Σεπτέμβριος 2011

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
aitherovamwn
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Σεπτέμβριος 2011

Δημοσίευση από aitherovamwn » Τρί 06 Σεπ 2011, 18:14

ήμουν αρκετά διστακτικός για το εάν θα έπρεπε να ξεκινήσω αυτό το τόπικ ή όχι (σκεπτόμενος κυρίως ότι αρκετός αρνητισμός κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα τελευταία, δεν χρειάζεται να τον εντείνουμε), όμως νομίζω οι περισσότεροι από εσάς θα συμφωνήσετε στο γενικότερο gut feeling ότι ο μήνας που μόλις ξεκίνησε δεν θα είναι σαν τους άλλους..

κάτι τα περάσματα και οι ευθυγραμμίσεις του ελενιν, κάτι η 10ετία από την 11/9, βάλτε και το πολεμικό κλίμα που φαίνεται να ξαναφουντώνει στη γειτονία μας (με τη νέα κόντρα τουρκίας - ισραήλ), σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη κλιμάκωση των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών αδιεξόδων σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο, και έχουμε ένα αρκετά εκρηκτικό "μείγμα" για τον Σεπτέμβρη..

πριν από λίγο πέτυχα το παρακάτω αρθράκι στο νετ, που μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον (και ξέρω ότι θα το εκτιμήσουν και αρκετοί εδώ μέσα).. ρίξτε του μια ματιά (μην παραλείψετε να δείτε και τα "αποκαλυπτικά" κινηματογραφικά τρέιλερ που περιλαμβάνει).. νομίζω θα συμφωνήσετε ότι κάποιες από τις πληροφορίες που παρατίθενται είναι πολύ εντυπωσιακές..

http://mysteryoftheinquity.wordpress.co ... mber-2011/

προσωπικά είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι όπως και να έρθουν τα πράγματα, ο Σεπτέμβρης (και γενικότερα ολόκληρο το φθινόπωρο που μόλις ξεκίνησε) θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον..

και μια μικρή επιφύλαξη: είναι πολύ σημαντικό να είμααστε προετοιμασμένοι και ψυχολογικά έτοιμοι για αυτά που έρχονται.. ας είμαστε όμως και προσεκτικοί με τις ενέργειες που εκπέμπουμε προς τα έξω.. θέλω να πω, ότι πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι συναισθήματα φόβου, τρομολαγνίας ή πανικού όχι μόνο δεν βοηθούν την κατάσταση, αλλά ενδέχεται να επιδεινώνουν τις ήδη φορτισμένες δυναμικές που "κυκλοφορούν" στους αιθέρες..

το ξέρω ότι ούτε ο χώρος ούτε ο χρόνος προσφέρονται για να επεκταθώ περισσότερο πάνω σε αυτό, όμως το ζήτημα της σωστής ψυχολογικής - ενεργειακής διαχείρισης της πληροφόρησης είναι κάτι που με έχει απασχολήσει πάρα πολύ τελευταία.. εν ολίγοις, οφείλουμε όλοι μας να είμαστε πάρα πολύ υπεύθυνοι απέναντι στις "σκεπτομορφές" που ενισχύουμε με την προσοχή μας, διαφορετικά η γνώση όχι μόνο δεν μας ωφελεί ή μας εξελίσσει, αλλά καταλήγει να υπηρετεί και τους πιο σκοτεινούς σκοπούς (μήπως εκείνων που μας πληροφόρησαν; όπως και να έχει, ας έχουμε υπόψη μας ότι ακόμα και οι ταινίες που επιλέγεται να κυκλοφορούν σε δεδομένες χρονικές στιγμές, συχνά αποσκοπούν όχι μόνο στην προετοιμασία αλλά και στην ενεργειακή ενίσχυση συγκεκριμένων αρνητικών δυναμικών με τη δύναμη της προσοχής του παγκόσμιου κοινού)..
...να είστε πάντα καλά...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Σεπτέμβριος 2011

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Σεπ 2011, 19:10

Xαίρομαι που επανέκαμψες. :xara:
Σημαντικό φυσικά το τόπικ με το οποίο ξεκίνησες! :respect:

Πηγα φυσικά και είδα...
αρχικές εντυπώσεις μου:

1/Κι εγώ συμφωνώ-νιώθω ότι αυτός ο μήνας (θα) είναι καταλυτικός...

2/ φρίκαρα με το αρχικό τρέιλερ (Απόλλων 18), το επόμενο δεν το είδα.

3/ τώρα βλέπω το βίντεο Comet Elenin Forecast for 9/2011 to 1/2012 (Old Version)

θέτω τις διαστάσεις/παρατηρήσεις μου, ενώ το βλέπω, για να μην τα ξεχάσω.

α/ απορρίπτει όλες τις άλλες πιθανότητες που έχουν αναπτυχθεί (να'ναι ο νιμπίρου κλπ) για τον Ελενιν, μαζί με αυτή που πρότεινε κι ο Χόγκλαντ, ότι είναι κάποιο σκάφος.

β/ ενσπείρει φόβο μιλώντας για κατακλυσμό σ'όλον τον πλανήτη.

γ/ λέει για τις θρησκείες: Ο ιουδαϊσμός είναι μια γιορτή για τη ζωή, ο χριστιανισμός η θρησκεία της αγάπης κι ο ισλαμισμός η θρησκεία της ειρήνης... ντόινγκ? Κρίνετε μόνοι σας.

δ/ αναφέρεται σε παλιές προφητείες που λένε (δε θυμάμαι τώρα ποιων) ότι θα έρθουν κάποιοι που θα μιλάνε για ειρήνη και θα κάνουν πόλεμο. (καθαρόαιμος εκφοβισμός- ή να μας βάλει στο τριπάκι απόλυτης αρνητικής προσέγγισης απέναντι σε εξωγήινους που μπορεί να έρθουν; Εσείς αποφασίζετε)

ε/ ενώ απέρριψε όλες τις εκδοχές των΄αλλων όπως είπα πιο πάνω, στεκεται στην προφητεία των Χόπι και μέχρι στιγμής δείχνει να "κλίνει" προς αυτήν. Η προφητεια λέει ότι ο Ελενιν είναι το μπλε άστρο (προπομπός) κατσίνα (δηλαδή σκάφος) το οποίο ακολουθεί το κόκκινο άστρο κατσίνα.

-μιλάει και για αφαίρεση μιας μάσκας...

-η προφητεία των χόπι λέει ότι ο κατσίνα θα συνοδεύεται και από "ανήψια". Πράγματι, έχει αντικείμενα ο Ελενιν σε παράλληλη πορεία μ'αυτόν..

ζ/ στις 30/7 φέτος, το joint astronomy centre ανακάλυψε την ύπαρξη υδροκυανίου στην σύνθεση του κομήτη... (ολίγον κουλο μου κάνει)- Οι ουρά του Ελενιν όπως και του Χέιλι, έχειτον κίνδυνο να "αγγίξει" τη Γη, και άρα δηλητηρίαση από υδροκυάνειο. Το 1910 με το πέρασμα του Χέιλι, έπεσε πανικός, προετοιμασίες, ακόμα και αντιασφυξιογόνες μάσκες, άλλοι πάλι έκαναν πάρτι για την άφιξη του κομήτη, για να γιορτάσουν το τέλος τους.
Τα ίδια θα γίνουν και φέτος; Ισως. Το υδροκυάνειο όμως, οντας διηλεκτρικός καταλύτης, μπορεί να τον κάνει έναν τεράστιο κοσμικό πυκνωτή. (τρόμος τρόμος τρόμος)

-κι αυτοί λένε ότι στις 11/9 θα πιάσει το περιήλιον, την κοντινότερη απόστασή του στον ήλιο...

- Αρχές Αυγούστου ο Ελενιν έγινε πιο φωτεινός από οτι αναμενόταν κι επεκτάθηκε σε μέγεθος μεγαλύτερο από αυτο του πλανήτη Δία. Και συνεχίζει να μεγαλώνει...

Συνεχίζω...(στο επόμενο ποστ)
aitherovamwn έγραψε: οφείλουμε όλοι μας να είμαστε πάρα πολύ υπεύθυνοι απέναντι στις "σκεπτομορφές" που ενισχύουμε με την προσοχή μας, διαφορετικά η γνώση όχι μόνο δεν μας ωφελεί ή μας εξελίσσει, αλλά καταλήγει να υπηρετεί και τους πιο σκοτεινούς σκοπούς (μήπως εκείνων που μας πληροφόρησαν; όπως και να έχει, ας έχουμε υπόψη μας ότι ακόμα και οι ταινίες που επιλέγεται να κυκλοφορούν σε δεδομένες χρονικές στιγμές, συχνά αποσκοπούν όχι μόνο στην προετοιμασία αλλά και στην ενεργειακή ενίσχυση συγκεκριμένων αρνητικών δυναμικών με τη δύναμη της προσοχής του παγκόσμιου κοινού)..
απολύτως σωστός! :urock: :clap:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Τρί 06 Σεπ 2011, 21:08

Χαίρε φίλτατε Αιθερό!!! :)

Συμφωνώ απόλυτα ότι ο μήνας που διανύουμε αλλά και ο Οκτώβριος φαίνεται ότι θα είναι καταλυτικοί ως προς το "πέρασμα" της ανθρώπινης συνειδητότητας και θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα αντίληψης της ύπαρξης μας και μια ουσιαστική ίσως κατανόηση, της πραγματικής γήινης και διαγαλαξιακής μας ιστορίας.

Αυτό όσο έχει να κάνει με την εξέλιξη των φυσικών γεγονότων που θα επακολουθήσουν στο επόμενο διάστημα και όχι τα τεχνητά που μας ετοιμάζουν και θα χρησιμοποιήσουν τη πιο κατάλληλη στιγμή, για να μας αποπροσανατολίσουν και να μπλοκάρουν οποιοδήποτε άλμα στη συνείδηση ή μια καθοριστική κατανόηση των γεγονότων που θα βιώνουμε.

Σήμερα, σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια, είναι η αρχή της 6ης Μέρας του 9ου Κύματος. Τα κύματα είναι επίπεδα συνειδητότητας μέσα από τα οποία έχει εξελιχθεί ανεβαίνοντας σε μεγαλύτερη κλίμακα η ανθρωπότητα. Αυτό που βιώνουμε είναι το υψηλότερο και το τελευταίο κύμα. Η διάρκεια του είναι μέχρι τις 28 Οκτωβρίου και σ' αυτό το διάστημα, όλες οι σκέψεις και οι προθέσεις μας ενισχύονται και προβάλλονται προς το σύμπαν με μεγάλη ταχύτητα.

http://mayanninthwave.com/the-ninth-wave/

Για τον ίδιο λόγο συμφωνώ με τις δικές σου σκέψεις, γνωρίζοντας εδώ και πολύ καιρό, ότι η κάθε μας σκέψη, όσο και μηδαμινή να μας φαίνεται εκ των υστέρων, είναι στη πραγματικότητα μια πράξη Δημιουργίας. Αυτός είναι βλέπεις και ο ρόλος μας σ' αυτό το πλανήτη. Εκπαιδευόμαστε για να γίνουμε δημιουργοί. Συμπαντικοί δημιουργοί. Και όλες μας οι σκέψεις και προθέσεις αποθηκεύονται και μπαίνουν στη διαδικασία πραγματοποίησης.

