Γιατι η λεξη "πουριτανος" εχει αρνητικη σημασια;
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Γιατι η λεξη "πουριτανος" εχει αρνητικη σημασια;
Οκ καταλαβαινω πως ο Πουριτανισμος ως κινημα συμβολιζε την σεξουαλικη καταπιεση.
Αλλα μηπως θα επρεπε να επαναπροσδιορισουμε την λεξη και να βρουμε εναν αλλον ορο για το συγκεκριμενο κινημα;
η λεξη πουριτανος βγαινει απο το Pure =αγνος, καθαρος.
Γιατι λοιπον να ταυτιζουμε την αγνοτητα με ενα καταπιεστικο θρησκευτικό κινημα; Εγω κανω το παν σε αντιξοες συνθηκες να μην διαφθαρω και να κρατησω ζωντανο τοπαιδι μεσα. μου. Για μενα αυτο ειναι "πουριτανος" και δεν εχει σχεση μετο αν και πως κανω σεξ, και δεν την εκχωρω σε κανεναν δεξιο, ρεμπουμπλικανο, συντηρητικό κλπ.
Αλλα μηπως θα επρεπε να επαναπροσδιορισουμε την λεξη και να βρουμε εναν αλλον ορο για το συγκεκριμενο κινημα;
η λεξη πουριτανος βγαινει απο το Pure =αγνος, καθαρος.
Γιατι λοιπον να ταυτιζουμε την αγνοτητα με ενα καταπιεστικο θρησκευτικό κινημα; Εγω κανω το παν σε αντιξοες συνθηκες να μην διαφθαρω και να κρατησω ζωντανο τοπαιδι μεσα. μου. Για μενα αυτο ειναι "πουριτανος" και δεν εχει σχεση μετο αν και πως κανω σεξ, και δεν την εκχωρω σε κανεναν δεξιο, ρεμπουμπλικανο, συντηρητικό κλπ.
-
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: Γιατι η λεξη "πουριτανος" εχει αρνητικη σημασια;
Ο πουριτανός είναι και ο Προτεστάντης.
Οι αρχές του Προτεσταντισμού είναι να κυριαρχείς στα πάθη σου.
Να κυριαρχείς στα πάθη των......άλλων όπου όλοι οι άλλοι είναι λαμόγια γκομενιάρηδες με "κακή φύση"
Να κυριαρχείς στη φύση.
Βλ του Βέμπερ Η προτεσταντική ηθική και το πνεύμα του Καπιταλισμού.
Πολύ συζητημένο βιβλίο.
Οι αρχές του Προτεσταντισμού είναι να κυριαρχείς στα πάθη σου.
Να κυριαρχείς στα πάθη των......άλλων όπου όλοι οι άλλοι είναι λαμόγια γκομενιάρηδες με "κακή φύση"
Να κυριαρχείς στη φύση.
Βλ του Βέμπερ Η προτεσταντική ηθική και το πνεύμα του Καπιταλισμού.
Πολύ συζητημένο βιβλίο.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
πω πω, άνοιξες θεματάκι που είναι το συνωμοσιολογικο φαΪ μου.
και την ανηθικότητα. Τυχαίο αυτό, ΔΕΝ είναι.
Από αρχαιοτάτων χρόνων οι επικυρίαρχοι γνώριζαν ότι η ενέργεια που παράγεται
με την ερωτική περίπτυξη και πράξη (δε λέω σεξ- με προσέχετε, έτσι?) , είναι πανίσχυρη, δυνητικά
"ανοίγει" το τρίτο μάτι, διευρύνει ορίζοντες, ανελίσσει το ψυχονοητικό επίπεδο και βοηθά τον άνθρωπο
να έρχεται πιο κοντά και πιο χειροπιαστά στην πνευματική του υπόσταση.
Σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να προκύψει κάτι τέτοιο στα προβατά τους, οπότε έκαναν
φτου κακά και κάργα ανήθικη την έννοια της συνουσίας... τη συνέδεσαν με την ηθική
και την έκαναν ανηθικότητα...
ακόμα και μέσα στο γάμο, είναι χυδαίο για τους θρησκειοζηλωτές του χριστιανισμού ΚΑΙ του ισλάμ
αλλά τι να κάνουμε, αναγκαστικό για τη διαιώνιση του είδους... αλλά με μέτρο, έτσι; Να ξέρουμε,
να μας είναι βίωμα ότι είναι κακό, οτι είναι "αμαρτία" να το χαιρόμαστε, και να το κάνουμε για αναπαραγωγή μόνο.. Επίσης ποτέ ποτέ πα παπαπα πα... να μην το κάνουμε όταν νηστεύουμε...
Σήμερα που βλέπουν ότι δεν πιάνουν οι χριστιανομπουκωμένες και ισλαμομπουκωμένες νουθεσίες,
σήμερα που αποδέχονται ότι δε μπορούν να ελέγξουν τη σεξουαλικότητα του πληθυσμού με αυτές,
σήμερα που διέλυσαν οι ίδιοι τα βασικά ειωθώτα του χριστιανισμου αλλά και του ισλάμ, (σ'αυτούς χώθηκε
η άποψη πως θα είναι οπισθοδρομικοί αν τηρούν τα ήθη τους) λογικό να γίνει και η σεξουαλική επανάσταση
από τα μέσα της δεκαετίας του '60 και να μην γίνεται να προωθούν πλέον αυτά τα "ήθη" στα κοπάδια...
Ελα όμως, που οι αποκτηνωμένοι σατανιστές εξακολουθούν να φοβούνται τι θα γίνει δυνητικά αν η ερωτική πράξη γίνεται κάτω από σωστές και όμορφες και φωτεινές συνθήκες, όπως πχ με βασικό συστατικό της την αγάπη... Και τι κάνουν λοιπόν? Απλό. ΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ τον έρωτα, τον αποστεώνουν, του αφαιρούν όσο το δυνατόν περισσότερο την ΑΓΑΠΗ, αυτή να μην ειναι αναπόσπαστο κομμάτι του, τον κάνουν πραγματικά περίγελο, φρίκη, διαστροφή, ή ό,τι άλλο μπορούν να του "προσάψουν".
Κι εκεί παίζουν σημαντικό ρόλο τα σατανοπροσκυνημένα δουλάκια τους που λέγονται celebrities, και καθοδηγούν τα πρόβατα σε ατραπούς που μόνο την ψυχονοητική και πνευματική τους ανέλιξη δεν προάγουν.
πολύ σωστά. Βλέπεις βέβαια πως ανέκαθεν η θρησκοληψιάρα, συνέδεε τον έρωτα με τη βρωμιάTranshuman14 έγραψε:η λεξη πουριτανος βγαινει απο το Pure =αγνος, καθαρος.
και την ανηθικότητα. Τυχαίο αυτό, ΔΕΝ είναι.
Από αρχαιοτάτων χρόνων οι επικυρίαρχοι γνώριζαν ότι η ενέργεια που παράγεται
με την ερωτική περίπτυξη και πράξη (δε λέω σεξ- με προσέχετε, έτσι?) , είναι πανίσχυρη, δυνητικά
"ανοίγει" το τρίτο μάτι, διευρύνει ορίζοντες, ανελίσσει το ψυχονοητικό επίπεδο και βοηθά τον άνθρωπο
να έρχεται πιο κοντά και πιο χειροπιαστά στην πνευματική του υπόσταση.
Σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να προκύψει κάτι τέτοιο στα προβατά τους, οπότε έκαναν
φτου κακά και κάργα ανήθικη την έννοια της συνουσίας... τη συνέδεσαν με την ηθική
και την έκαναν ανηθικότητα...
ακόμα και μέσα στο γάμο, είναι χυδαίο για τους θρησκειοζηλωτές του χριστιανισμού ΚΑΙ του ισλάμ
αλλά τι να κάνουμε, αναγκαστικό για τη διαιώνιση του είδους... αλλά με μέτρο, έτσι; Να ξέρουμε,
να μας είναι βίωμα ότι είναι κακό, οτι είναι "αμαρτία" να το χαιρόμαστε, και να το κάνουμε για αναπαραγωγή μόνο.. Επίσης ποτέ ποτέ πα παπαπα πα... να μην το κάνουμε όταν νηστεύουμε...
Σήμερα που βλέπουν ότι δεν πιάνουν οι χριστιανομπουκωμένες και ισλαμομπουκωμένες νουθεσίες,
σήμερα που αποδέχονται ότι δε μπορούν να ελέγξουν τη σεξουαλικότητα του πληθυσμού με αυτές,
σήμερα που διέλυσαν οι ίδιοι τα βασικά ειωθώτα του χριστιανισμου αλλά και του ισλάμ, (σ'αυτούς χώθηκε
η άποψη πως θα είναι οπισθοδρομικοί αν τηρούν τα ήθη τους) λογικό να γίνει και η σεξουαλική επανάσταση
από τα μέσα της δεκαετίας του '60 και να μην γίνεται να προωθούν πλέον αυτά τα "ήθη" στα κοπάδια...
Ελα όμως, που οι αποκτηνωμένοι σατανιστές εξακολουθούν να φοβούνται τι θα γίνει δυνητικά αν η ερωτική πράξη γίνεται κάτω από σωστές και όμορφες και φωτεινές συνθήκες, όπως πχ με βασικό συστατικό της την αγάπη... Και τι κάνουν λοιπόν? Απλό. ΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ τον έρωτα, τον αποστεώνουν, του αφαιρούν όσο το δυνατόν περισσότερο την ΑΓΑΠΗ, αυτή να μην ειναι αναπόσπαστο κομμάτι του, τον κάνουν πραγματικά περίγελο, φρίκη, διαστροφή, ή ό,τι άλλο μπορούν να του "προσάψουν".
Κι εκεί παίζουν σημαντικό ρόλο τα σατανοπροσκυνημένα δουλάκια τους που λέγονται celebrities, και καθοδηγούν τα πρόβατα σε ατραπούς που μόνο την ψυχονοητική και πνευματική τους ανέλιξη δεν προάγουν.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

Εδώ συσκοτίζεται κάπως η υπόθεση.
Ο Καστανέντα λέει ακριβώς τα αντίθετα αλλά και σύμφωνα με τα χριστιανοϊσλαμικά.
Ότι το σεξ είναι απώλεια ενέργειας.
Κατά την άποψή μου η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Όχι στο ανεξέλεκτο σεξ με το.....καλημέρα σας.
Όχι από άποψη ηθικής αλλά ...μεταφυσικής.
Γίνεται ανταλλαγή ενεργειών και αν ο άλλος είναι κάπως ...ψυχάκιας ή κομπλεξικός ή έχει βρωμιά μέσα του τα μεταδίδει όλα αυτά και στο σύντροφό του.
Είχα διαβάσει κάτι στο ανεξήγητο όταν δεν γνώριζα τα ιδεο και όταν δεν είχα καν υπολογιστή.
Δεν θυμάμαι καν ποιος έγραψε το άρθρο.
Αναφερόταν στην Πάρις Χίλτον (άλλο φρούτο από κει.........)
Έλεγε ότι πολλοί άντρες την ονειρεύονται και την φαντασιώνονται αλλά αλλοίμονο σε κείνος που θα γινόταν το όνειρο πραγματικότητα.
Μήπως επειδή υπάρχουν υπόνοιες ότι είναι και αυτή σαυροπούλα.
Τι γίνεται αν κάποιος άντρας κάνει σεξ με μία σαυροπούλα? Όπως λέμε γουρουνοπούλα έτσι και σαυροπούλα.
Η αν μία γυναίκα κάνει σεξ με ερπετόπουλο, ή μερμηγκόπουλο ή με κάποιον που έχει δεχτεί την επιρροή και εκπαίδευση για πολλαπλές προσωπικότητες?
Ο Καστανέντα λέει ακριβώς τα αντίθετα αλλά και σύμφωνα με τα χριστιανοϊσλαμικά.
Ότι το σεξ είναι απώλεια ενέργειας.
Κατά την άποψή μου η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Όχι στο ανεξέλεκτο σεξ με το.....καλημέρα σας.
Όχι από άποψη ηθικής αλλά ...μεταφυσικής.
Γίνεται ανταλλαγή ενεργειών και αν ο άλλος είναι κάπως ...ψυχάκιας ή κομπλεξικός ή έχει βρωμιά μέσα του τα μεταδίδει όλα αυτά και στο σύντροφό του.
Είχα διαβάσει κάτι στο ανεξήγητο όταν δεν γνώριζα τα ιδεο και όταν δεν είχα καν υπολογιστή.
Δεν θυμάμαι καν ποιος έγραψε το άρθρο.
Αναφερόταν στην Πάρις Χίλτον (άλλο φρούτο από κει.........)
Έλεγε ότι πολλοί άντρες την ονειρεύονται και την φαντασιώνονται αλλά αλλοίμονο σε κείνος που θα γινόταν το όνειρο πραγματικότητα.
Μήπως επειδή υπάρχουν υπόνοιες ότι είναι και αυτή σαυροπούλα.
Τι γίνεται αν κάποιος άντρας κάνει σεξ με μία σαυροπούλα? Όπως λέμε γουρουνοπούλα έτσι και σαυροπούλα.
Η αν μία γυναίκα κάνει σεξ με ερπετόπουλο, ή μερμηγκόπουλο ή με κάποιον που έχει δεχτεί την επιρροή και εκπαίδευση για πολλαπλές προσωπικότητες?
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος

Αν οντως υπαρχουν "σαυρες" δεν ειναι ρατσιστικο να υποθεσουμε οτι ολη η φυλη τους αποτελειται απο κακά μελη;
-
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
δεν ξέρω αν είναι ρατσιστικό. Δηλαδή αν βλέπεις κάποιο πλάσμα που δεν ανήκειTranshuman14 έγραψε:Αν οντως υπαρχουν "σαυρες" δεν ειναι ρατσιστικο να υποθεσουμε οτι ολη η φυλη τους αποτελειται απο κακά μελη;
στο δικό σου είδος, μπορεί να ισχύσουν οι λογικές περί ρατσισμού; Τότε τι να πούμε
για το πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι στα ζώα... (άλλο ειδος απ'το δικό τους)
Ξέρω πως οι ανθρωπόμορφες σαύρες που γνωρίζουμε στην ελίτ, σίγουρα δεν είναι καλόπαιδα.
Ξέρω επίσης πως υπάρχουν σαύρες (ανθρωπόμορφοι όμως) που δεν γνωρίζουν ότι είναι
και σαφώς θα έχει και καλούς ανάμεσά τους.
Σε κανονικές (μη ανθρωπόμορφες) σαύρες, σίγουρα υπάρχουν και οι καλοί.
Το είχα συζητήσει και με τον Μπάρτλεϋ αυτό.
Όλο αυτό όμως, είναι άσχετο με το θέμα σου.
διαφωνώ.doctormarkon έγραψε:Ότι το σεξ είναι απώλεια ενέργειας.
Όπως διαφωνώ πως η ερωτική επαφή συνεπάγεται μόνο ανταλλαγή ενεργειών.
Είναι πανίσχυρη παραγωγή ενέργειας, που διαχέεται και πέρα από το συνουσιαζόμενο ζεύγος.
Αν η ερωτική επαφή που θα προκύψει, πηγάζει απ'την αγάπη, και γενικά από θετικά συναισθήματα
μεταξύ των δύο, και αν πρόκειται για συνδυασμό της αρσενικής με τη θηλυκή ενέργεια,
παράγεται έξοχο ενεργειακό πεδίο που "ανοίγει" όπως είπα την επίφυση και στην πορεία
τα άτομα μπαίνουν σε άλλη κατάσταση... και οι γύρω (κατοικούντες) επίσης επηρεάζονται
θετικά, γιατί ως γνωστόν, η ενέργεια που παράγουμε αυθόρμητα (συχνά και ασυνείδητα)
δεν περιορίζεται.
Κάπου (δε θυμάμαι σε ποιο νήμα) η Φρουφρού είχε αναπτυχθεί λίγο σ'αυτό το θέμα
και είχε κάνει και σωστές επισημάνεις (αν και διαφωνούσα σε αρκετά σημεία).
Δεν είναι τόσο απλό και δεν το βλέπω μόνο από τη κοινωνικο-ψυχολογική πλευρά
οταν τα λέω αυτά.
Οταν/αν το ψάξεις λίγο βαθύτερα το ξανασυζητάμε.
Όπως τα θέτεις τώρα, είναι λίγο συγκεχυμένα και δεν έχω το χρόνο να βγάλω άκρη...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.Αν η ερωτική επαφή που θα προκύψει, πηγάζει απ'την αγάπη, και γενικά από θετικά συναισθήματα
μεταξύ των δύο, και αν πρόκειται για συνδυασμό της αρσενικής με τη θηλυκή ενέργεια,
παράγεται έξοχο ενεργειακό πεδίο που "ανοίγει" όπως είπα την επίφυση και στην πορεία
τα άτομα μπαίνουν σε άλλη κατάσταση.
Αλλά από τη μια οι θρησκείες βάζουν περιορισμούς και απαγορεύσεις.
Οι απαγορεύσεις και οι περιορισμοί έχουν συζητηθεί πολύ εδώ και χρόνια.
Το Ισλάμ και ο Χριστιανισμός απαγόρευσαν το τελετουργικό σεξ στους ναούς κάτι που δεν συνέβαινε ούτε συμβαίνει σε άλλες θρησκείες με τη στενή ή την ευρύτερη έννοια.
Η ενέργεια που παράγεται με τον τρόπο αυτό μπορεί να δώσει ένα είδος ψυχής σε ένα άγαλμα ή είδωλο.
Ή κάνει άλλα πράγματα πολλά και διάφορα που δεν είναι συνήθως για καλό.
Στις μασωνικές στοές γίνονται και όργια.
Τα...."όργια" ίσως παίζουν και άλλο ρόλο εκτός από την απλή ευχαρίστηση ή ...διασκέδαση.
Από την άλλη έχουμε το μηχανιστικό σεξ της εποχής.
Έχει αποσυνδεθεί από οποιοδήποτε συναίσθημα και είναι επίσης καταπιεστικό ίσως περισσότερο από το ΜΗ σεξ των μονοθεϊστικών θρησκειών.
Όπως και η πολλή φλυαρία γύρω από το σεξ.
Κάθε πότε πως και ποιοί επιτρέπεται να το κάνουν.
Αν θα είναι για ένα βράδυ αν θα είναι αμέσως μετά το χαίρω πολύ ή αν θα είναι ένα γρήγορο στην τουαλέτα.
Στην εποχή της φλυαρίας τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το σεξ αλλά συνυπάρχει και ο "πουριτανισμός" του μπιιιιίπ. (σχιζοφρένεια).
Όχι πως υπάρχει ελευθερία.
Σου λένε γδυθείτε αρκεί να έχετε το τέλειο σώμα, δικέφαλους τετρακέφαλους εξακέφαλους και τη Λερναία ύδρα στα μπούτια σας.
Αρκεί να είστε μαυρισμένοι, ατσαλάκωτοι με τέλεια αποτρίχωση και απολύμανση με πεταντίν.
Να φοράτε ακριβά βρακιά και ακριβά σώβρακα σινιέ.
Σουτιέν με δαντέλες ακριβά και σέξυ.
Μετά αρχίζει η .....εξέταση του ΑΣΕΠ ή Πανελληνίων.
Βρακί 4 υπόνοιες ότι ε΄'ιναι από τη λαϊκή.
Μυς 6 θέλουν γυμναστική.
Βιομηχανία 3
Απορρίπτεται
Και μετά.....Άντε γειά.
