προσωπική μου άποψη είναι.
ο ρατσισμός δεν είναι η ενοια που της έχουμε δώσει εμείς της τελευταίες δεκαετίες και δεν είναι η καραμέλα που μας έχουν δώσει να γλείφουμε.
ρατσισμός υπήρχε θα υπάρχει για πάντα.
για εμένα ρατσισμός είναι η διατηρήσει εκείνον των χαρακτηριστικών μιας φυλής όταν βρίσκεται σε κίνδυνο να χαθεί το γένος του και η φυλή του.
εξηγούμε για να μη παρεξηγούμε.
το να διατηρείς την καθαρότητα της φυλή σου είναι ένα αναγκαίο κακό γιατί με αυτό τον τρόπο μπορείς να υπάρχεις ακόμα στο κόσμο, με αυτόν τον τρόπο κρατάς τα ήθη και τα έθιμα σου ζωντανά , με αυτό το τρόπο διαιωνίζεις το είδος σου , αυτός είναι ο τρόπος για να μεταφέρεις την ιστορία του τόπου σου .
ρατσιστές είμαστε λίγο πολύ όλοι μας αλλά όχι με αυτό που προσπαθούν τόσα χρόνια να μας περάσουν και ειδικά μετά των β παγκοσμιο πόλεμο τότε είναι που η λέξη διαστρεβλώθηκε για εμένα.
σκεφτείτε μια φυλή στην Αφρική που έχει πλέον μόλις μερικά ατομα στην φυλή του προκειμένου να διατηρήσει την φυλή να υπάρχει θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να την διατηρήσουν .
βέβαια το κόστος κάποιες φορές είναι μεγάλο αλλά καταφέρνουν να διατηρηθούν.
ο ρατσισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτά που του προσάπτουμε.
πάντοτε υπήρχαν γάμοι , σχέσης κτλ.... εκτός της φυλής δεν ήταν κακό και δεν το κατηγορώ έτσι κι αλλιώς είναι ένα μικρο δείγμα σε τόσους κατοίκους.
είχα σχέση με μη ελληνιδα και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να την παντρευτώ
δυστυχώς όμως ο ρατσισμός όπως μας των έχουν διδάξει είναι το χειρότερο πράγμα.
η ακρότητες του ρατσισμού είναι αυτό που έχουν καταλύσει την σημασία της λέξης και έχουν σπιλωση κάθε λαό.