Σίγουρα όμως μας έχουν στημένο το παιχνίδι, με το δικό τους τρόπο, κομμένο πάντα στα μέτρα τους. Αλλά πιστεύω, ότι επειδή ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, έχει ήδη περάσει από το σταυροδρόμι της αμφιβολίας και βαδίζει στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και δεν γυρίζει πια πίσω, ότι και να κάνουν αυτοί. Γιατί όπως και πολλοί από μας, εδώ και ένα μεγάλο διάστημα, αποχωρούμε σταδιακά από τον οχετό της αποπλάνησης και του αποπροσανατολισμού - τουλάχιστο έτσι πιστεύω εγώ - και επικεντρωνόμαστε σε καθημερινό επίπεδο, στις σκέψεις που προβάλλουμε και στις ενέργειες που κινούνται γύρω μας, γιατί είναι σημαντικό, όσο και δυνατός να νομίζεις ότι είσαι, ότι υπάρχουν κάποιου είδους ενέργειες που δεν μπορείς να τις αποφύγεις, από τη στιγμή που τις έχεις επεξεργαστεί σε κάποιο βαθμό και έχουν εισβάλει στη ψυχή σου.

Το ίδιο αναφέρει σχετικά και ο John Lash, σε μερικές από τις ομιλίες του αυτές τις μέρες στα Metaphysical Tantra Talks, δηλαδή ότι το ονομαζόμενο Archontic Stare που επιβάλλεται επάνω μας, είναι αυτό το καιρό πολύ πιο δυνατό, για τους ίδιους λόγους που ανάφερα πιο πάνω και χρειάζεται να βρίσκουμε τρόπο να "γειωνόμαστε" με τη Γη, όσο πιο συχνά μπορούμε, περπατώντας ξυπόλυτοι πάνω της και ειδικά όταν ξαπλώνουμε με τα χέρια πίσω από το σβέρκο, είναι ένα από τους πιο εύκολους τρόπους να ξεφεύγουμε από τη "ματιά των αρχόντων", κατά κάποιο τρόπο και να είμαστε ένα μαζί της.

Για τον ίδιο λόγο, θα ήθελα να προσθέσω εδώ, για όποιον ενδιαφέρεται, ξέρω σίγουρα ότι αυτά που γράφω μερικές φορές, δεν είναι everybody's cup of tea, αλλά εγώ το βιολί μου :lol: και θα βάλω πιο κάτω ένα λίνκ, από μια πρόσφατη παρουσίαση που δημοσίευσε ο Lash, και έχει τον τίτλο:

John Lamb Lash | A Challenge to the Crop Circle Wizards.
http://information-machine.blogspot.com ... ircle.html
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 06 Σεπ 2011, 21:53

Χαίρομαι πολύ που βλέπω τα φωτεινά και συνετά μυαλά των ιδεο μαζεμένα εδώ στο νήμα του Σεπτέμβρη.
Συμφωνώ μαζί σας και εγώ , ως προς τα σημεία προσοχής
όπως τέθηκαν από aitherovamwn και skion.
θέλω μόνο να πω ότι το βίντεο που προτείνει ο skion
είναι άκρως επαναστατικό άκρως ανατρεπτικό
και αξίζει κάθε δευτερόλεπτο ακρόασης.
Παρακολουθήστε το.....

σίγουρα δεν είναι everybody's cup of tea,
αλλά....
εχει ενα πολύ σημαντικό μηνυμα που καλό είναι να γνωρίζουμε.

Παίρνω το θάρρος καλέ μου skion να το φέρω εδώ με "σάρκα και οστά"
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Σεπ 2011, 22:17

Μιχάλη φίλε, παρόλο που δεν πίνω τσάι...

I just love your cup of tea... :respect:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 383 φορές
Έλαβε Likes: 339 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 06 Σεπ 2011, 22:58

aitherovamwn έγραψε:και μια μικρή επιφύλαξη: είναι πολύ σημαντικό να είμααστε προετοιμασμένοι και ψυχολογικά έτοιμοι για αυτά που έρχονται.. ας είμαστε όμως και προσεκτικοί με τις ενέργειες που εκπέμπουμε προς τα έξω.. θέλω να πω, ότι πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι συναισθήματα φόβου, τρομολαγνίας ή πανικού όχι μόνο δεν βοηθούν την κατάσταση, αλλά ενδέχεται να επιδεινώνουν τις ήδη φορτισμένες δυναμικές που "κυκλοφορούν" στους αιθέρες..

