Το τροχαίο των τροχαίων...(φρίκη)
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Το τροχαίο των τροχαίων...(φρίκη)
Πολλά και περίεργα τροχαία, πιο σοκαριστικό το παρακάτω θανατηφόρο
στην Αθηνών-Λαμίας. Το προκάλεσε μια Πόρσε που ανήκε στο γιο του
ιδιοκτήτη των Jumbo
Συμφωνα με πληροφορίες οδηγός της Porsche ήταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo (το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στον ίδιοκτήτη των Jumbo).
Από τη σφοδρή σύγκρουση το θάνατο βρήκαν ο συνεπιβάτης της Porsche, κατά πληροφορίες άνδρας 33 ετών και οι δύο επιβάτες του σταθμεμεύνου Honda, μια 33χρονη μητέρα, με το τρίχρονο παιδάκι της.
Ο μικρός γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo διέμενε στις ΗΠΑ, καθώς σπούδαζε στο Μαϊάμι της Φλόριντα και αυτές τις ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα.
Το χρονικό της τραγωδίας
Ένα αυτοκίνητο μάρκας Honda στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει και τουαλέτες. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το παιδάκι τους.
Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα μια Porsche έπεσε πάνω στο Honda με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Η 33χρονη μητέρα με το τριών ετών παιδί της βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche.
Το ένα άτομο, άνδρας, που ήταν συνοδηγός στο όχημα, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο οδηγός, όπως και η μητέρα με το παιδί απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο (ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα).
Ο οδηγός του Hοnda μόλις άκουσε το μπαμ βγήκε από τις τουαλέτες για να αντικρίσει βομβαρδισμένο τοπίο. Αν και προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κάνει οτιδήποτε.
«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη.
Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο.
Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.
https://shmantikanea.blogspot.gr/2017/0 ... rsche.html
Στα κατοχικά που συζητιέται εδώ http://katohika.gr/ellada/leksi-tragodi ... ent-334715
είναι κάποιοι "δικαστές" που βρίζουν το νεκρό οδηγό της πόρσε.
Απαράδεκτη η ύβρις νεκρού, αλλά ποιος τους έμαθε σεβασμό για να τον δείξουν τώρα.
Και βλέποντας το βίντεο εγώ παραξενεύομαι... ηταν φανερό πως η πορσε ερχόταν με χίλια και
είχε χαθεί τελείως ο έλεγχος... δεν είναι βέβαιο ότι φταίει η ταχύτητα ή μόνο η ταχύτητα
για τοσο ολοκληρωτική απώλεια ελέγχου σε αυτοκίνητο τόσο υψηλών προδιαγραφών
Κάτι αλλο μπορεί να έγινε...
Θυμάμαι τώρα πριν 10 χρόνια και βάλε, ένα λεωφορείο να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει
πάνω σε πεζούς που το περίμεναν στη στάση...
Συμβαίνουν κάποια ανεξήγητα φρίκης, που οδηγούν το μυαλό μου ακόμα
και σε μεταφυσικά πεδία....
Άλλα θανατηφόρα τροχαία φρίκης:
Εθνική οδός Πατρών-Πύργου: Μητέρα δύο παιδιών κάηκε ζωντανή σε τροχαίο
Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Βουτιά θανάτου για οικογένεια στον γκρεμό
στην Αθηνών-Λαμίας. Το προκάλεσε μια Πόρσε που ανήκε στο γιο του
ιδιοκτήτη των Jumbo
Συμφωνα με πληροφορίες οδηγός της Porsche ήταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo (το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στον ίδιοκτήτη των Jumbo).
Από τη σφοδρή σύγκρουση το θάνατο βρήκαν ο συνεπιβάτης της Porsche, κατά πληροφορίες άνδρας 33 ετών και οι δύο επιβάτες του σταθμεμεύνου Honda, μια 33χρονη μητέρα, με το τρίχρονο παιδάκι της.
Ο μικρός γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo διέμενε στις ΗΠΑ, καθώς σπούδαζε στο Μαϊάμι της Φλόριντα και αυτές τις ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα.
Το χρονικό της τραγωδίας
Ένα αυτοκίνητο μάρκας Honda στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει και τουαλέτες. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το παιδάκι τους.
Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα μια Porsche έπεσε πάνω στο Honda με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Η 33χρονη μητέρα με το τριών ετών παιδί της βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche.
Το ένα άτομο, άνδρας, που ήταν συνοδηγός στο όχημα, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο οδηγός, όπως και η μητέρα με το παιδί απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο (ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα).
Ο οδηγός του Hοnda μόλις άκουσε το μπαμ βγήκε από τις τουαλέτες για να αντικρίσει βομβαρδισμένο τοπίο. Αν και προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κάνει οτιδήποτε.
«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη.
Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο.
Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.
https://shmantikanea.blogspot.gr/2017/0 ... rsche.html
Στα κατοχικά που συζητιέται εδώ http://katohika.gr/ellada/leksi-tragodi ... ent-334715
Απαράδεκτη η ύβρις νεκρού, αλλά ποιος τους έμαθε σεβασμό για να τον δείξουν τώρα.
Και βλέποντας το βίντεο εγώ παραξενεύομαι... ηταν φανερό πως η πορσε ερχόταν με χίλια και
είχε χαθεί τελείως ο έλεγχος... δεν είναι βέβαιο ότι φταίει η ταχύτητα ή μόνο η ταχύτητα
για τοσο ολοκληρωτική απώλεια ελέγχου σε αυτοκίνητο τόσο υψηλών προδιαγραφών
Κάτι αλλο μπορεί να έγινε...
Θυμάμαι τώρα πριν 10 χρόνια και βάλε, ένα λεωφορείο να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει
πάνω σε πεζούς που το περίμεναν στη στάση...
Συμβαίνουν κάποια ανεξήγητα φρίκης, που οδηγούν το μυαλό μου ακόμα
και σε μεταφυσικά πεδία....
Άλλα θανατηφόρα τροχαία φρίκης:
Εθνική οδός Πατρών-Πύργου: Μητέρα δύο παιδιών κάηκε ζωντανή σε τροχαίο
Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Βουτιά θανάτου για οικογένεια στον γκρεμό
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Aquila
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 220 φορές
- Έλαβε Likes: 474 φορές
Re: EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ IANOYAΡΙΟ 2017
Ως κάτοχος Honda κι εγώ, επί πολλά έτη, γνωρίζω (όχι προσωπικά) διαδικτυακά τον άτυχο πατέρα και σύζυγο, μέσα από το club Honda. Όταν το άκουσα, δεν το πίστευα!
Γνωρίζοντας το συγκεκριμένο Civic του ανθρωπου, και το πόσο εντυπωσιακό ήταν, συν το γεγονός ότι λίγα χλμ πιο πίσω ακολουθούσε η Πόρσε, το μυαλό μου πάει σε πολλά σενάρια, τα οποία δεν ξέρω αν είναι επι του παροντος για να συζητήσουμε.
Ωστόσο αν η τροχαία δεν δώσει υλικό από προηγούμενες κάμερες κυκλοφορίας, μόνο για σενάρια και εικασίες θα μιλάμε.
Σε ότι αφορά τις συμπτώσεις που περιβαλλουν το συγκεκριμένο δυστυχημα, πραγματικά είναι πολλές και απίστευτες!
Ουτε που μπορώ να φανταστώ τις δύσκολες στιγμές που περνάει τώρα ο άνθρωπος αυτός, αναλογιζόμενος όλα αυτά...
Γνωρίζοντας το συγκεκριμένο Civic του ανθρωπου, και το πόσο εντυπωσιακό ήταν, συν το γεγονός ότι λίγα χλμ πιο πίσω ακολουθούσε η Πόρσε, το μυαλό μου πάει σε πολλά σενάρια, τα οποία δεν ξέρω αν είναι επι του παροντος για να συζητήσουμε.
Ωστόσο αν η τροχαία δεν δώσει υλικό από προηγούμενες κάμερες κυκλοφορίας, μόνο για σενάρια και εικασίες θα μιλάμε.
Σε ότι αφορά τις συμπτώσεις που περιβαλλουν το συγκεκριμένο δυστυχημα, πραγματικά είναι πολλές και απίστευτες!
Ουτε που μπορώ να φανταστώ τις δύσκολες στιγμές που περνάει τώρα ο άνθρωπος αυτός, αναλογιζόμενος όλα αυτά...
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪

- ArELa
- Founder-Administrator

Εγώ θέλω να τα συζητήσουμε. Εν ανάγκη κάνω διάσπαση και το κάνω ξέχωροAquila έγραψε:εν ξέρω αν είναι επι του παροντος για να συζητήσουμε.
τοπικ αυτό το θέμα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μου έκανε ζντιιιιιιιιιν μ'αυτά
τα ατυχήματα και ειδικά μ'αυτό που εμπλέκει την πόρσε και τη χοντα...
Πραγματικά δε μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να είναι αυτος ο άνθρωπος
έχοντας δει γυναίκα και παιδί να καίγονται...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Κατα την αποψη μου το βιντεο κακως κυκλοφορησε και καλως κανει η αστυνομια ΕΔΕ για το πως διέρρευσε, γιατί θα πρέπει κάποια στιγμή οι δημοσιογράφοι να αντιληφθουν οτι δεν ειναι υπερανω του νομου και του πολιτη.
Στο πιο συνωμοσιολογικο, τετοια βιντεο συμβαλλουν στην εξοικείωση μας με τον πόνο του άλλου σε βαθμο να γινουμε στο τέλος αναίσθητοι ακομα και αν καποιος πεθαίνει δίπλα μας. BTW δεν το εβαλα ποτε να τρεξει το βιντεο και δεν θελω να το δω.
Στο πιο συνωμοσιολογικο, τετοια βιντεο συμβαλλουν στην εξοικείωση μας με τον πόνο του άλλου σε βαθμο να γινουμε στο τέλος αναίσθητοι ακομα και αν καποιος πεθαίνει δίπλα μας. BTW δεν το εβαλα ποτε να τρεξει το βιντεο και δεν θελω να το δω.
-
- ArELa
- Founder-Administrator

Εγώ πάλι το είδα. Καρέ καρέ.
Προσπαθούσα να καταλάβω πώς έγινε αυτό...
Προσπαθούσα να καταλάβω πώς έγινε αυτό...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

- Έδωσε Likes: 420 φορές
- Έλαβε Likes: 325 φορές
Θα έπρεπε εδώ και αιώνες οι κινητήρες αυτοκινήτων σε συνδυασμό με τα κιβώτια ταχυτήτων να μην μπορούν να πετύχουν ταχύτητες μεγαλύτερες ενός ορίου. Δεν μπορεί να βρίσκεσαι σε δημόσιο δρόμο, και το όχημά σου να έχει τη δυνατότητα να πιάνει 300. Δεν μπορεί να το επιτρέπουμε αυτό.
Θα έπρεπε το σύστημα να ήταν έτσι φτιαγμένο, που αν προσπαθούσες να ξεπεράσεις πχ τα 160 χλμ, να κινδύνευε να σπάσει ο κινητήρας σου. Συνεπώς τις περισσότερες ευθύνες τις φέρουν αυτοί που όρισαν το σύστημα κανονισμών στους κατασκευαστές αυτοκινήτων.
Θα έπρεπε το σύστημα να ήταν έτσι φτιαγμένο, που αν προσπαθούσες να ξεπεράσεις πχ τα 160 χλμ, να κινδύνευε να σπάσει ο κινητήρας σου. Συνεπώς τις περισσότερες ευθύνες τις φέρουν αυτοί που όρισαν το σύστημα κανονισμών στους κατασκευαστές αυτοκινήτων.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Θα πρότεινα να διασπαστεί και να γίνει ξεχωριστό νήμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε.
Πως βρέθηκε με 300 στις τουαλέτες.
Από όλους βλέπω τον πατέρα του μικρού παιδιού ως την πιο τραγική φιγούρα της ιστορίας.
Πήγε στην τουαλέτα και όσο ήταν εκεί η οικογένεια του και όλο το σύμπαν του είχε γίνει στάχτη μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.
Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε.
Οι τουαλέτες, τα πάρκιν, τα πρατήρια βενζίνης και οι αλλαγές κατεύθυνσης βρίσκονται δεξιά του δρόμου και μπαίνεις από τη δεξιά λωρίδα.
Πως πήγαινε στη δεξιά με 300?
Μυστήριο μεγάλο.
Και η τηλεόραση έδειξε το δευτερόλεπτο το κρίσιμο μόνο
Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε.
Πως βρέθηκε με 300 στις τουαλέτες.
Από όλους βλέπω τον πατέρα του μικρού παιδιού ως την πιο τραγική φιγούρα της ιστορίας.
Πήγε στην τουαλέτα και όσο ήταν εκεί η οικογένεια του και όλο το σύμπαν του είχε γίνει στάχτη μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.
Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε.
Οι τουαλέτες, τα πάρκιν, τα πρατήρια βενζίνης και οι αλλαγές κατεύθυνσης βρίσκονται δεξιά του δρόμου και μπαίνεις από τη δεξιά λωρίδα.
Πως πήγαινε στη δεξιά με 300?
Μυστήριο μεγάλο.
Και η τηλεόραση έδειξε το δευτερόλεπτο το κρίσιμο μόνο
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator

Re: Το τροχαίο των τροχαίων...(φρίκη)
Το διέσπασα...έχεις δίκιο.
Τα ίδια ακριβώς λέω Μαρία μου... Δε γίνεται πλήρως κατανοητό αυτό...
ερχόταν με τις πάντες... πλάγια... ΤΟΣΟ εκτός ελέγχου ένα αμάξι τέτοιων
υψηλών προδιαγραφών; ΤΟΣΗ ταχύτητα είχε αναπτύξει; Ακόμα και σε αυτή
την άγουρη νιότη έχεις το στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης για να μην
γκαζώσεις τόσο που να νιώθεις κι ο ίδιος πως δεν το ελέγχεις καθόλου...
συγνώμη αλλά εμένα κάτι δε μου κάθεται καλά σε όλο αυτό...
το έχω δει πολλές φορές καρέ καρέ... δεν είδαμε από κάμερες πριν φτάσει
εκεί πόσο έτρεχε... απλά μου κάνει εντελώς εξωπραγματικός ο ΤΡΟΠΟΣ
αυτού του θανατηφόρου...
Τα ίδια ακριβώς λέω Μαρία μου... Δε γίνεται πλήρως κατανοητό αυτό...
ερχόταν με τις πάντες... πλάγια... ΤΟΣΟ εκτός ελέγχου ένα αμάξι τέτοιων
υψηλών προδιαγραφών; ΤΟΣΗ ταχύτητα είχε αναπτύξει; Ακόμα και σε αυτή
την άγουρη νιότη έχεις το στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης για να μην
γκαζώσεις τόσο που να νιώθεις κι ο ίδιος πως δεν το ελέγχεις καθόλου...
συγνώμη αλλά εμένα κάτι δε μου κάθεται καλά σε όλο αυτό...
το έχω δει πολλές φορές καρέ καρέ... δεν είδαμε από κάμερες πριν φτάσει
εκεί πόσο έτρεχε... απλά μου κάνει εντελώς εξωπραγματικός ο ΤΡΟΠΟΣ
αυτού του θανατηφόρου...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

Θα πω ό,τι έγραψα στο πεδίο σχολιασμών του ίδιου του βίντεο:
Στέκομαι με τον ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμό σ'αυτό το παληκάρι, με το μεγαλείο ψυχής που μέσα στον ανείπωτο πόνο του, δεν είπε ούτε έναν κακό λόγο για τον υπαίτιο της μεγάλης απώλειάς του. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο άνδρας!
https://www.youtube.com/watch?v=4179-VWItGA

Στέκομαι με τον ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμό σ'αυτό το παληκάρι, με το μεγαλείο ψυχής που μέσα στον ανείπωτο πόνο του, δεν είπε ούτε έναν κακό λόγο για τον υπαίτιο της μεγάλης απώλειάς του. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο άνδρας!
https://www.youtube.com/watch?v=4179-VWItGA
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Ήμουν λάτρης της ταχύτητας και των δυνατών αυτοκινήτων.
Τίποτα το περίεργο σε αυτή την σύγκρουση.
Απλά όταν τα χιλιόμετρα είναι πολλά, δεν υπάρχει έλεγχος.
Η ορμή είναι τόσο μεγάλη και είναι σαν να είσαι οβίδα.
Στα ιαπωνικά υπάρχει από παλιά ο ηλεκτρονικός περιορισμός στα 180.
Όλα αυτά τα θέματα ασφάλειας θα λυθούν με τα αυτόνομα έξυπνα αυτοκίνητα.
Τίποτα το περίεργο σε αυτή την σύγκρουση.
Απλά όταν τα χιλιόμετρα είναι πολλά, δεν υπάρχει έλεγχος.
Η ορμή είναι τόσο μεγάλη και είναι σαν να είσαι οβίδα.
Στα ιαπωνικά υπάρχει από παλιά ο ηλεκτρονικός περιορισμός στα 180.
Όλα αυτά τα θέματα ασφάλειας θα λυθούν με τα αυτόνομα έξυπνα αυτοκίνητα.
- kat_woman
- Site Admin

