Kostakis έγραψε:Σόβαρα τώρα.
Αυτό που θα πω είναι σοβαρό, δεν είναι τρολάρισμα.
Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε όλη αυτή την κατάσταση υπέρ σας και να το κόψετε, σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό;
Καταλαβαίνω τις ΚΑΛΕΣ προθέσεις σου μ'αυτό το ποστ.
Αλήθεια σου λέω.
Αλλά στοιχειώδες κομμάτι της ανθρώπινης ψυχολογίας (ίσως να το αντιλαμβάνεσαι και μέσα από σένα τον ίδιο και κάποιες αντιδράσεις σου στην έξω ζωή σου) είναι το γεγονός ότι "κλωτσάμε" στην όποια
επιβολή, γι'αυτό είμαστε ζημιάρικα σαν νήπια (τις περισσότερες φορές γι'αυτό), και αντιδραστικότεροι των αντιδραστικών στην εφηβεία. Μετά αρχίζει το "ευΠΕΙΘΩΣ αναφέρω" στο στρατό, και το "συμμορφώνομαι σιγά σιγά, γιατί πρέπει να ενσωματωθώ στο σύστημα, να κάνω καριέρα, οικογένεια κλπ", εκτός στρατού, για άντρες και γυναίκες..
Ξέρεις πόσες φορές έχω "συμμορφωθεί" το μισό αιώνα ζωής που τρέχω σαν το λάστιχο "ενταγμένη" στα "πρέπει" αυτού του ρημαδοσυστήματος; Πολύ περισσότερες απ'ό,τι θέλω να ομολογήσω, φίλε μου, και ήρθε μάλλον για μένα η στιγμή εκείνη του πλήρους κορεσμού (λαϊκιστί ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ), που δε μπορώ να σηκώσω άλλη μια "υπόδειξη προς συμμόρφωσιν" απ'τους απίστευτους αυτούς αντι-ανθρώπινους κερατάδες, που παίζουν με τη ζωή μου και μου καρφώνουν σχοινιά προσπαθώντας να με κουνήσουν σα μαριονέτα, πάντα κατά τα κέφια τους, και κυρίως κατά τα συμφέροντα ή την ατζέντα τους!
Λέω εγώ τώρα....ο άνθρωπος εισάγει στο σώμα του (αίμα του) δια των πνευμόνων 3 πράγματα:
1ο: Το οξυγόνο (απαραίτητο για την επιβίωση)
2ο: Καυσαέριο
3ο: Τσιγάρο
Να πούμε τώρα τι ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΝ:
1/ Ασπαρτάμη σαν χαπάκι για να μην παχύνει, ασπαρτάμη στην τσίχλα του, στο λάιτ αναψυκτικό του και σ'ένα σωρό τυποποιημένα προϊόντα. Εγώ μπορεί να την έκοψα, τα παιδιά μου που μασάνε τσίχλες και πίνουν αναψυκτικά ενίοτε, όχι.
2/βάριο και αλουμίνιο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, απ'τους χημικούς ρημαδοψεκασμούς που μας κάνουν σα να'μαστε έντομα... για το καλό μας και αυτοί!
3/ υδράργυρο αλλά και ιούς ενίοτε, στα εμβόλια που γίνονται υποχρεωτικά στα μωρά για να πάνε σχολείο. Κι αν θες, μη στείλεις το παιδί σου σχολείο. Εκατοντάδες αιμορροφυλικοί το 99, μολύνθηκαν από HIV, γιατί το σκεύασμα ενός απαραίτητου γι'αυτούς αιμοστατικού φαρμάκου, περιείχε τον ιό. Η εταιρία; Η μπάγιερ. Τη γράφω ελληνιστί γιατί δε χρειάζεται να με εντοπίζει ο γκούγκλης και γι'αυτό.
4/ μεταλλαγμένα τρόφιμα. ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ξέρει με τι γονιδιακές προσμείξεις τα'χουν μεταλλάξει. Αφήνω την φαντασία σου να καλπάσει σαν άγριο άτι επ'αυτού.
5/ έχεις ακούσει το τελευταίο τραγούδι της Αρλέτας; Λέει σε μια στροφή:
"Αχ καημένη μου πατρίδα... σου το'χω πει κάτι σου ρίχνουν στο νερό"..
Μέχρι τώρα το ψιλιαζόμουν. Σήμερα (με τη γενικότερη απάθεια/αποχαύνωση) το πιστεύω. Το τι ρίχνουν, ψάξε βρες το... Στην αμερική, ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ρίχνουν φθόριο (τοξικότατο και άρα φονικότατο για τον οργανισμό) και σε ορισμένες πολιτείες, άρχισαν να ρίχνουν και λίθιο, αφού το προπαγάνδισαν αρκετά στα ΜΜΕ, ότι μειώνει την εγκληματικότητα/επιθετικότητα κλπ. Γιατί βλέπεις, το κωλόκουτο, είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ. Οποια πουστιά κι αν κάνουν, την προβάλλουν ως "σωστή" και ο κόσμος πείθεται... πείστηκε τόσο, που το βλαπτικότατο/επικίνδυνο για τον οργανισμό λίθιο, το έκαναν αγαθό και καλό. Για να επιβάλλουν κάτι, θα βρουν πάντα ένα πειστικό (στους μη αμφισβητούντες χρήσιμους ηλίθιους) κάποιο επιχείρημα να τους πασάρουν για να το καταπιούν και να κοιμούνται ήσυχοι. Στην περίπτωση του τσιγάρου, δεν δυσκολεύτηκαν πολύ... βλάπτει την υγεία, βλάπτει το διπλανό... ΑΝΑΘΕΜΑ κι αν τους ένοιαζε τι βλάπτει! ΑΥΤΟ πρόβαλαν όμως, ΑΥΤΟ κατάπιε κι ο λαός.
6/ Την εντονότατη ηλεκτρομαγνητική σούπα που σε περιβάλλει, και δεν μπορείς να αποφύγεις, ειδικά αν ζεις σε αστικό κέντρο, η οποία έχει πολλές και διάφορες βλαπτικές συνέπειες στην ισοροπημένη-εύρυθμη οργανική σου λειτουργία. Το ότι είναι αόρατα αυτά τα κύματα, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν. Το λέω αυτό για μερικούς που ανοήτως πιστεύουν ότι υπάρχει μόνο ό,τι βλέπουν/ακουν/μυρίζονται-αντιλαμβάνονται με τις 5 αισθήσεις τους.
Το οξυγόνο όπως και να το κάνουμε δεν μπορούμε να το αρνηθουμε, σωστα; ΣΩΣΤΑ!
Το καυσαέριο το αναπνέυουμε θέλουμε δεν θέλουμε. Εκτός και αν μετακομίσουμε σε κάνα χωριό!
Δηλαδή μέχρι τώρα έχουμε δύο "πράγματα" που τα εισπνεούμε υποχρεωτικά.
Το ένα για την επιβίωση μας και το άλλο γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.
Έχουμε κι άλλα... που απλά δε γνωρίζουμε.
Έτσι μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση έχουμε και το τσιγάροοοοο!
Που άλλους τους κάνει και σκέφτονται καλύτερα...
άλλοι πάνε στην τουαλέτα....
....άλλοι γιατι έχουν άγχος!
Και σκέφτομαι καλύτερα, και λειτουργεί το αντεράκι μου καλύτερα, και ασφαλώς έχω άγχος, και κρατάει το μεταβολισμό μου μη γίνω φάλαινα, και... στην τελική το γουστάρω, γιου νόου;
ΝΑΙ είναι βλαπτικό στη μορφή που το καπνίζω, αλλά είμαι 800 χρονών ενήλικη, δεν θα μου πει κανένα κράτος πότε και αν θα το κόψω. Αυτή είναι ατομική μου επιλογή και κανενός άλλου. Εκτιμώ την παρότρυνσή σου γιατί ξέρω τις προθέσεις σου, δεν εκτιμώ την παρέμβαση/επιβολή τους, γιατί ξέρω και τις δικές τους. (και ναι, ξαναθυμήθηκα την αντιδραστικότητα της εφηβείας μου, απέναντι στο εκβιαστικό/πειθαναγκαστικό μηχανισμό που λέγεται κράτος, οπότε δύσκολα ΑΥΤΗ την εποχή, θα επέλεγα να το κόψω)
Δεν θέλω να κάνω το έξυπνο.
Οι θέσεις μου για τον νόμο είναι πιο πάνω.
Απλά θέλω να εκφράσω έναν άλλο τρόπο σκέψης.
Καλά έκανες αγόραρε, γι'αυτό υπάρχουν τα ΙΔΕΟ. Για να εκφράζονται τρόποι σκέψης. Αυτό έκανα κι εγώ μόλις τώρα.
Να'σαι καλά