το ξέρω ότι ούτε ο χώρος ούτε ο χρόνος προσφέρονται για να επεκταθώ περισσότερο πάνω σε αυτό, όμως το ζήτημα της σωστής ψυχολογικής - ενεργειακής διαχείρισης της πληροφόρησης είναι κάτι που με έχει απασχολήσει πάρα πολύ τελευταία.. εν ολίγοις, οφείλουμε όλοι μας να είμαστε πάρα πολύ υπεύθυνοι απέναντι στις "σκεπτομορφές" που ενισχύουμε με την προσοχή μας, διαφορετικά η γνώση όχι μόνο δεν μας ωφελεί ή μας εξελίσσει, αλλά καταλήγει να υπηρετεί και τους πιο σκοτεινούς σκοπούς (μήπως εκείνων που μας πληροφόρησαν; όπως και να έχει, ας έχουμε υπόψη μας ότι ακόμα και οι ταινίες που επιλέγεται να κυκλοφορούν σε δεδομένες χρονικές στιγμές, συχνά αποσκοπούν όχι μόνο στην προετοιμασία αλλά και στην ενεργειακή ενίσχυση συγκεκριμένων αρνητικών δυναμικών με τη δύναμη της προσοχής του παγκόσμιου κοινού)..
Με τη σειρά μου θέλω να πω οτι με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη τα λόγια του Αιθεροβάμωνα εδώ και δίνω και εγώ τα συγχαρητήριά μου για το άνοιγμα αυτού του τόπικ.. :thumb: Δεν μπήκα ακόμη στο λινκ που δίνει ο φίλος μας, ούτε και σ αυτό του skion αλλά θα γίνει με την πρώτη ευκαιρία..είμαι κυριολεκτικά πνιγμένη αυτή την εποχή σε χαζο -πράγματα που πρέπει να γίνουν στην καθημερινότητά μου, στη δε δουλειά μου μας έχουν φορτώσει με τόσα πράγματα ( και ακούω οτι συμβαίνει και σε άλλους..) που δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ , μήπως επίτηδες γίνεται αυτό το φόρτωμα για να μην έχουμε πλέον χρόνο να ενημερωθούμε, να ψαχτούμε, να μάθουμε...Είμαι όμως διατεθημένη να το παλέψω και ...όποιος θέλει ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ, χρόνο βρίσκει... :wink: τι στην ευχή...

Keep up the good work guys!
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Σεπ 2011, 23:11

Κι εσύ έλειψες Κατερινάκι μας.
Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω... :xara:
Μη μασάς, κάποια στιγμή θα μπεις σε μια σειρά, και θα βρεις πάλι το χρόνο. :D
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Τρί 06 Σεπ 2011, 23:12

+1
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 06 Σεπ 2011, 23:17

Μας έχουν κάνει να τρέχουμε.

Αλλά λίγη τεμπελιά δεν βλάπτει.

Μιλάω για την δημιουργική τεμπελιά εννοείται.
Να κάνεις πράγματα πέρα από τη δουλειά και πέρα από τα πρέπει.

Μήπως χρειάζεται να αποδαιμονοποιήσουμε την τεμπελιά επιτέλους :banghead:

Και τι βγάλαμε τόσα χρόνια με την παραγωγικότητα?

Ανεργία, εξαθλίωση και τελικά την εξόντωσή μας από την πλουτοκρατία.

Πρέπει να βρώ χρόνο να φτιάξω βιντεάκια. Ξεπηδάει μία θάλασσα υλικού.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
aitherovamwn
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aitherovamwn » Τετ 07 Σεπ 2011, 16:37

Μιχάλη, Ιον, Κατ, Ήλιε και Δρμαρκον, πολύ χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω :ups: μετά από την πολύμηνη διαδικτυακή μου "σιγή" (η οποία, για να είμαι ειλικρινής, ούτε και εγώ κατάλαβα καλά καλά πώς προέκυψε)..

Μιχάλη, ειδικά εσύ είσαι μεσα στο μυαλό μου.. είναι πραγματικά ελάχιστοι οι άνθρωποι που διαβάζοντας κείμενά τους νιώθω ότι βλέπω τις σκέψεις (απόψεις, προβληματισμούς, ιδέες κλπ) μου διατυπωμένες, και μάλιστα με πολύ πιο συγκροτημένο τρόπο απ'ότι θα μπορούσα εγώ να το είχα κάνει..

οι πληροφορίες για τον 9ο κύκλο των Μάγια ήταν πολύ ενδιαφέρουσες - δεν το ήξερα.. εκεί που έπαθα πλάκα όμως, ήταν όταν σε είδα να αναφέρεσαι στον Lash, τον οποίο, χωρίς να τον γνωρίζω, εντελώς συμπτωματικά είχα ακούσει το ίδιο πρωί σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη (και μάλιστα σκεφτόμουν ότι, επιτέλους, να και κάποιος που είναι στοιχειωδώς "υποψιασμένος" για την αξία της αρχαίας Ελλάδας, αποκαθιστώντας την συστηματική κακοποίηση - ή μάλλον μη ηθελημένη παρανόηση, λόγω άγνοιας - που έχει υποστεί το ελληνικό πνεύμα από πολλούς μεγάλους και σημαντικούς του χώρου - μεταξύ των οποίων και οι Τζόουνς και Άικ):

http://www.americanfreedomradio.com/arc ... 082711.mp3 (αν ακούσετε τη συνέντευξη, θα καταλάβετε τι εννοώ)

επιστρέφοντας τώρα στο θέμα μας (δλδ τις δυναμικές που έχουν αναπτυχθεί για τον μήνα που διανύουμε), πολύ θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας και για αυτά που αναφέρονται στο λινκ που είδα δώσει..

http://mysteryoftheinquity.wordpress.co ... mber-2011/

.. και κυρίως για 2-3 από τις πληροφορίες που αναφέρει.. συγκεκριμένα:

