Τι θα πάθεις άμεσα αν κόψεις το τσιγάρο !
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Όπως γνωρίζεις κάπνιζα σαν τραίνο , αν θυμάσαι σε όλα τα βίντεο μου άκουγες το χαρτάκι να ρολαρει και τον αναπτήρα να βογκάει… !
Κάπνιζα για 32 χρόνια ..και μπορώ να πω ότι αν δεν με έκοβε ..δεν θα το έκοβα γιατί απλά μου αρέσει το κάπνισμα… και μου αρέσει πολύ!
Άλλα όταν παραξηλώνεις κάτι …δεν μένεις ατιμώρητος !
Έπαθα μια ασθένεια που την έχουν το 50% των καπνιστών και δεν το γνωρίζουν !
ΧΑΠ… ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ … Μάλιστα σε κάποιο σχόλιο ένας άγνωστος σε μένα αναγνώστης μου είχε γράψει….Κόψε το κάπνισμα ακούγεται από το μικρόφωνο η ΧΑΠ!
Να ευχαριστήσω αυτόν τον άγνωστο φιλο …γιατί το σχόλιο του ..και κάτι γκαζιές που έκαναν τα πνευμόνια μου στον ύπνο ..με έκαναν να πάω να εξεταστω! Μεγάλο θέμα για μένα η οικειοθελής προσχώρησή σε ιατρείο μιας και είμαι παλιός καουμπόη που θέλει να πεθάνει όρθιος μέσα στις μπότες του…και το πιο βαρύ φάρμακο που έχω δεχτεί είναι η ασπιρίνη!
Μην στα πολυλογώ … Η ΧΑΠ είναι μια απλή ασθένεια …πιο απλή δεν γίνεται …αν έχεις ξεκινήσει και έχεις μπει στην ΧΑΠ και δεν το κόψεις μαχαίρι ..απλά γνωρίζεις το πότε και το πως θα ψοφησεις!
Επειδή λοιπόν καουμπόης με μάσκα οξυγόνου και μπότες χεσμενες δεν παει …το έκοψα !
Τώρα ..θα φανώ λίγο σαν όλους αυτούς που έβριζα τόσα χρόνια αλλά …τι να κάνω είναι αλήθεια …
..Είναι και γ@μω τις φάσεις αν το κόψεις …ΤΕΛΟΣ!!!
Καταρχάς αν καπνίζεις χρόνια έχεις μια δυναμική του 12% πχ..και νομίζεις ότι αυτός είσαι…και μάλιστα οτι είσαι και λιοντάρι!!…Πρέπει να κόψεις το φρένο …το χειρόφρενο…το σεβροφρενο …που σε κρατά ..για να καταλάβεις ποιες είναι οι δυνάμεις σου!
Πχ εγώ δηλαδή που για 32 χρόνια είχα κολλημένο το φρένο στο πάτωμα…δεν είχα αναγνωρίσει ποτέ τον εαυτό μου πως θα ήμουν χωρίς φρένο!!
Ειλικρινά….όσο και να θέλω να κάνω ένα στριφτουλι ακόμα συνοδευόμενο με μια ρακί …δεν θα το ξανακάνω ποτέ….γιατί αυτή την δύναμη που έχω σήμερα …ξαφνικά…μέσα σε 30 μέρες ..δεν την ξαναχαριζω σε κανένα τσιγαροφρενο!
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος που το έκοψα και έδωσα στον εαυτο μου την ευκαιρία να γνωριστούμε..αλλά και να βάλουμε μαζί πια στόχους που ούτε μπορούσα ποτέ να ονειρευτό!
Δεν στα πρήζω άλλο…δες το βίντεο ..για το τι θα πάθεις με το που το κόψεις ..
https://www.youtube.com/watch?v=Y84L6Bggurw
Έφτιαξα μια ιστοσελίδα σήμερα με προϊόν που βοηθά πολύ …αν σκέφτεσαι να το κόψεις … αυτό θα σου δώσει την έξτρα δύναμη και υπομονή να αντέξεις τις λίγες δύσκολες μέρες….εγκεφαλικό είναι το παιχνίδι !
