25η μαρτίου σήμερα (μερικές σκέψεις)
-
Divine Sinner
25η μαρτίου σήμερα (μερικές σκέψεις)
Aν κατά την επέτειο της επανάστασης της 25ης Μαρτίου δεν μπορείς να πλησιάσεις στην παρέλαση και οι εορτασμοί είναι πριβέ για την ολιγαρχία, πάει να πει ότι αυτή η επανάσταση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Re: 25η μαρτίου σήμερα (μερικές σκέψεις)
Τό σημερινό τυραννικό καθεστώς κάνει ὅ,τι μπορεῖ ὥστε νά ἀντιληφθοῦμε τήν μεγάλη ἀλήθεια πού κρύβουν μέ τίς πολυσπούδαστες κορῶνες τους οἱ ἱστορικοί καί οἱ δάσκαλοι: Ὄτι ἡ ἐπανάσταση πού ἔγινε ἀπό τούς Ἕλληνες μόνους τους, ἐνάντια στήν γνώμη τῶν λογίων καί τοῦ Φαναρίου, τοῦ Καποδίστρια καί τοῦ Πατριάρχη, κατά τοῦ Τούρκου καί τοῦ Κοτσαμπάση, καί τό αἷμα των ἀγωνιστῶν πού χύθηκε, χρησίμαψαν τελικά γιά νά φτιαχτῆ ἕνα κρατίδιο - προτεκτοράτο στήν μύτη τῆς χερσονήσσου τοῦ Αἵμου, πού τό διαφεντεύουν ἔκτοτε ἐκ περιτροπῆς ἡ Ἀγγλία (καί τό alter-ego της ΗΠΑ), ἡ Γαλλία, (σπανίως ἡ Ρωσία), μέ ...Γερμανό διοικητή καί τούς ντόπιους πράκτορές τους (κόμματα).Divine Sinner έγραψε:Aν κατά την επέτειο της επανάστασης της 25ης Μαρτίου δεν μπορείς να πλησιάσεις στην παρέλαση και οι εορτασμοί είναι πριβέ για την ολιγαρχία, πάει να πει ότι αυτή η επανάσταση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ
Ναί, ἡ ἐπανάσταση ἔμεινε μισή.
Διαβᾶστε τήν Ἑλληνική Νομαρχία (Ἀνωνύμου) καί τήν Ἀλήθεια γιά τό 21, τοῦ Γιάννη Σκαρίμπα.
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Η γελοιοποίηση της παρέλασης, έτσι όπως κατάντησε, είναι εξοργιστική, αλλά δε θα'πρεπε να εκπλήσσει κανέναν μέσα στο "δημοκρατικό" καθεστώς στο οποίο ζούμε, αλλά και με δεδομένη την κατεπείγουσα πλέον ανάγκη των εξουσιαστών, να απαξιωθεί κάθε τι που να έχει σχέση με το έθνος...
το οποιοδήποτε έθνος... πόσο μάλλον το ελληνικό. Πιστοί στην εκτέλεση εντολών, δεν διοργανώθηκε ούτε στρατιωτική παρέλαση, και η μαθητική ήταν άκρως ρατσιστική, με μόνους τους αριστούχους και σημαιοφόρους να παρελαύνουν, ενώ οι γονείς τους δεν είχαν το δικαίωμα να τους δουν από κοντά... Οι αστυνομικοί περισσότεροι από τους παρελαύνοντες, και οι "επίσημοι" στέκονται ανάξιοι να τιμηθούν ή να τιμήσουν το νόημα αυτής της μέρας, στις εξέδρες. Η απίστευτη αστυνομική δύναμη που τους "προστάτευε", ήταν απαραίτητη με δεδομένη την "αγάπη" του λαού στο πρόσωπό τους, που κατά τα άλλα και σύμφωνα τις γελοίες δημοσκοπικές επικοινωνιακές σάχλες τους,
τους δίνει και ποσοστά στις εκλογές...
Συγνώμη που δεν ανέβασα φέτος στα προεξέχοντα τον πανηγυρικό της εθνικής μας παλιγενεσίας όπως κάνω κάθε χρόνο, αλλά δεν είχα ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση να το κάνω.
χρόνια πολλά, πιο φωτεινά, για την Ελλάδα μας, γιατί αυτά της αξίζουν.
το οποιοδήποτε έθνος... πόσο μάλλον το ελληνικό. Πιστοί στην εκτέλεση εντολών, δεν διοργανώθηκε ούτε στρατιωτική παρέλαση, και η μαθητική ήταν άκρως ρατσιστική, με μόνους τους αριστούχους και σημαιοφόρους να παρελαύνουν, ενώ οι γονείς τους δεν είχαν το δικαίωμα να τους δουν από κοντά... Οι αστυνομικοί περισσότεροι από τους παρελαύνοντες, και οι "επίσημοι" στέκονται ανάξιοι να τιμηθούν ή να τιμήσουν το νόημα αυτής της μέρας, στις εξέδρες. Η απίστευτη αστυνομική δύναμη που τους "προστάτευε", ήταν απαραίτητη με δεδομένη την "αγάπη" του λαού στο πρόσωπό τους, που κατά τα άλλα και σύμφωνα τις γελοίες δημοσκοπικές επικοινωνιακές σάχλες τους,
τους δίνει και ποσοστά στις εκλογές...
