"Δεν γυρίζω πια τις πλάτες ,μου στο μέλλον"

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές

"Δεν γυρίζω πια τις πλάτες ,μου στο μέλλον"

Δημοσίευση από Τάλως »

Κοιτάζω τα παιδιά… όχι εμένα

Κοιτάζω το μέλλον όχι το παρόν

Αγωνίζομαι κάθε μέρα μέσα από τη βιοπάλη όχι μέσα από τις οδομαχίες

Μαθαίνω ακούγοντας και όχι αποθηκεύοντας

Δεν αντιμάχομαι τους άλλους με βία γιατί βία θα λάβω και θα έχω πάρει ότι μου άξιζε

Έχω μάθει από το παρελθόν των λαών να αντιμάχομαι τη βία και να μην την ασκώ

Θέλω να απέχω από τις μάζες δεν θέλω να συμμετέχω στο κοπάδι αυτό γιατί θέλω να λέγομαι άνθρωπος

Θέλω έτσι να κάνω χρίση της λογικής σκέψης

Θέλω να μιλάω με το λόγο με χρίση υποθετικών προτάσεων «εάν, εν περίπτωσει που» και όχι να λέω "εσείς", "εγώ" δεν θέλω να έχω παρωπίδες που μου φόρεσαν η έκανα το σφάλμα σαν βλάξ να φορέσω μόνος μου

Προσπαθώ προσπαθώ κι ακόμα… ακόμα εκεί… εκεί να είμαι με αυτά που δεν θέλω να είμαι και να είμαι αυτός που δεν θέλω πραγματικά…

Αλώστε ακόμα δεν έγραψα κάτι με βάση αυτά που θέλω να είμαι….

Ευτυχώς το μέλλον είναι μπροστά. Είναι δικό ΜΟΥ…. Ευτυχώς ακόμα και τώρα έχω την επιλογή… μπορώ να κάνω κάτι ν’ αλλάξω πορεία… και να πάω εκεί που θα έπρεπε να έχω πάει και να γίνω αυτός που θα έπρεπε να ήμουν.

Να γίνω….. "εγώ"(με πεζά όχι κεφαλαία) και όχι ένα άσπρο πρόβατο μέσα σε ένα τεράστιο κοπάδι με επίσης άσπρα πρόβατα

Θέλω να βλέπω πολλά "έγω" να γίνονται "ένα"....

Ελπίζω ακόμα…

Ας ζούμε για ν’ αγαπάμε και να μαθαίνουμε :rose:
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Φύλο: Γυναίκα

Re: "Δεν γυρίζω πια τις πλάτες ,μου στο μέλλον"

Δημοσίευση από Spirit oF Fire »

=)) μακάρι να το καναμε πράξη αυτό.. όλοι μας. Μακάρι.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa »

Τάλως έγραψε:Κοιτάζω τα παιδιά… όχι εμένα
Μέσα από το παιδί μέσα σου καθρεφτίζονται τα παιδιά
Κοιτάζω το μέλλον όχι το παρόν
Μα το παρόν είναι σημείο αναφοράς για το μέλλον. Κι αν βλέπεις το μέλλον μόνο, χάνεις διαρκώς το παρόν, άρα και το μέλλον στην τελική, γιατί όταν θα'ρθει το μέλλον, πάλι μπροστά σ'άλλο μέλλον θα κοιτάς...

Αγωνίζομαι κάθε μέρα μέσα από τη βιοπάλη όχι μέσα από τις οδομαχίες
:urock:
Μαθαίνω ακούγοντας και όχι αποθηκεύοντας
Σωστός μεν :thumb: αλλά όταν θα'χεις μάθει θα έχει αποθηκευτεί κι όλας :wink:
Δεν αντιμάχομαι τους άλλους με βία γιατί βία θα λάβω και θα έχω πάρει ότι μου άξιζε
:urock: :worship: αλλά...