Πρόσεξε…την σελίδα την έφτιαξα από την χαρά μου και την σκέψη ότι θα μου άρεσε η δουλειά μου να έχει να κάνει με κάτι πολύ καλό για τους άλλους…δηλαδή ξεκάθαρα χέστηκα αν θα αγοράσεις … έχω τρόπους να την δουν αυτοί που ψάχνουν για να το κόψουν…. Εδώ απλά λέω μπας και κάνω κανένα να αποφύγει τη ΧΑΠ!
ΑΑ αν καπνίζεις φιλαράκο από παιδί…πριν τα 18 ..κανε μια χάρη στην Ζωή σου και πήγαινε να κάνεις μια Σπιρομέτρηση…άμεσα .. για να μην κλαις σε μερικά χρόνια !
Κόψε το κάπνισμα εύκολα
Υ.Γ Μην νομίσεις ότι την θεωρία μου για το τσιγάρο… ότι θέλουν να μας το κόψουν σε όλους γιατί κάτι εμποδίζει… ότι την ξέχασα! Καθόλου ..και μάλιστα σκυλομετανιωνω που δεν είχα λίγο μέτρο ώστε σήμερα να μπορώ να κάνω 5 την ήμερα ! Και ο γιατρός λέει στους αθλητές ότι λίγα την ημέρα μπορεί να κάνουν και καλό…! Αν είσαι από τους ανθρώπους που καπνίζουν τόσο όσο ο οργανισμός τους μπορεί να επεξεργάζεται …τότε είσαι τυχερός άνθρωπε μου!
Αν μπορείς να κρατήσεις και να κάνεις μόνο τα τσιγάρα απόλαυσης…δηλαδή 4-5 ήμερα …τότε είσαι ο καλύτερος!
Είμαι σίγουρος ότι το τσιγάρο κάτι εμποδίζει από αυτά που θέλουν να μας κάνουν «αυτοί» αλλά ακόμα δεν έχω ανακαλύψει τι… ελπίζω να μην το ανακαλύψω με πάθημα τώρα που δεν «προστατεύομαι»…χμμμμ ρε λες να με έκαναν καθιστή πάπια;
Εν πάσι …για όλους όσους πρέπει ..για όλους όσους πέρασαν την κόκκινη γραμμή … για της μέλλουσες μητέρες που θέλουν να κόψουν το κάπνισμα τσεκάρετε την σελίδα μου που την έφτιαξα με πολύ χαρά … κόψε το κάπνισμα τώρα !
Stranger…
http://katohika.gr/ellada/ti-tha-pathis ... o-tsigaro/
Όπως γνωρίζεις κάπνιζα σαν τραίνο , αν θυμάσαι σε όλα τα βίντεο μου άκουγες το χαρτάκι να ρολαρει και τον αναπτήρα να βογκάει… !
Κάπνιζα για 32 χρόνια ..και μπορώ να πω ότι αν δεν με έκοβε ..δεν θα το έκοβα γιατί απλά μου αρέσει το κάπνισμα… και μου αρέσει πολύ!
Άλλα όταν παραξηλώνεις κάτι …δεν μένεις ατιμώρητος !
Έπαθα μια ασθένεια που την έχουν το 50% των καπνιστών και δεν το γνωρίζουν !
ΧΑΠ… ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ … Μάλιστα σε κάποιο σχόλιο ένας άγνωστος σε μένα αναγνώστης μου είχε γράψει….Κόψε το κάπνισμα ακούγεται από το μικρόφωνο η ΧΑΠ!
Να ευχαριστήσω αυτόν τον άγνωστο φιλο …γιατί το σχόλιο του ..και κάτι γκαζιές που έκαναν τα πνευμόνια μου στον ύπνο ..με έκαναν να πάω να εξεταστω! Μεγάλο θέμα για μένα η οικειοθελής προσχώρησή σε ιατρείο μιας και είμαι παλιός καουμπόη που θέλει να πεθάνει όρθιος μέσα στις μπότες του…και το πιο βαρύ φάρμακο που έχω δεχτεί είναι η ασπιρίνη!
