Ο εγγονός Φρίτο
Ο εγγονός Φρίτο
Ο παππούς του είχε σκοτωθεί το 1940 στον ελληνοιταλικό πόλεμο. Ο εγγονός του δίνει το σώου του στο youtube ξεφτιλίζοντας το όνομα Μαρδοχάι Φριζής. Ο Φρίτο, που βέβαια μόνο σοβαρά δεν μπορούμε να τον πάρουμει, απειλεί ότι θα γίνει Γάζα η Ελλάδα αν οι ακροαριστεροί του ΠΑΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν σταματήσουν τις διαδηλώσεις υπέρ των «ψευδοπαλαιστινίων».
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- Lionheart
- Founder-Administrator

- Φύλο: Άνδρας
Re: Ο εγγονός Φρίτο
Πλέον, μακάρι να βγει ο κόσμος στους δρόμους, μπας και καταλάβει αυτή η μάζα προβάτων τη δύναμή τους και συνεχίσει να την ασκεί κι ας είναι για όποιον σκοπό θέλει.
Το βίντεο μπορεί να είναι μπαρούφα ή και σωστό, δεν θα εκφέρω άποψη, αλλά μακάρι να βγουν μερικά ακόμα μπας και ξυπνήσει ο ραγιάς.
Το βίντεο μπορεί να είναι μπαρούφα ή και σωστό, δεν θα εκφέρω άποψη, αλλά μακάρι να βγουν μερικά ακόμα μπας και ξυπνήσει ο ραγιάς.
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Ο Φρίτο είναι μια από τις περιπτώσεις που θεωρούνται ανάξιοι απόγονοι, ενδόξων προγόνων, τους οποίους χρησιμοποιούν όπως ο μεθυσμένος τον φανοστάτη. Οχι για να φωτίσει το δρόμο τους, αλλά για να στηρίξουν τα σαθρά τους επιχειρήματα. Από όλες τις βλακείες που λέει, εμένα μου έκανε κλικ το ότι ταυτίζει τον αντισημιτισμό με τον αντισιωνισμό. Δηλαδή, όποιος είναι εναντίον του κράτους του Ισραήλ και των μεθόδων του, είναι ταυτόχρονα και εναντίον των Εβραίων ως φυλής. Δυστυχώς εδώ ο Φρίτο έχει ένα πόντο, διότι αυτή την ταύτιση την κάνουν πάρα πολλοί που τοποθετούν τον εαυτό τους στην άλλη πλευρά.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
ναι και είναι λάθος. έχω κάνει τουλάχιστον 2 βίντεο για να το καταδείξω αυτό,Clash έγραψε:αυτή την ταύτιση την κάνουν πάρα πολλοί που τοποθετούν τον εαυτό τους στην άλλη πλευρά.
αλλά η δύναμη της συνηθείας και της βλακείας, μεγάλη.
https://www.youtube.com/watch?v=V7XvFb_P4Os
Η ουσία είναι (το'χω ξαναπεί) ότι ο σιωνισμός ξεκίνησε σαν ιδεολογία (ή καλύτερα να πω ιδεοληψία) από εβραιόπουλα τύπου Ροθτσάιλντ και δε συμμαζεύεται, και γι'αυτό γίνεται αυτός ο συσχετισμός που κάνει πολύ δύσκολο να γίνει διαχωρισμός και αποκοπή του αντισημιτισμού από τα αντισιωνισμό.
Τον τύπο δεν θα τον δω/ακούσω. Δε γουστάρω να γεμίζω το μυαλό μου
με ρύπους. Μου αρκούν όσα είπες εσύ γι'αυτόν.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Λογω χρυσαυγητων και ψεκασμενων διστάζουμε κι εμεις να μιλησουμε για σιωνισμό μην μας ταυτίσουν μαζι τους.
Aααα, όχι κυρία μου θα τον ακούσεις τον Φρίτο ακόμη και με το ζόρι. Και θα τον ακούσεις για να δεις πως όσοι ταυτίζουν τον αντισημιτισμό με τον αντισιωνισμό, ρίχνουν νερό στο μύλο των σιωνιστών για να κάνουν τα εγκλήματα τους. Ο Φρίτο δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένας συνηθισμένος Εβραίος που θεωρεί τον εαυτό του πατριώτη. Δεν είναι όργανο της πρεσβείας ή, της Μοσάντ, ούτε καν προπαγανδιστής, είναι πολύ βλάκας για κάτι τέτοιο. Προπαγανδιστής στην Ελλάδα είναι Κοέν. Οτι λέει, τα κατεβάζει από το κεφάλι του, όμως βλέπουμε πως περίπου σκέφτεται ο μέσος Εβραίος που έχει καταπιεί την προπαγάνδα των σιωνιστών και νομίζει ότι αυτές πρέπει να είναι οι απόψεις ενός σωστού πατριώτη, ιδιαίτερα όταν η πατρίδα του βρίσκεται σε πόλεμο και αντιμετωπίζει την κατακραυγή για τα εγκλήματα της. Αλλωστε και ο καημένος ο Φρίτο μπορεί να πει όταν μου ρίχνουν ρουκέτες οι «ψευτοπαλεστίνιοι», εγώ θα σκέφτομαι τη Γάζα;
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
To θέμα ισραήλ-σιωνιστών κλπ, έχει συζητηθεί εκτενώς στο τόπικ για το ισραήλ.Clash έγραψε:Aααα, όχι κυρία μου θα τον ακούσεις τον Φρίτο ακόμη και με το ζόρι. Και θα τον ακούσεις για να δεις πως όσοι ταυτίζουν τον αντισημιτισμό με τον αντισιωνισμό, ρίχνουν νερό στο μύλο των σιωνιστών για να κάνουν τα εγκλήματα τους.
Τη θέση μου, νομίζω την έχεις αντιληφθεί. Αν όχι, πήγαινε εκεί να διαβάσεις.
Δε θα το ανασκαλίσω ΚΑΙ εδώ για έναν Φρίτο -ντορίτο.
Και δε θα τον ακούσω. Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να τον αναλώνω
σε μπούρδες.
Σε ό,τι με αφορά, σιωνισμός και ναζισμός είναι φίλιες για να μην πω ταυτόσημες (στην πράξη) ιδεολογίες. Αυτό είχε εδραιωθεί και με απόφαση του συμβουλίου του ΟΗΕ το 72, (ο οποίος αποκάλεσε σιωνισμό και ναζισμό "δίδυμες" ιδεολογίες) αλλά να'ναι καλά ο γκορμπατσόφ που φρόντισε για την ανατροπή της απόφασης το '91...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble