκιζω την κυλοτα μου για το μελλον της Ελλαδας.
Για να γινω πιο κατανοητος θα σου κανω κι ενα διαγραμμα.
Αυτος ειναι ο κοσμος συμφωνα με εσενα.
Σαφης. "Εμεις" απο εδω "εσεις" απο εκει (και κατι προδοτες αναμεσα) και ξερεις με ποιον εχεις να κανεις.
και αυτος ειναι ο κοσμος οπως τον βλεπω εγω αλλα προσπαθησε να το φανταστεις σε τρεις διαστασεις και σε συναρτηση με τις μιγαδικες κλιμακες του Παβεκ και τον αντικοινωνικο δαρβινισμο οπως περιγραφεται στα βιβλια του edika και του Robert Crumb.
Καπου εκει μεσα βλεπω και τον δικο σου πινακα αλλα με απασχολει πολυ περισσοτερο ας πουμε με ποιο τροπο θα μπορεσουμε να κλανουμε σε μουσικες κλιμακες ή με ποιο τροπο θα καταφερουμε να φτιαξουμε μια μηχανη που θα φτιαχνει επιτοπου το φαγητο που θελουμε ανα πασα στιγμη γιατι ειμαι ενα λαιμαργο και οκνηρο καθικι. Δεν υπαρχει "εμεις" και "εσεις". Ισως υπαρχουν οι "μαλακες" και οι "ωραιοι μαλακες". Ισως υπαρχουν οι παραπλανημενοι και οι λιγο πιο παραπλανημενοι. Και οι μπανανες. Σαρκοφαγοι σκιουροι, ενα πεος. Κατι μηχανες με γραναζια. Πρεζακια. Πιτα γυρο απ ολα. Χορταρια. Call of duty 4. Αrmed Assault. Band of Brothers. Southpark. Mr. Show. Μ1Α1 carbine. SLaine McRoth. Ia ia shub niggurath.
H διαφορα μας ειναι οτι εσυ εισαι συντηρητικος κι οτι εγω ζωγραφιζω καλα.
Εσυ εισαι πατριωτης αλλα εμενα μου αρεσουν οι καφεδες σκετοι. Η ζαχαρη μου φαινεται καπως σαν σκουρια.
Εσυ ενδιαφερεσαι για το μελλον της χωρας σου, εγω περιμενω το νεο επισοδειο του Lost για να δω τι εγινε με τον Τζων Λοκ.
Εσυ διαβαζεις ιστορια και ψηφιζεις στις καλπες, εγω λεω να παω μεχρι το πεζοδρομιο να κανω ενα τσιγαρο.
Δεν τον ξερω το Μικη το θεοδωρακη. Εχω την εντυπωση οτι ειναι κομμουνιστης αλλα δεν τον κοβω κι ολας.
Μπορει να ειναι και πασοκος, ειλικρινα δεν ξερω που ειναι αυτον τον καιρο, ουτε σε ποιο μαγαζι παιζει (χε!)... Επισης δε σου κρυβω οτι μεχρι αυτο το τοπικ δεν ημουν σιγουρος αν ζει ή εχει πεθανει. Ξερω γω ηταν γερος ανθρωπος και καποτε πετυχα στο Σκαι ενα αφιερωμα και λεω, για να του κανουν αφιερωμα, μαλλον τα εφτυσε.
Επισης, για τελευταια φορα θα σου πω οτι δεν ειναι πολυ σοφο να με βαζεις στη θολοκουλτουριαρικη κατηγορια μαζι με τους ενημερωμενους, τους μαχωμενους και τους προοδευτικους. Καταλαβαινω οτι σου ειναι πιο ευκολο να κατανοησεις τον κοσμο χωριζοντας τον σε δυο, αντε τρεις ομαδουλες. Ειναι πιο μανιτζεβελη ετσι η φαση αλλα δεν εισαι πεντε χρονων ρε φιλε να βλεπεις τον κοσμο σαν σκακιερα με καλους και κακους ή μαυρους και ασπρους.