Μην στα πολυλογώ … Η ΧΑΠ είναι μια απλή ασθένεια …πιο απλή δεν γίνεται …αν έχεις ξεκινήσει και έχεις μπει στην ΧΑΠ και δεν το κόψεις μαχαίρι ..απλά γνωρίζεις το πότε και το πως θα ψοφησεις!
Επειδή λοιπόν καουμπόης με μάσκα οξυγόνου και μπότες χεσμενες δεν παει …το έκοψα !
Τώρα ..θα φανώ λίγο σαν όλους αυτούς που έβριζα τόσα χρόνια αλλά …τι να κάνω είναι αλήθεια …
..Είναι και γ@μω τις φάσεις αν το κόψεις …ΤΕΛΟΣ!!!
Καταρχάς αν καπνίζεις χρόνια έχεις μια δυναμική του 12% πχ..και νομίζεις ότι αυτός είσαι…και μάλιστα οτι είσαι και λιοντάρι!!…Πρέπει να κόψεις το φρένο …το χειρόφρενο…το σεβροφρενο …που σε κρατά ..για να καταλάβεις ποιες είναι οι δυνάμεις σου!
Πχ εγώ δηλαδή που για 32 χρόνια είχα κολλημένο το φρένο στο πάτωμα…δεν είχα αναγνωρίσει ποτέ τον εαυτό μου πως θα ήμουν χωρίς φρένο!!
Ειλικρινά….όσο και να θέλω να κάνω ένα στριφτουλι ακόμα συνοδευόμενο με μια ρακί …δεν θα το ξανακάνω ποτέ….γιατί αυτή την δύναμη που έχω σήμερα …ξαφνικά…μέσα σε 30 μέρες ..δεν την ξαναχαριζω σε κανένα τσιγαροφρενο!
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος που το έκοψα και έδωσα στον εαυτο μου την ευκαιρία να γνωριστούμε..αλλά και να βάλουμε μαζί πια στόχους που ούτε μπορούσα ποτέ να ονειρευτό!
Δεν στα πρήζω άλλο…δες το βίντεο ..για το τι θα πάθεις με το που το κόψεις ..
https://www.youtube.com/watch?v=Y84L6Bggurw
Έφτιαξα μια ιστοσελίδα σήμερα με προϊόν που βοηθά πολύ …αν σκέφτεσαι να το κόψεις … αυτό θα σου δώσει την έξτρα δύναμη και υπομονή να αντέξεις τις λίγες δύσκολες μέρες….εγκεφαλικό είναι το παιχνίδι !
Πρόσεξε…την σελίδα την έφτιαξα από την χαρά μου και την σκέψη ότι θα μου άρεσε η δουλειά μου να έχει να κάνει με κάτι πολύ καλό για τους άλλους…δηλαδή ξεκάθαρα χέστηκα αν θα αγοράσεις … έχω τρόπους να την δουν αυτοί που ψάχνουν για να το κόψουν…. Εδώ απλά λέω μπας και κάνω κανένα να αποφύγει τη ΧΑΠ!
ΑΑ αν καπνίζεις φιλαράκο από παιδί…πριν τα 18 ..κανε μια χάρη στην Ζωή σου και πήγαινε να κάνεις μια Σπιρομέτρηση…άμεσα .. για να μην κλαις σε μερικά χρόνια !
Κόψε το κάπνισμα εύκολα
Υ.Γ Μην νομίσεις ότι την θεωρία μου για το τσιγάρο… ότι θέλουν να μας το κόψουν σε όλους γιατί κάτι εμποδίζει… ότι την ξέχασα! Καθόλου ..και μάλιστα σκυλομετανιωνω που δεν είχα λίγο μέτρο ώστε σήμερα να μπορώ να κάνω 5 την ήμερα ! Και ο γιατρός λέει στους αθλητές ότι λίγα την ημέρα μπορεί να κάνουν και καλό…! Αν είσαι από τους ανθρώπους που καπνίζουν τόσο όσο ο οργανισμός τους μπορεί να επεξεργάζεται …τότε είσαι τυχερός άνθρωπε μου!
