Υπόθεση serial killer Ρήνος

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 220 φορές
Έλαβε Likes: 474 φορές

Υπόθεση serial killer Ρήνος

Δημοσίευση από Aquila » Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:08

Εικόνα

Ομολόγησε η Ειρήνη Μουρτζούκου τις δολοφονίες δύο παιδιών της, της αδερφής της και ενός ακόμη βρέφους

Είμαι σίγουρος ότι από σήμερα κι έπειτα θα γραφτούν άπειρα πράγματα για αυτήν την υπόθεση.

Το θλιβερότερο όλων είναι ότι για ακόμη μια φορά, βρέφη βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν με τον πιο φρικτό τρόπο.
Σε αυτό μένω εγώ...
Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω, τα παιδιά αυτά δεν γυρνούν πίσω. Πολύ πιθανό και να μην δικαιωθούν ποτέ.
Δεν γνώρισαν ποτέ αγάπη. Γεννήθηκαν σε λάθος τόπο και χρόνο. Έτσι απλά.

Η ιστορία αυτή αντικατοπτρίζει όλη την σαπίλα στην οποία βρίσκεται η χώρα μας εδώ και δεκαετίες.
Τι να πρωτοαναφέρει κανείς...

-Ένα διεστραμένο πορνίδιο έκανε ξεφτίλα επί ενάμισι χρόνο ολόκληρο το κράτος και τους νομικούς θεσμούς του.
-Πληρωμένοι συνένοχοι ιατροδικαστές, που από την αρχή μιλούσαν για φυσιολογικά αίτια θανάτου, με μια πολύ ύποπτη σιγουριά και απολυτότητα, παρουσιάζοντας ελλειπή στοιχεία και λανθασμένα ιατρικά πορίσματα.
-Ψεκασμένοι όσοι τολμούσαν να πουν αντίθετη άποψη, πχ Κος Λέων.
-Συνομοσιολόγοι όσοι μιλούσαν πριν εναμισι χρόνο για κύκλωμα σατανισμού, θυσιες βρεφών, εμπόριο βρεφών, ενώ τώρα η ίδια η Μουρτζούκου μιλάει για κυριευση δαιμόνων στην ομολογία της στους αστυνομικούς.
-Υπάρχουν φωνές που λένε ότι ίσως είναι μπλεγμένα μεγάλα ονόματα πολιτικών σε αυτήν την ιστορία. Ακριβώς όπως και στην υπόθεση Λιγνάδη, ο οποίος τώρα είναι ελεύθερος!
-Ειχε σχέση (ερωτική ίσως;) με την αδελφή της Πισπιρίγκου και συζούσαν. Ακόμη μια σύμπτωση που αγνοήθηκε επιδεικτικά από το κράτος.
-Εχει ομολογήσει εδω και μήνες ότι έκανε εικονικούς γάμους με λαθρομετανάστες για να κονομάει χρήμα. (εννοείται βέβαια πως δεν άνοιξε ρουθούνι μετά από αυτήν την ομολογία της). Πολύ πιθανό και κάποιες από τις δολοφονίες των παιδιών της, να τις έκανε γιατί μπορεί να στράβωσε κάποια αγοραπωλησία. Δεν είναι τυχαίο ότι τα παιδιά της ουτε και η ίδια δεν είναι σίγουρη για το ποιος είναι ο πατέρας.
-και βέβαια δεν μπορώ να μην σχολιάσω το γεγονός ότι η ίδια έχει δηλώσει πως είναι Αλβανο-Ρομά, με σκληρές διασυνδέσεις με τους Ρομά από Μενίδι (ο πατέρας της επίσης είναι από κει).
Δεν χρειάζεται νομίζω να αναφέρω την νοοτροπία των ρομά, σύμφωνα με την οποία το να πουλήσεις/κακοποιήσεις/εκμεταλλευτείς/σκοτώσεις το παιδί σου, είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό για αυτούς. Απλά θα γεννήσουν άλλο.
Πόσα ακόμη φρικτά εγκλήματα πρέπει να συμβούν σε αυτήν την μπανανία, από την συγκεκριμένη φυλή, aka ευπαθή ομάδα, για να παρθούν μέτρα;

Μολις προχθές στον Πειραιά, 4 ανήλικα ρομά, βίασαν μια 14χρονη κοπελίτσα.
Δεν υπάρχει μέρα να περνάει, που να μην διαπράττεται κι ένα εγκληματικό έκτρωμα από αυτήν την "ευπαθή ομάδα", που εμείς πληρώνουμε και συντηρούμε εδώ και αιώνες.

