Μετεωρίτης
- Nightrider
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Μετεωρίτης
Χθές βράδι, περίπου 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ένα μεγάλο φλεγόμενο φωτεινό σώμα πέρασε πάνω από τη Ιο και όπως έμαθα σήμερα το πρωϊ, πάνω από την Σαντορίνη με κατεύθυνση νότια.
Το φλεγόμενο αυτό σώμα ήταν αρκετά μεγάλο ή πέρασε σε σχετικά μικρή απόσταση από την Ιο διότι είχε μέγεθος ανάλογο με αυτό που έχει η Σελήνη όταν είναι Πανσέληνος.
Οσο κι αν έψαξα στο ιντερνετ δεν βρήκα καμμία αναφορά γι'αυτό αλλά το είδε πολύ κόσμος στην Ιο αλλά και στη Σαντορίνη.
Ειδικά εδώ στην Ιο από τη πορεία που είχε και από το μεγάλο μέγεθος πολύ πίστευαν οτι έπεσε κάπου στο ύψωμα Πύργος στο κέντρο του νησιού αλλά σύμφωνα με αυτούς που το είδαν από την Σαντορίνη το φλεγόμενο αυτό σώμα κατευθύνθηκε νότια της Σαντορίνης!
Το φλεγόμενο αυτό σώμα ήταν αρκετά μεγάλο ή πέρασε σε σχετικά μικρή απόσταση από την Ιο διότι είχε μέγεθος ανάλογο με αυτό που έχει η Σελήνη όταν είναι Πανσέληνος.
Οσο κι αν έψαξα στο ιντερνετ δεν βρήκα καμμία αναφορά γι'αυτό αλλά το είδε πολύ κόσμος στην Ιο αλλά και στη Σαντορίνη.
Ειδικά εδώ στην Ιο από τη πορεία που είχε και από το μεγάλο μέγεθος πολύ πίστευαν οτι έπεσε κάπου στο ύψωμα Πύργος στο κέντρο του νησιού αλλά σύμφωνα με αυτούς που το είδαν από την Σαντορίνη το φλεγόμενο αυτό σώμα κατευθύνθηκε νότια της Σαντορίνης!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
- ELectriE
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: ELectriE, nvisible
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Μετεωρίτης
Εάν δεν υπάρχει κρατήρας, τότε πολύ απλά δεν ήταν μετεωρίτης.
Όπως Πάνω και Κάτω. Όπως Κάτω και Πάνω.
Ερμητική Αρχή
Όπως Έξω και Μέσα. Όπως Μέσα και Έξω.
Ερμητική Αρχή
- Nightrider
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Με τον όρο μετεωρίτης ονομάζουμε τα πετρώδη αντικείμενα που εισέρχονται κατά καιρούς στην ατμόσφαιρα της γης. Αναλόγως το μέγεθός τους μπορούν είτε να καούν από την τριβή κατά τη είσοδο τους στην ατμόσφαιρα είτε να επιβιώσουν και να εκραγούν κοντά ή πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη.nvisible έγραψε:Εάν δεν υπάρχει κρατήρας, τότε πολύ απλά δεν ήταν μετεωρίτης.
Κρατήρας μπορεί να υπάρξει μόνο αν προσκρούσει ο μετεωρίτης στο έδαφος ή σε στερεή επιφάνεια!
ΥΓ. Αν εσύ έχεις / χρησιμοποιείς άλλο όρο για τους μετεωρίτες που καίγονται πριν να φτάσουν στην επιφάνεια της Γής, τότε πολύ απλά μπορείς να μας διαφωτίσεις!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
- ELectriE
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Nightrider έγραψε:Με τον όρο μετεωρίτης ονομάζουμε τα πετρώδη αντικείμενα που εισέρχονται κατά καιρούς στην ατμόσφαιρα της γης. Αναλόγως το μέγεθός τους μπορούν είτε να καούν από την τριβή κατά τη είσοδο τους στην ατμόσφαιρα είτε να επιβιώσουν και να εκραγούν κοντά ή πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη.
Κρατήρας μπορεί να υπάρξει μόνο αν προσκρούσει ο μετεωρίτης στο έδαφος ή σε στερεή επιφάνεια!
ΥΓ. Αν εσύ έχεις / χρησιμοποιείς άλλο όρο για τους μετεωρίτες που καίγονται πριν να φτάσουν στην επιφάνεια της Γής, τότε πολύ απλά μπορείς να μας διαφωτίσεις!
Α. Ενώ στη θάλασσα ετσι όπως θα'πεφτε δε θα το'βλεπε κανείς (ενώ τόσοι το είδαν να περνάει ας πούμε).
Υ.Γ. Δε θα σε διαφωτίσω εγώ, αλλά και κανένας άλλος, γιατί πολύ απλά δεν το θέλεις!
Τις καλημέρες μου.
Ερμητική Αρχή
Ερμητική Αρχή
- Nightrider
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Υπεκφυγές!!!!nvisible έγραψε:Nightrider έγραψε:Με τον όρο μετεωρίτης ονομάζουμε τα πετρώδη αντικείμενα που εισέρχονται κατά καιρούς στην ατμόσφαιρα της γης. Αναλόγως το μέγεθός τους μπορούν είτε να καούν από την τριβή κατά τη είσοδο τους στην ατμόσφαιρα είτε να επιβιώσουν και να εκραγούν κοντά ή πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη.
Α. Ενώ στη θάλασσα ετσι όπως θα'πεφτε δε θα το'βλεπε κανείς (ενώ τόσοι το είδαν να περνάει ας πούμε).
Υ.Γ. Δε θα σε διαφωτίσω εγώ, αλλά και κανένας άλλος, γιατί πολύ απλά δεν το θέλεις!
Τις καλημέρες μου.
Αν έχεις να πεις κάτι σχετικό επι του θέματος θα σου είμαι υπόχρεος! Αν όχι δεν είμαι διατεθείμενος να συνεχίσω μια ανούσια και στείρα αντιπαράθεση μαζί σου!
Καλή σου μέρα επισης!
- ELectriE
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Nightrider έγραψε:Αν όχι δεν είμαι διατεθείμενος να συνεχίσω μια ανούσια και στείρα αντιπαράθεση μαζί σου!
Εγώ είμαι αυτή που δεν το συνεχίζω, πολύ απλά για το πώς αντιμετωπίζεις τη συζήτηση και τους συνομιλητές σου.
Αν εσύ έχεις / χρησιμοποιείς άλλο όρο για τους μετεωρίτες που καίγονται πριν να φτάσουν στην επιφάνεια της Γής, τότε πολύ απλά μπορείς να μας διαφωτίσεις!
Άντε γιατί είμαι και αδιάθετη!!
Ερμητική Αρχή
Ερμητική Αρχή
- Lionheart
- Founder-Administrator

Φυσικά και πρέπει να πέρασε πολύ κοντά στην Ίο γιατί ένα αντικείμενο στο μέγεθος της σελήνης κοντά στη γη θα διέλυε τις βαρυτικές δυνάμεις του ηλιακού μας συστήματος. Προφανώς έπεσε στη θάλασσα.
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.