kat_woman έγραψε:Ποιός είναι ο Γιάννης Κουλούρης? Πες μας λίγα πράγματα για αυτόν...Κάπου λέει για ΝΑΣΑ?
μα τα είπε ο ίδιος μανάρα μου, αστροφυσικός και χαρτογράφος πλανητών. Έχει χαρτογραφήσει και τον Άρη (και όχι μόνον)
edit: ακου τον από το 25:45 περιπου
Πέραν αυτών, μπορώ να σου πω αυτό που εισπράττω εγώ. 'Ενας πολύ καλος άνθρωπος
και με καρδιά καθαρά ελληνική. Ένας μαχητής που δε μασάει με τίποτα.
kat_woman έγραψε:Μου αρέσει πολύ η νέα σου δραστηριοποίηση με τις συνεντεύξεις και τις συνομιλίες! Καλοί και οι υποτιτλισμοί (και βεβαίως χρησιμότατοι), αλλά αυτή είναι αυθεντική, καθαρά δική σου δουλειά!
Μ'αρέσει και μένα και αυτή είναι μόνο η αρχή. Έχω ήδη στα σκαριά τον Κατοχικό, και τον Κασταμονίτη.
Ο Αργυρόπουλος δε μου'κανε αίτημα επαφής ακόμα, οπότε θα τον ξαναενοχλήσω.
kat_woman έγραψε:Πολυ καλός ήχος, επίσης. Γιατί δεν σε βλέπουμε, όπως στον Bartley? Μου έλειψε και το ρούφηγμα του ηλ. τσιγάρου...
πρώτον, αρχίσαμε να μιλάμε χωρίς να'χω σκοπό να τον καταγράψω. Δεύτερον, δεν άνοιξα κάμερα γιατί ήμουν άλουστη. (αιώνια γυναικεία ματαιοδοξία) και φυσικά δε θα την άνοιγα όταν άρχισα την καταγραφή. Θα με ξαναδείτε όμως, μη σκάτε. Θα λουστώ σήμερα.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο όμως, τέρμα στις εμφανισεις μου. 'Ηταν πολύ ξεφτίλα αυτό το "βράσιμο" που ακουγόταν στο ρούφηγμα. Το προγραμματάκι που αγόρασα δουλεύει μια χαρά κι αυτό μ'ευχαριστεί.
kat_woman έγραψε:Επίσης, η χροιά της φωνής του σε πολλά σημεία, όταν δεν τον βλέπω αλλά τον ακούω μόνο, μου θυμίζει τον δικό σου τον Τζώνυ..

σε κάποιο σημείο μουρμούραγε κι ο Τζόνι γιατί δεν είχε συνειδητοποιήσει πως τον κατέγραφα,
αλλά ευτυχώς δεν ακουγόταν δυνατά... Κόντεψα να του βάλω τσιρότο στο στόμα.
χαίρομαι που επικροτείται αυτή η προσπάθειά μου.