ρατσισμος

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: wolfman13
Φύλο: Άνδρας

ρατσισμος

Δημοσίευση από wolfman13 » Τρί 22 Ιουν 2010, 20:17

τι άποψη έχετε για το ρατσισμό;;;

προσωπική μου άποψη είναι.

ο ρατσισμός δεν είναι η ενοια που της έχουμε δώσει εμείς της τελευταίες δεκαετίες και δεν είναι η καραμέλα που μας έχουν δώσει να γλείφουμε.

ρατσισμός υπήρχε θα υπάρχει για πάντα.

για εμένα ρατσισμός είναι η διατηρήσει εκείνον των χαρακτηριστικών μιας φυλής όταν βρίσκεται σε κίνδυνο να χαθεί το γένος του και η φυλή του.
εξηγούμε για να μη παρεξηγούμε.

το να διατηρείς την καθαρότητα της φυλή σου είναι ένα αναγκαίο κακό γιατί με αυτό τον τρόπο μπορείς να υπάρχεις ακόμα στο κόσμο, με αυτόν τον τρόπο κρατάς τα ήθη και τα έθιμα σου ζωντανά , με αυτό το τρόπο διαιωνίζεις το είδος σου , αυτός είναι ο τρόπος για να μεταφέρεις την ιστορία του τόπου σου .

ρατσιστές είμαστε λίγο πολύ όλοι μας αλλά όχι με αυτό που προσπαθούν τόσα χρόνια να μας περάσουν και ειδικά μετά των β παγκοσμιο πόλεμο τότε είναι που η λέξη διαστρεβλώθηκε για εμένα.

σκεφτείτε μια φυλή στην Αφρική που έχει πλέον μόλις μερικά ατομα στην φυλή του προκειμένου να διατηρήσει την φυλή να υπάρχει θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να την διατηρήσουν .

βέβαια το κόστος κάποιες φορές είναι μεγάλο αλλά καταφέρνουν να διατηρηθούν.

ο ρατσισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτά που του προσάπτουμε.
πάντοτε υπήρχαν γάμοι , σχέσης κτλ.... εκτός της φυλής δεν ήταν κακό και δεν το κατηγορώ έτσι κι αλλιώς είναι ένα μικρο δείγμα σε τόσους κατοίκους.
είχα σχέση με μη ελληνιδα και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να την παντρευτώ :D

δυστυχώς όμως ο ρατσισμός όπως μας των έχουν διδάξει είναι το χειρότερο πράγμα.

η ακρότητες του ρατσισμού είναι αυτό που έχουν καταλύσει την σημασία της λέξης και έχουν σπιλωση κάθε λαό.
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ρατσισμος

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 22 Ιουν 2010, 20:32

Aν πιάσουμε την κυριολεκτική έννοια του ρατσισμού, που είναι ο φυλετισμός, έχω ανοίξει σχετικό τόπικ εδώ

Αν πιάσουμε την ευρύτερή του έννοια, που σημαίνει "κάνω διακρίσεις" , όποιος λέει πως δεν τις κάνει, είναι ψεύτης. Διακρίνει διαφορές μεταξύ ανθρώπων, και μέσα από τη διάκριση αυτή, επιλέγει φίλους, σύντροφο, συνεργάτες κλπ.

Ένα μέρος του νεοταξίτικου ψευτοδόγματος, είναι ο ρατσισμός... Δήθεν δηλαδή, γιατί οι νεοταξίτες ρατσίζουν όσο κανένας άλλος...Αυτό το παραμύθι βέβαια, το κατάπιαν οι δυνάμεις της αριστεράς μια χαρά. Μέσα απ'αυτό, (και απ'τον "διεθνισμό" που δεν βλέπω τη διαφορά του απ'την παγκοσμιοποίηση) προάγουν τη νεοταξίλα κι αυτοί απ'το δικό τους μετερίζι.

Πεποίθησή μου είναι ότι είναι μια εύκολη (άνοστη και γελοία πλέον) καραμέλα και ταμπέλα που κολλάνε σε κάποιον για να ψαρώσει και να μπει σε απολογητικό mode. Πεποίθησή μου επίσης είναι, πως αυτοί που κολλάνε αυτές τις ταμπέλες, και που διαρριγνύουν ιμάτια κατά του ρατσισμού ως όψιμοι αντιρατσίζοντες (και καλά), είναι οι χειρότεροι ρατσιστές όλων.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 22 Ιουν 2010, 23:19

Υπαρχει διαφορα βικυ αναμεσα στον διεθνισμο και την παγκοσμιοποιηση.
Η παγκοσμιοποιηση εχει σκοπο να καταργήσει τα σύνορα της εκμεταλευσης και της σκλαβιας.
Δηλαδη πχ ενα αφεντικο απο την γερμανια να μπορει ανετα να εκμεταλευθει εναν πακιστανο.
Ο διεθνισμος ειναι η καταργηση των συνορων προς οφελος του ανθρώπου.
Η παγκοσμιοποιηση ειναι η νεα μορφη του φασισμου. διαφέρει με τον παραδοσιακο φασισμο μονο ως προς το οτι
στον παραδοσιακο φασισμο ο εκμεταλευτης ειναι ντοπιος ενω στον συγχρονο παγκοσμιος.
Απο εκει και περα ζηταω πολλα που θελω να μην με εξουσιαζει ουτε ντοπιος ουτε ξενος;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Ιουν 2010, 00:32

Divine Sinner έγραψε:Υπαρχει διαφορα βικυ αναμεσα στον διεθνισμο και την παγκοσμιοποιηση.
Η παγκοσμιοποιηση εχει σκοπο να καταργήσει τα σύνορα της εκμεταλευσης και της σκλαβιας.
Δηλαδη πχ ενα αφεντικο απο την γερμανια να μπορει ανετα να εκμεταλευθει εναν πακιστανο.
Ο διεθνισμος ειναι η καταργηση των συνορων προς οφελος του ανθρώπου.
Συγχώρα με, εγώ δε βλέπω τη διαφορά μεταξύ παγκοσμιοποίησης και διεθνισμού επί του πρακτέου! Οι παγκοσμιοποιητές φροντίζουν να κάνουν αχταρμά κάθε χώρα, να χάσει την εθνική της ταυτότητα, να ζουν όλοι μέσα σ'αυτήν στην εξαθλίωση, οι διεθνιστές ωρύονται υπέρ των μεταναστών (νομίμων και μη) συχνά αδιαφορώντας για τους γηγενείς. Οι παγκοσμιοποιητές δογματίζουν το γκρέμισμα των συνόρων (και το πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό, αφήνοντάς μας ακάλυπτους σε πολλά), ο ίδιο υποστηρίζουν με λαύρο πάθος και οι διεθνιστές που ακούνε λέξη με τη ρίζα εθν... όπως έθνος, και βγάζουν φλύκταινες- πάλι σύμφωνα με τα κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης. Και παγκοσμιοποιητές και διεθνιστές, όταν βγει κάποιος χριστιανός να διαμαρτυρηθεί για την εισβολή ορδών λαθρομεταναστών στη χώρα του, τρώει τη ρετσινιά του ρατσιστή, (απολύτως νεοταξίτικο συστηματάκι αυτό) για να ψαρώσει και να βγει ένοχος και κακός, ενώ ουσιαστικά είναι το θύμα. Ειλικρινά δε βλέπω καμία διαφορά. Αν έρθει κάποιος αριστερός-διεθνιστής να μου υποδείξει τέτοιες τεκμηριωμένα, τότε θα κάνω τη γλώσσα μου παπιόν και θα το δεχτώ. Ως τότε, επίτρεψέ μου να τα θεωρώ ένα και το αυτό.

Η παγκοσμιοποιηση ειναι η νεα μορφη του φασισμου. διαφέρει με τον παραδοσιακο φασισμο μονο ως προς το οτι
στον παραδοσιακο φασισμο ο εκμεταλευτης ειναι ντοπιος ενω στον συγχρονο παγκοσμιος.
Απο εκει και περα ζηταω πολλα που θελω να μην με εξουσιαζει ουτε ντοπιος ουτε ξενος;
Μανάρι μου, το έχω ξαναπεί. Ο τωρινός ιδιάζων (νοητικός και όχι μόνο) φασισμός, κάνει τον παραδοσιακό να φαντάζει περίπατο στο πάρκο, και το καθεστώς που περιέγραφε ο Οργουελ στο 1984, ένα μάτσο χαρές και πανηγύρια. Η νεοταξίλα ξεπερνάει εαυτόν... πήρε μεγάλη φόρα. Θέλω να πιστεύω πως στην πρεμούρα της να τελειώνει και να θέσει τις "μάζες" υπό τον πλήρη έλεγχό της, θα γκρεμοτσακιστεί, γιατί έκανε ένα βασικό λάθος σε όλη τη διαδρομή της. Υποτίμησε τον ΑΝΘΡΩΠΟ και υπερτίμησε τα ανίερα λαμόγια (μη ανθρώπους) που την απαρτίζουν. Αν νομίζουν πως θα το παίζουν θεοί για πολύ ακόμα, τους περιμένει άσχημη έκπληξη...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 23 Ιουν 2010, 00:37

Βικυ δεν αρχισαν ολα απο το μηδεν. Είναι λογικο καποιος να εχει συνδρομο κατα του εθνους οταν οι πλεον φασίστες πατησαν πανω στις λεξεις εθνος κι ορθοδοξια για να επιβαλουν την κυριαρχια τους...
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τετ 23 Ιουν 2010, 00:39

ArELa έγραψε:Συγχώρα με, εγώ δε βλέπω τη διαφορά μεταξύ παγκοσμιοποίησης και διεθνισμού επί του πρακτέου!
Εδώ θα συμφωνήσω με την Βίκη.
Ο "διεθνισμός" είναι ο βασικός, άμεσος και κύριος εχθρός της "παραδοσιακότητας".
Η "παραδοσιακότητα" με την σειρά της είναι η εθνική ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά του κάθε λαού. Δηλαδή, ο κυρίως στόχος της "παγκοσμιοποίησης".