Δηλαδη γαμωτο, το θεωρω τρελα να χωριζεις τους ανθρωπους σε "πατριωτες" και "θολοκουλτουριαρηδες"... η εστω να θεωρεις εμενα θολοκουτλουριαρη βασιζομενος μονο και μονο στο γεγονος οτι δε σκιζω την κυλοτα μου για το μελλον της Ελλαδας.
Για να γινω πιο κατανοητος θα σου κανω κι ενα διαγραμμα.
Αυτος ειναι ο κοσμος συμφωνα με εσενα.
Σαφης. "Εμεις" απο εδω "εσεις" απο εκει (και κατι προδοτες αναμεσα) και ξερεις με ποιον εχεις να κανεις.
και αυτος ειναι ο κοσμος οπως τον βλεπω εγω αλλα προσπαθησε να το φανταστεις σε τρεις διαστασεις και σε συναρτηση με τις μιγαδικες κλιμακες του Παβεκ και τον αντικοινωνικο δαρβινισμο οπως περιγραφεται στα βιβλια του edika και του Robert Crumb.
Καπου εκει μεσα βλεπω και τον δικο σου πινακα αλλα με απασχολει πολυ περισσοτερο ας πουμε με ποιο τροπο θα μπορεσουμε να κλανουμε σε μουσικες κλιμακες ή με ποιο τροπο θα καταφερουμε να φτιαξουμε μια μηχανη που θα φτιαχνει επιτοπου το φαγητο που θελουμε ανα πασα στιγμη γιατι ειμαι ενα λαιμαργο και οκνηρο καθικι. Δεν υπαρχει "εμεις" και "εσεις". Ισως υπαρχουν οι "μαλακες" και οι "ωραιοι μαλακες". Ισως υπαρχουν οι παραπλανημενοι και οι λιγο πιο παραπλανημενοι. Και οι μπανανες. Σαρκοφαγοι σκιουροι, ενα πεος. Κατι μηχανες με γραναζια. Πρεζακια. Πιτα γυρο απ ολα. Χορταρια. Call of duty 4. Αrmed Assault. Band of Brothers. Southpark. Mr. Show. Μ1Α1 carbine. SLaine McRoth. Ia ia shub niggurath.
H διαφορα μας ειναι οτι εσυ εισαι συντηρητικος κι οτι εγω ζωγραφιζω καλα.
Εσυ εισαι πατριωτης αλλα εμενα μου αρεσουν οι καφεδες σκετοι. Η ζαχαρη μου φαινεται καπως σαν σκουρια.
Εσυ ενδιαφερεσαι για το μελλον της χωρας σου, εγω περιμενω το νεο επισοδειο του Lost για να δω τι εγινε με τον Τζων Λοκ.
Εσυ διαβαζεις ιστορια και ψηφιζεις στις καλπες, εγω λεω να παω μεχρι το πεζοδρομιο να κανω ενα τσιγαρο.
Γιατι την σκιζεις μηπως για το παρελθον ή το παρον;;;chill έγραψε:βασιζομενος μονο και μονο στο γεγονος οτι δε σκιζω την κυλοτα μου για το μελλον της Ελλαδας.
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δε σκιζω την κυλοτα μου για χωρες. Αλλα τη σκιζω για αλλους λογους. Πχ θα σκισω την κυλοτα μου αν απαγορευτουν τα βιντεο γκεημς.
Τετοιες ειναι οι ευαισθησιες μου.
Αλλωστε το παρελθον εχει περασει ηδη.. και στο παρον με απασχολουν αλλα πιο ευτελη και γηινα πραγματα οπως το ποια νεα αποστολη θα φτιαξω για το Armed Assault για να παιξω με τους φιλους μου, και πως θα λουφαρω στη δουλεια ενω ταυτοχρονα δειχνω ευσυνειδησια και εργατικοτητα.
Αλλα οταν με λετε θολοκουλτουριαρη, πρωτον προσβαλλετε τους αληθινους θολοκουλτουριαρηδες που αν μη τι αλλο, καποιο γαμημενο οραμα εχουν και παλευουν για κατι (ακομα κι αν αυτο το κατι ειναι ηλιθιο)... και απο την αλλη προσβαλλετε εμενα που δεν εχω σχεση με κανενα πουστη που κανει σχεδια για το μελλον μας... γιατι κι εγω ο ιδιος δεν εχω σχεδια για το δικο μου.
