χαμογελο του παιδιου

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

χαμογελο του παιδιου

Δημοσίευση από Divine Sinner »

15 χρόνια καθημερινού αγώνα, αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, κακοποίησης,

διαβίωσης χιλιάδων παιδιών σε ολόκληρη την Ελλάδα,

που περιμένουν από όλους εμάς ουσιαστική ανταπόκριση.

Έρχονται Χριστούγεννα, η εποχή που όλα είναι χαρούμενα, στολισμένα και γιορτινά.

Εμείς, και αυτά τα Χριστούγεννα θα προσπαθήσουμε να “στολίσουμε”

ακόμη περισσότερα παιδικά πρόσωπα με χαμόγελο.

Σε αυτή μας την προσπάθεια, θέλουμε όλους εσάς να είστε στο πλάι μας.

Γιατί, αν ενωθούμε, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Και αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά την πολύτιμη συμμετοχή σας για να συνεχίσει το έργο του ακόμη πιο δυναμικά. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συνεισφέρετε κι εσείς στη δράση μας είναι οι εξής:

1) Τηλεφωνικά, με κλήση στους αριθμούς:

ð
14545

(από όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, με χρέωση 2,27€ ανά κλήση και από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, με χρέωση 2,46€ ανά κλήση)

ð
901 11 15 15 15

(από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ, με χρέωση 3,67€ ανά κλήση)
2) Με αποστολή SMS από κινητό τηλέφωνο στον αριθμό:

ð
54020, στέλνοντας απλώς τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO

(χρέωση 2,46€ ανά SMS)

3) Μέσω Πιστωτικής Κάρτας, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία WinBank Easypay της Τράπεζας Πειραιώς (εξαιρούνται οι κάρτες American Express και Diners)

4) Με Κατάθεση Χρημάτων σε Τραπεζικό Λογαριασμό (Δικαιούχος: Το Χαμόγελο του Παιδιού). Μπορείτε να δείτε τις τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και τους αντίστοιχους τραπεζικούς λογαριασμούς, κάνοντας κλικ εδώ

5) Μέσω ΑΤΜ, με μεταφορά ποσού μέσω των CASH POINTS με τη χρησιμοποίηση των μηχανημάτων ΑΤΜ (χρήση ΙΒΑΝ)

6) Μέσω Διαδικτύου, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία WinBank Easypay της τράπεζας Πειραιώς, την υπηρεσία PayPal, καθώς και το Web Banking, με τη μεταφορά ποσού από τον λογαριασμό σας σε λογαριασμό του Συλλόγου (χρήση ΙΒΑΝ).

7) Μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, αποστέλλοντας ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση Στουρνάρη 16, Αθήνα T.K. 106 83

8) Με επίσκεψη στους χώρους του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τους οποίους μπορείτε να δείτε αναλυτικά, κάνοντας κλικ εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Για τις δωρεές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι απαραίτητη η ενημέρωση μας στο τηλέφωνο 210-3306140, ή με fax210-3843038, ή με email στο info@hamogelo.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , προκειμένου να σας αποσταλεί η νόμιμη απόδειξη και η ευχαριστήρια επιστολή μας. στο

2. Επισημαίνουμε πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ποτέ δεν βγαίνει στο δρόμο, ούτε στέλνει εκπροσώπους του από πόρτα σε πόρτα προς οικονομική ενίσχυσή του.
http://www.eviorama.gr/component/conten ... genna.html

Παιδια ενα τηλεφωνο ειναι. απλα παταμε μερικα κουμπάκια. δεν ειναι τιποτα και δεν ειναι καμια τρελή χρέωση.
Μια κληση ο καθενας. ειμαστε τοσα μελη. μπορουμε να το κανουμε!
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: χαμογελο του παιδιου

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 »

Προσπάθησα να καλέσω από τους δύο πρώτους αριθμούς και μου λένε ο,τι οι αριθμοί που κάλεσα δεν υπάρχουν ή δεν είναι προσβάσιμοι από το δίκτυο που καλώ (Wind). Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; :help:
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Εγω εστειλα στον αριθμο που εχει για SMS
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δεν μπορώ να στείλω ΣΜΣ δυστυχώς με αυτό το κινητό που έχω. :(
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa »

Νope. Δε θα στείλω. (κι ας ακουστώ κάπως.) Αλλωστε γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι ο θείος μιας κολλητής μου (εκ Νοτίου Αφρικής) πέθανε απότομα στα εξήντα του, και είχε ήδη κάνει διαθήκη να πάει όλη η περιουσία του στο Χαμόγελο... Ύψους; 7 εκατομμύρια ευρώ. Καθόλου ευκαταφρόνητο ποσο. Είναι ένας καλοστημένος και καλογρασαρισμένος μηχανισμός, που έχει τη δυνατότητα να κάνει το έργο του- και στο βαθμό που το κάνει, μπράβο του. Αλλά δεν πεινάει κιόλας...

Θα προτιμήσω να δώσω αυτά που δύναμαι να δώσω, στους εξαθλιωμένους παραγματικά αναξιοπαθούντες που περνούν απ'το μαγαζί μου και με παρακαλάνε για ένα ευρουδάκι... Και μιλάω για Ελληνες, όχι μόνο για μετανάστες. Κι αυτοί έχουν παιδιά, όχι μονο το Χαμόγελο...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou »

Βίκυ! Δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ μαζί σου.

Λοιπόν, εγώ την πρώτη κρυάδα την είχα πάρει με τη Unicef. Είχα ελπίδες ότι κάποιοι μικρότεροι 'οργανισμοί', και μάλιστα ντόπιοι θα ήταν αλλιώς στημένοι. Αλλά δυστυχώς, έμαθα πρόσφατα πως ο φίλτατος κος Χαμόγελο του Παιδιού απείλησε (και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια καταγγελία) μαγείρισσες να παραιτηθούν (για να μην τις απολύσει) με την απειλή ότι θα τις καταγγείλει για κακοποίηση παιδιών αν δεν το έκαναν!!!

Ξαναλέω πως δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει τέτοια καταγγελία από εργαζόμενους εκεί...

Ωραία.... κατά τ'άλλα βοηθάμε τα ταλαίπωρα παιδάκια!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

:shock: Παιδια δεν ειχα ιδεα!
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Γιατί είχαμε εμείς;

Άσε... δυστυχώς ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΛΟΣ πλέον!!! Αρχίζω ν'αμφιβάλλω για οποιαδήποτε οργάνωση... ειδικά όταν έχει να κάνει με παιδιά...

Καλύτερα ο καθένας να βοηθήσει μια οικογένεια μόνος του. Αν το κάναμε όλοι, δε θα υπήρχαν άνθρωπιο φτωχοί και καταπιεσμένοι...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Mantam Froufrou έγραψε:Βίκυ! Δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ μαζί σου.
Εμείς γεννηθήκαμε κάτω απ'το ίδιο άστρο, μάλλον κάτω απ'το ίδιο άστρο θα πεθάνουμε κι΄ολας. :lol:
Λοιπόν, εγώ την πρώτη κρυάδα την είχα πάρει με τη Unicef.
Χαχα... ναι, βρήκαμε να πιστέψουμε σε οργανισμό "ανθρωπιάς" (μη χέσω- επαιρνα και τετράδιά της για τα παιδιά όταν ήταν δημοτικό :punch: ) που κάνει εμβόλια με ιούς του έιτζ, της πολυομυελίτιδας και άλλων τέτοιων...λιχουδιών στα παιδακια της Αφρικής...