Δεν θα'πρεπε να αντιμαχόμαστε απλά "τους άλλους". Είναι συγκεκριμένα αυτά στα οποία πρέπει να αντιστεκόμαστε. Κι όταν τα εντοπίσουμε και τα εδραιώσουμε μέσα μας, θα πρέπει να τα αντιμαχόμαστε... Υπάρχουν πολλά είδη μάχης/πάλης. Η βία σίγουρα δεν είναι το καλύτερο.

Έχω μάθει από το παρελθόν των λαών να αντιμάχομαι τη βία και να μην την ασκώ
Μαζί σου, γιατί μέσα από τα δεινά της βίας και της αιματοχυσίας, μπορεί να επέλθει μια φαινομενική κάθαρση, αλλά δε θα μπούμε σε κάτι καλύτερο από πριν. Μάλλον χειρότερο θα είναι στην συνέχεια και την εξέλιξή του.

Θέλω να απέχω από τις μάζες δεν θέλω να συμμετέχω στο κοπάδι αυτό γιατί θέλω να λέγομαι άνθρωπος
Τα λαμόγια που κινούν τα νήματα στον πλανήτη, για μάζα σε βλέπουν, είτε συμμετέχεις "στο κοπάδι" είτε όχι. Αν η συμμετοχή είναι οργανωμένη και συντονισμένη για να δοθεί αγώνας (όχι βίαιος, αλλά δυνατός, αποφασιστικός και με επιχειρήματα) με κοινούς στόχους και αιτήματα, τότε το "κοπάδι" γίνεται κάτι δυνητικά απειλητικό, πράγμα που φοβούνται όσο τίποτ'άλλο. Και τότε μπορούμε δόκιμα να μετονομάσουμε το "κοπάδι" σε μια ομάδα, ένα σύνολο ή μια κοινωνία ανθρώπων, που ΕΝΩΜΕΝΟΙ αντιμάχονται τα σαθρά που ταλανίζουν την ανθρωπότητα στο σύνολό της.

Θέλω έτσι να κάνω χρίση της λογικής σκέψης
Μαζί σου. :ups:
Θέλω να μιλάω με το λόγο με χρίση υποθετικών προτάσεων «εάν, εν περίπτωσει που» και όχι να λέω "εσείς", "εγώ" δεν θέλω να έχω παρωπίδες που μου φόρεσαν η έκανα το σφάλμα σαν βλάξ να φορέσω μόνος μου
Το "εσείς" το "εγώ", γίνονται ένα πράγμα όταν μιλάμε για τα ίδια πράγματα που ταλανίζουν όλους μας.
Προσπαθώ προσπαθώ κι ακόμα… ακόμα εκεί… εκεί να είμαι με αυτά που δεν θέλω να είμαι και να είμαι αυτός που δεν θέλω πραγματικά…
Η αυτογνωσία είναι μεγάλη υπόθεση, που θέλει χρόνο, κόπο και ιδρώτα να αποκτηθεί.

Αλώστε ακόμα δεν έγραψα κάτι με βάση αυτά που θέλω να είμαι….
Θα'θελα πολύ να έγραφες πάνω σ'αυτή τη βάση.

Ευτυχώς το μέλλον είναι μπροστά. Είναι δικό ΜΟΥ…. Ευτυχώς ακόμα και τώρα έχω την επιλογή… μπορώ να κάνω κάτι ν’ αλλάξω πορεία… και να πάω εκεί που θα έπρεπε να έχω πάει και να γίνω αυτός που θα έπρεπε να ήμουν.
Το μέλλον είναι όντως μπροστά, αλλά κανείς δεν μπορεί να το κατοχυρώσει ως δικό του, γιατί ουσιαστικά κανείς δεν ξέρει αν θα'ναι αύριο εδώ. Μόνο με βάση τις πιθανότητες μπορεί να εικάζει ότι θα είναι. Η εικασία αυτή θέλουμε να'ναι βεβαιότητα, γι'αυτό την κάνουμε τέτοια. Όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο, παρά μόνο το τώρα που βιώνουμε ακόμα ζωντανοί.