Θα το πω ξανα και ξανα. Ειμαι ΙΔΙΩΤΗΣ! Βολεμενος και αδρανης. Δε με νοιαζουν τα δαση που καιγονται και οι φωκιες που εξαφανιζονται. Δε με νοιαζει η τρυπα του οζοντος οσο η τρυπα της Τατιανας απο το client service (εχει μια ΚΩΛΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ). Δε με νοιαζει αν οι αλβανοι εχουν κομμα, αν σχεδιαζουν να κατακτησουν τη θεσσαλονικη ή αν ο Τσιπρας ειναι φιογκος, λελος και πινελος. Δε με νοιαζουν οι εβραιοι γιατι δεν πιστευω στους εβραιους.
Αυτα εινα δικα σας προβληματα και ξερω γω... λυστε τα μονοι σας.
Ειμαι το πουλι του ταβλι στη μαλακισμενη σκακιερα σας.
Αλλωστε το παρελθον εχει περασει ηδη.. και στο παρον με απασχολουν αλλα πιο ευτελη και γηινα πραγματα οπως το ποια νεα αποστολη θα φτιαξω για το Armed Assault για να παιξω με τους φιλους μου, και πως θα λουφαρω στη δουλεια ενω ταυτοχρονα δειχνω ευσυνειδησια και εργατικοτητα.
Αλλα οταν με λετε θολοκουλτουριαρη, πρωτον προσβαλλετε τους αληθινους θολοκουλτουριαρηδες που αν μη τι αλλο, καποιο γαμημενο οραμα εχουν και παλευουν για κατι (ακομα κι αν αυτο το κατι ειναι ηλιθιο)... και απο την αλλη προσβαλλετε εμενα που δεν εχω σχεση με κανενα πουστη που κανει σχεδια για το μελλον μας... γιατι κι εγω ο ιδιος δεν εχω σχεδια για το δικο μου.
Θα το πω ξανα και ξανα. Ειμαι ΙΔΙΩΤΗΣ! Βολεμενος και αδρανης. Δε με νοιαζουν τα δαση που καιγονται και οι φωκιες που εξαφανιζονται. Δε με νοιαζει η τρυπα του οζοντος οσο η τρυπα της Τατιανας απο το client service (εχει μια ΚΩΛΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ). Δε με νοιαζει αν οι αλβανοι εχουν κομμα, αν σχεδιαζουν να κατακτησουν τη θεσσαλονικη ή αν ο Τσιπρας ειναι φιογκος, λελος και πινελος. Δε με νοιαζουν οι εβραιοι γιατι δεν πιστευω στους εβραιους.
Αυτα εινα δικα σας προβληματα και ξερω γω... λυστε τα μονοι σας.
Ειμαι το πουλι του ταβλι στη μαλακισμενη σκακιερα σας.
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Χμμμ..... για να δούμε λίγο τον πίνακα που σχεδίασε ο chill για λογαριασμό του Χρήστου..
α) Ο Παπατσάκαλος στους "δικούς μας" και ...δίπλα στον Χίτλερ;;;;;; χμμμμ. Αν το δει, θα πάθει εγκεφαλικό...
β) Η Δαμανάκη σαν πολύ κοντά μου δεν είναι; Εκτός αν αυτή η κοντινή απόσταση ενέχει σεξουαλικά υποννοούμενα. Δεν λέω, στα νιάτα της μπορεί να ήταν ωραίο *****κι (και να την είχε πάρει όλη η ΚΝΕ), αλλά τώρα.....απορρίπτεται..
γ) Οι χίππιδες που κολλάνε; Αυτοί είναι στο πουθένα...
δ) Ο Στάλιν είναι πολύ κοντά στους αναρχικούς. Μην βάζεις τον λύκο δίπλα στα πρόβατα...