Είχα ελπίδες ότι κάποιοι μικρότεροι 'οργανισμοί', και μάλιστα ντόπιοι θα ήταν αλλιώς στημένοι. Αλλά δυστυχώς, έμαθα πρόσφατα πως ο φίλτατος κος Χαμόγελο του Παιδιού απείλησε (και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια καταγγελία) μαγείρισσες να παραιτηθούν (για να μην τις απολύσει) με την απειλή ότι θα τις καταγγείλει για κακοποίηση παιδιών αν δεν το έκαναν!!!
Την είδε κι αυτός. Όπως προείπα, το σύστημα βοηθάει στο καλό γρασάρισμα αυτού του οργανισμού. (βλέπε προώθηση από τηλεοράσεων, ραδιοφώνων κλπ). Εξ ορισμού πλέον εγώ κοιτώ καχύποπτα ο,τιδήποτε στηρίζει το σύστημα, πολλώ δε μάλλον όταν έχουν βγει και τέτοιες βρώμες... (αυτό που λες το έχω ακούσει κι εγώ και όχι μόνον, αλλά και πριν τ'ακούσω, κάτι δε μου καθότανε καλά στο στομάχι if you know what I mean...)
Ξαναλέω πως δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει τέτοια καταγγελία από εργαζόμενους εκεί...
Ξαναλέω, πως είμαστε το πιο "αναρχικό" αντισυμβατικό, έξω απ'τα πλαίσια και τις νόρμες φόρουμ στον Ελλαδικό χώρο αυτή τη στιγμή- (το πιστεύω) χωρίς να ενδίδουμε σε άλλου είδους ακρότητες- κι αυτό το χαίρομαι. Το ότι συμβάλλεις κι εσύ σ'αυτή τη φυσιογνωμία του, το χαίρομαι διπλά! :xara:
Divine Sinner έγραψε: :shock: Παιδια δεν ειχα ιδεα!
Καρδούλα μου, εννοείται πως ΞΕΡΟΥΜΕ ότι το τόπικ το άνοιξες με τις καλύτερες των προθέσεων. Αλλά όπως είπα και πιο πάνω, κι αυτά τα ταλαίπωρα ανθρωπάκια του θεούλη που θα βοηθήσουμε από μόνοι μας απ'ευθείας, έχουν κι αυτοί παιδιά... παιδιά που μπορεί να στερηθούν τα στοιχειώδη στις γιορτές και όχι μόνο σ'αυτές... :sadness:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Εντωμεταξύ, αν παρατηρήσατε, έχουν γίνει ζητιάνοι άνθρωποι που φαίνεται ότι δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο. Άνθρωποι που ντρέπονται να ζητιανεύουν. Προφανώς επειδή ΤΩΡΑ έπεσαν στην ανάγκη.

Αυτό είχε ξεκινήσει από πέρυσι. Τότε είχα δει ένα πιτσιρίκι, σχετικά καλοντυμένο, που καθόταν με το χέρι ανοιχτό έξω από ένα γνωστό φούρνο. Δεν κοίταζε κανέναν, μόνο κάτω, και ήταν κατακόκκινος απο ντροπή. Όταν του έδιναν κάτι, μουρμούριζε ένα ευχαριστώ και έγερνε κι άλλο το κεφάλι.

Του πήγα ένα σακουλάκι ψωμάκια και τον ρώτησα αν είναι καλά και αγκάλιασε τα ψωμάκια και είπε βιαστικά "ναι, ναι, ευχαριστώ".

Ο μ...ς δε σκέφτηκα να το ψάξω περισσότερο, ν'ασχοληθώ καλύτερα, αλλά ντράπηκα κι εγώ που του προκαλούσα ντροπή, αν με νιώθετε... Έμεινα πιο πέρα και τον είδα να τρώει δύο ψωμάκια, και τα υπόλοιπα τα φύλαξε, ίσως για μετά, ίσως για κάποια οικογένεια που περίμενε κάπου...

Όπως και να'χει τέτοιοι άνθρωποι έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας και είναι -δυστυχώς- πανεύκολο να τους βρούμε... Εϊναι έξω απ'την πόρτα μας, παιδιά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Και για να μη νομίζουμε ότι βγάζω τα της Γιούνισεφ (επίτηδες το γράφω ελληνιστί) απ'την κοιλιά μου
τραβάτε εδώ http://www.infowars.com/getting-the-kid ... et-immuno/

οκ κι άλλα αντινεοταξίτικα υποψιασμένα και αφυπνισμένα σάιτς θα γράφουν τα σχετικά, αλλά εγώ έχω το infowars προχειρο. Αλλωστε είναι σούπερ αξιόπιστο και στις ιδιες τις ΗΠΑ, αφού το drudge report (μεγαλύτερο σάιτ παγκοσμίως) βάζει συχνά άρθρα τους.

Α ρε Πέγκι πόσο σε νιώθω...

