Εκλογή Τραμπ 2024
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Εκλογή Τραμπ 2024
Θα σταθώ μόνο σε λίγες δηλώσεις του που άκουσα και που με έκαναν να ελπίζω δειλά σε κάτι καλό ως προς το παγκόσμιο σκηνικό.
1. Δήλωσε κατά των πολέμων, είπε χαρακτηριστικά ότι τζάμπα σκοτώνονται άνθρωποι.
2. Δήλωσε κατά της απάτης της κλιματικής αλλαγής, και ότι θα την καταπολεμήσει.
3. Δήλωσε κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και του πώς αυτή η οντότητα εξαπατεί και κακοποιεί τον κόσμο.
4. Δήλωσε κατά της "WOKE" ατζέντας, και του πώς αυτή κακοποιεί μικρά και αθώα παιδιά, και ότι θα κάνει τα πάντα για να την διαλύσει.
1. Δήλωσε κατά των πολέμων, είπε χαρακτηριστικά ότι τζάμπα σκοτώνονται άνθρωποι.
2. Δήλωσε κατά της απάτης της κλιματικής αλλαγής, και ότι θα την καταπολεμήσει.
3. Δήλωσε κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και του πώς αυτή η οντότητα εξαπατεί και κακοποιεί τον κόσμο.
4. Δήλωσε κατά της "WOKE" ατζέντας, και του πώς αυτή κακοποιεί μικρά και αθώα παιδιά, και ότι θα κάνει τα πάντα για να την διαλύσει.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Re: Εκλογή Τραμπ 2024
Απίστευτη ομιλία, όσον αφορά θέματα που με απασχολούν, όπως το να κάνεις αυτό που αγαπάς, και πως όταν κάνεις αυτό που αγαπάς, ακόμα κι αν εργάζεσαι πάνω σε αυτό 24 ώρες τη μέρα, δεν το θεωρείς δουλειά. Η δουλειά είναι αγγαρεία, διότι κάνεις κάτι που δεν σε ενδιαφέρει, αλλά το κάνεις για τα χρήματα. Όταν όμως κάτι σε ενδιαφέρει, εκεί αλλάζουν όλα.
Μακάρι αυτά να τα άκουγαν οι γονείς μου χρόνια πριν και να τα υιοθετούσαν.
ΥΓ το βίντεο είναι παλιό, από την προηγούμενη θητεία του.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- dim
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 168 φορές
- Έλαβε Likes: 216 φορές
Αγαπητέ Οττο, καλέ μου συμφορουμίτη και σκεπτόμενε νού, θα ήθελα πάρα πολύ να να χαρώ και εγώ όπως εκατομμύρια άλλοι πολίτες για το γεγονός ότι ο Ντόναλντ θα φέρει ένα καινούργιο αέρα αλλαγής της υπάρχουσας παγκόσμιας κατάστασης με τη συντριπτική του νίκη, θα ήθελα να πιστέψω ότι νικήθηκε η σατανίλα και η παράνοια που βιώνουμε. Αν όμως το δεις λίγο βαθύτερα θα καταλάβεις ότι οι "Χειριστές" έχουν εφεύρει και τις δύο πλευρές (Δημοκρατικοί-Ρεμπουμπλικάνοι) ωστε όποιο στρατόπεδο και να επιλέξουν τα πλήθη να είναι το ίδιο πράγμα με άλλο περιτύλιγμα.Αποτέλεσμα αυτής της καλά σχεδιασμένης παγίδας, να εξυπηρετούν (οι Χειριστές) τα συμφέροντα τους έτσι και αλλιώς..
Ας δούμε όμως τα θέματα που σημείωσες..
Ουκρανική σύγκρουση: Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι. Η Αμερική θα συνεχίσει να πουλάει πολεμικό υλικό στους Ουκρανούς ίσως με έναν πιό μαλακό τρόπο αλλά θα συνεχίσει να το κάνει γιατί το Αμερικανικό αμυντικο-στρατιωτικό σύμπλεγμα είναι πάνω από τις εκάστοτε κυβερνήσεις των ΗΠΑ. (είναι πολλά τα λεφτά Αρη..) Συγχρόνως θα επιβλέπουν απο κοντά την ανάφλεξη στην άλλη πλευρά με την Ισραηλινο-Ιρανική ανάφλεξη παίρνοντας μέρος καθαρά υπέρ των κοψοπετσάκηδων..
Κλιματική αλλαγή: Ναι, όντως τάσσεται κατά της ατζέντας για το κλίμα έχοντας κατα νου να προωθήσει στην εξόρυξη υδρογονανθράκων, αλλά ερωτηματικό προκαλεί ο διορισμός του Ελον Μασκ σε υπερυπουργείο , μια προσωπικότητα που δεν ξέρω ποιά είναι η θέση του για την κλιματική αλλαγή αλλά πουλάει σε όλο τον πλανήτη πράσινα προιόντα (ηλεκτρικά αυτοκίνητα) που υποτίθεται ότι δεν επιβαρύνουν το κλίμα..
