Ανασκόπηση του 2016
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 554 φορές
- Έλαβε Likes: 768 φορές
Ανασκόπηση του 2016
Ένα θέμα για την ανασκόπηση της χρονιά 2016. Γράψτε τις σκέψεις για το πως ήταν το 2016 για εσάς προσωπικά (αν δεν θέλετε μια και δεν είναι κλειστή ενότητα οκ) και για το πως σας φάνηκε το έτος που θα φύγει σε λίγες μέρες για τον κόσμο και για την χώρα μας βέβαια! Θα φέρω και κάποιες πληροφορίες για το 2016..θεωρώ πως ήταν μια χρονιά αντιθέσεων και ανατροπών,που θα δούμε το 17 αν ήταν για καλό ή όχι και ποιές! Πολλά πράγματα είναι ρευστά και είμαστε σε αναμονή,θα δείξει λοιπόν!!
https://www.youtube.com/watch?v=KIViy7L_lo8
https://www.youtube.com/watch?v=KIViy7L_lo8

- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 126 φορές
- Έλαβε Likes: 198 φορές
Re: Ανασκόπηση του 2016
Δεν μου άρεσε φέτος. Όλα πήγαν κατά διαόλου.Τα μελίσσια δεν απέδωσαν. Τα δένδρα το ίδιο.Ο Τσίπρας κάνει τα δικά του.Ουτε στρωτα φασολια δεν έγιναν πολλά.
Πολλοί θάνατοι νέων ανθρώπων εδώ Τρίκαλα.
Γενικότερα έχω την αίσθηση ότι υπάρχει μια γενική παρακμή στα πάντα και αρκετή γκρίνια.
Γενικότερα έχω την αίσθηση ότι υπάρχει μια γενική παρακμή στα πάντα και αρκετή γκρίνια.
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας

Δεν έχεις άδικο σε αυτά..ειδικά η γκρίνια αν και σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη είναι πολύ κουραστική! Ελπίζω η νέα χρονιά να πάει καλύτερα για όλους!!Την υγεία μας να έχουμε και καλά να μην πάει στα άλλα δεν πειράζει..κάτι θα κάνουμε!AnonymosEreynhths έγραψε:Δεν μου άρεσε φέτος. Όλα πήγαν κατά διαόλου.Τα μελίσσια δεν απέδωσαν. Τα δένδρα το ίδιο.Ο Τσίπρας κάνει τα δικά του. Ουτε στρωτα φασολια δεν έγιναν πολλά.

- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 126 φορές
- Έλαβε Likes: 198 φορές
Έτσι την υγεία μας πάνω απ όλα. Γιατί παίρνουμε πολλά καθημερινά ως δεδομένα. Καλή χρονιά Αλέξανδρε 
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Κάθε χρόνο ανασκοπήσεις... δε μαθαίνουμε όμως απ'αυτές...
Με κούρασε αυτό τόσα χρόνια που ζω...
Φέτος με κούρασε τόσο, που ούτε τα Χριστούγεννα δε νιώθω... μόνο το πνεύμα
της Αγάπης κρατώ επίμονα... και παλεύω να το διατηρώ.
Πρώτη χρονιά δεν έκανα ούτε μελομακάρονα... Αυτό ηταν το αποτέλεσμα
αυτής της χρονιάς για μένα. Μια κούραση μεγάλη που μου στερεί και κάποιες
απλές χαρές, και το λέω χωρίς να είμαι αχάριστη.
Τις ευχές μου σε όλους σας και σ'εσένα Αλεξη, σε άλλο νήμα τις άνοιξα
και μάλιστα στα προεξέχοντα...

και μάλιστα στα προεξέχοντα...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας

Να σαι καλά Βασούλα καλή χρονιά σου εύχομαι..ArELa έγραψε:Κάθε χρόνο ανασκοπήσεις... δε μαθαίνουμε όμως απ'αυτές...
και μάλιστα στα προεξέχοντα...![]()
![]()
Καλή χρονιά και σε εσένα...AnonymosEreynhths έγραψε:Έτσι την υγεία μας πάνω απ όλα. Γιατί παίρνουμε πολλά καθημερινά ως δεδομένα. Καλή χρονιά Αλέξανδρε

- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: DIHNEKHS
- Έλαβε Likes: 7 φορές
Χωρίς να θεωρηθώ προληπτική (αφού μέχρι και γάμο κάναμε), από ΔΙΣΕΚΤΟ τι περιμένατε; Αντώνη, τα ίδια και εδώ με τους μελισσοκόμους και έχουμε 3-4 μεγάλους, και με τις παραγωγές ανάλογα χάλια... Ούτε σύκα δεν φάγαμε φέτος...
Αν σκεφτείτε μάλιστα πως το άλλο δίσεκτο, το 2004, ήταν ή αρχή του κακού για την χώρα μας (με την θεωρία του δήθεν υπερδανεισμού λόγω ολυμπιακών έργων), βγάλτε συμπέρασμα...
Αν σκεφτείτε μάλιστα πως το άλλο δίσεκτο, το 2004, ήταν ή αρχή του κακού για την χώρα μας (με την θεωρία του δήθεν υπερδανεισμού λόγω ολυμπιακών έργων), βγάλτε συμπέρασμα...
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας

Dihnekhs έγραψε:Χωρίς να θεωρηθώ προληπτική (αφού μέχρι και γάμο κάναμε), από ΔΙΣΕΚΤΟ τι περιμένατε;
Χαχα λες;;

- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: DIHNEKHS
- Έλαβε Likes: 7 φορές
Μυρμηγκιάζουν οι πατούσες, το μυρμήγκισμα ανεβαίνει στα γόνατα τα οποία κόβονται, ένα άλλο ανέβασμα από το στομάχι προς τα πάνω και τέλος ίλιγγος.... Άντε τα κατάφερες πάλι, με την αδρεναλίνη μου, Άλεξ!!!

- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Απο την μια βλεπουμε να αυξανεται η τρομοκρατια και τα φασιστικα φαινομενα, απο την αλλη βλεπουμε καποια πραγματα που καποτε θα ηταν στην σφαιρα της συνωμοσιας πλεον να θεωρουνται mainstream ειδησεις. Ο κοσμος ομως ακομα κοιμαται και βλεπει στα γιουτουμπια κακοστημενες εκτελεσεις χωρις αιμα και με ψυχραιμα "θυματα" που παιζουν χαλαρα τον ρολο τους. Ο λογος που τα βιντεακια αυτα ειναι κακοστημενα ειναι επειδη ξερουν οτι ο πολυς κοσμος θα αρνηθει αυτο που ειναι μπροστα σ τα ματια του. Οποτε για ποιο λόγο να ξοδεψουν χρονο και ενεργια σε ποιοτητα; Αφου μας θεωρουν και ειμαστε χάπατα.
-
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας

ΚΙΝΑ: ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 2016

Αυξήθηκαν φέτος τα ποσοστά γεννήσεων στην Κίνα, καθώς πλέον όλα τα ζευγάρια έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, με αποτέλεσμα το 2016 να καταγραφούν ένα εκατομμύριο περισσότερες γεννήσεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Το 2016 καταγράφηκαν 17,5 εκατομμύρια γεννήσεις στην Κίνα, την πιο πολυπληθή χώρα του κόσμου, έναντι 16,55 εκατομμύρια το 2015, δηλαδή μια αύξηση 5,7%, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Global Times.
Έτσι πλέον αντιστοιχεί 1,6 παιδί σε κάθε γυναίκα, έναντι 1,54 που ήταν πέρυσι, επισημαίνει η αγγλόφωνη εφημερίδα που επικαλείται τα στοιχεία της Εθνικής Επιτροπής Υγείας και Οικογενειακού Προγραμματισμού.
Αντιμέτωπη με τη γήρανση του πληθυσμού της, η Κίνα έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να αλλάζει την πολιτική του ενός παιδιού, που έθεσε σε εφαρμογή στο τέλος της δεκαετίας του 1970.
Από το 2013, τα ζευγάρια το ένα μέλος των οποίων είναι μοναχοπαίδι είχαν το δικαίωμα να αποκτήσουν δεύτερο παιδί. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται από την 1η Ιανουαρίου 2016 σε όλα τα ζευγάρια, έπειτα από απόφαση του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.
«Η αύξηση του ποσοστού γεννητικότητας οφείλεται στη χαλάρωση των κανόνων το 2013. Τα δύο με τρία επόμενα χρόνια θα παρατηρήσουμε μια σημαντική αύξηση (στις γεννήσεις) που θα συνδέεται με τη νέα πολιτική», δήλωσε ένας ειδικός στην Global Times.
Η εφημερίδα δεν διευκρίνιζε σε ποιο ποσοστό οι γεννήσεις που καταγράφηκαν το 2016 αφορούσαν δεύτερα παιδιά, όμως σε μια πρόσφατη έκθεση η Εθνική Επιτροπή είχε αναφέρει ότι το ποσοστό αγγίζει το 40%.

Αυξήθηκαν φέτος τα ποσοστά γεννήσεων στην Κίνα, καθώς πλέον όλα τα ζευγάρια έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, με αποτέλεσμα το 2016 να καταγραφούν ένα εκατομμύριο περισσότερες γεννήσεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Το 2016 καταγράφηκαν 17,5 εκατομμύρια γεννήσεις στην Κίνα, την πιο πολυπληθή χώρα του κόσμου, έναντι 16,55 εκατομμύρια το 2015, δηλαδή μια αύξηση 5,7%, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Global Times.
Έτσι πλέον αντιστοιχεί 1,6 παιδί σε κάθε γυναίκα, έναντι 1,54 που ήταν πέρυσι, επισημαίνει η αγγλόφωνη εφημερίδα που επικαλείται τα στοιχεία της Εθνικής Επιτροπής Υγείας και Οικογενειακού Προγραμματισμού.
Αντιμέτωπη με τη γήρανση του πληθυσμού της, η Κίνα έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να αλλάζει την πολιτική του ενός παιδιού, που έθεσε σε εφαρμογή στο τέλος της δεκαετίας του 1970.
Από το 2013, τα ζευγάρια το ένα μέλος των οποίων είναι μοναχοπαίδι είχαν το δικαίωμα να αποκτήσουν δεύτερο παιδί. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται από την 1η Ιανουαρίου 2016 σε όλα τα ζευγάρια, έπειτα από απόφαση του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.
«Η αύξηση του ποσοστού γεννητικότητας οφείλεται στη χαλάρωση των κανόνων το 2013. Τα δύο με τρία επόμενα χρόνια θα παρατηρήσουμε μια σημαντική αύξηση (στις γεννήσεις) που θα συνδέεται με τη νέα πολιτική», δήλωσε ένας ειδικός στην Global Times.
Η εφημερίδα δεν διευκρίνιζε σε ποιο ποσοστό οι γεννήσεις που καταγράφηκαν το 2016 αφορούσαν δεύτερα παιδιά, όμως σε μια πρόσφατη έκθεση η Εθνική Επιτροπή είχε αναφέρει ότι το ποσοστό αγγίζει το 40%.