- Έδωσε Likes: 391 φορές
- Έλαβε Likes: 349 φορές
Δεν τον άκουσα τον άνθρωπο, όπως και ΔΕΝ είδα το βίντεο που χιλιοπαίχτηκε, όπως έμαθα, από κανάλια και ηλεκτρονικά μέσα (δεν δίνω άλλη ενεργειακή τροφή φρίκης στους...γνωστους και μη εξαιρετέους). Ωστόσο, δεν έχω λόγια για να εκφράσω αφ'ενός την θλίψη μου για τους ανθρώπους που έφυγαν έτσι άδικα (για ΟΛΟΥΣ, και τους ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ νεκρούς αυτού του αδιανόητου ατυχήματος), αφ΄ετέρου, την αηδία μου για την σκατοψυχιά ορισμένων, που, μη σεβόμενοι κα-νε-ναν νεκρό, βγήκαν και είπαν τα μύρια όσα για τον οδηγό της μοιραίας Πόρσε, λες και τον ήξεραν από πριν ή λες και ήταν απόλυτα σίγουροι για τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα. Ο θάνατος είναι θάνατος και πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ φεύγει, έτσι πρόωρα από τη ζωή...
Και επειδή δεν τόχω πολύ με τα λόγια, ιδού μία ανάρτηση στο φέισ, που με εκφράζει απόλυτα:
Irene Agapidaki
22 ώρες ·
Δε μ'αρέσει να βλέπω βίντεο με δυστυχήματα, ούτε φωτογραφίες με κομμένα κεφάλια, δε μ'αρέσει να βλέπω ανθρώπους γεμάτους αίμα, δεν καταλαβαίνω γιατί δημοσιεύονται τέτοιες φωτογραφίες και βίντεο, δεν έχω λόγια όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, θεωρώ τον θάνατο φρικτό, φρικτότατο, ειδικά όταν συμβαίνει σε νέους ανθρώπους ανεξάρτητα από την αιτία και με φρικάρει η αμετροέπεια μπροστά σε τέτοια γεγονότα, ειδικά όταν τη μια στιγμή γράφεις για όλα αυτά με περισπούδαστο ύφος του απόλυτου δικαστή και την επόμενη στιγμή μπουκώνεσαι με ταραμοσαλάτα.
Δεν θέλω καμία απολύτως σχέση με αυτό το είδος των ανθρώπων.
Δε μπορώ καν να φανταστώ πως αισθάνεται ο πατέρας που έχασε τον γιο του, ο πατέρας που έχασε την οικογένειά του, δε χωρά ο νους μου ότι σκοτώθηκαν τόσοι νέοι άνθρωποι κι ένα μικρό παιδί.
Ελπίζω μόνο να μη μάθουν ποτέ όσα γράφτηκαν στα social media με τόση ευκολία. Κανείς δεν αντέχει να αισθάνεται ότι ζει σε μια κοινωνία που δεν περισσεύει λίγος οίκτος για το ότι έθαψε το παιδί του.
Είναι ανήθικο αυτό που κάνετε και είναι πολύ κομψή η λέξη.
Και επειδή δεν τόχω πολύ με τα λόγια, ιδού μία ανάρτηση στο φέισ, που με εκφράζει απόλυτα:
Irene Agapidaki
22 ώρες ·
Δε μ'αρέσει να βλέπω βίντεο με δυστυχήματα, ούτε φωτογραφίες με κομμένα κεφάλια, δε μ'αρέσει να βλέπω ανθρώπους γεμάτους αίμα, δεν καταλαβαίνω γιατί δημοσιεύονται τέτοιες φωτογραφίες και βίντεο, δεν έχω λόγια όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, θεωρώ τον θάνατο φρικτό, φρικτότατο, ειδικά όταν συμβαίνει σε νέους ανθρώπους ανεξάρτητα από την αιτία και με φρικάρει η αμετροέπεια μπροστά σε τέτοια γεγονότα, ειδικά όταν τη μια στιγμή γράφεις για όλα αυτά με περισπούδαστο ύφος του απόλυτου δικαστή και την επόμενη στιγμή μπουκώνεσαι με ταραμοσαλάτα.
Δε μπορώ καν να φανταστώ πως αισθάνεται ο πατέρας που έχασε τον γιο του, ο πατέρας που έχασε την οικογένειά του, δε χωρά ο νους μου ότι σκοτώθηκαν τόσοι νέοι άνθρωποι κι ένα μικρό παιδί.
Ελπίζω μόνο να μη μάθουν ποτέ όσα γράφτηκαν στα social media με τόση ευκολία. Κανείς δεν αντέχει να αισθάνεται ότι ζει σε μια κοινωνία που δεν περισσεύει λίγος οίκτος για το ότι έθαψε το παιδί του.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ArELa
- Founder-Administrator

Hlios έγραψε:Τίποτα το περίεργο σε αυτή την σύγκρουση.
Αν δε βρίσκεις τιποτα περίεργο, τότε θα έρθω να συμφωνήσω με τον ΟΤΤΟ
Το άκρως περίεργο τελικά, είναι ο λόγος που βγάζουν αμάξια που πιάνουν 330 τελική.
Ποιος είναι ο λόγος τελικά; Θέλουν να μας απογειώσουν; Ναι, ψυχή τε και ουχί σώματι.
kat_woman έγραψε:Ωστόσο, δεν έχω λόγια για να εκφράσω αφ'ενός την θλίψη μου για τους ανθρώπους που έφυγαν έτσι άδικα (για ΟΛΟΥΣ, και τους ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ νεκρούς αυτού του αδιανόητου ατυχήματος), αφ΄ετέρου, την αηδία μου για την σκατοψυχιά ορισμένων, που, μη σεβόμενοι κα-νε-ναν νεκρό, βγήκαν και είπαν τα μύρια όσα για τον οδηγό της μοιραίας Πόρσε, λες και τον ήξεραν από πριν ή λες και ήταν απόλυτα σίγουροι για τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα. Ο θάνατος είναι θάνατος και πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ φεύγει, έτσι πρόωρα από τη ζωή...
Τα'λεγα κι εγώ χθες
ArELa έγραψε:Στα κατοχικά που συζητιέται
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Aquila
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 220 φορές
- Έλαβε Likes: 474 φορές
Βασούλα πραγματικά είναι απίστευτο παιδί ο Υπάτιος, και δείχνει την ψυχή του με αυτές του τις δηλώσεις.ArELa έγραψε:Θα πω ό,τι έγραψα στο πεδίο σχολιασμών του ίδιου του βίντεο:
Στα του ατυχήματος τώρα, και μετά από τις πληροφορίες που διαρρέουν σιγά σιγά, δεν αποκλειέται τελικά ο έλεγχος της Πόρσε να χάθηκε από την αυξημένη ταχύτητα η οποία ίσως προήλθε από το κυνηγητό/κόντρα/πάτημα με το Audi.
Κάτι το οποίο υποπτευόμουν από την πρώτη στιγμή, όπως έγραψα και στο πρώτο μου σχόλιο.
Σε συνδυασμό βέβαια και με τους υπόλοιπους παράγοντες, όπως ανευθυνότητα οδηγού/συνοδηγού, παλαιότητα ελαστικών, καμπυλότητα δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο κτλ.
Όπως και να χει, το αποτέλεσμα είναι ότι χάθηκαν ψυχές.
Υπάρχουν βέβαια κι αυτές οι περίεργες (ίσως και συνομοσιολογικές;
Συμπτώσεις τις οποίες θα σύγκρινα με το πρόσφατο θανατηφορό ατύχημα του Paul Walker (πάλι με Πόρσε).
Ήλιε ισχύει αυτό που λες. Μόνο που ισχύει μόνο για την Ιαπωνία. Μόνο για τα εγχώρια αυτοκίνητα δηλαδή που προορίζονται να κινούνται στους Ιαπωνικούς δρόμους.Hlios έγραψε:Στα ιαπωνικά υπάρχει από παλιά ο ηλεκτρονικός περιορισμός στα 180.
Ακόμα και Mercedes να παραγγείλει δηλαδή ένας κάτοικος της Ιαπωνίας, αυτή θα εισαχθεί με κόφτη στα 180χλμ.
Τα Ιαπωνικά αυτοκίνητα που εξάγονται από την Ιαπωνία, προς τις υπόλοιπες χώρες, είναι χωρίς κόφτη.
Παρ'όλα αυτά, είμαι κι εγώ υπέρμαχος του κόφτη στα αυτοκίνητα.
Όπως επίσης και του ετήσιου επανέλεγχου των διπλωμάτων οδήγησης. Με πολύ αυστηρό ψυχολογικό έλεγχο επίσης.
Όπως και του πολύ δύσκολου και αυστηρού τρόπου εκμάθησης οδήγησης στις σχολές.
Κι ας πάρει δίπλωμα το 5% των Ελλήνων, δεν με πειράζει...
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪

- ArELa
- Founder-Administrator

Ο κ. Δεδες πάντως (ναι βλέπω τώρα και Τατιάνα έλεος...) είπε μεταξύ πολλών
και σωστών άλλων που επι
σήμανε, ότι α/ μαλλον έγινε ρήξη ελαστικού και αν ήταν χειμερινά
λάστιχα, και αν ανέπτυξε ταχύτητα 300 χλμ β/ το αμάξι πλαγιολισθαίνοντας στα τελευταία
65 μέτρα, πήγαινε με ταχύτητα γύρω στα 150 με 160 χλμ....
εμενα βέβαια μου φάνηκε άνω των 200 η ταχύτητα, αλλά σίγουρα δεν έχω τη γνώση
ή το "μάτι" του Δέδε
Ο πατέρας του νεκρού νεαρού, είπε σήμερα στους υπαλλήλους του
"Ο Θεός μου ζητάει να διαχειριστώ το αδιανόητο και να ζήσω το αφόρητο"...
ζητώντας τους να μην αναφέρονται στο συμβάν για να εστιάσει στη δουλειά του
(προφανώς σε μια προσπάθεια να επιβιώσει μετά απ'αυτό)
Άλλη τραγική φιγούρα, που κανένας πλούτος δεν μπορεί να του απαλύνει τον πόνο...
και σωστών άλλων που επι
σήμανε, ότι α/ μαλλον έγινε ρήξη ελαστικού και αν ήταν χειμερινά
λάστιχα, και αν ανέπτυξε ταχύτητα 300 χλμ β/ το αμάξι πλαγιολισθαίνοντας στα τελευταία
65 μέτρα, πήγαινε με ταχύτητα γύρω στα 150 με 160 χλμ....
εμενα βέβαια μου φάνηκε άνω των 200 η ταχύτητα, αλλά σίγουρα δεν έχω τη γνώση
ή το "μάτι" του Δέδε
Ο πατέρας του νεκρού νεαρού, είπε σήμερα στους υπαλλήλους του
"Ο Θεός μου ζητάει να διαχειριστώ το αδιανόητο και να ζήσω το αφόρητο"...
ζητώντας τους να μην αναφέρονται στο συμβάν για να εστιάσει στη δουλειά του
(προφανώς σε μια προσπάθεια να επιβιώσει μετά απ'αυτό)
Άλλη τραγική φιγούρα, που κανένας πλούτος δεν μπορεί να του απαλύνει τον πόνο...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος

Ο λογος που βγαζουν αμαξια που πιανουν 300 τελικη ειναι για να τα πουλησουν ακριβοτερα απο αυτα που πιανουν 200 τελικη. Επειδη ανταγωνιζονται και σε αυτο. Γιατι ο αλλος θελει γρηγορο αμαξι και η βιομηχανια για τα αναλογα λεφτα θα του τα δωσει. θα συμφωνουσα να πιανουν συγκεκριμενες ταχυτητες για να κανεις την δουλεια σου και τιποτε αλλο αλλά αν έβγαινε τέτοιος νόμος , η βιομηχανια αυτομάτως θα γίνονταν μη ανταγωνιστικη και σχεδόν κομμουνιστικη. Δεν θα υπηρχε διαφορα αναμεσα στο να αγορασεις ενα αμαξι των 5000 ευρω και των 15000 ευρω παρα μονο ίσως οσον αφορα τις πολυτέλειες στο εσωτερικο και στην ασφαλεια. Ο αλλος ομως θελει ταχυτητα. και μερικες φορες χανει τον ελεγχο και σκοτωνει. Επισης διαβασα οτι στο συγκεκριμενο αμαξι μπορεις να απενεργοποιήσεις ορισμένα συστήματα (που δημιουργουν καλυτερα κρατήματα) για να "νιώθεις" περισσότερο τις μπάντες. Μήπως αυτό εκανε ο νεαρός;
-
- ArELa
- Founder-Administrator

βεβαια εμπειρογνώμονας σύμφωνα με το μακελειό έχει άλλη γνώμη
για το πόσο έτρεχε ο νεαρός πριν σκάσει πάνω στη χόντα
http://www.makeleio.gr/%ce%bf-%ce%b5%ce ... %b9%ce%b1/
για το πόσο έτρεχε ο νεαρός πριν σκάσει πάνω στη χόντα
http://www.makeleio.gr/%ce%bf-%ce%b5%ce ... %b9%ce%b1/
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alkinoos
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Πρώτα ως οδηγός μηχανής suberbike Honda 600cbr rr και τρέχοντας έως και 260χλμ κατάλαβα μετά πόσο ηλίθιο είναι να τρέχω .Ήμουν ηλίθιος και βλάκας και ευτυχώς δεν είχα ατύχημα με θύματα ..τη μηχανή τη πούλησα..
Ο Ιαβέρης τα λέει ωμά...και καλά κάνει ! Δεν έχουμε παιδεία στο τιμόνι,εχουμε ηλίθια και βλακώδη οδική συμπεριφορά...
https://www.youtube.com/watch?v=CFVTW7R2sDw
https://www.youtube.com/watch?v=6dD6n_RqwYc
Ο Ιαβέρης τα λέει ωμά...και καλά κάνει ! Δεν έχουμε παιδεία στο τιμόνι,εχουμε ηλίθια και βλακώδη οδική συμπεριφορά...
https://www.youtube.com/watch?v=CFVTW7R2sDw
https://www.youtube.com/watch?v=6dD6n_RqwYc
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- Hlios
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Αν ισχύσουν οι πληροφορίες ότι το αυτοκίνητο που δημιούργησε αυτό το δυστύχημα έφερε χιονολάστιχα 11 ετών… τότε καταλαβαίνουμε τι μπορεί πραγματικά να συνέβη.
Από ό,τι θυμάμαι με αυτά δεν πρέπει η ταχύτητα να ξεπερνά τα 80.
Ακόμα κι αν δεν είναι 80 αλλά περισσότερα, το σίγουρο είναι πως δεν είναι για μεγάλη ταχύτητα στον στεγνό δρόμο.
Από ό,τι θυμάμαι με αυτά δεν πρέπει η ταχύτητα να ξεπερνά τα 80.
Ακόμα κι αν δεν είναι 80 αλλά περισσότερα, το σίγουρο είναι πως δεν είναι για μεγάλη ταχύτητα στον στεγνό δρόμο.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

