η συζητηση ειχε να κανει με αυτην την φωτο:

Περιγραφή εικόνας απο ναταλια
ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
Gaius Divinus Sinnerius Ο αγοραστης του ελεφαντοδοντου δεν ειναι μαυρος παντως. οποτε ναι. κι αυτος το κανει για να ζησει οπως ο σφαγεας σφαζει το γουρουνι για να πληρωθει και εσυ το αγοραζεις για να ζησεις. με την διαφορα οτι καποιος λευκος καποιος κιτρινος καποιος ιαπωνεζος δινει χιλιαδες ευρω για να εχει ενα αγαλματιδιο απο ελεφαντοδοντο στην συλλογη του.
Πριν από 34 λεπτά · Μου αρέσει!
ναταλια φερουν ΙΣΗ ευθυνη ΜΕ τον αγοραστη.
υπαρχουν ΕΣΚΑΜΕΝΑ στην κονομα.
Gaius Divinus Sinnerius στην κονομα υπαρχουν εσκαμενα. στην επιβιωση οχι
ναταλια ΟΚ επειδη πρεπει να επιβιωσουμε ενεκεν μνημονιου ας γινουμε και εκτελεστες.ΔΕ ΜΑΜΙΕΤΑΙ.
Gaius Divinus Sinnerius Necessitas non habet legem (λατινικη παροιμια, ειχε ειπωθει και απο τους προγονους μας). οχι αφρικανικη. μεταφραση. Η αναγκη δεν εχει νομους.
Eftijis παω να φαω τον σκυλο μου τοτε αφου πειναμε..... χχχμμμμμμ...λογικο μου ακουγεται....
Maria παρτο αλλιως κοριτσι μου....αλλο εγραψα...
Eftijis οπωε και να χει ειναι ελεεινο θεαμα απλα...
Maria φυσικα ειναι ελεεινο θεαμα οπως ειναι και των κατσικιων,κοτοπουλων και χοιρων....οπως η καταστροφη της φυσης γενικοτερα....
ναταλια δηλαδη ο δυτικος τους βαζει να τους σκοτωνουν?hallooooo!αυτοι ειναι αμοιροι ευθυνων?
ναταλια maria εξισωνεις την κοτα με τον ελεφαντα και την φαλαινα/?
Maria ναταλια δεν υπαρχει περιπτωση να προσπαθησω καν να σου εξηγησω...σκεψου οπως νομιζεις
ναταλια τα μεν τα τρωμε για να ζουμε τα δε για την κονομα.
Maria για το ελεεινο της εικονας ΝΑΙ ΤΟ ΕΞΙΣΩΝΩ
Maria ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΦΑΓΕΙΑ??? ασε με ρε ναταλιτσα
ναταλια οκ πηγε ΑΛΛΟΥ το νοημα και δεν μπορω να εξηγησω οτι αυτη η εικονα απεχει σαν ουσια απο το κοτοπουλο που τρως το βραδυ
ναταλια ειπα το αντιθετο?
!
Gaius Divinus Sinnerius Αρα συμφωνουμε οτι αυτοι φερουν μεν ευθηνη αλλα ελαχιστη σε σχεση με τον αγοραστη;
Gaius Divinus Sinnerius Στην κατοχη δηλαδη οσοι το καναν ειναι καταδικαστεοι;
ναταλια ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ να εισαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ. αν η συγκεκριμενη φωτο δεν ηταν στην Αφρικη και ηταν με φαλαινοθηρες θα μας ειχατε τρελανει στην αγανακτηση για τα ''φονικα''...ασε φιλαρακο..
Gaius Divinus Sinnerius ναι αν κινδυνευεις να πεθανεις θα φας οτι εχει πρωτεϊνες
Gaius Divinus Sinnerius η φαλαινοθηρια ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα. σε αλλη εποχη θα την θεωρουσα θεμιτη.
ναταλια γιατι ειναι αλλο πραγμα?
Gaius Divinus Sinnerius Κι εκει υπαρχει διακριση αναμεσα στον ναυτη του πλοιου και τον πλοιοκτητη.
Sef Civils Ναταλία υπερβάλεις , καταρχήν ειναι στον τόπο τους και κατα δεύτερον στους οι "πολιτισμένοι" λευκοι τα αγόραζουν
ναταλια οκ οι πολιτισμενοι λευκοι αγοραζουν και παιδια...
θα γινεις αρωγος τους?και τι σημαινει ειναι στον τοπο τους?και ο ελεφαντας στον τοπο του ειναι.
Gaius Divinus Sinnerius Σημαινει οτι το σχολιο σου για τον πολυπολιτισμο ΣΕ σχεση με την εικονα θελει να πει οτι οι μαυροι ειναι ικανοι για ολα. με την ιδια λογικη ομως οι λευκοι ειναι ικανοι να πληρωσουν για ολες τις "ικανοτητες" του μαυρου, αρα και οι ιδιοι ικανοι για ολα
ναταλια δεν ειπα το αντιθετο.εδω ομως τους λεμε ψυχικα διαταραγμενους οχι κακομοιρους.
Gaius Divinus Sinnerius Αν καποιος το κανει για την μεγαλομανια του τοτε ειναι ψυχικα διαταραγμενος. αν το κανει να ταισει τα παιδια του τοτε κανει το μονο που μπορει. δεν μπορουσε ρε παιδι μου να γινει γραφιστας ειχε κανα χιλια χιλιομετρα αποσταση απο το κοντινοτερο σχολειο ποσο μαλλον σχολη