Τι έγινε? Χάθηκαν οι άντρες?
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Τι έγινε? Χάθηκαν οι άντρες?
Χάθηκαν οι άντρες στοπ.
Από χθες έχει γίνει χαμός με έναν Κρητικό στη διαδήλωση των αγροτών.
http://www.koolnews.gr/ellada/754228-st ... olnews-gr/
Το κοπέλι ήρθε να διαδηλώσει και που να ήξερε ότι θα γίνει ο .......... Μπάρκουλης του 2015 και κάτι περισσότερο.
Ο σέξυ Κρητικός και άλλα πολλά.
Μα καλά τι έγινε?
Χάθηκαν οι άντρες?
Παράξενο μου φαίνεται το γεγονός.
Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω δεδομένου ότι ο άνθρωπος δεν το επιδίωξε όπως φαίνεται.
Κάποιοι άλλοι το επιδίωξαν για δικούς τους λόγους.
Έρωτες φανταστικοί κατά παραγγελία και φυσικά ανικανοποίητοι εκτός αν κόψουν το κοπέλι παϊδάκια να πάρουν όλες από ένα μεζέ.
Χειραγώγηση? Μιμίδια ή πως αλλιώς λέγεται?
Μήπως πείνα απ όλες τις απόψεις?
Μήπως θέλουν να ζούμε σε ένα φανταστικό κόσμο και να ερωτευόμαστε φωτογραφίες και να ζούμε με φαντασιώσεις για να μην έχουμε απαιτήσεις στην πραγματική ζωή?
Γιατί τα όνειρα δεν κοστίζουν τίποτα.
Υπάρχουν άντρες αλλά οι κοπέλες δεν τους πλησιάζουν
Υπάρχουν γυναίκες αλλά δες τις πλησιάζουν οι νεαροί γιατί το ταμείο είναι μείον.
Αγοροπαρέες από τη μια κοριτσοπαρέες από την άλλη και γυναικοπαρέες και αντροπαρέες.
Ύστερα να μετράνε τα ρέστα τους, να ανοίγουν την οθόνη να βλέπουν το βαρβατοκοπέλι και να ονειρεύονται.
Τα αγόρια να ονειρεύονται το ένα ή το άλλο μοντέλο.
Και να που άλλο ένα παλιομοδίτικο τραγούδι έγινε επικαιρο.
Από χθες έχει γίνει χαμός με έναν Κρητικό στη διαδήλωση των αγροτών.
http://www.koolnews.gr/ellada/754228-st ... olnews-gr/
Το κοπέλι ήρθε να διαδηλώσει και που να ήξερε ότι θα γίνει ο .......... Μπάρκουλης του 2015 και κάτι περισσότερο.
Ο σέξυ Κρητικός και άλλα πολλά.
Μα καλά τι έγινε?
Χάθηκαν οι άντρες?
Παράξενο μου φαίνεται το γεγονός.
Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω δεδομένου ότι ο άνθρωπος δεν το επιδίωξε όπως φαίνεται.
Κάποιοι άλλοι το επιδίωξαν για δικούς τους λόγους.
Έρωτες φανταστικοί κατά παραγγελία και φυσικά ανικανοποίητοι εκτός αν κόψουν το κοπέλι παϊδάκια να πάρουν όλες από ένα μεζέ.
Χειραγώγηση? Μιμίδια ή πως αλλιώς λέγεται?
Μήπως πείνα απ όλες τις απόψεις?
Μήπως θέλουν να ζούμε σε ένα φανταστικό κόσμο και να ερωτευόμαστε φωτογραφίες και να ζούμε με φαντασιώσεις για να μην έχουμε απαιτήσεις στην πραγματική ζωή?
Γιατί τα όνειρα δεν κοστίζουν τίποτα.
Υπάρχουν άντρες αλλά οι κοπέλες δεν τους πλησιάζουν
Υπάρχουν γυναίκες αλλά δες τις πλησιάζουν οι νεαροί γιατί το ταμείο είναι μείον.
Αγοροπαρέες από τη μια κοριτσοπαρέες από την άλλη και γυναικοπαρέες και αντροπαρέες.
Ύστερα να μετράνε τα ρέστα τους, να ανοίγουν την οθόνη να βλέπουν το βαρβατοκοπέλι και να ονειρεύονται.
Τα αγόρια να ονειρεύονται το ένα ή το άλλο μοντέλο.
Και να που άλλο ένα παλιομοδίτικο τραγούδι έγινε επικαιρο.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος

Re: Τι έγινε? Χάθηκαν οι άντρες?
Απορία: Να απαντήσουν οι πιο νέοι και ελεύθεροι.
Γίνεται καμάκι βρε παιδιά?
Γίνεται παιχνίδι στους δρόμους και στις καφετέριες?
Εγώ δεν ξέρω τι γίνεται γιατί παίζω στη Β Εθνική, εντάξει παντρεμένη με παιδί μεγάλο και κάτι γέροι καραφλοί μου την πέφτουν κατά καιρούς

Στα νιάτα μας όμως δεν μας άφηναν σε χλωρό κλαρί.
Για να πάω μέχρι το περίπτερο με ακολουθούσαν μηχανάκια αυτοκίνητα και μπλα μπλα μπλα να λέει ο ένας και ο άλλος.
Μέχρι νεκροφόρα (άδεια εννοείται) ερχόταν σιγά σιγά δίπλα μας και μας έκαναν καμάκι. Είχα γελάσει μέχρι δακρύων.
Και όχι μόνο σε μένα.
Στις καφετέριες στις παραλίες και στους δρόμους γινόταν χαμός.
Παιχνίδι πλάκες γέλιο.
Τι έγινε τώρα και οι νέοι ερωτεύονται φωτογραφίες?
Κάτι σαν τον Τζόνυ Βαϊσμίλερ θυμίζει το κοπέλι στη δεκαετία του 30
Φάτε μάτια ψάρια δηλαδή.
Μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα αλλά κάποιοι θέλουν να υποβάλλουν πράγματα και αισθήματα στον κόσμο.
Έτυχε το κοπέλι να παίξει άθελά του ένα ρόλο.
Εγώ δεν ξέρω τι γίνεται γιατί παίζω στη Β Εθνική, εντάξει παντρεμένη με παιδί μεγάλο και κάτι γέροι καραφλοί μου την πέφτουν κατά καιρούς
Στα νιάτα μας όμως δεν μας άφηναν σε χλωρό κλαρί.
Για να πάω μέχρι το περίπτερο με ακολουθούσαν μηχανάκια αυτοκίνητα και μπλα μπλα μπλα να λέει ο ένας και ο άλλος.
Μέχρι νεκροφόρα (άδεια εννοείται) ερχόταν σιγά σιγά δίπλα μας και μας έκαναν καμάκι. Είχα γελάσει μέχρι δακρύων.
Και όχι μόνο σε μένα.
Στις καφετέριες στις παραλίες και στους δρόμους γινόταν χαμός.
Παιχνίδι πλάκες γέλιο.
Τι έγινε τώρα και οι νέοι ερωτεύονται φωτογραφίες?
Κάτι σαν τον Τζόνυ Βαϊσμίλερ θυμίζει το κοπέλι στη δεκαετία του 30
Φάτε μάτια ψάρια δηλαδή.
Μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα αλλά κάποιοι θέλουν να υποβάλλουν πράγματα και αισθήματα στον κόσμο.
Έτυχε το κοπέλι να παίξει άθελά του ένα ρόλο.
- alkinoos
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
doctormarkon έγραψε: Υπάρχουν άντρες αλλά οι κοπέλες δεν τους πλησιάζουν
....doctormarkon έγραψε:Απορία: Να απαντήσουν οι πιο νέοι και ελεύθεροι.
Δεν χάθηκαν μόνο οι άντρες..χάθηκαν και οι γυναίκες.Και δεν εννοώ μόνο ηλικιακά.
Είναι μια περίεργη εποχή....είναι και μια άλλη εποχή από αυτό που μεγαλώσαμε.
Σε άλλες εποχές και το ταμείο των αντρών ήταν μείον..και οι άντρες πλησίαζαν τις γυναίκες με θράσος,με χιούμορ,με αυτοπεποίθηση κ.α
Σε τούτη την εποχή μετράνε και πολλά άλλα..που θέλουν οι γυναίκες και που αδυνατούν να προσφέρουν οι άντρες.
Είναι και θέμα ψυχολογίας ...είναι και θέμα προτύπων..και για τα δυο φύλα
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Ο κρητικός λόγω στύλ ήταν μαλλον κατι το ασυνήθιστο και "εξωτικό" για τα εκτός κρήτης δεδομενα. Προφανως ειναι ενα ομορφο παιδι, και προφανως υπαρχουν πιο ομορφοι, αθηναιοι, λαρισαίοι κλπ. Εγραψε καλα στον φακο και η εικονα του εφτασε μεχρι το ροϊτερς. Εγω το βλεπω οπως την φωτογραφία του κοριτσιου απο το αφγανισταν με μπλέ μάτια που εκανε τον γυρο του κόσμου και πηρε βραβειο. Ενα ωραιο άτομο εγραψε καλα στον φακο κλπ (οπως ειχε γινει και με εναν κατάδικο).
Απλα εχουμε φτασει σε σημειο που δεν μπορουμε να ξεχωρησουμε το αισθητικα ομορφο απο το σεξι. Δεν ειναι σεξι ο τυπος. Ειναι απλα μια ομορφη φυσιογνωμια που εγραψε καλα στον φακο.
Οσον αφορα το "χαθηκαν οι αντρες" "χαθηκαν οι γυναικες" το θεωρω γενικευση. τιποτα δεν χαθηκε. ο καθενας βρισκει ατομα με τα οποια ταιριάζει.
Απλα εχουμε φτασει σε σημειο που δεν μπορουμε να ξεχωρησουμε το αισθητικα ομορφο απο το σεξι. Δεν ειναι σεξι ο τυπος. Ειναι απλα μια ομορφη φυσιογνωμια που εγραψε καλα στον φακο.
Οσον αφορα το "χαθηκαν οι αντρες" "χαθηκαν οι γυναικες" το θεωρω γενικευση. τιποτα δεν χαθηκε. ο καθενας βρισκει ατομα με τα οποια ταιριάζει.
-
- doctormarkon
- Επίτιμος

Ο νέος μιλάει πολύ καλά. Αγαπάει τη φύση και λέει στους νέους να επιστρέψουν στα χωριά τους και πολύ καλά τα λέει.
http://www.ksipnistere.com/2015/11/blog-post_7189.html
Κοίτα τι πάνε να κάνουν οι άθλιοι.
Θέλουν να αφήσει το παιδί το χωριό του και τα μελίσσια του και να πάει να κάνει τον γκόμενο.
Ευτυχώς που το κοπέλι είναι σκληρό καρύδι και δεν μασάει. Μπράβο του.
Από τη μια βρίζουν τον κόσμο που δεν πάει να σκάψει στα χωράφια και λένε τους νέους τεμπέληδες.
Ε να που βρέθηκε και ένας νέος όπως και πολλοί άλλοι λιγότερο νέοι που ήρθαν στην Αθήνα να διαδηλώσουν για να παραμείνουν στα χωριά να βόσκουν και να σκάβουν και να έχουν τα μελίσσια τους. Και πάνε να τους διαλύσουν.
Και όχι μόνο αυτό. Τσίμπησαν και έναν που θα τους ήταν χρήσιμος να παραστήσει τον ωραίο για....τα λιγούρια Φάτε μάτια ψάρια.
Ο δρόμος της Αρετής και της κακίας.
Το εύκολο κέρδος και οι πιθανοί συμβιβασμοί.
Να μη βγουν και μας πουν ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και δεν πάνε στα χωριά να καλλιεργήσουν τη γη Ούτε ότι δεν παράγουμε τίποτα.
Γιατί αυτούς που παράγουν πάνε να τους διαλύσουν και να τους κάνουν "γκόμενους" και σκυλάκια του καναπέ.
Αυτό θα πει χειραγώγηση.
http://www.ksipnistere.com/2015/11/blog-post_7189.html
Κοίτα τι πάνε να κάνουν οι άθλιοι.
Θέλουν να αφήσει το παιδί το χωριό του και τα μελίσσια του και να πάει να κάνει τον γκόμενο.
Ευτυχώς που το κοπέλι είναι σκληρό καρύδι και δεν μασάει. Μπράβο του.
Από τη μια βρίζουν τον κόσμο που δεν πάει να σκάψει στα χωράφια και λένε τους νέους τεμπέληδες.
Ε να που βρέθηκε και ένας νέος όπως και πολλοί άλλοι λιγότερο νέοι που ήρθαν στην Αθήνα να διαδηλώσουν για να παραμείνουν στα χωριά να βόσκουν και να σκάβουν και να έχουν τα μελίσσια τους. Και πάνε να τους διαλύσουν.
Και όχι μόνο αυτό. Τσίμπησαν και έναν που θα τους ήταν χρήσιμος να παραστήσει τον ωραίο για....τα λιγούρια Φάτε μάτια ψάρια.
Ο δρόμος της Αρετής και της κακίας.
Το εύκολο κέρδος και οι πιθανοί συμβιβασμοί.
Να μη βγουν και μας πουν ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και δεν πάνε στα χωριά να καλλιεργήσουν τη γη Ούτε ότι δεν παράγουμε τίποτα.
Γιατί αυτούς που παράγουν πάνε να τους διαλύσουν και να τους κάνουν "γκόμενους" και σκυλάκια του καναπέ.
Αυτό θα πει χειραγώγηση.
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 126 φορές
- Έλαβε Likes: 198 φορές
Παντού. Στους δρόμους, στις καφετέριες, στην δουλειά. Χτυπάμε αλύπητα ότι κινείτε γιατί την πλάκα μας κάνουμε και έχει φάση. Και αν είναι καμία καλή 40αρα 50αρα εκεί έχει πιο πολύ φάση και πολύ γέλιο.doctormarkon έγραψε:Απορία: Να απαντήσουν οι πιο νέοι και ελεύθεροι.
- doctormarkon
- Επίτιμος

Σε περίμενα γιατί το θέμα σε αφορά.
Ο Κρητικός που ήταν η πέτρα του σκανδάλου είναι συνάδελφός σου μελισσοκόμος.
Την επόμενη φορά να πεις
Μελισσοκόμος είμαι και εγώ σαν τον Στάθη τον Κρητίκαρο Γιατί αυτός τι έχει παραπάνω?
Κι όμως έχει κάτι παραπάνω.
Τι?
Τον συνέλαβε ο φακός του δημοσιοκάφρου και τον υπέδειξε για.........γκόμενο.
Εκεί είναι και η ουσία του τόπικ "χάθηκαν οι άντρες?" Για να είναι κάποιος υποψήφιος γκόμενος πρέπει να το υποδείξει κάποιος δημοσιοκάφρος.
Ελάτε κορίτσια!!!!!!!! Αυτός είναι και μετά από αυτόν το χάος Δεν υπάρχει άλλος πέρα από αυτόν.
Ακόμα και τον γκόμενο πρέπει να τον υποδείξει η τηλεόραση.
Αυτός είναι ο ωραίος και οι άλλοι δεν είναι!!!!!!!!!
Βέβαια δεν τον ρώτησαν και όπως δείχνει η συνέντευξη που του πήραν δεν ενδίδει και θέλει το χωριό του και να είναι όπως όλοι οι άλλοι άντρες.
Του έλεγαν για γυναίκες και έλεγε για τα μέτρα που πάει να περάσει η κυβέρνηση.
Μπράβο του αυτό τον τιμά.
Και βρήκαν οι αχρείοι να του προτείνουν τη .... λύση.
Αφού θα σας διαλύσουν που θα σας διαλύσουν έλα εδώ να σε κάνουμε αρσενική.....Θώδη.
Μάγκας ο Κρητικός κατάλαβε την παγίδα και λέει να λείπει το βύσσινο.
Ο Κρητικός που ήταν η πέτρα του σκανδάλου είναι συνάδελφός σου μελισσοκόμος.
Την επόμενη φορά να πεις
Μελισσοκόμος είμαι και εγώ σαν τον Στάθη τον Κρητίκαρο Γιατί αυτός τι έχει παραπάνω?
Κι όμως έχει κάτι παραπάνω.
Τι?
Τον συνέλαβε ο φακός του δημοσιοκάφρου και τον υπέδειξε για.........γκόμενο.
Εκεί είναι και η ουσία του τόπικ "χάθηκαν οι άντρες?" Για να είναι κάποιος υποψήφιος γκόμενος πρέπει να το υποδείξει κάποιος δημοσιοκάφρος.
Ελάτε κορίτσια!!!!!!!! Αυτός είναι και μετά από αυτόν το χάος Δεν υπάρχει άλλος πέρα από αυτόν.
Ακόμα και τον γκόμενο πρέπει να τον υποδείξει η τηλεόραση.
Αυτός είναι ο ωραίος και οι άλλοι δεν είναι!!!!!!!!!
Βέβαια δεν τον ρώτησαν και όπως δείχνει η συνέντευξη που του πήραν δεν ενδίδει και θέλει το χωριό του και να είναι όπως όλοι οι άλλοι άντρες.
Του έλεγαν για γυναίκες και έλεγε για τα μέτρα που πάει να περάσει η κυβέρνηση.
Μπράβο του αυτό τον τιμά.
Και βρήκαν οι αχρείοι να του προτείνουν τη .... λύση.
Αφού θα σας διαλύσουν που θα σας διαλύσουν έλα εδώ να σε κάνουμε αρσενική.....Θώδη.
Μάγκας ο Κρητικός κατάλαβε την παγίδα και λέει να λείπει το βύσσινο.
- doctormarkon
- Επίτιμος

Στην επαρχία υπάρχει ακόμα το νυφοπάζαρο στις πλατείες αλλά δεν έχει τόσο πολύ κόσμο όπως κάποτε.