(διεθνισμός και παγκοσμιοποίηση είναι μάνα και κόρη Φώτη μου)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karipis την Τετ 23 Ιουν 2010, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σιγά να μη σε 'πω...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Ιουν 2010, 00:40

Και να σου πω και κάτι άλλο;
Η πατρίδα, η χώρα, η γη μας, είναι το ευρύτερο σπίτι μας.
Όπως δε μπορείς να γκρεμίσεις τους τοίχους του σπιτιού σου και τους φράχτες που καθορίζουν τα όρια του οικοπεδακίου σου (γιατί αν το κάνεις θα λυμαίνεται το ζωτικό σου χώρο ο κάθε τυχάρπαστος- και παύεις να έχεις σπίτι αφού δεν καθορίζεται ο ατομικός σου χώρος), έτσι δεν γίνεται να γκρεμίσεις και τα σύνορα της πατρώας γης σου.

Παντού, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, πρέπει να υπάρχουν όρια... Αν δεν υπάρχουν, δεν παίζει ούτε ειρήνη, ούτε ευημερία (αποδείχθηκε ήδη αυτό). Παίζει μόνο ασυδοσία και φασισμός αντί για ελευθερία και δημοκρατία, και παίζουν και υπερπολλαπλάσια δεινά για τους απλούς ανθρώπους...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Ιουν 2010, 00:42

karipis έγραψε:
Εδώ θα συμφωνήσω με την Βίκη.
Φωνάξτε ρε νταούλια, πίπιζες, μέχρι μπουζούκια και βιολιά.
Θα κάνω πάρτυ σήμερα. Συμφώνησε μαζί μου! :xara: :xara: :xara: :xara: :lol: :lol: :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 23 Ιουν 2010, 00:49

Yπαρχει μια ζυγαρια. απο τη μια ειναι ο ανθρωπισμος κι απο την αλλη η αγαπη για την πατρίδα.
στους αριστερους διεθνιστες απλα η ζυγαρια βαραινει στον ανθρωπισμο.
Δεν μπορω να τους κατηγορησω γι αυτο. παρα μονο για το οτι δεν μπορουν να βρουν την ισορροπια.
Επίσης ο μεσος αριστερος παρασύρεται απο τους ρητορες. Ενας αριστερός με ανθρωπιστικα κίνητρα μπορει ανετα να παρασυρθει απο εναν αριστερο γραφειοκράτη (ας πουμε βουλευτη) ο οποιος ενδέχεται να δουλευει για την νεα τάξη.
Το ιδιο φυσικα συμβαινει και με τους δεξιους.
Η Ελληνικοτητα εχει να κανει με την αγαπη για τον ανθρωπο κι οχι με την τυφλη προσκόλληση σε παραδοσεις δογματα και ιδεολογηματα, και γραπτα. Ο Ελληνισμος ειναι κατι παραπανω απο μια ξυλινη προσκόλληση και ενα στεγανο.

Σχετικα με την απεχθεια τους για το εθνος.
Δεν λεω οτι καλα κανουν αλλα καταλαβαινω τι τους οδηγει σε αυτο
Είναι λογικο καποιος να εχει συνδρομο κατα του εθνους οταν οι πλεον φασίστες πατησαν πανω στις λεξεις εθνος κι ορθοδοξια για να επιβαλουν την κυριαρχια τους...
Στην ουσια αυτοι που το παιζαν υπερπατριωτες ηταν κι αυτοι που δυσφημησαν την εννοια του εθνους μας.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τετ 23 Ιουν 2010, 01:09

karipis έγραψε:Εδώ θα συμφωνήσω με την Βίκη.
Αναιρώ και αναδιατυπώνω:

"Στα προηγούμενα θα συμφωνήσω με την Βασίλω
(κ.λπ, κ.λπ...)"

υγ. Φώτη από ιδεολογίες αλλά και αναλύσεις του κοινωνικού τους προφίλ βλέπω ότι σκίζεις ( :agravated: ).
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 23 Ιουν 2010, 01:13

Προσπαθω να βλεπω τα πραγματα σφαιρικα και να μην χωριζω τους ανθρωπους σε καλους και κακους αναλογα με την ιδεολογια τους.
Φυσικα δεν ειμαι κοινωνιολογος. μπορει και να κανω λαθος.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Ιουν 2010, 01:41

Divine Sinner έγραψε:Yπαρχει μια ζυγαρια. απο τη μια ειναι ο ανθρωπισμος κι απο την αλλη η αγαπη για την πατρίδα.
στους αριστερους διεθνιστες απλα η ζυγαρια βαραινει στον ανθρωπισμο.

Δεν είναι βλακεία να προσδίδουμε ανθρωπισμό μονο στους αριστερούς και πατριωτισμό μόνο στους δεξιούς; Ο δεξιός δεν είναι ανθρωπιστής; Ο αριστερός δεν αγαπάει πατρίδα; Αν υπάρχουν τέτοιοι, δεν έχω τίποτα να πω μαζί τους, γιατί απλά ανήκουν σε εντελώς διαφορετική συνωμοταξία θηλαστικών, που δε μου κάνει.

Συγχώρα με, έχω φύγει προ πολλού απ'το δίπολο δεξιά-αριστερά, το θεωρώ γελοίο.
Ξέρω πως πολλοί είναι ακόμα εγκλωβισμένοι σε αυτό.