Δεν θα πέσω από τα σύννεφα αν σε λίγους μήνες την αφήσουν ελεύθερη.
Είναι απίστευτοι πολλοί οι ψήφοι που "υπόσχονται" παρασκηνιακά από τον Βασιλιά των ρομά, προς την κάθε εγκληματική οργάνωση που υποτίθεται πρωθυπουργεύει ανά 4ετία.
Μέρος της νοθείας του 41% είναι κι αυτός ο τρόπος, μέρος και της σαπίλας που ζούμε...
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 420 φορές
Έλαβε Likes: 325 φορές

Re: Υπόθεση serial killer Ρήνος

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 09 Ιούλ 2025, 17:19

Εγώ αυτό που θέλω να καταθέσω είναι ότι από την πρώτη στιγμή έκανε ΜΠΑΜ ότι αυτή σκότωσε τα παιδιά. Ήταν προφανές.

Και τόσο καιρό, βιάστηκε και η λογική μας από όλους αυτούς που συνέβαλλαν στο να συγκαλυφθεί προσωρινά το έγκλημά της.

Τι κρατάμε; Άλλο ένα τεκμήριο ελεγχόμενων ατόμων σε θέσεις κλειδιά (ιατροδικαστών εδώ), το έργο των οποίων ενισχύει την ανομία και την εγκληματικότητα. Και είναι προφανές ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις πίσω από όλα αυτά.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
dim
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 183 φορές
Έλαβε Likes: 237 φορές

Δημοσίευση από dim » Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:05

H εξέλιξη της υπόθεσης στο άμμεσο μέλλον λογικά θα πάει κάπως έτσι: Αυτό το σίχαμα :emetos: θα αρνηθεί τα πάντα στην συμπληρωματική της κατάθεση και θα πεί κατόπιν συμβουλής του δικηγόρου της ότι πιέστηκε από τους αστυνομικούς να ομολογήσει και ότι τρομοκρατήθηκε κλπ.. Ετσι γίνεται πάντα.
Το σύστημα θα εκμεταλευτεί την συγκυρία κρατώντας ψηλά το θέμα στα κανάλια μήπως και ξεχαστεί το ΥΠΕΡΣΚΑΝΔΑΛΟ του ΟΠΕΚΕΠΕ ή όπως αλλιώς λέγεται. Τους ήρθε λουκούμι :xara: ή μπορεί και οι ίδιοι να έδωσαν το πράσινο φως να τρέξει η υπόθεση τώρα για να αποπροσανατολίσουν τα πρόβατα. Οσο για το θέμα της δυσσώδους αυτής υπόθεσης έχω να πώ ότι ο κοντοπούτανος αυτός δεν θα είναι η μόνη που θα προφυλακισθεί. Θεωρώ ότι υπάρχει συνέχεια και νομίζω ότι σειρά έχει η άλλη ρομά με το νύχι τίγκα φτιαγμένο ( η μάνα του άτυχου Παναγιωτάκη). Η στάση της μέχρι τώρα εμένα μου βγάζει κάτι ύποπτο :wink: . Επίσης υπάρχει δύκτιο αγοραπωλησίας βρεφών με στοιχεία και ονοματεπώνυμα. Απλά ο Κουσουλός δεν μπήκε πιο βαθιά απο ένστικτο ότι έπλεε σε πολύ βαθια νερά και κάπου το πάγωσε. Ισως να το δούμε να ξεπαγώνει και αυτό σε άλλη χρονική στιγμή.. Είναι θλιβερό και καραμπινάτο συμπέρασμα πάντως η σήψη μεταξύ των κρατικών δομών, των ιατροδικαστών, και το πόσο απίστευτα παραπλανημένοι μπορούμε να υπάρξουμε ως πολίτες αν πέσουμε στα χέρια αυτής της εγκληματικής κάστας που συνδιάζεται από όλες τις κατηγορίες επιστημόνων ( ιατροδικαστές, δημοσιοκάφροι, παθολόγοι, κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης, πωλήσεις εμβρύων, και άλλα πολλά... Πόσο απίστευτα απροστάτευτοι :freak: είμαστε εμείς οι απλοί αναλώσιμοι σκλάβοι αυτού του συστήματος. Ενας διεστραμένος κοινωνιοπαθής άνθρωπάκος με τεράστια υπαρξιακά προβλήματα προσωπικότητας :punch: ,κατάφερε για μήνες να είναι πρώτη μούρη στα κανάλια και να τραβά την προσοχή αλλά και να λαμβάνει την απαραίτητη προβολή απο τα βοθροκάναλα που τώρα είναι αυτά τα ίδια που θα την κανιβαλήσουν. Ολα για το χρήμα και την τηλεθέαση για να ανεβάσουν τα νούμερα των εκπομπών..
Είμαι ένα σκεπτόμενο άτομο που έχει βγάλει το σανό απο την διατροφή του... :thumb:
Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Aquila » Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:28