Αν μπορείς να κρατήσεις και να κάνεις μόνο τα τσιγάρα απόλαυσης…δηλαδή 4-5 ήμερα …τότε είσαι ο καλύτερος!
Είμαι σίγουρος ότι το τσιγάρο κάτι εμποδίζει από αυτά που θέλουν να μας κάνουν «αυτοί» αλλά ακόμα δεν έχω ανακαλύψει τι… ελπίζω να μην το ανακαλύψω με πάθημα τώρα που δεν «προστατεύομαι»…χμμμμ ρε λες να με έκαναν καθιστή πάπια;
Εν πάσι …για όλους όσους πρέπει ..για όλους όσους πέρασαν την κόκκινη γραμμή … για της μέλλουσες μητέρες που θέλουν να κόψουν το κάπνισμα τσεκάρετε την σελίδα μου που την έφτιαξα με πολύ χαρά … κόψε το κάπνισμα τώρα !
Stranger…
http://katohika.gr/ellada/ti-tha-pathis ... o-tsigaro/
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: Τι θα πάθεις άμεσα αν κόψεις το τσιγάρο !
Απ ότι κατάλαβα ο Stranger έπαθε ΧΑΠ.
Λοιπόν. Προσπαθώ να το κρατήσω στο επίπεδο της.....απόλαυσης και του παν μέτρον άριστον.
Έκοψα πολλά τον τελευταίο καιρό.
Έκοψα τα γλυκά. Χμμμμμ όχι εντελώς τις τελευταίες μέρες έκανα κάποιες αμαρτίες και είναι εθιστικά τα άτιμα.
Ίσως η ζάχαρη να είναι πιο εθιστική από το τσιγάρο.
Ένας συνάδελφος έλεγε ότι έκοψε το κάπνισμα χωρίς κόπο αλλά τα γλυκά με τίποτα η τη ζάχαρη με τίποτα.
Έκοψα το.....φαί επίσης εθιστικό 5 μήνες προσπάθειας για να απαλαγώ από το δαιμόνιο της λαιμαργίας Τι Άτκινς τι Ντουκάν Αν δεν το....ράψεις....δεν γίνεται τίποτα.
Έκοψα τα ΜΜΜ Αυτά ΜΑΧΑΙΡΙ. Έχω δύο μήνες να μπω σε ΜΜΜ (αυτοκίνητο + ποδαράκια πάνω από μια ώρα περπάτημα τη μέρα).
7 κιλά κάτω. Και αυτόματα πολύ λιγότερα τσιγάρα και καλύτερη αναπνοή.
Επιχείρησα να κόψω το τσιγάρο με τη μέθοδο του ραψίματος.
Νηστειοθεραπεία 2 μέρες και εννοείται ούτε τσιγάρο Μόνο νεράκι του Θεού.
Το ζητούμενο για μένα ήταν τα 7 κιλά κάτω αλλά μέσα σε 6 μήνες. Αλλά και λιγότερα τσιγάρα τη μέρα
Αν κάποιος κόβει το τσιγάρο και παίρνει 10 κιλά θα του βγούνε άλλα στη μέση.
Ο Γρηγορίου μιλάει για νηστειοθεραπεία σαν φάρμακο για κάθε πρόβλημα υγείας.
Εννοείται ότι δεν έρχεται όρεξη για τσιγάρο. Καθόλου.
Λέει για 40 μέρες.....!!!!!!!! Ε είναι πολύ δύσκολο.
Μέχρι 7 και μόνο καλοκαίρι όταν έχει καύσωνα.
Λοιπόν. Προσπαθώ να το κρατήσω στο επίπεδο της.....απόλαυσης και του παν μέτρον άριστον.
Έκοψα πολλά τον τελευταίο καιρό.
Έκοψα τα γλυκά. Χμμμμμ όχι εντελώς τις τελευταίες μέρες έκανα κάποιες αμαρτίες και είναι εθιστικά τα άτιμα.
Ίσως η ζάχαρη να είναι πιο εθιστική από το τσιγάρο.