Όταν θα καταλάβουν όλοι, πως οι παρατάξεις ειναι μόνο δύο: Αυτοί και ΟΛΟΙ εμείς, τότε θα κάνουμε δουλειά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 23 Ιουν 2010, 02:06

Ki εγω εχω φυγει απο αυτο το διπολο.
αλλα εχω γνωρισει δεξιους και αριστερους και εχω δει πως σκεφτονται
Οι μεν αριστεροι απο τη μια ειναι ανθρωπιστες απο την αλλη βγαζουν σπυρια οταν τους μιλας για εθνος (αν ενας αριστερος ειναι πατριωτης εκ των πραγμάτων οι αλλοι αριστεροι τον αντιμετωπιζουν διαφορετικα).
Η δεξια απο την αλλη εχει καποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ χαρακτηριστικα. οπως πχ την απεχθεια προς τους ξενους, τον συντηριτισμο, απεχθεια προς τους gay, πατριωτισμο, ορθοδοξια.
Αν ενα απο αυτα δεν τα εχει ενας δεξιος αυτομάτως παυει να ειναι δεξιος.
Ειναι καλοσχεδιασμενα μαντρια ολα αυτα. για να μην μπορεις να εχεις μια συνδυαστικη σκεψη.
Δηλαδη αν εισαι ενας πατριωτης που δεν εχει προβλημα με τους ξενους, με τους γκεϋ, δεν εισαι συντηρητικος και δεν εισαι της εκκλησιας. τοτε οι μεν δεξιοι σε αντιμετωπιζουν ως προδοτη και οι δε αριστεροι ως φασιστα δεξιο.
Τα πραγματα εχουν σχεδιαστει ΤΟΣΟ καλα που ειναι παρα πολυ δυσκολο να εχεις συνδυαστικη σκεψη και να βγεις απο το μαντρι.
Άβαταρ μέλους
dimig
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από dimig » Τετ 23 Ιουν 2010, 03:47

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ υπάρχει όταν κάποιος υποστηρίζει ότι εγγενείς λόγοι καθιστούν τους ανθρώπους της λευκής φυλής ανώτερους από εκείνους της μαύρης φυλής. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν υπάρχει όταν λες ότι ένας πολιτισμός είναι διαφορετικός από κάποιον άλλον. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν υπάρχει όταν συγκρίνοντας μεταξύ τους τούς 2 πολιτισμούς καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι ο ένας υπερτερεί του άλλου. Όταν π.χ. αποδείξεις ότι η επιρροή του ενός φτάνει μέχρι τις μέρες μας ενώ του άλλου εξαφανίστηκε χωρίς να συντρέχει φυσική ή άλλη καταστροφή. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν είναι να πεις ότι το θέατρο, η πολιτική, η βουλή, η δημοκρατία, οι αρχές διοίκησης της πόλης, οι αρχές που διέπουν τις ανθρώπινες σχέσεις προέρχονται από την Ελλάδα και όχι από αλλού. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι να υποστηρίξεις ότι εξ ορισμού ο Χριστιανός είναι καλύτερος άνθρωπος από τον Μουσουλμάνο. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν υπάρχει όταν υποστηρίζεις ότι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και ότι η σύγκρουση των κοσμοθεωριών στις οποίες πιστεύουν, πολύ συχνά προκαλούν ανυπέρβλητα εμπόδια στο στερέωμα μιας κανονικής ανθρώπινης σχέσης. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι κάθε τι που δέχεσαι αξιωματικά και που αποβαίνει εις όφελος ενός ανθρώπου έναντι κάποιου άλλου. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι να δέχεσαι ότι υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι άνθρωποι. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν είναι να αποδείξεις ότι υπάρχει ανώτερος και κατώτερος τρόπος σκέψης. Πώς να το κάνουμε; ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι να ισχυρίζεσαι ότι επειδή με την βούρτσα μπορείς να βάψεις το ταβάνι τότε η πούτσα πρέπει να καεί στην πυρά. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι να ισχυρίζεσαι ότι επειδή μόνο με την πούτσα μπορείς να κάνεις παιδιά τότε η βούρτσα πρέπει να πεταχτεί στα σκυλιά. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν είναι να ισχυριστείς ότι κάθε πράγμα, είναι τόσο χρήσιμο όσο το έργο που επιτελεί άρα κάποιο από τα δύο είναι πολύτιμο.

μικρό απόσπασμα από http://kommatoskylo.blogspot.com/2010/0 ... st_18.html
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από wolfman13 » Τετ 23 Ιουν 2010, 10:07

άνοιξα θέμα συζήτησης. :xara:

θα συμφωνήσω με όλους.