Λόγω κρίσης βλέπω νυφοπάζαρο στο Θησείο και στην πλατεία Μοναστηρακίου.
Κάθονται πολλοί στα μπεζούλια και είναι κάθε ηλικίας γέροι γυναίκες με παιδιά αλλά και νέες κοπέλες και νεαροί άντρες με τα "καλά" τους.
Είναι και στο Αλεξάνδρειο αλλά ψόφια πράγματα. Το ονόμαζαν κάποτε πασαρέλα.
Είναι και στον πεζόδρομο στα Πετράλωνα αλλά για να γίνει ....παιχνίδι έχουν και ένα σκύλο για...ξεκάρφωμα.
Λόγω κρίσης βλέπω νυφοπάζαρο στο Θησείο και στην πλατεία Μοναστηρακίου.
Κάθονται πολλοί στα μπεζούλια και είναι κάθε ηλικίας γέροι γυναίκες με παιδιά αλλά και νέες κοπέλες και νεαροί άντρες με τα "καλά" τους.
Είναι και στο Αλεξάνδρειο αλλά ψόφια πράγματα. Το ονόμαζαν κάποτε πασαρέλα.
Είναι και στον πεζόδρομο στα Πετράλωνα αλλά για να γίνει ....παιχνίδι έχουν και ένα σκύλο για...ξεκάρφωμα.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AnonymosEreynhths την Κυρ 22 Νοέμ 2015, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: διόρθωση link youtube
Λόγος: διόρθωση link youtube
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 126 φορές
- Έλαβε Likes: 198 φορές
Έτσι λειτουργεί η κοινωνία κατά ένα μεγάλο ποσοστό ? αλλά δεν είναι κανόνας σίγουρα.
Η περίπτωση του είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή των ΜΜΕ και τι προβάλουν ως status quo. Είδε ευκαιρία ο δημοσιογράφος και την άρπαξε. Την δουλειά του έκανε όπως κάνουν όλοι τους. Συνηθισμένα πράγματα ; Μάλλον.
Μετά ακολουθεί το facebook και τα like. Οι φώτο στα club μια προσπάθεια να τραβήξουν δημοσιότητα άνδρες γυναίκες. Κακή αξιοποίηση της ζωής τους 100 %.
Χάνονται πολλά πράγματα στην πορεία αν την ψωνίσεις με όλα αυτά. Παύεις να είσαι αληθινός για τον εαυτό σου πρώτα απ όλα και έπειτα για τους γύρω σου. Προβάλλεις κάτι το δήθεν και το πουλάς στους άλλους.
Και έτσι έχουμε μια αγοραπωλησία ψεύτικων χαρακτήρων που αυξάνεται σε αριθμό. Κατάντια σου λέω είναι. Και επειδή ένα μέρος της κοινωνίας μετασχηματίζεται κατ αυτό τον τρόπο θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα.
Καλό πράγμα απ την άλλη η κατάσταση που βρισκόμαστε ως Ελλάδα. Πολλοί νέοι σαν το Στάθη θα κάτσουν να ασχοληθούν με κάτι δικό τους; Με κάτι τέλος πάντων. Να δουν λίγο πως είναι να ζεις πραγματικά και όχι δήθεν.
Η περίπτωση του είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή των ΜΜΕ και τι προβάλουν ως status quo. Είδε ευκαιρία ο δημοσιογράφος και την άρπαξε. Την δουλειά του έκανε όπως κάνουν όλοι τους. Συνηθισμένα πράγματα ; Μάλλον.
Μετά ακολουθεί το facebook και τα like. Οι φώτο στα club μια προσπάθεια να τραβήξουν δημοσιότητα άνδρες γυναίκες. Κακή αξιοποίηση της ζωής τους 100 %.
Χάνονται πολλά πράγματα στην πορεία αν την ψωνίσεις με όλα αυτά. Παύεις να είσαι αληθινός για τον εαυτό σου πρώτα απ όλα και έπειτα για τους γύρω σου. Προβάλλεις κάτι το δήθεν και το πουλάς στους άλλους.
Και έτσι έχουμε μια αγοραπωλησία ψεύτικων χαρακτήρων που αυξάνεται σε αριθμό. Κατάντια σου λέω είναι. Και επειδή ένα μέρος της κοινωνίας μετασχηματίζεται κατ αυτό τον τρόπο θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα.
Καλό πράγμα απ την άλλη η κατάσταση που βρισκόμαστε ως Ελλάδα. Πολλοί νέοι σαν το Στάθη θα κάτσουν να ασχοληθούν με κάτι δικό τους; Με κάτι τέλος πάντων. Να δουν λίγο πως είναι να ζεις πραγματικά και όχι δήθεν.
- doctormarkon
- Επίτιμος

Πέρα από την πλάκα υπάρχει πολλή μοναξιά.
Όχι μόνο σε νέους αλλά και σε μεγαλύτερους ακόμα και σε ηλικιωμένους.
Και παλιότερα υπήρχε.
Ο καθένας από μας θυμάται θείους και θείες γεροντοκόρες και γεροντοπαλήκαρα στην οικογένεια.
Κι όμως υπάρχει διαφορά μεγάλη.
Εκείνοι οι άνθρωποι είχαν επιλέξει τη μοναξιά για δικούς τους λόγους διαφορετικούς για τον καθένα.
Και επειδή την είχαν επιλέξει δεν τους τρόμαζε.
Ήταν ανεξάρτητοι και σε καμία περίπτωση φοβισμένοι.
Είχα μία θεία που πέθανε πέρσι τέτοιον καιρό στα 92 χρόνια της.
Είχε λόγους να επιλέξει τον μοναχικό δρόμο. Δικούς της λόγους. Στα νιάτα της ήταν από τις πιο όμορφες γυναίκες που μπορεί να δει κανείς.
Είχε ένα μυστικό και ένα .........κοινωνικό στίγμα. Αγνώστου πατρός έλεγαν τα χαρτιά. Επέλεξε να είναι μόνη. Πηγαίναμε καμιά φορά επίσκεψη και είχε φοβερό χιούμορ. Μας έκανε να κλαίμε από τα γέλια. Αλλά οι επισκέψεις ήταν σπάνιες γιατί ήθελε να ζει στο δικό της κόσμο. Η μοναξιά ήταν επιλογή 100% και φαινόταν φως φανάρι.
Πάμε παρακάτω τώρα.
Συζητάω με πολύ νεότερους γύρω στα 50 που είναι μόνοι αλλά η μοναξιά τους τρομάζει!!!!!!!!!!!
Τι άλλαξε?
Άλλαξαν οι πεποιθήσεις. Αλλά δεν ακολούθησαν εξελικτική πορεία αλλά ένα πισωγύρισμα.
Μιλάω με τον έναν. Άνδρας στα 50. Και αυτός μόνος από επιλογή αλλά με λάθος παγιωμένες πεποιθήσεις.
Η μοναξιά τον τρομάζει.
Έχει τρομερό άγχος και πολλά προβλήματα.
Μια μέρα είπε:
Εσύ έχεις παιδί και άντρα αλλά εγώ δεν έχω κανέναν στον κόσμο και γερνάω Αν πάθω κάτι ποιος θα με κοιτάξει?
Από τη θεία ετών 90 δεν το άκουσα ποτέ αυτό.
Ποτέ δεν νοιάστηκε να την κοιτάξει κάποιος.
Μόνο λίγο πριν πεθάνει είπε πως θα τη βρουν μια μέρα σπίτι βρώμια και θα μας βάλει σε μπελάδες όπως και έγινε.
Ίσως να ένοιωθε κάτι αλλά δεν είπε τίποτα σε κανέναν.
Λες και εμείς όλοι που έχουμε οικογένεια κάναμε παιδιά για να μας γεροκομίσουνε.
Ο καθένας έρχεται μόνος και μόνος φεύγει.
Αν δεν έχεις κάποιον να σε νταντέψει και αν δεν έχεις τρόμο δεν αρρωσταίνεις ποτέ.
Και αν αρρωσταίνεις το ξεπερνάς.
Έτσι είπε και ο Αργύρης ο Τσακαλίας καλή του ώρα ένα πρωί στην Ικαρία που πίναμε καφέ.
Αργύρη τι κάνεις είσαι καλά? λέει κάποιος.
Ρε βλάκα εργένης είμαι γίνεται να μην είμαι καλά?
Τι σχέση έχει ο εργένης με την υγεία? τον ρωτάω.
Ανόητη είσαι και εσύ και σε είχα για ποιο έξυπνη!!!!!!!!!!!
Αν δεν έχεις κάποιον να σε νταντέψει αυτοθεραπεύεσαι ότι και αν έχεις. Αν υπάρχει κάποιος να σε νταντέψει δουλεύει το....μαμούνι μέσα στο μυαλό σου (πεποιθήσεις) και ενδόμυχα δες να σε νταντεύουνε και να σε κανακεύουνε.
Ο Αργύρης εχει τρία παιδιά. Ήταν Αρχιμανδρίτης και πέταξε τα ράσα και παντρεύτηκε.