Κάποια αγόρι ή και άνδρες έλεγαν σαφώς πως όταν βγαίνουν με κάποια κοπέλα το κάνουν ακόμα και αν δεν πολυγουστάρουν για να μην τους πουν οι φίλοι ή ακόμα και η μαμά τους (sic) καληνυχτάκηδες ή μαλάκες.
Φυσικά τα κόμπλεξ αυτά τα μεταδίδουν μοιραία με την πράξη.
- doctormarkon
- Επίτιμος

Ο "πουριτανισμός" έχει αποκτήσει αρνητική έννοια γιατί ένα από τα "σημαινόμενά του" είναι και η υποκρισία, η επιλεκτική και ψεύτικη ηθική και τα πολλά "πρέπει".
Ακόμα και σήμερα στην εποχή του ανεξέλεγκτου μηχανιστικού σεξ και της φλυαρίας γύρω από το σεξ υπάρχει πολύς πουριτανισμός με αυτή την αρνητική έννοια.
Κάντε σεξ ακόμα και μετά από το "χαίρω πολύ" αρκεί να υπάρχει η σωστή διαφορά ηλικίας.
Αν δεν υπάρχει θα είναι για μία φορά.
Η διαφορά ηλικίας κοινώς αποδεκτή όπου ο άνδρας δεν επιτρέπεται να είναι ουτε μία μέρα μικρότερος από τη γυναίκα και συνήθως ούτε καν συνομήλικος παίζει κυρίαρχο ρόλο.
Και ο πουριτανισμός αυτός έχει εσωτερικευτεί για τα καλά.
Μία μέρα όταν ο γιος μου ήταν δύο χρονώς μιλούσα με μία γυναίκα που είχε ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι 4 χρονών.
Για πλάκα είπα. Πολύ όμορφο κορίτσι κούκλα. Τη θέλω για νύφη μου.
Μα δεν είναι δυνατόν λέει η γυναίκα. Είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη!!!!!!!!!!!!!.
Τα τυπικά προσόντα είναι εσωτερικευμένα.
Πολλές πουριτανικές αγκυλώσεις υπάρχουν στην εποχή της δήθεν ελευθερίας.
Ακόμα και σήμερα στην εποχή του ανεξέλεγκτου μηχανιστικού σεξ και της φλυαρίας γύρω από το σεξ υπάρχει πολύς πουριτανισμός με αυτή την αρνητική έννοια.
Κάντε σεξ ακόμα και μετά από το "χαίρω πολύ" αρκεί να υπάρχει η σωστή διαφορά ηλικίας.
Αν δεν υπάρχει θα είναι για μία φορά.
Η διαφορά ηλικίας κοινώς αποδεκτή όπου ο άνδρας δεν επιτρέπεται να είναι ουτε μία μέρα μικρότερος από τη γυναίκα και συνήθως ούτε καν συνομήλικος παίζει κυρίαρχο ρόλο.
Και ο πουριτανισμός αυτός έχει εσωτερικευτεί για τα καλά.
Μία μέρα όταν ο γιος μου ήταν δύο χρονώς μιλούσα με μία γυναίκα που είχε ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι 4 χρονών.
Για πλάκα είπα. Πολύ όμορφο κορίτσι κούκλα. Τη θέλω για νύφη μου.
Μα δεν είναι δυνατόν λέει η γυναίκα. Είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη!!!!!!!!!!!!!.
Τα τυπικά προσόντα είναι εσωτερικευμένα.
Πολλές πουριτανικές αγκυλώσεις υπάρχουν στην εποχή της δήθεν ελευθερίας.
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος

Εγω και παλι θα ελεγα να βρουν αλλη λεξη. Για μενα πουριτανος ειναι αυτος που προσπαθει να εχει αγνη ψυχη και ας κανει και BDSM στο σεξ.
Σορυ αλλα εγω ειμαι πουριτανος με την δικια μου ερμηνια. Οι πρωτεσταντες να αφησουν το Pure ησυχο.
Σορυ αλλα εγω ειμαι πουριτανος με την δικια μου ερμηνια. Οι πρωτεσταντες να αφησουν το Pure ησυχο.
-