αλλά ας το κοιτάξουμε και λίγο διαφορετικά από άλλο πρίσμα.
το να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι εμείς ήμαστε ανώτεροι δεν είναι λίγο κουλό!
πρέπει να δείχνουμε και το ανάλογο σεβασμό στον αντίπαλο μας για να είμαστε πλήρης κατακτητές.
αλλιώς είμαστε τσάμπα μάγκες.
κάπου διάβασα για τους ανθρωποφαγία στην αφρικη,
για κάτσε δηλαδή επειδή εγώ δεν εχω αυτές της παραδόσεις θα πάω σαν μέγας ΘΕΟΣ να τους αλλάξω αυτό που τόσες χιλιετίες ξέρουν !
αυτά που έκαναν σε εμένα δεν θέλω να τα κανω σε άλλους.
αυτές η φυλές είναι αρκετά έξυπνες ώστε όταν ανακαλύπτουν κάτι καινούργιο να το μελετάνε και να το ενσωματώνουν ή να το απορρίπτουν.
ποίος είμαι εγώ ο δήθεν δυτικός ευρώ-πέος που θα πάω να τους διδάξω ότι δεν πρέπει να κάνουν ανθρωποθυσίες.
ας κάτσω καλύτερα να τους μελετήσω ως προς τη συμπεριφορά τους μεταξύ τους και προς τη φύση ίσως τελικά να εχω κάτι να μάθω.
της συγκεκριμένες λοιπόν δεν της κατακρίνω γιατί πολλοί απλά προέρχονται μέσα από λαούς και ήθη και έθιμα, της υπόλοιπες που δεν έχουν καμία σχέση της καταδικάζω.
μην βάζουμε τα πάντα στο ίδιο καζάνι.
άσε για την λέξη πατριωτισμός πόσο πολύ την έχουν μαστίγωση της έχουν αλλάξει σημασία.
αν είσαι πατριώτης για κάποιους είσαι φασίστας.
αν είσαι πατριώτης για κάποιους είσαι πιο φασίστας από φασίστας κτλ.......
η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζουν τα όρια του άλλου.
μην περνούμε μια λέξη όπως ο ρατσισμός που είχε μια διαφορετικοί χροιά για τους λαούς μας και την έχουμε κάνει μυδιασμα.
δεν είμαι ρατσιστής έτσι όπως το θέλουν αυτοί είμαι όμως ρατσιστής γιατί βλεπω την πατρίδα μου να καταλυμαίνεται από αυτούς που είναι ''ρατσιστές''
από αυτούς που είναι ενάντια σε κάθε εθνική κυριαρχία και σε κάθε τι ελληνικό,αφρικάνικο, πακιστανικό κτλ .
έλεος πλέον με αυτή την καραμέλα, το ότι δεν θέλω άλλους μετανάστες στην ελλαδα δεν με κάνει και αυτόματα δολοφόνο ότι θέλω να τους σκοτώσω αν είναι δυνατών .
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Ιουν 2010, 10:16

'Οσο γράφεις και όσο σε "γνωρίζω" Θοδωρή, τόσο σε "πάω" :urock:
(και σε προσυπογράφω κιόλας) :thumb:

Συμφωνώ και με τους προλαλήσαντες.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα εδώ μέσα, έτσι; :loco: :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τετ 23 Ιουν 2010, 10:32

wolfman13 έγραψε:κάπου διάβασα για τους ανθρωποφαγία στην αφρικη,

για κάτσε δηλαδή επειδή εγώ δεν εχω αυτές της παραδόσεις θα πάω σαν μέγας ΘΕΟΣ να τους αλλάξω αυτό που τόσες χιλιετίες ξέρουν!

αυτά που έκαναν σε εμένα δεν θέλω να τα κανω σε άλλους.

αυτές η φυλές είναι αρκετά έξυπνες ώστε όταν ανακαλύπτουν κάτι καινούργιο να το μελετάνε και να το ενσωματώνουν ή να το απορρίπτουν.

ποίος είμαι εγώ ο δήθεν δυτικός ευρώ-πέος που θα πάω να τους διδάξω ότι δεν πρέπει να κάνουν ανθρωποθυσίες.

ας κάτσω καλύτερα να τους μελετήσω ως προς τη συμπεριφορά τους μεταξύ τους και προς τη φύση ίσως τελικά να εχω κάτι να μάθω.

της συγκεκριμένες λοιπόν δεν της κατακρίνω

Θα ήθελα να ξαναδιαβάσεις αυτό το κομμάτι που έγραψες, να κάνεις κάποιες αλλαγές που ίσως θέλεις και κατόπιν το ξανακουβεντιάζουμε.

Σημείωση: Ο Αλέξανδρος ονομάστηκε Μέγας από όλον τον κόσμο όχι μόνον επειδή κατάφερε να κατακτήση τόση γη σε τέτοια ηλικία, αλλά επειδή κατάφερε να πείσει με τα τότε ένδικα μέσα τους Δάκες (αν θυμάμαι καλά) να τιμούν τις συζύγους τους και όχι να τις θάπτουν μαζί όταν αυτοί πέθαιναν, τους Πέρσες να τιμούν τις μετέρες τους και όχι να τις ..πηδούν για να αποκτήσουν απογόνους, τους βορειοασιατικούς λαούς να τιμούν και να θάπτουν τους γονείς τους και όχι να τους μαγειρεύουν και να τους τρών, αλλά και για καμπόσες άλλα τέτοια παραδείγματα.
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από wolfman13 » Τετ 23 Ιουν 2010, 10:41

karipis έγραψε:
wolfman13 έγραψε: Θα ήθελα να ξαναδιαβάσεις αυτό το κομμάτι που έγραψες, να κάνεις κάποιες αλλαγές που ίσως θέλεις και κατόπιν το ξανακουβεντιάζουμε.

αντί να μου λες να ξανά διαβάσω και να το ξανά γράψω γιατί δεν κάνουμε καλύτερα διάλογο ,δεν είπα ότι εγώ είμαι σωστός.
πες μου που νομίζεις ότι εχω λάθος και εδώ είμαι να το κουβεντιάσουμε. :respect:

karipis έγραψε:
wolfman13 έγραψε: Σημείωση: Ο Αλέξανδρος ονομάστηκε Μέγας από όλον τον κόσμο όχι μόνον επειδή κατάφερε να κατακτήση τόση γη σε τέτοια ηλικία, αλλά επειδή κατάφερε να πείσει με τα τότε ένδικα μέσα τους Δάκες (αν θυμάμαι καλά) να τιμούν τις συζύγους τους και όχι να τις θάπτουν μαζί όταν αυτοί πέθαιναν, τους Πέρσες να τιμούν τις μετέρες τους και όχι να τις ..πηδούν για να αποκτήσουν απογόνους, τους βορειοασιατικούς λαούς να τιμούν και να θάπτουν τους γονείς τους και όχι να τους μαγειρεύουν και να τους τρών, αλλά και για καμπόσες άλλα τέτοια παραδείγματα.
σε αυτό συμφωνώ ίσως όμως να μην κατάλαβες σωστά τι σκέψη μου,( δεν είσαι μάντης το ξέρω εκτός και αν είσαι και μας το κρύβεις :D )
πλέον δεν χρησιμοποιηουμε την τακτική της γνώσης αλλά την τακτική της βίας και εκεί εινα που κάνουμε την διάφορα με τους προγόνους μας.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τετ 23 Ιουν 2010, 10:58

Και τα τότε ένδικα μέσα δεν απείχαν πολύ από τα σημερινά :?

Πάντως, θα ήθελα μια μικρή ανάλυση πάνω στο κομάττι του λόγου σου που υποσημείωσα. Ειδικά εκεί που αφήνεις να εννοηθεί πως το να διαπράττει κάποιος ανθρωποφαγία, δεν είναι έγκλημα αλλά μια απλή συνήθεια την οποία πρέπει να σεβαστούμε (...)
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 23 Ιουν 2010, 11:08

dimig έγραψε:ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ υπάρχει όταν κάποιος υποστηρίζει ότι εγγενείς λόγοι καθιστούν τους ανθρώπους της λευκής φυλής ανώτερους από εκείνους της μαύρης φυλής. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν υπάρχει όταν λες ότι ένας πολιτισμός είναι διαφορετικός από κάποιον άλλον. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν υπάρχει όταν συγκρίνοντας μεταξύ τους τούς 2 πολιτισμούς καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι ο ένας υπερτερεί του άλλου. Όταν π.χ. αποδείξεις ότι η επιρροή του ενός φτάνει μέχρι τις μέρες μας ενώ του άλλου εξαφανίστηκε χωρίς να συντρέχει φυσική ή άλλη καταστροφή. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν είναι να πεις ότι το θέατρο, η πολιτική, η βουλή, η δημοκρατία, οι αρχές διοίκησης της πόλης, οι αρχές που διέπουν τις ανθρώπινες σχέσεις προέρχονται από την Ελλάδα και όχι από αλλού. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι να υποστηρίξεις ότι εξ ορισμού ο Χριστιανός είναι καλύτερος άνθρωπος από τον Μουσουλμάνο. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν υπάρχει όταν υποστηρίζεις ότι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και ότι η σύγκρουση των κοσμοθεωριών στις οποίες πιστεύουν, πολύ συχνά προκαλούν ανυπέρβλητα εμπόδια στο στερέωμα μιας κανονικής ανθρώπινης σχέσης. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι κάθε τι που δέχεσαι αξιωματικά και που αποβαίνει εις όφελος ενός ανθρώπου έναντι κάποιου άλλου. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι να δέχεσαι ότι υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι άνθρωποι. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν είναι να αποδείξεις ότι υπάρχει ανώτερος και κατώτερος τρόπος σκέψης. Πώς να το κάνουμε; ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι να ισχυρίζεσαι ότι επειδή με την βούρτσα μπορείς να βάψεις το ταβάνι τότε η πούτσα πρέπει να καεί στην πυρά. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι να ισχυρίζεσαι ότι επειδή μόνο με την πούτσα μπορείς να κάνεις παιδιά τότε η βούρτσα πρέπει να πεταχτεί στα σκυλιά. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν είναι να ισχυριστείς ότι κάθε πράγμα, είναι τόσο χρήσιμο όσο το έργο που επιτελεί άρα κάποιο από τα δύο είναι πολύτιμο.

μικρό απόσπασμα από http://kommatoskylo.blogspot.com/2010/0 ... st_18.html
:xara: :xara: ναι ναι έτσι έτσι :xara:
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Ιουν 2010, 11:18

karipis έγραψε: Πάντως, θα ήθελα μια μικρή ανάλυση πάνω στο κομάττι του λόγου σου που υποσημείωσα. Ειδικά εκεί που αφήνεις να εννοηθεί πως το να διαπράττει κάποιος ανθρωποφαγία, δεν είναι έγκλημα αλλά μια απλή συνήθεια την οποία πρέπει να σεβαστούμε (...)

Ρε συ Καρίπη, μπορεί να'δωσε ένα ακραίο παράδειγμα, αλλά η ουσία του νοήματός του ήταν άλλη... Στο ότι ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ α/ να κρίνουμε σύμφωνα με τα δικά μας μέτρα-σταθμά άλλους λαούς/πολιτισμούς, β/ να τη βλέπουμε ανώτεροί τους και άρα να νομίζουμε ότι δικαιούμαστε να επέμβουμε κι όλας.
Γιατί ΑΥΤΕΣ οι λογικές είναι που κάνουν σήμερα τις ΗΠΑ να τη βλέπουν θεοί και να νομίζουν ότι μπορούν να πάνε σε κάθε περιοχή και να επιβάλλουω το δικό τους. Και στην προκειμένη, οι ΗΠΑ προβάλλουν ηθικούς λόγους για το "δικό τους", αλλά σαφώς οι λόγοι είναι συμφεροντολογικοί και μόνον.

Σύμφωνα με το δικό μας σύστημα αξιών, η κλειτοριδεκτομή είναι το άκρον άωτον της βαναυσότητας, (αν και στη δύση βλέπω παιδεραστές που σκοτώνουν και βρέφη λόγω ασέλγειας κι εκεί το κάνουμε λίγο γαργάρα) η ανθρωποφαγία το άκρον άωτον της δολοφονικής κτηνωδίας, (αν και έχω δει χειρότερες κτηνωδίες από μη ανθρωποφάγους). Κι εγώ που μεγάλωσα μ'αυτό το σύστημα αξιών και ηθικό κώδικα, φρικάρω μ'αυτά... Όμως για εκείνους που έχουν άλλον κώδικα, είναι διαφορετικό. Σύμφωνα με το σύστημα αξιών των ισλαμιστών, είναι επιεικώς απαράδεκτο να κυκλοφορούμε εμείς τα θήλεα στη δύση χωρίς μπούργκα, πολλώ δε μάλλον με μινάκι ή μπικίνια. Δεν τους είδα όμως να'ρχονται με τη χατζάρα να μας επιβάλλουν το δικό τους.

Αν θέλουμε να μιλάμε για σεβασμό στη διαφορετικότητα, οφείλουμε να κάνουμε πίσω ακόμα κι όταν η διαφορετικότητα μας είναι αδιανόητη/ανήθικη/ανυπόφορη.
Αν δεν την εγκρίνουμε και νιώθουμε πως πρέπει να την αλλάξουμε, αυτό μπορεί να γίνει με άλλους τρόπους και άλλου είδους αγώνες, σε καμία περίπτωση με την επιβολή της βίας, γιατί τότε γινόμαστε ίσοι μ'αυτά που καταδικάζουμε.
Αν δεν το κάνουμε κι αν επιδιώκουμε να επιβάλλουμε τα δικά μας πρότυπα σ'αυτούς που δεν τα έχουν, ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, δεν είμαστε διαφορετικοί απ'τους πλανηταρχοφασίστες που ναι μεν μιλάνε κι αυτοί για σεβασμό στη διαφορετικότητα, αλλά τον κάνουν κανονικότατα γαργάρα όταν πρόκειται για τα συμφέροντά τους, οπότε δαιμονοποιούν τη διαφορετικότητα για να νομιμοποιούνται να το παίξουν θεοί στους άλλους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 23 Ιουν 2010, 11:19

Επίσης, μέχρι να λύσετε τη λεπτομέρεια με την ανθρωποφαγία, να διατυπώσω κι εγώ μια ψιλοαπορία που την έχω εδώ και καιρό.

Η "διατήρηση της καθαρότητας της φυλής" ευνοεί συνθήκες ολοκληρωτισμού.
Κάθε ράτσα έχει τα χαρακτηρισικά της, σωματικά, ψυχικά και διανοητικά. Το να διατηρούμε τη ράτσα καθαρή, παράγει άτομα με εντελώς προβλέψιμη, άρα και χειραγωγήσιμη συμπεριφορά.
Συν του ότι η επικέντρωση στον "άλλο" σαν ρίζα του κακού είναι εξαιρετικό μέσο προπαγάνδας/χειραγώγησης.

Από την άλλη, η ανάμειξη των πολιτισμών με τρόπο απρόβλεπτο, άρα χαοτικό, δυσκολεύει το έργο της εξουσίας, όταν αυτή έχει κακούς σκοπούς.

Πώς γίνεται λοιπόν κάποιος να είναι κατά της ΝΤ και υπέρ της περίφραξης?
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από wolfman13 » Τετ 23 Ιουν 2010, 11:27

karipis έγραψε:Και τα τότε ένδικα μέσα δεν απείχαν πολύ από τα σημερινά :?

Πάντως, θα ήθελα μια μικρή ανάλυση πάνω στο κομάττι του λόγου σου που υποσημείωσα. Ειδικά εκεί που αφήνεις να εννοηθεί πως το να διαπράττει κάποιος ανθρωποφαγία, δεν είναι έγκλημα αλλά μια απλή συνήθεια την οποία πρέπει να σεβαστούμε (...)
για αυτούς είναι μια απλή συνήθεια για εμάς δεν είναι ποίος είπε ότι είναι;.
όταν βρίσκεσαι στο δικό τους χώρο και στην δικιά τους πατρίδα δεν οφειλης να σεβαστής το χώρο που βρίσκεσαι ;;
δεν νομίζω να ήρθαν εδώ Αφρικανοί και να έκαναν ανθρωποθυσίες και αν έκαναν είναι καταδικαστέο και εγκλημα.
η δικιά μας κουλτούρα λέει όταν φτιάχνεις ένα νέο σπίτι να σφάζεις έναν κόκκορα στα θεμέλια του σπιτιού αυτό δεν είναι θυσία με αίμα;;
αυτό δεν το καταδικάζουμε;;;
αλλού θα το καταδίκαζαν εδώ όμως λέμε όχι γιατί είναι μέσα στην κουλτούρα μας.

δεν ξέρω αν τα τότε ένδικα μέσα με τα τώρα πόσο απείχαν δεν ήμουν εκεί και δεν εχω διαβάσει και κάτι ανάλογο για να διαμορφώσω μια γνώμη.

πάντως δεν νομίζω να διαφωνούμε και κάπου ουσιαστικά στην ουσία βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά δεν είναι κακό κατά εμε.
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από wolfman13 » Τετ 23 Ιουν 2010, 11:35

KELAINO έγραψε:Επίσης, μέχρι να λύσετε τη λεπτομέρεια με την ανθρωποφαγία, να διατυπώσω κι εγώ μια ψιλοαπορία που την έχω εδώ και καιρό.

Κάθε ράτσα έχει τα χαρακτηρισικά της, σωματικά, ψυχικά και διανοητικά. Το να διατηρούμε τη ράτσα καθαρή, παράγει άτομα με εντελώς προβλέψιμη, άρα και χειραγωγήσιμη συμπεριφορά.
Συν του ότι η επικέντρωση στον "άλλο" σαν ρίζα του κακού είναι εξαιρετικό μέσο προπαγάνδας/χειραγώγησης.

Από την άλλη, η ανάμειξη των πολιτισμών με τρόπο απρόβλεπτο, άρα χαοτικό, δυσκολεύει το έργο της εξουσίας, όταν αυτή έχει κακούς σκοπούς.

KELAINO εδώ νομίζω ότι έχεις ένα μικρο λαθάκι ,
γιατί πολλή απλά σε κάθε περιοχή της ελλαδος υπαρχουν διαφορές και στην ομιλία και στο τρόπο που φέρονται και στο σωματότυπο και σε πολλά άλλα.
έτσι λοιπόν δεν προκύπτει να έρθει ο ολοκληρωτισμός.
εκτός αυτού μην ξεχνάς ότι ο άνθρωπος στην ουσία εξελίσσεται ακόμα και θα συνεχίσει να εξελισετε, το μοναδικό ζώο που έχει σταματήσει την εξέλιξη του είναι ο καρχαρίας :lol: :lol:

όσο για την δυσκολία ως προς το έργο της εξουσίας δεν το κατάφεραν σε 5 αιώνες θα το καταφέρουν τώρα να μας χαλιναγωγήσουν :lol:

εμείς είμαστε αυτοί που θα πρέπει να αποτινάξουμε από πάνω μας κάθε μέσω προπαγάνδας και χειραγώγησης δεν είμαι καλύτερος από τον αφρικανο ούτε καλύτερος από εσένα έτυχε όμως να ζήσω σε καλύτερη περιοχή από αυτών και αναπτύχθηκα πιο γρηγορα και πιο ουσιαστικά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Ιουν 2010, 11:38

KELAINO έγραψε:Επίσης, μέχρι να λύσετε τη λεπτομέρεια με την ανθρωποφαγία, να διατυπώσω κι εγώ μια ψιλοαπορία που την έχω εδώ και καιρό.

Είναι όντως ένα οξύμωρο ΚΕΛΑΙ μου.
Δεν είμαι υπέρ της άποψης περί "φυλετικής καθαρότητας".

Στο ποστ μου εδώ έχω τοποθετηθεί σχετικά τον Γενάρη του '09 παρακαλώ. Κι αφού ανέπτυξα γιατί η φυλετική περιχαράκωση αναπτύσσει (δυνητικά) αδυναμίες και εκφυλισμούς σε έναν συγκεκριμένης φυλής πληθυσμό, ανέπτυξα παράλληλα κι ένα λόγο που με φέρνει σε διάσταση με αυτό που είπες τώρα εδώ... "Κάθε ράτσα έχει τα χαρακτηρισικά της, σωματικά, ψυχικά και διανοητικά. Το να διατηρούμε τη ράτσα καθαρή, παράγει άτομα με εντελώς προβλέψιμη, άρα και χειραγωγήσιμη συμπεριφορά. "
Και διίσταμαι γιατί πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ( :loco: ) πως είναι μέγα λάθος (για να μην πω ενδεικτικό απύθμενης βλακείας) να εστιάζουμε τόσο στο σαρκικό κομμάτι μιας ανθρώπινης υπόστασης (τη φυλή), να του προσάπτουμε ακόμα και νοητικά χαρακτηριστικά, και να αγνοούμε εντελώς το ατομικό ψυχονοητικο-πνευματικό στίγμα ενός ανθρώπου που ρε παιδιά α/ είναι το σημαντικότερο β/ δεν έχει σχέση με τη σάρκα και το χρώμα της, και άρα είναι επί της ουσίας ΑΣΧΕΤΟ με τη φυλή στην οποία ανήκει κάποιος... Γι'αυτό και είπα εκεί και θα επαναλάβω κι εδώ το εξής: Αν θα έφτανα ποτέ να χαρακτηρίσω ή οποιονδήποτε άλλον ως σκουπίδι, δε θα'ταν με γνώμονα και κριτήριο το γονιδίωμα που φέρει το πετσί του ο άλλος, αλλά από τις προσεγγίσεις, τον ψυχισμό, την ιδιοσυγκρασία το χαρακτήρα του και στην τελική ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”