Για τον Π.Ο.Υ : Λες ότι δήλωσε κατά του Π.Ο.Υ αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν αυτός που επι κυβέρνησης του ξεκίνησε το Operation Warp Speed ( οριζόντιος εμβολιασμός στους πολίτες με την βοήθεια του στρατού) .Προσωπικά, θέλω να πιστεύω ότι εξαπατήθηκε χωρίς να είναι απόλυτα ενημερωμένος για τις καταστροφικές συνέπειες των σκευασμάτων της ψευτοπανδημίας και για τον πραγματικό λόγο που προωθήθηκαν..
Κατά της WOKE ατζέντας: Συμφωνώ και επαυξάνω και του δίνω τα εύσημα που στέκεται απέναντι στην παράνοια της εμμετικής αυτής Woke ατζέντας υποστηρίζοντας την πυρηνική οικογένεια ξεκαθαρίζοντας ότι ΤΑ ΦΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ: ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. Πιστεύω όμως ότι η ζημιά που ήταν να γίνει έγινε για να χτυπηθεί ο θεσμός της παραδοσιακής οικογένειας, καθώς οι δηλητηριώδες ρίζες αυτής της κουλτούρας έχουν διαπεράσει βαθιά το έδαφος της ανθρώπινης αξίας, πολιτισμού και φυσιολογικότητας..
Για να μην παρεξηγηθώ, οφείλω να προσθέσω ότι δεν ήμουν ούτε είμαι υποστηρικτής των Δημοκρατικών, απεναντίας είχα πάντα μία κλίση ενστικτωδώς να είμαι στην πλευρά του Ντόναλντ πιστεύοντας και εγώ ρομαντικά όπως ο Οττο ότι κάτι θα αλλάξει (το εύχομαι) όμως η πικρή αλήθεια είναι ότι όλα είναι προγραμματισμένα από πολύ πριν.. Ολα σκηνοθετημένα και αριστοτεχνικά μελετημένα.
Ας δούμε όμως τα θέματα που σημείωσες..
Ουκρανική σύγκρουση: Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι. Η Αμερική θα συνεχίσει να πουλάει πολεμικό υλικό στους Ουκρανούς ίσως με έναν πιό μαλακό τρόπο αλλά θα συνεχίσει να το κάνει γιατί το Αμερικανικό αμυντικο-στρατιωτικό σύμπλεγμα είναι πάνω από τις εκάστοτε κυβερνήσεις των ΗΠΑ. (είναι πολλά τα λεφτά Αρη..) Συγχρόνως θα επιβλέπουν απο κοντά την ανάφλεξη στην άλλη πλευρά με την Ισραηλινο-Ιρανική ανάφλεξη παίρνοντας μέρος καθαρά υπέρ των κοψοπετσάκηδων..
Κλιματική αλλαγή: Ναι, όντως τάσσεται κατά της ατζέντας για το κλίμα έχοντας κατα νου να προωθήσει στην εξόρυξη υδρογονανθράκων, αλλά ερωτηματικό προκαλεί ο διορισμός του Ελον Μασκ σε υπερυπουργείο , μια προσωπικότητα που δεν ξέρω ποιά είναι η θέση του για την κλιματική αλλαγή αλλά πουλάει σε όλο τον πλανήτη πράσινα προιόντα (ηλεκτρικά αυτοκίνητα) που υποτίθεται ότι δεν επιβαρύνουν το κλίμα..
Για τον Π.Ο.Υ : Λες ότι δήλωσε κατά του Π.Ο.Υ αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν αυτός που επι κυβέρνησης του ξεκίνησε το Operation Warp Speed ( οριζόντιος εμβολιασμός στους πολίτες με την βοήθεια του στρατού) .Προσωπικά, θέλω να πιστεύω ότι εξαπατήθηκε χωρίς να είναι απόλυτα ενημερωμένος για τις καταστροφικές συνέπειες των σκευασμάτων της ψευτοπανδημίας και για τον πραγματικό λόγο που προωθήθηκαν..
Κατά της WOKE ατζέντας: Συμφωνώ και επαυξάνω και του δίνω τα εύσημα που στέκεται απέναντι στην παράνοια της εμμετικής αυτής Woke ατζέντας υποστηρίζοντας την πυρηνική οικογένεια ξεκαθαρίζοντας ότι ΤΑ ΦΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ: ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. Πιστεύω όμως ότι η ζημιά που ήταν να γίνει έγινε για να χτυπηθεί ο θεσμός της παραδοσιακής οικογένειας, καθώς οι δηλητηριώδες ρίζες αυτής της κουλτούρας έχουν διαπεράσει βαθιά το έδαφος της ανθρώπινης αξίας, πολιτισμού και φυσιολογικότητας..
Για να μην παρεξηγηθώ, οφείλω να προσθέσω ότι δεν ήμουν ούτε είμαι υποστηρικτής των Δημοκρατικών, απεναντίας είχα πάντα μία κλίση ενστικτωδώς να είμαι στην πλευρά του Ντόναλντ πιστεύοντας και εγώ ρομαντικά όπως ο Οττο ότι κάτι θα αλλάξει (το εύχομαι) όμως η πικρή αλήθεια είναι ότι όλα είναι προγραμματισμένα από πολύ πριν.. Ολα σκηνοθετημένα και αριστοτεχνικά μελετημένα.