Να γίνω….. "εγώ"(με πεζά όχι κεφαλαία) και όχι ένα άσπρο πρόβατο μέσα σε ένα τεράστιο κοπάδι με επίσης άσπρα πρόβατα
Και στο κοπάδι ακόμα θες να διαχωρίζεσαι... Φυσικό είναι, όλοι κάπως έτσι κλωτσάμε. Όμως το "εγώ" έχει κι αρνητικές πλευρές... Η τάση του να μας διαχωρίζει διαρκώς απ'τους υπόλοιπους συνανθρώπους, η ανάγκη του να επιβεβαιώνει τη μοναδικότητά του, μπορεί να μας κάνει αυτιστικά πλάσματα, ανίκανα να μπουν σε λογικές συλλογικού αγώνα. Είναι δύο σκέλη στην προσπάθεια... Το ένα είναι να αγωνίζεσαι μόνος για την πραγμάτωση ατομικών στόχων και ονείρων. Δόκιμο. Αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να ξεχνάμε ότι εξ ίσου δόκιμο και σωστό είναι το να αγωνίζεται κανείς μαζί με άλλους για την πραγμάτωση κοινών στόχων . Τα λαμόγια πασχίζουν να σε κάνουν (αναγκάζουν) να εστιάζεις στο πρώτο τόσο αγχωμένα, ωστε να μη μπορείς-ή να μη θες να μπεις στη λογική να διαπραγματευτείς το δεύτερο. Γιατί έτσι τους συμφέρει.

Θέλω να βλέπω πολλά "έγω" να γίνονται "ένα"....
Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου? :wink:
Ελπίζω ακόμα…
Εγώ να δεις! :)

Ας ζούμε για ν’ αγαπάμε και να μαθαίνουμε :rose:
:urock: :worship:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως »

χαχαχαχ βρε τρελη ??? χαχαχαχα τι λες μωρε? :xara: παλι να με κανεις να γραφω μμια ωρα θελεις???
και σταματα βρε κουτσομπολα να τα σχολιαζεις ολλα γραμμη γραμμη :D :loco: καντα μια σουμα γιατι με μευριαζει το κουοτε :D

σε γενικες γραμμες "κοιταζω το μελλον γιατι εχουμε παρακοιταξει το παρον".... ηφραση αλωωστε που οριζει το μελλον αρχιζει απο το παρελθον και λεει οτι "το παλελθον ειναι δασκαλος του παροντος και οδηγος του μελοντος"...

και ειπα αποθηκευοντας με την εννοια την ακριτης και αλογιστης αποθηκευσης..... σωστα οτι μαθαινεις δεν το ξεχνας δε διαφωνω!

και γενικα αποστεφομαι τις μαζες γιατι ποτε δεν ειχαν πραγματιακ δικη τους βουληση....(και ας το πιστευαν ετσι)
ειχαν τη βουληση του "εξυπνου" αρχηγου τους.... για αυτο αλωστε δεν ημουν ποτε μελος κανενος σωματιου συλογου και λοιπα... παρα μονο νομιζω ειναι σωστη η βοηθεια φιλανθρωπικων σωματιων συλογων(αμα δεν ειναι μουφα)

το κοπαδι Αρελα μου θα ειναι παντα ενα κοπαδι ανεξξαρτητα με ποσο μπασα η ψιλη φωνη βελαζουν τα προβατα μεσα σε αυτο....
ανεξαρτητα αν φωναζουν θελω φαι η θελω να με κρεμασετε.... το πολυ πολυ να γινουν ποιο πολλα τα προβατα η λιγοτερα αν φαει κανεις λυκος μεσημεριανο :p

Προσθηκη : τα πολλα "εγω" δεν τα εννοω σε ενα κοπαδι... πως αλλωστε θα μπορουσαν να υπαρξουν εκει μεσα?? θα τα ειχε φαει η μαζα
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”