α) Ο Παπατσάκαλος στους "δικούς μας" και ...δίπλα στον Χίτλερ;;;;;; χμμμμ. Αν το δει, θα πάθει εγκεφαλικό...
β) Η Δαμανάκη σαν πολύ κοντά μου δεν είναι; Εκτός αν αυτή η κοντινή απόσταση ενέχει σεξουαλικά υποννοούμενα. Δεν λέω, στα νιάτα της μπορεί να ήταν ωραίο *****κι (και να την είχε πάρει όλη η ΚΝΕ), αλλά τώρα.....απορρίπτεται..
γ) Οι χίππιδες που κολλάνε; Αυτοί είναι στο πουθένα...
δ) Ο Στάλιν είναι πολύ κοντά στους αναρχικούς. Μην βάζεις τον λύκο δίπλα στα πρόβατα...
Επειδή δεν ήταν ευχαριστημένoς από τους people, γιατί δεν τους έβρισκε τέλειους, άναψε κάποτε μέρα - μεσημέρι ένα φανάρι και περιφερόταν στους δρόμους ψάχνοντας. Και όταν κάποιος τον ρώτησε: "Τι ψάχνεις Chill να βρεις;", απάντησε: "People ζητώ". Άλλη πάλι φορά, καθώς βρισκόταν στην πλατεία των Εξαρχείων, φώναξέ δυνατά: "People, people!" και όταν έτρεξαν κοντά του κάποιοι, αυτός τους έδιωξε με το ραβδί του λέγοντας: "Εγώ δε φώναξα εσάς φώναξα people".chill έγραψε:Αλλωστε το παρελθον εχει περασει ηδη..
Όταν κάποτε ήρθε στην Αθήνα ο Αλέκος, πήγε περίεργος να δει αυτόν τον τόσο εκκεντρικό τυπά και τον βρήκε αραγμένο μπροστά στην "σπηλιά" του να λιάζει την κοιλιά του. Στάθηκε μπροστά του και τον ρώτησε: "Από τι έχεις ανάγκη; Ζήτησέ μου ότι θέλεις και θα στο δώσω". Ο Chill του απάντησε: "Θέλω να τραβηχτείς και να μη μου σκεπάζεις τα μωρά που περνούν απο μπροστά μου. Μη μου παίρνεις εκείνο που δεν μπορείς να μου δώσεις".
Όταν κάααααποιος φιλόσσφος (ας πουμε του βεληνεκούς του Πλάτωνα) έδωσε για τον άνθρωπο τον ορισμό ότι είναι "ζώον με δυο πόδια και χωρίς φτερά", ο Chill μάδησε έναν κόκκορα, παρουσιάστηκε στον φιλόσοφο και τον ρώτησε: "Αυτός είναι ο άνθρωπος κατά τον φιλόσοφο;"
Το παρελθόν όχι μόνον δεν έχει περάσει, αλλά καλείσαι καμιά φορά να παίξεις το ρόλο του προκατόχου σου. Ο ρόλος σε διαλέγει και όχι εσύ τον ρόλο.
Υ.Γ. Ποιον φιλόσοφο θα διάλεγες κιόλας;
- _XRHSTOS_
- Operator
Chill,με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τον παπα Τσάκαλο (ίσως και με τον Ψωμιάδη) και δεν ξέρω κι εγώ με ποιους άλλους.
Τί σημαίνει αυτό;
Πολύ απλά,ο χάρτης που έφτιαξες για να "αντικατοπτρίσεις τον τρόπο με τον οποίο χωρίζω τους ανθρώπους",προφανώς δεν αφορά εμένα,αλλά εσένα!
Σίγουρα δεν είναι αυτός ο χάρτης η δική μου πραγματιτότητα! Μάλλον είναι η δική σου. Μάλλον αυτός είναι ο χάρτης σου κι όχι ο δεύτερος. Ο δεύτερος είναι απλώς μια κενή δικαιολογία που χρησιμοποίησες σαν άλλωθι,για να καλύψεις (ακόμη και απο τον ίδιο σου τον εαυτό) τον πραγματικό χάρτη που σε αντιπροσωπεύει,δηλαδή τον πρώτο. Αυτόν που εσύ σχεδίασες. Με τους διαχωρισμούς των ανθρώπων που εσύ έκανες. Προφανώς,έτσι όπως εσύ τους βλέπεις!