1. το σενάριο της εισβολής των "κακών εξωγήινων" που τελικά φαίνεται ότι προωθούν (2 Σεπτεμβρίου), καθώς και την επαναφορά στο προσκήνιο της απειλής της πανδημίας (9 Σεπ)
2. τα θέματα που φαίνεται να ξανανοίγουν με το ισραήλ (20 - 22 Σεπ και 30 Σεπ), σε συνδυασμό μάλιστα και με την πρόσφατη "κόντρα" που ξέσπασε με τουρκία
3. την πληροφορία ότι στις 27 Σεπ (όταν δηλαδή ο Ελενιν θα κάνει τις περίεργες ευθυγραμμίσεις του με Γη, Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη) ο ομπάμα θα βρίσκεται στο Ντένβερ, όπου και η γνωστή τεράστια υπόγια βάση.. (κάπου μάλιστα είδα να αναφέρεται ότι τις ίδιες μέρες θα βρίσκεται, όλως τυχαίως, στη γειτονιά και η βασίλισσα της Αγγλίας - αλλά το αναφέρω με επιφύλαξη, γιατί δεν είχα τον χρόνο να το επαληθεύσω)

κατά τα άλλα, προσωπικά είμαι βέβαιος ότι, άσχετα με την εικαζόμενη επιλογή των ερπετών να κρυφτούν στις τρυπούλες τους (και μακάρι να μείνουν εκεί), η επιλογή στο δικό μας timeline έχει ήδη γίνει και τα πράγματα θα εξελιχθούν για το καλύτερο (που σημαίνει τις ελάχιστες δυνατές καταστροφές και τη μέγιστη δυνατή φώτιση για την ανθρωπότητα) και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να στρέφουμε και τη σκέψη μας..

δείτε, με την ευκαιρία, και αυτή την πολύ σχετική συνέντευξη: http://www.youtube.com/watch?v=feZqzZUV19w

όμως πάλι έχω ξεφύγει από το θέμα μας (τα αναμενόμενα γεγονότα του Σεπτεμβρίου), οπότε το κόβω εδώ.. :bye:

καλή συνέχει σε όλους!!
...να είστε πάντα καλά...
Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Joy » Τετ 07 Σεπ 2011, 23:35

Πολλά λέγονται και αρκετά γίνονται αυτή την περίοδο.

Θεωρώ ότι γίνονται προσπάθειες να μας στρέψουν αλλού. Και αυτό το αλλού δεν έχει διέξοδο, δεν έχει φως στο τούνελ, δεν έχει φως γενικά.

Ουσιαστικά μας στρέφουν στο σκοτάδι του φόβου που τόσο καλά ξέρουν να χειρίζονται.

Έχουμε μπεί σε μία σημαντική περίοδο, αυτό είναι σίγουρο. Και μόνο από τις αντιδράσεις και την υπερβολή τους καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι.

Νομίζω ότι απο εδώ και πέρα έχουμε να περιμένουμε πολλά. Όχι όμως αυτά με τα οποία μας βομβαρδιζουν...τα σκοτεινά. Θα έρθουν και σκοτεινά..ξαφνικά και διαφορετικά ίσως απο αυτά που μας λένε..Και θα έρθουν για να μας σοκάρουν...και για να καλύψουν το φως...

Επειδή είναι σχετικά και για να μην τα ξαναγράφω:
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 03#p149503
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 11#p149511
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Πέμ 08 Σεπ 2011, 12:28

Αυτό το καλοκαίρι ήταν γεμάτο γεγονότα τελικά.
Προάγγελος του Φθινοπώρου.
Ειδικά ο Αύγουστος και κυρίως από τις 17 και μετά.
18/8 ξεκίνησε η 5η νύχτα του 9ου κύματος που διήρκεσε ως τις 5/9 και με μεσοδιάστημα στις 26/8. Απ ότι διάβασα η 5η είναι η πιό σκοτεινή περίοδος κάθε κύκλου.

Ένα βίντεο από το vimeo που βρήκα στη σελίδα της Kerry Cassidy.
Πέρα από Κατρίνες και σεισμούς και παράξενους ήχους έχει και κάποια άλλα γεγονότα που δεν τα είχα ακούσει.
Ποιά είναι πραγματικά, ποιά είναι στημένα και που μας πάνε...θα δείξει το μέλλον..
Το σενάριο Alien invasion παίζει πολύ πάντως. Τόσο πολύ που αν γίνει πάει να πει ότι είναι ποοοολύ απελπισμένοι και βιαστικοί.

Are You Ready?
http://vimeo.com/28590884
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Πέμ 08 Σεπ 2011, 14:10

Σύντροφε Αιθερό καλώς ήλθες ξανά!!
Ελπίζω να "γέμισες" τις μπαταρίες γιατί ο Σεπτέμβρης όπως είπες,
θα μας κάνει να πηδάμε !!! :xara:
Θέλω την βοήθεια όλων σας !!
Σε κάποιο βίντεο΄, υπάρχει προφητεία των μάγιας,
για τρεις μέρες νύχτα πριν έλθει η αυγή, μπορείτε να στείλετε λινκ;;

Επειδή κάτι παιζει με τριήμερη έκλειψη ηλίου λόγω Ελένιν, μέ επείγουσα "εκένωση" του Διαστμικού ISS,
με βίντεο της Νάσα για κατάσταση έκτακτης ανάγκης των οικογενειών των επιστημόνων που εργάζονται στην υπηρεσία αυτή,
με εμφάνιση του Ομπάμα στα καταφύγια του Ντένβερ Κολοράντο, με...με...
Κάτι κρύβουν οι κουφάλες οι Νεοταξίτες, και πρέπει να κάνουμε τους Ντεντέκτιβ!!
Μπορεί απλά όμως να είναι μια δοκιμή τρόμου με ένα από τα τελευταία τους χαρτιά,
δηλάδή του κτυπήματος της Γης από Αστεροιδείς όπως είχε πει παλαιότερα, Κάρολ Ρόσλιν, θα δούμε !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Πέμ 08 Σεπ 2011, 14:28

Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Σεπ 2011, 18:20

Ενα μικρό πεντάλεπτο του Δανού, μέρος του οποίου αξίζει να μεταφράσω.
(τα περι Χριστού στον επίλογο τα αφήνω, γιατί εγώ δεν κάνω προπαγάνδες για τον Χριστό. Όποιος θέλει να πλησιάσει κατά κει, το κάνει από μόνος του, κι όχι με μεσάζοντες και καθοδηγητές)

Λεει λοιπόν το Δανόπουλο:

Όπως βλέπετε, υπάρχει λόγος που δεν κάθομαι έξω να τραβάω το φεγγάρι. Είναι εκεί έξω, πίσω από τη συννεφιά. Κάνει πολύ κρύο. Είχαμε ζέστη και σα να πατήθηκε διακόπτης, έπεσε κάθετα η θερμοκρασία. Ήρθε το Φθινόπωρο.