Τα παιδιά του είναι μεγάλα Η κόρη του είναι ηθοποιός και οι γιοί του δικηγόροι. Δεν έχει πολύ στενές σχέσεις γιατί ζουν σε διαφορετικούς κόσμους. Έχουν τραβήξει το δρόμο τους και η πεποίθησή του είναι αυτή.
Όχι μόνο σε νέους αλλά και σε μεγαλύτερους ακόμα και σε ηλικιωμένους.
Και παλιότερα υπήρχε.
Ο καθένας από μας θυμάται θείους και θείες γεροντοκόρες και γεροντοπαλήκαρα στην οικογένεια.
Κι όμως υπάρχει διαφορά μεγάλη.
Εκείνοι οι άνθρωποι είχαν επιλέξει τη μοναξιά για δικούς τους λόγους διαφορετικούς για τον καθένα.
Και επειδή την είχαν επιλέξει δεν τους τρόμαζε.
Ήταν ανεξάρτητοι και σε καμία περίπτωση φοβισμένοι.
Είχα μία θεία που πέθανε πέρσι τέτοιον καιρό στα 92 χρόνια της.
Είχε λόγους να επιλέξει τον μοναχικό δρόμο. Δικούς της λόγους. Στα νιάτα της ήταν από τις πιο όμορφες γυναίκες που μπορεί να δει κανείς.
Είχε ένα μυστικό και ένα .........κοινωνικό στίγμα. Αγνώστου πατρός έλεγαν τα χαρτιά. Επέλεξε να είναι μόνη. Πηγαίναμε καμιά φορά επίσκεψη και είχε φοβερό χιούμορ. Μας έκανε να κλαίμε από τα γέλια. Αλλά οι επισκέψεις ήταν σπάνιες γιατί ήθελε να ζει στο δικό της κόσμο. Η μοναξιά ήταν επιλογή 100% και φαινόταν φως φανάρι.
Πάμε παρακάτω τώρα.
Συζητάω με πολύ νεότερους γύρω στα 50 που είναι μόνοι αλλά η μοναξιά τους τρομάζει!!!!!!!!!!!
Τι άλλαξε?
Άλλαξαν οι πεποιθήσεις. Αλλά δεν ακολούθησαν εξελικτική πορεία αλλά ένα πισωγύρισμα.
Μιλάω με τον έναν. Άνδρας στα 50. Και αυτός μόνος από επιλογή αλλά με λάθος παγιωμένες πεποιθήσεις.
Η μοναξιά τον τρομάζει.
Έχει τρομερό άγχος και πολλά προβλήματα.
Μια μέρα είπε:
Εσύ έχεις παιδί και άντρα αλλά εγώ δεν έχω κανέναν στον κόσμο και γερνάω Αν πάθω κάτι ποιος θα με κοιτάξει?
Από τη θεία ετών 90 δεν το άκουσα ποτέ αυτό.
Ποτέ δεν νοιάστηκε να την κοιτάξει κάποιος.
Μόνο λίγο πριν πεθάνει είπε πως θα τη βρουν μια μέρα σπίτι βρώμια και θα μας βάλει σε μπελάδες όπως και έγινε.
Ίσως να ένοιωθε κάτι αλλά δεν είπε τίποτα σε κανέναν.
Λες και εμείς όλοι που έχουμε οικογένεια κάναμε παιδιά για να μας γεροκομίσουνε.
Ο καθένας έρχεται μόνος και μόνος φεύγει.
Αν δεν έχεις κάποιον να σε νταντέψει και αν δεν έχεις τρόμο δεν αρρωσταίνεις ποτέ.
Και αν αρρωσταίνεις το ξεπερνάς.
Έτσι είπε και ο Αργύρης ο Τσακαλίας καλή του ώρα ένα πρωί στην Ικαρία που πίναμε καφέ.
Αργύρη τι κάνεις είσαι καλά? λέει κάποιος.
Ρε βλάκα εργένης είμαι γίνεται να μην είμαι καλά?
Τι σχέση έχει ο εργένης με την υγεία? τον ρωτάω.
Ανόητη είσαι και εσύ και σε είχα για ποιο έξυπνη!!!!!!!!!!!
Αν δεν έχεις κάποιον να σε νταντέψει αυτοθεραπεύεσαι ότι και αν έχεις. Αν υπάρχει κάποιος να σε νταντέψει δουλεύει το....μαμούνι μέσα στο μυαλό σου (πεποιθήσεις) και ενδόμυχα δες να σε νταντεύουνε και να σε κανακεύουνε.
Ο Αργύρης εχει τρία παιδιά. Ήταν Αρχιμανδρίτης και πέταξε τα ράσα και παντρεύτηκε.
Τα παιδιά του είναι μεγάλα Η κόρη του είναι ηθοποιός και οι γιοί του δικηγόροι. Δεν έχει πολύ στενές σχέσεις γιατί ζουν σε διαφορετικούς κόσμους. Έχουν τραβήξει το δρόμο τους και η πεποίθησή του είναι αυτή.
Δεν χαθηκαν οι ανδρες.
Σιγουρα καποιοι ανδρες δεν ειναι ανδρες γνησιοι ως προς την συμπεριφορα τους.
Αλλα για το συγκεκριμενο περιστατικο (με τον κρητικο) φταιει ξεκαθαρα η μαμαλικα στο μυαλο των ελλεεινιδων.
Ξεκαθαρα πραγματα.
Δεν υπαρχει πιο κακομαθημενο πλασμα απο τις γυναικες αυτης της χωρας.
Και η βλακεια τους,τις κανει εντελως καμένες.Σε συνδυασμό με την @γ@μια που εχουν(και βαση ερευνων επιβεβαιωνεται).
Δεν θα επεκταθω γιατι ειναι μεγαλο θεμα αλλα οι ανδρες με εμπειριες,γνωριζουν τι εννοω.
Οσοι εχουμε ζησει ΚΑΙ εξωτερικο,ξερουμε.
Ειλικρινα,ειναι μεγαλο θεμα και θα εγραφα για μηνες..
Πολλα πραγματα.
Αλλα...ας το αφησουμε.
Αλλα για το συγκεκριμενο περιστατικο (με τον κρητικο) φταιει ξεκαθαρα η μαμαλικα στο μυαλο των ελλεεινιδων.
Ξεκαθαρα πραγματα.
Και η βλακεια τους,τις κανει εντελως καμένες.Σε συνδυασμό με την @γ@μια που εχουν(και βαση ερευνων επιβεβαιωνεται).
Δεν θα επεκταθω γιατι ειναι μεγαλο θεμα αλλα οι ανδρες με εμπειριες,γνωριζουν τι εννοω.
Πολλα πραγματα.
Αλλα...ας το αφησουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aims την Κυρ 22 Νοέμ 2015, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ομορφος δεν ειναι.Transhuman14 έγραψε:Ο κρητικός λόγω στύλ ήταν μαλλον κατι το ασυνήθιστο και "εξωτικό" για τα εκτός κρήτης δεδομενα. Προφανως ειναι ενα ομορφο παιδι, και προφανως υπαρχουν πιο ομορφοι, αθηναιοι, λαρισαίοι κλπ. Εγραψε καλα στον φακο και η εικονα του εφτασε μεχρι το ροϊτερς. Εγω το βλεπω οπως την φωτογραφία του κοριτσιου απο το αφγανισταν με μπλέ μάτια που εκανε τον γυρο του κόσμου και πηρε βραβειο. Ενα ωραιο άτομο εγραψε καλα στον φακο κλπ (οπως ειχε γινει και με εναν κατάδικο).
Μπειτε στο fb του(Γραψτε το ονομα του με λατινικους χαρακτηρες) και θα δειτε..
Καμια σχεση ολα αυτα.
Ουτε να μιλησει δεν μπορει αυτο το ατομο.Λεει να τον κρινουν για το μυαλο του και οχι την εμφανιση του.
Ποιο μυαλο του?Ελεος!
Οι ελληνιδες ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ.ΚΑΜΕΝΕΣ.
Ψαχνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τον ¨ηρωα της ημερας¨ για να ασχοληθουν.Δεν εχουν κατι σοβαροτερο να ασχοληθουν.
Ειναι ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ απο τα 20 τους.Οποιος δεν το βλεπει,προφανως δεν εχει ασχοληθει πολυ με τις Ελληνιδες.
Σπανια βρισκεις στην Ελλαδα μια πραγματικα καλλιεργημενη ή μορφωμενη γυναικα.
Δεν θα επεκταθω,υπαρχουν αλλοι χωροι για αυτα τα θεματα και ευτυχως πλεον οι ελληνες εχουν ξυπνησει σε αυτο το κομματι και τις εχουν απαξιωσει εντελως τις συγκεκριμενες γυναικες..
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Εχοντας ασχοληθει και με τα δυο φυλα θα διαφωνησω. Οι αντρες σε γενικες γραμμες ειναι πιο ανευθυνοι και ανωριμοι απο τις γυναικες στην Ελλαδα. Και σε αυτο φταιει οτι τους νταντευει η μαμα μεχρι μεγαλη ηλικια. Αυτο εχει δυο αποτελεσματα.aims έγραψε:Δεν χαθηκαν οι ανδρες.