Χθες περνάει ένας 25χρονος που κρατούσε σακουλάκια με στυλό bic μέσα, στέκεται στην πόρτα μου, με κοιτάει κατάματα και λέει:

Κοπελιά δεν είμαι κλέφτης, άστεγος είμαι.
Του λέω έλα μέσα, βγάζω ένα τάληρο παίρνω 1 στυλό, μου λέει "όλο το σακουλάκι θα σου αφήσω, κάνει 50 λεπτά το ένα... να σου δώσω και ρέστα"
Του είπα δε θέλω ρέστα και ήθελα μόνο 1 στυλό, με τίποτα. Μου άφησε όλο το σακουλάκι (με 6 κομμάτια μέσα) και μου άφησε με το ζόρι κυριολεκτικά 2ευρώ στον πάγκο μου... Το βλέμμα ευγνωμοσύνης που μου'ριξε φεύγοντας, μ'έκανε να ραγίσω και ν'αρχίσω τα κλάματα όταν τον έχασα απ'το οπτικό μου πεδίο.

Γενικά ήταν μια "σκοτεινή" μέρα χθες, θες με την χειμερινή ισημερία, θες με την έκλειψη της σελήνης, θες με ένα σωρό άλλα ατυχή που άκουσα πριν έρθει ο νεαρός... ήμουν κι εγώ χάλια. Πολύ σκοτεινιά μωρ'αδερφάκι μου... Πού θα πάει όμως, θα ξαστερέψει κάποια στιγμή σύντομα. Αυτό το πιστεύω... :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Πώ, κανέναν δεν είναι να εμπιστεύεσαι σήμερα.

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Το βλέμμα ευγνωμοσύνης που μου'ριξε φεύγοντας, μ'έκανε να ραγίσω και ν'αρχίσω τα κλάματα όταν τον έχασα απ'το οπτικό μου πεδίο.
Γαμώ τα λαμόγια που κάνουν αξιοπρεπείς ανθρώπους να νιώθουν άσχημα, να νιώθουν την ανάγκη ν'απολογούνται που δεν τα βγάζουν πέρα!
ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Μόνο που δεν ελπίζω σε καμιά ξαστεριά, Βίκυ! Φωτιά και μπούρμπερη σε όλους, ειδικά σ'αυτούς που το παίζουν φιλάνθρωποι με τα εκατομμύρια των άλλων! Αυτή είναι η μόνη λύση και το μόνο μέλλον αυτής της κωλο-ανθρωπότητας. Και excuse my french άλλη μια φορά (συγκρατήθηκα, πάντως) :swear:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Αυτα τα γαλλικα σου με τρελενουν.
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL »

Και εγώ την έχω "πατήσει" με την γιούνισεφ, την γκριν πισσσσ και λοιπούς δήθεν οργανισμούς κοινής ωφελείας.
Από τότε που πήρα είδηση το παραμύθι.......δρόμοοοοοοοο
Συμφωνώ απολύτως με το Αρελάκι και την Φρουφρούκα.
Καλύτερα να βοηθάμε ανθρώπους που συναντάμε στην ζωή μας, παρά απρόσωπους οργανισμούς που τελικά γνωρίζουμε τί κρύβεται από πίσω τους
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida »

Εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος, όποτε και όπου βρεθώ θα δώσω όσα χρήματα μπορώ να διαθέσω είτε στο χαμόγελο του παιδιού, είτε στα παιδικά χωριά sos, είτε σε οποιονδήποτε κρίνω ότι μπορώ και θέλω να δώσω. Στη Γιούνισεφ δεν δίνω συχνά γιατί δεν τους εμπιστεύομαι. Επειδή όμως έχω επαφές και με τα sos και με το χαμόγελο του παιδιού και βλέπω τί δουλειά γίνεται εκεί μέσα, μου είναι απλά αδύνατον να μην προσπαθήσω να συνεισφέρω έστω και λίγα από όσα χρήματα έχω επάνω μου. Δεν με απασχολεί ποιοι άλλοι δωρίζουν χρήματα ή πόσα δίνουν. Μου αρκεί το ότι όλον τον χρόνο, δεν είναι ανάγκη να είναι Χριστούγεννα μόνο, έχω τη δυνατότητα να προσφέρω κάτι σε ανθρώπους που δεν είχαν την τύχη να μεγαλώσουν με τη συναισθηματική ασφάλεια και θαλπωρή που μεγάλωσα εγώ. Ακόμα κι αν αυτό το κάτι είναι χρήματα, τρόφιμα, ρούχα ή παιχνίδια. Ο,τιδήποτε είναι καλύτερο από το τίποτα. Ευχαριστώ πολύ Φώτη που ανέβασες αυτό το κείμενο. :rose:
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”