Είμαι ένα σκεπτόμενο άτομο που έχει βγάλει το σανό απο την διατροφή του...
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Από την αρχή ήμασταν κατά των σωτήρων.
Όμως όπως πολύ σωστά το θέσανε εδώ ο Τραμπ είναι στο μήκος κύματος με εμάς και όσα λέγαμε τόσα χρόνια στα ιδεο.
Με χαροποιήσει η εκλογή Τραμπ ακριβώς γι αυτό.
Από κει και πέρα είναι στο χέρι μας να αντιστρέψουμε το κλίμα.
Επειδή αυτά που είπε τα έχουμε πει και μας συμφέρουν.
Καιρός είναι οι μπολιασμένοι που κάτι έπαθαν να ζητήσουν αποζημιώσεις. Νομίζω θα είναι πολύ πιο εύκολο τώρα. Κυρίως αγώνες για αποζημιώσεις Στην Ιαπωνία κέρδισαν.
Όμως όπως πολύ σωστά το θέσανε εδώ ο Τραμπ είναι στο μήκος κύματος με εμάς και όσα λέγαμε τόσα χρόνια στα ιδεο.
Με χαροποιήσει η εκλογή Τραμπ ακριβώς γι αυτό.
Από κει και πέρα είναι στο χέρι μας να αντιστρέψουμε το κλίμα.
Επειδή αυτά που είπε τα έχουμε πει και μας συμφέρουν.
Καιρός είναι οι μπολιασμένοι που κάτι έπαθαν να ζητήσουν αποζημιώσεις. Νομίζω θα είναι πολύ πιο εύκολο τώρα. Κυρίως αγώνες για αποζημιώσεις Στην Ιαπωνία κέρδισαν.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Δεν πιστεύω σε κάτι. Ελπίζω, και ελπίζω όχι σε σωτηρίες ή κάτι μεγάλο, αλλά έστω σε κάτι πολύ μικρό. Κάτι θα είναι και το πολύ μικρό.dim έγραψε: ↑Πέμ 14 Νοέμ 2024, 18:26Για να μην παρεξηγηθώ, οφείλω να προσθέσω ότι δεν ήμουν ούτε είμαι υποστηρικτής των Δημοκρατικών, απεναντίας είχα πάντα μία κλίση ενστικτωδώς να είμαι στην πλευρά του Ντόναλντ πιστεύοντας και εγώ ρομαντικά όπως ο Οττο ότι κάτι θα αλλάξει (το εύχομαι) όμως η πικρή αλήθεια είναι ότι όλα είναι προγραμματισμένα από πολύ πριν.. Ολα σκηνοθετημένα και αριστοτεχνικά μελετημένα. [/b]
Κατά τα άλλα, ο ρομαντισμός είναι κάτι που καλό θα ήταν να σταματήσουν κάποιοι να τον απομυθοποιούν, και να ξεκινήσουν αμέσως να τον προωθούν. Επιτέλους δηλαδή. Η έλλειψη ρομαντισμού μας κάνει κτήνη. Μόνο τα ζώα είναι ανίκανα για ρομαντισμό. Ο άνθρωπος όμως μπορεί. Επιτέλους δηλαδή.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- dim
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 168 φορές
- Έλαβε Likes: 216 φορές
Μα δεν διαφωνώ μαζί σου.. Φυσικά και ο άνθρωπος μπορεί , και ωφείλει να είναι ρομαντικός. Η λέξη ρομαντικός που χρησιμοποίησα δεν ήταν να απαξιώσει την λέξη την ίδια αλλά την χρησιμοποίησα για να δώσω έμφαση στο γεγονός ότι είναι καλό να βλέπει κανείς τα πράγματα και απο την ρομαντική πλευρά τους. Το είπα με καλή πρόθεση και δεν χρειαζόταν αλλά και ήταν άτοπο θαρρώ να το αναλύσεις και να σταθείς σε αυτή την λέξη μόνο, ενώ έγραψα πολύ περισσότερα. Θα προτιμούσα να επιχειρηματολογήσεις στο αν συμφωνείς ή όχι στο προαναφερόμενο σχόλιο γενικώτερα..
Είμαι ένα σκεπτόμενο άτομο που έχει βγάλει το σανό απο την διατροφή του...
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Αν δω την τοποθέτησή σου ως μια γενικά προσγειωμένη τοποθέτηση, συμφωνώ αρκετά. Δεν νιώθω κάποια ανάγκη να αναλύσω περισσότερο το γιατί συμφωνώ.dim έγραψε: ↑Δευ 18 Νοέμ 2024, 17:19Μα δεν διαφωνώ μαζί σου.. Φυσικά και ο άνθρωπος μπορεί , και ωφείλει να είναι ρομαντικός. Η λέξη ρομαντικός που χρησιμοποίησα δεν ήταν να απαξιώσει την λέξη την ίδια αλλά την χρησιμοποίησα για να δώσω έμφαση στο γεγονός ότι είναι καλό να βλέπει κανείς τα πράγματα και απο την ρομαντική πλευρά τους. Το είπα με καλή πρόθεση και δεν χρειαζόταν αλλά και ήταν άτοπο θαρρώ να το αναλύσεις και να σταθείς σε αυτή την λέξη μόνο, ενώ έγραψα πολύ περισσότερα. Θα προτιμούσα να επιχειρηματολογήσεις στο αν συμφωνείς ή όχι στο προαναφερόμενο σχόλιο γενικώτερα..
Μου αρέσει να εκφράζομαι κυρίως εκεί που νιώθω ανάγκη να εκφραστώ. Και επί του θέματος, αυτό που νιώθω περισσότερο ανάγκη να επικοινωνήσω είναι ότι πρέπει να δουμε την όλη αμερικάνικη συγκυρία ως ευκαιρία. Εμείς οι απλοί πολίτες. Ακόμα και ψίχουλα να πάρουμε από τον Τραμπ, τα θεωρώ χρήσιμα. Είναι σημαντικό που προβάλλει τις διαχρονικές θέσεις μας, και όχι μόνο με λόγια, αλλά από όσο φαίνεται προς το παρόν, ακόμα και με πρόσωπα (βλέπε κένεντυ σε υπουργείο υγείας).
Όλα αυτά αποτελούν σημαντικές ΔΗΛΩΣΕΙΣ. Δηλώσεις όχι με την έννοια του "λόγια του αέρα", που συμφωνώ ότι πιθανότατα έτσι θα καταλήξουν, αλλά ΔΗΛΩΣΕΙΣ STATEMENTS, δηλαδή ομολογίες. Κι αυτό είναι εργαλείο για εμάς, ακόμα κι αν δεν κάνει τίποτα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- doctormarkon
- Επίτιμος
Δεν είμαι ρομαντική.
Απλώς δεν πιστεύω στην παντοδυναμία μιας ΕΛΙΤ.
Ο Τραμπ ανήκει και αυτός και σε στοά και στην ΕΛΙΤ αλλά αυτή η ίδια η ΕΛΙΤ δεν είναι μονολιθική ούτε τόσο συμπαγής.
Το πρωταρχικό είναι να εκφράζουμε τη γνώμη μας και να διεκδικούμε χωρίς φόβο.
Στην περίοδο της ψευτοπανδημίας ήμασταν οι νικητές που δεν υποταχθήκαμε.
Χάρηκα πολύ για τον Κένεντι που πρωτοστατούσε στις διαδηλώσεις.
Αλλά ο Τραμπ δεν είναι σωτήρας.
Κάποιοι του έχουν δώσει υπερφυσικές ιδιότητες και το παραμύθι του Σώρρα ξαναπαίζει....χα χα χα.
Θα ήθελα να ήταν εδώ οι Σωρραίοι να έβλεπα τι θα λέγανε.
Κάποιοι περιμένουν από τον Τραμπ να τους βάλει λεφτά στο λογαριασμό από το "καταπίστευμα" ........ουαου.
Και ότι θα φέρει τα med bed όπου θα μπαίνει ένα γεροντάκι σε ένα κουβούκλιο και θα βγαίνει τζόβενο να παίξει ποδόσφαιρο και να κάνει σούζες.
Ακόμα και αν υπάρχουν λεφτά και κουβούκλια που σε κάνουν τζόβενο κανένας δεν θα τα δώσει έτσι απλά και μάλιστα σε πλήθη που δεν είναι έτοιμα να τα δεχτούν και να τα αξιοποιήσουν.
.
Ο Τραμπ ανήκει και αυτός και σε στοά και στην ΕΛΙΤ αλλά αυτή η ίδια η ΕΛΙΤ δεν είναι μονολιθική ούτε τόσο συμπαγής.
Κάποιοι του έχουν δώσει υπερφυσικές ιδιότητες και το παραμύθι του Σώρρα ξαναπαίζει....χα χα χα.
Κάποιοι περιμένουν από τον Τραμπ να τους βάλει λεφτά στο λογαριασμό από το "καταπίστευμα" ........ουαου.
Και ότι θα φέρει τα med bed όπου θα μπαίνει ένα γεροντάκι σε ένα κουβούκλιο και θα βγαίνει τζόβενο να παίξει ποδόσφαιρο και να κάνει σούζες.
Ακόμα και αν υπάρχουν λεφτά και κουβούκλια που σε κάνουν τζόβενο κανένας δεν θα τα δώσει έτσι απλά και μάλιστα σε πλήθη που δεν είναι έτοιμα να τα δεχτούν και να τα αξιοποιήσουν.
.
- Tasoula1
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 10 φορές
- Έλαβε Likes: 11 φορές
Συμφωνω οτι ο Τραμπ δεν ειναι σωτηρας, ανηκει στην λεγομενη Μαυρη Αδελφοτητα που και κει μισουν τους ανθρωπους...doctormarkon έγραψε: ↑Τετ 20 Νοέμ 2024, 18:59Δεν είμαι ρομαντική.
.
Υπαρχει το εξης σκοτεινο σημειο στην εκλογη Τραμπ, μπορει το συστημα να θελησει μεσω του Τραμπ να φερει ψηφιακη χουντα, επειδη η χουντα τετοιου ειδους δεν μπορει να εγκατασταθει μεσα σε πολεμους και αναρχια. Θελει ηρεμια να επικρατει σε ολο τον κόσμο ωστε να κανει την δουλεια της...Ιδωμεν!
ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ
- doctormarkon
- Επίτιμος
Τίποτα δε γίνεται χωρίς συναίνεση.
Δεν είμαστε ασήμαντα μυρμηγκάκια και ξοδεύονται εκατομμύρια τα λεγόμενα πετσωμένα για να μην αντιληφθεί ο κόσμος τη δύναμη του.
Αυτό που περιμένω από τον Τραμπ είναι κάποιες αποκαλύψεις.
Αυτές που θα δώσουν αέρα στους φοβισμένους λαούς.
Πρώτα απ όλα δικαιωνόμαστε της γης οι ψεκασμένοι.
Και ότι σε όλα είχαμε δίκιο.
Έτσι οποιαδήποτε ψηφιακή σκλαβιά είναι αδύνατη.
Ειρηνικά Χριστούγεννα εύχομαι γιατί ο κατουρλόγερος κρατάει ακόμα το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά και ζωή στα κατσικομούλαρά μας αν πατήσει το κουμπί.
Δεν είμαστε ασήμαντα μυρμηγκάκια και ξοδεύονται εκατομμύρια τα λεγόμενα πετσωμένα για να μην αντιληφθεί ο κόσμος τη δύναμη του.
Ειρηνικά Χριστούγεννα εύχομαι γιατί ο κατουρλόγερος κρατάει ακόμα το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά και ζωή στα κατσικομούλαρά μας αν πατήσει το κουμπί.
- Tasoula1
Ντοκ, αν νομιζεις οτι θα ορκιστει ο Τραμπ και την επομενη μερα το συστημα θα καθηλωθει και θα κατσει με σταυρωμενα χερια, γελιεσαι αγαπητη! Η υποδομη που εχει ηδη στηθει θα μπει σε λειτουργια...doctormarkon έγραψε: ↑Πέμ 21 Νοέμ 2024, 18:20Τίποτα δε γίνεται χωρίς συναίνεση.
ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ
- doctormarkon
- Επίτιμος
Δε θα τον αφήσουν. Θα πηγαίνουν κόντρα.
Αν ο Τραμπ είναι αυτός που νομίζουμε.
Χωρίς τη μυθολογία που του φορτώνουν.
Ο Καζάκης χθες έκανε μια καλή ανάλυση τι παίζει.
Είναι φανερό ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά συμφέροντα πίσω από τον Τραμπ.
Τον Τραμπ τον ψήφιζαν οι ..."πλούσιοι".......της Αμερικής και κάποιοι φτωχοί.
Οι πλούσιοι της πραγματικής οικονομίας και όχι της αεριτζίδικης
Καπιταλισμός του ΚΕΥΝΣ που επί χρόνια ήταν στο περιθώριο σαν κάτι παλιακό που έχει πεθάνει.
Ο Καζάκης είναι Κεϋνσιανός
Ο Τραμπ σε ότι έχει πει θυμίζει ΚΕΥΝΣ
Από την άλλη τι κάνουμε εμείς.
Και δε λέω να βγουν όλοι στο δρόμο να φωνάζουν αν και αυτό χρειάζεται και όχι μόνο όταν τα παίρνουν όλα.
Αν αναπτυχθούν κινήματα ακουστούν φωνές φιμωμένες τόσα χρόνια θα ξυπνήσει ο Κθούλου.
Αυτό που προβλέπω είναι να ξυπνήσουν οι συνειδήσεις.
Να ξυπνήσουν και της γης οι μπολιασμένοι......
Αν ο Τραμπ είναι αυτός που νομίζουμε.
Χωρίς τη μυθολογία που του φορτώνουν.
Ο Καζάκης χθες έκανε μια καλή ανάλυση τι παίζει.
Είναι φανερό ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά συμφέροντα πίσω από τον Τραμπ.
Τον Τραμπ τον ψήφιζαν οι ..."πλούσιοι".......της Αμερικής και κάποιοι φτωχοί.
Οι πλούσιοι της πραγματικής οικονομίας και όχι της αεριτζίδικης
Καπιταλισμός του ΚΕΥΝΣ που επί χρόνια ήταν στο περιθώριο σαν κάτι παλιακό που έχει πεθάνει.
Ο Καζάκης είναι Κεϋνσιανός
Ο Τραμπ σε ότι έχει πει θυμίζει ΚΕΥΝΣ
Από την άλλη τι κάνουμε εμείς.
Και δε λέω να βγουν όλοι στο δρόμο να φωνάζουν αν και αυτό χρειάζεται και όχι μόνο όταν τα παίρνουν όλα.
Αν αναπτυχθούν κινήματα ακουστούν φωνές φιμωμένες τόσα χρόνια θα ξυπνήσει ο Κθούλου.
Αυτό που προβλέπω είναι να ξυπνήσουν οι συνειδήσεις.
Να ξυπνήσουν και της γης οι μπολιασμένοι......
- Tasoula1
Ο πλανήτης σε κλίμα παγκοσμίου πολέμου: Ορισμένα δεδομένα αυτή την στιγμή
Τι δείχνει να συμβαίνει σε ΗΠΑ και Ρωσία
Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, ο Ντόναλντ Τραμπ παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις με τους ηγέτες του πλανήτη να μιλάνε πλέον για παγκόσμιο χαρακτήρα της σύγκρουσης! Υπάρχουν πληροφορίες πως βρίσκεται σε ανοιχτή συνομιλία με τον Πούτιν.
Σε ΜΜΕ ανά τον πλανήτη η κατάσταση παρουσιάζεται ως κρίσιμη, ώστε να εκτιμηθεί περισσότερο μια πιθανή παγκόσμια ειρήνη με όρους, τους οποίους θα επιβάλλει η όποια εξουσία υπό τον φόβο πολέμου και καταστροφής.
Όλο αυτό ξεκίνησε από την στιγμή που οι ΗΠΑ και μετά η Βρετανία έδωσαν, υποτίθεται, άδεια, για χτυπήματα μέσα στην Ρωσία με πυραύλους εμβέλειας έως 300 χλμ. (δυτικοί πύραυλοι έχουν ήδη πέσει μέσα στην Ρωσία, δεν ήταν η πρώτη φορά), με την Ρωσία να απαντάει με υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο χωρίς πυρηνικά (για την ώρα).
Όπως σχολιάζουν αναλυτές, η τελευταία εξέλιξη δεν θα αλλάξει τη συνολική φύση της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης. Ωστόσο, σε πολιτικό επίπεδο κλιμακώνει την ρητορική και δίνει την αίσθηση πως ο πλανήτης οδηγείται προς παγκόσμια σύγκρουση.
Η κυβέρνηση Μπάιντεν, ή καλύτερα το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών στις ΗΠΑ, δείχνει να μην θέλει να αφήσει στον Τραμπ δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα, προσπαθώντας να καταστήσει, βάσει εκτιμήσεων, όσο το δυνατόν πιο δύσκολο για την νέα δεξιά κυβέρνηση να εξέλθει από το αδιέξοδο της Ουκρανίας. Ο καθένας έχει τα συμφέροντά του.
Στην πολιτική τα πάντα ρει: Αρχικός στόχος ήταν και είναι για πολλά «γεράκια» των διεθνιστών, η καταστροφή της Ρωσίας και ο αφανισμός του Πούτιν.
Εντούτοις, αυτό δεν μπορεί να συμβεί, με την Μόσχα, την ώρα που όλοι αγωνιούν για την Ουκρανία, να κλείνει την μία γεωοικονομική συμφωνία μετά την άλλη.
Μέχρι στιγμής, το πιθανότερο σενάριο είναι η παράταση του πολεμικού «θεάτρου» στην Ουκρανία, καθώς δείχνει να συμφέρει και τις δύο πλευρές! Την Δύση για να έχει ένα λόγο να κρατά «τρομοκρατημένους» τους πολίτες της και να δέχονται όσα επιβάλλονται στην οικονομία και την καθημερινότητα, την Ρωσία για να ολοκληρώσει τους στόχους της στην Ουκρανία, με την Ευρώπη να μαραζώνει οικονομικά.
Το τι ακριβώς θα προκύψει από όλο αυτό μοιάζει απρόβλεπτο. Το περιβάλλον Τραμπ κατηγορεί τον Μπάιντεν ότι προσπαθεί να προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μένει, ωστόσο, να φανεί τι θα πράξουν, αν ο νικητής Τραμπ τελικά αναλάβει στις 20/1-2025.
Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος θα δύναται να αλλάξει την πολιτική της Ουάσινγκτον αμέσως μόλις πιάσει δουλειά! Το ερώτημα είναι κατά πόσο θα μπορεί να το κάνει ή καλύτερα αν θα έχει το περιθώριο να το κάνει, όπως ακριβώς θέλει.
Πρώτα, όλος ο κόσμος περιμένει να δει πως θα είναι οι τελευταίες μέρες διακυβέρνησης των Δημοκρατικών! Τα μέχρι τώρα γεγονότα προϊδεάζουν για ενδιαφέρον φινάλε σε σχέση με την πορεία των πραγμάτων.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
https://www.el.gr/diethni/o-planitis-se ... oy-polemo/
Τι δείχνει να συμβαίνει σε ΗΠΑ και Ρωσία
Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, ο Ντόναλντ Τραμπ παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις με τους ηγέτες του πλανήτη να μιλάνε πλέον για παγκόσμιο χαρακτήρα της σύγκρουσης! Υπάρχουν πληροφορίες πως βρίσκεται σε ανοιχτή συνομιλία με τον Πούτιν.
Σε ΜΜΕ ανά τον πλανήτη η κατάσταση παρουσιάζεται ως κρίσιμη, ώστε να εκτιμηθεί περισσότερο μια πιθανή παγκόσμια ειρήνη με όρους, τους οποίους θα επιβάλλει η όποια εξουσία υπό τον φόβο πολέμου και καταστροφής.