Όλα αυτά για τον Ελένιν, για τον Ομπάμα στο Ντένβερ... για τη Northcom, τη FEMA και την Εθνοφρουρά που τωρα έγιναν μία μονάδα...
Που σημαίνει πως δεν υπάρχει διοικητική ιεραρχία, δίνουν αναφορά άμεσα στην κάθε περιοχή... Οπότε, δουλεύουν σαν μία ομάδα τώρα. Είναι κάτι που νομίζω πως πρέπει να γνωρίζετε. Ξαφνικά η Εθνοφρουρά που ήταν για μας προστατεύει, έγινε κομμάτι κάποιου φορέα που δεν είναι για να μας προστατεύει. Είναι για να μας αφανίσει.

Είναι περίεργο που (ο Ομπάμα) θα είναι στο Ντένβερ τη μέρα που ο Ελενιν θα ειναι στην πιο κοντινή προσέγγιση...Γιατί; Δεν ξέρω αν όντως παίζει κάτι μ'αυτόν τον Ελενιν...
Κάτι υπάρχει εκεί έξω, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Ειλικρινά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην προτρέχουμε να πούμε ότι έρχεται ο Νιμπίρου. Κι αν ο Νιμπίρου είναι ένα ψέμα; Αν όλα αυτά που ακούμε στο νετ είναι "φυτεμένα" στοιχεία; Δεν ξέρω...

Ακόμα κι αν δούμε κάτι στον ουρανό... Αντίληψη ίσον πραγματικότητα, κι αυτό σημαίνει... Αν ρίξουν ένα ολογράφημα ενός κόκκινου πλανήτη εκεί πάνω, θα τον δείτε! Θα το πιστέψετε κι όλος ο κόσμος θα το πιστέψει. Και το πρόβλημα δημιουργείται όταν αυτοί καθορίζουν την πραγματικότητά σας με την υψηλή τους τεχνολογία. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσο έχουν προχωρήσει σε σχέση με εμάς. Περνιόμαστε για ξύπνιοι επειδή έχουμε λαπτοπ, αμάξια με εγκέφαλο κλπ... Σκατούλες έχουμε!
Αυτοί μας ξεπερνάνε κατά πολύ. Οσο για αυτόν τον ΕΜΡ (Ηλεκτρομαγνητικό παλμο), για να τα ρίξουν όλα και μετά θα βγουν από τις στάχτες τους βασικά...

Πιο πολύ πρέπει να ανησυχούμε για την Κίνα.
Νομίζω πως ετοιμάζουν κάτι. Ισως νωρίτερα απ'ό,τι νομίζουμε. Και η Μέση Ανατολή...Μετά τις γιορτές... Μπορεί να γίνει ο,τιδήποτε. Ίσως να ξεκινήσει από τη Συρία, για να πάρει πίσω τα υψίπεδα του Γκολάν...
Αν είναι να γίνει πόλεμος, θα γίνει...

========

Περνάνε πολύ παρόμοιες σκέψεις απ'το μυαλό μου.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Πέμ 08 Σεπ 2011, 20:05

Κάτι υπάρχει εκεί έξω, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Ειλικρινά. .
Συμφωνώ με το Δανόπουλο :lol: :lol: γιατί μόλις είδα αυτή την είδηση στο
(http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=168)

Δορυφόρος βάρους 6,5 τόνων πρόκειται να πέσει στη Γη προειδοποιεί η NASA

«Τα κεφάλια ψηλά». Αυτό είναι το μήνυμα που έρχεται από τη NASA καθώς προειδοποιεί για την πτώση στη Γη ενός δορυφόρου βάρους 6,5 τόνων. Ο μεγάλος αυτός δορυφόρος ο οποίος ονομάζεται UARS (Upper Atmosphere Research Satellite) ή δορυφόρος έρευνας της έξω ατμόσφαιρας, πρόκειται να καταπέσει σε κάποιο σημείο της Γης στα τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου.

Όπως συμβαίνει σε τις ανάλογες περιπτώσεις το μεγαλύτερο μέρος του δορυφόρου πρόκειται να καεί κατά την αναγκαστική αυτή επανείσοδο στην ατμόσφαιρα αλλά κάποια κομμάτια του πρόκειται να φτάσουν στο έδαφος προειδοποιούν στελέχη της NASA.