OTTO έγραψε:
Τετ 09 Ιούλ 2025, 17:19
Εγώ αυτό που θέλω να καταθέσω είναι ότι από την πρώτη στιγμή έκανε ΜΠΑΜ ότι αυτή σκότωσε τα παιδιά. Ήταν προφανές.

Και τόσο καιρό, βιάστηκε και η λογική μας από όλους αυτούς που συνέβαλλαν στο να συγκαλυφθεί προσωρινά το έγκλημά της.

Τι κρατάμε; Άλλο ένα τεκμήριο ελεγχόμενων ατόμων σε θέσεις κλειδιά (ιατροδικαστών εδώ), το έργο των οποίων ενισχύει την ανομία και την εγκληματικότητα. Και είναι προφανές ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις πίσω από όλα αυτά.

Και κάπου εδώ τίθεται το εξής ερώτημα:
άραγε πόσες συγκαλύψεις δολοφονιών βρεφών έγιναν από το χέρι αυτών των πληρωμένων ιατροδικαστών;
Διότι δεν νομίζω να υπάρχει ανάμεσα μας κάποιος αφελής που να πιστεύει ότι τα κατ'εξακολούθηση λανθασμένα ιατρικά πορίσματα τους, συνέβησαν εξαιτίας της απειρίας τους... :jerk: Πάντα σε συνδιασμό με την άρνηση τους να δεχθούν τα πορίσματα άλλων σοβαρότατων πανεπιστημιών;

Άραγε πόσα χρόνια πίσω πρέπει να οδηγηθούν οι αστυνομικές έρευνες, σε ότι αφορά τις περιπτώσεις βρεφών ή παιδιών που δηλώθηκαν ως "παθολογικά αίτια";
Άραγε υπάρχει αδιάφθορη δικαιοσύνη αυτήν την στιγμή στην χώρα μας για να διαχειριστεί αυτήν την σκανδαλάρα, ή όλα θα περάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, πάντα με την βοήθεια της βραχύχρονης μνήμης του Ελληνικού λαού;