Δεν είναι υποκριτικό να έχεις σε νόμο μέγιστη ταχύτητα τα 130, κι αυτά να μπορούν να πιάσουν όχι 160, όχι 200 αλλά 300;Two-Spirited έγραψε:Ο λογος που βγαζουν αμαξια που πιανουν 300 τελικη ειναι για να τα πουλησουν ακριβοτερα απο αυτα που πιανουν 200 τελικη. Επειδη ανταγωνιζονται και σε αυτο. Γιατι ο αλλος θελει γρηγορο αμαξι και η βιομηχανια για τα αναλογα λεφτα θα του τα δωσει. θα συμφωνουσα να πιανουν συγκεκριμενες ταχυτητες για να κανεις την δουλεια σου και τιποτε αλλο αλλά αν έβγαινε τέτοιος νόμος , η βιομηχανια αυτομάτως θα γίνονταν μη ανταγωνιστικη και σχεδόν κομμουνιστικη. Δεν θα υπηρχε διαφορα αναμεσα στο να αγορασεις ενα αμαξι των 5000 ευρω και των 15000 ευρω παρα μονο ίσως οσον αφορα τις πολυτέλειες στο εσωτερικο και στην ασφαλεια. Ο αλλος ομως θελει ταχυτητα. και μερικες φορες χανει τον ελεγχο και σκοτωνει. Επισης διαβασα οτι στο συγκεκριμενο αμαξι μπορεις να απενεργοποιήσεις ορισμένα συστήματα (που δημιουργουν καλυτερα κρατήματα) για να "νιώθεις" περισσότερο τις μπάντες. Μήπως αυτό εκανε ο νεαρός;
Δηλαδή πού περιμένουν να πιάσουν τη μέγιστη ταχύτητα; Στη θάλασσα; Στον αέρα;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Πρωτίστως σεβόμαστε τους νεκρούς.
Αλλά να θίξουμε και κάποιες καταστάσεις.
Πέρα από το δίπολο φτωχός - πλούσιος υπάρχει και ο "κακομαθημένος".
Χωρίς να θέλω να βάλω ταμπέλες και να χαρακτηρίσω.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μία Πόρσε εμπλέκεται σε ατύχημα.
Πριν αρκετά χρόνια δεν μπορώ να εντοπίσω ακριβώς πότε μία Πόρσε στην παραλιακή έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και οδηγούσε ένα "κακομαθημένο" το οποίο ήταν και καραπιωμένο.
Η Πόρσε έπεσε πάνω σε πεζή γυναίκα τη διαμέλισε και τα κομμάτια της πετάχτηκαν 100 μέτρα μακρυά.
Ήταν επίσης ένα γεγονός που συζητήθηκε επί πολλές μέρες.
Το κακομαθημένο έζησε και δεν είχε πάθει τίποτα αν θυμάμαι καλά.
Γιατί αγοράζουν στους κανακάρηδες Πόρσε ή ακόμα και Φεράρι?
Έχω δει και Φεράρι που την είχε ένας γνωστός μου γιάπης.
Σε τι εξυπηρετεί ένα τέτοιο αμάξι?
Ποια ανάγκη εξυπηρετεί?
Το τζιπ εξυπηρετεί γιατί σε φέρνει κοντά στη φύση σε μέρη που είναι δύσκολη πρόσβαση με άλλο αυτοκίνητο. Οι λιμουζίνες π.χ Μερσεντές είναι ασφαλείς και άνετες.
Αλλά αυτά τα γρήγορα αγωνιστικά ποια ανάγκη εξυπηρετούν πέρα από ματαιοδοξία, ανάγκη για φιγούρα εφέ και μαγκιές?.
Μήπως έχουμε δρόμους για τέτοια αυτοκίνητα?
Είναι τόσο χαμηλά που μια μεγάλη πέτρα να βρει από κάτω αχρηστεύτηκε.
Μπαίνει ο γιάπης στη Φεράρι και η "ουρά" του σακακιού σκουπίζει την άσφαλτο.
Η Φεράρι είναι ένα απελπιστικά χαμηλό αυτοκίνητο.
Και η Πόρσε δεν είναι ψηλότερο.
Για να μπεις μέσα σκύβεις και τα ρούχα σκουπίζουν το έδαφος.
Χαμηλά λόγω αεροδυναμικής.
Αυτοκίνητα αποκλειστικά για τρέξιμο. Να πιάνουν τα 300.
Αλλά να θίξουμε και κάποιες καταστάσεις.
Πέρα από το δίπολο φτωχός - πλούσιος υπάρχει και ο "κακομαθημένος".
Χωρίς να θέλω να βάλω ταμπέλες και να χαρακτηρίσω.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μία Πόρσε εμπλέκεται σε ατύχημα.
Πριν αρκετά χρόνια δεν μπορώ να εντοπίσω ακριβώς πότε μία Πόρσε στην παραλιακή έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και οδηγούσε ένα "κακομαθημένο" το οποίο ήταν και καραπιωμένο.
Η Πόρσε έπεσε πάνω σε πεζή γυναίκα τη διαμέλισε και τα κομμάτια της πετάχτηκαν 100 μέτρα μακρυά.
Ήταν επίσης ένα γεγονός που συζητήθηκε επί πολλές μέρες.
Το κακομαθημένο έζησε και δεν είχε πάθει τίποτα αν θυμάμαι καλά.
Γιατί αγοράζουν στους κανακάρηδες Πόρσε ή ακόμα και Φεράρι?
Έχω δει και Φεράρι που την είχε ένας γνωστός μου γιάπης.
Σε τι εξυπηρετεί ένα τέτοιο αμάξι?
Ποια ανάγκη εξυπηρετεί?
Το τζιπ εξυπηρετεί γιατί σε φέρνει κοντά στη φύση σε μέρη που είναι δύσκολη πρόσβαση με άλλο αυτοκίνητο. Οι λιμουζίνες π.χ Μερσεντές είναι ασφαλείς και άνετες.
Αλλά αυτά τα γρήγορα αγωνιστικά ποια ανάγκη εξυπηρετούν πέρα από ματαιοδοξία, ανάγκη για φιγούρα εφέ και μαγκιές?.
Μήπως έχουμε δρόμους για τέτοια αυτοκίνητα?
Είναι τόσο χαμηλά που μια μεγάλη πέτρα να βρει από κάτω αχρηστεύτηκε.
Μπαίνει ο γιάπης στη Φεράρι και η "ουρά" του σακακιού σκουπίζει την άσφαλτο.
Η Φεράρι είναι ένα απελπιστικά χαμηλό αυτοκίνητο.
Και η Πόρσε δεν είναι ψηλότερο.
Για να μπεις μέσα σκύβεις και τα ρούχα σκουπίζουν το έδαφος.
Χαμηλά λόγω αεροδυναμικής.
Αυτοκίνητα αποκλειστικά για τρέξιμο. Να πιάνουν τα 300.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος

Περιττό να πω οτι αγαπω την Ειρήνη και ειναι ενα πολυ καλο παιδι και αν δεν ηταν ηδη παντρεμένη θα της είχα κάνει πρότασηkat_woman έγραψε:Δεν τον άκουσα τον άνθρωπο, όπως και ΔΕΝ είδα το βίντεο που χιλιοπαίχτηκε, όπως έμαθα, από κανάλια και ηλεκτρονικά μέσα (δεν δίνω άλλη ενεργειακή τροφή φρίκης στους...γνωστους και μη εξαιρετέους). Ωστόσο, δεν έχω λόγια για να εκφράσω αφ'ενός την θλίψη μου για τους ανθρώπους που έφυγαν έτσι άδικα (για ΟΛΟΥΣ, και τους ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ νεκρούς αυτού του αδιανόητου ατυχήματος), αφ΄ετέρου, την αηδία μου για την σκατοψυχιά ορισμένων, που, μη σεβόμενοι κα-νε-ναν νεκρό, βγήκαν και είπαν τα μύρια όσα για τον οδηγό της μοιραίας Πόρσε, λες και τον ήξεραν από πριν ή λες και ήταν απόλυτα σίγουροι για τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα. Ο θάνατος είναι θάνατος και πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ φεύγει, έτσι πρόωρα από τη ζωή...
Irene Agapidaki
22 ώρες ·
-
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος

OTTO έγραψε:Δεν είναι υποκριτικό να έχεις σε νόμο μέγιστη ταχύτητα τα 130, κι αυτά να μπορούν να πιάσουν όχι 160, όχι 200 αλλά 300;Two-Spirited έγραψε:Ο λογος που βγαζουν αμαξια που πιανουν 300 τελικη ειναι για να τα πουλησουν ακριβοτερα απο αυτα που πιανουν 200 τελικη. Επειδη ανταγωνιζονται και σε αυτο. Γιατι ο αλλος θελει γρηγορο αμαξι και η βιομηχανια για τα αναλογα λεφτα θα του τα δωσει. θα συμφωνουσα να πιανουν συγκεκριμενες ταχυτητες για να κανεις την δουλεια σου και τιποτε αλλο αλλά αν έβγαινε τέτοιος νόμος , η βιομηχανια αυτομάτως θα γίνονταν μη ανταγωνιστικη και σχεδόν κομμουνιστικη. Δεν θα υπηρχε διαφορα αναμεσα στο να αγορασεις ενα αμαξι των 5000 ευρω και των 15000 ευρω παρα μονο ίσως οσον αφορα τις πολυτέλειες στο εσωτερικο και στην ασφαλεια. Ο αλλος ομως θελει ταχυτητα. και μερικες φορες χανει τον ελεγχο και σκοτωνει. Επισης διαβασα οτι στο συγκεκριμενο αμαξι μπορεις να απενεργοποιήσεις ορισμένα συστήματα (που δημιουργουν καλυτερα κρατήματα) για να "νιώθεις" περισσότερο τις μπάντες. Μήπως αυτό εκανε ο νεαρός;
Δηλαδή πού περιμένουν να πιάσουν τη μέγιστη ταχύτητα; Στη θάλασσα; Στον αέρα;
Δεν ειναι η ταχυτητα το προβλημα αλλα που την πατας. Στις εθνικες οδους της Γερμανιας πχ δεν υπαρχει ανώτερο όριο ταχύτητας γιατι οι οδηγοι εχουν περασει σοβαρες σχολες οδηγων, η εθνικη οδος ειναι εκτος πολης και καλα σχεδιασμενη και οι δρομοι, είναι δρόμοι και όχι δρόμοι με λακούβες, ανοιχτές, λακουβες μπαζωμενες κλπ. Για μενα το θεμα δεν ειναι η ταχυτητα αυτη καθ αυτην αλλα στο οτι για να παρεις διπλωμα δινεις εξετασεις για παρκαδορος και οχι για οδηγος. Και αυτο επι τοις αρχής. Επι της πραγματικότητας παίζει το λάδωμα. BTW εχω αγοραφοβια αλλα οχι σε βαθμο να μην μπορω να οδηγησω αμαξι. μου ειπαν οι δικοι μου να βαλουμε μεσον ωστε αν χρειαστει να περασω επιτροπη να με κρινουν οτι ειμαι οκ να οδηγησω.
Προσωπικα τους ειπα. Οτι δεν νιωθω σιγουρος να πιασω τιμονι, δεν ξερουμε σε τι βαθμο θα ειναι αυριο ή αγοραφοβία μου ή αν ξαφνικα μεσα στο αμαξι θα με πιασει μια κριση που δεν με επιασε ποτε, ειμαι συχνα αφηρημένος και δεν μπορω να κοιταζω συνεχως τον δρομο. Οπότε είμαι επικινδυνος και δεν μου φταινε οι αλλοι. και εκει εκλεισε.
-
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

