Posted: Tue Jul 25, 2006 11:31 am
--------------------------------------------------------------------------------------------
Τη καλημερα μου...
Οπως λεγω και στο θεμα απο πανω, κουραστηκα ψυχικως να συναντω ατομα που ειναι τοσο προσηλωμενα-κολημμενα-Ζομπι με τον Νεο-ελληνισμο που χτυπαει καθημερινως ολο και με πιο πολυ μανια τα απομειναρια της Ελλαδιτσας μας στο βραχο, λες και ειναι η κακομοιρα κανα χταποδι!
Και δεν ειμαι κανας \"πορωμενος\" που με τη καλημερα η με το \"γεια\" αρχιζω τον καημενο και ανυποψιαστο ανθρωπο που μολις γνωρισα, στα εντατικα των αποψεων μου περι Εψιλον-λογιας η στα αδυτα του ξεχασμενου μας Ελληνισμου. Αν ητο ετσι ,θα δικαιολογουσα ΑΠΟΛΥΤΩΣ το χαζο-ηλιθιο-αγελαδισιο βλεμμα που μου ριχνουν μερικοι.Η ακομα καλυτερα τη φραση: << Ααααα, αυτος ειναι απο τους \"εθνικιστες\">> η ακομα χειροτερα << Βλεπεις Λιακοπουλο ε?>>
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ελεος!!!!!! Μα καλα ενταξει ρε φιλε/η αν δε συμφωνεις μαζι μου οκ, αλλα προς τι οι προσβολες και η συμπεριφορα του στυλ \"Ωχ αυτος εχει συφιλη ΜΗΝ τον πλησιαζεις!!!!!!!!!!!\" Αυτο ειναι που με ξοργιζει ΑΚΟΜΑ περισσοτερο και με απογοητευει συγχρονως, διοτι συνειδητοποιω πλεον ποσο μα ποσοοοοοο κοιμισμενοι ειναι οι ανθρωποι ακομα.Και ενταξει να μιλαγα για ατομα καμμιας αλλης χωρας π.χ. Γερμανια,Βρεττανια κλπ κλπ Θα ελεγα οκ, αλλα αυτοι οι ανθρωποι βγαινουν πιο μορφωμενοι και πιο \"ανοιχτοι\" σαν μυαλα και απο μας που εχουμε και μια ιστορια πολλων χιλιαδων χρονων.....
Θα μου πειτε τωρα τι καθομαι και λεω-σκεφτομαι πρωινιατικο ........Απλα ειναι φαση που τη συναντω συχνα και καταντα ελεεινο!
Δε μπορω να καταλαβω... γιατι ειναι ευκολο να πιστευει καποιος οτι οι Εβραιοι που ο ιδιος ο Σωτηρας τους ο Ιησους τους ονομασε \"βδεληγμματα χιδνων\"
ειναι οι εκλεκτοι του θεου, και εμεις πρεπει να προσκυναμε τα ευτυχως μεταλλαγμενα πιστευω τους.
Ενω εμεις που αποδεδειγμενα πλεον οταν μιλουσαμε για αστροφυσικη και για πολυπλοκους μαθηματικους ορους εκεινοι ζουσανε στο ιδιο δωματιο με τα ζωα τους, σε σπιτια απο λασπη και σκηνες.Γιατι να θωρω Μυθολογια τη δικη μου ιστορια και οχι τη δικη τους? Παρα μου κανουν πλυση εγκεφαλου απο το δημοτικο κιολας διαφορες εβραικες ιστοριες και δε μας μιλανε για την Αρχαια Ελλας!