dim έγραψε:
Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:05
Οσο για το θέμα της δυσσώδους αυτής υπόθεσης έχω να πώ ότι ο κοντοπούτανος αυτός δεν θα είναι η μόνη που θα προφυλακισθεί. Θεωρώ ότι υπάρχει συνέχεια και νομίζω ότι σειρά έχει η άλλη ρομά με το νύχι τίγκα φτιαγμένο ( η μάνα του άτυχου Παναγιωτάκη). Η στάση της μέχρι τώρα εμένα μου βγάζει κάτι ύποπτο :wink: . Επίσης υπάρχει δύκτιο αγοραπωλησίας βρεφών με στοιχεία και ονοματεπώνυμα. Απλά ο Κουσουλός δεν μπήκε πιο βαθιά απο ένστικτο ότι έπλεε σε πολύ βαθια νερά και κάπου το πάγωσε. Ισως να το δούμε να ξεπαγώνει και αυτό σε άλλη χρονική στιγμή..
Κι εμένα το ένστικτο μου λέει ότι αυτή η υπόθεση είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. :wink:
Το θέμα είναι πως αν στο μέλλον τα στοιχεία και οι ομολογίες της φόνισσας δείξουν προς τις υποψίες που πολλοί έχουμε στη σκέψη μας, τότε δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος Έλληνας νομικός να διαχειριστεί τις προεκτάσεις αυτής της ιστορίας. Δυστυχώς αυτή είναι μια πικρή αλήθεια. Ίσως κάποιος ξένος να μπορεί.
Αν δλδ τα στοιχεία οδηγήσουν προς καταστάσεις αντίστοιχες του Pizzagate ή Bohemian Grove, τότε καλά κρασιά...
Το 99% των Ελλήνων ερευνητών έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Και σε ότι αφορά τις γνώσεις, άλλα και στο ότι δεν ξέρουν που πάνε να μπλέξουν, άλλα και στο πόσο βαθιά είναι η λαγουδότρυπα.
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:49

Aquila έγραψε:
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:28
άραγε πόσες συγκαλύψεις δολοφονιών βρεφών έγιναν από το χέρι αυτών των πληρωμένων ιατροδικαστών;
Διότι δεν νομίζω να υπάρχει ανάμεσα μας κάποιος αφελής που να πιστεύει ότι τα κατ'εξακολούθηση λανθασμένα ιατρικά πορίσματα τους, συνέβησαν εξαιτίας της απειρίας τους... :jerk: Πάντα σε συνδιασμό με την άρνηση τους να δεχθούν τα πορίσματα άλλων σοβαρότατων πανεπιστημιών;
Και γιατί μόνο βρεφών; Ιατροδικαστής δεν ήταν εκείνος που απεφάνθη ότι ο γιος της εισαγγελέως πέθανε από φυσικά αίτια; Πού ξέρω εγώ ότι έκανε σωστά τη δουλειά του, και ότι δεν δολοφονήθηκε ο άνθρωπος στο πλαίσιο εκβιασμού της μάνας του για να μην πέσει άπλετο φως στην υπόθεση των Τεμπών;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
dim
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 183 φορές
Έλαβε Likes: 237 φορές

Δημοσίευση από dim » Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:04

Kατι άλλο που θα έπρεπε να επισημανθεί είναι και το εξής: Πέρα απο το αναμφίβολα τερατώδες και και πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά που είναι η θανάτωση των ανυπεράσπιστων βρεφών μέσω ασφυξίας :freak: , κάτι που πέρασε πολύ στα μουλωχτά και βεβαίως δεν τόλμησε κανείς να σχολιάσει (βλέπεις είμαστε πολιτισμένη κοινωνία πια..) είναι το γεγονός ότι πια η πυρηνική οικογένεια όπως την ξέραμε ( αντρας-γυναίκα) δεν υφίσταται πια. Αντιθέτως, προβάλεται ο ομοφυλοφιλικός τρόπος διαβίωσης των ανθρώπων σαν φυσιολογική νόρμα και δεν τρέχει τίποτα πια.. Μαζεύτηκαν όλες οι γλυφομουνούδες εκεί πέρα βρίσκοντας βήμα στα βοθροκάναλα , μάνα, κόρη, κουμπάρα, αραβωνιαστικοί κλπ και είναι όλοι μια ωραία χαρούμενη οικογένεια :ups: . Ο ένας υποστηρίζει τον άλλο και όλοι μαζί λένε ψέμματα στα μούτρα μας, χωρίς να δείχνουν την παραμικρή δυσφορία όυτε η μάνα για την κόρη της που προτίμησε να διώξει τον βιολογικό πατέρα του παιδιού της και να κοιμάται με το gremlin, αλλά και ούτε όταν το gremlin τις κλείδωνε στο δωμάτιο και τις καρπάζωνε. Κατάντια λέμε..Θα πεις, εδώ έχουμε θεματάρες με κατα συρροή δολοφόνους, εσύ αυτό βρήκες να σχολιάσεις? Οχι, απλά θέλω να παρατηρήσουμε και τις πιο μικρότερες λεπτομέρειες αυτής της ιστορίας. Να περνάνε ασυνείδητα τα μηνύματα ότι οι γονείς δεν είναι απαραίτητο να είναι αντρας και γυναίκα αλλά γυναίκα με γυναίκα ή άντρας με άντρα και είναι φυσιολογικό και της..μόδας.. :jerk:
Είμαι ένα σκεπτόμενο άτομο που έχει βγάλει το σανό απο την διατροφή του... :thumb:
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 11 Ιούλ 2025, 13:02