Διαφωνούμε. Η ταχύτητα είναι και παραείναι πρόβλημα. Μου λες ότι στη γερμανία δεν υπάρχει ανώτερο όριο λες και έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι αν δεν γίνονται ατυχήματα. Γίνονται ή δεν γίνονται; Άρα η ταχύτητα φταίει εκεί που φταίει.
Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν εξετάζω τόσο τον οδηγό και συνοδικό του τούρμπο, αλλά εξετάζω τη μάνα με το παιδι, γιατί; Διότι ήταν παρκαρισμένοι σε ασφαλές σημείο και παρόλα αυτά βρήκαν τραγικό θάνατο. Και δεν φταίει η ταχύτητα; Πόσες ήταν οι πιθανότητες να έβρισκαν τραγικό θάνατο αν τους χτυπούσε με 10 ή με 50; Και πόσες που τους χτύπησε με 300; Αλλα και η πορεία που πήρε για να βρεθεί επάνω τους;;;; Την ίδια πορεία θα έπαιρνε αν πήγαινε με 50 ή 100 ή 150;
Καταδικάζουμε τη βούληση του οδηγού εδώ και δεκαετίες, και τί άλλαξε;;;;;;;;;;
Μήπως ήρθε ο καιρός να καταδικάσουμε τη βούληση εκείνων που εγκρίνουν την κυκλοφορία αυτοκινήτων που πιάνουν υψηλές ταχύτητες; Μήπως θα έπρεπε επιτέλους οι κατασκευαστές να κάνουν τα αυτοκίνητα να έχουν περιορισμένη μέγιστη ταχύτητα, και όσο και να το πατάς, να μην πηγαίνει παραπάνω; Και πως αν το "πειράξεις", και σε πιάσουν, να τιμωρείσαι παραδειγματικά;;;;;;;;;;; Μήπως;;;
Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν εξετάζω τόσο τον οδηγό και συνοδικό του τούρμπο, αλλά εξετάζω τη μάνα με το παιδι, γιατί; Διότι ήταν παρκαρισμένοι σε ασφαλές σημείο και παρόλα αυτά βρήκαν τραγικό θάνατο. Και δεν φταίει η ταχύτητα; Πόσες ήταν οι πιθανότητες να έβρισκαν τραγικό θάνατο αν τους χτυπούσε με 10 ή με 50; Και πόσες που τους χτύπησε με 300; Αλλα και η πορεία που πήρε για να βρεθεί επάνω τους;;;; Την ίδια πορεία θα έπαιρνε αν πήγαινε με 50 ή 100 ή 150;
Καταδικάζουμε τη βούληση του οδηγού εδώ και δεκαετίες, και τί άλλαξε;;;;;;;;;;
Μήπως ήρθε ο καιρός να καταδικάσουμε τη βούληση εκείνων που εγκρίνουν την κυκλοφορία αυτοκινήτων που πιάνουν υψηλές ταχύτητες; Μήπως θα έπρεπε επιτέλους οι κατασκευαστές να κάνουν τα αυτοκίνητα να έχουν περιορισμένη μέγιστη ταχύτητα, και όσο και να το πατάς, να μην πηγαίνει παραπάνω; Και πως αν το "πειράξεις", και σε πιάσουν, να τιμωρείσαι παραδειγματικά;;;;;;;;;;; Μήπως;;;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 126 φορές
- Έλαβε Likes: 198 φορές
Τώρα λένε να κόβουν πρόστιμο αναλ8γως το εισόδημα.
Δεν είναι θέμα προστίμου.
Δεν θα ήταν καλύτερο αν κάποιος παραβιάζει πχ ένα οριο ταχυτητας να λαμβανει μετα μερος υποχρεωτικα σε σεμιναρια οδηγικης ασφαλειας ; Εκτός από τους πόντους στο δίπλωμα και το πρόστιμο....
Χρειάζεται οργάνωση για όλο αυτο.
Το ότι δεν έχουμε οδηγική παιδεία είναι γεγονός.
Το ότι σε ένα δίμηνο θα τα έχουμε ξεχάσει ολα αυτά(Για να τα ξαναθυμηθούμε στο επόμενο δυστύχημα) και θα κάνουμε τα ίδια είναι δείγμα της χαζομάρας που μας δέρνει.
Δεν είναι θέμα προστίμου.
Δεν θα ήταν καλύτερο αν κάποιος παραβιάζει πχ ένα οριο ταχυτητας να λαμβανει μετα μερος υποχρεωτικα σε σεμιναρια οδηγικης ασφαλειας ; Εκτός από τους πόντους στο δίπλωμα και το πρόστιμο....
Χρειάζεται οργάνωση για όλο αυτο.
Το ότι δεν έχουμε οδηγική παιδεία είναι γεγονός.
Το ότι σε ένα δίμηνο θα τα έχουμε ξεχάσει ολα αυτά(Για να τα ξαναθυμηθούμε στο επόμενο δυστύχημα) και θα κάνουμε τα ίδια είναι δείγμα της χαζομάρας που μας δέρνει.
- ArELa
- Founder-Administrator

Δεν προσεξαμε και το ΚΑΡΑσυνωμοσιολογικό-αριθμολογικό σε αυτή την ιστορία.
Αρχίζουμε και χάνουμε το στυλάκι μας εδώ μέσα
Το αυτοκίνητο που συμφωνα με τον πραγματογνωμονα ειχε πιάσει τα 198 χλμ
οπως θα δείτε εδώ, http://katohika.gr/ellada/molis-deutero ... tognomona/ ξέρουμε ότι είναι Πόρσε.
Ξέρουμε όμως ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το 911 οεο?

Αρχίζουμε και χάνουμε το στυλάκι μας εδώ μέσα
Το αυτοκίνητο που συμφωνα με τον πραγματογνωμονα ειχε πιάσει τα 198 χλμ
οπως θα δείτε εδώ, http://katohika.gr/ellada/molis-deutero ... tognomona/ ξέρουμε ότι είναι Πόρσε.
Ξέρουμε όμως ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το 911 οεο?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble