ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 353 φορές

ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!

Δημοσίευση από kat_woman »

Τι θα γίνει με αυτά τα βλακώδη hoaxes που κατακλύζουν το μέιλ μου , του τύπου" είμαστε η οικογένεια τάδε και το δίχρονο παιδάκι μας πάσχει από-δεν-ξέρω-και-εγώ-τι και στείλτε το μέίλ σε άλλους δέκα για να βρει την υγειά του?" :pcpunch:
Και η πλάκα είναι, βρε παιδιά, οτι τα μέιλ αυτά μου τα στέλνουν άτομα καθόλα μορφωμένα, με τα πτυχιάκια τους, τα διπλωματάκια τους και τα μεταπτυχιακάκια τους και αναρωτιέμαι... πόση αφέλεια πιά πρέπει να έχει κανείς και πόσο χρόνο για χάσιμο για να τον καταναλώνει προωθώντας αυτές τις αηδίες..Δηλαδή με ποιά λογική αν στείλω εγώ το μέιλ θα γιατρευτεί το παιδάκι? :conf: :loco:
Άσε πιά τα chain letters που αν δεν τα στείλεις σε άλλους δεκαπέντε θα σου..κρασάρει το pc( τι να πώ πιά!) :hitlol:
Γενικά-επειδή ξεκίνησα τη γκρίνια :tantrum: , ας το πάω και πιό πέρα, να πω τον καημό μου , βρε αδελφέ!-το mailbox μου κατακλύζεται καθημερινά από forwarded μηνύματα , από διάφορα μπλογκς όπου ο κάθε πικραμένος λέει πιά ότι του κατέβει σχετικά με την κρίση , χωρίς να έχει κανένα σοβαρό επιχείρημα και χωρίς να διασταυρώνει ειδήσεις..
Χρειάζεται πλέον πολύς χρόνος για να ξεσκαρταρίσει κάποιος τα πραγματικά αξιόλογα μέιλς..

Πολύ καλά τα λέει το taxalia εδώ http://taxalia.blogspot.com/2010/10/hoax-emails.html
και ο τύπος εδώ http://www.stupidity.gr/chain-mails/
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
delfini05
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

Re: ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!

Δημοσίευση από delfini05 »

Κάνε & εσύ ένα μπλοκάρισμα να ησυχάσεις!!!
Ή αλλιώς.... :pcpunch:
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”