Και μόνο που άφησαν μια διεστραμμένη φόνισσα να μας γλεντάει, να μας ξεφτιλίζει τόσο καιρό στα κανάλια... να βρίζει και τη νοημοσύνη μας, και να πληγώνει τα συναισθήματά μας... όλη η ιστορία είναι μια σκέτη ύβρη.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 391 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:27

OTTO έγραψε:
Παρ 11 Ιούλ 2025, 13:02
Και μόνο που άφησαν μια διεστραμμένη φόνισσα να μας γλεντάει, να μας ξεφτιλίζει τόσο καιρό στα κανάλια... να βρίζει και τη νοημοσύνη μας, και να πληγώνει τα συναισθήματά μας... όλη η ιστορία είναι μια σκέτη ύβρη.
Τα ίδια ακριβώς είχαν γίνει και με την Πισπιρίγκου.
Δύο αμόρφωτες τελειωμένες ψυχοπαθείς, περιέφεραν τον ναρκισσισμό τους και την ψυχοπάθειά τους για να ασχολείται μια ολόκληρη χώρα μόνο με δαύτες.
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς τις μυριστήκαμε εμείς, οι κοινοί θνητοί, ενώ οι αρμόδιοι έκαναν ...εκατό χρόνια να στοιχειοθετήσουν τις κατηγορίες.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, όλοι ξέρουμε τις ποινές χάδι που επιβάλλονται στις πιο ειδεχθείς δολοφονίες, όπως αυτές των μικρών παιδιών: τα ισόβια, γίνονται 15 έτη. Η Πισπιρίγκου στα 50 της θα είναι έξω, η Μουρτζούκου στα 40.
Αηδία.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 391 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:41

Άσε δε και το άλλο:
Στην ίδια ευρύτερη περιοχή, με την ίδια ιατροδικαστική υπηρεσία, την ίδια περίπου περίοδο.
Και μιλάμε για 8 παιδιά συνολικά: 3 η Πισπιρίγκου, 5 η Μουρτζούκου (αν δεν υπάρχουν και άλλα), δεν τα λες και λίγα ....
Με φημολογούμενη σχέση Μουρτζούκου με αδελφή Πισπιρίγκου. Όλα συνδέονται, όλα μπερδεύονται. Τυχαίο? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Εδώ συμβαίνει κάτι πολύ σκοτεινό που ίσως να μην μάθουμε ποτέ...
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Aquila » Παρ 11 Ιούλ 2025, 15:16

OTTO έγραψε:
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:49
Aquila έγραψε:
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:28
Και γιατί μόνο βρεφών; Ιατροδικαστής δεν ήταν εκείνος που απεφάνθη ότι ο γιος της εισαγγελέως πέθανε από φυσικά αίτια; Πού ξέρω εγώ ότι έκανε σωστά τη δουλειά του, και ότι δεν δολοφονήθηκε ο άνθρωπος στο πλαίσιο εκβιασμού της μάνας του για να μην πέσει άπλετο φως στην υπόθεση των Τεμπών;