Μπορεί να μη συμφωνείς σε όλα. Κανείς δε συμφωνεί σε όλα... Εδω οι σταλνικοί με τους τροτσκυστές είναι μονίμως σε κόντρα...
Μπορεί να μην είσαι ενεργός πολιτικά,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη!
Αυτό όμως δε σημαίνει επίσης ότι έπεσες μέσα και στο διαχωρισμό που έκανες!
σ.σ.: Είχες γράψει μια απάντηση στον ΤΕΥΤΑΜΟ και μπήκε δυο φορες. Πάτησα να σβηστεί η μία...και σβήστικαν και οι δύο! (Ανώμαλα τεχνικα προβλήματα! Συγνώμη,ξαναβάλτην!)
Τί σημαίνει αυτό;
Πολύ απλά,ο χάρτης που έφτιαξες για να "αντικατοπτρίσεις τον τρόπο με τον οποίο χωρίζω τους ανθρώπους",προφανώς δεν αφορά εμένα,αλλά εσένα!
Σίγουρα δεν είναι αυτός ο χάρτης η δική μου πραγματιτότητα! Μάλλον είναι η δική σου. Μάλλον αυτός είναι ο χάρτης σου κι όχι ο δεύτερος. Ο δεύτερος είναι απλώς μια κενή δικαιολογία που χρησιμοποίησες σαν άλλωθι,για να καλύψεις (ακόμη και απο τον ίδιο σου τον εαυτό) τον πραγματικό χάρτη που σε αντιπροσωπεύει,δηλαδή τον πρώτο. Αυτόν που εσύ σχεδίασες. Με τους διαχωρισμούς των ανθρώπων που εσύ έκανες. Προφανώς,έτσι όπως εσύ τους βλέπεις!
Μπορεί να μη συμφωνείς σε όλα. Κανείς δε συμφωνεί σε όλα... Εδω οι σταλνικοί με τους τροτσκυστές είναι μονίμως σε κόντρα...
Μπορεί να μην είσαι ενεργός πολιτικά,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη!
Αυτό όμως δε σημαίνει επίσης ότι έπεσες μέσα και στο διαχωρισμό που έκανες!
σ.σ.: Είχες γράψει μια απάντηση στον ΤΕΥΤΑΜΟ και μπήκε δυο φορες. Πάτησα να σβηστεί η μία...και σβήστικαν και οι δύο! (Ανώμαλα τεχνικα προβλήματα! Συγνώμη,ξαναβάλτην!)
Γεια σας
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ρε Σερλοκ...
για πλακα τα εβαλα. Ελεγα να βαλω και τον Παντα τερμα αριστερα με τη δικαιολογια οτι εχει στραφει στη σκοτεινη πλευρα...
Τι καθεσαι και ψαχνεις αδερφε...
Δε βλεπεις τι ηλιθιες εικονες εχω βαλει στη δευτερη; Η πρωτη σε μαρανε;
Ρε Χρησταρα ειπαμε, παιζουν συνωμοσιες αλλα το να βλεπεις ψυχολογικα προφιλ σε κατι που εφτιαξα με τα ποδια, ειναι καπως αχρηστο. Αν θες να ξερεις παντως δεν πιστευω σε διπολικους διαχωρισμους. Ειμαι του χωρου. Ξερεις.. Υπαρχουν κι αλλοι αξονες στο χωρο των ιδεων.
Ας πουμε αν εχεις παιξει κανενα RPG θα ξερεις για τα alignments. Eιναι ενας διπλος αξονας μεταξυ καλου/κακου και χαους/ταξης. Δηλαδη καποιος μπορει να ειναι καλος και να ειναι χαοτικος και καποιος να ειναι σαπιος και να ειναι της ταξης. Με πιανς;
Αυτοι οι δυο αξονες οριζουν την τη θεση σε ενα επιπεδο.