Συγνώμη που δεν ανέβασα φέτος στα προεξέχοντα τον πανηγυρικό της εθνικής μας παλιγενεσίας όπως κάνω κάθε χρόνο, αλλά δεν είχα ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση να το κάνω.
χρόνια πολλά, πιο φωτεινά, για την Ελλάδα μας, γιατί αυτά της αξίζουν.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Κάποτε κάποιοι είχαν μιλήσει εναντίον των παρελάσεων με τα γνωστά επιχειρήματα.
Κι εμένα δεν ήταν κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα.
Τώρα όμως κάποιοι θέλουν να τις καταργήσουν.
Και είναι αυτοί που κάποτε έρριχναν κατάρες και αναθέματα σε όσους ήταν ενάντια.
Τότε ταϊζαν το φουσκωμένο τους εγώ οι παρελάσεις.
Τους έβαζαν στο βάθρο, τους χειροκροτούσαν, τα παιδιά έστρεφαν το κεφάλι προς τους "επισήμους"
και εκείνοι καμάρωναν σαν γύφτικα σκεπάρνια.
Τώρα που τους γιουχάρουν θέλουν να τις καταργήσουν.
Τώρα δεν θέλω να καταργηθούν οι παρελάσεις.
Γιατί τώρα θα αποκτήσουν το αληθινό τους νόημα.
Τιμή στους αγωνιστές του 21 είναι το νόημα και όχι στις φάτσες και στις κοιλιές των "επισήμων"
Κι εμένα δεν ήταν κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα.
Τώρα όμως κάποιοι θέλουν να τις καταργήσουν.
Και είναι αυτοί που κάποτε έρριχναν κατάρες και αναθέματα σε όσους ήταν ενάντια.
Τότε ταϊζαν το φουσκωμένο τους εγώ οι παρελάσεις.
Τους έβαζαν στο βάθρο, τους χειροκροτούσαν, τα παιδιά έστρεφαν το κεφάλι προς τους "επισήμους"
Τώρα που τους γιουχάρουν θέλουν να τις καταργήσουν.
Τώρα δεν θέλω να καταργηθούν οι παρελάσεις.
Γιατί τώρα θα αποκτήσουν το αληθινό τους νόημα.
Τιμή στους αγωνιστές του 21 είναι το νόημα και όχι στις φάτσες και στις κοιλιές των "επισήμων"
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
-
Divine Sinner
Δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί. Φταίνε και οι γονείς μας και οι δάσκαλοι μας. Που μας μάθανε να παρελαύνουμε μπροστά σε κατώτερους από εμάς "επισήμους" και να δείχνουμε σεβασμό απέναντι τους την ώρα που εκείνοι μιλούσαν σε κινητά ή μεταξύ τους.
Σε συνδυασμό με τα ρουσφέτια και την πελατειακή νοοτροπία δεν απορώ γιατί το κάνανε. Ετσι μας μαθαίνανε. Ότι ο κύριος βουλευτής θα μας βολέψει και είναι ανώτερος μας.
Σε συνδυασμό με τα ρουσφέτια και την πελατειακή νοοτροπία δεν απορώ γιατί το κάνανε. Ετσι μας μαθαίνανε. Ότι ο κύριος βουλευτής θα μας βολέψει και είναι ανώτερος μας.
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 6 φορές
Παρακολουθώντας λίγο τη σειρά του σκάι σήμερα το πρωί μου δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι σήμερα ζούμε αντίστοιχες συνθήκες με τις τότε,τουρκοκρατίας παραμονές επανάστασης.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Τό μεσημέρι κατά τίς 12.00' βρέθηκα μέ τά αὐτοκίνητο νά κινοῦμαι παράλληλα ἐπί τῆς Ἐθνικῆς ὁδοῦ Ἀθ.-Λαμίας στό ὕψος τῆς Λιοσίων, μέ τά ἅρματα μάχης πού περίμεναν τήν σειρά τους νά παρελάσουν μπροστά ἀπό τόν Καίσαρα... Πιό πάνω ξανασυνάντησα καί ἄλλα. Τέλος, στό ὕψος τῆς Μεταμόρφωσης ἀμέσως μετά τήν Ἀττική ὁδό ἕνα θλιβερό ἀπρόοπτο: Ἕνας μοτοσυκλετιστής πεσμένος κάτω, σέ σχῆμα ἐμβρύου, ἄν καί μεγαλόσωμος προσπαθοῦσε νά κουνηθῆ, ἕνας στρατιὠτης καί ἕνας πολίτης στέκοναν ἀπό πάνω του, ἐνῶ λίγες δεκάδες μέτρα πιό μπροστά τρεῖς στρατιῶτες προσπαθοῦσαν πάνω σ' ἕνα ἅρμα νά βροῦν ἀπό ποῦ ἔπεφταν τά λάδια στόν δρόμο...
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς