Παράδοξο Της Φιλοζωϊκής

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Παράδοξο Της Φιλοζωϊκής

Δημοσίευση από Acid{RFE} »

Θα σας πώ ένα συμβάν που μου είπε ο αδερφός μου κ με έκανε να αναρωτηθώ.

Η κοπελιά του αδερφού μου δουλεύει εδώ σε ένα τοπικό κανάλι, κ του είπε τα εξής.

Είχανε μιά πρόεδρο της φιλοζωϊκής καλεσμένη στο κανάλι, για θέματα φιλοζωϊκης, το έκπληκτικό είναι όταν κατεύφθασε αυτή η πρόεδρος φιλοζωϊκης στο κανάλι, η εν λόγο κυρία φορούσε ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΟΥΝΑ ΑΠΟ ΖΩΟ, πιστέψτε με η κοπελιά του αδερφού μου ξέρει να διακρίνει, κ την βλέπει να την αφήνει πρίν μπεί στο πλατό σε έναν καλόγερο που έχουν εκεί στο κανάλι για να αφήνουν τα μπουφάν του η οτι άλλο έχουν τέλως πάντων.

Και έμειναν όλοι μαλάκες :?
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Φύλο: Γυναίκα

Re: Παράδοξο Της Φιλοζωϊκής

Δημοσίευση από Spirit oF Fire »

τα αγαπάω τα έρμαια τα ζωντανά.. κάνουν ωραία γουνίτσα και σε ζεσταίνουν τον χειμώνα... επίσης τί να την κάνεις την μηχανή αν δεν φοράς δερμάτινα; όχι όχι δεν υπάρχουν οικολογικές γούνες, ούτε δερματίνη..γιατί είμαστε φιλόζωοι και τα αγαπάμε πάρα πολύ τα ζωάκια που θέλουμε να είμαστε συνέχεια μαζί τους.... γι αυτό όταν δεν μπορούμε να πάρουμε τους σκύλους μας στις βραδινές μας εξόδους, τους φοράμε =) μπράβο :clap:

γιατί σοκάρεσαι; δεν είχες δει τους κυνηγούς που φρόντιζαν λέει την ισοροπία στα δάση μετά τις φωτιές για να μπορούν να κυνηγούν ελεύθερα; Δηλαδή, σε προσέχω, σε φροντίζω από αγάπη για να σε σκοτώσω μετά χωρίς να μου την λέει κανείς. ΜΠΡΑΒΟ και σε αυτούς τους μάγκες :clap:

δεν έχεις δει τα τσίρκα, που τρέχουν όλοι οι "φιλόζωοι" γονείς τα παιδάκια τους να δουν ταλαιπωρημένα και βρώμικα ζώα, τα οποία αφήνονται νηστικά επί μέρες και τα χτυπάνε για να τα δούμε να περνάνε από δαχτυλίδια φωτιάς.. ΓΙατί τα ζώα γεννήθηκαν για να περνάνε από δαχτυλίδια φωτιάς ή να περπατάνε με αλυσίδες =) μπράβο ξανά :clap:

Υπάρχουν κι άλλα να πω, μα είναι πρωί ακόμη .... η συνέχεια έπεται...
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro »

Πνεύμα Φωτιάς έγραψε: δεν έχεις δει τα τσίρκα, που τρέχουν όλοι οι "φιλόζωοι" γονείς τα παιδάκια τους να δουν ταλαιπωρημένα και βρώμικα ζώα, τα οποία αφήνονται νηστικά επί μέρες και τα χτυπάνε για να τα δούμε να περνάνε από δαχτυλίδια φωτιάς.. ΓΙατί τα ζώα γεννήθηκαν για να περνάνε από δαχτυλίδια φωτιάς ή να περπατάνε με αλυσίδες =) μπράβο ξανά :clap:

Υπάρχουν κι άλλα να πω, μα είναι πρωί ακόμη .... η συνέχεια έπεται...
Μία φορά πήγα τσίρκο στην ζωή μου πριν χρόνια.

Αηδίασα, όχι μόνο για το τσίρκο αλλά για την συμπεριφορά του νεοέλληνα, και ακόμα χειρότερα για την συμπεριφορά των σπόρων τους.

Δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα τα πω χοντρά, και ίσως δυσαρεστήσω και κάποιους που έχετε παιδιά και ας μην έχει σχέση με εσάς αυτό. Σταματάω εδώ.
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire »

κι εγώ μία φορά πήγα σε τσίρκο, με την οικογένεια και τα ξαδέρφια μου. Θυμάμαι στιβαγμένα λιοντάρια σε ένα κλουβί να πεινάνε και κάτι βίσωνες μες την βρόμα .. τα οποία όμως τα βρήκα αρκετά συμπαθή (αν και ήμουν μικρή) και άρχισα να τα χαϊδεύω και μου έγλυψε ένα την μπλούζα... ωραία εμπειρία.. επίσης είχαν λλάμα.... και άλλα ζώα, τρομαγμενα και ήταν οι φιλόζωοι και φχαριστιούνταν....... βασικά υπάρχουν και τσίρκο δίχως ζώα... και είναι εξαιρετικά.. εχω δει μερικά νούμερα σχετικά στο youtube.
πρέπει να ξεκαθαρίσουμε λιγάκι τί είναι φιλόζωος. Γιατί έχω δει "φιλόζωους" να φορούν γούνες, να πηγαίνουν για κυνήγι, σε τσίρκο και ζωολογικούς κήπους. Και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από αυτά γιατί κι εγώ συμμετείχα σε αυτά και σε κάποια μέχρι πολύ πρόσφατα.
Θα πρέπει να καταλάβουμε πως οι φιλόζωοι δεν είναι οι γραφικοί τύποι που αγαπούν τα ζώα πιο πολύ από τους ανθρώπους. Για εμένα το σωστό ανθρώπινο ον, οφείλει να σέβεται (το αν αγαπάει η όχι ας το επιλέξει ο ίδιος) κάθε πλάσμα, το ίδιο. Όταν κινδυνεύει κάποιος, άνθρωπος ή ζώο και μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω. Δεν θα πω.. "δεν χωνεύω τους ανθρώπους, άστον να πάει να πνιγεί", ούτε βέβαια θα πω "ένα ζώο είναι πως κάνεις έτσι". Σε καμμία περίπτωση δεν θα μπίξω τσιρίδες "τιιι κάνεις;;; μηηη" αλλά αν μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω. =Ρ

από εκεί και πέρα, πρόεδρος φιλοζωϊκής με γούνα δεν νοείται =Ρ
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} »

Με εκπλήσει το γεγονός που στην Ελλάδα σε κύριες θέσεις μπένουν άχρηστα άτομα συχνά{Σχεδόν Πάντα} Αυτό με εκπλήσει!!!
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou »

Μα αυτό βρήκες να σε εκπλήξει!! Ελεος βρε! Μ'αυτό έχουμε μεγαλώσει όλοι οι Έλληνες, είναι πλέον μία σταθερά μέσα μας...αν αλλάξει κάτι εγώ θα πάθω σύγχιση!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Γκροτέσκος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Γκροτέσκος »

Να σε κάψω Γιάννη να σ' αλείψω λάδι..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”