Εγω πιστευω στους τρεις αξονες. δηλαδη σε μια τοποθετηση στο χωρο.
Αν ηθελα να σου δειξω την αληθινη μου αποψη για τον κοσμο θα επρεπε να σκασω με περιστρεφομενο ολογραμμα και μουσικη απο Ζαν Μισελ Ζαρ με συνοδεια απο laser show και διασημους Djs απο την Ibiza.
Oλοκληρο πανηγυρι στο κεφαλι μου.
Και κατι αλλο...
...ο δολοφονος ειναι ο μπατλερ!
(μη το ξεχνας αυτο το στοιχειο, θα με ευχαριστεις στο μελλον)
για πλακα τα εβαλα. Ελεγα να βαλω και τον Παντα τερμα αριστερα με τη δικαιολογια οτι εχει στραφει στη σκοτεινη πλευρα...
Τι καθεσαι και ψαχνεις αδερφε...
Δε βλεπεις τι ηλιθιες εικονες εχω βαλει στη δευτερη; Η πρωτη σε μαρανε;
Ρε Χρησταρα ειπαμε, παιζουν συνωμοσιες αλλα το να βλεπεις ψυχολογικα προφιλ σε κατι που εφτιαξα με τα ποδια, ειναι καπως αχρηστο. Αν θες να ξερεις παντως δεν πιστευω σε διπολικους διαχωρισμους. Ειμαι του χωρου. Ξερεις.. Υπαρχουν κι αλλοι αξονες στο χωρο των ιδεων.
Ας πουμε αν εχεις παιξει κανενα RPG θα ξερεις για τα alignments. Eιναι ενας διπλος αξονας μεταξυ καλου/κακου και χαους/ταξης. Δηλαδη καποιος μπορει να ειναι καλος και να ειναι χαοτικος και καποιος να ειναι σαπιος και να ειναι της ταξης. Με πιανς;
Αυτοι οι δυο αξονες οριζουν την τη θεση σε ενα επιπεδο.
Εγω πιστευω στους τρεις αξονες. δηλαδη σε μια τοποθετηση στο χωρο.
Αν ηθελα να σου δειξω την αληθινη μου αποψη για τον κοσμο θα επρεπε να σκασω με περιστρεφομενο ολογραμμα και μουσικη απο Ζαν Μισελ Ζαρ με συνοδεια απο laser show και διασημους Djs απο την Ibiza.
Oλοκληρο πανηγυρι στο κεφαλι μου.
Και κατι αλλο...
...ο δολοφονος ειναι ο μπατλερ!
(μη το ξεχνας αυτο το στοιχειο, θα με ευχαριστεις στο μελλον)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Δε νομιίζω πως σβήστηκαν, τουλάχιστον αυτά τα κολάζ του - σκέτα έργα τέχνης δηλαδής υπάρχουν.σ.σ.: Είχες γράψει μια απάντηση στον ΤΕΥΤΑΜΟ και μπήκε δυο φορες. Πάτησα να σβηστεί η μία...και σβήστικαν και οι δύο! (Ανώμαλα τεχνικα προβλήματα! Συγνώμη,ξαναβάλτην!
Το δικό σου ποστ φαίνεται και στην προηγούμενη σελίδα και σ'αυτήν, αλλά είμαι κότα για να σβήσω το ένα. Αν θες, παίρνεις το ρίσκο μόνος σου
Πάντως τα τεχνικά προβλήματα απ'ό,τι διαπιστώνω περιχαρής, μάλλον πρέπει να εκλείπουν πλέον.
Σε λίγο θα αφαιρέσω και την έκτακτη ανακοίνωση.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _XRHSTOS_
- Operator
Και του chill την απάντηση την έδιενχε δυο φορές,όπως τη δικη μου,γι' αυτό πήγα να σβήσω τη μία...και τελικά σβήστηκαν και οι δυο!
Ήταν μετά το κείμενο του ΤΕΥΤΑΜΟΥ η απάντηση του chill.
Ήταν μετά το κείμενο του ΤΕΥΤΑΜΟΥ η απάντηση του chill.