Όλο αυτό ξεκίνησε από την στιγμή που οι ΗΠΑ και μετά η Βρετανία έδωσαν, υποτίθεται, άδεια, για χτυπήματα μέσα στην Ρωσία με πυραύλους εμβέλειας έως 300 χλμ. (δυτικοί πύραυλοι έχουν ήδη πέσει μέσα στην Ρωσία, δεν ήταν η πρώτη φορά), με την Ρωσία να απαντάει με υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο χωρίς πυρηνικά (για την ώρα).
Όπως σχολιάζουν αναλυτές, η τελευταία εξέλιξη δεν θα αλλάξει τη συνολική φύση της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης. Ωστόσο, σε πολιτικό επίπεδο κλιμακώνει την ρητορική και δίνει την αίσθηση πως ο πλανήτης οδηγείται προς παγκόσμια σύγκρουση.
Η κυβέρνηση Μπάιντεν, ή καλύτερα το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών στις ΗΠΑ, δείχνει να μην θέλει να αφήσει στον Τραμπ δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα, προσπαθώντας να καταστήσει, βάσει εκτιμήσεων, όσο το δυνατόν πιο δύσκολο για την νέα δεξιά κυβέρνηση να εξέλθει από το αδιέξοδο της Ουκρανίας. Ο καθένας έχει τα συμφέροντά του.
Στην πολιτική τα πάντα ρει: Αρχικός στόχος ήταν και είναι για πολλά «γεράκια» των διεθνιστών, η καταστροφή της Ρωσίας και ο αφανισμός του Πούτιν.
Εντούτοις, αυτό δεν μπορεί να συμβεί, με την Μόσχα, την ώρα που όλοι αγωνιούν για την Ουκρανία, να κλείνει την μία γεωοικονομική συμφωνία μετά την άλλη.
Μέχρι στιγμής, το πιθανότερο σενάριο είναι η παράταση του πολεμικού «θεάτρου» στην Ουκρανία, καθώς δείχνει να συμφέρει και τις δύο πλευρές! Την Δύση για να έχει ένα λόγο να κρατά «τρομοκρατημένους» τους πολίτες της και να δέχονται όσα επιβάλλονται στην οικονομία και την καθημερινότητα, την Ρωσία για να ολοκληρώσει τους στόχους της στην Ουκρανία, με την Ευρώπη να μαραζώνει οικονομικά.
Το τι ακριβώς θα προκύψει από όλο αυτό μοιάζει απρόβλεπτο. Το περιβάλλον Τραμπ κατηγορεί τον Μπάιντεν ότι προσπαθεί να προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μένει, ωστόσο, να φανεί τι θα πράξουν, αν ο νικητής Τραμπ τελικά αναλάβει στις 20/1-2025.
Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος θα δύναται να αλλάξει την πολιτική της Ουάσινγκτον αμέσως μόλις πιάσει δουλειά! Το ερώτημα είναι κατά πόσο θα μπορεί να το κάνει ή καλύτερα αν θα έχει το περιθώριο να το κάνει, όπως ακριβώς θέλει.
Πρώτα, όλος ο κόσμος περιμένει να δει πως θα είναι οι τελευταίες μέρες διακυβέρνησης των Δημοκρατικών! Τα μέχρι τώρα γεγονότα προϊδεάζουν για ενδιαφέρον φινάλε σε σχέση με την πορεία των πραγμάτων.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
https://www.el.gr/diethni/o-planitis-se ... oy-polemo/
ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ
- Tasoula1
Η Αποκαλυψη μιλαει για εναν πολεμο που θα κρατησει 42 μηνες και κατα την διαρκεια του θα χαθει το 1/3 της ανθρωποτητας, δηλ, περιπου τα 2 και κατι δις του κόσμου. Πιστευω οτι για να χαθουν τόσοι ανθρωποι, θα πεσουν σιγουρα πυρηνικα.
Συμφωνα με τον Λιακοπουλο αυτοι που διοικουν τον πλανητη εχουν την τεχνολογια να εξουδετερωσουν την ραδιενεργεια και ο κόσμος θα συνεχισει να υπαρχει! Ισως ετσι εξηγειται καλυτερα και η Αποκαλυψη και το γεγονός ότι ακόμα και στην Δευτερα Παρουσια, μετα απο πολλες εσχατες πληγες και δοκιμασιες, θα υπαρχει ΑΚΟΜΑ κόσμος που θα ζει και θα βιωσει την τελικη Κριση...
Συμφωνα με τον Λιακοπουλο αυτοι που διοικουν τον πλανητη εχουν την τεχνολογια να εξουδετερωσουν την ραδιενεργεια και ο κόσμος θα συνεχισει να υπαρχει! Ισως ετσι εξηγειται καλυτερα και η Αποκαλυψη και το γεγονός ότι ακόμα και στην Δευτερα Παρουσια, μετα απο πολλες εσχατες πληγες και δοκιμασιες, θα υπαρχει ΑΚΟΜΑ κόσμος που θα ζει και θα βιωσει την τελικη Κριση...
ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Ο Τραμπ διάλεξε έναν ανοιχτά γκέι και «άνθρωπο του Τζορτζ Σόρος» για υπουργό Οικονομικών
https://www.iefimerida.gr/kosmos/o-tram ... ikonomikon
Αντισυστημικός ο τραμπ ναι
https://www.iefimerida.gr/kosmos/o-tram ... ikonomikon
Αντισυστημικός ο τραμπ ναι
- Tasoula1
Το μυστήριο με τον Ντόναλντ Τραμπ
Ποιά σενάρια «κυκλοφορούν»
Ο Αλεξέι Πούσκοφ, Ρώσος πολιτικός, νυν αναλυτής, πρώην βουλευτής της Κρατικής Δούμας και πρώην επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων, αναρωτιέται σε ανάρτησή του στο X, γιατί σιωπά ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ με όλα αυτά που γίνονται μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ.
Όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε μία ανάρτηση, η οποία κατονόμαζε αιτίες, κατά τις οποίες η πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, έγραψε:
«Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι ο Ντόναλ Τραμπ σιωπά για όλα αυτά. Σκοπεύει να μείνει ασταμάτητα σιωπηλός;».
Η αλήθεια είναι πως πολλοί αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον νέο Αμερικανό πρόεδρο, ενώ τα σενάρια με τις θεωρίες δίνουν και παίρνουν:
Σύμφωνα με το ένα σενάριο, ο Τραμπ έχει συμφωνήσει με το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών της Ουάσινγκτον και θα συνεχίσει την επιθετική ρητορική εναντίον της Ρωσίας.
Ένα άλλο σενάριο λέει πως ο Τραμπ απλά συμφώνησε, προκειμένου να έχει το αξίωμα, να δείχνει ανοχή σε αυτό που γίνεται, έτσι ώστε το Βαθύ Κράτος να παίξει τα ρέστα του πριν παραδώσει την εξουσία και τότε να ρυθμιστούν οι όποιες νέες πολιτικές.
Το τρίτο σενάριο θέλει τον νέο Αμερικανό ηγέτη να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Πούτιν, προκειμένου να μην ξεφύγουν τα πράγματα και απλά περιμένει να αναλάβει!
Το σίγουρο είναι πως υπάρχει συμφωνία, καθώς αν δεν υπήρχε τώρα ο πλανήτης θα είχε οδηγηθεί στην απόλυτη καταστροφή! Άλλωστε άπαξ και η όποια εξουσία θέλει να περάσει διάφορα μέτρα στον πληθυσμό, εκείνος τα δέχεται πιο εύκολα υπό την απειλή ενός επερχόμενου πολέμου ή μιας οποιασδήποτε φαινομενικά υπαρκτής απειλής παρά υπό φυσιολογικές συνθήκες.
Τον Ιανουάριο, κατά τον οποίο αναλαμβάνει ο Τραμπ, όλοι θα γίνουν σοφότεροι.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
https://www.el.gr/nea-taxh/to-mystirio- ... lnt-tramp/
Ποιά σενάρια «κυκλοφορούν»
Ο Αλεξέι Πούσκοφ, Ρώσος πολιτικός, νυν αναλυτής, πρώην βουλευτής της Κρατικής Δούμας και πρώην επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων, αναρωτιέται σε ανάρτησή του στο X, γιατί σιωπά ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ με όλα αυτά που γίνονται μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ.
Όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε μία ανάρτηση, η οποία κατονόμαζε αιτίες, κατά τις οποίες η πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, έγραψε:
«Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι ο Ντόναλ Τραμπ σιωπά για όλα αυτά. Σκοπεύει να μείνει ασταμάτητα σιωπηλός;».
Η αλήθεια είναι πως πολλοί αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον νέο Αμερικανό πρόεδρο, ενώ τα σενάρια με τις θεωρίες δίνουν και παίρνουν:
Σύμφωνα με το ένα σενάριο, ο Τραμπ έχει συμφωνήσει με το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών της Ουάσινγκτον και θα συνεχίσει την επιθετική ρητορική εναντίον της Ρωσίας.
Ένα άλλο σενάριο λέει πως ο Τραμπ απλά συμφώνησε, προκειμένου να έχει το αξίωμα, να δείχνει ανοχή σε αυτό που γίνεται, έτσι ώστε το Βαθύ Κράτος να παίξει τα ρέστα του πριν παραδώσει την εξουσία και τότε να ρυθμιστούν οι όποιες νέες πολιτικές.
Το τρίτο σενάριο θέλει τον νέο Αμερικανό ηγέτη να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Πούτιν, προκειμένου να μην ξεφύγουν τα πράγματα και απλά περιμένει να αναλάβει!
Το σίγουρο είναι πως υπάρχει συμφωνία, καθώς αν δεν υπήρχε τώρα ο πλανήτης θα είχε οδηγηθεί στην απόλυτη καταστροφή! Άλλωστε άπαξ και η όποια εξουσία θέλει να περάσει διάφορα μέτρα στον πληθυσμό, εκείνος τα δέχεται πιο εύκολα υπό την απειλή ενός επερχόμενου πολέμου ή μιας οποιασδήποτε φαινομενικά υπαρκτής απειλής παρά υπό φυσιολογικές συνθήκες.
Τον Ιανουάριο, κατά τον οποίο αναλαμβάνει ο Τραμπ, όλοι θα γίνουν σοφότεροι.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
https://www.el.gr/nea-taxh/to-mystirio- ... lnt-tramp/
ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