«Είναι νωρίς για να πούμε με ακρίβεια σε πιο σημείο ο UARS πρόκειτια να εισέλθει στην ατμόσφαιρα και πια περιοχή της Γης θα επηρεαστεί αλλά η NASA επιτηρεί προσεκτικά τον δορυφόρο και θα σας κρατά ενήμερους» αναφέρει σε δήλωσή της η αμερικανική υπηρεσία διαστήματος΄

Ο δορυφόρος είχε εκτοξευθεί το 1991 φερόμενος επί του διαστημικού λεωφορείου Atlantis για να σταματήσει να λειτουργεί στις 14 Δεκεμβρίου του 2005. Έχει μήκος 10,7 μέτρα και πλάτος 4,5.
Η NASA προγραμματίζει για αύριο έκτατη συνέντευξη Τύπου για το θέμα.
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Σεπ 2011, 22:05

Joy έγραψε: Are You Ready?
http://vimeo.com/28590884
Φοβερό βίντεο, Χαρούλα μου.
Σ'ευχαριστώ που το'βαλες.

Έγιναν πολλά και τρελά πράγματα τον Αύγουστο!
Προτείνω να το δείτε΄ολοι!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Πέμ 08 Σεπ 2011, 22:28

Ενδιαφέρον το video όντως.

Αυτός ο Michio Kaku, πως τον λένε, λίγο μαιντανός μου κάνει.
Για τις ηλιακές καταιγίδες μιλάει, για τους εξωγήινους μιλάει.

Για πολύ του συστήματος τον έχω.

Α, και κάτι άλλο, παρατηρήστε οτι γράφει από κάτω στα παράθυρα με τον Kaku : " What will happen WHEN aliens invade ?" και όχι IF.

Το έχουν δεδομένο πλέον..... :lol:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 09 Σεπ 2011, 00:38

Dread έγραψε: Αυτός ο Michio Kaku, πως τον λένε, λίγο μαιντανός μου κάνει.
Για πολύ του συστήματος τον έχω
δεν θυμάμαι που
αλλά κάπου έχω γράψει ότι αυτό το Michio kaku
πολύ κακου.... πολύ κακού.

Μια από τα ίδια εν ολίγοις για τον τύπο...
quel dommage....
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Σεπ 2011, 00:52

Dread έγραψε:Αυτός ο Michio Kaku, πως τον λένε, λίγο μαιντανός μου κάνει.

Για πολύ του συστήματος τον έχω.
Κι εμένα συστεμικος μαϊντανος μου κάνει ο Μτσίου πώς τον λένε. :wink:
Dread έγραψε:Α, και κάτι άλλο, παρατηρήστε οτι γράφει από κάτω στα παράθυρα με τον Kaku : " What will happen WHEN aliens invade ?" και όχι IF
Εκπληκτικό που το πρόσεξες... :ups: :thumb:

Οι θεάσεις ΟΥΦΟ έχουν παρα-αυξηθεί τελευταία. Το ξεφτίλισαν δηλαδη. Κι αυτό δεν το θεωρώ τυχαίο. Είμαι βέβαιη πως αν όχι όλα, πάρα πολλά είναι των λαμογιών.
Είμαι βέβαιη επίσης, ότι ακομα πειραματίζονται με το blue beam (oλογραφήματα), αν και τους έχουμε πάρει χαμπάρι.

Λοιπόν κοίτα πώς σκέφτομαι. Το ότι κάτι παίζει με το σύμπαν μας, είναι σίγουρο. Η αφύπνιση που βλέπουμε γύρω μας (και της δικής μου συμπεριλαμβανομένης, άσχετα αν άρχισα νωρίς η συνωμοσιολόγα :Ρ) δεν είναι καθόλου τυχαία. Το ότι μαζεύτηκαν επίσης στόλοι εξωγήινων γύρω απ΄τη Γη, είναι κάτι που προσωπικα θεωρώ δεδομένο. Δεν ξέρω αν και πότε θα κάνουν την υπαρξή τους και 'επισήμως' γνωστή, αλλά ξέρω ότι τα λαμόγια προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ραγδαία μεταλλασσόμενη κατάσταση στον πλανήτη (που δεν μπορούν να αναχαιτίσουν παρά τις προσπάθειές τους) διασπείροντας φόβο, υστερία, πανικό, δυσπιστία, ανασφάλεια. Αυτή η τακτική ξεκίνησε απ'τον Ρήγκαν, ο οποίος, σημειώστε ότι τοτε που μιλησε για πιθανή εξωγήινη απειλή, ήταν ανήκουστο, έξω από κάθε λογική ν'ακούω μεγάλο ηγέτη να λέει για εξωγήινους... έβαλα μπατονέτες στ'αυτιά, για να'ναι πεντακάθαρα όταν θα ξανακουγα δήλωση, γιατί νόμιζα ότι είχα χτυπήσει τρελό παραισθησιογόνο τριπάκι χωρίς να'χω πάρει τίποτα! :lol: Σιγά σιγα, ήρθε το πράγμα στο σήμερα, που η ουφολογία, είναι μέρος της ζωής μας και δε σηκώνουμε ούτε φρύδι πια. Απεναντιας, πάμπολλοι είμαστε σε μια περιεργη αναμονη.

Αν παίξουν με ολογραφήματα, τους λυπάμαι όταν θα εμφανιστούν οι πραγματικοί, γιατί μπορεί να μας πάει εμάς το σκατό στην κάλτσα, αλλά κι αυτοί θα χρειαστούν πάμπερς για να μην πω πρωκτοβούλωμα. (τι λέω η άθλια βραδιάτικα :loco: )

Παίζουν πολλά σενάρια, μας έχουν μπαχαλέψει αρκετά την πληροφόρηση, αλλά ουτε αυτό με φρικάρει. Έχω την ήρεμη αίσθηση πως καποια στιγμή θα ξεδιαλυνουν/ξεκαθαρίσουν όλα, και ταυτόχρονα θα επέλθει και η πτώση τους. Το πώς θα παίξει ακριβώς αυτή η ιστορία, δεν έχω ιδεα. Είμαι σε αναμονή, προσεκτική αλλά όχι αρνητικά και φοβικά διακείμενη... 'Ενα είναι βέβαιο. Θα γίνει μεγάλο πατιρντί στον πλανήτη. Το γιατι παραμένω ήρεμη-ψύχραιμη, ούτε το ξέρω, ούτε το πολυκαταλαβαίνω, αλλά δεν εχει σημασία. Έχει κι αυτό τη γοητεία του μέσα στα συγκλονιστικά που ήδη αρχίσαμε να ζούμε...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Παρ 09 Σεπ 2011, 01:47

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω με όλα όσα λες αλλά θα προσθέσω και μία προσωπική μου παρατήρηση τώρα τελευταία.

Αυτό που λές το «γιατί παραμένω ήρεμη-ψυχραιμη, ούτε ξέρω, ούτε το πολυκαταλαβαίνω, αλλά δεν έχει σημασία» το βιώνω και σε προσωπικό επίπεδο και στην καθημερινότητά μου και σε διαφορετικά θέματα και θεωρώ ότι δεν είναι άσχετο. ¨Εχει μία γαλήνη μέσα του όλο αυτό το πράγμα.

Δεν ξέρω, ίσως και εσυ και άλλοι να το έχουν παρατηρήσει αυτό στην καθημερινότητά του ο καθένας.

Εγω πάντως το βλέπω σαν σημείο των καιρών που ζούμε.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Παρ 09 Σεπ 2011, 02:02

Αν παίξουν με ολογραφήματα, τους λυπάμαι όταν θα εμφανιστούν οι πραγματικοί, γιατί μπορεί να μας πάει εμάς το σκατό στην κάλτσα, αλλά κι αυτοί θα χρειαστούν πάμπερς για να μην πω πρωκτοβούλωμα. (τι λέω η άθλια βραδιάτικα :loco: )
υπάρχει μία απλή μέθοδος που θα ήθελα να την κάνουμε μπούσουλα, για όλους "αυτούς" που, έρχονται ......
Αν σου ζητήσουν βοήθεια, να "καθαρίσουν", τους κακούς. τότε οι τύποι είναι απάτη και
Blue Beam και ιλουμιλάτοι και ότι άλλοι μαυρίλα θέλετε!!
Αν οι "Έξω" πουν, αράξτε καθαρίζουμε εμείς τον πλανήτη, τότε είναι οι σωστοί που περιμένουμε !!

Τόσο απλά !!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 09 Σεπ 2011, 09:40

η αμερική θα είναι η σύγχρονή μας Ατλαντίδα. αν θυμάσαι Αρέλα που είχα μιλήσει για εκείνον τον άνθρωπο τέλη δεκαετίας του εβδομήντα ή αρχές του ογδόντα που είχε πει στον πατέρα μου ότι θα βουλιάξει ο νέος κόσμος σύμφωνα με τους υπολογισμούς του; ε, είμαστε στα χρόνια που αυτός ο άνθρωπος είχε προβλέψει κάτι τέτοιο. εκεί θα γίνει χαμός και θα επικρατήσει το χάος. έτσι πιστεύω εγώ, γι' αυτο του Δανού που καλά θα κάνει να ξεκουμπιστεί από κει και να έρθει στην Ευρώπη, του έχει σηκωθεί η τρίχα από τα vibes που δέχεται από όλες τις κατευθύνσεις. εκεί που ζει να είναι σίγουρος ότι η Νέμεσις γρήγορα θα επισκεφτεί.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 09 Σεπ 2011, 09:44

axinosp έγραψε:
υπάρχει μία απλή μέθοδος που θα ήθελα να την κάνουμε μπούσουλα, για όλους "αυτούς" που, έρχονται ......
Αν σου ζητήσουν βοήθεια, να "καθαρίσουν", τους κακούς. τότε οι τύποι είναι απάτη και
Blue Beam και ιλουμιλάτοι και ότι άλλοι μαυρίλα θέλετε!!
Αν οι "Έξω" πουν, αράξτε καθαρίζουμε εμείς τον πλανήτη, τότε είναι οι σωστοί που περιμένουμε !!

Τόσο απλά !!
μας τα πρόσφεραν όλα στο πιάτο, και κακούς και καλούς εξωγήϊνους, το ίδιο το χόλυγουντ, θυμάστε το Κοκούν; ή και ο ΕΤ ε; αλλά και όλα τα άλλα τα ανατριχιαστικά έργα με κακούς εξωγηινους...

έκανε μεγάλη πλύση εγκεφάλου σε όλους μας η βιομηχανία του κινηματογράφου, εγώ λοιπόν απλά θα πω: ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες;

νομίζω ξέρουμε ε;

άρα;
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 09 Σεπ 2011, 09:51

πόσοι απο εσάς δεν είδαν το Κοκούν σε αρκετά τρυφερότερη ηλικία από την σημερινή;

πόσοι απο εσάς είστε σίγουροι ότι δεν εμφυτεύθηκε κάτι για υπέροχα όντα εξωγήϊνους κλπ κλπ στο μυαλό σας, αν δεν βρήκε τον στόχο του στην ελπίδα ότι αν δεν είμαστε μόνοι τότε είμαστε με άλλους πολύ εξελιγμένους και πολύ όμορφους πολύ καλούς;

μετά έχουμε άλλα ταινιάκια... το Μπλομπ πχ ή μπι μουβις με σκληρές φάρες που κατεβαίνουν εδώ και τα κάνουν γης μαδιάμ.

εμένα όλα αυτά μου θυμίζουν ένα άλλο μεγάααααααααααλο μυθιστόρημα: ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”