Γεια σας
Ποια ειναι τελοσπαντων η απαντηση αυτη δεν εμελλε να την δω._XRHSTOS_ έγραψε:Είχες γράψει μια απάντηση στον ΤΕΥΤΑΜΟ και μπήκε δυο φορες. Πάτησα να σβηστεί η μία...και σβήστικαν και οι δύο!
- Lionheart
- Founder-Administrator
Την είδα κι εγώ. Πολύ καλή η επιστολή. Όπως και η άλλη που διάβασε ο Λαζόπουλος. Κι εκείνη καλή ήταν. Πόσα από αυτά θα γίνουν;
Τσάμπα το μελάνι σου Μίκη...
Τσάμπα το μελάνι σου Μίκη...
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Και για ποιο λόγο εκφέρεις απόψεις υπό τη μορφή της απολυτότητος, σε θέματα εθνικά, πολιτικά, κοινωνικά όταν εσύ ενδιαφέρεσαι για τα βίντεο games που το μοναδικό που αποκτάς απ' αυτά είναι μια ψευδαίσθηση στην οποία πρωταγωνιστείς;Δε σκιζω την κυλοτα μου για χωρες. Αλλα τη σκιζω για αλλους λογους. Πχ θα σκισω την κυλοτα μου αν απαγορευτουν τα βιντεο γκεημς.
Φρόντισε να μην σχολιάζεις κάποιους που ευαισθητοποιούνται για θέματα μείζονα και πάνω απ' όλα, πραγματικά, διότι είναι ειρωνία να μου υποδεικνύει, να με σχολιάζει ή να προτείνει ένας παντελώς αδιάφορος - και κατ' επέκταση άσχετος -, όπως ο ίδιος λέει.
Μην παρουσιάζεις τους εθνικιστές και τους απανταχού πατριώτες ως ακοινώνητους και αναίσθητους, λες και κατέχετε την πρωτοκαθεδρία στα κοινωνικά οι μη πατριώτες, οι μη εθνικιστές και οι περί Κόσμου πανάσχετοι. Υπάρχουν ενότητες με βίντεο games στις οποίες μπορείς να κάνεις και διατριβή, αφού αυτές είναι οι ευαισθησίες σου.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Ετσι κι αλλιως και η ζωη ψευδαισθηση ειναι.κοινωνικά όταν εσύ ενδιαφέρεσαι για τα βίντεο games που το μοναδικό που αποκτάς απ' αυτά είναι μια ψευδαίσθηση στην οποία πρωταγωνιστείς;
Ματαιοτης ματαιοτητων. τα παντα ματαιοτης
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Διαλεξε απαντηση:Αίολος έγραψε:
Και για ποιο λόγο εκφέρεις απόψεις υπό τη μορφή της απολυτότητος, σε θέματα εθνικά, πολιτικά, κοινωνικά όταν εσύ ενδιαφέρεσαι για τα βίντεο games που το μοναδικό που αποκτάς απ' αυτά είναι μια ψευδαίσθηση στην οποία πρωταγωνιστείς;
1 -Γιατι αν δεν το κανω μπορει να νομιζετε οτι εχετε δικιο.
2 - Γιατι βαριεμαι.
3 - Γιατι απλα λεω ψεμματα και εχω πολιτικες αποψεις αλλα ντρεπομαι να τις εκφρασω γιατι θα με περασετε για μαλακα.
4 - Γιατι εχει πλακα να βλεπω μερικους να απαντανε σοβαρα οταν εγω ΠΡΟΦΑΝΩΣ, μηναρω το ετσι μου.
5 - Γιατι οχι;
6 - Γιατι μπορω!
7 - Ολα τα παραπανω εκτος απο ενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chill την Τρί 11 Μαρ 2008, 01:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θα παρω τη βοηθεια του κοινου
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
απλα τωρα ποια που δεν ειναι πολιτικος μπορει να ειναι αρεστος στη πολιτικη γνωμη χωρις πολιτικο κοστος.
αυτη ειναι η αποψη μου για τον κυριο.
αυτη ειναι η αποψη μου για τον κυριο.