Ξεκαθαρα πραγματα.
Πολλα πραγματα.
Αλλα...ας το αφησουμε.
Το πρωτο ειναι οτι αποκταει μια αισθηση ανωτεροτητας, ακομα και ο πιο ασχημος και χαζος αναγωγος κλπ εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του, οτι ειναι ωραιος και μεγαλος γκομενος(επειδη η μαμα τον ελεγε, πασα μου, μοναριβε μου, αστρο της αυγης)
Αλλα και ενα αλλο αντιθετο αποτελεσμα. εναν πρακτικο ευνουχισμο γιατι δεν εγινε ποτε ανεξάρτητος
-
Δεν διαφωνω για τους ανδρες της Ελλαδας!Transhuman14 έγραψε:Εχοντας ασχοληθει και με τα δυο φυλα θα διαφωνησω. Οι αντρες σε γενικες γραμμες ειναι πιο ανευθυνοι και ανωριμοι απο τις γυναικες στην Ελλαδα. Και σε αυτο φταιει οτι τους νταντευει η μαμα μεχρι μεγαλη ηλικια. Αυτο εχει δυο αποτελεσματα.aims έγραψε:Δεν χαθηκαν οι ανδρες.
Ξεκαθαρα πραγματα.
Πολλα πραγματα.
Αλλα...ας το αφησουμε.
Το πρωτο ειναι οτι αποκταει μια αισθηση ανωτεροτητας, ακομα και ο πιο ασχημος και χαζος αναγωγος κλπ εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του, οτι ειναι ωραιος και μεγαλος γκομενος(επειδη η μαμα τον ελεγε, πασα μου, μοναριβε μου, αστρο της αυγης)
Αλλα και ενα αλλο αντιθετο αποτελεσμα. εναν πρακτικο ευνουχισμο γιατι δεν εγινε ποτε ανεξάρτητος
Αναφερθηκα αποκλειστικα στις γυναικες γιατι με αυτες εχω ασχοληθει περισσοτερο και γιατι το στυλ τους με ενοχλει παρα παρα πολυ.
Δεν εχεις καθολου αδικο για τους ανδρες!
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Δέν χάθηκαν, παιδιά, οἱ ἄντρες! Ἁπλῶς προτιμοῦν νά εἶναι μόνοι τους, παρά νά ὑφίστανται τό "μοντελάκι" τῶν γυναικῶν πού σχετίζεται α) μέ τήν φαντασίωση κάθε γυναίκας ὅτι μπορεῖ καί θά ἀλλάξει τόν ἄντρα μετά τόν γάμο ("θά τοῦ κάνω καί δυό παιδιά καί θά τόν ζέψω" σκέπτονται, β) μέ τήν κτητικότητα καί τήν ἀνασφάλεια ἀπό τήν ὁποία ἀπορρέει ἡ κρεβατομουρμούρα καί οἱ σκηνές.
Γιά νά μήν σχολιάσω τήν νοοτροπία τῶν περισσοτέρων γυναικῶν πού ψάχνουν τήν κόττα μέ τά χρυσά αὐγά. Πουλᾶνε ἀγάπη, προκειμένου νά ἔχουν τήν κόττα μέ τά αὐγά. Ἐντάξει, δέν λέω, ὁ ἄντρας αὐτόν τόν ρόλο ἔχει μάθει νά παίζει ἐπί αἰῶνες, ἀλλά ὄχι καί "νά τήν σφάζεις τήν κότα ἄν δέν κάνει πλέον αὐγά" καί νά ψάχνεις γιά ἄλλη!
Ἔτσι, συνειδητά πολλοί ἄντρες δέν δέχονται πλέον αὐτό τό καπέλωμα, πού ἐπιγραμματικά ὁ λαός τό ἐκφράζει "τό νά τούς βάλουν στό βρακί τους".
Κορίτσια, παίξατε καί χάσατε. Ὄποιες καταλάβουν ὅτι δέν μποροῦν νά ἀλλάξουν τόν ἄλλο καί ἄν τύχει καί βροῦν ἕναν ἄνθρωπο μέ εὐαισθησίες, περνᾶνε καλά. Οἱ ἄλλες, ψάχνονται γιά τό τί τούς φταίει...
Τελικά καί τό νά κοιμᾶσαι μέ κάποιον/κάποια ἀγκαλιά (ἤ μήπως μέ τήν πλάτη;) καί τό νά κοιμᾶσαι μόνος σου ἔχει κόστος...
Γιά νά μήν σχολιάσω τήν νοοτροπία τῶν περισσοτέρων γυναικῶν πού ψάχνουν τήν κόττα μέ τά χρυσά αὐγά. Πουλᾶνε ἀγάπη, προκειμένου νά ἔχουν τήν κόττα μέ τά αὐγά. Ἐντάξει, δέν λέω, ὁ ἄντρας αὐτόν τόν ρόλο ἔχει μάθει νά παίζει ἐπί αἰῶνες, ἀλλά ὄχι καί "νά τήν σφάζεις τήν κότα ἄν δέν κάνει πλέον αὐγά" καί νά ψάχνεις γιά ἄλλη!
Ἔτσι, συνειδητά πολλοί ἄντρες δέν δέχονται πλέον αὐτό τό καπέλωμα, πού ἐπιγραμματικά ὁ λαός τό ἐκφράζει "τό νά τούς βάλουν στό βρακί τους".
Κορίτσια, παίξατε καί χάσατε. Ὄποιες καταλάβουν ὅτι δέν μποροῦν νά ἀλλάξουν τόν ἄλλο καί ἄν τύχει καί βροῦν ἕναν ἄνθρωπο μέ εὐαισθησίες, περνᾶνε καλά. Οἱ ἄλλες, ψάχνονται γιά τό τί τούς φταίει...
Τελικά καί τό νά κοιμᾶσαι μέ κάποιον/κάποια ἀγκαλιά (ἤ μήπως μέ τήν πλάτη;) καί τό νά κοιμᾶσαι μόνος σου ἔχει κόστος...
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- kat_woman
- Site Admin

- Έδωσε Likes: 393 φορές
- Έλαβε Likes: 349 φορές
Θέλει κότσια η μοναξιά.
Ακόμα περισσότερα, αν η μοναξιά δεν είναι ακριβώς δική σου επιλογή.
Ξέρω πολλούς ανθρώπους (δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες) που είναι με κάποιον απλά και μόνο για να μην είναι μόνοι. Τραγικό λάθος. Χίλιες φορές να είσαι μόνος σου παρά μέσα σε "σχέση", που μόνο τέτοια δεν είναι. Ακόμα περισσότερα κότσια θέλει να διαλύσεις έναν γαμο που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα πιά, κάτι που είναι λογικό σε πολλές περιπτώσεις. Πολλές φορές, μεγαλώνοντας και εμείς μέσα από ένα γάμο, εξελισσόμαστε διαφορετικά από τον σύντροφό μας. Άλλοι είμασταν στα 20 μας, άλλοι στα 30, άλλοι στα 40.
Όσο για τον κρητικό? Υπάρχουν πολύ πιό ωραίοι άντρες, πείτε με δύσκολη, δεν ξέρω!
Άσε που ο συγκεκριμένος, καλα καλά δεν μπορεί να μιλήσει. Και καλά κάνει ο άνθρωπος, είναι αυτός που είναι. Τα χάλια μας να κοιτάξουμε που μας θέλουν να ερωτευόμαστε φωτογραφίες και ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζουμε. Θεωρώ πως όλο αυτό έδειξε περίτρανα το χάλι των σχέσεων που επικρατεί στη σημερινή εποχή. Θλιβερό πράγματι.
Ναι, δοκτωρέσσα, όντως παλιά το ¨καμάκι" πήγαινε σύννεφο. Δεν τολμούσες ούτε στο περίπτερο να πας, έβγαινες με φίλη για καφέ και γύρναγες σπίτι με δυο τρια χαρτάκια με τηλέφωνα, τουλάχιστον!
Τώρα στα καφέ γυναικοπαρέες και ανδροπαρέες και όλοι ασχολούνται με τα κινητά τους. Το καμάκι γίνεται μέσα από το τσατ του φου μπου και τα ραντεβού είναι virtual, δεν είναι πιό βολικό? Έχεις βάλει την καλύτερη φωτό σου (μπορει και να την επεξεργάστηκες κι όλας), πού να τρέχεις τώρα να εκθέσεις τον εαυτό σου σε ένα άλλο άτομο....Θέλει κι αυτό κότσια τώρα πιά.
Δεν ξέρω αν χάθηκαν οι άντρες. Ίσως έχουμε αποκτήσει μία κακώς εννοούμενη αίσθηση "αξιοπρέπειας", με την έννοια οτι είναι πολύ κακό να φας απόρριψη, οπότε γιατί να δοκιμάσεις? Κάθεσαι εκ του ασφαλούς στην καφετέρια και κοιτάς την γκομενίτσα απέναντι. Με το απλό κοιταγμα δεν κινδυνεύεις να φας απόρριψη. Μπορεί να φταίνε και οι γυναίκες. Έχουμε παραγεμίσει μικρές, εκκολαπτόμενες "ντίβες", κοριτσάκια που τα πετάνε όλα έξω, αλλά η συμπεριφορά τους είναι "μην αγγίζετε". Υπάρχει πιό αντιφατικό από αυτό? Πείτε μου οτι μεγάλωσα
, αλλά στα δικά μου twenties, όσες τα "πετάγαν 'εξω", είχαν σκοπό να βρούν γκόμενο, και τον έβρισκαν! Τώρα, είναι όλες οι κούκλες της βιτρίνας...
Κι όμως, γνωρίζω άτομο που δεν έχει θέμα με το "όχι". Η σχέση του με την "απόρριψη" είναι ιδανική. Και ξεκινάει από την απλή διαπίστωση οτι δεν μπορεις να αρέσεις σε όλους. Θα σε απορρίψει κάποιος, θα πας παρακάτω. Τόσο απλά. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνες Τζολί. Άσε που υπάρχουν άτομα που δεν τους αρέσουν οι προαναφερόμενοι. Λογικό.
Κατευθυνόμενα όλα αυτά? Σημάδια των καιρών για να απομονωθούμε ακόμα περισσότερο και να αποδομηθούν οι ήδη αποδομημένες ανθρώπινες σχέσεις? Χμ...μάλλον.... Ας το ανοίξουμε λίγο. Πάρτε για παράδειγμα τις γενικότερες ανθρώπινες σχέσεις. Παλιά όταν κάποιος γιόρταζε, γινόταν στα σπίτι ο χαμός. Τι τραπέζια, τι χοροί και μαζώξεις...Τώρα, στις γιορτές μας, ένα χρόνια πολλά από το φου μπου και έξω από την πόρτα... Πολλοί το αποδίδουν στην κρίση. Πού λεφτά σου λέει για τραπέζια..Ναι, αλλά ποιός είναι αυτός που λέει οτι για να περάσω καλά με τους φίλους μου χρειάζεται να σκάσουμε από το φαι και το ποτό? Οι γονεις μου, που ανήκουν φυσικά σε άλλη εποχή, μου διηγούνται απίστευτα πάρτυ, μόνο με ουζάκι και λίγους ξηρούς καρπούς. Πόσο κόστος να έχει αυτό? Και η συγκεκριμένη γενιά, αυτή των γονιών μου, συναντιόνται ακόμα, μετά από τόσα χρόνια, με τις ίδιες λιτές συνθήκες και διασκεδάζουν χίλιες φορές καλύτερα από τον γιο μου και την παρέα του. Άσε πιά το φλερτ και το "καμάκι" που κάνουν τα ...γερόντια.

Ακόμα περισσότερα, αν η μοναξιά δεν είναι ακριβώς δική σου επιλογή.
Ξέρω πολλούς ανθρώπους (δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες) που είναι με κάποιον απλά και μόνο για να μην είναι μόνοι. Τραγικό λάθος. Χίλιες φορές να είσαι μόνος σου παρά μέσα σε "σχέση", που μόνο τέτοια δεν είναι. Ακόμα περισσότερα κότσια θέλει να διαλύσεις έναν γαμο που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα πιά, κάτι που είναι λογικό σε πολλές περιπτώσεις. Πολλές φορές, μεγαλώνοντας και εμείς μέσα από ένα γάμο, εξελισσόμαστε διαφορετικά από τον σύντροφό μας. Άλλοι είμασταν στα 20 μας, άλλοι στα 30, άλλοι στα 40.
Όσο για τον κρητικό? Υπάρχουν πολύ πιό ωραίοι άντρες, πείτε με δύσκολη, δεν ξέρω!
Ναι, δοκτωρέσσα, όντως παλιά το ¨καμάκι" πήγαινε σύννεφο. Δεν τολμούσες ούτε στο περίπτερο να πας, έβγαινες με φίλη για καφέ και γύρναγες σπίτι με δυο τρια χαρτάκια με τηλέφωνα, τουλάχιστον!
Δεν ξέρω αν χάθηκαν οι άντρες. Ίσως έχουμε αποκτήσει μία κακώς εννοούμενη αίσθηση "αξιοπρέπειας", με την έννοια οτι είναι πολύ κακό να φας απόρριψη, οπότε γιατί να δοκιμάσεις? Κάθεσαι εκ του ασφαλούς στην καφετέρια και κοιτάς την γκομενίτσα απέναντι. Με το απλό κοιταγμα δεν κινδυνεύεις να φας απόρριψη. Μπορεί να φταίνε και οι γυναίκες. Έχουμε παραγεμίσει μικρές, εκκολαπτόμενες "ντίβες", κοριτσάκια που τα πετάνε όλα έξω, αλλά η συμπεριφορά τους είναι "μην αγγίζετε". Υπάρχει πιό αντιφατικό από αυτό? Πείτε μου οτι μεγάλωσα
Κι όμως, γνωρίζω άτομο που δεν έχει θέμα με το "όχι". Η σχέση του με την "απόρριψη" είναι ιδανική. Και ξεκινάει από την απλή διαπίστωση οτι δεν μπορεις να αρέσεις σε όλους. Θα σε απορρίψει κάποιος, θα πας παρακάτω. Τόσο απλά. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνες Τζολί. Άσε που υπάρχουν άτομα που δεν τους αρέσουν οι προαναφερόμενοι. Λογικό.
Κατευθυνόμενα όλα αυτά? Σημάδια των καιρών για να απομονωθούμε ακόμα περισσότερο και να αποδομηθούν οι ήδη αποδομημένες ανθρώπινες σχέσεις? Χμ...μάλλον.... Ας το ανοίξουμε λίγο. Πάρτε για παράδειγμα τις γενικότερες ανθρώπινες σχέσεις. Παλιά όταν κάποιος γιόρταζε, γινόταν στα σπίτι ο χαμός. Τι τραπέζια, τι χοροί και μαζώξεις...Τώρα, στις γιορτές μας, ένα χρόνια πολλά από το φου μπου και έξω από την πόρτα... Πολλοί το αποδίδουν στην κρίση. Πού λεφτά σου λέει για τραπέζια..Ναι, αλλά ποιός είναι αυτός που λέει οτι για να περάσω καλά με τους φίλους μου χρειάζεται να σκάσουμε από το φαι και το ποτό? Οι γονεις μου, που ανήκουν φυσικά σε άλλη εποχή, μου διηγούνται απίστευτα πάρτυ, μόνο με ουζάκι και λίγους ξηρούς καρπούς. Πόσο κόστος να έχει αυτό? Και η συγκεκριμένη γενιά, αυτή των γονιών μου, συναντιόνται ακόμα, μετά από τόσα χρόνια, με τις ίδιες λιτές συνθήκες και διασκεδάζουν χίλιες φορές καλύτερα από τον γιο μου και την παρέα του. Άσε πιά το φλερτ και το "καμάκι" που κάνουν τα ...γερόντια.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- doctormarkon
- Επίτιμος

Δίκιο έχει που λέει να τον κρίνουν για το μυαλό του.Ομορφος δεν ειναι.
Καμια σχεση ολα αυτα.
Ουτε να μιλησει δεν μπορει αυτο το ατομο.Λεει να τον κρινουν για το μυαλο του και οχι την εμφανιση του.
Ποιο μυαλο του?Ελεος!
Όμορφος δεν είναι!!!!!!!! Έχει και μια λεπτομέρεια που .......σκοτώνει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα του .... μουστακιού.
Αλλά μυαλό έχει!!!!!!! Το μυαλό δεν κρίνεται από την μόρφωση ή από το πόσο ωραία μιλάει κάποιος Ούτε καν από τις γνώσεις.
Πήγαν να τον κάνουν Θώδη Νο2 και έσπασαν τα μούτρα τους.
Τον έβγαλαν στο γυαλί και υποστήριξε τα δικαιώματα των αγροτών αλλάζοντας την κουβέντα κάθε φορά που έλεγαν τι ωραίος που είσαι.
Έδωσε απάντηση σε όσους λένε ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και μισούν τις αγροτικές δουλειές.
Κανένας μορφωμένος δεν θα μπορούσε να δώσει καλύτερη απάντηση.
Το χωριό μου δεν το αλλάζω είπε και αυτό δείχνει ότι έχει μυαλό.
Το δόλωμα ήταν μεγάλο και ο τύπος δεν τσίμπησε.
Δεν έπαιξε το παιχνίδι τους.
Δεν περιμένουμε να είναι της..........Οξφόρδης
- doctormarkon
- Επίτιμος

Απάντηση στον Προμηθέα.
Εσύ ξέρεις πολύ καλά πως λειτουργεί ο νόμος της Έλξης.
Και στις σχέσεις λειτουργεί 100%
Για να κάνω την αυτοκριτική μου κάποτε έλεγα ότι έχω .... μαλακομαγνήτη και μαζεύω όλους τους λάθος.
Έλεγα ότι όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη και όλοι οι άντρες είναι ίδιοι.
Μετά από κάποια γεγονότα και πολιτισμικά σοκ άλλαξα τρόπο σκέψης και συμπεριφορά.
Και έγινε το θαύμα. Τα άτομα που με πλησίαζαν ήταν πιο ποιοτικά, πιο καλοί χαρακτήρες σε σχέση με το παρελθόν.
Έτσι ο καθένας βρίσκει το ταίρι του κατ εικόνα και ομοίωση του εαυτού του και του τρόπου σκέψης του.
Βέβαια ο τρόπος σκέψης επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη χειραγώγηση.
Όχι μόνο από τα ΜΜΕ αλλά και από αυτό που ονομάζεται "μιμίδια" και ίσως είναι καιρός να φτιάξουμε ένα τόπικ για τα μιμίδια.
Και μια και λέμε για μιμίδια απ ότι έχω καταλάβει πρόκειται για συμπεριφορές, πράξεις, τάσεις και σκέψεις που τα θιοθετούν άνθρωποι αυτόματα και έχουν κάτι κοινό ακόμα και σε άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.
Εσύ ξέρεις πολύ καλά πως λειτουργεί ο νόμος της Έλξης.
Και στις σχέσεις λειτουργεί 100%
Για να κάνω την αυτοκριτική μου κάποτε έλεγα ότι έχω .... μαλακομαγνήτη και μαζεύω όλους τους λάθος.
Έλεγα ότι όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη και όλοι οι άντρες είναι ίδιοι.
Μετά από κάποια γεγονότα και πολιτισμικά σοκ άλλαξα τρόπο σκέψης και συμπεριφορά.
Και έγινε το θαύμα. Τα άτομα που με πλησίαζαν ήταν πιο ποιοτικά, πιο καλοί χαρακτήρες σε σχέση με το παρελθόν.
Έτσι ο καθένας βρίσκει το ταίρι του κατ εικόνα και ομοίωση του εαυτού του και του τρόπου σκέψης του.
Βέβαια ο τρόπος σκέψης επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη χειραγώγηση.
Όχι μόνο από τα ΜΜΕ αλλά και από αυτό που ονομάζεται "μιμίδια" και ίσως είναι καιρός να φτιάξουμε ένα τόπικ για τα μιμίδια.
Και μια και λέμε για μιμίδια απ ότι έχω καταλάβει πρόκειται για συμπεριφορές, πράξεις, τάσεις και σκέψεις που τα θιοθετούν άνθρωποι αυτόματα και έχουν κάτι κοινό ακόμα και σε άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.
χαχα το εγραψες πολυ ωραια αυτο με την λεπτομερεια!ετσι ειναι!doctormarkon έγραψε:Δίκιο έχει που λέει να τον κρίνουν για το μυαλό του.Ομορφος δεν ειναι.
Καμια σχεση ολα αυτα.
Ποιο μυαλο του?Ελεος!
Όμορφος δεν είναι!!!!!!!! Έχει και μια λεπτομέρεια που .......σκοτώνει και κρύβεται πίσω από την κουρτίνα του .... μουστακιού.
Αλλά μυαλό έχει!!!!!!! Το μυαλό δεν κρίνεται από την μόρφωση ή από το πόσο ωραία μιλάει κάποιος Ούτε καν από τις γνώσεις.
Πήγαν να τον κάνουν Θώδη Νο2 και έσπασαν τα μούτρα τους.
Τον έβγαλαν στο γυαλί και υποστήριξε τα δικαιώματα των αγροτών αλλάζοντας την κουβέντα κάθε φορά που έλεγαν τι ωραίος που είσαι.
Έδωσε απάντηση σε όσους λένε ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και μισούν τις αγροτικές δουλειές.
Κανένας μορφωμένος δεν θα μπορούσε να δώσει καλύτερη απάντηση.
Το χωριό μου δεν το αλλάζω είπε και αυτό δείχνει ότι έχει μυαλό.
Το δόλωμα ήταν μεγάλο και ο τύπος δεν τσίμπησε.
Δεν έπαιξε το παιχνίδι τους.
Δεν περιμένουμε να είναι της..........Οξφόρδης
παντως επιμενω,oυτε μυαλο δεν εχει.
τιποτα δεν εχει ο συγκεκριμενος.
ουτε αγροτης δεν ειναι. μελίσσια εχει.
και η μεγιστη κοτσανα που ειπε ητανπως θελει να του επιδοτουν οτι παραγει,κατι που παραπεμπει σε πασοκικη νοοτροπια.
Αυτη ακριβως που μας οδηγησε εδω που ειμαστε σημερα..
αν εχετε σχεση με κρητη,θα ξερετε πως ολοι οι κρητικοι ετσι ειναι.
απλα στην Αθηνα την απολυτοτητα στις ιδεες μας και την προσκοληση στον τοπο μας,την εχουμε ξεχασει..
και μας φαινεται κατι φοβερο ολο αυτο..
επειδη οι μπουληδες των πολεων θα πουλουσαν και το νεφρο τους για φημη,λεφτα,καλη δουλεια κλπ δεν σημαινει πως οι αξεστοι των βουνων που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να το πουλησουν(επειδη ειναι επισης μπουληδες προσκολλημενοι στην μαμα αλλα θεωρουν πως η μαμα θα παθει κατι κακο αν φυγουν απο το χωριο) πως ειναι κατι το ιδιαιτερο.
ο συγκεκριμενος τυπος,στις συνεντευξεις ελεγε συνεχως πως αγαπαει τους γονεις του και δεν αφηνει το χωριο με τιποτα.
Το τονιζε τοσο συχνα που σε φοβιζε!Φανταστειτε σε τι σπιτι μεγαλωσε για να περναει αυτο το μηνυμα συνεχως..
ΟΚ ρε μεγαλε,το καταλαβαμε!ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ.ΤΟ ΕΙΠΕΣ.
Μαμακιας εξισου με τους φλωρους των πολεων.
πολυ μεγαλη αληθεια..doctormarkon έγραψε: Έτσι ο καθένας βρίσκει το ταίρι του κατ εικόνα και ομοίωση του εαυτού του και του τρόπου σκέψης του.
- doctormarkon
- Επίτιμος

Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο και κίνητρο θα άφηνε κάποιος το χωριό του ή ακόμα και τη χώρα του.
Πάντως αν είναι για να γίνει Θώδη καλά κάνει και κάθεται στη μαμά του και στα μελίσσια του.
Και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του.
Αυτός ο άνθρωπος ότι και αν είναι κανείς δεν θα τον γνώριζε αν δεν τον έπιανε ο φακός να τον προβάλλει και να βρούνε θέμα.
Από αυτόν πέρα από το αν είναι ωραίος ή έξυπνος ή άσχημος ή χαζός βγήκαν πολλά στη φόρα που σχετίζονται με τη σημερινή κοινωνία.
Ένα από τα κακά της σημερινής κοινωνίας. Και ποιος είπε ότι θα πλησιάσεις άμεσα και στην ψύχρα και θα πεις "Μου αρέσεις". Υπάρχουν και άλλοι τρόποι που ...ακονίζουν το μυαλό.
Το πλησίασμα δεν είναι πάντα άμεσο οπότε και η απόρριψη δεν είναι και αυτή άμεση. Αν και πρέπει να βγει από το μυαλό αυτή η χαζή λέξη "Απόρριψη" γιατί έλκει τα κακά πνευματα και τα βενζεβούλια.
Κάποτε για να πλησιάσω κάποιον που μου άρεσε πήγαινα στην εκκλησία πριν από τον παπά. Ήταν θεούσος. Είχα γίνει πολύ ....."πιστή" Συμμετείχα στις εκδηλώσεις τις εκκλησίας μέχρι τον επιτάφιο στόλιζα. Ήξερα πως πήγαινε εκκλησία και ο μικρός του αδερφός ήταν παπαδάκι. Η σχέση μας δεν κράτησε πολύ και μπορεί να μην ήθελε ή κάτι άλλο να είχε στο μυαλό του. Θα πήγαινε φαντάρος και δεν ήθελε δεσμεύσεις και υποσχέσεις ήμουν και ..... ανήλικη.
Πάντα υπάρχουν τρόποι για να πλησιάσεις κάποιον.
Όλα στο χέρι και στο πιάτο δεν έχει αξία.
Μήπως ο κόσμος χάζεψε σε σχέση με το παρελθόν επειδή τα θέλει όλα στο πιάτο?
Οι σχέσεις χρειάζονται στρατηγηκή. Και είναι το μόνο ίσως πεδίο που το μυαλό χρειάζεται να δουλεύει καλά.
Γιατί είναι το μόνο ίσως πεδίο που δεν έχει κανόνες.
Αλλά γιατί το Α και το Ω να είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση?
Αλλά αν ξέρεις κάποιον μόνο "οπτικά" σαν φάτσα δεν μπορείς να ξέρεις πως είναι ο εσωτερικός κόσμος του?
Και γιατί να απαντήσω με ένα ΝΑΙ ή με ένα ΟΧΙ κρίνοντας μόνο από την εξωτερική εμφάνιση?
Ένα άλλο λάθος είναι όταν λαμβάνεις υπ όψιν τα.....τυπικά προσόντα. Ηλικία, πτυχια κλπ.
Υπάρχουν γυναίκες που απέρριψαν προτάσεις μόνο και μόνο επειδή ο ...υποψήφιος ήταν λίγους μήνες μικρότερος.
Μετά από 20 χρόνια γάμου βλέπω ότι στη συμβίωση κανένα από τα χαρακτηριστικά που μας έχουν μάθει να δίνουμε σημασία δεν έχει τελικά σημασία.
Άλλα έχουν σημασία που ούτε από το μυαλό περνάνε.
Πάντως αν είναι για να γίνει Θώδη καλά κάνει και κάθεται στη μαμά του και στα μελίσσια του.
Και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του.
Αυτός ο άνθρωπος ότι και αν είναι κανείς δεν θα τον γνώριζε αν δεν τον έπιανε ο φακός να τον προβάλλει και να βρούνε θέμα.
Από αυτόν πέρα από το αν είναι ωραίος ή έξυπνος ή άσχημος ή χαζός βγήκαν πολλά στη φόρα που σχετίζονται με τη σημερινή κοινωνία.
Χα χα χαΔεν ξέρω αν χάθηκαν οι άντρες. Ίσως έχουμε αποκτήσει μία κακώς εννοούμενη αίσθηση "αξιοπρέπειας", με την έννοια οτι είναι πολύ κακό να φας απόρριψη, οπότε γιατί να δοκιμάσεις?
Το πλησίασμα δεν είναι πάντα άμεσο οπότε και η απόρριψη δεν είναι και αυτή άμεση. Αν και πρέπει να βγει από το μυαλό αυτή η χαζή λέξη "Απόρριψη" γιατί έλκει τα κακά πνευματα και τα βενζεβούλια.
Κάποτε για να πλησιάσω κάποιον που μου άρεσε πήγαινα στην εκκλησία πριν από τον παπά. Ήταν θεούσος. Είχα γίνει πολύ ....."πιστή" Συμμετείχα στις εκδηλώσεις τις εκκλησίας μέχρι τον επιτάφιο στόλιζα. Ήξερα πως πήγαινε εκκλησία και ο μικρός του αδερφός ήταν παπαδάκι. Η σχέση μας δεν κράτησε πολύ και μπορεί να μην ήθελε ή κάτι άλλο να είχε στο μυαλό του. Θα πήγαινε φαντάρος και δεν ήθελε δεσμεύσεις και υποσχέσεις ήμουν και ..... ανήλικη.
Πάντα υπάρχουν τρόποι για να πλησιάσεις κάποιον.
Όλα στο χέρι και στο πιάτο δεν έχει αξία.
Μήπως ο κόσμος χάζεψε σε σχέση με το παρελθόν επειδή τα θέλει όλα στο πιάτο?
Οι σχέσεις χρειάζονται στρατηγηκή. Και είναι το μόνο ίσως πεδίο που το μυαλό χρειάζεται να δουλεύει καλά.
Γιατί είναι το μόνο ίσως πεδίο που δεν έχει κανόνες.
Δεν μου αρέσει καθόλου η λέξη απόρριψη αλλά δεν είναι ανάγκη να αρέσουμε σε όλους.Κι όμως, γνωρίζω άτομο που δεν έχει θέμα με το "όχι". Η σχέση του με την "απόρριψη" είναι ιδανική. Και ξεκινάει από την απλή διαπίστωση οτι δεν μπορεις να αρέσεις σε όλους. Θα σε απορρίψει κάποιος, θα πας παρακάτω.
Αλλά γιατί το Α και το Ω να είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση?
Αλλά αν ξέρεις κάποιον μόνο "οπτικά" σαν φάτσα δεν μπορείς να ξέρεις πως είναι ο εσωτερικός κόσμος του?
Και γιατί να απαντήσω με ένα ΝΑΙ ή με ένα ΟΧΙ κρίνοντας μόνο από την εξωτερική εμφάνιση?
Ένα άλλο λάθος είναι όταν λαμβάνεις υπ όψιν τα.....τυπικά προσόντα. Ηλικία, πτυχια κλπ.
Υπάρχουν γυναίκες που απέρριψαν προτάσεις μόνο και μόνο επειδή ο ...υποψήφιος ήταν λίγους μήνες μικρότερος.
Μετά από 20 χρόνια γάμου βλέπω ότι στη συμβίωση κανένα από τα χαρακτηριστικά που μας έχουν μάθει να δίνουμε σημασία δεν έχει τελικά σημασία.
Άλλα έχουν σημασία που ούτε από το μυαλό περνάνε.
- doctormarkon
- Επίτιμος

Για να γνωρίσεις κάποιον δεν χρειάζεται και καμιά μακροχρόνια συμβίωση.
Μια εβδομάδα διακοπές αρκούν για να γυρίσει ένα ζευγάρι μαλλί με μαλλί ή να περάσουν υπέροχα και να αποφασίσουν να ζήσουν για πάντα μαζί.
Αλλά ούτε και σεξ με το καλημέρα σας. Μου αρέσεις πάμε στο κρεβάτι να τη.....βρούμε.
Είναι άλλα αυτά που μετράνε.
Ακόμα και οι....βιορυθμοί παίζουν και αν δεν ταιριάζεις εκεί είναι κόλαση.
Π.χ πάντα με εκνεύριζε όταν ένας άντρας κοιμόταν σε δημόσιο χώρο. Να του μιλάς και το κεφάλι να πέφτει ντουπ. Ή να χασμουριέται ή να κοιμάται πολλές ώρες το μεσημέρι ή να ξυπνάει στις 2 το μεσημέρι.
Οι σχέσεις με το φαγητό επίσης είναι ένα θέμα κόλαση.
Φαντάσου vegan με φανατικό κρεατοφάγο που τα αρνιά να τα τρώει με τα μαλλιά.
Θα σφαχτούν δεν υπάρχει περίπτωση. 10η εντολή ή εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες.
Αντίθετα η θρησκεία και τα πολιτικά δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο.
Μια εβδομάδα διακοπές αρκούν για να γυρίσει ένα ζευγάρι μαλλί με μαλλί ή να περάσουν υπέροχα και να αποφασίσουν να ζήσουν για πάντα μαζί.
Αλλά ούτε και σεξ με το καλημέρα σας. Μου αρέσεις πάμε στο κρεβάτι να τη.....βρούμε.
Είναι άλλα αυτά που μετράνε.
Ακόμα και οι....βιορυθμοί παίζουν και αν δεν ταιριάζεις εκεί είναι κόλαση.
Π.χ πάντα με εκνεύριζε όταν ένας άντρας κοιμόταν σε δημόσιο χώρο. Να του μιλάς και το κεφάλι να πέφτει ντουπ. Ή να χασμουριέται ή να κοιμάται πολλές ώρες το μεσημέρι ή να ξυπνάει στις 2 το μεσημέρι.
Οι σχέσεις με το φαγητό επίσης είναι ένα θέμα κόλαση.
Φαντάσου vegan με φανατικό κρεατοφάγο που τα αρνιά να τα τρώει με τα μαλλιά.
Θα σφαχτούν δεν υπάρχει περίπτωση. 10η εντολή ή εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες.
Αντίθετα η θρησκεία και τα πολιτικά δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο.
χθες τον ειδα στο ΟΛΑ..
εχει σχετικο απόσπασμα στο youtube.
πολυ γελιο!εναν τετοιον χρειαζονταν ολες οι ελληνιδες για να στρωσουν

εντωμεταξυ εχει γινει ηδη viral..
δειτε για παραδειγμα μια φωτο(δεν μπορω να την βαλω λογω αναλυσης)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56E8FB83
εχει σχετικο απόσπασμα στο youtube.
πολυ γελιο!εναν τετοιον χρειαζονταν ολες οι ελληνιδες για να στρωσουν
εντωμεταξυ εχει γινει ηδη viral..
δειτε για παραδειγμα μια φωτο(δεν μπορω να την βαλω λογω αναλυσης)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56E8FB83
- doctormarkon
- Επίτιμος

Βέβαια περισσότερο γελοίος είναι ο Θέμος.
Αν και στην αρχή είπε πως χάθηκαν οι άντρες και τους χτύπησαν οι Τζιχαντιστές.
Η υπόθεση θυμίζει Βόγλη Στάσου Μύγνταλα.
Τόσες ζζζζζζζζζυναίκες.
Μα γιατί δεν τον αφήνανε στην ησυχία του τον άνθρωπο????????
Αν και στην αρχή είπε πως χάθηκαν οι άντρες και τους χτύπησαν οι Τζιχαντιστές.
Η υπόθεση θυμίζει Βόγλη Στάσου Μύγνταλα.
Τόσες ζζζζζζζζζυναίκες.
Μα γιατί δεν τον αφήνανε στην ησυχία του τον άνθρωπο????????