Καλά εννοείται αυτό. Προφανώς κι έχεις δίκιο, αν συμπεριλάβουμε μέσα και τα ύποπτα στοιχεία που έχουμε από το έγκλημα των Τεμπών.
Ο λόγος που εγώ αναφέρθηκα μόνο στις δολοφονίες των παιδιών και βρεφών, είναι γιατί απλούστατα αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στην υπόθεση του Ρήνου.
Κι αν αποδειχθεί ότι η ιστορία συνδέεται άμεσα με την υπόθεση των δολοφονιών των παιδιών της Πισπιρίγκου (που όλα αυτό δείχνουν) τότε έχουμε κι άλλα βρέφη που ζητούν άμεση πραγματική δικαίωση.
Κι αν έπειτα αποδειχθεί ότι η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών είναι μπλεγμένη και σε άλλες δολοφονίες βρεφών, τότε δημιουργείται μοτίβο εγκληματικής οργάνωσης.

Αλλά πράγματι, ναι είναι αλήθεια αυτό που επισημαίνεις.
Πρέπει να ανοίξουν όλες οι ιατροδικαστικές υποθέσεις. Και όχι μόνο των Τεμπών θα έλεγα εγώ.
Σειρά πρέπει να πάρουν όλες οι ιατροδικαστικές υποθέσεις της εποχής της καραντίνας του covid.
Πόσοι άραγε θανατοι καταγράφηκαν ψευδώς ως νεκροί από covid, ενώ είχαν πεθάνει από εντελώς άλλη αιτία;

Επίσης μετά τους ιατροδικαστές θα πρέπει να πάρουν σειρά για έρευνα όλοι οι πολιτικοί που έδωσαν εντολή για την εφαρμογή αυτών των ιατρικών πρωτοκολλων.
Και όλοι οι πολιτικοί που διόρισαν ιατροδικαστές και υψηλά ισταμενους γιατρούς σε τόσο σημαντικές θέσεις.
Έπειτα πρέπει να πάρουν σειρά όλοι όσοι εν γνώσει τους προώθησαν το έγκλημα των εμβολιασμών. Είτε μέσω αμοιβής είτε μέσω συμφερόντων. Καλλιτέχνες, ηθοποιοι, τραγουδιστές, influencers, όλοι πρέπει να πάνε φυλακή!

Βέβαια για μένα το ερώτημα παραμένει:
Η σάπια και διεφθαρμένη ηγεσία μας αυτήν την στιγμή, είναι σε θέση να διαχειριστεί με το ανάλογο βάθος και διαφάνεια αυτήν την σκανδαλάρα; :(
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 11 Ιούλ 2025, 18:00

kat_woman έγραψε:
Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:27
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς τις μυριστήκαμε εμείς, οι κοινοί θνητοί, ενώ οι αρμόδιοι έκαναν ...εκατό χρόνια να στοιχειοθετήσουν τις κατηγορίες.
Είναι αυτό που είπες μετά. Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν, αλλά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Είτε επειδή είναι σε βαθμό ανηθικότητας χέστες και υποκύπτουν σε εκβιασμούς, είτε επειδή είναι σατανιστές, με ή χωρίς εισαγωγικά.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 11 Ιούλ 2025, 18:02

Aquila έγραψε:
Παρ 11 Ιούλ 2025, 15:16
Πρέπει να ανοίξουν όλες οι ιατροδικαστικές υποθέσεις. Και όχι μόνο των Τεμπών θα έλεγα εγώ.
Γενικά εγώ έχω την τάση να "εργαλειοποιώ" τις αποκαλύψεις, για να σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι που δεν έκαναν αλλού καλά τη δουλειά τους. Και φυσικά θεωρώ ότι αυτό είναι το αυτονόητο και το σωστό.

Δηλαδή αφού αποδείχθηκε (το είπαν και σε κανάλι δημοσιογράφοι), ότι κάποιοι ιατροδικαστές δεν έκαναν καθόλου μα καθόλου καλά τη δουλειά τους, τότε - λέω εγώ - πρέπει να ελεγχθούν όλοι οι ιατροδικαστές για όλα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”