Ένας συνάδελφος έλεγε ότι έκοψε το κάπνισμα χωρίς κόπο αλλά τα γλυκά με τίποτα η τη ζάχαρη με τίποτα.
Έκοψα το.....φαί επίσης εθιστικό 5 μήνες προσπάθειας για να απαλαγώ από το δαιμόνιο της λαιμαργίας Τι Άτκινς τι Ντουκάν Αν δεν το....ράψεις....δεν γίνεται τίποτα.
Έκοψα τα ΜΜΜ Αυτά ΜΑΧΑΙΡΙ. Έχω δύο μήνες να μπω σε ΜΜΜ (αυτοκίνητο + ποδαράκια πάνω από μια ώρα περπάτημα τη μέρα).
7 κιλά κάτω. Και αυτόματα πολύ λιγότερα τσιγάρα και καλύτερη αναπνοή.
Επιχείρησα να κόψω το τσιγάρο με τη μέθοδο του ραψίματος.
Νηστειοθεραπεία 2 μέρες και εννοείται ούτε τσιγάρο Μόνο νεράκι του Θεού.
Το ζητούμενο για μένα ήταν τα 7 κιλά κάτω αλλά μέσα σε 6 μήνες. Αλλά και λιγότερα τσιγάρα τη μέρα
Αν κάποιος κόβει το τσιγάρο και παίρνει 10 κιλά θα του βγούνε άλλα στη μέση.
Ο Γρηγορίου μιλάει για νηστειοθεραπεία σαν φάρμακο για κάθε πρόβλημα υγείας.
Εννοείται ότι δεν έρχεται όρεξη για τσιγάρο. Καθόλου.
Λέει για 40 μέρες.....!!!!!!!! Ε είναι πολύ δύσκολο.
Μέχρι 7 και μόνο καλοκαίρι όταν έχει καύσωνα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Η ζαχαρη ειναι ναρκωτικο, εθιστικο, καρκινογονο και προκαλει παχυσαρκια και διαβητη τυπου 2.
-
- Irene3006
- Επίτιμος

- Irc ψευδώνυμο: Irene3006
- Έδωσε Likes: 4 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές
Συμφωνώ με την Dr σχετικά με τη ζάχαρη 
Και ειδικότερα με την σοκολάτα.. Η καταστροφή μου . & -
Όσον αφορά το τσιγάρο, καλός ο έλεγχος εννοείται.
Και το μέτρο. Το να καταφέρει κανείς να το κόψει όμως
δεν γίνεται ποτέ με ένα "πρέπει" στο μυαλό. Γίνεται
αυθόρμητα. Τελείως καθαρή εδώ και δυόμιση μήνες
Και ειδικότερα με την σοκολάτα.. Η καταστροφή μου . & -
Όσον αφορά το τσιγάρο, καλός ο έλεγχος εννοείται.
Και το μέτρο. Το να καταφέρει κανείς να το κόψει όμως
δεν γίνεται ποτέ με ένα "πρέπει" στο μυαλό. Γίνεται
αυθόρμητα. Τελείως καθαρή εδώ και δυόμιση μήνες
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Να πω οτι με ξάφνιασες; Το λέω! Δεν ήξερα οτι κάπνιζες...
& έχεις δίκιο. Δεν γίνεται με το "πρέπει". Κάποιες φορές ούτε με το "θέλω", κρίνοντας από τον εαυτό μου. Δεν μπορώ το ριμάδι να το σταματήσω ό,τι & αν έχω δοκιμάσει. Δυστυχώς η μοναξιά θέλει το παρεάκι της. Ειδικά όταν ξυπνάς το πρωί & ακούς την ηλεκτρική καλημέρα του ραδιοφώνου.
Κάποια στιγμή όμως θα γίνει & το ριμάδι θα μπεί στο χρονοντούλαπο.
(Α.Κ. θα γίνει το νήμα μάλλον...)
Μπράβο σου όμως!!!!Irene3006 έγραψε:Τελείως καθαρή εδώ και δυόμιση μήνες
& έχεις δίκιο. Δεν γίνεται με το "πρέπει". Κάποιες φορές ούτε με το "θέλω", κρίνοντας από τον εαυτό μου. Δεν μπορώ το ριμάδι να το σταματήσω ό,τι & αν έχω δοκιμάσει. Δυστυχώς η μοναξιά θέλει το παρεάκι της. Ειδικά όταν ξυπνάς το πρωί & ακούς την ηλεκτρική καλημέρα του ραδιοφώνου.
Κάποια στιγμή όμως θα γίνει & το ριμάδι θα μπεί στο χρονοντούλαπο.
(Α.Κ. θα γίνει το νήμα μάλλον...)
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- Irene3006
- Επίτιμος

Κρύβω πολλές εκπλήξεις η άτιμη 
Η απλά θυμάσαι ακόμη την Ειρήνη του
καλοκαιριού του 11, που είχε την πρώτη
ερωτική της απογοήτευση και τις
Πανελλήνιες να πλησιάζουν επικίνδυνα
Ποτέ υπερβολικά και πάντα με μέτρο...
Πολύ με τις φάσεις μου, ανάλογα τα κέφια...
Και όχι, όταν δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, δεν
έκανα περισσότερα. Το αντίθετο συνέβαινε
πάντα. Δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα ποτέ
τρομερό εθισμό, αλλά είχε καταντήσει
καθημερινή συνήθεια. 2-3 τη μέρα και αν
έβγαινα βράδυ μερικά ακόμα. Πλέον καθόλου,
απλά ξύπνησα ένα πρωί και σιχάθηκα. Στην
παρέα μου με ρωτάνε αν θέλω, αλλά με απωθεί
πλήρως. Δεν με πειράζει αν αρχίσει ξανά, από τη
στιγμή που μπορώ και το ελέγχω, αλλά τώρα δεν
με τραβάει καθόλου, πράγμα προφανώς καλό
Δεν μ αρέσει να πιέζω τον εαυτό μου. Τα αποτελέσματα
είναι χειρότερα μετά. Αυτά τα αυθόρμητα είναι τα καλύτερα
Η απλά θυμάσαι ακόμη την Ειρήνη του
καλοκαιριού του 11, που είχε την πρώτη
ερωτική της απογοήτευση και τις
Πανελλήνιες να πλησιάζουν επικίνδυνα
Ποτέ υπερβολικά και πάντα με μέτρο...
Πολύ με τις φάσεις μου, ανάλογα τα κέφια...
Και όχι, όταν δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, δεν
έκανα περισσότερα. Το αντίθετο συνέβαινε
πάντα. Δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα ποτέ
τρομερό εθισμό, αλλά είχε καταντήσει
καθημερινή συνήθεια. 2-3 τη μέρα και αν
έβγαινα βράδυ μερικά ακόμα. Πλέον καθόλου,
απλά ξύπνησα ένα πρωί και σιχάθηκα. Στην
παρέα μου με ρωτάνε αν θέλω, αλλά με απωθεί
πλήρως. Δεν με πειράζει αν αρχίσει ξανά, από τη
στιγμή που μπορώ και το ελέγχω, αλλά τώρα δεν
με τραβάει καθόλου, πράγμα προφανώς καλό
Δεν μ αρέσει να πιέζω τον εαυτό μου. Τα αποτελέσματα
είναι χειρότερα μετά. Αυτά τα αυθόρμητα είναι τα καλύτερα
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Να μη σε ξανατραβήξει καλύτερα.
Πέρασαν τόσα χρόνια; Καλέ εσύ κοντεύεις για πτυχίο!!!
Πέρασαν τόσα χρόνια; Καλέ εσύ κοντεύεις για πτυχίο!!!
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- Irene3006
- Επίτιμος

Σήμερα ήμουν Τρίκαλα στον μύλο των ξωτικών..delfini05 έγραψε:Καλέ εσύ κοντεύεις για πτυχίο!!!
Ζήτησα από τον Αι Βασίλη να μου το φέρει και είπε δε μπορεί...
Θα αργήσει, μην ραφτειτε τώρα στα κοντά
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης